Fler second hand fynd

Alltså second hand <3 Besökte den ena i Uddevalla i helgen med mamma och Kjell, och hittade några billiga fynd! Jag och mamma besökte även en i Backa i onsdags och då hittade jag också billiga fynd, men den i Uddevalla är billigare! På de flesta jag har varit på, inklusive den i Backa, så kostar pocket 10 kr/st och inbundna 20 kr/st. Även DVD-filmer brukar kosta 20 kr (medan VHS såklart är billigare när det finns, höhö). Sen de flesta andra tingen brukar kosta minst 10 kr i alla fall, oftast mer. Men på denna i Uddevalla så kostar pocket (och typ barnböcker) 5 kr/st och inbundna 10, och jag betalade endast 14 kr för de tre sakerna på andra bilden nedanför! 10 kr för stöveln medan krukorna endast kostade 2 kr/st, haha! Kunde inte låta bli att köpa dem när de var så billiga!
 
Var så glad att jag hittade fler Stephen King böcker! Hittade en i Backa och dessa tre nedan i Uddevalla. 30 kr totalt för de tre... På CDON kostar många av hans böcker över 100 kr, trots att många av dem är pocket och har funnits ute ganska länge. Så ja, väldigt bra fyndat av mig! Förväntade mig knappt att hitta några av hans böcker överhudtaget nu för det har varit lite tomt de sista gångerna, och förväntade mig inte att lyckas hitta några av böckerna som jag inte redan hade! Har hela 38 st nu!! 40 om man räknar med att jag har Carrie och Just After Sunset (Strax Efter Solnedgången) på både svenska och engelska! Väldigt bra att jag hittade Mardrömmar - första boken, med tanke på att jag köpte andra boken för inte så länge sedan. Hade faktiskt glömt av den, hahaha! Men ja, var väldigt nöjd med mina köp!
 

Här nedan har vi mina fynd från Backa. Blev rätt många böcker, hehe. Hittade även en New Kids On The Block singel LP för 5 kr som jag såklart var tvungen att köpa! Jag kan inte spela den och det roliga är att jag inte ens hade hört någon av deras låtar när jag köpte den, haha! Faktum är att jag 'upptäckte' dem dagen innan (men jag tror att jag har hört talas om dem innan utan att bry mig). Det är så att Donnie Wahlberg är en av medlemmarna och jag är ju ett stort fan av Saw-filmerna där Donnie medverkar och jag har alltså känt till honom i ett par år och tyckt att han är bra. Donnie är väldigt aktiv på Twitter och tweetar ofta fans, och han har tweetat mig fyra gånger. Jag har sett han tweeta om NKOTB (förkortningen för gruppen) men inte orkat kolla upp vad det är, tills förra veckan, haha. Och så hittade jag LP:n dagen därpå och köpte den för att den var billig och för att Donnie är schysst kille ;) Och LP-skivor ser coola ut...
 
Och åh, jag köpte även en liten handklocka ("betjäntklocka" xD) som kostade 10 kr, men jag har inte tagit någon bild på den... Men den är fin, med löv på och så står det Canada.
 

Färdigutbildad

Åååååh, jag är helt klar med förskollärarutbildningen! Så skönt! Blev godkänd på båda tentorna! Jag var ju rädd att bli underkänd på båda, hähä. Är så stolt över mig själv! Nu väntar examenshögtiden och sen är det väl några andra få saker kvar att fixa. Känns lite konstigt att inte ha något plugg längre... Konstigt men härligt.
 
 

Jessies värld

HELLOOOOOOOO!
Det har hunnit hända lite sedan jag senast bloggade... I mitt senaste inlägg skrev jag att jag höll på med min sista tenta. Jag blev klar med den till slut, men deadlinen hade flyttats till midnatt istället för 17:00 (eller 16:00 som det stod i schemat, oops) vilket i sig var lite dumt xD När klockan var lite över 16:00 så hade jag inte mycket kvar att skriva men kände mig väldigt stressad. Så loggade jag in på skolans sida bara för att checka inlämningssidan och såg då att inlämningstiden var vid midnatt istället. Då blev jag avslappnad vilket ledde till att jag blev långsam. Jag hade kunnat bli klar till 17:00, men istället blev jag klar vid typ 22 eller 23-tiden xD Hade varit bättre om deadlinen hade varit flyttade till typ 18:00, för då hade jag nog inte stannat till och hade kunnat syssla med annat på kvällen. Men aja.
 
Jag har inte lyckats få fast tjänst än, buhu, men jag har jobbat fyra dagar totalt nu. Onsdag, torsdag och fredag förra veckan och idag. Jobbar även imorgon. De här första fyra dagarna har jag varit på samma förskola, men imorgon ska jag vara på en annan och på onsdag och fredag nästa vecka ska jag till en annan, och kommer vara på två olika avdelningar då. Det blir många nya namn att lära... Tur att jag är bra på att komma ihåg namn då, hähä. Det är 20 barn på den förskolan jag har varit på nu och det var inga större problem med att lära sig deras namn. Jag trivdes väldigt bra där. Väldigt trevlig personal och väldigt härliga barn. Det är både yngre och äldre barn och endast en avdelning på just den förskolan, så det är lite annorlunda mot vad jag är van vid. Bra att få se lite nytt! Men känns lite nervöst att vara på en annan förskola imorgon... Förhoppningsvis blir det lika bra som på den jag har varit på nu. Och det är lite kul just nu för alla förskolorna som jag har varit på/ska vara på hittills ligger i samma del av kommunen. Det finns minst 27 förskolor i kommunen och 6 av dem ligger i den delen av kommunen. Kommer skratta lite om nästa förskola som bokar mig är en av de andra 3, ha. Men yes, det var lite om vad jag har haft för mig. Nu tänkte jag äta och kolla på film eller nåt, och sen ska jag rita, wohoooo.
 
Jag har ritat väldigt många Steves från American Dad på sistone. Denna ritade jag igår.
 

RSS 2.0