Hähähähähähä

Alltså någon annan som märker att jag borde ändra min header här på bloggen? Hahahaha! Bilderna är så gamla xD Liksom Zayn är inte med i 1D längre och Harrys hår är mycket längre, plus att nu hade det varit mer passande med bilder på 5SOS och Slipknot istället för att dem är de band jag spenderar mest tid på nu, hehe. Sen bilden på mig, jag är ju inte sådär blond längre... Och katterna... För det första så har vi tre katter nu och Yoshi har inte sådär kort päls längre xD När man tittar på gamla bilder så ser det ut som att han var nyklippt, haha. Men jag är typ för lat för att ändra xD Det var inte jag som gjorde headern eller resten av designen, så jag är inte säker på hur det fungerar med header-bytandet i just den här designen... Men jag kanske kolla runt lite imorgon om jag inte sover för länge... Hade ju varit kul att ändra bloggen lite. MEN AJA, JAG SKULLE SOVA (eller kanske inte, ingen vet), HEJDÅ!

Sova eller twittra

Okaj, klockan är nästan 4 och jag blev klar med pluggandet vid 3:30, hehehehe. Det blev 3 sidor exakt med hjälp av 1,5 rader radavstånd... Men med enkelt radavstånd blir det två sidor och typ en halv mening på tredje sidan xD Texten känns jätteflummig... Allt är alltid flummigt, så yes...
 
Men ja, som sagt, klockan är nästan 4 så jag får väl gå och lägga mig.... Vill inte, hähähä. Liksom alla mina favoritkändisar är ju vakna vid den här tiden xD 5SOS är i New York och där är klockan 23. Hey Violet är nog i LA, och där är klockan 20. Little Sea är i Australien och klockan är 14 i Sydney. Slipknot är väl någonstans i USA med någon random tid som är innan oss i alla fall. Sen har vi ju McBusted i Storbritannien där klockan är 3... Och 1D är där också, men det är inte direkt som att 1D någonsin kommer att lägga märke till mig på Twitter, så jag lägger inte lika mycket tid på att bli sedd av dem när jag är på Twitter xD Liksom alla i Hey Violet följer mig och har tweetat flera gånger, alla utom Dylan följer mig från Little Sea och både Andy och band-kontot har RT:at och så, höhö. 5SOS följer mig (band-kontot) och Ashton har RT.at. Och sist men inte minst så har Corey (Slipknot) tweetat mig två gånger och favoritmarkerat flera av mina tweets och jag är just nu det kontot han har favoritmarkerat flest gånger, hahaha <3 Älskar Corey. Han har sett min vägg och min studentbild där jag har bytt ut mitt huvud mot hans... xD Så skumt egentligen, haha. Sen 1D är ju i princip omöjliga att bli sedda av... Fast 1D är ju inte endast Harry, Liam, Niall och Louis, utan det är ju även deras band med Josh, Jon, Dan och Sandy. Och om man räknar bandet till 1D så är det inte lika omöjligt att bli sedd xD Josh följer mig och Dan favoritmarkerad en av mina tweets, hihi. Så fult bara att Josh är verifierad medan de tre andra inte är det, och Josh har mycket fler följare än de andra... Josh har dessutom varit verifierad i typ 3 år eller nåt, medan de andra har haft Twitter sen innan dess också... Dålig stil av Twitter. Men aja, jag skulle ju sova.... Eller ska jag? Nobody knows.
 
Här får ni två söta bilder på Shawn och Corey <3 Hade jag inte hittat den andra bilden så hade jag nog aldrig märkt vad Shawn gjorde xD

Plugg och hicka

Klockan är över 23, jag har haft hicka i en timma, jag pluggar och jag lyssnar på 5SOS nya album Sounds Good Feels Good. Blir galen på hickan, blöööö. Hatar hicka. Det gör liksom ont efter en stund, hehe. Men yeees.... Pluggandet går dåligt, höhöhö. Eller ja, har skrivit en sida nu... Behöver 3, woho... Men med 1,5 rader på radavstånd blir det 1,5 sidor, och jag tror att jag kommer använda det... Känns omöjligt att få ihop 3 sidor med enkelt radavstånd... Vi hade seminarium i tisdags och vår skriftliga uppgift verkar vara samma som det vi gjorde i grupp, men som en individuella text istället... Blir kanske underkänd, woho. Var många som blev underkända under förra kursen, hähähä. Men instruktionerna suger så om man blir underkänd så är det lärarna som inte var tillräckligt tydliga. Men jag tänkte försöka skriva klart min text innan jag går och lägger mig... Är ledig imorgon och vill helst inte sitta och skriva då... Så byyyyeee.

Håkan 2016

Jag lyckades få en biljett till Håkan Hellström nästa år! Den 4:e dessutom, så inte den extra konserten. Jag vet inte riktigt hur jag lyckades egentligen, med tanke på att jag gick in på sidan vid 13 (biljetterna släpptes 12) och hade en biljett 13:17, medan andra som var redo innan 12 inte lyckades få biljett till någon... Helt klart något fel på Live Nations sida och kösystem när vissa kan komma in på sidan efter att ha köat i typ 5 min medan andra inte har kommit in efter att ha köat över en timma. Känns liksom lite orättvist att jag fick en biljett... Fast jag jobbade ju vid 12 och Linnea försökte köpa en biljett till mig (men var en av de som fortfarande inte hade kommit fram efter en timma), så på så sätt hade jag ju försökt sen det började. Men det är ju verkligen konstigt när kösystemet är sådär... Det var typ upp mot 100 000 pers på sidan, så folk ska ju inte kunna slinka genom kön på 5 min. Men bra för mig för annars hade jag kanske inte fått någon biljett alls. Jag kom ju in nästan direkt, men biljetterna var i princip slut då.. Jag sökte flera gånger, om och om igen, och till slut hittade jag en. Kan ju ha varit någon som var på väg att köpa den men att tiden gick ut eller att anslutningen bröts... Känner att jag hade mycket tur idag. Det var meningen att jag skulle få biljett helt enkelt.
 
Men alltså, det är jättemånga som inte har någon biljett, till någon av konserterna... Vet att det var minst två i min klass som inte fick... Däremot är det massa svin som fått biljetter som de endast köper för att sälja vidare mycket dyrare.. Många som säljer för över 2000, såg en som tog 3000, när de kostade ca 600 från början... Så jävla löjligt och helt enkelt elakt. Vissa menar att det bara är affärer och att andra inte ska vara "avundsjuka" för att någon annan kom på något "smart", men jag tycker det är osmakligt. Man vet att folk vill se sin idol och då köper man massa biljetter bara för att sälja de dyrt, för att man vet att folk är lite smått desperata efter biljetterna. Säljer man biljetter så dyrt så ser jag det inte endast som affärer, utan man gillar helt enkelt att jävlas med folk. 600 kr är rätt mycket i sig, och det lär ju bli 70 000 pers som förra gången, så folk kommer väl från hela Sverige, och kanske andra länder, och måste även betala färden och kanske hotell etc... Så det är inte alla som har råd att köpa dyrare biljetter då. Och 2000-3000 är jävligt mycket... Jag tycker inte att man ska köpa och sälja på det viset alls, men hade man sålt för typ 200 kr dyrare så hade man ju tjänat 200, utan att det blir mycket dyrare för köparen... Tror inte att personer som gör så hade tyckt det var lika kul om de råkade ut för det.
 
Att köpa via andra hand är dessutom alltid osäkert... Det går ju inte att veta om personen kommer blåsa en eller inte... Är ju många som förfalskar biljetter, liksom kopierar flera av samma, och så säljer de dem och det är endast den första som kommer in, för sen när de andras biljetter kontrolleras så ser kontrollanterna att deras streckkod redan har checkats in... Var ju många som råkade ut för det på bland annat AC/DC och U2 nu senast de var här. Så ja, man vill ju inte betala över 2000 kr och sedan missa konserten för att personen blåste en... Att ta över 2000 kr är ju dessutom en blåsning i sig.
 
Men yes, man ska INTE köpa biljetter från såna människor, oavsett hur gärna man vill gå... Så kan de sitta där med biljetter för ca 1000 spänn och se dumma ut för att ingen köper dem. Liksom tänk de som köper 10 (det blir ca 6000 spänn) och vill sälja för över 2000... Det blir inte så kul för dem om de inte får sålt dem. Så ja, som sagt, man ska inte köpa från dem...  Jag hade nog inte ens köpt från någon alls trots att folk säljer för samma pris som de köpte (t.ex att de säger att de säger att de råkat köpa för många eller så), för jag litar inte på folk... 600 spänn är mycket att betala för något som man sedan inte ens får uppleva... Så jag är hellre utan biljett än blir blåst. Särskilt om det är konserter i Stockholm, eftersom att jag då måste boka tåg och hotell... I ett sådant fall blir det liksom att slänga pengarna i sjön.
 

Mer Knatteskutt

Hellooo! Sen sist har vi hunnit ha ytterligare två Knatteskutt-pass. Förra veckan var det basket och igår var det gymnastik. Det saknades rätt många barn förra veckan... Var 7 av 14 bland de yngre och 6 av 11 av de äldre. Hade det saknats ytterligare en i ena gruppen så hade det varit färre än hälften där... Och dessutom kom de flesta ganska "sent", ca 5 minuter innan, och jag och Nicke började bli lite oroliga att nästan ingen skulle komma, haha... Var lite oroliga igår också, men då var det 8 av 13 och 8 av 10, så det var ju bättre, trots att ytterligare två barn har hoppat av (ena barnet har dock inte varit med alls och den andra var nog bara med en gång). Men yes, jag var lite smått orolig för basketen, för vissa aktiviteter kändes som att de kunde vara lite svåra för de små... Men det gick så bra så! Duktiga barn. Och igår gick det väldigt bra. Vi körde lite hinderbana och "kom alla mina knatteskuttare", där barnen springer från en sidan till en annan på olika sätt, beroende på vad ledaren säger, exempelvis flygplan, katt, boll. Min kropp är dock öm från igår, haha... Har blåmärken på knäna och har skrapat upp armbågen lite efter att ha visat hur barnen skulle åla "genom grottan" (det var 'havet är djupt'-tema på hinderbanan).
 
Förra veckan delade vi ut t-shirts till barnen och bland de yngre barnen var det nog bara en som hade på sig sin igår... Medan bland de äldre var det fem, hihi. Och som vid tidigare tillfällen har de yngre barnen varit lite blyga medan de äldre är väääääldigt pratglada. I slutet av varje pass så har vi en liten samling och pratar om det vi gjort och berättar lite om nästa pass. Passet för de äldre drar oftast ut på tiden lite för att de gärna berättar om saker de har gjort nyligen eller ting som de äger, haha. De är så härliga. Önskar att vi hade mer tid med dem. Nu har vi redan kört 5 pass, så det är bara 5 kvar... Tiden har gått fort... Kommer kännas sorgligt när det är slut...

RSS 2.0