Konserter och Gossip Girl

Såg precis att jag inte har lagt till nedräkningar för mina nya kommande konserter här på bloggen... Lite kul med tanke på att Hey Violet är om två veckor xD Den kommer ju typ vara förbi innan jag ens har lagt till den här, haha. Och så är Slipknot redan i januari, och sen är 5SOS och Håkan Hellström i juni, med typ tre dagars mellanrum. Ooooh. Ska försöka komma ihåg att lägga till nedräkningar imorgon... Och så har jag massa andra grejer jag vill göra också... Men dagarna går så fort, buhu. Har precis nördat igenom massor av Gossip Girl avsnitt och blev precis klar med säsong 5... So much drama! Serien är kul samtidigt som det ändå börjar bli rätt irriterande nu för samma saker händer ju egentligen hela tiden... Vi har liksom Blairs och Chucks relation, där de alltid är intresserade av varandra men så fort den ena äntligen vill att de ska vara ihop igen så vill inte den andra... Eller så vill båda men så händer något och förstör det... VARJE GÅNG! Och Serena är alltid en bitch... Hon gör om samma misstag hela tiden... Det blir lite tråkigt i längden.. Men ja, ska ändå bli kul att se sista säsongen, samtidigt som det är skönt att det är slut sen... Bara 10 avsnitt kvar... Väldigt kort säsong... Särskilt med tanke på att säsong 5 var den näst längsta med sina 24 avsnitt (säsong 2 hade 25). Men yes, nu är jag är trött (och har varit trött i flera timmar) så det är dags att sova..
 
En av mina favoritbilder på Hey Violet <3 Jag skrev ut den för ett tag sedan och satte den på min vägg, haha.

Sista Knatteskutt passet

Igår hade vi vårt sista Knatteskutt pass. 11 veckor har gått löjligt fort... Det är ju nästan 3 månader... Usch, tycker det är obehagligt hur fort tiden går. Men ja, passen har varit kul och det känns väldigt tråkigt att det är slut nu. Saknade barnen direkt efter att de gick, haha :( Eftersom att det var sista gången körde vi lekar som barnen gillat från tidigare pass och i slutet fick de varsin medalj och det tyckte de om. Så fick vi krama alla också, hihi. Eller ja, alla utom en för den var lite sur/ledsen i slutet. Några få barn är rätt blyga, så jag blev lite förvånad men glad över att de ville kramas. JAG SAKNAR DEM! Buhu. Men jag tyckte att det gick väldigt bra i den yngre gruppen... En av de som varit rätt blyg började öppna upp och vara med mer förra gången och igår så tittade han mot mig då och då log busigt medan han lekte. Och en annan är alltid väldigt busig men blyg och igår när de skulle gå ville hon berätta något för mig, men lät sin mamma berätta istället, men efter det pratade hon också. Så söt. I den äldre gruppen gick det också bra men vissa av de var lite negativa till vissa delar och så var det två som blev ledsna i slutet, men annars verkade de ha väldigt kul.
 
Men ja, det har varit lite dålig uppslutning ibland... En av pojkarna som var väldigt pratglad och så kom bara på de två första passen men stod fortfarande med på närvarolistan hela tiden... Samma sak med en av flickorna, som var med på de tre första...Sen är det några av de i yngre gruppen som har varit borta rätt mycket, men många av de andra har antingen varit där varje gång eller nästan varje gång. Men ja, det har varit väldigt kul att hålla på med Knatteskutt och det är tråkigt att det är slut... Hade gärna fortsatt med det nästa termin också men då jobbar ju förhoppningsvis varje veckodag och då är det ju skönt att ha helgen ledig... Dessutom finns det ju möjlighet att de flyttar passen till en annan dag (på de flesta andra ställena så är det under en veckodag) och om jag jobbar då så är det ju inte säkert att jag slutar i tid för att hinna hålla i passen också. Men som sagt, jag saknar redan barnen. Det var verkligen helt underbara barn.
 
Såhär ser deras medaljer ut.
 

RSS 2.0