One Direction 23/6-15 - Del 1: Köandet

HELLOOOOO!
 
I tisdags såg jag One Direction för tredje gången, WOHO! Kände att det var dags att skriva om det nu xD Blir flera inlägg för jag var där hela dagen, stod nära scenen och har massa bilder och videor! Detta inlägget blir kanske lite tråkigt för jag kommer babbla på om själva väntandet och det, hehehe.
 
Så ja, jag och Linnéa bestämde att vi skulle vara vid Ullevi redan klockan 7, när köandet började. Bella skulle egentligen också varit med, men hon behövde jobba och fick joina oss senare. Jag gick upp 4:30 och sen efter att jag hade duschat så började jag må riktigt illa... Jag kunde inte äta mina ägg som jag hade gjort dagen innan :( Åt ingenting... Kändes seriöst som att jag skulle spy, vågade knappt röra mig. Sen tvingade jag mig att gå, med tanken att jag alltid kunde vända hem igen, och kanske åka in senare. Men så kom Linnéa och så satt jag och klagade på mitt illamående resten av vägen och fundrade verkligen på att vända hem. Men så kom vi fram, promenerade till arenan och blev lite smått chockade över hur många fans som redan hade anlänt! Klockan var liksom 6:45... Men yes, så fick vi komma in i kön och sen var det bara att sitta och vänta! Jag fortsatte att må illa och lyckades äta lite efter en stund och mådde kanon för en stund, men sen blev det sämre igen och jag mådde mer eller mindre dåligt under resten av köandet :| Vet inte om illamåendet berodde på sjukdom eller om jag var väldigt nervös, hungrig eller så... Kan ju ha varit lite av allt... Men ja, jag åt inte så mycket under dagen, trots att jag hade rätt mycket mat med mig... Jag vågade liksom inte äta för det kändes inte bra... Och jag gick på toa flera gånger xD När alla hade satt sig så kändes det som att det skulle vara omöjligt att komma ut från kön för att gå på toa och sånt, men det var rätt lätt. Bara att gå över allt folk och se till att man inte trampade på någon xD
 
Men jaow, vi hamnade rätt långt fram i kön... Var väl ett hundratal personer framför oss (som ni kan se på bilden nedan), men sjukt mycket fler bakom, haha. Förutom mat så hade vi inte direkt med oss något att syssla med, men tiden flög ändå fram! Kändes som evigheter medan vi satt där, inte så skönt för kroppen, men tiden gick verkligen fort... Ena stunden var den 7 och sen var den plöstligt över 15:00 och dags att hämta Bella, höhö.
 
 
Bakom oss i kön satt det två yngre tjejer och den ena pratade lite med oss då och då, och sen pratade vi jättemycket med henne. Hennes kompis var lite blyg, men började prata mer sen efter att hon hade varit borta i typ 1-2 timmar xD De var bara 15 är och de trodde inte på att vi är 21, haha. De var så söta och den pratglada var så charmig. Hon satt typ och fangirlade över Harry hela tiden och ställde massa frågor. Sen gick vi och köpte tröjor, höhö. Förväntade mig att det skulle ta lång tid, för det brukar det göra annars och det var lååång kö till toan, men det tog bara cirka 5 minuter. Jag köpte turnétröjan med Zayn på... Den var finare (Harry ser så udda ut på den andra) och Zayn har ju ändå varit där ända tills nu i mars...
 
Men Bella kom efter 15:00 och kön hade ställt sig upp medan jag var iväg... Så stod vi upp och väntade i evigheter istället, vilket kändes väldigt segt och långsamt... Och så blev det väldigt varmt då, solen tittade fram, och jag höll på att avlida... xD Men till slut, lite efter 16:30, fick vi äntligen komma in, och så började väntandet där inne istället xD The Fooo kom upp på scen 18:15, så jag och Linnéa köade/väntade nästan i hela 12 timmar innan det äntligen började xD Fast varken jag eller Linnéa var särskilt intresserade av dem, så för oss började det väl mer vid 19:15 när mina älskade McBusted-killar kom, WOHO!
 
Kom in och fick sitta och vänta. Sen när folk började ställa sig så var det en del som skyndade sig förbi innan vissa framför dem hade ställt sig... Orkar inte folk som alltid ska knö sig. Vi vill alla se dem, så då får man väl faktiskt respektera om någon kom innan en i kön. Men nej, det är bara "jag jag jag".
(Så roligt att titta på bilderna och se de tomma läktarna, med tanke på att de var helt fulla sen.)
 
Jag och Bella när vi väntade, hahaha. Bella är söt medan jag.... ja... Och så är jag röd också, blö.
 
 
Scenen innan något hade börjat hända, höhö. Jag fangirlade över Harrys trummor, men Joshs trummor var större.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0