Second hand och sånt där

I förrgår var jag, mamma och Rasse ute på äventyr (haha) och besökte två second hand-buktiker, woho. Vi var även i Hjärtum och besökte Hembygsföreningens museum. De hade massa gamla grejer, som vapen, grejer från smeden, klassrumssaker, skridskor, osv... Rätt häftigt. Men jaow, jag köpte massa grejer, höhö. Massa filmer och böcker... Som att jag inte redan hade massa böcker och filmer, höhöhöhö. Har ju knappt någon plats kvar i mitt rum :( Men det är ju så trevligt att köpa filmer och böcker på second hand... Liksom en ny film kostar 150 kr på DVD, men på second hand kan jag köpa dem för 10 eller 20 kr, höhö. Jag kollar ofta efter filmer, och böcker, som jag gillar och vill se igen... Jag kan liksom se samma film 100 gånger, haha. Så ja, jag hittade en del trevliga saker.
 
Först var vi i Göteborg, där jag köpte massa böcker och filmer. Orkar inte rabbla allt som jag brukar, så om ni undrar om någon titel så är det bara att fråga. Men yes, jag hittade ännu fler Stephen King böcker ;) Har nästan 30 styck nu, nästan alla från second hand.
 
 
Sen var vi i Lilla Edet och då hittade jag ännu fler filmer och några fina figurer. De hade sjukt många VHS-filmer! Blev faktiskt väldigt förvånad, är van vid att det antingen finns några fåtal eller inga alls. Det roliga var att de hade flera Titanic, Harry Potter 1, The Gladiator mm. Samma sak med böckerna i den andra affären, de hade flera exemplar av vissa böcker. Men åh, jag hittade ju Loser på VHS <3 Har velat se den i flera år, så det gjorde mig glad!
 
 
Här är lite bilder från Hjärtum.
(Den fungerade fortfarande)
 
Innan vi åkte hem så åt vi glass och hade lite sött sällskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0