Komplettering av praktiken

Alltså jag hade ju tänkt blogga om praktiken som jag kompletterade men det blev aldrig av... xD Nu har det gått över en månad, hahaha! Men ja, tänkte dela med mig lite nu, bättre sent än aldrig.
 
Till att börja med så hade vi ganska bra väder under veckan och spenderade mycket tid ute, vilket var väldigt skönt! Och både Linnéa och Anton var där varje dag, kuuuul :D Däremot var Jennie, min handledare, inte där en enda gång xD Barnen var sjuka och så. Men yeeees. Som sagt, vi var ute mycket och jag spelade mycket innebandy. Sköt ungarna ett par gånger... Oops, haha. Och en av dem lyckades träffa mig rakt på ena bröstet, haha. Men åh, ena pluttisen är så söt när han håller en i handen, för han håller liksom i ett finger med hela sin hand. Så sött. Och vid en måltid sa ett barn "Hur mosar man?" och så svarade vikarien "Det är nog lättare att göra med gaffel" och så svarade barnet "Är det lättare att göra kaffe?" och lät glatt förvånad xD
 
Under veckan så fick jag sköta mitt vanliga bord vid lunchen och de här gångerna gick det mycket bättre än under sista praktiken... Barnet som brukade busa och ja, typ jävlas, var mycket lugnare, satt liksom ner och åt istället för att springa omkring och kasta mat, hehe. Jag hade några nya strategier, hehe. OCh jag har fått bättre kontakt med flera av barnen, särskilt de små på andra avdelningen. Barnen som börjar skolan till hösten skulle hälsa på på skolan och det var hela 12 stycken av våra barn... Var bara 3 eller nåt förra året, och kanske 5 året innan xD Men ja, så de skulle till skolan och de små var kvar, och två av tre av personalen på andra avdelningen var vikarier... Så då var de små mycket med mig, till skillnad från annars, då de kände mig bättre än vikarierna. Den ena har jag knappt varit med innan men då kom den fram till mig, sträckte upp händerna mot mig och tog min hand för att den ville spela innebandy. Så söööt. Och när den läskiga 'gräsklippar-mannen' kom så höll två av dem i mina händer. Det bästa med att de små var mycket med mig då, och även de kommande dagarna efter det, är att det är ett tydligt tecken på att de gillar och trivs med mig. Det är liksom det man vill veta när man är på förskola, att barnen tycker om en.
 
Senare när alla var tillbaka, eller om det var en annan dag, så lekte jag jage med flera av de små för att de ville det. De är ju så sjukt söta när de springer. De är så små! ibland glömmer jag liksom bort hur små vissa av barnen är, speciellt de äldre. Särskilt de barnen som ofta hamnar i bråk, t.ex knuffar ner varandra från träd och sånt, he.... Men till exempel... De äldre flickorna på min avdelning är ganska självständiga och det är inte så vanligt att de gråter... Men ena dagen blev den ena ledsen och jag fick trösta, och när vi gick iväg hand i hand för att fixa 'problemet' så tänkte jag att det är i sådana stunder man märker hur små de faktiskt är. Och det var även en situation där jag kände att det barnet trivdes med mig.
 
Men ja, det var det... Det var en väldigt trevlig vecka. Jag hade saknat barnen och det var trevligt att få se dem igen, med tanke på att jag trodde att jag hade träffat de för sista gången, hehe. Men åh, jag måste avsluta med något som jag tyckte var kul. En av småttingarna la gräs på sin mössa och då sa jag "va gräslig den blev". Då skrattade den och upprepade det xD Jag vet inte om den egentligen förstod mitt lilla skämt, men det var gulligt.
 
Konstigaste solen jag har gjort... Hahaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0