McBusted - Love Me Like You Do (cover)

Älskar denna! Föredrar den framför originalet, hähä.
 

2,5 timmar senare

Av någon skum anledning lyckas jag alltid stöka till mitt rum löjligt mycket. Det är nästan alltid saker överallt och det brukar vara en hinderbana att ta sig från ena sidan till den andra... Och mamma (och Jocke och Hampe) brukar klaga på hur stökigt det är xD Så häromdagen när det vet löjligt stökigt så bestämde jag mig för att städa, och 2,5 timmar senare så såg det mycket bättre ut! Går dock att fixa lite till... Och alltså, jag skulle behöva fler bokhyllor för mina böcker och filmer, men finns ju inte direkt plats för det... Behöver ett större rum... Eller ett eget rum för filmerna och böckerna... Det hade varit nice.
 
 

SECOND HAAAAANDDDDD

Så... I torsdags var jag och mamma och handlade på second hand, IGEN xD 5 affärer på 3 veckor, hahaha. Denna gången blev det två stycken i Kungälv. Hittade som vanligt en del filmer, en (Stephen King) bok och en del annat "krimskrams". Köpte en sockerskål för den var fin och kostade endast 5 kr, hihi. Mamma tror att jag redan har en som jag har fått av mormor, men jag måste ju inte ha socker i den, hehe. Och det är 6 glas med hjärtan på, men jag orkade inte packa upp alla då de ändå skulle packas ner i en låda.
 
Aja, tänkte lista filmerna och boken, då bilden inte är den bästa:
- Sömnlös av Stephen King (snart borde jag ha alla hans böcker...)
- Graveyard Shift, baserad på en Stephen King novell.
- The Wedding Planner
- The Fifth Element
- Mio Min Mio
- Astrid Lindgrens Jul
- Snövit och De Sju Dvärgarna
- Robin Hood
- Pongo och De 101 Dalmatinerna
- Godzilla
- Satan's School For Girls
- Mama
- Hon Är Min/Drömbilden
- Boys Don't Cry/Tretton
- Pacific Rim
- 27 Dresses
 
Trevligt att hitta gamla Disney och Astrid filmer!! På Cdon så brukar de ju kosta 149 kr på DVD (fast just nu kostar alla 99 kr) och det är ju ändå ganska mycket, med tanke på hur gamla vissa av dem är... Så det är ju trevligt att kunna hitta dem på second hand, särskilt på VHS som nästan är gratis för att de är så få människor som köper det xD Är ju inte många som har VHS längre... Men åh, jag vill ha alla klassikerna på DVD!!! Nu har jag väl 12 av klassikerna (7 på DVD) och det är så fint att ha DVD:erna tillsammans då de är numrerade. (Precis som med mina gamla Astrid filmer) Och nu kom jag på att jag faktiskt har minst 13 klassiker... Men alltså, det hade varit fint att ha alla klassikerna och låta de stå tillsammans på rad, i nummerordning! Jag har tre stycken på rad, medan de andra är lite här och där i den andra bokhyllan... Tre står bland de andra random filmerna i bokstavsordning, medan de andra är uppslängda där det finns plats, haha. Och nu insåg jag att jag faktiskt har minst 14 klassiker. Noll koll här liksom. OKEJ, 15 KLASSIKER! Visste inte att Basil Mus räknades...
 
Och åh, jag köpte ju Sometimes They Come Back på VHS förra gången, som också är baserad på en Stephen King novell, och jag tänkte att både den och Graveyard Shift är böcker som jag inte ens har hört talas om... Men nu när jag kollade upp dom så insåg jag att de är med i en av hans novellsamlingar, Dödsbädden som den kallas på svenska. Den titeln kände jag dock igen. Det var antingen den första eller andra King boken jag fick xD Det roliga är ju att trots att jag har ca 30 King böcker så har jag inte läst en enda av dem, HAHAHAHA! Har ju läst typ 200 sidor av Under Kupolen dock...
 
Delfinen är en kapsylöppnare, som ni kanske ser ;)

Boyz II Men - End Of The Road


Komplettering av praktiken

Alltså jag hade ju tänkt blogga om praktiken som jag kompletterade men det blev aldrig av... xD Nu har det gått över en månad, hahaha! Men ja, tänkte dela med mig lite nu, bättre sent än aldrig.
 
Till att börja med så hade vi ganska bra väder under veckan och spenderade mycket tid ute, vilket var väldigt skönt! Och både Linnéa och Anton var där varje dag, kuuuul :D Däremot var Jennie, min handledare, inte där en enda gång xD Barnen var sjuka och så. Men yeeees. Som sagt, vi var ute mycket och jag spelade mycket innebandy. Sköt ungarna ett par gånger... Oops, haha. Och en av dem lyckades träffa mig rakt på ena bröstet, haha. Men åh, ena pluttisen är så söt när han håller en i handen, för han håller liksom i ett finger med hela sin hand. Så sött. Och vid en måltid sa ett barn "Hur mosar man?" och så svarade vikarien "Det är nog lättare att göra med gaffel" och så svarade barnet "Är det lättare att göra kaffe?" och lät glatt förvånad xD
 
Under veckan så fick jag sköta mitt vanliga bord vid lunchen och de här gångerna gick det mycket bättre än under sista praktiken... Barnet som brukade busa och ja, typ jävlas, var mycket lugnare, satt liksom ner och åt istället för att springa omkring och kasta mat, hehe. Jag hade några nya strategier, hehe. OCh jag har fått bättre kontakt med flera av barnen, särskilt de små på andra avdelningen. Barnen som börjar skolan till hösten skulle hälsa på på skolan och det var hela 12 stycken av våra barn... Var bara 3 eller nåt förra året, och kanske 5 året innan xD Men ja, så de skulle till skolan och de små var kvar, och två av tre av personalen på andra avdelningen var vikarier... Så då var de små mycket med mig, till skillnad från annars, då de kände mig bättre än vikarierna. Den ena har jag knappt varit med innan men då kom den fram till mig, sträckte upp händerna mot mig och tog min hand för att den ville spela innebandy. Så söööt. Och när den läskiga 'gräsklippar-mannen' kom så höll två av dem i mina händer. Det bästa med att de små var mycket med mig då, och även de kommande dagarna efter det, är att det är ett tydligt tecken på att de gillar och trivs med mig. Det är liksom det man vill veta när man är på förskola, att barnen tycker om en.
 
Senare när alla var tillbaka, eller om det var en annan dag, så lekte jag jage med flera av de små för att de ville det. De är ju så sjukt söta när de springer. De är så små! ibland glömmer jag liksom bort hur små vissa av barnen är, speciellt de äldre. Särskilt de barnen som ofta hamnar i bråk, t.ex knuffar ner varandra från träd och sånt, he.... Men till exempel... De äldre flickorna på min avdelning är ganska självständiga och det är inte så vanligt att de gråter... Men ena dagen blev den ena ledsen och jag fick trösta, och när vi gick iväg hand i hand för att fixa 'problemet' så tänkte jag att det är i sådana stunder man märker hur små de faktiskt är. Och det var även en situation där jag kände att det barnet trivdes med mig.
 
Men ja, det var det... Det var en väldigt trevlig vecka. Jag hade saknat barnen och det var trevligt att få se dem igen, med tanke på att jag trodde att jag hade träffat de för sista gången, hehe. Men åh, jag måste avsluta med något som jag tyckte var kul. En av småttingarna la gräs på sin mössa och då sa jag "va gräslig den blev". Då skrattade den och upprepade det xD Jag vet inte om den egentligen förstod mitt lilla skämt, men det var gulligt.
 
Konstigaste solen jag har gjort... Hahaha.

Second hand och sånt där

I förrgår var jag, mamma och Rasse ute på äventyr (haha) och besökte två second hand-buktiker, woho. Vi var även i Hjärtum och besökte Hembygsföreningens museum. De hade massa gamla grejer, som vapen, grejer från smeden, klassrumssaker, skridskor, osv... Rätt häftigt. Men jaow, jag köpte massa grejer, höhö. Massa filmer och böcker... Som att jag inte redan hade massa böcker och filmer, höhöhöhö. Har ju knappt någon plats kvar i mitt rum :( Men det är ju så trevligt att köpa filmer och böcker på second hand... Liksom en ny film kostar 150 kr på DVD, men på second hand kan jag köpa dem för 10 eller 20 kr, höhö. Jag kollar ofta efter filmer, och böcker, som jag gillar och vill se igen... Jag kan liksom se samma film 100 gånger, haha. Så ja, jag hittade en del trevliga saker.
 
Först var vi i Göteborg, där jag köpte massa böcker och filmer. Orkar inte rabbla allt som jag brukar, så om ni undrar om någon titel så är det bara att fråga. Men yes, jag hittade ännu fler Stephen King böcker ;) Har nästan 30 styck nu, nästan alla från second hand.
 
 
Sen var vi i Lilla Edet och då hittade jag ännu fler filmer och några fina figurer. De hade sjukt många VHS-filmer! Blev faktiskt väldigt förvånad, är van vid att det antingen finns några fåtal eller inga alls. Det roliga var att de hade flera Titanic, Harry Potter 1, The Gladiator mm. Samma sak med böckerna i den andra affären, de hade flera exemplar av vissa böcker. Men åh, jag hittade ju Loser på VHS <3 Har velat se den i flera år, så det gjorde mig glad!
 
 
Här är lite bilder från Hjärtum.
(Den fungerade fortfarande)
 
Innan vi åkte hem så åt vi glass och hade lite sött sällskap.

Blink-182

Nyligen beställde jag en Blink-182 t-shirt och den kom häromdagen, så nu har jag två :D Det är den understa som är ny. Älskar färgerna!
 

Twittaaaah

Alltså jag ääääälskar Twitter! Så många av mina favorit-artister och band som har interagerat med mig, hihi. Liksom 5SOS följer mig och Ashton har RT:at mig. McBusted följer mig, har tweetat och RT:at och James, Matt, Tom och Harry har tweetat och RT:at ett flertal gånger och Dougie har tweetat mig en gång. Det är bara Danny som 'dissar' mig, hahaha. Sen har vi Slipknot, där Corey tweetade mig för inte så länge sedan, AAAHHH! Och Josh, One Directions trummis, följde mig för ett par dagar sedan. Och Wheatus och Calling All Astronauts är ju typ mina Twitter buddies, haha. Andra som har interagerat med mig är Daniel, Beau och James från Janoskians, Sabaton, Max och Tom från The Wanted, Danny från Rixton + Rixton, Tokio Hotel, Sébastien från Simple Plan, JTR, Joel och Benji från Good Charlotte, Bea Miller, Little Sea, Madison Pettis, An Cafe, Tyler Hilton och även ett par The Walking Dead, One Tree Hill och Lost-skådisar! Så är det många många fler utöver detta... Hey Violet har ju också interagerat med mig ett flertal gånger och nu är alla medlemmar äntligen verifierade, woho :D
 
Thumbs up på detta, hahahaha!

Second hand <3

Om ni följer min blogg så vet ni nog vid det här laget att jag älskar Second hand butiker. ÄÄÄÄLSKAR! Var på Röda Korset med mamma och Rasse och det var väldigt billigt. Filmerna kostade 10 kr/st, CD:n 5 kr och böckerna kostade 1 kr st/st, fast man kunde fylla en hel påse för endast 10 kr, höhö. Sen var det dessutom 50% rea på det... BILLIGT! Men yes, tänkte lista allt för en del av titlarna/författarna inte är så synliga i bilden.
 
Filmerna:
- She's All That
- 10 Orsaker Att Hata Dig (Eller 10 Things I Hate About You som den heter på engelska
- Can't Buy Me Love
(Alltså så sorligt att det är minst en skådis i varje film som dött alldeles för ung... Först Heath Ledger, sen Paul Walker och nu Amanda Peterson häromdagen...)
- The Nuttiest Nutcracker (Vi hade den när jag var yngre och den var kul... xD)
 
Böcker:
- Änglar av Marian Keyes
- Kärleksbrev av Nicholas Sparks
- Med Öppet Hjärta av Janice Key Johnson
- Tjockare Än Vatten av Penelope Farmer
- Makabert Spel av Ann Paris
- Kådisbellan av Roland Schütt
- Vem Blir Bruden? av Anne Starr
 
CD:
- Erik Grönwall - Erik Grönwall
Massa idollåtar, hihi. Och tänk att jag har sett Erik live, PÅ GYMNASIET, haha.
 

Konserter <3

Jag är person som gillar att spara på saker. Sparar alltid biljetter från konserter och bio. Sparar även mina åkpass från Liseberg, hahaha. Men ja, älskar mina konsertbiljetter! Så trevligt att titta på dem och minnas specifika ögonblick. Blir glad när jag tittar på dem, hähä. Tänk att jag har sett One Direction 3 gånger nu, Håkan två gånger och 5SOS två gånger (ena med 1D). Tänk att jag även har sett Slipknot och Sabaton, och Hey Violet och McBusted genom 5SOS och 1D, hihihi. Har till och med skrivit ned 5SOS, Hey Violet och McBusted på biljetterna för att jag gillar dem så mycket, haha. Och jaow, ganska häftigt att jag har sett Miyavi också, får ju inte glömma att nämna honom.
 

One Direction 23/6-15 - Del 10: Bilder

Dags för de sista One Direction bilderna, buhu! Känns verkligen deppigt, ett avslut xD Och nu har jag ju bloggat mycket bättre eftersom att jag har haft något jag verkligen vill lägga upp på bloggen... Vem vet hur länge det kan dröja till jag bloggar igen nu... Hahahahaha.
 
 
Sista bilden från konserten :( Tycker den känns som ett bra avslut... Synd bara att det är en hand i bilden.
 
När vi kom ut så blev lite smått chockade av hur stor scenen var. Ser tyvärr inte lika häftigt ut på bild, men synen var häftig... Vi stod liksom nästan allra längst fram, och det var ju en bit att gå för att komma ut. Lite dåligt att vi behövde gå ut där bak... Blev lite krånligt att komma runt till rätt sida igen på grund av allt folk och alla bajamajor, haha. Men ja, vi hittade ut och sen gick vi mitt i bilvägen för den var avstängd, höhöhö. Var lite kul...
 
Och wiiie, jag köpte äntligen merch där! Köpte inte under min första konsert och under den andra så hade de problem med kortläsarna, så då blev det inget då heller... Men nu så! Fick bli konserttröjan med Zayn på <3 Fanns en utan honom som hade snyggare baksida (på min står alla destinationer medan på den andra står bara de senare och då står dessutom datumen, vilket såg bättre ut) men framsidan var inte lika fin, Harrys pose var lite awkward... Sen är ju Zayn dessutom en stor del av 1D, även om han inte är med längre... Han har varit med på alla album och var med på början av turnén och blabla, så för mig är det självklart att vilja ha en tröja med Zayn på... Jag har ju fyra andra tröjor, men tre av de är tighta (jag hatar tight) och den sista har jag inte direkt brytt mig om, haha. Men nu har jag äntligen en som jag kommer att använda!
 
 
Och just det, så fick vi fina påsar när vi köpte merch ;) Här alltså samma tryck som tröjan utan Zayn. Liksom hallå, VAD GÖR DU HARRY?! Som sagt, känns lite awkward...

One Direction 23/6-15 - Del 9: Klipp

Dags för näst sista inlägget för One Direction konserten! Känns lite sorligt... Sista videoklippen nu, och sen någon gång blir det de sista bilderna. Precis som förra gången så börjar jag med McBusted klipp Av dessa klipp är Little Things och McBusteds Shine A Light mina favoriter!
 
 
 
Och haha, jag tittade på en annan persons Little Things video och hittade min hand och telefon i mängden (Y)

One Direction 23/6-15 - Del 8: Bilder

MER BILDER, WOHO! Kommer bli två delar till... 10 totalt.
 

One Direction 23/6-15 - Del 7: Klipp

Känner att nu får det bli lite klipp från konserten, innan det blir ännu fler bilder, hähähähä. Tar hälften av mina videor nu och resten senare... Först lite McBusted och sedan lite One Direction! Alla klipp hittar ni här.
Mina favoriter i detta inlägget är Night Changes och den näst sista när Harry pratar, KÖTTBULLAR! Älskar Nialls skratt.
 
 

One Direction 23/6-15 - Del 6: Bilder

Dags för mer One Direction bilder ;) Josh, trummisen, följde mig på Twitter för en stund sedan, WOHO!
 

One Direction 23/6-15 - Del 5: Harry och ballongen

Harry hittade en ballong som han blåste upp, och jag lyckades få flera bilder på det... Hm. I slutet har vi även lite Louis, Niall och Harrys ena bröstvårta som var väldigt synlig genom t-shirten. Me like.
 

One Direction 23/6-15 - Del 4: Bilder

Dags för mer One Direction bilder, wohooooo.
 

Facepalm

Alltså sitter ni någonsin och tittar på en film eller serie på TV och tänker att ni vill att reklamen skall komma och så kommer reklamen och då sitter ni där och tänker "Men inte nu!!!" ? Haha... Jag är alltid sån. Sitter och önskar att reklamen ska komma så att jag kan gå på toa eller hämta något, men när reklamen kommer så känner jag mig inte "redo". Jag är skum.
 

RSS 2.0