Tröjor

Ello. Så jag har beställt lite kläder de senaste dagarna... I typ förrgår så köpte jag tre Slipknot tröjor här. Psychosocial t-shirt, Red photo allover t-shirt och All Hope Is Gone longsleeve t-shirt, yeeeah. Själva tröjorna var ganska billiga, cirka 60 spänn styck, men frakten är ju alltid dyr när man beställer från andra länder så totalt kostade det 374 kr. Billigt faktiskt. och ja, idag köpte jag en Dirty Pig (Janoskians) t-shirt här. Forever type of love tee. Det var lite rea på den också, men det blev typ 307 kr, så det var lite dyrare (A) Men yes, längtar tills jag får dem!!
 
Alltså bilderna för Dirty Pig kläderna är ju så jävla kassa xD Är ju ändå trycket som ska vara fokus, men det går ju knappt att se vad det är för tryck xD Men yes, alltid trevligt med en Brooks tvilling i underkläder (jag har ingen aning om det är Jai eller Luke, haha).

En liten uppdatering

FY VA JAG ÄR DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA NU FÖR TIDEN! Dagarna går så löjligt fort, jag hinner typ inte göra ett smack... Men ja, jag har ju egentligen inte intressant att dela med mig av, hahaha. Det enda roliga är typ när jag köper nya saker... Men inte ens det kommer jag ihåg att uppdatera om. Men ja... Idag kände jag mig inte helt kry så jag skippade föreläsningen, och jag har typ inte gjort någonting, som vanligt... Lyssnade på fem låter om och om igen under 9 timmar... Och nu tittar jag på Game Of Thrones, yeeeaah. Har börjat om från början, i väntan på säsong 5! Inte långt kvar nu! Men yes, jag ska föra över bilder från telefonen till datorn och så... Och jag ska försöka uppdatera lite mer i framtiden... Önska mig lycka till.
 
Gjorde en fin GOT-edit förut, haha. Min tron <3

Som julafton

Halloj! När jag kom hem idag så kändes det nästan som julafton... Jag hade fått tre paket, YEAH! Mina filmer och t-shirtar :D Jag visste att jag skulle få filmerna, 5SOS t-shirten hoppades jag att jag skulle få och Blink-182 t-shirten förväntade jag mig inte alls.. Jag beställde Blink en vecka efter 5SOS och den skickades från USA, medan 5SOS skickades från UK, så ja, jag förväntade mig inte att de skulle komma samtidigt... Men trevligt! Gick fort för Blink, woho. 5SOS t-shirten kostade totalt 281 kr med frakten och Blink kostade 193 kr (rea, yeah! Själva tröjan kostade typ 5 USD istället för 21 eller nåt, hähähähä).
 
Men yes, filmerna dååå. Jag beställde The Omen/Huset Som Gud Glömde, Divergent och Maleficent, 3 för 200 kr, hihi. Fast jag tror att jag betalade 198 kr för dem..
 
Aliens Exist var inte t-shirten som jag helst ville ha... Fanns massa andra snyggare, men medium var slut på dem :( Men Aliens Exist är också cool, och bättre än att vara utan Blink t-shirt (Y)
 
 

Finbesök

Heeeej. Jag var ju hos Kjell i helgen och på lördagen så kom Daniel och Martina över med söta Vilmer! Han är 8 månader nu och han var så busig och söt! Väldigt stor skillnad mot när jag senast träffade honom. Han gav ifrån sig världens sötaste lilla skratt hela tiden och när han inte lekte med sina saker så tittade han omrking på oss och log. Han är så sööööt. En av hans leksaker skakar och låter och han vill alltid sätta sitt finger på den för att han tycker det är roligt när fingret börjar vibrera, haha. Och så har han en stor groda (ni kan se den bredvid Martina på bilderna) och hans reaktion när mamma gjorde "tittut" med den var så kul xD Han blev lite rädd men tyckte ändå att det var kul, och hans ansiktsuttryck fick det att se ut som att han hade ätit något surt xD Sjukt kul. Och nästan varje gång när Kjell pratade så tittade Vilmer på honom uppmärksamt, tydligen spännande att lyssna på farfar ;) Och så sträckte han ut benen och tryckte ifrån mot bordet så att hans stol började falla bakåt, så mamma och Martina fick hålla i stolen efter det xD Busunge ;)
 
På den här sista bilden så lyssnar han på Kjell :D

Chumbawamba - Tubthumping

 

Lite böcker...

Alltså... Vi besökte en second hand butik idag (yay) och det finns något som jag typ alltid köper när jag besöker second hand affärer... Nämligen Stephen King böcker, hahahaha! Köpte tre stycken idag... Jag är förvånad över att jag inte har alla hans böcker än, med tanke på hur många jag har köpt, haha. Men ja, jag köper alltid massa böcker... Men jag läser ju typ aldrig, hahaha. Samlar bara på mig mer och mer xD Men jag tror att jag kommer läsa mer när jag har studerat klart och inte behöver läsa massa tråkiga skolböcker... Då kommer jag att ha många bra böcker att läsa (Y) Ett år kvar!!
 
Ja, jag köpte även några andra böcker som ni kan se här nedanför! Och lite andra grejer som jag inte orkade ta kort på, hähä. Men ja, Carrie, Knackarna och Pestens Tid av Stephen King (Har redan Carrie på engelska men det är trevligt att ha den på svenska också), De Dödas Bok av Patricia Cornwell, Bekännelsen av John Grisham, Onskan av jan Guillou och Shutter Island av Dennis Lehane (älskar filmversionen så då är säkert boken ännu bättre!)
 

Ryan Levin feat Kristine Elizabeth - Hard To Be In Love

Alltså favoritlåt <3
 
 

2014...

Alltså... Jag kommer ihåg 2014 som att det var alldeles nyss... Förstår ni vad jag menar?
 

RSS 2.0