Film film film

Hey Violet konserten var förra veckan men jag kunde inte gå för jag blev sjuk.... Fortfarande ledsen :( Skulle ha träffat en av mina vänner från Twitter, och om jag hade varit där så hade jag fått träffa Hey Violet efteråt.... När de öppnade för 5SOS så kunde jag inte gå på deras hangout och nu blev jag sjuk, så surt :( :(
 
Men aja :( Pappa skulle ju betala mitt hotell som en julklapp, men eftersom att jag fick ställa in så fick jag behålla pengarna, och jag beställde massa filmer istället, HÄHÄHÄ. Jag är besatt. Passade på att köpa massa Disney klassiker som jag inte hade redan. Blev även några Disney Pixar klassiker och lite annat också. Och en 5SOS mugg, men den har inte kommit än... Skulle inte bli förvånad om den inte kommer alls, med tanke på att jag inte fick min tröja förra gången det företaget skulle leverera... Men ja, jag tänkte slå in filmerna som en julklapp till mig själv xD Blir mycket roligare så. Jag längtar efter att få se Atlantis.. Jag har alltid tyckt att prinsessan Kida verkar spännande, hehe.
 
 
Här har vi alla min Disney Klassiker, hähähä. Eller ja, alla förutom Kejsarens Nya Stil, som jag helt glömde bort att jag hade, haha. Tur att det inte är en av mina favoriter, för då hade jag köpt den på DVD nu när jag beställde alla de andra. Men åh, har över 30 styck nu, plus fyra Disney Pixar Klassiker. Sen har jag även några av uppföljarna av Disney Klassikerna... Mulan 2, Askungen 2 och 3, Micke och Molle 2 och Den Lilla Sjöjungfrun 3 (Sagan Om Ariel)... Men alltså, det känns ju som att alla filmerna har en uppföljare... Och såklart är inte uppföljarna i närheten av så bra som originalet.
 

Kommentarer
Postat av: Anna Sofia

Pinocchio är min favorit! Men älskar alla Disneyfilmer lika mycket nästan :) Så kul att ha så många :D

Svar: Ja, de är underbara :D
Jessika

2015-12-16 @ 16:53:33
URL: http://annasofiaphoto.blogg.se
Postat av: Miss Baby Peaches

Jag har också en förkärlek till disneyfilmer! Synd att de kostar en del bara!

Svar: Eller hur! Nu hade de en del rea, vilket var tur så att jag kunde köpa alla de jag ville ha!
Jessika

2015-12-16 @ 17:29:53
URL: http://babypeaches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0