30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie

 

3OH!3 feat Ke$ha - My First Kiss

 

Lite om dagen

Yo yo yo! Blev inget låt-inlägg idag för jag typ glömde bort det, och sen var Kjells internet så segt så jag orkade inte bry mig, höhö. Och kändes inte som någon idé att lägga upp en låt när vi kom hem... Men yes, jag har väl inte haft något särskilt för mig... Anette och Bengt kom på besök så jag var liiiite social med dem, men annars tittade jag på McFlys 10 år jubileum DVD:n, nördade på Twitter och pluggade pytte lite...  Jag har liksom typ bestämt vad jag ska skriva om i tentan och så har jag skrivit ner lite stödgrejer och sånt... Hade planerat att börja imorgon, och nu känns det inte längre som att det kommer vara helt omöjligt att skriva tentan, skönt. Men känns som att det kommer vara svårt att få 2500 ord, typ fyra sidor, men vem vet, det kanske flyter på... Det märker vi. Men yes, jag har varit trött sen 22-tiden, så nu ska jag äntligen sova, woho! Nattiii.
 
Tusse och Tilda innan vi åkte hem :)
 

Målat och sånt där

Alltså fyyy va jag har blooggat dåligt på sistone! Jag vet inte vart tiden tar vägen, haha. Just nu är jag i alla fall hemma hos Kjell, vi kom hit igår och jag tog fram datorn först vid 14:30-tiden idag... Ganska skönt att slippa den lite, haha. Men yes, innan jag satte mig vid datorn idag så målade jag lite av huset... Väggen där dörren är, woho. Det tog en stund och det blåste helt förfärligt... Jag hade på mig en keps för att håret inte skulle vara i mitt face, men kepsen flög ju av flera gånger... xD Och jag trodde att jag skulle falla av stegen flera gånger, ena gången var det verkligen sjukt nära... xD En gång var jag till och med nära att ramla omkull när jag stod på marken :D Så jupp, det blåste väldigt mycket. Men ja, sen efter det så har jag typ bara suttit vid datorn... Nördade inne på Stardoll och tittade på Criminal Minds... Och jag har såklart nördat för mycket på Twitter... Och så tittade jag på Fångarna På Fortet med mamma och Kjell och dreglade över Samir, hahaha. Alltså Samir är så skön, svårt att låta bli att gilla honom! Men jaow, jag ska snart gå ut och lägga mig i husvagnen... Håller på att ladda upp videor på dropbox och jag vill att det ska bli klart innan jag går ut, huhu..
 
Väggen efter att jag var klar, woho.

McFly - The Heart Never Lies

 

Natasha Bedingfield - Pocketful Of Sunshine

 

The Beach Boys - I Get Around

 

Beställt kläder!

Yo, idag har jag beställt lite kläder från nelly.com :D Det var billigt, hihi.
 
Genna Dress, 100 kr.
 
Lace Tanktop, 60 kr.
 
Och Jersey Flounce Dress, 60 kr.
 

Blood Stain Child - Sirius VI

 
Alltså från 5SOS till det här, jag är så kul :D
 

Drama

Yo. Här sitter jag och ser på det nya avsnittet av Top Model, woho. Men alltså, jag avskyr verkligen en av deltagarna... I början flörtade hon en del med en av killarna och SEN berättade hon att hon har en pojkvän.. Så då blev inte den killen så glad och de slutade flörta. Sen nästan direkt efter det så började hon flörta med en av de andra killarna, och de håller fortfrande på! Och hon sitter fortfarande där och bara "Jag har inte gjort slut med min pojkvän", liksom... VAD FAN? Jag tål henne inte, så himla omogen... Hon säger att förhållandet med pojkvännen inte har varit så bra, så jag förstår inte varför hon inte gör slut... Särskilt om hon så gärna vill flörta och gosa och hålla på sådär, det är liksom bara att ringa honom... Visst, att göra slut via telefon är inget jag uppmuntrar till normalt, men om man är med i en show och inte kan åka iväg och göra slut IRL så tycker jag att man ska ringa, istället för att hålla på som hon gör så att pojkvännen sedan kan se det på TV. Hon förudmjukar sin pojkvän och det äcklar mig. Hon vet att det kommer visas i TV och ändå fortsätter hon att flörta och babbla om sin pojkvän... Alla som känner de kommer kunna se det, se hur hon typ är otrogen mot sin pojkvän... Hon verkar ju få känslor för killen, och det är ju typ värre än om hon skulle ha kysst eller haft sex med honom... Tror inte att hon hade blivit så glad om rollerna hade varit ombytta: Att pojkvännen hade varit med i en show och flörtat med de andra, trots att han säger att han har en flickvän. Det spelar ingen roll om båda parterna tycker att förhållandet är dåligt, man gör inte så mot sin partner. Gör slut eller flörta inte med andra, punkt slut.
 
Men yes, annars är säsongen bra. Nina från förra säsongen var med i nya avsnittet :D<3
 

Lupe Fiasco feat Matthew Santos - Superstar

 

Grattis till oss! <3

Ja, grattis till mig själv på min 21 årsdag, YEAH :D Synd bara att jag fortfarande ser ut som att jag är 14 eller nåt.
 
 
Och grattis till massa kändisar också :D
 
Stephen King, Bill Murray, David Wenham, Nicole Richie, Liam Gallagher, Jerry Bruckheimer, Luke Wilson, Joseph Mazzello, Christian Serratos, Jason Derulo, Maggie Grace och Robert Hoffman <3

Sabaton - In The Name Of God

 

En bra fredag med en del otur

YO! Den här dagen har varit fylld med massa ting, nästan bara bra ting, men en väldigt tråkigt sak hände... Jag tar en sak i taget, haha.

Jag behövde gå upp vid 5:30 för att jag började 8:15, men skulle träffa gruppen vid 7:45, och det var lite sådär lagom jobbigt, men det gick ju... Ingen försovning här inte. Och ja, det var redovisningar som gällde idag och jag var liiite nervös, men inte så värst, och det gick kanon. Min grupp hade turen att få börja, så att vi kunde slappna av sedan och koncentrera oss på de andras redovisningar. Det är liksom svårt att koncentrera sig på vad de andra säger om man sitter och är nervös över hur ens egen redovisning ska gå... Men ja, jag tyckte att min grupp var väldigt bra, synd bara att jag inte kunde få uppleva vår redovisning ur våra klasskamraters perspektiv xD Det hade liksom varit spännande att se om jag är en av de som har en bra volym när jag redovisar, eller om jag är en av de där jobbiga som nästan viskar, och om jag pratar lagom fort eller för fort... Men ja ja, timmarna gick ganska fort och vi fick sluta lite tidigare än 12, yeah, och jag och Bella stack till Subway, MUMS! Och sen gick vi till Press Stop, och då kom det en äckelgubbe som sa "Ni kan gå till andra sidan när ni är 18." och syftade på de erotiska tidningarna... Blä...
 
Subway-kaka!
 
 
Men jaow, sen åkte jag hem och när jag väntade på bussen så hände något bedrövligt... Jag tappade min telefon och det blev typ en miljon sprickor... Över hela jävla skärmen... Telefonen fungerar som vanligt, men det är ju lite svårare att se vad som står och så... Och det är ju inte så vackert... Och jag är rädd att jag ska skada mina fingrar... Precis efter att jag hade tappat den så var det ganska många små glasbitar som följde med på mitt finger när jag drog det över skärmen, och nu timmar senare så kommer det fortfarande med glasbitar nån gång då och då... Och ja, det känns lite obehagligt... Och det finns inte så mycket att göra åt det nu... Kostar en del att fixa skärmen, och jag får byta telefon i november, så det är lite onödigt att spendera massa pengar på något jag bara ska ha i två månader till... Ganska irriterande att behöva ha skärmen såhär i två månader, men det fungerar ju så länge det inte blir värre... Måste se till att ALDRIG tappa skiten igen, för även om det aldrig har hänt något innan om jag har tappat den i mitt rum, så är det ju ganska stor risk att det går sönder om jag tappar den nu, när den redan är så trasig... Urgh.
 
Ja, ni ser ju själva hur förskräcklig den är...
(Som ni ser är min Home-knapp skev (jag kan snurra den runt, runt, runt) och on/off-knappen fungerar knappt..)
 
Ja, sen har jag även varit hemma hos pappa. Bjöds på tacos direkt när jag kom dit, om nom nom, och massa prat. "Skröt" om min "fina" iPhone, alla var såååå avundsjuka på mig. Så spelade jag lite spel med Jocke, vi åt glass och jag fick födelsedagspresenter av Jocke och Nicke (CHOOOOKLAD), aw. (Och från pappa fick jag ju min nya externa hårddisk för ett tag sedan.) Och ja, jag och pappa tittade på Doobidoo och Skavlan... Kuuul. Älskar Skavlan, det brukar liksom vara kul även om det är folk jag inte känner till och dylikt... Det brukar liksom bli ganska intressanta samtal... Dock brukar det ju bli lite roligare när gästerna är folk man gillar sedan innan, som idag med Ylvis och Alex 'The Mauler', hihi. Men yes, jag gick hem efter det och nu tänkte jag lägga mig och titta på Pokémon, på min vackra telefon.
 
KNÄSKÅL, hehehehe, jag är så kul.
 
Och ja, CHOOOOCOLATE!! Aladdin från Jocke och de andra från Nicke, hihi.

TobyMac feat John Cooper - Tonight


Senaste dagarna

Ehm, hej. Jag var så trött igår och i förrgår och tiden gick dessutom väldigt fort, så det är därför jag inte har bloggat, haha. Så tänkte skriva lite om igår och i tisdags nu:
 
Tisdag: Vi var på botaniska trädgården igen och denna gången handlade det en del om svampar och kompost. Vi fick göra egna små komposter om vi ville, och så grävde vi jorden efter insekter att studera... Rätt kul... xD Och det var fint väder, så det var trevligt att få vara ute och "leka". Och ja, jag har ingen aning om vad jag gjorde när jag kom hem...
 
Onsdag: Träffade min basgrupp för att göra uppgift 1 som ska redovisas imorgon, och vi var rätt effektiva... Började lite efter 9:30 och var klara vid 14:30, så det tog visst bara 4 timmar (jag räknar inte med tiden då vi åt lunch, duh)... Kändes som att det tog evigheter ju, haha! Men kändes segt för vi hade världens flyt först när vi planerade vad vi skulle ha med, sen blev det segt för att vi skulle skriva faktan och själva delen att beskriva vårt valda ting var asvårt xD Det var liksom inga tydliga förklaringar i böckerna... Så det tog tid för att vi lärde oss om det samtidigt ;) Sen flöt det på igen i slutet då vi bestämde hur sidorna i vår powerpoint skulle se ut, yeah. Sen när jag kom hem så spenderade jag en stund på att göra powerpointen, och sen tittade jag på Safe Haven... Den var asbra! Sen hade jag tänkte blogga men jag var så trött och somnade redan vid 22:00, haha!
 
Hm, kom precis ihåg att jag tog en promand i tisdags... Jag är så duktig så.
Kändes inte alls som att det var 17:30-18:30 eller mitten av september när det var så där varmt och soligt.
 
 

Nelly Furtado feat Timbaland - Promiscuous

 

Nelly - Hot In Here

 

Savage Garden - I Knew I Loved You


Botaniska trädgården

Åh, jag är sååååå trött! Kan ju bero på att jag somnade efter 3 inatt och gick upp klockan 6... Inte ens tre hela timmars sömn, haha... Oops... Det fula var att jag hade tänkt gå och lägga mig i tid eftersom att jag hade en tidig skoldag, men tiden flög liksom iväg... Som vanligt... Men yes, sen är ju klockan nästan tolv och vi hade en halvdag på botaniska trädgården och gick en del, och det blir man ju också lite trött av...
 
Men jaow, botaniska trädgården! Den var nice... Fin fint. Vi fick göra lite olika övningar och vi pratade en del om olika naturfenomen... Jag har lärt mig lite om olika träd, varför barrträden kan ha kvar barren på vintern medan lövträden förlorar sin löv, och lite sånt... Intressant faktiskt. Och ja, jag har även lärt mig att det inte är det bästa att stå/sitta under bok- och äppelträd... När vi stod under en bok så föll det ner hur många bokollon som helst (Vill du ha ett ollon, Puh??) och sen när vi satt under äppelträdet så föll det ner två äpplen som inte var långt ifrån att träffa typ mig i huvudet... Hade liksom varit nice att få ett äpple i huvudet, hm... Men yes, vi ska tillbaka imorgon (dock eftermiddagspass då, buhu, tråkigt att sluta 16:00) och då ska det handla mer om kompost och sådant.. Kan nog bli kul.
 
Var lite dimmigt på morgonen.

Och jag passade såklart på att ta massa bilder under dagen...
 

88 - Miss The Girl

James och Eric <3
 

Back To The Future

Yo! Jag har ett Back To The Future-maraton, niiiiice. Hade egentligen bara tänkt se första filmen men jag kunde inte låta bli att se de andra också... Var liksom inte särskilt länge sedan jag kollade på alla tre för första gången xD Och jag tycker inte att trean är lika bra som ettan och tvåan, även om den är bra den också... Men yes, kul med Back To The Future :D Kan dock inte sluta tänka på James och Tom från McBusted.. De älskar filmerna och var anledningen till att jag kollade på filmerna xD Det är så mycket som får mig att tänka på just James: Han har en DeLorean, för att tidsmaskinen är en DeLorean, och hans ena artistnamn är Future Boy, för att den yngre Doc kallar Marty det minst två gånger, haha. Och ja, sen tänker jag såklart på Tom och McFly eftersom att Tom fick namnidéen från Marty McFlys namn ;) Kul kul kul. Men ja, ska fortsätta se filmen och sen ska jag sova, buhu :( Mina fyra lediga dagar har gått asfort trots att jag knappt har gjort något och jag känner mig inte alls redo för skola igen :( Särskilt inte som att vi har uppgift 1 denna veckan och sen är det inte långt till tentan :(
 
Tänk vad nice att ha en DeLorean!
 

The Hooters - Johnny B

Någon som hört de här innan? Jag tycker att de låter lite bekant, men jag är inte säker på om jag har hört dem... Men tycker att denna låten och All You Zombies var väldigt bra i alla fall (Y)
 

Kid Rock - All Summer Long


Hallo there

Alltså gött att jag inte bloggade varken igår eller i förrgår, trots att jag hade tänkt blogga båda dagarna, haha. Dagarna går för fort... Gårdagen gick löjligt fort trots att jag var ledig och knappt gjorde något... :/ Och onsdagen gick också snabbt... Hade seminarium och det var rätt flummigt... Vi hade läst massa artiklar till seminariumet och väl där så tilldelades vi en text var i basgrupperna och så fick vi en kvart på oss att förbereda för att ställa oss och 'redovisa' texten... Lite stressigt, men det gick bra, och det var lite kul ändå, haha. Dock ganska tråkigt att sitta och lyssna på redovisningarna, hade varit bättre att diskutera dem istället...
 
Men ja, jag är ledig idag också och har inga planer, yeeeaah. Tänkte bara nörda vid Twitter och typ se Criminal Minds eller nåt... Och äta mumsig kyckling sen :3
 
Här får ni två bilder på Yoshi från förut. Så jävla flummig, haha.
 

Simple Plan - Gone Too Soon

 

Mika - Lollipop

 

The Janoskians - That's What She Said

Janoskians nya låt och video, haha.
 
 

Lifehouse - Take Me Awy


1D - Fireproof

Om ni är sugna på en ny låt av One Direction så kan ni just nu ladda ner Fireproof GRATIS på deras hemsida! Det gäller dock endast i 24 timmar (till typ 14:00 imorgon eller nåt, jag vet inte exakt), sen vet jag inte om låten försvinner eller om man måste betala, SÅ PASSA PÅ! Den är jättebra! Hela 1D fandomen har freakat ut i två timmar nu. Fjärde albumet, Four (haha), släpps den 17e november, YAY! Och åh, så skönt att de släppte låten idag, istället för att säga att den släpps om några dagar eller dylikt, så att man skulle behöva sitta och vänta och känna sig lite nervös, haha.
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

The Beatles - Come Together


The Beatles och kaksmulor

Helluuu! Jag har fixat en The Beatles hörna, WOHO! Jag hade en The Beatles 2014 kalender och jag glömde alltid bort den, så jag bestämde mig för att klippa ut bilderna och sätta upp några av dem.. Slutade med att jag satte upp alla, oops, haha. Och jag hade egentligen inte tänkt sätta alla tillsammans, men jag hittade en bra plats där alla fick plats, så jag satte upp alla... Tyckte det blev fint!
 

Och jag hittade tre år gamla kaksmulor idag, YEAH! Jag fick en burk med kakor (som var sjukt goda) från Linnea när vi firade min 18-årsdag och jag åt väl upp kakorna ganska fort... Men sen stod burken bara i hyllan utan att jag gjorde rent den... xD Glömde visst bort det, även om jag brukar se burken... Anledningen till att jag upptäckte det nu var för att jag skulle flytta på den till en annan del av min bokhylla och då kom tanken "Jag har väl inte hällt ut kaksmulorna?" och nä, det hade jag ju inte... Hahahaha. Ganska sjukt egentligen... xD Men ja, det luktade lite skumt i burken (men jag minns ju inte hur den luktade när jag fick den...) men smulorna såg helt normala ut... Creepy. Men skönt att jag äntligen har gjort rent burken nu, haha!
 
 
 

Never Shout never - Happy


:)

Ah, här är den söta porslins-grejen som jag köpte på second hand för 7 kr i lördags!
 
 

.

Nej.
 

U2 - With Or Without You


Tjooo

Yo! Ingen bloggning igår, dagen gick asfort... Hade en helt okej workshop, lite tråkig men bättre än föreläsning, haha. Så slutade jag 12, var hemma vid 13 och så gick jag ut på en promenad i det fina vädret. Sen bakade jag, pluggade lite och sen kom Jocke och Nicke, höhö.
 
Men yes. Hade två föreläsningar idag (men jag skippade den andra) och så träffade jag Becca på väg till skolan (Y) Och denna gången hann vi prata istället för att bara heja ;) Och jag, Bella och Cecilia gick till TGR efter föreläsningen och jag hittade lite roliga grejer, hihi! Och nu sitter jag här hemma och lyssnar på Wheatus och ska snart gå hem till pappa.
 
Allt kostade 10 kr styck.. Pennvässarna var 2 för 10 kr, samma sak med de två små lådorna. Så 40 spänn (Y)
 

Wheatus - Wannabe Gangstar


Wyclef Jean feat Akon - Sweetest Girl (Dollar Bill)


Natur och sånt där

Heeeeellooooo! Idag har jag haft ett fyra timmar långt seminarium på eftermiddagen och det var helt okej! Ganska kul... Först diskuterade vi en del om de kapitel som vi läst och sedan gick vi ut och gjorde lite roliga övningar. Skapade varsin naturtavla (skulle vara frö-relaterat) och sen var vi i basgrupperna (min grupp kändes bra direkt) och gjorde väl två andra övningar. Den ena var att få en kastanj att falla till marken långsammare och min grupps lösning var den långsammaste, nice, haha! Vi hann inte testa det innan så vi hade ingen aning om det skulle fungera, och såg väl helt chockade ut över hur bra det var xD Men ja, det var kul. Sen slutade vi vid halv fem och jag har läst en del inför imorgon... Läste det ena kapitlet noga, nästa började jag läsa men blev irriterad över att det var för likt ett av de delarna vi hade idag, så jag läste inte så noga efter det.. Och det sista kapitlet var så långt så jag läste bara rubrikerna och lite i början av nästan varje text... Bättre än inget liksom! Sen såg jag lite Criminal Minds innan jag och mamma tog en promenad, skönt! Och ja, nu ska jag sova, tidig dag imorgon...

Tog några bilder på en blomma imorse, blev rätt nöjd (Y)


Tog en forever alone-selfie medan jag väntade på tåget i det härliga vädret.

Och här har vi min lilla naturtavla. Synd att jag slängde den xD

McFly - Do Watcha

Den här låten är min senaste obsession.
 
 

Back to hell

Tjena! Första skoldagen igår och ja, det var helt okej.... Kul att träffa vännerna, men själva föreläsningarna var inte så kul, som vanligt, haha. Trots att det var första dagen tillbaka så höll jag ändå på att somna på den andra föreläsningen... Det är lite kul att vi alltid läser/pratar om att det ska vara lustfyllt lärande i förskolan och att barnen lär sig genom att göra, medan vi själva sitter stilla i trång sal i två timmar och bara lyssnar. Att man lär sig när det är kul och genom att göra, gäller ju för alla... Liksom jag blir sömnig av att bara sitta där och lyssna, och det gör så att jag knappt kommer ihåg något om ämnet efteråt. Föreläsningarna borde vara kortare, eller åtminstone göra oss mer delaktiga... Liksom, jag försöker gå på alla föreläsningar för att det kan vara till hjälp med läsningen/uppgifter och jag är rädd att jag ska missa något viktigt om jag inte går, men som sagt, jag blir sömnig och jag kan inte koncentrera mig, så jag hade lärt mig mer av att stanna hemma och läsa istället.
 
Men ja... Efter att jag kom hem så spenderade jag mycket tid på att läsa... Började läsa vid typ 16:30 och var klar med kapitlet precis innan 22:00, haha... Pausade hela tiden (tittade på ett Criminal Minds avsnitt, spelade mobil-spel...) och det kändes inte som att jag kom någon vart trots att jag läste mycket... Kapitlet var ändå kortare än några av de andra, och det var rätt intressant... Så jag vet inte varför det tog så lång tid xD Läste tre kapitel idag, började vid 9:00 och var klar vid 15:00, och det var mycket effektivare än igår... Tog ändå många pauser... Och satt och suckade över att det var så mycket upprepning och att jag inte vågade hoppa över delar, ifall det kom något nytt eller så... Men ja, jag hade nog mer motivation idag (trots att jag åt frukost efter 12, wut), ville liksom bli klar så jag kunde göra annat... Så jag kämpade på och det lönade sig (Y) Och ja, nu ska jag se ett till Criminal Minds avsnitt innan läggdags, och så får vi se om jag passar på att använda min sovmorgon imorgon till att läsa lite inför nästa sem... Vore ju bra att börja läsa, men kanske inte så smart att börja läsa något annat precis innan det första sem:et... xD
 
Blev en promenad till skolan igår. Men de har tagit bort smileyn från ena fönstret!! :( Den gjorde ju mig glad :(
 
Och min ena nagel blev en melon under föreläsningen... Man måste ju hålla sig vaken på något vis.
 

Westlife - Something Right

 

Nice

Alltså jag älskar Twitter. För en stund sedan förde jag en konversation med en av mina favoritkändisar om det jag läste i min ena kursbok just då, haha. Hur nice är inte det egentligen?
 
 

Busted - Britney

Får såklart bli Busted på första skoldagen! Just nu är Busted och McFly det enda jag lyssnar på i MP3:n, haha.
 
 

RSS 2.0