iPhone 6

JAG HAR FÅTT MIN IPHONE 6! :D Den är asnice! Sjukt skönt med en skärm som inte har massa sprickor... Fast känns dock väldigt konstigt utan sprickorna... Tar tid vänja sig igen xD Men ja, den är lite större men smalare än femman... Vilket jag redan visste såklart, höhö. Jag vet inte hur mycket som har ändrats, men kameran är lite coolare i alla fall..  Finns nedräkning nu! På femman var jag tvungen att ladda ner en app... Och vid nedräkningen tar den 10 bilder asfort, så minst en av de lär bli bra, haha. Och man kan filma i slowmotion eller med tidsförskjutning xD Och de har flyttat vilo-/väcknings knappen... Det är typ det jag vet, hahaha. Men ja, det tog sin lilla tid att säkerhetskopiera telefonen och att sedan föra över allt till den nya... Var ju dessutom tvungen att uppdatera iTunes och starta om datorn, haha... Men till slut var det klart, yeah! I love it.
 
Jag vill ta en bild på dem bredvid varandra... Får göra det sen när mamma kommer hem ;)

FOUR

Helloooooo.Igår släpptes One Directions fjärde album, FOUR, och min kopia kom igår, WOHO! Så gött när saker kommer på release datumet, höhö. Jag köpte Limitied Yearbook Edition (som vanligt) och den kostade 179 kr på CDON. Jag tror att No Control är min favorit på albumet... Väldigt härlig låt! Och Louis röst är väldigt tydlig i låtan, och jag älskar ju Louis röst! <3 Så fin. Sen är jag även väldigt förtjust i Girl Almighty, Stockholm Syndrome, Act My Age, Once In A Lifetime och Fireproof! Men alla låtar är sjukt bra som vanligt ;)
 
 
Man fick med fejk-tatueringar, haha! Hoppas att de inte blir dåliga med tiden, för de hade ju varit väldigt nice att använda till konserten ;)

Origami

YOOO! Igår så hade vi seminarium och min grupp fick göra origami, WOHO. Det var kul. Jag gjorde tre pingviner (lilla familjen, höhö) och en groda (och en liten loppa). Pingvinerna var rätt lätta, medan grodan var lite svårare... Jag tror inte att instruktionerna var helt kompletta... Men ja, kul när man väl var klar (Y) Vi kunde även göra X-kuber om vi ville, vilket jag inte hann, men jag gjorde en idag, yeah. Den var lite medelsvår.. Ganska lätt i början och sen blev den lite svårare, haha. Det svåraste var att förstå hur man skulle sätta ihop bitarna och att sedan lyckas sätta ihop dem utan att det föll ihop xD Men det var kuuuul. Jag vill göra en till, men jag orkar inte... Hehehehe. Men yes, X-Kub instruktionerna hittar ni här. Om ni vill göra de andra sakerna så får ni googla, MOHAHAHAHA.
 
 

McBusted - What Happened To Your Band

Mine.
 
 

5 Seconds Of Summer - Beside You

Bästa 5SOS låten <3 Klockan är bara 11 och jag har redan lyssnat på låten i flera timmar idag, hahahaha.
 

On The Road Again Tour 2015

Tjena tjena igen! För ett tag sedan skrev jag ju att jag hade köpt biljett till Slipknot konserten nästa år, och jag har köpt ännu en konsert-biljett sen dess... ONE DIRECTION :D Blir tredje gången, woho :D Och denna gången blir det i Göteborg! Så jädra nice!!! Och för första gången så ska jag inte gå ensam, haha ;) Både Bella och Linnéa ska med, woho! Asnice :D Och album fyra, FOUR, är ju ute snart, ska bli kul att se hur de låtarna är och vilka som kommer spelas på konserten :D Och åh, jag undrar vem/vilka som kommer vara öppningsakt... Det finns ju ett band jag hoppas på, men det lär inte hända... Men jag kan ju alltid hoppas ;)
 
 

Filmkväll??

Yooo. Alltså Liar Liar, Yes Man och Magic Mike visas vid 21:30 och jag vill se alla tre!!! Har inte bestämt mig för vilken jag ska se... Liar Liar har jag sett innan, så den blir det inte... Trots att den är så kul! Men ja... Yes Man har ju Jim Carrey, Zooey Deschanel och Bradley Cooper, men Magic Mike har ju Channing Tatum, Matthew McConaughey, Alex Pettyfer och Joe Manganiello! Men jag tror att det blir Magic Mike faktiskt... Alla dessa snyggningar ;) Joe spelade ju underbara Owen i One Tree Hill, hihi <3
 

Läääääs dags, blä.

Yooo. Jag har egentligen fullt upp med att läsa idag och jag har inte börjat än... Sov ganska länge, hähä. Men vi ska liksom läsa två kapitel ur ena matteboken och det är nästan 200 sidor :< Deprimerande. Och så måste vi skriva ungefär en sida om något citat eller en fråga från boken inför sem:et på fredag och jag hatar det. Jag får bara ångest. För det första tycker jag alltid att det är svårt att hitta något bra att skriva om och så är det jobbigt att veta att de andra i ens basgrupp kan läsa ens text... Liksom det är ju bra att skicka in något innan så att läraren kan se om man har läst något, men det viktigaste är ju ändå att man är med på själva sem:et.. Liksom oftast väcks ju tankar när man börjar prata med de andra, och det är inte säkert att det just jag ens har skrivit om kommer bli något vi pratar om.. Tycker det är mycket bättre när man bara ska läsa texten så kan man anteckna vad det handlar om, fundera över det och liksom skriva ner saker som man inte förstår riktigt, så har man massa att utgå från på sem:et sen... Nu känns det mer som ett förhör, liksom "Vad har du skrivit om Jessika?" och så måste man sitta där och berätta om det för hela gruppen, och så är man rädd att det låter helt knasigt och blööö. Det blir ju mycket bättre om jag har något jag vill säga och kan säga det när jag vill liksom... Om ni fattar vad jag försöker säga, för det blir rätt flummigt, hähä. Men yes, bye.
 
Här har vi vår "lilla" bok. Gillar att de inte ens har fokus på FÖRSKOLAN hmmm.
 
Men ja, det är inte ens text på hela sidorna, antingen är det helt tomt på kanterna eller så är det lite bilder... Så det kanske inte blir allt för jobbigt då... Kan man ju hoppas.
 

Bellaaaaa :D

Idag är ingen vanlig dag för idag är Bellas födelsedag :D :D Stort grattis till Bellaaaaa :D
One Direction - Little Things

Idag är det två år sedan Little Things videon kom ut :D Usch va tiden går fort!!
 
 
Här har vi Joshs video från första 1D konserten i Sverige, förra året :D Så sjukt att jag var där! Jag hade ju ståplats och jag tyckte att ljushavet såg ashäftigt ut från där jag stod, men det ser ju ännu häftigare ut från scenen! Helt sjukt, tänk hur coolt det måste vara för grabbarna  :D
 

Mitch <3

2 år sedan idag... <3
 
 
 

RSS 2.0