"Dude, it's a toaster!"

Allts jag saknar de här serierna! The Amanda Show, Drake & Josh, All That...
 

Rensning, The Roommate mm

Heeej! Asbra uppdatering här från mig igår, right? Nope... Vet inte riktigt vad som hände, dagen flög bara iväg.. Kände inte riktigt för att blogga klockan två på natten heller... Men ja, vad hade jag för mig? Hm... Jag tittade Devil och The Roommate (Så bra! Leighton Meester var awesome, hade aldrig trott att hon kunde vara så läskig!) Tittade även på lite Criminal Minds och så spenderade jag mycket tid på att rensa min telefon... Hade minst 9000 bilder i min telefon och mitt minne tar slut hela tiden, så jag kände att det var dags att rensa (föra över till datorn, rättare sagt). Jag har haft sjukt mycket bilder på One Direction, men jag kände att jag kunde flytta dem nu, då jag ändå inte använder dem...Så just nu har jag "bara" 3137 bilder i mobilen, yeah. Ska fortsätta rensa snart... Och så ska jag plugga lite... Jippie...
 
Lite bilder från The Roommate! Var massa bra skådisar med ju!
 
Vi hade såklart Leighton Meester (Gossip Girl) som ägde hela filmen :D
 
Så hade vi även Minka Kelly (tycker att jag känner igen henne, men nä..) och söta Cam Gigandet (Twilight, Easy A) :D
 
Och fina Aly Michalka (Wildcats, Cow Belles, Easy A) :D
 
Och Danneel Ackles (One Tree Hill) :D När jag såg henne första gången så trodde jag att det var hon, sen tyckte jag inte alls att det såg ut att vara hon, och sen såg jag klart och tydligt att det var hon, haha.
 
Så fick jag även dregla över Matt Lanter (90210, Vampires Suck) en kortis :D
 
Och Billy Zane (Titanic) var med och var creepy som vanligt (A)
 
Och även Nina Dobrev (The Vampire Diaries) var med en kortis :D
 
Sen var även Frances Fisher (Titanic) och Tomas Arana (tror jag har sett honom förut) med, men hittade inga bilder :|

Avril Lavigne - Complicated

 

Alvaro Estrella - Bedroom


Nya ting

Varför går alla dagar så himla fort?? Tänker varje dag att jag ska blogga tidigare under dagen, men så flyger tiden iväg utan att jag märker något... Så irriterande! Men yes, tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder på mina senaste köp som kom igår :)
 
Beatles-kalender! Stor som en LP-skiva typ... Fick den för 15 kr på Cdon, så jag köpte den för bildernas skull...
 
Målarböcker för 49 kr (Cdon), HAHA <3 Jag älskar ju att färglägga... Beställde två till, de kommer nog på måndag.
 
Och Dumma Mej 1 & 2 för 99 kr och Little Mix's nya skiva, också 99 kr, på Cdon :D
 
Och så ett litet hopprep för 84 kr på Sportamore.se! För det första är det väldigt bra träning att hoppa hopprep och för det andra så tycker jag att det är kul med hopprep, och det är lättare att träna om man tycker att det är roligt (Y)
 

Katrina & The Waves - Walking On Sunshine

Var ute på en liten morgonpromenad i det fina vädret, så vad passar inte bättre än den här låten? ;)
 

Awkward

Cha cha bloggen! Haha... Jag var så himla fail förut! Jag brukar alltid ha en flaska med vatten med mig till skolan och jag gillar att hålla på och snurra på flaskor, liksom vända de och så när jag är uttråkad... Så efter att jag hade kommit hem idag så satt jag vid matbordet med mamma och hade druckit av mitt vatten... Och så trodde jag att jag hade suttit på locket igen, så vände jag flaskan upp och ner och spillde ut allt vattnet på mig själv... Kändes nästan som attt jag hade kissat ner mig, haha. Så bytte jag byxor, och sen märkte jag att vattnet hade gått igenom till trosorna också lite, vilket jag nämnde till mamma och hon berättade det för Kjell i telefonen, och Kjell berättade det för sin PRAKTIKANT, haha... Dafuq. Liksom vem säger "Jessikas trosor är blöta" till sin praktikant? Hahaha. Vet inte om situationen blir bättre eller värre av att jag och Kjells praktikant är vänner på Facebook... Jag känner ju inte killen egentligen (men vi är vänner ändå, hahaha), så ja, vem vet vad han tänkte om det, haha... Men Kjell gillar att skämma ut mig inför honom i alla fall. Sen satt han och mamma dessutom och pratade om oss över telefonen, när vi var med dem, lite sådär lagom fail.
 
Men yeah... Var i skolan en kortis imorse för seminarium, med lite flummig "redovisning", och sen träffade jag mamma på ICA för att hämta mitt paket och shoppa mat för två veckor, oh yeah. Så var vi hemma vid tolv och jag latade mig massor, sov lite, åt mat, skrattade massor på grund av Hampe... Och så har jag och mamma varit ute på en liten promenad, hihi. Mysigt. Men nu tänkte jag titta på lite Criminal Minds, ciao!
 
Har egentligen egna bilder att bjuda på, men jag är för lat för att flytta över dem till datorn, så ni får en passande random bild.

Michael Castro - Be With You


Tjollahopp

HEJ, JAG ÄR TRÖTT! Brukar inte vara så här trött klockan elva :( Skyller på att det var en tidig skoldag... Usch, håller på att somna... Ska lägga mig alldeles strax... Men yes, vad kan man säga om dagen...? Började 8:15, föreläsning som var rätt kul... Fick se söta klipp på barn, kring dokumentation, aw. När föreläsningen väl var slut lite innan tio så var det dags för lite grupparbete, där vi skulle dokumentera och typ analysera de olika dokumentations-sätten... Det var ganska flummigt, men det kändes som att min grupp kom fram till något bra... Och vi var klara redan vid 12 (var schemalagt till 16:30), så det var skönt! Och skoldagen var rätt kul :3 Men yes, jag kom hem vid ett, hade fått mina foton från Fuji Direkt som jag beställde i tisdags kväll, så jag tittade igenom dem, var massa Trondheim-bilder <3 Sen har jag tittat på lite Criminal Minds, umgicks med familjen och så har jag även tittat på Person Of Interest... Och så har jag fått fyra SMS från Posten (Y) Ett om att jag har et paket att hämta på ICA, och tre om att tre andra paket är påväg till mig, hihi. Massa roliga grejer som kommer :3 Men aja, nu ska jag stänga av och gå och lägga mig... Tidig skoldag imorgon också... Men tänkte skippa föreläsningen, så jag slutar 10, OH YEAH. Score. Men aja, natti!
 
Tjollahopp.
 

Johnny Cash - The Man Comes Around


Läsning och Tunnelbanan

TJENA MITTBENA! Jag är lat... Hade hemmastudier idag och igår, lästid, och jag har bara läst 30 av 80 sidor i ena boken, och typ 5 av 110 i den andra, haha... Det är ju så tråkigt att läsa :( Är man inte intresserad av det man läser så orkar man inte läsa massor... Tyckte att de här böckerna var rätt intressanta, men orkar ändå inte läsa dem... Den som jag har läst mest i är dessutom rätt irriterande för författaren upprepar allt hela tiden... Ibland känns det som att den upprepar det den nyss skrivit, i nästa stycke... Var inte alls roligt att läsa då, hade liksom gått fortare att läsa om inte allt upprepades... Jag blev nästan sur i slutet, haha. Får ta och läsa lite på väg till skolan imorgon... Bara skumma igenom... Jippie..
 
Men yes, jag sitter och tittar på Tunnelbannan nu... Skämdes nästan när jag såg de första delarna, när de skulle ta ut en kille och tjejerna i gänget höll på och bråkade med vakterna... Först skrek de och var närgångna, och sen började de slå vakterna... Så jävla pinsamt och löjligt... Jag tyckte att vakterna kunde ha svarat tjejerna när de frågade varför de tog killen, men att de är otrevliga och våldsamma gör det bara värre för dem själva... Liksom hur dum är man egentligen om man slår och sparkar på en ordningsvakt? Eller på en polis? Väldigt onödigt att åka dit för våld mot tjänsteman när det inte ens var dem som vakterna var "ute efter", haha. Men yes, tjejerna verkade rätt blåsta, liksom när de närmade sig vakterna eller rörde på dem och vakterna "puttade" undan dem, så skrek de åt dem att inte röra dem... Och var typ samma sak när de slog vakterna och ena vakten tog fram sin batong... Och sen skrek en av dem "har du ingen respekt?" typ, när det var hon själv som var respektlös och ja, hemsk. Så pinsamt... Men aja, var i alla fall kul sen när några vakter grep(?) en kille för LOB, och killen sedan började nyktra till och be om ursäkt för sitt beteende (Y) Det är så trevligt när man får se de skämta och ha trevligt ihop! Och att vissa människor åtminstone kan inse att de gjort fel, och ber om ursäkt. De är såna stunder som jag hade tyckt att det hade kunnat vara kul att vara ordningsvakt, liksom att få träffa så många olika människor (Y) Men oj, var inte meningen att jag skulle babbla om detta såhär... Ciao.
 
 

The Lumineers - Ho Hey

 

Con Air, Lost...

Halloj! Jag sitter och tittar på Con Air och det är rätt underhållande... För det första så såg jag innan filmen började att Nicolas Cage, John Cusack och John Malkovich och att det handlade om fångar på ett flygplan, en som skulle friges och de andra skulle förflyttas, men de andra lyckas kapa planet... Så jag satt och funderade över vilka roller Nicolas, John C och John M kunde ha... Jag hade väldigt svårt att föreställa mig John C som en "bad guy", medan jag tänkte att John M säkert var en av de värre... Och sen kände jag att Nicolas kunde vara antingen eller, men jag kände ändå mer att han var en av de goda... Och jag hade rätt om alla tre :D Skådisarna är väl lite förutsägbara ;) Men yes, filmen är väldigt bra, och det är massa bra skådisar! Förutom de tre nämnda (som är awesomeee) så kände jag igen minst 7 andra... För det första var det tre Lost:isar: Fredric Lehne (Marshall Edward Mars), M.C Gainey (Tom) och Rachel Ticotin (Ana Lucias mamma). Sen var det även Danny Trejo (Predators), Brendan Kelly (The Lizzie McGuire Movie), Steve Buscemi (Har ingen aning om vad jag har sett honom i...) och Monica Potter (Saw, Head Over Heels), hihi.
 
Men det är så läskigt, det här med igenkännandet... Igår tittade jag nämligen på det nya The Walking Dead avsnittet och efteråt tittade jag på Criminal Minds, och insåg att han som spelar Abraham i TWD, alltså Michael Cudlitz, var med i CM... Och när jag kontrollerade att det var Michael, så såg jag att han hade varit med i LOst, som Ana Lucias partner... (Jag gillade ju till och med hans karaktär, lol...) Och tidigare idag tittade jag på CM och så var Fredric Lehne med och jag tänkte "Det är ju Lost-Kates polis!" och så tittade jag på Con Air nu och då var han med där också... VAD ÄR ODDSEN? Att jag igår såg en Lost-skådis i två program och att jag såg en annan Lost-skådis i två program/filmer idag?? Det är CREEPY. Lost-skådisarna stalkar mig, så det så.
 
 

Elvis Presley - Don't Be Cruel

 

"Tom Scavo"

Alltså... Jag tittar på Criminal Minds på femman, och avsnittet började med en familj, en fru och man... När mannen dök upp så såg man bara konturerna typ, för han var i mörkret, och så hörde man hans röst... Och jag började tänka "Tom Scavo, Tom Scavo, Tom Scavo" och när mannen la sig i sängen och man fick se hans face så blev jag chockad över att det faktiskt var Desperate Housewives-Tom (Doug Savant), HAHA. Jag hade faktiskt inte förväntat mig att det skulle vara han x) Men ja, hans röst är väl utmärkande ;) Jag har ju sett en del DH-avsnitt, och så är han ju även med lite i Godzilla, så det är väl inte så konstigt att jag känner igen hans röst (Y) Det var i alla fall trevligt att se honom igen, hihi :D
 
Schnygg.
 

Sanna Nielsen - Empty Room


Fosterhem

Tjollahoppsan! Jag har fortsatt att nörda lite Criminal Minds idag, hihi. Såg precis avsnitt 3x04 och det var jättebra! Kretsade lite kring fosterhem... Alltså av det jag ser i filmer och serier så verkar fosterhem vara dåliga... Det känns som att fosterfamiljerna oftast är svin, som liksom tar hand om barn för att få bidrag, och så behandlar de barnen som skit.. Och det är vanligt att barnen hoppar mellan fosterhem... Exempelvis på sådant i filmer/serier är Bones, där man får veta att Brennan både blev utsparkad från fosterhem och kunde bli straffad om hon t.ex råkade ha sönder något, och sen har vi It Takes Two där ett par tar in massa barn och låter de arbeta på deras verkstad eller vad det är... Jag kan inte låta bli att undra hur det är i verkligenheten... Liksom är det mycket skit i fosterhem, eller är det lika vanligt att det problem i fosterhem som i 'vanliga' hem? Det borde ju egentligen vara ungefär samma... Fast att fosterbarn kanske kan vara stökigare, för att de har förlorat sin familj eller så... Ah, det är lite spännande att fundera över sådant... Men yes, jag tänkte se ett till CM-avsnitt och sluta fundera över detta, haha, ciao!
 
Francis Capra var med i 3x04 och jag kunde såklart inte låta bli att tänka på Veronica Mars ;) Var väldigt kul att jämföra hans roll med Weevil... Fanns både likheter och stoooora skillnader ;) Bra skådespelare (Y)

Rolig scen från avsnittet ;)

Robbie Williams - Candy


TV-dag

Helloooo. Tomt på bloggen idag... Inte ens ett låt-inlägg :O Oopsi. I do not care. Men yes, har varit "fullt upp" idag, har tittat på massa TV, hähä. Har bland annat tittat på lite Criminal Minds, Austin & Ally och Kindergarten Cop (den är ju så bra!). Har även tittat på lite annat, som Valentine's Day som visas just nu, ehehehe. Så ja, massa TV-tittande idag. Tänkte titta på ett till avsnitt av Criminal Minds nu... Blir det sista av säsong 2... Usch, det är så hemskt :( Särskilt med tanke på hur glad Gideon är i slutet av avsnittet innan... Usch, usch, usch :( Det får mig att sakna Gideon igen :( Önskar att Mandy som spelade Gideon kunde dyka upp som gästroll i något avsnitt, men om det jag läste i denna artikeln är sant så lär det aldrig hända, buhu. Han ångrar tydligen att han var med i CM, allt våldet i serien fördärvade lite av hans själ och personlighet eller nåt... Hm... Sitter och undrar vad de andra skådisarna tänker om det, om serie-våldet påverkar dem... Liksom Matthew, Thomas och Shemar har varit med i alla avsnitt (typ 208, och det kommer en tionde säsong) och Kirsten har varit med i alla förutom två eller nåt, och så var hon även med i Criminal Minds: Suspect Behavior... 9 säsonger fullt med våld, så ja, det borde ju påverka dem liiite i alla fall :O Jag får undersöka det närmare imorgon...
 
Bästa scenen i Valentine's Day <3 Joe Mantegna <3 Criminal Minds-Rossi ;)
 

Effektiiiiiiv

Hallooooj. Idag har jag faktiskt hunnit vara lite effektiv sen jag vaknade, yeeeaah. Gick väl upp ur sängen 11 eller 12, och så dammsög jag, hängde upp tvätten och tömmde hälften av diskmaskinen (Y) Jag började tömma diskmaskinen medan jag fixade mitt kaffe, och när det var klart så skulle jag titta på ett avsnitt av Criminal Minds, så då avbröt jag tömmandet, haha. Så jag ska fixa resten och byta kattsand nu, och sen ska jag gå hem till pappa... Så yes, då vet ni det, goodbye (Y)
 
Här får ni ett kul/gulligt klipp med delar från säsong 1 av Criminal Minds (A) Sista klippet, haha <3
 

Backstreet Boys - Straight Through My Heart

:3
 
 

Dålig opponering

Heeej igen. Idag var sista dagen på denna kurs, så nu har jag gått halva förskollärar-utbildningen... Hur sjukt är inte det egentligen?? 3,5 terminer har flygit iväg... Snart kommer utbildningen att vara över :| Konstigt... Men ja, vi 'redovisade' våra opponeringar på seminariumet idag och det var väldigt tråkigt... Liksom alla hade läst en tenta var och så 'redovisade' vi för hela gruppen istället för bara personen som det handlade om, och det var inte direkt som att jag fick ut så mycket av att sitta och lyssna på andras tentor i över en timma... Onöööödigt. Men jag tyckte att mina kommentarer till den tentan jag läst var bra i alla fall... Men de kommentarerna min fick var störiga :c Meningen med opponeringen var typ att ställa frågor kring texten men att fokusera mest på det som var positivt, och jag fick lite positiva kommentarer i början och sen babblade personen på om att hon tyckte att det var "fel" att jag utgick så mycket från mina egna erfarenheter... Det var hennes största fokus, och det var hennes avslut också... Jag bryr mig inte så mycket om kommentaren i sig, då jag vet att min tenta är godkänd och att det åtminstone i denna kursen var helt okej att skriva mycket om egna erfarenheter, men det stör mig att hon fokuserade så mycket på det negativa och åtminstone inte avslutade med något positivt. Liksom helluuu, det man minns mest är alltid det "dåliga", och just därför bör man avsluta med något bra så att författaren inte tycker att den är helt misslyckad. Det bör ju vara allmän kunskap (Y) Liksom jag kommer knappt ihåg det positiva tingen som hon sa, vilket jag antagligen hade gjort om hon hade avslutat med det, och även kommit ihåg det som var "FEL". Men jag vet ju att min tenta var helt okej och känner mig inte mysslyckad nu, men hade det varit någon annan eller jag i en annan kurs där tentan verkligen kändes fail och läraren inte var där och sa positiva ting efteråt, så det dock varit lätt att känna sig misslyckad. Personligen tycker jag att det är en självklarhet att avsluta med något positivit, särskilt när uppgiften fokuserar på det positiva x'D
 
Jag var färgglad idag (Y) Vägde typ upp för resten av klassen... De flesta var typ helt svartklädda medan några få hade ett färgstarkt plagg, haha. Alla är så tråkiga, mer färg åt folket!

Fler böcker <3

Tjooo! Var och hämtade ut mina böcker på ICA efter skolan förut, YAY! Böckerna är så fina :3 Vill läsa alla på en och samma gång! Lyckat... Men ja, vi får väl se när jag tar mig tid att läsa någon av de nya böckerna...
 
Nu saknas bara Doppler, så har jag fått alla mina 23 böcker :3

Mama Cass - Make Your Own Kind Of Music

Jag tänker alltid på Lost när jag hör denna låten... Den spelades ju när Desmond introducerades ;)
 

Böcker <3

Heeej, jag fick några av mina böcker idag! :D Det roliga är att det är dem som jag beställde senast... Fast den första beställningen har också kommit idag, men jag måste hämta den på ICA, buhu. Så det ska jag göra imorgon (men jag vet inte om jag ska göra det innan eller efter skolan...). Ganska underhållande att böckerna jag beställde i lördags skickades och kom fram samtidigt som de jag beställde förra tisdagen... CDON är skumma ibland ;) Men yes, fick även min sista Måndöttrar-bok, YAY, nu har jag alla åtta :D Wonderful.
 
STÖR MIG FORTFARANDE PÅ ATT TREDJE BOKENS FÄRG PÅ MÅNEN INTE MATCHAR TEXTENS FÄRG, FY! Och nu börjar jag även störa mig på att Catty och Stanton har svarta kläder medan de andras kläd-färger matchar bakgrunden, URGH :c

Slipknot - All Hope Is Gone

We'll find a way, when all hope is gone!
 
 

En till dag

God kväll, ehehe. Det har varit en rätt bra dag idag. Började dagen med att vakna lite efter 5:00 för att jag hade jätteont i magen... Det gick över som tur var (Y) Sen var det skola från 9 till 12 med de sista redovisningarna, som inte var riktigt lika kul som igår... Första gruppens var bra, men de andra två var sådär... Lite svårare att förstå/utföra typ, hehe. Och våra lärare är ju så flummiga under aktiviteterna, och under den tredje redovisningen så gick vi på led efter varandra och ena läraren gick bakom mig och var jättejobbig xD Alla hade varsin sjal som vi gick runt och viftade med, och läraren höll på med sin på/runt/framför mig, GAH XD Han inräktade på mitt revir, obehagligt, haha. Men yes, annars var det bra och efteråt så stack jag och Bella till McDonalds :D Var länge sedan vi åt McDonalds, vi har ju ätit Subway de senaste gångerna ;) Men ja, efter att vi hade ätit så tittade vi på "Lotta På Bråkmakargatan Goes Crazy" och jag garvade så mycket att jag knappt kunde andas och jag började hicka som fan, haha... Roligt samtidigt som det är lite jobbigt xD Sen åkte vi hem efter det och jag var hemma vid halv tre, somnade lite efter det och sov till fem... Sov i soffan och fick kramp i foten för att jag låg så obekvämt :( Fail. Sen låg jag i sängen en stund och somnade nästan igen, och sen är jag osäker på vad jag gjorde... Till slut tog jag i alla fall tag i att skriva min opponering på en annan tenta, inför torsdag, och så blev jag klar med det efter åtta och sen har jag tittat på Chelsea - Galatasaray, och Chelsea vann :3 Men yes, nu tittar jag på Scrubs, både Matthew Perry ('Chandler Bing') och Masi Oka ('Hiro Nakamura') är med. hihi! Matthew är ju så jävla söt!
 
Matthew <3
 
Lotta goes crazy :3 SÅ KUL! Sista skriket, efter 2:00 <3
 

Malcolm B - Bredängstil

Alltså gällande Niggas In Paris (instrumental)-låten som vi hade på vår redovisning så kände jag igen den väldigt mycket, jag ville liksom sjunga "ball so hard" ibland, utan att jag förstod varför... Jag har knappt lyssnat på den vanliga låten innan, och jag vet att det inte var från den som jag kände igen det... Så igår fick jag en snilleblixt: Det är ju Malcolm B som sjunger det! Det var ju tänkt att han skulle ha beaten till Bredängstil, men de gjorde väl en remix istället, för att de inte fick använda originalet... Så skönt att jag äntligen löste mitt mysterium, haha.
 
 

Redovisningar

Heeeeej. Känns som att det har varit fullt upp idag... Först skola mellan 9 och 16, kom hem och tittade på det nya The Walking Dead-avsnittet, slöade, sen var det dags för Talang och nu tittar jag på Hasselhoffs talkshow... Vet inte varför jag inte har tittat på talkshowen förut, den är ju jättekul! Väldigt udda att se svenska kändisar prata engelska ;)
 
Men ja, skola... Det var ju dags för redovisning idag, så min grupp träffades tidigt för att bestämma låtar och liknande till vår aktivitet, diskutera frågor/litteratur till diskussionen och öva igenom det... Det var väldigt kul när vi övade, för vi övade i korridoren och låg golvet och sen stod vi och dansade, och det var ju en del som gick förbi och glodde konstigt på oss, haha. HSM är väl ändå till för att vara "konstnärlig" och fri? ;) Men ja, så var det dags för redovisningarna till slut, och de som var innan oss var kul, man fick liksom lite idéer :D Och sen var det dags för min grupp och det var ASKUL typ. De fick välja ett föremål som de hade i väskan, vad som helst liksom (skräp, penna, papper, tablettask osv), och så blev det lite avslappning... Sen skulle de börja lära känna sitt föremål och börja göra musik och röra sig med det, och då var det först lugn musik, med ljud från typ syrsor. Sen 'chockade' vi dem med att byta till Niggas In Paris (instrumental), haha! Så skulle de fortsätta skapa musik med sina ting till det, sen utan låten, och sen låten igen där vi bildade par där de skulle kommunicera genom sina ting, deras instrument ;) Verkade som att de tyckte att det var kul, även om de ibland inte fattade vad som hände typ, haha. Men åh, själva aktiviteten skulle ta 20 minuter, och sen skulle diskussionen också vara 20 minuter... Men våran blev typ 35 minuter!! XD Tror att våran diskussion blev "bäst", liksom att vi hade lätta frågor som gjorde att klassen 'vågade' svara, trots att klockan var halv fyra och det hade redan varit två redovisningar. Ganska nice ju (Y) Men inte så bra att diskussionen tog så lång tid, med tanke på att en del inte säger något, och de satt där och såg trötta och uttråkade ut, och vi bara fortsatte babbla, haha... Men jag tyckte att det som sades var intressant, och det var kul att se att klassen var så delaktig i diskussionen, just med tanke på hur sent det var och att det brukar vara svårt att få igång diskussioner över huvudtaget xD Folket gillar inte att prata ;) Men yes, det är fler redovisningar imorgon och det ska bli kul att se vad vi får hitta på (Y) Men yes, nu ska jag titta på ett eller två avsnitt Criminal Minds, TJOLLAHOPP!
 
Tog massa selfies förut, kul man kan ha när man är forever alone ;)
Öööh, måste säga att jag tycker att jag blev fin på denna bilden...

The Poodles - Night Of Passion

Öööh, har redovsning senare idag, nervöst!
 
 

Money for nothing?

Förut satt jag inne och kollade gamla inlägg på min blogg, och hamnade bland inläggen som handlade om att jag ville köpa ett externt minne till datorn... Det är ganska kul att se hur dyra USB-minnena var i jämförelse med den externa hårddisken som jag köpte... Jag hade bland annat hittat ett USB-minne med 32GB för 249 kr, innan jag hade hittade min hårddisk med 1TB (1000GB) som kostade 399 kr... Det är så fult att de små är så dyra, man förlorar liksom på att köpa dem... Jag hade behövt köpa 31,25 styck 32GB:are för att få 1TB, och det skulle ha kostat 7781,25 kr... Det är liksom 7382,25 kr dyrare än min hårddisk xD Verkligen inget bra köp. Och just det, innan jag hittade min hårddisk så hittade jag en med 320GB för 379 kr. Det var alltså nästan 700GB mer på min och ändå kostade den bara 20 kr mer!! Det är sjukt... De lurar en, hehe. Men jag hade nog ganska mycket tur när jag hittade min... Sitter inne på CDON nu och det finns hårddiskar med 500GB som kostar 500 kr, och 1TB för lite mindre än 700 spänn och uppåt... En med 2TB som kostar 140 spänn mer än en med 3TB xD Man måste verkligen hålla ögonen öppna när man handlar... Liksom min var billig, men den är ändå jävligt bra... Har haft den i 3 år nästa månad och den är fortfarande lika awesome som då (Y) Love it.
 
Här har vi min fina lilla vän <3
 

Lite Criminal Minds

Tjabba. Jag sitter i soffan och sjunger med i Pokémon-låtar... DET ÄR KUL :D Särskilt Pokémon Johto :3 Den påminner så mycket om någon annan serie, typ introlåt eller så... Det där nynnandet i refrängen... Jag är sjukt nära att få upp en bild av en serien, eller vad det är, i huvudet, SÅ JOBBIGT ATT INTE KOMMA PÅ VAD DET ÄR! Men skit samma. Jag har i alla fall fortsatt med mitt Criminal Minds tittande idag (bland annat) och jag måste bara säga att jag verkligen älskar de 'personliga' avsnitten! Alltså de som är mer inriktade på en av karaktärerna. T.ex avsnitt 2x01 (och 1x22) där bland annat får se hur karaktärerna väljer att spendera sin semester, och det är mycket fokus på Reid och hans mamma... Och sen har vi 2x12 där vi får lära känna Morgan bättre, och gråta lite om man är en sådan person ;) De avsnitten är bäst, liksom hemska men det är så fint att man får ta del av karaktärernas liv och minnen liksom... Fin fint (Y) Men yes, ska fixa lite nu och sen ska jag se mer Criminal Minds :3
 
Alltså älskar Reids face i början av 2x12 när han "trollade" <3
 
Här har vi ju hela scenen :3 SÅ KUL!
 

Vincent - Miss Blue

NÄR VINDARNA VISKAR MITT NAMN!!! Oh, wait, fel Pontare.
 

Criminal Minds och fler böcker

Chuuu. Fullt upp idag? Nja... Men dagen har gått fort :( Har inte gjort så mycket... Var uppe på vinden och rotade runt lite för det är så svalt där, medan det var asvarmt i mitt rum... Så hittade jag flera fotoalbum som jag inte har tittat i förut och så tittade jag i dem och det tog ganska lång tid... Så har jag tittat på några avsnitt av Criminal Minds och jag tittade även på Gladiatorerna förut... Lagade mat med Hampe också, mumsig tacokyckling! Och så har jag beställt ännu fler böcker, haha :( Blir typ 25 beställda böcker under mindre än två veckor xD Sju styck idag... Började med att jag fick intresset för The Catcher In The Rye genom avsnitt 2x09 av Criminal Minds, och så hittade jag flera andra intressanta böcker...
 
Men yeah, på tal om Criminal Minds... Det händer ju rätt ofta att det är gästskådespelare som jag har sett tidigare, men det är även vanligt att det bara är okända gäster... Men när det är någon bekant så är det oftast bara en... Men nu när jag tittar på avsnitt 2x10 så är det TRE gäster som jag har sett en del förut! Ganska udda... Det blev liksom På de två första blev "Henne/honom känner jag igen! Men från vad?", medan den tredje visste jag direkt ;) Och den andra misstänkte jag var från Lost, och jag hade rätt... Den första var den kvinnliga DEA agenten och innan jag hann söka upp henne så fick jag en fin snilleblixt (ni skulle ha sett mitt face) och mindes att hon (Lauren Stamile) är med i Midnight Bayou! Och så var det Jind (Anthony Azizi), som bland annat har spelat Omar i några avsnitt av Lost, och sen var det FBI agenten (Kevin Chapman) som spelar Lionel Fusco i Person Of Interest (Y) Men det roliga är att många av gästskådisarna är såna som jag bara har sett lite smått i annat, medan nu var det tre personer som jag ändå känner igen ganska väl! Har sett Midnight Bayou ett par gånger, jag följer Person Of Interest, och Lost är den serien som jag har sett om flest gånger, så detta var ju lite kul (Y)
 
Här har vi små bilder på dem alla från avsnittet (Y) Lauren, Anthony och Kevin :D
 
Här har vi alla böckerna, och en film (fick den för 15 kr, ehehehe) :D
 

Lillix - What I Like About You

Sent låt-inlägg idag...
 

"14 år"

Alltså det knackade precis på dörren och så var det någon kille från Postkodmiljonären, och han frågade om "mamma eller pappa var hemma?", buhu. Jag fyller fan 21 om ett halvår, men resten av världen verkar tro att jag är 14 år :( Stackars mig. Fast jag slapp ju stå och babbla med honom om massa skit, så det var ju skönt (Y) Man ska alltid försöka se det positivt, right? ;) Yeah, så är jag ju ledig idag, så jag hade precis tittat på Australia! Den är sååå bra! Kom att tänka på när vi såg den i högstadiet, i typ nian... Klassen tyckte att det var väldigt underhållande när två av tjejerna satt och grät, haha. Fina minnen. Men nu är jag hungrig och ska fixa lite mat och så ska jag titta på Criminal Minds, woho!
 
Ser förjävlig ut, men who cares? (Y)
 

Daniel Bedingfield - If You're Not The One

Alltså jag trodde att jag hade haft den här som dagens låt nyligen..?
 
 

Glad tjej

Tjena mittbena! Min helg har redan börjat, SÅ SJUKT SKÖNT! Min basgrupp bestämde tidigare under veckan att vi skulle ses på fredag, alltså imorgon, om det behövdes, men vi blev nästan helt klara idag! Det sista fixar vi innan redovisningen på måndag, yeah! Så jag har latat mig sen jag kom hem, höhö. Och åååh, två paket låg och väntade på mig här hemma! Hade förväntat mig att det som skickats från CDON skulle komma, däremot blev jag förvånad över att mina Måndöttrar-böcker som jag beställde igår redan hade kommit! Köpte de begagnat och hade väl förväntat mig att det skulle dröja en dag till i alla fall, haha. Men ja, jag har älskat Måndöttrar-serien sen jag fick de två första böckerna i födelsedagspresent för flera år sedan och än idag önskar jag att ha alla böcker... Jag lyckades ju hitta femman, sexan och sjuan på bokhandeln utanför Ullared för några år sedan, och så kom jag att tänka på böckerna igår och sökte runt lite, och hittade trean och fyran... Hittade även den åttonde boken, men säljaren har inte öppnat köpet än :C Men åh, JAG ÄR SÅ GLAD! Böckerna är ju inte så lätta att få tag i, särskilt inte de fem sista som inte ens har översätts (vad jag vet)... Hittade de och Sons Of The Dark-serien på engelska på någon amerikansk köp och sälj-sida och kunde få alla tio böckerna (tio med den åttonde Måndöttrar) för mindre än 100 kr, men att få hit dem från de olika säljarna skulle typ kosta 1000 spänn (om jag inte missförstod något) -.- Så nä, där blev det inget köp... Synd, buhu, vill verkligen läsa dem! Men aja, är glad för dem som jag har nu (Y)
 
Hihihi, trevligt innehåll i paketen :D
 
Såååå fina! Alla åtta böckerna finns på "mitt" bibliotek och jag är antagligen den som har lånat de flest gånger xD Har väl lånat de minst tre gånger, och på BIV.se står det att den sista boken endast har lånats totalt 16 gånger :O Wat.
 
NÅGON MER ÄN JAG SOM STÖR SIG PÅ ATT FÄRGEN PÅ TEXTEN PÅ DEN TREDJE BOKEN INTE MATCHAR FÄRGEN RUNT MÅNEN!?!?!?!? Alla andra matchar :C Ser asfult ut ju, dumma lila framsida.

Rixton - Me And My Broken Heart

Såååå bra!
 
)

Klar men lite orolig

Åh, SÅ SKÖNT ATT HA SKICKAT IN TENTAN! Är dock lite orolig över den nu, som vanligt... Diskussionen blev väldigt flummig... Jag hade sjukt mycket bra tankar om den medan jag skrev om teorierna, men som vanligt blev det bara konstigt när det var dags att skriva det... Svårt att riktigt få fram det jag ville säga, dåligt med plats och helt enkelt svårare att få ner i ord och bra meningar när det bara var random ord och meningar som hängde fritt i huvudet innan... Känns inte alls bra :| Blir alltid orolig att det jag har fått ihop inte låter ett dugg vettigt enligt de som ska läsa det... Liksom att det inte finns någon röd tråd och att jag inte kommer fram till något särskilt eller så :| Men aja, nu är det i alla fall över och jag kan ta det lite lugnt... Har kvar gruppredovisningen och så ska vi opponera på varandras tentor... Tur att tentorna var så korta i den här kursen (Y) Men aja, jag har inte ätit någon middag idag (och inte frukost eller så heller, har bara ätit några riskakor, oops), så jag ska äta en mumsig kycklingpaj nu och titta på ett avsnitt av Criminal Minds innan läggdags! Tror det är dags för sista avsnittet av säsong 1, ooooh.
 
Här får ni en bild på katterna, har inget annat att bjuda på, ehehe.

Mina kompendium! Och plugg...

Jag var och hämtade mina TWD kompendium på ICA för en liten stund sedan, OH YEAH! De väger ton... Paketet vägde över 4 kilo... Härligt, haha. Har kollat igenom de lite, och är förvånad av att nästan allt som har hänt i TV-serien verkar ha hänt i kompendium 1... Känns sjuuuukt. Men yes, får vi se när jag tar mig tid att börja läsa... Det positiva är ju att det är en serietidning, så det är inte så mycket att läsa på sidorna (Y) Så läsandet bör kunna gå rätt fort ;)

Men yes, jag ska fortsätta med mitt pluggande... 3 timmar till deadline, woho... Har ju gjort mer än hälften och har det lättaste kvar, så det blir nog inga problem... Men jag hade kunnat vara klar för länge sedan om jag inte hade haft sådana problem att formulera teorierna! Hatar dem, fy. Liksom jag ska förklara begrepp som knappt förklaras i litteraturen, good luck. Men jag är klar med den delen nu och har börjat med diskussionen och har massa punkter om vad jag kan skriva... Blir förhoppningsvis klar riktigt snart... Hoppas hoppas hoppas.
 
La pennan bredvid för att ni skulle ha något att jämföra med, haha. Såååå sjukt stora!
 

Suicide Silence - Fuck Everything

)

Massa böcker

Har knappt skrivit något på tentan, woho... Blir att stressa totalt imorgon... Men yes, jag beställde mina böcker och det från CDON idag i alla fall, utan att mamma fick kolla om hon skulle ha något, hehehehe. Fick mail från CDON imorse om att det var "sista chansen att fynda i bokrean", så jag ville beställa mina böcker idag ifall de menade att idag är sista dagen... Ville inte riskera att vissa böcker blev dyrare, haha. Men jag beställde i alla fall 14 saker (!!!): 2 kursböcker, 2 filmer och 10 andra böcker. Men yes, rabblar allt (förutom kursböckerna) och lägger upp bilder:
 
- De utvalda: tankeläsaren och De utvalada: monstrets dotter av Kristin Cashore (53 kr/st).
- Doppler, Volvo lastvagnar och Stilla dagar i Mixing Part av Erlend Loe (63, 49 & 53 kr). Anna berättade om de i skolan och de verkade intressanta, så jag passade på att beställa alla... Får hoppas att de är bra (Y)
- Som James Dean fast snyggare och Som Zlatan fast bättre av Niclas Christoffer (177 & 79 kr). Den första handlar om en kille som utvecklar ett självskadebeteende och den andra om en kille som får ätstörningar, intressant!
- Tron på ett mirakel och Vid första ögonkastet av Nicholas Sparks (59 kr/st).
- Wolverine (booklet) av ja, Marvel helt enkelt? (9 kr, haha!).
- The Mortal Instruments: Stad Av Skuggor (DVD, 99 kr).
- Matrix - collection (DVD, 69 kr).
 
Ganska kul att jag köpte minst två böcker av fyra olika författare... Det tänkte jag inte på medan jag beställde det (A) Och åh, fick ju mail från CDON precis innan beställningen gjordes! De har skickat mina The Walking Dead kompendier, YAY! Bör få dem innan veckan är slut :D Alltså väntar jag på 14 böcker... Galet.
 
Alltså De utvalda:s framsidor är så snygga!!

Dags att börja

 Blöööö. Måste skriva min tenta men jag fastnar med massa annan skit... Slutade redan vid tio och var hemma vid elva, satt inne och gottade mig i solen som sken in genom fönstret i nästan en timma totalt, gjorde lite annat, skrev inledningen på tentan, spelade spel och tittade på ett avsnitt av Criminal Minds... Har även vilat lite och spenderat rätt mycket tid på CDON, I think... Har hittat flera böcker som jag vill ha! Brukar ha svårt för att hitta roliga böcker, men nu hittade jag flera... Ska beställa imorgon efter att mamma har kollat om hon vill köpa något också, så ni får veta vilka böcker jag funnit intresse för då ;) Men yes, tenta... Jag vet precis vad jag ska göra (förklara typ tre ting och sedan börja diskutera) men jag kommer inte igång, gah! Fastnar som sagt med annat hela tiden... Och jag är lite rädd att jag inte kommer att ha tillräckligt mycket att skriva om, och tentan ska ju in redan imorgon (23:59 dock)... Men det bör ju inte spela någon roll, för jag kan ju ändå skriva ner allt det jag har, så länge... Kanske blir massor... MÅSTE KOMMA IGÅNG. Så okej, nu ska jag sluta babbla och bara börja läsa/skriva, HEJDÅ.
 
Gosade lite med Yoshi precis :) *Nöjd katt*

After Dark - La Dolce Vita

Alltså Christer <3 Bara jag som tycker att han och Björn Kjellman har rätt lika röster?
 

*Rubriken*

Tjenaaaaa. Kändes segt att behöva åka till skolan idag, var rätt skönt att bara vara hemma förra vecka, trots att det var pga förkylningen xD Men yes, jag skulle träffa gruppen klockan nio (fast två var sena, haha, går så bra med våra gruppträffar) så blev det mycket diskussion och loggboksskrivande... Och sen var det handläggning inför gruppuppgiften som redovisas nästa vecka, och min grupp kom på massa bra saker! Ska bli kul att testa våra idéer... Men jaow, vi slutade lite innan tre så jag gick till Panduro (och såg en snygg säkerhetsvakt typ, yummy) och så var jag på Akademibokhandeln och Cubus... Böckerna är ju fan asdyra på Akademibokhandeln :O Har inte tänkt på det innan... En av böckerna som jag tyckte var intressant kostade nästan 300 kr, och var 100 kr billigare på CDON... Så jävla stört. Men aja, så köpte jag en BH och ett par jeans på Cubus... Eftersom att mina ljusblå jeans har börjat gå sönder så tyckte jag att det var dags att köpa ett nytt "neutralt" par... Ville helst ha ljusa, men som vanligt kostade de 300 kr och mer, och nej, jag tycker att 200 kr är ett bra pris! Så jag hittade mörkblå Gemma jeans för 199 kr, asbra.
 
Gillade baksidan på denna BH:n, lite sport-BH stil liksom (Y) 79 spänn.
 
Och yes, sämst bild på byxorna, men syns att de är mörka. Har bara haft på dem i några timmar och de är redan hårigare än Yoshi, Det är illa det... Drar mörka kläder till sig hår enklare eller syns det bara extra tydligt??
 

Owl City - Vanilla Twilight


ZZZZzzzz

Tjenis penis. Jag måste berätta för er att Hampe är väldigt kul. Han kom hit inatt och så gick han på toa, och en lång stund gick utan att han kom ut igen, så jag tänkte att han säkert hade somnat på toa, ännu en gång. Och yes, det hade han! Förstår inte hur han lyckas... Liksom hur trött (och full) måste man inte vara egentligen för att somna sittandes på toan??? xD Men Hampe brukar ha lätt för att somna, så det underlättade ju för honom... Men ja, jag stod och bankade på dörren ett tag innan jag fick något svar, men han vaknade ju inte egentligen, och så fortsatte han sova i en halvtimma, tills jag och mamma åter försökte väcka honom xD Då var klockan över 2, lol. Så kom han ut, gick och la sig i Rasses säng och somnade igen efter två sekunder... JAG FÖRSTÅR INTE HUR HAN KAN SOMNA SÅ LÄTT! Jag kan vara jättetrött men somnar inte för det... Ligger vaken minst en halvtimma typ... Hade varit sjukt skönt att somna bara sekunder efter att man har lagt sig i sängen :c Fuskigt. Men jaow, jag har nördat lite Criminal Minds idag och ska återgå till det nu, woho.
 
 
Och åh, det är ju Matthew Gray Gublers födelsedag idag, söta lilla "Dr Reid" blir 34 år, ojoj (A)
 

Jimi Blue - I'm Lovin (l.r.h.p)

LITTLE RED HOT PANTS! Stör mig på att denna låten inte finns på Spotify när flera av hans andra låtar finns :c Men ah, minn snär jag tyckte att dennna JB var bättre än Justin Bieber... Det tycker jag inte längre, hahaha. Så jävla dålig, MEN KUL :3
 
 

Willem Dafoe.....

Alltså jag känner mig förföljd av Willem Dafoe... Jag tittade på Inside Man igår och när jag såg ena polisen eller vad han var så tänkte jag "det ser ut som green goblin" (Willem spelar Green Goblin/Norman Osborn i Spider-Man (2002), if you didn't know) och så var det han... Och så tittar jag på Speed 2 nu och Willem är med här också... Och jag vill se den nya filmen The Grand Budapest Hotel och även The Boondock Saints (Norman Reedus är med, hihihi) och Willem är med där också!!! Vad är oddsen egentligen? Willem stalkar mig, creep. Nästan så jag borde ta och titta på Spider-Man imorgon bara för det ;)
 
Kunde inte låta bli att ändra min omslagsbild på FB till Green Goblin, hahaha.

Fullt upp

Morsning korsning. Jag har fixat i mitt rum lite nu på förmiddagen (stökigt som vanligt, yeah) och jag ska snart gå hem till pappa... Hostar fortfarande och är snuvig, så jag stannar väl tills efter att vi har ätit någon gång... Och så blir det Mello final ikväll... Hur fort har inte tiden gått egentligen?? Känns som att första deltävlingen var igår... Scary. Men aja, jag ska fixa lite till innnan jag går... Ciao.
 
Satte upp Emily-postern inatt, ovanför den fina hund-postern, haha.

Jay Smith - Like A Prayer


Poster m.m

Tjooo. Dagen har gått löjligt fort utan att jag har gjort särskilt mycket. Gosat med katterna, vilat, tittat på 4 avsnitt av Criminal Minds (1, 2, 3 och 5 från säsong 1, hihi) och nu tittar jag på Inside Man... Och jag fortsätter hosta och vara snuvig, men annars mår jag bra. Och åh, jag fick min Emily Kinney poster idag, yay! Fin fint! Och åh, IronE Singleton som spelade T-Dog i The Walking Dead retweetade mig igår! Det var aweeeesome. Så nu har jag blivit tweetad av Emily och retweetad av IronE, bara en vecka mellan, coolt, hehe. Sjukt roligt! Men yeah, ska se klart Inside Man nu och sen är det väl dags att sova, buhu...
 
Nu måste jag bara bestämma vart jag ska sätta min poster... Någonstans där inte katterna tafsar på den...
 

Paris Hilton - Nothing In This World

Kunde inte låta bli.
 

Dirty Pig

Tjollahopp. Dagen har gått fort... Tänkte blogga tidigare, men nope, blev inte så, som vanligt nu för tiden, haha. Men jaow, jag fick mitt paket hos ICA idag, yeah. Det var antagligen där redan igår, men de måste ha failat med inscanningen, typ att datorn krånglade eller att de missade paketet... I alla fall härligt att jag har fått det nu (Y) Det var i alla fall min fina Dirty Pig tröja från Janoskians shopdirtypig.com ;) ÄNTLIGEN! Den är så fiiin. Särskilt med den lilla knorren på armen, hihi. Men ja... Jag har inte gjort så mycket idag... Sov ganska länge, fixade lite frukost, satt kvar och pratade med mamma vid matbordet, gjorde något, åkte sedan till ICA... Åt middag vid sju och så kollade vi på Robinson - Vad hände sen?, för att Erik Billing skulle vara med (Y) Så har jag även tittat på Person Of Interest och två gamla avsnitt av Criminal Minds <3 Först var det säsong 1 på kanal 11 och sedan säsong 3 kanal 5, hihi! Kul att se Gideon (fast jag blir deppig, saknar honom!) och kul att se skådisarna så 'små', det är ju nästan 10 år sedan första säsongen spelades in! Reid var så gullug :3 Alltså jag måste ta och nörda igenom serien! Tror det är ganska många gamla avsnitt som jag inte har sett, och så missade jag ju en del avsnitt efter att serien hade kommit igång igen utan att jag var medveten om det... Criminal Minds är en serie som jag verkligen vill ha på DVD! I need it. Men jaow, nu tittar jag på en barbarisk film som heter Apocalypto... Hemsk, men verkar rätt bra! Och han som spelar huvudpersonen, alltså Rudy Youngblood, fyller tydligen år samma dag som mig haha (Y) Aja, jag ska väl se klart filmen och gå och lägga mig efter det... (Och yeah, jag mår bättre idag, kände mig lite febrig imorse, är snorig och har hostat en del dock...)
 
I'm a dirty pig.
 

Gem Allen - You Don't Know Me

Gem följde mig på Twitter igår (eller i förrgår?) så jag mkollade upp hennes musik, ohch den var helt okej...
 
 

Bruna bananer

(Alltså jag liknar kvällens inlägg med bruna bananer, okej? I don't know why, jag blev hög av min förkylning eller nåt.)
 
Hej, jag är deppig, buhu. Kollade igenom mitt schema för imorgon och för fredag, för att se vad jag missar, för jag kommer ju inte gå till skolan imorgon heller, och antagligen inte på fredag heller... Beror väl på hur jag mår imorgon, men är rätt säker på att jag kommer stanna hemma, lika bra att vila då också... Men jag hade ju så gärna gått! Det är dans och drama imorgon, och båda är kul, men de är ju inte roligast på kursen, så jag klarar mig... Men på fredag har vi både bild och musik! Musiken upprepar säkert mycket av det som varit i de två tidigare workshopsen, men det har ju varit så roliga saker att jag gärna hade gjort det igen och igen! Plus att jag vet att de ska dela ut papper med låtar och liknande som vi har spelat/sjungt... Hade varit skönt att vara där och få det rakt i handen... Men aja, sen har vi ju bilden... Jag såg verkligen fram emot den workshopen! Det enda lärarna har sagt är att vi ska ha med oss typ 'återvinningsmaterial', vilket känns som att det kan bli rätt skapande på annat material än papper, vilket låter väldigt kul... Och så kommer jag antagligen missa det... Kan väl hoppas att mina förväntningar hade varit för höga, så att det var lika bra att jag missade det, HAHA! Men nä, varför var jag tvungen att bli sjuk just i denna kurs?? Typ roligaste kursen, så missar jag en hel vecka av roligheter :( Har missat totalt 5 workshops: en bild, en musik, två dans och en drama. Jag har ju även missat ett seminarium... Och sem-läraren har inte svarat på vad jag ska göra åt det... Bajshög. Liksom bra att de inte svarar på sådant som är viktigt...
 
Men jaow, för att avsluta med något positivt så fick jag svar på tentan från förra kursen idag, och jag fick ett starkt G, YAY! Jag hade förväntat mig ett starkt underkänt, så det var väldigt trevligt (Y) Den tentan är den som har varit flummigast hittills, mina frågor kändes helt fail (hatar att hitta på egna frågeställningar) och jag tyckte verkligen att den sög... Jag tyckte att jag hade använt mig av bra litteratur, men allt kändes ju inte särskilt relevant, hehe. Men jorå, jag blev godkänd, väldigt godkänd (Y) Alltid trevligt! Men ja, jag ska gå och lägga mig... Orkar inte med min hals längre, den har typ begått självmord... Får dricka lite vatten först bara, halsen är så löjligt torr, ugh! Natti natti!
 
Tänkte avsluta med att fråga: Är någon sugen på BRUNA JÄVLA BANANER??? <3 Bananas.

Fyyyy

Alltså jag är liiiite irriterad. Jag fick en lapp i brevlådan i måndags om att jag kunde hämta ut ett av mina paket på ICA, så jag och mamma åkte dit idag... Men de hade inte alls paketet, men på datorn stod det att paketet hade skickats till dem från orten (eller vad man ska säga) bredvid... Tar typ 10 minuter med bil mellan de orterna, så det är väl lite konstigt att de inte hade fått det... Och varför får jag en lapp om att jag kan hämta paketet, när det inte ens finns inne två dagar senare? Känns ju lite irriterande... De kanske tappade bort mitt paket, woho. Men aja, fick i alla fall min ena Emily Kinney EP, jippie :D Och jag ska ringa till ICA imorgon och se om paketet har kommit... SKA STÄMMA NÅGON ANNARS :C Haha, njä. Men jaow, det var inte kul att vara på ICA... Jag och mamma handlade ju även lite, och min feber har blivit högre igen så jag blev väldigt varm där inne, och jag har hostat sönder min röst, så den var väldigt hes och fin... När mamma ringde innan vi åkte så blev hon helt tyst i andra änden när jag svarade, för att hon inte kände igen min röst och trodde att hon hade ringt fel, haha! Illa alltså. Men vi köpte halstabletter på ICA, så halsen känns lite bättre nu! Och febern är inte lika tydlig när jag inte behöver ha på mig min jacka längre (Y)
 
Fina Emily <3
 

Italobrothers - Stamp On The Ground


Sjuklingen och TWD serietidningen

Helloj. Idag mår jag bätre än igår, men mpr ändå inte särskilt bra... Halsen kittlar/skaver men gör inte sådär ont som den gjorde innan, men däremot har mina ögon börjat rinna massor igen, och näsan fortsätter att rinna och vara täppt... Jag är nog lite febrig fortfarande, men huvudvärken som jag hade igår och imorse har försvunnit, woho. Så idag har jag orkat mer än igår, har inte vilat/sovit alls under dagen, men har latat mig: tittat på de tre sista Veronica Mars avsnitten och nördat vid datorn, Youtube, Twitter och på mobil-spel, hihi.
Men åh, jag är så spänd på att få de saker som jag beställde idag! Beställde nämligen kompendium 1 och 2 av The Walking Dead serietidningen! Det är totalt 16 volymer, 96 tidningar ('issues'), I think... Det blir mycket läsning! (Och det är inte ens allt... Issue 123 kommer ut nästa vecka, hähä.) Ska bli spännande att se om jag tycker att serietidningen är bättre eller sämre än TV-serien... Jag vet att det finns många likheter i TV-serien, men det finns även många olikheter... Minst två av karaktärerna som dött i TV-serien lever ännu i tidningarna, en av karaktärerna som fortfarande lever skulle egentligen ha dött för några avsnitt sen och en annan karaktär som dog i serien skulle egentligen ha dött lite senare... Och Daryl fanns inte ens med i tidningen... Och det finns en del karaktärer som inte dyker upp i TV-serien... Jag tycker att det är väldigt trevligt att TV-serien skiljer sig från tidningen på det viset, just för att man inte vet vad som kommer ske även om man har läst tidningarna! Men jaow, kompendierna kostade i alla fall 389 och 306 kr (det är visst lite rea på 2:an...) och jag beställde de på CDON! Leveranstiden är 5-15 dagar, uhuhu, hoppas det går fort!!
 
(Alltså förstår inte varför CDON har kvar fel bild på kompendium 2! Här är framsidan som dyker upp på Google.)
 
Här har vi en bild som visar att kompendierna är rätt tjocka, båda har mer än 1050 sidor (Y)

Gunther & The Sunshine Girls - Ding Dong Song

Trololol, det var inte igår.
 
 

Sjuuuk

Blöööö. Idag har jag mått både bättre och sämre än igår... Kändes väl okej imorse, trots att jag vaknade redan vid sju... Jag kommer inte ihåg hur min hals var då, men jag har varit snuvig hela dagen i alla fall... Jag började dagen med att titta på det nya The Walking Dead-avsnittet (Så sjukt bra! Massa personligt om Daryl, Jessie gillar't!) och jag började må sämre efter det och gick och la mig... Mådde mycket bättre efteråt, halsen gjorde inte särskilt ont och jag kände mig lite piggare, men febrig... Så la jag mig i sängen och tittade på Youtube-klipp efter att jag hade ätit, och så tittade jag på ett avsnitt av Veronica Mars och började må sämre igen :| Så la jag mig igen och nu sitter jag och tittar på Criminal Minds och mår lite bättre än innan jag somnade, inte så mycket halsont men näsan är jobbig och jag känner mig väldigt febrig... Så ja, det blir nog ingen skola för mig imorgon :| Känns lite jobbigt då vi har seminarium och grupparbete, men finns inte så mycket att göra... Även om jag mår bättre imorgon så är det lika bra att stanna hemma och vila, så att jag inte blir sämre igen... Så jag får även se hur jag gör med dansen på onsdag och torsdag... Men jaow, ska se klart CM nu och går nog och lägger mig lite efter det :|
 
Party hard här hemma alltså! Eller inte.
 

The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down

<3
 

Shit.

Helt fantastiskt hur jag mådde prima imorse och nu är jag löjligt sjuk... Halsont, rinnande ögon och n'san rinner och är lite täppt... Jag blir även lite illamående pga halsen... Fyfan säger jag bara. Halsen började jävlas under dagen och blev bara sämre och sämre ju fler timmar som gick, och ja, samma sak med näsan och ögonen... ORKAR INTE! Hade varit lugnt om det bara varit näsan och ögonen som höll på (även om det också är sjukt störande), men jag hatar verkligen halsont! Det är som att det inte räcker att halsen skaver och är extra slemmig, utan dessutom ska jag alltid bli illamående av det, WOHO. Fuck this shit. Ska gå och lägga mig och hoppas att lite vila gör det bättre...
 

Emily Kinney

HAAAAAJ! Häromdagen beställde jag Emily Kinneys EPs (två styck) och en poster :D Och inte ens en halvtimma senare så uppdaterades affären, den senaste EP:n Expired Love skulle säljas på nytt med två nya singlar, så man kunde förhandsboka den. Vad är oddsen att de uppdaterar det preciiiis efter att jag har beställt där, för första gången? xD Efteråt blev jag i alla fall kontaktad av en av de som jobbar där, som frågade om det var okej att de ändrade min beställning till förhandsbokning, och ja, det gick så bra så (Y) Så den släpps den 18:e mars, men det andra ska redan vara skickat, woho! Men åh, efter beställningen så skrev jag till Emily på Twitter OCH HON SVARADE :D Jag blev sjukt glad och blir det fortfarande när jag tänker på det :D Och blir ännu gladare nu när det bara är typ 12 timmar kvar tills det nya The Walking Dead avsnittet har kommit ut, där Beth (alltså Emily) och Daryl kommer dyka upp igen, woho :D
 

Outtrigger - Echo

Så sjukt besviken för att Outtrigger inte gick vidare i Andra Chansen igår! Men ja, det spelar inte så stor roll egentligen, jag kan ju ändå lyssna på den (Y) Min favoritlåt från årets Mello! Alltså jag älskar när grabbarna kommer ut ur sina burar och börjar headbanga! Tycker dock synd om John (trummisen) som måste stanna kvar i sin bur (A) Haha.
 

Övningskört

Heeej. Jag var ute och övningskörde med mammas bil för en liten stund sedan! I början kändes det som att det aldrig skulle gå, jag fick typ 10 kärringstopp, haha... Men ja, vad kan man förvänta sig från någon som aldrig har kört innan? ;) Så körde jag från huset bort till vägen (scary) och så fick mamma ta över och köra till något industriställe eller vad det var, så att jag kunde köra omkring på parkeringen. Blev några kärringstopp där också innan jag väl kom igång, och så körde jag runt, runt, runt och det gick helt okej! Så fick jag testa att stanna för att sedan starta igen, och då fick jag också kärringstopp, haha... Men sen när jag körde och stannade de andra gångerna så blev det inga fler kärringstopp :D Så körde jag bara omkring, mycket svängande, och så fick hag testa blinkerserna medan jag körde och sist att stanna och lägga i handbromsen, och så åkte vi hem till Kjell igen. Så ja, det gick helt okej och var rätt kul, men lite läskigt också, haha. Var väääldigt svårt att få till det med kopplingen och gasen alltså xD Ska bli kul att se hur det blir när jag ska övningsköra igen, om jag får lika många kärringsstopp eller inte...
 
Blåste såpbubblor efter att vi kom tillbaka, hihihi.
 

Hilary Duff - What Dreams Are Made Of

Varför får jag fortfarande gåshud av den här delen av Lizzie McGuire filmen??? :|
 
 

RSS 2.0