Julklappar

GOD JUL! :D Jag hade egentligen tänkt posta ett litet inlägg igår men jag glömde bort det för att jag var stressad, haha. Men jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina julklappar! Och senare när jag har lust så skriver jag väl lite om julafton och juldagen, har ju en del bilder som vill dela med mig av!
 
Först har vi julklapparna jag köpte med pappa! Mycket filmer som vanligt ;) Billiga filmer, höhö. Tänkte bara lista sakerna:

- Bok: Doctor Sleep av Stephen King.
- Ett kit med örhängen och halsband
- Hörlurar med grodor xD
- Jultröja
- Reflexer
- Filmer (i ordningen de ligger): Identity (TV-serie), World War Z, Du är inte klok Madicken, The Last Warrior, The Pianist, Easy Rider, Predators, Frozen, One Direction: All The Way To The Top, Batman Forever, Batman, Grinchen, Derailed, Tinker Tailor Soldier Spy, Percy Jackson och Kampen om Åskviggen, Tin Man, The Thing, The Uninveted och sist men inte minst Rovdjuret (Predator)!
 
 
Från mamma fick jag 101 Dalmatiner och Den Lilla Sjöjungfrun: Sagan Om Ariel, en handdammsugare, Sudoku-bok, en snöglob och en pingvin (kramdjur), woho :D Och just det, fick pengar också.
 
Och så fick jag Riddaren av de sju Konungarikena av George R.R. Martin och The Hooters - hit collection av MIG SJÄLV ;) Jag är så snäll mot mig själv, höhöhöhö ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0