Nästa år

HEJ! Jag ville bara säga: VI SES NÄSTA ÅR :D
 

Julklappar

GOD JUL! :D Jag hade egentligen tänkt posta ett litet inlägg igår men jag glömde bort det för att jag var stressad, haha. Men jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina julklappar! Och senare när jag har lust så skriver jag väl lite om julafton och juldagen, har ju en del bilder som vill dela med mig av!
 
Först har vi julklapparna jag köpte med pappa! Mycket filmer som vanligt ;) Billiga filmer, höhö. Tänkte bara lista sakerna:

- Bok: Doctor Sleep av Stephen King.
- Ett kit med örhängen och halsband
- Hörlurar med grodor xD
- Jultröja
- Reflexer
- Filmer (i ordningen de ligger): Identity (TV-serie), World War Z, Du är inte klok Madicken, The Last Warrior, The Pianist, Easy Rider, Predators, Frozen, One Direction: All The Way To The Top, Batman Forever, Batman, Grinchen, Derailed, Tinker Tailor Soldier Spy, Percy Jackson och Kampen om Åskviggen, Tin Man, The Thing, The Uninveted och sist men inte minst Rovdjuret (Predator)!
 
 
Från mamma fick jag 101 Dalmatiner och Den Lilla Sjöjungfrun: Sagan Om Ariel, en handdammsugare, Sudoku-bok, en snöglob och en pingvin (kramdjur), woho :D Och just det, fick pengar också.
 
Och så fick jag Riddaren av de sju Konungarikena av George R.R. Martin och The Hooters - hit collection av MIG SJÄLV ;) Jag är så snäll mot mig själv, höhöhöhö ;)

Workshop AKK

Yoooo. Jag måste bara berätta om workshopen som vi hade igår! I den här kursen så håller läser vi om barn som behöver stöd i förskolan, exempelvis för att de har en diagnos eller liknande. Så igår var vi på DART och skulle arbeta med olika AKK (Alternativ Kompletterande Kommunikation)-metoder. Det är sätt att hjälpa barn (eller människor över huvudtaget) att kommunicera, exempelvis om de inte kan prata så kan de använda bilder och tecken istället. De metoderna kan även vara bra hjälp för andra barn. Jag kände mig inte så peppad innan workshopen, men den var faktiskt väldigt kul och lärorik. Min grupp fick i uppgift att läsa in en bok med appen StoryKit. Jag kommer inte riktigt ihåg hur vårt fall löd, men det var typ en flicka som inte pratade och det var osäkert hur mycket hon kunde se, men hon gillade ljud och lukter. Så ja, min grupp läste in Alla Möjliga Alfons av Gunilla Bergström, som handlar om känslor. Eftersom att barnet i vårt fall gillade ljud så gjorde vi passande ljud till de olika känslorna, typ hur det kan låta när man är sur eller glad. Det var askul xD Jag gjorde de olika ljuden och jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen. Väldigt underhållande ljud (Y) Men resultatet blev bra (även om det är svårt att ta sig själv på allvar, haha). Men ja, det var en bra workshop! Bra att få testa på AKK-metoder och StoryKit var en bra app (Y)
 
Här ser ni lite från De Tre Små Grisarna i StoryKit (Y) Så kan man lägga till ljud då, woho.
 

Handstil och jullov

Alltså folk på nätet kan vara så underhållande xD Det var någon som skrev att den var förvånad över vilken bandmedlem som hade bäst handstil i ett band, och så svarade någon annan typ "han har ju längst utbildning av dem", hahaha xD Så himla kul xD Liksom ja, handstil har verkligen med hur mycket utbildning man har xD Konstigt att min handstil inte är bättre då med tanke på hur länge jag har gått i skolan ;) Vore intressant att få veta hur personen tänkte där egentligen, haha.
 
Men jaow... JAG HAR JULLOV :D Känns så flummigt att kunna kalla det lov när man går på universitetet.. Vi ska ju inte ha några lov liksom ;) Men jo, vi fick helt ledigt ett tag nu, hihi. Inget hemma-plugg. Så skönt! Alltid trevligt med lite ledighet... Aja, tittar på film så bye bye!
 
 

5SOS aaaaahhhhh

Det här har varit en skum dag... Det började med att jag fick ett paket från CDON som skulle innehålla LIVESOS av 5SOS, men paketet var tomt, bortsett från följesedeln... Liksom vad i helvete?? Hur lyckas man skicka ett paket, och glömma innehållet?!? Ganska underhållande egentligen... "Vi ska skicka en CD men vi glömde CD:n, oops", hehe. Dock jävligt irriterande när man väntar och ser fram emot att få sin skiva och så får man ett tomt paket... Schysst. Liksom jag tog upp paketet när jag skulle öppna det och så tänkte jag att det kändes väldigt lätt, tomt, och att inget rörde sig där i... Då tänkte jag "Det är väl inte tomt?" och så öppnade jag det och blev jävligt arg, hahaha. Så jävla dumt. Men ja, de skulle skicka på nytt idag... Så vi får väl se när jag får min skiva... Aldrig antagligen, men aja.
 
Men yes, sen hände något annat sjukt... 5SOS la upp ett foto på FRIDA tidningen med dem på omslaget och skrev lite om det... Och när jag tittade på bilden så slog det mig att det var min bild, haha. Så jag kommenterade att det var mitt foto OCH DE SVARADE! Whaaaaat!!! En glad smiley, bara några sekunder efter mig! Dog lite... Jag vill veta vem det var som skrev det (A) Men ja, det är andra gången de använder en av mina bilder... Första gången var för typ två veckor sedan, på Twitter... Lite sådär lagom irriterande att de använder mina bilder men att de inte RT:ar eller tweetar mig xD Känns lite dissande ;) Men ändå trevligt att de ser mig och tycker att mina bilder är tillräckligt bra för att användas, haha. Och sjukt nice att de svarade mig denna gången :D Är ju lite mer okej att de snor mina bilder när de svarar mig ;)
 
Så ja, jag hade en dålig 5SOS-start på dagen, men sen blev det en bra 5SOS-dag ;)
 
 
Så sjuuuukt

Helgen

YOOO! I lördags var jag och pappa och köpte julklappar till mig, höhöhöhö. Som vi har gjort de senaste åren ;) Detta är dock sista året, buhu. Men ja, jag orkar inte bry mig om att slå in sakerna i år, men ni får ändå vänta till julafton med att se vad vi köpte, MOHAHAHA. Men om ni känner mig eller har sett mina tidigare julklappsköp så kan ni gissa vad jag har köpt, på ett ungefär, haha. Yeah, det var kul i alla fall (Y)
 
Och öh, hihihi, i fredags var jag hos pappa och jag köpte en biljett till 5 Seconds Of Summer!!!! 13e maj 2015, woho! SÅ REDO! Har lyssnat på deras nya live album sen natten till fredag... Hehehe. Och jag har det på telefon och jag har förhandsbokat CD:n, men den kom inte idag, buhuhuhu. Men ja, skivan är asbra (Y) Jag é redo, jag é redo, jag é redo, som Svampbob säger. Men det är liksom nästan ett halvår kvar, buhu.. Men det är bara 2 månader kvar till Slipknot, och jag är inte alls redo för dem, hahaha.
 
Ny bild från typ igår, hihi. Michaels hår <3

Plugg och sånt där

YO! Idag var första seminariumet för den här kursen och vi började redan klockan 8:15... Ovant att börja så tidigt... Men så sjukt skönt att sluta redan klockan 10! Typ hemma från skolan innan jag vaknar när jag är ledig, hahaha. Sover typ alltid till 12 när jag är ledig nu igen, för att jag är uppe så sent... Vaknar runt 9 och somnar om igen... Hatar det! Och natten till måndag då... Jag hade inte varit i skolan på en vecka och så var det dags för introduktion... Jag tänkte gå på den, men jag kunde inte sova under natten... Jag vaknade först vid 5 och jag skulle gå upp en stund senare egentligen, så jag orkade inte bry mig... Var ju ändå bara introduktion... Dock föredrar jag att gå på introduktionerna eftersom att jag brukar vara dålig på att läsa kursguiden annars... Hm... Men ja, segt att jag har sovit bra hela veckan innan den gången jag faktiskt behöver sova :| Men yaah, dagens seminarium var helt okej med ganska bra diskussioner.. Och jag har läst massor idag... Så trött på att läsa! Spelar ingen roll att böckerna är intressanta, det blir tråkigt när man läser för att man måste... Den här kursen handlar om specialpedagogik (barn som behöver extra stöd osv) och det är mycket mer intressant att läsa om än flera av våra tidigare ämnen... Men så sitter man där och ska försöka komma ihåg vad man läser och skriva ner det som är viktigt osv... Och då försvinner intresset... Synd :|
 
Jocke, Hampe och Kjell var här förut och som vanligt snodde Hampe min telefon och tog fula bilder på mig. Jag hämnades genom att ta en bild på honom, mohahhaaha.

5SOS singlar och kalender

Yo!! I förra veckan beställde jag två av 5SOS' singlar och deras 2015 kalender :D Så nu har jag deras album och fyra singlar :3 Och nästa vecka kommer deras liv album ut och jag har förhandsbokat det, yeeeaah! Excited.
 
She Looks So Perfect och Don't Stop, och så hade jag redan Amnesia och Good Girl :D
 
Och här har vi kalendern (och mig)! Den var större än vad jag hade förväntat mig (A)
 
Dock inte så stor om man jämför med Torres-postern ;)
 

Idol 2014

Yoooo! Så jag tittade på Idol 2014 finalen igår... Jag har inte tittat på ett enda avsnitt sen auditions (alltså hur använder man ens det ordet i den här meningen?!?) men One Direction skulle ju vara med igår, så då kollade jag på hela finalen... Inledningen med Pär var rätt kul xD Och sen var det trevligt att få se några av deltagarna från tidigare säsonger, lite nostalgi liksom. Och Mollie och Lisa var väldigt bra... Och jag kunde inte låta bli att kolla klart på finalen, just för att jag ville se vem som skulle vinna, haha.  Jag tycker att det var rätt tjej som vann, utifrån själva finalen... Om Mollies röst hade varit problemfri så hade jag antagligen tyckt att hon var bättre... Det lät liksom rätt bedrövligt i vinnarlåten (tror jag det var) när hon skulle ta i och orden var lite utdragna eller vad man ska säga xD Lisas version var lite tråkigare, inte lika mycket wow-faktor, men det lät bra och fint genom hela låten... Och jag tror att det kan ha varit en av anledningarna till att Lisa vann. Hade Mollie inte varit hes så hade det nog slutat lite annorlunda. Men jag tycker att båda var bra!
 
Men ja, One Direction då. Så trevligt att se One Direction på min TV ;) De var såklart bra som vanligt, höhö. Men det störde mig sjukt mycket att fansen i publiken skrek genom hela jävla låten. Ibland hördes ju killarna knappt. Jag förstår inte riktigt meningen med att gå och se någon live om man bara tänker stå och skrika... Antingen så sjunger man med eller så håller man käft, OKEJ? Det är helt okej att skrika i början och slutet av en låt, men under större delen av låten så vill de flesta faktiskt kunna höra artisten/bandet. Jag vet att folk som satt på läktaren under förra konserten hade svårt att höra på grund av allt skrik. Det förstör ju mycket av upplevelsen. Och alltså, jag tror att artister tycker att det är mycket roligare när hela publiken sjunger med, istället för att stå och gallskrika. Om man skriver sina egna låtar så är det nog sjukt häftigt att höra en hel arena sjunga med, att se att alla kan ens texter. Det är nog lite mer speciellt än att folk bara står och skriker ;)
 

T-Pain - Buy U A Drank (Shawty Snappin') feat Yung Joc

Dags för ett låt-inlägg igen, hehe (A)
Ja, jag typ hat-älskar denna låten xD Jag lyssnade på den flera gånger någon dag, bara om och om igen, och jag gillar att svara på texten... xD
 
 

Örhängen och bandana

TJOLLAHOPP! Jag köpte nya örhängen i måndags, hehehehehe. Jul-örhängen ;) HO HO HO! Tur att det inte står hoe hoe hoe...Eller oh oh oh... Men hoe vore värre, hahahaha. Men yas, de kostade 60 spänn och är köpta på Glitter! I löve them. Och åh, jag köpte en bandana också, för typ 50 spänn.
 
 
När jag släppte ut håret så såg jag ut som en glamrockare... Väldigt underhållande enligt mig.
 

TENTA

TJENA BLOGGEN! Jag har inte bloggat sedan den 19:e, opps... Jag borde försöka komma igång med En låt om dagen-inlägg igen, så är det inte helt tomt, samtidigt som folk kan hitta ny musik... xD
 
Men yes... Det har varit tenta-skrivande och läsande sedan torsdag, och jag var lite upptagen på grund av det... Min grupp fick typ en dag på oss att skriva första utkastet... Alla hade två dagar, men min grupp hade seminarium på onsdagen medan de flesta andra hade seminarium på tisdagen, och skrivtid på osndagen... Vi skulle välja ett omårde att skriva om och jag ville kolla med läraren innan om mitt ämne var okej... Så jag fick inte så mycket gjort på tisdagen. På torsdagen var jag rätt seg och kom igång ordentligt först på kvällen... Deadline var 10:00 på fredagen och jag satt och skrev hela natten xD Skickade in min 9:45 ;) Tentan skulle vara fyra sidor och jag hann skriva lite mer än tre. Vi skulle granska varandras tentor, och då är det ju bra att ha skrivit så mycket som möjligt! Svårt att få bra respons om man knappt har skrivit något... Så under helgen läste jag tentorna och i måndags så hade vi vårt granskningsseminarium. Jag fick höra massa bra saker om min text och fick lite tips och så. Vi hade vårt seminarium sent, så jag var hemma vid typ 17:30, men jag pluggade ändå när jag kom hem. Jag justerade och skrev ända till klockan halv tre... Då var jag KLAR :D Deadline är idag 23:59, så jag blev klar med min text 45,5 timmar innan deadline ;) Så igår läste jag igenom min text och jag hittade en del saker som jag fick fixa till, och så var jag klar en och en halv dag innan deadline och skickade in den lite senare.WOHO! Var så sjukt skönt... Jag brukar ju alltid vara stressad när det kommer till tentor, skickar in typ tidigast en timma innan deadline... Så det var askönt att bli klar så tidigt denna gången! Hade antagligen inte hänt om jag inte hade pluggat hela natten mellan torsdag och fredag ;) Men yes, jag tycker att min text blev väldigt bra... Får bara hoppas att läraren också tycker det...
 
Här har vi Sonic när han "hjälpte" mig.
 

RSS 2.0