Fortsätt plugga

Öh, blir dålig och tråkig uppdatering nu på grund av tentan... Dumma tenta :C Har inte hunnit blogga färdigt om Trondheim än liksom, haha! Men har skrivit mer än halva tentan nu och förhoppningsvis blir jag klar i tid... Känner mig stressad som vanligt, yeah... Hjälpte ju inte riktigt att jag hade en 3 timmars lång introduktionskurs för körkort idag tillsammans med mamma, Nicke, Hampe och Kjell... Flera timmar som försvann där liksom... Men ja... Ska försöka plugga fort nu, vill bara bli klar... Och så blir det väl bättre uppdatering när skiten är klar ;)
 
Lyckas se glad ut trots tentan, haha...

Awolnation - Sail

Alltså detta är ju inte den riktiga videon, men den äär ju så himla underbar xD<3
 

Plugg...

Alltså det roliga med tentaskrivningar är att ibland så vet jag precis vad jag vill ta upp men jag vet inte hur jag ska formulera mig, så då sitter jag och stirrar på skärmen i en evighet eller börjar göra något annat... Istället för att bara formulera meningen på något vis och gå vidare så länge... Slöseri med tid liksom! Men det är så svårt att gå vidare när man sitter fast med något sådant... Man vill ju inte glömma av de olika alternativen man har, så då är det lättare att försöka komma fram till hur man ska formulera sig innan man går vidare.... Asjobbigt ju... Men yes, jag har inte kommit så långt idag heller... Hade inte ens tagit fram skiten när klockan var fem... Kom igång en stund senare och har åtmisntone skrivit ner vad mina frågeställningar ska innehålla (formulerar dem korrekt senare...) och börjat skriva på den ena frågan... Känns dock som jag är helt ue och cyklar som sitter och skriver om halalkött i norska barnhagar... Men jag vet ju vad jag vill ha fram om det, så det är ju rätt relevant så sätt, haha! Får bara hoppas att min lärare tycker att det är relevant sen... xD Men ååååh, vill bara bli klar nu ju! Får inte tummen ur röven... Har knappt gjort någonting den senaste stunden... Och imorgon så är det sån där introduktionskurs på körskolan och så ska jag till pappa på fredag, så jag känner mig lite stressad nu... Känner att jag ska stanna uppe en stund nu och bara fokusera på plugget, och se hur det går... Jag jobbar ju bättre under stress, och tydligen så jobbar jag dessutom bättre på natten också så... Men yes, plugga plugga plugga nu då... See you later, alligator!
 
Trolololol.
 

Thirty Seconds To Mars - The Kill (Bury Me)

Åh, detta var inte igår <3
 
 

Dumma mig..

Klockan är över åtta och jag har inte pluggat någonting idag... Eller jo, typ 1% av dagen, woho. Bara skrivit ner lite om mitt fall som tentan ska handla om, och ja, fallet är inte ens klart... Jag tycker att mitt fall känns asdåligt, men vet inte hur jag kan göra det bättre... Och sen har jag inte ens försökt plugga... Har bara nördat Bubble Spinner och The Simpsons: Tapped Out, nördat på massa olika appar och sidor, lyssnat på musik, gosat med katterna... Ja, det är väl allt...? Men har åtminstone tagit fram alla kursens böcker... Gratulerar... Känns bra att ha slösat bort en hel dag när tentan ska in på fredag klockan 17:00... Ska ju dessutom till pappa på fredag, så jag vill ju vara klar att gå vid 15-tiden... Ska försöka komma igång lite nu och så får vi se vad som händer... Sen skiter jag nog i allt vid nio-tio och fixar mat och tittar på en film istället, och så får jag helt enkelt undvika alla roliga grejer imorgon och bara plugga som fan... Vill ju så gärna bli klar så det är över sedan! Surt bara att denna tentan känns jobbigast hittills... Men aja, postivit att den ska in på fredag i alla fall så man kan slappa på helgen!
 
Vackert morgonhår idag! Var väldigt kul att ställa sig framför spegeln och få den synen framför sig.
 
 

One Direction - Story Of My Life

Underbar! Älskar Louis röst, som vanligt... Seriöst, varför sjunger han inte mer??
 

Love & Distrust

Alltså, jag och mamma tittade precis på Love & Distrust, och jag känner bara 'what the fuck did I just watch' om den... Förstod mig inte alls på den... Det var fem kortfilmer och de var bara störda... Liksom vad gick de ut på...? Hände ju knappt något ens... Efter den första kortfilmen, The Summer House, så tänkte jag undrade jag om det var allt om den historien eller om man skulle få se mer av de karaktärerna, och om det var allt så var det ju hur tråkigt som helst... Blue Poles var bättre, lite mysig... Men Grasshopper, som var den tredje kortfilmen, var nog min favorit... Intressanta karaktärer och deras udda möte, spännande att se vad som skulle ske, och såklart sorglig... Och ja, Pennies som kom därefter var väldigt skum, jobbig och trög, men även lite kul i slutet när man fick veta vad det handlade om xD Och öh, Auto Motives var sämst... Hängde inte riktigt med i vad som hände... Var liksom som flera kortfilmer i kortfilmen? Och jag satt bara och väntade på att Robert Downey Jr. skulle dyka upp, och när han väl dök upp så satt jag bara och undrade vafan det var hans roll gjorde... Så yes... Det var en skum film som inte var särskilt bra... Förstod att det skulle handla om lite olika personer, men jag trodde att det skulle vara sammankopplat i en och samma film, lite som Love Actually typ... Så det var en besvikelse... Och en ännu en större besvikelse att kortfilmerna inte var bättre... Men åtminstone roligt att se så många skådisar som jag gillar/känner igen! Robert Downey Jr., Robert Pattinson, Amy Adams, James Franco, Sam Worthington, Talulah Riley, Josh Hopkins och Melissa McCarthy!
 

Norlie & KKV - Tröjan Du Hatar

 

Shopaholic

Heeeej! Jag har shoppat loss som tusan på nätet den senaste veckan, hahaha! Beställde ju skolböcker och lite allt möjligt från CDON och Bokia i tisdags, och så beställde jag även fler foton från Fuji Direkt... Och nu idag så har jag beställt en canvas-tavla från Photobox (169 kr men hade ett erbjudande så man bara behövde betala frakten), eget designat iPhone-skal från Önskefoto (148 kr med frakten) och 2 ansiktsmasker (25 kr/st), ett nagellack (29 kr) och kosttillskott för hår och naglar (149 kr) Yves Rocher! Kostade 178 kr totalt då jag hade fått 50 kr rabatt via mail tidigare, hihi. Och så fick jag med "3 lyxiga miniprodukter" som premie! Ah, jag är en sån shopaholic (A) Längtar efter att få alla saker... Särskilt sakerna från CDON, buhu... Har fått skolboken men inte det andra... Hade förväntat mig att det skulle vara tvärtom xD Men aja, ska titta klart på Freaky Friday nu, ciao!
 
Sakerna från Yves Rocher (Y)
(Premien: nattcrème, ansiktsrengöring och läppglans)

Newkid - Jag Gråter Bara I Regnet

 

This Is The End

Åh, har äntligen tittat på This Is The End! Den var helt underbar! Så jävla störd och rolig, och kul att alla spelade sig själva ;) Just kul när rollistan kommer upp i slutet och det står "James Franco - James Franco" och så vidare ;) Men yes, den var rolig, störd och även lite mysig ibland, typ i slutet, haha. I looooved it! Roligt att se så många bekanta ansikten liksom... "Hermione just stole all of our shit" ;) Men yes, jag gillade filmen och önskar att jag kunde se om den utan att ha sett den, så att jag kunde skratta åt allt lika mycket igen (A) xD
 
 

Hemma från Trondheim!

Heeej! Jag hade egentligen tänkt blogga lite igår när jag kom hem från Trondheim, men vi missade vårt anslutande flyg i Köpenhamn så jag var hemma vid halv elva istället för vid sju... Så jag orkade inte blogga... Först var vi på flygplatsen i Trondheim från 13:00 till 15:50 (planet skulle gått 15:15 men var sent), sen flög vi i ca 90 minuter och var framme några minuter efter att vårt nästa plan skulle lyfta... Så då var vi på flygplatsen i Köpenhamn från ca 17:30 till 20:45... Och det gick rätt fort att flyga hem därifrån, så vi var framme i Göteborg vid halv tio... Väldigt rolig dag liksom... Spenderade 6 timmar på flygplatserna och ca 2 timmar i luften, men aja, vi var ju i alla fall tillsammans och hade rätt kul, och fick ju vara i tre länder på en och samma dag! Men att behöva byta flyg för att ta sig dit man ska, och bara ha en halvtimma mellan flygen om de är där i tid, är ju inte det bästa... I onsdags var flyget också sent, så då fick vi springa den sista biten till det anslutande flyget... Vi hade tur som hann med det! Liksom vi flög ju inrikes på vägen dit och sen skulle vi utrikes, så flyget från Göteborg var på ena sidan Arlanda, och det till Trondheim stod på andra sidan, och Arlanda är ju ganska så stort... Så yes, det var inte kul... Men det var åtminstone kul att flyga! Trodde det skulle vara läskigare... Och det var jättekul när vi flög över Trondheim, för då kunde vi se ner på marken istället för att bara se moln överallt, så då såg vi massa små vägar mitt i skogen som inte såg ut att leda någonstans, små bilar som såg ut som myror och massa hus och skog! Jättemysigt! Men fanns inte så mycket att göra liksom... Spelade lite Gameboy och lyssnade på musik och min ljudbok kanske 30% av resorna, och resten av tiden så tittade jag ut genom fönstren eller pratade med de andra. På alla flyg förutom det sista så valde vi platser själva, så då satt jag med/vid Amanda, Josefin, Bella och Sara och vi pratade väl inte så jättemycket då... Pratade ju liksom innan och efter istället ;) Men på sista flyget så satt jag med Anna och en annan Sara, så då babblade vi rätt mycket, och det var trevligt! Är liksom postivit att inte hamna med sina vänner hela tiden, så man får träffa de andra och kan prata med de också! Men yes, skriver mer om själva resan sen! :3
 
Lite bilder!
I luften, någonstans mellan Göteborg och Stockholm!
 
I luften mellan Stockholm och Trondheim! Från när vi började kunna se mark! Synd bara att utsikten över Trondheim kom efter att vi var tvungna att stänga av telefonerna... Hade velat ta kort på det :(
 
Runt samma tid som förra bilden, så kul att propellerna på flyget syntes på bild! xD
 
Eftersom att vi missade vårt anslutande flyg så fick vi lite pengar till mat, woho!
 

Och klassisarna när vi väntade vid "Transfer Centre", satt där i någon timma... Kul att det går 'fort' att få hjälp...

Mika feat Ariana Grande - Popular Song

Haha, underbar video! Och åh, gillar verkligen låten!
 
 

Fotopromenad - del 4

Sista delen av min fotopromenad, yeah!
 
 

Janoskians - Set This World On Fire


Woop woop

Skulle beställa skolböcker i tisdags och som vanligt så beställde jag massa annat också... Man får ju passa på... Var ju dessutom bara två böcker som jag skulle ha, så jag hade ju lite extra pengar ;) Men yes, det jag beställde var:
 
- Slipknot t-shirt (99 kr)
- Sverige hoodie (landslaget) (99 kr)
- Håkan Hellström - Det Är Så Jag Säger Det (49 kr)
- Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends (49 kr)
- My Chemical Romance - Three Cheers For Sweet Revenge (49 kr)
- Ensam hemma - Boxset (69 kr)
- Franska Filmpärlor 1 (49 kr)
 
Hinner förhoppningsvis få hem det mesta innan jag kommer hem från Trondheim :D Om jag inte måste hämta ut det från ICA vill säga... Fast då vet jag förhoppningsvis om det på vägen hem, och kan få mamma att åka till ICA ;) Åååh, ge mig allt nuuu! Kommer ju ha alla Håkans skivor!
 


Fotopromenad - del 3

Nästa del av fotopromenaden!
 
 

Nordman - Vandraren

 

Fotopromenad - del 2

Tänkte passa på att ladda upp fler bilder från min fotopromenad från förr förra fredagen, nu när jag ändå behöver
tidsinställda inlägg! Blir tre delar nu (så totalt fyra), en för varje dag jag är borta ;)(Bilderna blandade sig när jag laddade upp dem så därför är inte bilderna i rätt ordning...)
 

Janoskians <3

Alltså underbara! <3
 
 

Rikard Wolff - En Förlorad Sommar

Går ju inte att låta bli att tänka på Lejon Kungen när man ser Rikard...
 
 

HEJDÅ SVERIGE!

Alltså blööö, denna dagen har gått asfort! Slösat massa tid på mitt packande... Men är ju klart nu i alla fall... Men har inte hunnit plocka i mitt rum... Har inte heller fixat mina tidsinställda inlägg... Och hade egentligen tänkt stänga av vid tio så att jag skulle vara i säng vid elva i alla fall, men nejdå... Stressigt stressigt nu istället... Skulle ju beställa 50 bilder till från Fuji och det har tagit tid att välja ut 50 styck... Men nu är jag klar och ska beställa! Och ska fixa mina inlägg nu och sen är jag väl klar att stänga av, hehehe. Men ja, vi får se om jag bloggar något vanligt under resan, kära Trondheim, eller om det bara blir de tidsinställda inläggen! Aja, bye bye!
 
Bjuder på en bild på Janoskians, så kan ni få dregla om ni vill.
 

FM Static - Tonight

 

Jobbigt men ändå bra...?

Helluuuuu. Varit en jobbig dag idag...  Seminariumet började okej med diskussioner inom basgruppen, men jag började få ont i magen under tiden, och det blev bara värre... Och diskussionerna i basgruppen övergick ju sedan till diskussioner med de andra grupperna, och de diskussionerna ger inte så mycket... Jag lyssnade knappt på grund av min magvärk xD Men yes, sen var det äntligen rast och jag, Bella och Amanda gick till Willys för att jag skulle köpa mat, och sen åt vi, och så tittade vi på ett roligt Janoskians klipp ;) Sen var det dags för en rätt så tråkig föreläsning och jag spelade spel och hade ont i magen så jag lyssnade inte särskilt bra, trololol. Skönt när den äntligen var slut, men det bästa med dagen var att informationen om studieresan endast tog 15 minuter istället för 90, så vi slutade 'redan' vid 15:30 :D Men yes, om man bortser från mitt magont, tråkigt seminarium och tråkig föreläsning så var dagen bra... xD Många trevliga pratstunder och så. Men yes, sen jag kom hem så har jag tittat på Top Model (och gråtit lite för att min favorit åkte ut, buhu), umgåtts med mamma och ja, inte så mycket mer... Eller jo, nördat Bubble Spinner och dreglat över Janoskians... Och så tittar jag ju på Bones, hihi.
 
Och oh, målade naglarna förut, hähä. Bellas idé att måla norska flaggor inför resan, men jag ville testa svenska också ;)
 

J. Holiday - Bed


Blöööö :(

Åh, bör avsluta datorn och gå och lägga mig och läsa lite... Har världens bajsdag i skolan imorgon :( Börjar 8:15 och har seminarium till 12:00, sen föreläsning från 13:00 till 15:00, och sen är det information om studieresorna från 15:15 till 16:45... Orka :( Men aja, vi är ju lediga på tisdag så... Men jag behöver ha tre frågeställningar till seminariumet imorgon och jag har ju inte läst något typ, så jag har inga xD Så jag ska läsa lite nu innan jag måste sova, och jag får väl läsa på tåget imorgon om jag inte har hittat något intressant, blöö... Så yes, godnatt!
 
Sonic ville ta lite egobilder förut (A)

Besöket hos Jennie och familjen

Heeej! Hade det jättekul hos min kusin Jennie och hennes familj igår, men orkade inte blogga om det igår kväll, hehe. Men yes, jag och pappa åkte först till min faster Susanne och hennes man Tommy för att samåka med dem till Jennie, men Susanne mådde inte bra så hon åkte inte med... Så jag träffade henne inte alls igår :( Tråkigt :( Men aja, så åkte i alla fall vi tre vidare och efter en stund var vi hemma hos Jennie, Kristian, Leon, Holly och Nova! :D Barnen var så stora och så söta! Jag hade rätt om att Leon var 6,9 år, att Holly fyller 4 om en månad och att Nova var 2 år (fast hon fyller 3 i januari)! Holly var bara lite längre än Nova och när vi kom och de satt på golvet så trodde jag först att Nova var Holly och Holly var Nova, haha xD Lite kul... Och utseendemässigt så är Nova sjukt lik Leon! Holly däremot är inte lik dem, men hon kanske har fått sitt utseende från Kristians sida, medan Leon och Nova har fått sina från Jennie (de är väldigt lika sin morbror). Men yes, först kollade vi lite på lägenheten (de bodde i hus vid Susanne och Tommy senast vi träffades)  och sen satt vi med när Nova pusslade lite, ett pussel som var alldeles för svårt xD Sen satt jag kvar och pratade med Leon NÄR han lekte med Beyblade, medan de andra pusslade eller nåt vid köket. Sen fikade vi och sen satt vi kvar och pratade medan barnen lekte. Och jag berättade om mina stuider tre gånger: Tommy frågade när vi var påväg dit, Jennie lite efter att vi kom och Kristian när vi fikade (han var inte hemma när vi kom), hahaha. Och åh, varje gång hade jag problem med att säga "högskolan", började alltid säga högstadiet eller nåt, gaaah xD Men yes, det var i alla fall mysigt att vara där :D Var dock bara där i två timmar... Men förhoppningsvis lär det inte dröja 3 år tills vi ser dem igen ;) Och aw, jag fick två kramar av Nova innan vi gick, sött :D Men ah, jag saknar dem redan, buhu :(
 
Tog inga bilder igår, men här är några gamla bilder, hähä.
Leons dop, 6 år sedan. (Jag, prästen [you don't say?], Kristian med Leon, Jennie, Kristians bror [Martin?] och mami)
Leon i december "2032", enligt kameran, men det var nog 2008, haha.
Jennie med Holly 2009!
Kristian och Leon 2009, samma dag som bilden ovanför.
Susanne (och farmor) med Holly i början av 2010.
Leon i början av 2010 (hans födelsedagsfirande ;))
Och den senaste bilden som jag har, deras julkort från 2011, naaaw.
 

The Janoskians - Best Friends

Förvånad över att jag inte har haft denna som dagens låt tidigare :O
 
 

Beau Brooks <3

AAAAAHH, BEAU BROOKS FÖLJDE MIG PÅ TWITTER FÖRUT! Jag märkte det först efter 50 minuter, lol... Förr fick jag alltid notifikationer när jag fick nya följare, men jag stängde av det för ett par veckor sedan då det är så tröttsamt när jag får massa nya följare på samma gång... Väldigt jobbigt att få massa notifikationer när man ska sova liksom ;) Men ååååh, jag döööööör! Jag har ju gillat Janoskians ett tag nu, och Beau är ju snyggast, så det är väldigt trevligt att han följde mig! ;D
 
 
Beau till vänster, och tvillingbrorsorna Jai och Luke, mumma ;)

Bye bye

Helluuuu! Nu på förmiddagen så har jag testat att packa inför Trondheim, för att se så att det inte väger för mycket eller om väska är för stor och så... Det incheckade bagaget får väl väga 23 kg och handbagaget 8 kg, och mina väskor vägde typ 4 och 3 kg just nu, så det blir väl inga större problem för mig med packningen xD Men åh, blir nervös! Bara 4 dagar kvar tills vi ska åka! 91 timmar om jag har räknat rätt xD Scary!
Men yes... Klockan är nästan halv tre så pappa kommer snart komma och hämta mig... Vi ska åka hem till min kusin Jennie! (Jag har nog alltid trott att hon stavas med 'y' och inte 'ie', men 'ie' är vad som kommer upp när man söker på henne, hmm... Men yes, ska träffa henne, hennes kille Kristian och deras tre barn Leon, Holly och Nova! Och min faster Susanne och hennes man kommer också, hihi. Vet inte om min kusin Daniel också kommer, eller farmor och Ingvar, jag får helt enkelt vänta och se! Men ja, jag har nog inte träffat Jennie och de sen 2010... Leon var nog 3 år senast jag såg honom, men jag träffade Holly en gång till senare och då kan hon väl ha varit 8 månader... Och Nova har jag väl inte träffat ännu, hehe... Så de har väl blivit rätt stora nu! Leon är över 6,5 år, Holly fyller snart 4 år om hon inte redan har fyllt och Nova kanske är 2 år...? Vi får se, haha. Men nu är pappa här så jag måste skynda, bye bye!
 
Holly och morfar Tommy senast jag såg dem! (Eller ja, kanske har sett Susanne och Tommy efter det, minns ej...)

Robin Cook - I Won't Let The Sun Go Down On Me


Min dag, weyhey..

Heeeej! Har haft en bra dag idag! Gick upp vid 12, åt frukost och duschade, åkte och handlade med mamma, var hemma i några minuter och sen körde mamma hem mig och Rasse till pappa. Och ja, jag och Nicke spelade lite N64, fast jag spelade själv större del av tiden, och jag spelade Banjo-Kazooie för första gången på flera år :O Lite kul med tanke på att det är mitt spel... xD Men yes, så åt vi mumsig mat och sen spelade jag lite till... Blev lite andra spel på 64:an och även lite Bubble Spinner... Liksom NOOOOO, kommer bli besatt av Bubble Spinner igen xD Och så tog vi ju bild på oss i våra gröna tröjor, som ni kunde se i förra inlägget ;) Och yes, sen tittade jag på Doobidoo och Skavlan med pappa, och en stund av The International, innan jag gick hem i kylan vid halv elva! Och yes, sen har jag poppat popcorn och mumsat i mig dem samtidigt som jag har nördat vid datorn och mobilen, hähä... Och yeah, nu ska jag spela lite mer Bubble Spinner innan jag går och lägger mig, hehehe, godnatt!
 
Var mörkt men ändå ljust på vägen hem, haha...
(Månen ser typ ut som solen, men en sol som inte lyckas lysa upp världen, haha...)

Gröna familjen

HEEEEEEEEEJ! Sitter hemma hos pappa vid Nickes dator, som har världens största skärm... Är egentligen en stor platt-TV xD Värsta jobbigt med så stor skärm när man sitter nära xD Annars helt okej när jag sitter i sängen och spelar Nintendo med Nicke (A) Men yes, ska vara här en stund till, så kände bara för att blogga medan jag kan ;) Och åh, alla vi 'barn' är gröna idag! Gröna tröjor ;) Roligt, haha. Men yes, hejdå så länge!

Var självklart tvugna att ta kort på vår gröna familj! Hampe ville dock inte vara med, tråkmåns...

The Wanted - Show Me Love

Alltså killen i videon är Chris S från ANTM20 :D<3
 
 

Nämen tjena

Oj, hej... Har tänkt blogga flera gånger tidigare idag men det blev aldrig av... xD Låg i sängen till klockan tre och pillade med telefonen, sen pratade jag lite med mamma innan hon stack till jobbet och så gosade jag med katterna och sånt... Och först vid sex så startade jag datorn och nördade lite vid den, åt mat och tittade på Systrar I Jeans! Alltså den filmen... Jag fattar inte hur man kan älska något som får en att gråta som en bebis, hahahaha! Så jävla bra är den! Sen började jag titta på Systar i jeans - Andra sommaren, men pausade vid tio för att gå på kvällspromenad med mamma! Började tyvärr regna, men annars var det mörkt, tyst och mysigt ;) Blev lite kortare än igår, 3,33 km, hehe. Men yes, efter att vi kom tillbaka så såg jag klart filmen och nu sitter jag och lyssnar på The Wanted och nördar lite på Facebook och sånt... Men tänkte titta på ett avsnitt av Bones! Såg en bild på Brennan och Booth och deras första kyss, så jag blev sugen på att se Aliens In A Spaceship-avsnittet (2x09) för det är så himla bra!!! Brennan och Booth feels liksom (A) Men jag måste se de nya avsnitten också... Har ju sett till säsong 7 eller nåt...Slutade ju titta när de bästa delarna började komma, just gällande Booth och Brennan, hahaha! Men ja, ciao och godnatt!
 
 

Molly Sandén - Det Finaste Någon Kan Få


Lite om dagen

Heeej! Har haft en segis dag idag, knappt gjort någonting, haha. Vaknade vid 12 och låg faktiskt kvar i sängen till klockan 17... xD Lyssnade på min ljudbok i över en timma och nördade på Twitter och spelade lite spel... Sen åt vi mat lite efter 17 och sen efter 18 någon gång så gick jag och mamma ut på en promenad! Gick lite hit och dit typ, ser rätt kul ut på kartan xD Och enligt appen så gick vi 4,57 KM, brände 192 kalorier och det tog en timma och sju minuter, haha. Roligt att veta ;) Men yes, sen efter det så har jag gosat lite med katterna och sedan legat i sängen och lyssnat på lite till av ljudboken, spelat spel, nördat på twitter och chattat med Bella, woho. Och nu ska jag nog titta på The Perfect Man, hehehehe. Och just det, vid den här tiden om en vecka så befinner jag ju mig i Trondheim, FREAKY :D
 
 

Snoop Dogg ft Pharell - Beautiful


Facebook och fotbollen

Alltså åååh, när någon gillar ett av ens gamla foton på Facebook och man inte kan låta bli att undra om den sitter och stalkar en... Eller åtminstone sitter och glor igenom ens profilbilder, om det var en profilbild den gillade.... Det är ju lite creepy ;) Liksom jag brukar stalka folk lite ibland, men jag brukar inte gilla deras gamla saker, så de märker liksom inte av det (A) xD Och åh, chocken som uppstår när någon som aldrig gillar ens statusar eller foton plötsligt gillar något (A) Den chocken är svår att klå ;) Hahahaha. Men ja, det är lite kul...
Och yes, kvällens fotbollsmatch var ju spännande! Och ledsam... 5 - 3 till Tyskland, buhu... Det såg så ljust ut i början men sen gick det åt helvete! Började med ett fint mål av Hysén och mot slutet av första halvlek så blev det ett till svenskt mål av Kačaniklić, och kort därefter så gjorde Özil mål för Tyskland... Sen i andra halvlek så gjorde Götze ett mål och Schürrle två, innan Hysén gjorde sitt andra, och sen gjorde Schürrle ett tredje mål... Dumma tyskar :< Blev nästan 5 - 4, men Hyséns tredje mål räknades inte då det var offside... Men yes, trots förlusten så var det en spännande och kul match! Synd bara på de misstag som gjordes av våra kära spelare, hade kanske kunnat stoppa åtminstone två av målen liksom... Men aja, nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på Mig Ager Ingen (ljudbok), goooodnatt.
 
Kačaniklić är så löjligt söt, alltså gaaah, ge mig! (A) Helt klart mitt eyecandy när jag kollar på Sveriges matcher ;)
 

En rätt bra dag

Helloooo! Var lite skumt att börja klockan 15:00 idag, liksom kändes som att klockan var mycket mindre än 15:00, men var rätt skönt att ha massa tid till att göra ingenting, bara spela spel och sånt, haha. Men yes, jag var lite tidig men som tur var så kom Bella snart efter mig, och sen kom även Hanna och Cecilia, så då pratade jag massor med dem. Och jag fick världens déjà vu när vi satt och pratade, det var asläskigt xD Jag gillar inte déjà vu, usch xD Men aja, sen var det dags för seminarium och det var ganska bra, lite kul för vi jobbade med några olika fall, liksom fick välja ett fall och diskutera hur vi skulle lösa det, asbra! Men tog lite för lång tid att "redovisa" så vi fick stressa lite till stationen sen... Fast jag hade inte så bråttom, särskilt inte då tåget var sent och åkte 17:35 istället för 17:20... Men det gjorde inte så mycket att tåget var sent för Josse hann med det så då satt vi och pratade, hihi, trevligt :D Men yes, så kom jag ju hem vid 18:20 typ, fixade mat och tittade på TV sen medan jag åt... Och så tittar jag på fotbollen nu, mål av Hysén redan innan sjätte minuten, NICE :D Och något som är ännu mer nice är att min helg har börjat redan nu! (Y)
 
Var askönt ute idag :D
 

Enrique Iglesias - Somebody's Me


Latmask

Blääääh... Har varit såååååå produktiv ikväll! NOT! Brorsorna var ju här förut och vi åt ju mat och så, och sen tittade vi på TV (kollade på Mästerdetektiven Basil Mus med Jocke och Rasse, haha) och och Jocke gick hem vid åtta och de andra en stund innan... Och ja, efter det så har jag nästan bara legat i sängen och spelat massa spel och sånt... Nördat massor med Candy Crush och Jelly Splash, men även lite JellyMania och Fruit Ninja och så har jag även nördat massor på Twitter och Instagram... Jättebra sätt att spendera fyra timmar på, right? Deprimerande ju... Och åh, jag har dessutom lyssnat på samma Håkan Hellström låt under hela denna tiden... VALBOOOORG! Jag hade seriöst kunnat lyssna på samma låt konstant i en månad utan att tröttna, det är sjukt störigt egentligen... Men ja, lite mysigt är det väl... Att lyssna på samma låt om och om igen, hehe. Men aja, tänkte gå och lägga mig... Men ska nörda lite till innan jag somnar, hahaha xD Fast ska dock byta ut Valborg till I Miss You av Blink-185 istället ;) Gooooodnaaaaatt.
 
Ah, pimpade mitt anteckningsblock förut medan vi tittade på Basil Mus!

Benen vill också sova!

Helloooo! Jag hade väldigt roligt på vägen hem idag... Jag brukar sitta med korsade ben i tåget och då och då så somnar det ena benet, men det brukar inte vara några problem med det... Men idag hade det somnat så rejält så när jag skulle gå av så vek det sig under mig vid de typ 10 första stegen, så jag höll på att ramla varje gång xD Sådär lagom kul om någon annan i tåget såg det (A) xD Men yes... Jag åkte i alla fall hemifrån vid elva och så mötte jag upp Bella vid tågen, och så gick vi och kollade i lite affärer innan vi åkte till skolan. Sen letade vi efter dagens sal som yra höns och fattade ingenting ;) Och så var det dags för föreläsningen och den var helt okej antar jag... Lite seg ibland... Men fort gick det! Så sen gick jag och Bella till stationen och nu har jag varit hemma en liten stund... Ska äta när bröderna kommer hit, vilket är när som helst! Men ja... Denna skolveckan är så onödig... Liksom idag var det föreläsning mellan 13:00 och 14:45, imorgon har vi seminarium från 15:00 till 16:45 och på onsdag är det föreläsning från 14:00 till 17:00 (som att jag tänker gå på den eller?? Hah!). Och så är vi lediga på torsdag och fredag, niiiice ;) Men aja, ska gå och störa mamma lite nu, ciaooo!
 
Målade naglarna imorse, öhöhöhö.
 

Tyler Hiltson & Bethany Joy Lenz - When The Stars Go Blue

Blir ju sugen på att se om One Three Hill ännu en gång nu, STAPH :(
 
 

Inte så produktiv...

Sååå... Klockan är halv ett på natten och nej, jag har inte varit produktiv nu på kvällen, attans... Såg klart Sagan Om Konungens Återkomst vid nio och sen dess har jag mest nördat vid Twitter, spelat spel och lite sånt... Gosat med katterna också och chattat med Bella... Men har i alla fall hunnit göra pyttelite av det jag hade tänkt göra, så det är väl gött... Men annars är mina helger sjukt störiga nu för tiden, hinner ju inte göra något :/ Men yes... Jag har även börjat skriva en liten packlista inför Trondheim studieresan (nästan bara en vecka kvar!!!) och jar typ ingen aning om vad jag ska ha med mig, haha... Tips någon?? Får väl snacka igenom det lite med Bella, Josefin och Amanda innan vi måste ge oss av ;) Men åh, jag längtar! Ska bli så spännande att flyga!!! Spännande och läskigt... Men aja, jag måste gå och lägga mig... Ska åka vid elva imorgon, så jag kan sova lite längre om jag vill, yeeeaaah!
 
Och åh, jag har klarat några svåra nivåer på Candy Crush idag :D Glad att ingen ser mina fina glädje-reaktioner...
 

Slöseri med tid

Tjabba tjena mittbena! Idag vaknade jag vid 12 men låg kvar i sängen till halv fyra, hahaha, orka :( Sånt slöseri med tiden! Och de senaste veckorna så lyckas jag inte gå upp innan 11 på helgerna, sjukt irriterande! Jag vill ju gå upp senast 9 egentligen... Men ja... Så jag har helt enkelt nördat sönder vid mobilen på morgonen, och sen satt jag lite vid datorn innan jag fixade mat och började titta på Sagan Om Konungens Återkomst, hähä. Men jaow... Igår så beställde jag lite bilder från Fuji direkt... 50 bilder gratis erbjudande ;) Gäller till på onsdag och om ni vill ta del av erbjudandet så kan ni göra det här! Och det tog sin lilla tid att välja ut 50 bilder, och när jag var klar så hade jag loggats ut... Så då fick jag göra om allt, för att sedan inse att bilderna hade sparats på sidan xD Men jag hade bara hunnit ladda upp 4 bilder innan jag insåg det, så det var väl tur ;) Men jag gick och la mig först vid halv fyra... xD Elakt av sidan att jävlas med mig (A) haha... Och just det, jag tweetade även en annan deltagare i ANTM20 tidigare under dagen och hon svarade sen, hihihihi, kul :D Och så har jag över 11 000 följare nu, oooh. Trevligt ;) Men aja, ska se klart filmen nu och sen ska jag försöka var lite produktiv med den tid jag har kvar idag...
 
 
 

Timbaland feat One Republic - Apologize

Toppkommentarerna: "This should be: OneRepublic - Apologize ft. Timbaland" "no, should be: OneRepublic - Apologize ft. EHH Ehh" hahaha.
 

Resultat, dagen och fotopromenaden

Aaaah, har äntligen kunnat se mitt resultat på tentan! Godkänd, yeeeaaah! Fast förstod redan igår att jag var godkänd för på Mål och framsteg så stod det att jag var godkänd på hela kursen, och det hade jag ju inte varit om jag hade failat på tentan ;) Men yes, kunde äntligen läsa min lärares kommentar! Kunde inte låta bli att facepalm:a åt en av kommentarerna... Att litteraturlistan ska vara i bokstavsordning, "Sheridan kommer före skolverket."... Liksom åååh, jag veeeeeet, blev tydligen bara lite fel i mitt huvud när jag fixade... Vet att det är i bokstavsordning, men fick helt enkelt hjärnsläpp med h:et och k:et (A) Men ja, annars var det väl bra... Men störde mig på att hon skrev "Dilemmat att barn inte förstår saker förrän i en viss ålder tycker jag att du i framtiden skall reflektera kring för att inte hamna i att inte utmana dem för att de inte är tillräckligt gamla." liksom, ARE YOU SERIOUS? Hon måste ju ha missförstått hela mitt stycke om det området, med tanke på att jag menade att jag valde de äldre barnen för att de är lite 'mognare' och det var lättare att planera utifrån dem, men att jag inte tänker "det där barnet är 3 år, alltså kan hen inte lära sig vad en vän är så det är ingen idé att jag ens försöker lära hen det", gaaah. Att det inte är åldern som spelar någon roll egentligen... Men aja, då vet jag ju att jag INTE behöver reflektera över det ;)
Men yes... Idag har jag lyssnat på Håkan Hellström i evigheter, lite Slipknot och sen The Beatles (Väldigt fin blandning eller...? Från Håkan till Slipknot till Beatles...) och så har jag tittat på senaste avsnittet av ANTM... Och dammsugit, fixat kattbaljorna, plockat lite i mitt rum, spelat spel och fört över jättemånga bilder från mobilen till datorn! Hade nästan inget minne kvar, typ 200 MB eller nåt, men nu har jag 2,7 GB ;) Men jag har fortfarande 6554 bilder kvar, GAH! Har fört över nästan alla bilder som jag har tagit själv, så de bilder som är kvar är typ bara screenshots och nedsparade bilder xD Och större del av bilderna är på One Direction, hahaha! Men aja, nu ska jag nog titta på någon film och äta middag... Och yes, jag vet att klockan är nio, men det är ju inte mitt fel att jag inte har ätit tidigare... (Okej, det är mitt fel, men vi kan väl åtminstone låtsas att det är någon annans?)
 
Här är några bilder från gårdagens fotopromenad! Förde ju över bilderna förut ;)
(Älskar hur solen tittade fram genom träden i just den vinkeln!)
(Detta var 8 av de 45 första bilderna... Finns 183 till xD Så jag kommer ladda upp några till snart ;))

America's Got Talent 2012 - Andrew

Alltså jag har gåshud över hela kroppen och är tårögd, ååååh!
 
 

Jackson 5 - I Want You Back


Chris H

Åh, Tyra Banks laddade upp denna bilden på ANTM20-Chris H på sin Facebook-sida förut... Aaaah, jag är kär!!
 

Helluuuuu!

Heeeej! Sen uppdatering idag trots att jag har varit hemma sen fyra... Har varit busy med annat ;) Men yes, det var gött med sovmorgon imorse! Sov till klockan nio, vilket är väldigt skönt på en skoldag! Och yeah, så åkte jag hemifrån vid elva och så shoppade jag loss på Clas Ohlson som ni kan se på bilden nedanför, haha... Skulle ju bara köpa en laddare egentligen xD Och jag köpte även två tidningar efteråt... Och åh, han som var i kassan på Clas Ohlson pratade världens underbaraste göteborska, så jag ville ju knappt gå därifrån, hahaha. Men aja, sen mötte jag upp Bella vid tåget och så åkte vi till skolan tillsammans, och så hade vi seminarium i nästan två timmar och det gick jättefort! Skönt! Så yes, jag var hemma vid fyra och fixade lite med mobilen och sånt, och lite innan sex så gick jag ut på en fotopromenad! Var vädligt skönt ute och blev rätt så fina bilder! Men sen gick solen ner men jag fortsatte promenera en stund till och tog lite kort på solnedgången ;) Och ja... Så har jag nördat vid datorn och mobilen, tittat på The Simpsons och nu tittar på fotbollen och skriver här! Ska fixa mat när det blir paus i matchen, har knappt ätit idag ju, hehe...
 
Så ja, köpte laddaren (249 spänn...), målarduk (29 kr), anteckningsbok med vita sidor (25 kr), överstrykningspennor (29 kr), märkflikar (39 kr) och två fiberpennor (12 kr/st). Kommer ha anteckningsboken till att kladda i när jag är i skolan, höhöhö.
Lär kladda lite på anteckningsbokens framsida så den blir mer personlig (A)

Håkan Hellström - Valborg

Alltså jag är hopplöst förälskad i denna låten! Och så fint att det är klipp från filmen i videon, liksom hej Adam :3
Och om du någonsin vill ha en idiot, lägg din hand i min.
 
 

Köpa ny laddare...

Öh, nä, om man kanske skulle gå och lägga sig kanske... Har sovmorgon imorgon, börjar ett, men ska i alla fall åka vid elva... Ska köpa laddare till telefjonen (yes, jag gillar att säga telefjon istället för telefon) för min andra har gått sönder, bara sådär... Den krånglade lite igår morse, liksom fick dra ut och sätta in den några gånger innan den ville fungera, men sen var det inga problem... Hade ju laddaren under föreläsningen och i tåget... Men sen när jag skulle ladda den när jag var hemma så reagerade den inte alls... När min tidigare laddare har gått sönder så har det hänt gradvis, man ser på sladden att den börjar gå sönder och så fungerar det att ladda då och då, liksom glappar... Medan här så krånglade det lite en gång, och sen slutade det helt, utan något synligt fel på sladden... Men yes, så jag ska köpa laddare imorgon innan skolan... Hade tänkt åka in och köpa idag, men Bella fick mig att inse att jag kunde klara mig tills imorgon, så jag slapp åka någonstans idag, yeah! Har ju fortfarande min förra laddare och den fungerar helt okej! Den glappar lite så om jag flyttar på telefonen så kan den sluta ladda ;) Men yes, fungerar fin fint när man inte har något bättre alternativ! Men aja, sovdags nu då... Måste sluta tänka på laddare, haha!
 
Saknar min Sony Ericsson W595 och LG:n jag hade innan, deras laddare har jag aldrig haft sönder..
 
 

Leeeediiiig

Heeeej! Idag har jag varit ledig, göööött! Har plockat lite i mitt rum, lyssnat massa på Håkan Hellström (först på hela nya skivan, och sen har jag lyssnat på Valborg i evigheter...), nördat massor på Twitter och spelat lite spel och sånt... Segat vid matbordet vid frukosten också, mm... Och nu ska jag väl äta mat och titta på Sunes Sommar, oh yeah! Var ett tag sedan jag såg den! Och ett tag sen jag åt... xD
 
Jag har även kollat igenom mina jeans, har 19 färgglada/mönstrade par! XD
(Förvånad att de blå-grön-randiga, grå-randiga och blå-rutiga fortfarande passar xD)

sissel - Velkommen Hjem

Så fin!
 

Excuse me, Princess!

Så jävla kul och irriterande på samma gång!
 
 

Dags för uppdatering

Nämen hej... Väldigt sen uppdatering idag, hehe... Hade två föreläsningar idag och de var väl okej, fast jag lyssnade knappt, särskilt inte under den andra... Satt och spelade spel och sådant där som är roligare ;) Men hörde ju lite av vad föreläsaren sa så ja.. (A) Och jag kom hem vid fyra och var bara hemma en kort stund innan jag och mamma åkte iväg för att köpa McDonald's, om nom nom! Och så stannade vi på Netto först och träffade Kjells föredetta jobbarkompis Robin, så han och mamma stod och babbla en stund... Och alltså, jag har sett honom på Facebook och tyckte inte att han såg särskilt bra ut på sina bilder, men han var ju assöt på riktigt, aaaah (A) xD Dåliga bilder helt enkelt, hehe! Men aja.. Sen efter att vi kom hem så åt jag, och sen började jag leka med mina tuschpennor som jag köpte på Netto... Och sen har jag även suttit en del vid datorn och gosat med katterna och sånt... Och tiden har helt enkelt flygit iväg, buhu... Men just det, tittade ju även på första avsnittet av The Legend Of Zelda.... Kom inte ihåg att Link var så jobbig att lyssna på, haha xD Well excuuuuuse me, Princess! :D Men yeah, det var lite delar av min dag det...
 
Köpte även en fin pälsmössa på Netto, haha, 60 spänn!
 
Och yeah, dagens 'anteckningar' ;)
 
 
 

Kanye West - Heartless

 
 

ANTM 20 m.m

Sitter här och tittar på Sagan Om De Två Tornen, hähähähä. Kändes som att det var dags nu, hade ju egentligen tänkt se den och tredje filmen i helgen, men hade ju inte tid... xD Men idag hade jag tid för jag har varit hemma hela dagen! Har sett de senaste avsnitten av ANTM 20, läst lite inför nästa seminarium och gosat med katterna! Och åh, jag tweetade en av killarna i ANTM 20 och han tweetade mig tillbaka (Y) He loves me ;) Men yes, måste säga att det är väldigt kul med killar i ANTM! Massa flörtande och drama, men roligare draman än när det bara var tjejer ;) Men yes, draman är underbara i den serien... I den här säsongen så börjar de bland annat att bråka för att några av tjejerna inte har diskat efter sig, haha. Och många draman involverar samma kille xD Men yes, känns deppigt att jag måste vänta till nästa avsnitt nu... Liksom nördat igenom de senaste 9 avsnitten och nu måste jag vänta igen, buhu! Vill ju veta vem som vinner... Och yes, från och med nu så kommer jag se avsnitten så fort de finns ute, för spännande att vänta!
 
Killarna och tjejerna på varsin bild (A) Jag hoppas faktiskt att en kille vinner, känns onödigt att ha med dem annars (A)

Killerpilze - Ich Kann Auch Ohne Dich

<3
 

Lite stuff

Helluuuu! Denna skoldagen har varit sådär lagom onödig... Började med att promenera till skolan från terminalen och mina ben var helt döda efteråt... xD Asjobbigt ju (A) Men yeah, vi började dagen med en föreläsning som var helt okej under tiden vi var där, men nu kommer jag knappt ihåg den... Lyssnade inte ens hela tiden, satt och spelade Candy Crush och stängde ute resten av världen, hahahaha! Sen var det dags för lunch (bästa delen av dagen, woho!) innan vårt 4 timmar långa seminarium började, blööö... Diskuterade i våra basgrupper i ungefär två timmar och sedan diskuterade vi i två timmar till fast i hela gruppen... Och yes, det var väl trevligt att snacka och sitta och lyssna på de andra, var ju en del intressanta saker, men jag känner samtidigt att det var sådär lagom onödigt... Jag kommer liksom knappt ihåg vad vi pratade om nu, så på vilket sätt hjälper det mig i min utbildning? Vore ju typ bättre att ge oss små uppgifter där vi antecknar eller nåt... Känns som att man får ut mer av det än att sitta och diskutera lite random stuff... Men tiden gick i alla fall rätt så fort, så sen slutade vi äntligen och jag träffade Jocke på bussen, hehe. Men yes, jag har inte gjort så värst mycket sen jag kom hem, bara ätit och tittat på lite Top Model... Ska titta lite mer nu, så bye byeee ;)
 
Här är en av bilderna från avsnitt 3 av säsong 20 av ANTM! Vill ju inte avslöja för mycket för er ;) Men yummy på Jeremy!!
 

John Mayer - Say


Inte så peppad

Ååååh, klockan är ett, jag måste ju soooova! Jag är så seg... :( Tur att jag börjar 10:15 istället för 8:15 då, hehe... Men har seminarium imorgon, så jag känner mig inte så peppad... Och just det, vi slutar ju vid fem, så nä, jag känner mig verkligen inte peppad... Fyra timmar långt seminarium, det är väl roligt eller? Nä... Men aja, bara bita ihop och visa att man är karl! Inte för att jag är en karl, men det är ju trevliga lyrics som passade... Men yes, sovdags ja... Jippie... Är ju faktiskt trött! Men åh, måste avsluta med att säga att jag funderar på att starta min nostalgi-kategori igen! Var ju meningen att jag skulle skriva om gamla barnprogram som jag gillade när jag var liten, just för nostalgin, men det blev ju bara ett inlägg xD Men om jag börjar nu igen och satsar på ett inlägg i veckan eller nåt så kanske det blir något av det (Y) Men aja, sovdags ja... G'natt på er.
 
Hittade denna förut, massa nostalgi! <3
 

Eeehhh

Helluuu! Jag sitter här och tittar på Hannah Montana filmen och bloggar i mobilen (Y) Och yes, jag har väl inte gjort så värst mycket idag... Pluggat lite (knappt kommit någonstans, sååå tråkigt) och öh.... Tittat på Life Or Something Like It! Den var jättebra! Edward Burns var sjukt snygg på något skumt sätt... Och Angelina Jolie var så söt så (A) Men yes, den var mysig... Mysfilm ;) Och yes... Jag har nördat lite spel och nördat vid Twitter också... Och Ali Spagnola följde mig, vet inte riktigt vad hon sysslar med, typ skum-musiker, men hon är i alla fall verifierad, så det är ju kul, haha.

 

Sabaton - Ghost Division


Oooiyeah, FLYGPLAN!

Nämen tjena mittbena... Den här dagen är väl.... kul... Fick ju mina kursböcker igår så jag hade tänkt läsa idag inför måndag, och jag har två böcker och typ en artikel som ska vara läst till dess... Och jag har typ läst 10 sidor nu, oh yeah, vad bra jag är... Låg liksom i sängen till typ elva eller tolv, sen åt jag frukost med mamma och vi satt vid bordet till 14-någonting, och sen så har jag suttit en del vid datorn och även nördat vid mobilen... Och sen läste jag en sida vid fem innan jag blev upptagen med Candy Crush, och så var det middag, och sen har jag försökt läsa sen dess, och det går ju inte så bra... Jag har Luftens Hjältar-låten på hjärnan hela tiden (någon sen effekt av att Anton [och Christian] sjöng den förra fredagen) och ibland sitter jag och tänker på annat så att jag måste läsa om det jag läser, och så började jag väsa pennor som jag inte behövde... Man borde ju kunna stänga av de delar av hjärnan som man inte behöver när man ska plugga... LIKSOM NU SITTER JAG JU HÄR OCH SJUNGER PÅ LUFTENS HJÄLTAR IGEN, GAAAAH! Har ju inte ens hunnit läsa klart första kapitlet i boken! Hoppas att jag kan stänga ute allt nu efter att jag skrivit om det här på bloggen... Kanske behövde koppla av lite? Behöver lyssna på låten en gång till innan jag kan koncentrera mig, yeah!
 
Borde sjunga låten när vi flyger till Trondheim, hm.
 

Katy Perry - Firework

Fire

Dagen och Esther

Nämen tjena... Idag var det två föreläsningar i skolan men jag skickade dem, kände att jag ville ha lite tid här hemma innan jag gick till pappa, och att jag förtjänade en ledig dag efter att ha haft praktik i fyra veckor, tenta-skrivning och skola de andra dagarna ;) Dock hann jag inte göra så mycket idag... Låg i sängen till elva, gosade med katterna, åt frukost och pratade med mamma, satt vid datorn lite och duschade... Men yes, hellre det än att sitta på två föreläsningar (A) Men yes, sen stack jag hem till pappa och det började med att jag pratade lite med honom och sen så spelade jag spel med Nicke! Typ Mario Kart, Dr Mario och Yoshi's Cookie... Jag förlorade hela tiden men det var kul ändå! Särskilt när jag satt och sa 'Berit' till massa saker... Fortsatte med det hela kvällen, typ "Käft, Berit" och "Säg det till Berit" till Jocke och Nicke xD Men yes, så åt vi även asgod mat, mumsade glass senare och så facerape:ade jag Nicke :3 Sen tittade jag på Doobidoo och Skavlan med pappa :D Och sen var klockan tio så då gick jag hem i mörkret... Var lite läskigt men även mysigt, när det var så mörkt (A) Och yes, jag fick mina kursböcker idag (YES!) och fick även mitt nya bankkort! Bankkortet är sexy sexy :3
 
Men yes, vi har ju skaffat en NY KATT! Lilla Esther! <3 Vi har egentligen haft henne i två veckor men eftersom att hon bara är 11 veckor nu så ville inte förra ägaren att vi skulle skriva om det förens nu, för att det finns massa gnällspikar och sånt som ska lägga sig i. Men yes, Esthers mamma blev såld/gavs bort så då var det ju ingen idé att hålla kvar Esther där då, så vi fick henne tidigare. Yoshi morrade åt henne i början medan Sonic var snäll och nyfiken, och nu är de fantastiska ihop! De tar hand om henne som att hon vore deras lilla bebis! ;) Underbart!

LYCKLIGA FAMILJEN LIKSOM :D Så söta! xD
 
Här har vi en bild på mig och Esther från hennes första dag här, och en bild på oss från idag, lite skillnad ;)
HAHAHAHAHA, jag har ju samma tröja på mig! xD

Skivor

 
Alltså en av 'filosofierna' jag lever efter är att om man älskar en artist eller ett band, så bör man åtminstone ha en av dennes/deras skivor i sina ögor! Så därför passade jag på att beställa två äldre skivor i söndags, Slipknot - Slipknot från 1999 och My Chemical Romance - The Black Parade från 2006, när jag beställde Håkans nya skiva och kurslitteratur från CDON i söndags! Har velat ha de ett längre tag egentligen, men har inte blivit att jag köpt de tidigare (A) Och det finns massa artister som jag känner att jag måste köpa något från snart... Typ Ed Sheeran och Cher Lloyd! :O
 
(Och yes, skivorna kostade 59 kr, 79 kr och 79 kr!)
 
Och åh, har 6 av Håkans skivor nu xD Den artist jag har flest skivor av (A) Men måste ju skaffa Det Är Så Jag Säger Det också!

Pink - So What

 

Segis dag

Hellooo! Har haft en lite seg dag idag... Två föreläsningar, som väl var bra i sig, men jag är ju anti-föreläsningar... Höll på att somna under den andra, haha! Det bästa var liksom att ha lunch mellan föreläsningarna (A) Köpte club sandwich för första gången på flera månader liksom! De hade ändrat form och fått ny förpackning... Lite kul. Men yes, jag glömde min laddare idag igen så jag kunde inte pilla med mobilen på vägen hem, buhu... Hade 1% batteri kvar när tåget åkte från Göteborg, och jag lyckades komma hem till laddaren utan att den dog ;) Men yes, vi ska snart äta mumsig mat, så ciao så länge!
 
Här är mina anteckningar från andra föreläsningen, väldigt intressant!
 

Fergie - Big Girls Don't Cry

Åååh, Milo är så snygg i denna videon! Så kul när jag tittade på videon igår och såg honom, och bara "Milo?? Har han alltid varit i denna videon? wut" typ xD Liksom brukade ju se videon innan jag hade tittat på Heroes, så jag reagerade inte på honom då (A)
 
 

Why why why

Åååh, varför är jag alltid så trött?? En sak att bli trött efter praktiken av alla ljud och allt bus med barnen, men nu är ju praktiken slut och jag hade en kort dag idag, så varför är jag så trött nu? :C Satt liksom och höll på att somna förut vid fem, så vid halv sex så la jag mig för att vila lite... Tänkte vila i någon halvtimma, men det slutade med att jag sov i 3,5 timmar... Och sen låg jag kvar i sängen i en timma... Och jag som hade tänkt titta på Sagan Om De Två Tornen... Dumma mig (A) Men yes, jag har tittat på Disney Channel sen jag väl gick upp ur sängen... Har varit Shake It Up; Good Luck, Charlie; Austin & Ally m.m, höhö! Var ett av de nyare avsnitten av Good Luck, Charlie, så Mia som spelar Charlie pratar ju en del, och hon låter så gullig! xD Bara störigt att det nästan alltid är dubbat på Disney Channel, jag var ju tvungen att söka upp ett original klipp på Youtube för att få höra hennes söta röst (A) men aja, ska sova nu, natt!
 
Sååååå söööööt! Och hennes hår är så långt :O

Kort skoldag :3

Alltså jag har knappt gjort något under de fyra timmarna som jag har hunnit vara hemma.. Har ätit middag, latat mig framför datorn, gosat med katterna och bytt kattsand xD Inget vettigt alltså (A) Men yes, hade introduktion idag och slutade redan klockan 10, så det var ju gött! Och introduktionen var lite kul ibland, läraren verkar lite flummig, och kursen verkar okej! Och åh, jag började dagen med att nästan fälla en kille i bussen, oops (A) Min fot var i vägen för honom ;) "Jag ber dig inte att falla för mig, men du kan väl snubbla lite?". Sen backade Sebastian in i min fot innan introduktionen började och föll nästan baklänges, ojoj (A) Min fot har bara varit i vägen idag xD Hade varit sådär lagom awkward om någon av dem hade ramlat (A) Men yes, nu ska jag fylla i kursutvärderingen för förra kursen och sen blir det väl att titta på Sagan Om De Två Tornen! 
 
Var så stressad imorse att jag glömde hårspänne till luggen (A) Tur att det inte blåste massor ;)
 

Lorde - Royals

Så himla härlig röst!
 
 

Sicken dag

Heeej! Känns som att det har hänt asmycket idag... Först var det ju skola och dags för redovisning och det kändes lite sådär under tiden jag babblade, men på min lärare så lät det som att jag gjorde bra ifrån mig (A) Och det var rätt intressant att höra vad de andra hade haft för teman, fick massa idéer ;) Och yes, var ju bara redovisning idag så jag jag slutade vid tolv ;) Och jag stack till Åhlens efteråt och köpte One Direction parfymen (359 kr)!! Den luktar asgott :D Sen träffade jag mamma i Älvägen, köpte punktbehandling och återfuktande ansiktsgel (45 och 59 kr) på Apotektet (deras egna produkter), hämtade ut mina konsert-biljetter och sen drog vi till banken och uppdaterade mitt bankkort så att jag kan betala över internet och sånt där, och så fick jag ju en sån säkerhetsdosa så nu känner jag mig vuxnare än imorse ;) Hahahah! Så yes, har blivit av med massa pengar idag, förutom mina köp så har jag även fört över pengar till mamma för mina räkningar och så laddat mitt busskort... Glömde att göra det igår, så jag var ju även tvungen att betala för tågresan -.- Men yes, sen var jag hemma en stund och sedan gick jag bort till pappa för att låna Sagan Om Härskarringen-filmerna och Green Street Hooligans av Hampe, och så stannade jag och åt med honom, pappa och Nicke (Y) Jag och Hampe satt bland annat och babblade om fotboll, trevligt ;) Men aja, sen gick jag hem, gjorde lite random stuff och nu tittar jag på Sagan Om Ringen, höhö!
 
Fick äntligen Where We Are-boken med posten! Började tro att den aldrig skulle komma!
 

Taylor Swift - Begin Again

Alltså jag hörde denna för första gången igår och jag förälskade mig i den på direkten! Typ mina nya favorit av Taylors låtar :D Och åh, någon hade kommenterat att hon klär sig som en tant... Hellre att hon klär sig som en tant än slampigt som de flesta andra, menar jag då... Och jag tycker inte att hon ser tantig ut, tycker mer det ser ut som att hon kommer från något år längre bak i tiden (A)
 
 

RSS 2.0