Bråttom!

Tjabba! Har inte pluggat idag... Jag har bara skrivit en mening... Men ja, det blir helt enkelt inget plugg för jag ska till pappa! Får plugga asmycket imorgon istället... Har ändå 4 dagar på mig då! Vi ska i alla fall äta hamburgare hos pappa, och så ska jag störa mina bröder ;) Men shit, jag hinner inte blogga mer för mamma kör mig och Hampe och ska åka tjugo över, och jag måste torka mitt hår!!!!
 
Målade vackert på Draw Something förut.

Den bästa dagen i mitt liv

Idag är det exakt ett år sedan studenten! Fattar ni hur sjukt gärna jag hade åkt tillbaka i tiden och fått uppleva allt igen?? Champagnefrukosten, skrivandet i varandras studentmössor, utsläppet, flaket, firandet hemma och sist men inte minst, studentfesten! <3 Helt klart bästa dagen i hela mitt liv! 31 maj 2012 kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3
 
(Jag är så lätt att hitta bara för att jag är den enda med cardigan, haha...)
(Önskar att jag hade tagit bild på alla vänner! Men jag var ju så upptagen med att ha kul...)
 

Kent - Utan Dina Andetag

Vad vore jag, utan dina andetag? <3
 

Några ändringar

Tjabba! Har precis suttit och ändrat om lite i min blogg, och det tog låååång tid... Har ändrat så att rubrikerna Sök i bloggen, Senaste inläggen, Kategorier, Arkiv och Länkar till höger är ljusblåa istället för ljusrosa, och samma sak med Permalink/Kategori/Kommentarer/Trackbacks under inläggen... Det rosa var så ljust att det knappt syntes, och det kändes lite kul att få med någon annan färg än rosa... Sen så har jag även ändrat mitt Arkivs upplägg! Eftersom att jag har bloggat sen 2009 så var arkivet väldigt långt, men nu tar det inte lika mycket plats, vilket blir mycket skönare! Men ja, jag tänkte uppdatera mina länkar nu och sen borde jag plugga lite, för jag har knappt pluggat alls... Skyller på att brorsorna var här idag och att jag har tittat på Once Upon A Time, Criminal Minds och Person Of Interest, plus att jag var lite lat och seg också... Men jag får verkligen ångest nu! Känns som att det blir den sämsta tentan hittills! Men jag har i alla fall nästan 500 ord nu så jag har skrivit en fjärdedel... Och har massa tankar, så det ska väl gå att få till... Aja, ciao!
 

Handledning och trevlig återträff

Chuuuu! Handledningen idag gick väl bra och det känns lite klarare nu... Men jag började skriva lite om teorierna i tåget hem, och det känns sjukt flummigt... Får se hur det blir när jag har skrivit klart... OM jag blir klar, vill säga... Vi var i alla fall inte särskilt många som kom idag, så det var lite mysigt! Men det bästa var att gå och äta glass med Bella efteråt ;) Jag äter värsta långsamt i jämförelse med Bella, haha! Men ja... När jag hoppade av tåget så mötte jag Amanda från min gymnasieklass och det måste ju ha gått exakt ett år sedan vi senast pratade, för vi har nog inte haft någon chans att prata sen studenten o_O Men det var trevligt det! Tråkigt att man inte stöter på ex-klasskompisarna lite oftare... Men Amanda hade med sin lilla son Noel, han är så sjukt söt!! Svårt att fatta att hon har barn medan jag inte har några planer på att skaffa barn på en låååång tid, om jag ens vill skaffa några xD Det är så det kan vara ;) Men aja, jag måste försöka plugga nu... Hade varit skönt om jag kunde bli klar innan helgen...
 
Just det, jag hade pärlsocker i mina skor imorse, nice va??

La Roux - Bulletproof


Onsdag kväll

Hm... Har egentligen inte kommit någon längre vart med tentan, men jag har börjat skriva lite i själva dokumentet... Har fått ihop 250 ord så då behövs det 1750 till, hehe, och då har jag ändå inte börjat skriva själva teorierna än... Så det ska väl gå bra när jag väl kommer igång, får vi hoppas! Men ja... Jag har tittat på Grey's Anatomy, sjukt bra och spännande avsnitt! Och så har jag sett sista avsnittet av Body Of Proof (för det kommer väl inte förnyas?) och det blev ju ett väldigt bra slut! Och ja... Så har jag latat mig väldigt mycket också och gett folk komplimanger, för jag är så snel (A) Det är så kul att ge komplimanger och göra andra glada, man kan liksom gå från att ha varit helt deppig till jätteglad bara för att man fått en komplimang (A) Men aja, handledningen börjar 8:15 imorgon så jag bör gå och lägga mig, hehe... Godnatt!
 
Sonic hjälpte mig att plugga idag igen, not...

Dammsugning och plugg...

Har precis dammsugit, urk! Men det var lite kul när jag gick in till Rasse och sa att jag måste dammsuga där, för han utbrast gnälligt "Jag tänker inte stänga av!!" och jag tänkte "Jag har väl inte sagt åt dig att göra det eller...?", haha... Pucko ;) Men ja, det går inte framåt med plugget än så länge... Men jag har inte direkt försökt plugga heller så ;) Men jag tänkte skriva lite om fler teorier i en av de andra böckerna, och sen ska jag försöka börja skriva om det i tentan... Och så har jag bestämt mig för att gå på handledningen imorgon, så då kan jag få lite hjälp om det behövs, woho! Men ja, önska mig lycka till, ciao!
 

Neverstore - L.Y.D

Alltså gud, hade helt glömt bort den här låten!! Enda anledningen till att jag kom att tänka på den var för att jag skrev "LYD" på Wordfeud xD Så då väcktes mina tankar, ungefär: "LYD? Varför känner jag igen det? Hum, en låt...? Ja! L.Y.D! Vad stod det för? Live Your Dreams, just det! *googlar* YES!" typ, haha.
 

Plugg och Sagan Om Isfolket

Så, nu har jag pluggat lite till (A) Det roliga är att jag vid klockan fem hade problem med pluggandet och därför tänkte att jag skulle plugga till åtta och sen kunde jag slappa resten av kvällen, men nu pluggade jag för att jag ville (A) xD Jag kände att jag ville skriva klart om den sista teorin som stod i det kapitlet, så då gjorde jag det ;) Och Sonic låg på mitt block medan jag skrev, haha... Men ja, jag läste ut den elfte Sagan Om Isfolket boken idag, så jag tänkte ta och läsa minst ett kapitel i den tolfte boken nu innan jag ska sova! Ska bli spännande att se vad den boken handlar om... Den heter i alla fall Feber I Blodet... Och med tanke på att boken därpå hetter Satans Fotspår så känns det som att böckerna fortfarande ska handla om Dominic, Villemo och Nicklas, men det kan ju lika väl bli ett hopp bort till Lene, Tristan och Irmelin i Danmark... Jag ska gå och ta reda på det nu, godnatt! ;)
 
Sonic gillade att ligga mitt i vägen ibland...

Massa plugg

Chuuu! Har väl gått lite bättre med pluggandet idag, men har egentligen inte kommit någon vart, haha... Har skrivit lite mer om Fröbel och även skrivit om Montessori, High/Scope och något mer... Och så har jag funderat på hur jag kan få in de här jävla utvecklingspedagogikerna/teorierna, eller vad de kallas, och jag har nog hittat ett sätt... Ska skriva lite mer om de andra teorierna imorgon innan jag börjar med att försöka skriva själva uppgiften, hehe... Men ja, teorierna är lite kul, exempelvis Montessori tyckte inte att man skulle läsa sagor för barnen förens de var 6-7 år, för att de ska kunna skilja på verklighet och fantasi först, loooool. Tyckte det lät lite underhållande, haha... Så jag lär väl ha med något om det där i min text ;)
Aja, jag har i alla fall mest försökt plugga idag, men tanke på hur många timmar som ha gått så var jag verkligen inte effektiv... Men ja, jag har även läst lite lite och spelat spel och nördat på Twitter... Och nu tittar jag på The Following och har sett The Simpsons innan, yeeeaaah.Och jag får se vad jag gör sedan... Om jag läser min bok eller pluggar lite till, hehe.
 
Min kladd från i fredags är verkligen en kladd... Går knappt se vad jag har skrivit och allt är huller om buller ;)

Prank: Hold my hand


Paramore - Monster

Alltså måste Jeremy vara så jädra het???
 

Seriiiiöööööst

Urghhhh, vart tog de senaste tre timmarna vägen egentligen??? Efter att Top Model var slut vid nio så kollade jag på lite klipp på Facebook, men det förklarar ju inte vart de andra två timmarna tog vägen... Och jag som hade tänkt passa på och läsa nu på kvällen... Men nä, icke så nicke! Och nu är jag astrött också och orkar inte ens blogga om det jag hade tänkt blogga om... Får skriva om det imorgon istället! Så nu tänkte jag lägga mig och soooovaaa, min säng har saknat mig, den sa det! Eller inte... Aja, godnatt!
 
Några bilder från promenaden!

Inte så big world ;)

Chuuu! Tittar på veckans Top Model, woho! :D Och ja, vi kom hem från vår lilla promenad för en liten stund sedan ;) Och det var lite kul på vägen hem, för vi stötte nämligen på Robban från gymnasiet, eller No Tjafs-Robban om det säger vissa personer något ;) Det var kul för han hade nämligen ringt mamma tidigare idag för att prata om hur det blir med Rasse inför nästa år (Rasse hade ju Robban den korta tiden han gick på IM) men mamma hade missat samtalet, och Robban svarade inte när hon ringde upp, och så stötte vi ihop med honom vid ena skolan xD Liksom mamma hade varken sett eller pratat med honom på länge, så vad är oddsen att vi stötte på honom samma dag som han ringde? ;) Men ja, han och mamma pratade lite, och jag pratade också, medan Rasse gick iväg utan att ens heja eller vinka xD Liksom jag har ju aldrig haft Robban själv (Fast jag kan ha pratat med honom? Jag vet inte... Men jag var ju med Rasse under hans första dag på IM, haha...) men ändå var det jag som var med och pratade med honom xD Men ja, Robban är ju en härlig man! Aja, ska fokusera på Top Model nu, ciao!
 
Bild från Alekuriren ;)

Ungjävlar :C

Alltså fyyyy, jag avskyr vissa ungar! Ni kanske minns att förra sommaren så bodde det en liten pojke i lägenheten bredvid som kastade över sina saker till vår lägenhet ibland? Han var ju lite roande av den anledningen, men annars rätt störig... Fast inte lika störig som sina föräldrar, hehe. Men ja, de bor inte kvar längre, istället bor det där en kvinna med två döttrar, och den äldsta är väl högst 6 år... Och usch, de båda är asjobbiga! De typ skriker och gnäller hela tiden... Nu vid maten så var de och typ alla andra grannar med ungar ute på lekplatsen, och så började storasystern gnälla och skrek "Jag vill inte" om och om igen, typ 100 gånger... Stort ordförråd! Deras gnällighet är extra störig med tanke på att de som bor mitt emot oss också har två döttrar, men de flickorna gör typ inte ett knyst av sig! Så fort närmaste grannarna är ute på lekplatsen så hör man ungarnas gnäll, men man märker aldrig av ungarna från mittemot! Och inte heller ungen snett nedanför oss... Så kunde inte någon av de icke gnälliga ungarna vara våra grannar?? :C Nepp nepp, bara de jobbigaste människorna...
 
Men ja... Jag har försökt plugga idag och det har gått dåligt... Har bara skrivit lite om Fröbel, och jag har ingen aning om jag kommer ha med det sen, haha... Vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Om jag inte kommer igång ordentligt imorgon så blir jag suuuuuur :( Men aja, jag, mamma och Rasse ska promenera bort till Tempo nu och köpa glass, höhö!
 
Sonic hjälpte mig inte med plugget, utan var bara i vägen... Men söt var han!

Yaaaay

En stund efter att jag somnade inatt så följde Madison mig på Twitter, och favoritmarkerade en till av mina tweets :3
 

Mike Tompkins - mashup (Swift & Bieber)


Madison Pettis!!!

Haha, åååååh! Madison Pettis tweetade precis mig och favoritmarkerade min tweet!!! Ni som har sett på Life With Boys känner igen henne som bästa vännen Allie! Det bästa var att jag inte hade taggat henne, utan bara skrivit hennes namn i tweeten, så hon måste ha sökt på sitt namn xD Men ja, härligt avslut på dagen ;)
 
Åh, älskar hennes hår!
(Var självklart tvungen att ha med en bild på henne tillsammans med Torri Webster ;))

Nordic Cap of Sweden: Star Nails

Just det, när jag och Bella var och köpte glass på Willys i fredags så köpte vi även nagellack ;) De kostade bara 10 kronor så jag köpte 4 styck! :3 Innehåller 11 ml, hihi.
 

Pitch Perfect, Mike Tompkins + fans

Åh, så himla bra! De från Pitch Perfect är ju sjukt bra och jag har gillat Mike ganska länge, och en del av fansen (eller vad man ska kalla dem) var också bra! Och videon är ju cool!
 

Niiiiice

Sååå... Då har jag precis sett Pitch Perfect och den var asbra! Det fula var bara att först när filmen var slut så insåg jag att Chloe spelades av Brittany Snow... Hon ser så annorlunda ut i rött hår xD Hon ser mer flickig och oskyldig ut i blont... Haha! Men ja, jag lär väl se om filmen flera gånger i framtiden ;) Men nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund, och tömma diskmaskinen kanske... Hm.... Och typ följa massa folk på Twitter :3
 
Min "lilla" frukost var nice, just saying.

Hemmafrun Jessika ;)

"God morgon!" Jag har precis städat i köket i en timma... Ställde in en del av disken i diskmaskinen och startade den, diskade en del annat för hand (tog lite tid att få bort all knäck från brickorna..) och gjorde rent bänken, matbordet och spisen, hehe... Men nu är det äntligen klart! Fint och rent när mamma kommer hem ;) Om inte bröderna stökar till det igen...... Men ja, jag tänkte titta på Pitch Perfect nu! Ska bli kul att höra Anna Kendrick sjunga! Hade liksom inte förväntat mig att hon kunde sjunga när jag såg henne i Twilight, man tänker inte på sånt ;) Men jaow, först ska jag fixa frukost, hehe. Blir egentligen min första måltid sen i fredags, åt bara mellanmål och 'bakverken' igår, hehe... Så frukosten kommer bestå av ägg, kyckling, banan, kiwi och vindruvor ;)
 
 

Håkan Hellström - Jag Vet Vilken Dy Hon Varit I

Så sjukt bra låt! En av mina favoriter bland Håkans låtar!
 

Men mamma dåååå

Alltså mamma är så rolig när hon ringer mig när hon är hos Kjell... Hon brukar ju alltid fråga vad jag gör, och så kanske jag svarar att jag kollar på film... Och vad gör hon då? Självklart babblar hon på om massa onödiga grejer i evigheter! T.ex så tittade jag precis på Mulan och mamma ringde för en stund sedan, och när jag äntligen trodde att hon skulle säga hejdå så berättade hon seeeeegt om att de shoppat massor idag, typ "Så köpte jag nya sängkläder... till husvagnen" "mhm..." "och nya solstolar... som vi kan ha i husvagnen" "okej..." "och *blabla*, till husvagen" "mhm..." och lite till, och jag satt där och gjorde fula miner... xD Liksom måste hon babbla på så mycket när jag kollar på film/TV?? Idag kunde jag ju pausa, men tidigare i veckan när hon kom in i mitt rum och skulle berätta något så kunde jag inte pausa, och det var ju lagom kul... För jag kunde ju inte höra henne samtidigt som jag skulle höra eller läsa det på TV:n, och jag ville ju inte missa av det som hände på TV:n, så då försökte jag lyssna på båda och då blandades ju det med varandra istället... Det är rätt irriterande (A) Om jag tittar på TV så behöver hon inte babbla på, punkt slut (A) Men aja, sovdags nu, natti natti!
 
 
Men just det, jag har över 8000 följare på Twitter nu, woho!

Fotbollen och internetmobbning

Blöööö, Bayern Munchen vann mot Borussia Dortmund! Inte för att jag bryr mig så värst egentligen, men jag höll ju tummarna för Dortmund... Anledningen var väl för att Marco Reus var sjukt söt (A) Men ja, Bayern förtjänade att vinna matchen! De gjorde två "vanliga" mål medan Dortmund endast gjorde mål vid en straff (söta lilla Reus blev sparkad i magen, naaaw....), och det är ju lättare att göra mål vid straff... Ingen som kan komma och ta bollen ifrån en innan man skjutit ;) Aja, efter matchen så blev åtminstone jag ändå lite glad, bara för att Bayern spelarna var så glada ;) Och Hampe är säkerligen glad, för han höll på dem!
 
Men jaow... Läste en status på Facebook där en kvinnans son blivit misshandlad i Värnamo och han hade fått hot på Ask.fm innan. I kommentarerna så beklagade sig några över Ask.fm och ville att sidan skulle tas bort, men jag tycker att det är så fel att skylla på sidan! Det är ju inte sidan det är fel på, utan de är idioter som skriver taskigheter och misshandlar! Folk blir ju mobbade på alla möjliga sociala medier, så varför ska man skylla på sidorna? Visst att många inte skulle våga vara taskiga på riktigt, men det är ju de som skriver taskigheterna som är problemet. Istället för att få Ask.fm nedstängt så hade man kan kunnat ändra så att det inte går att vara anonym, så hade det blivit lite bättre... Och får man bara taskiga kommentarer på såna sidor så kan man ju avsluta sitt konto istället! Liksom jag har Ask.fm kopplat till min Twitter och jag har inga problem med det (har fått några typ "snuskiga" frågor, men sånt går ju att ignorera), så personer som gillar en sida ska ju inte behöva straffas, hehe.
 
Söta Reus! Han är sjukt lik någon men jag vet inte vem... Typ Torres, Jedward eller en ex-klasskamrat? I don't know xD

TV/film och fußball

Helluuuu. Varför går dagarna så fort?? Ena stunden är det morgon och sedan är det plötsligt kväll.... Så seeegt :( Men aja, idag har jag i alla fall läst lite, tittat på Vänner (har börjat på säsong 5 nu!) och tittat på Prinsessa på TV:n! Tror att det är första gången jag ser den sen jag såg den på bio... Den är ju så bra! Och jag älskar ju Anastasios Soulis ;) Måste ta och se Alla Älskar Alice igen... Får väl göra det imorgon ;) Men jaow... Nu kollar jag på AFV och sen ska jag se Champions League finalen mellan tyskarna (Borussia Dortmund och Bayern München), hehe... Inget av lagen är särskilt lockande, känner typ inte till någon spelare, men det kan ju vara kul ändå! Är ju ändå final... Fast hade varit mycket roligare att se om PSG, Man United, Chelsea, Real Madrid eller Barcelona som hade spelat! De två sistnämnda var ju nära att komma till final, men nära skjuter ingen hare... Aja, see ya later alligator!
 

Green Day - Boulevard Of Broken Dreams

Åh, den här var det längesedan jag hörde <3
 

Bakning, pratstunder och skola

Alltså skoldagen och all tid hemma känns som två helt olika dagar... Det är läskigt att tänka på morgonen och inse att det var idag, och inte igår... xD Men jaow... Det var inga problem att gå hemifrån innan sju idag i alla fall, och det var ju värsta soligt redan! Jessie likes! Men ja, så var det bara massa information om tentan idag (första årets sista tenta, ooooh!) och det känns lite bättre nu, även om jag känner mig osäker på första delen... Och det blev inte bättre av att läsa att en i klassen blev klar med tentan idag, medan jag inte ens har börjat... xD Jag vill ju också vara klar! Men njä, jag tänker nog mest softa denna helgen, kanske börjar lite smått bara...
Aja... Jag var ju hemma vid ett och så läste jag ut min bok (hela tiden satt jag och väntade på att det lyckliga slutet skulle komma, men så slutade det inte lyckligt ändå, trots att det kunde ha gjort det, FYYYY!) och så vet jag inte riktigt vad jag gjorde.... Jo, typ tittade på TV med Hampe och skuttade mellan rummen typ... Sen åt vi, och sen satt jag, mamma och Hampe kvar och pratade och tittade på videoklipp en stund, mysigt! :3 Sedan tittade jag väl lite på TV igen och slöade, och sen när mamma åkte till Kjell så började jag koka knäcken.... De blev grymt bra! Förra gången blev de ju för mjuka, men nu var de typ perfekta! Och chokladbollarna blev också bra! Det går bra nu ;) Men Hampe kom hem igen när jag skulle baka chokladbollarna (han hade kollat på när fotbollslaget här i Skepplanda spelade match, och min ena ex-klasskompis spelar ju där, så jag hade ju velat kolla också egentligen :c Hampe sa att han spelade bra....) så han hjälpte till att rulla bollarna så jag skulle hinna se New Girl ;) Så då satt vi och pratade igen, både om skämtsaker och allvarliga saker, och det var också mysigt! Kvalitetstid, you know ;) Men aja, sen städe jag lite i köket också, och så har jag tittat på Dirty Dancing nu... Och nu bör jag väl gå och lägga mig, fast jag vill nog inte, haha!
 
 
Och åh, jag och Bella testade den nya Lion glassen från Triumf Glass! Den var väldigt god! Dock inte lika god som den förra Lion glassen... Vad hände med den egentligen? Den var verkligen sjukt god!

Aaaajjjjj

Tjooo, tänkte bara titta in lite kort och visa att jag är vid liv ;) Har egentligen inte gjort så mycket sen jag kom hem vid ett, men jag har ändå haft ganska fullt upp, hehe! Har precis kokat knäck och ska baka chokladbollar nu xD Jag slutade egentligen med alla sötsaker förutom glass för en vecka sedan och har skött mig fint, men jag gör ett undantag får gottigheter den här helgen, eftersom att vi faktsikt pratat om att göra knäck för ganska länge sedan, och så blev ju mina chokladbollar förstörda i söndags, så jag måste ju få äta det nu (A) Men ja, jag brände mig på tummarna när jag gjorde knäcken... Värmeblåsa, eller vad det heter, på vänster hand, och så fick jag ett rött märke på högra, trots att jag spolade den under vattnet ganska länge.... Det gör ooooont :( Men aja, ska skynda mig att baka chokladbollar nu innan New Girl börjar!
 
Vet inte om märket syns så bra på bild, men blåsan syns i alla fall...
 

Paul Gray <3

Idag är det 3 år sedan Paul Gray, basist i Slipknot, gick bort... R.I.P <3
 

Salt-N-Pepa - Push It

Igår såg jag en video när Perrie från Little Mix dansade och sjöng till denna med en kompis, så därför är det dagens låt ;)
 

Liiiiten värld

Elloooo again! Dagens avsnitt av Once Upon A Time, Criminal Minds och Person Of Interest var awesome! Det jag tycker är roligast med Person Of Interest är när "Ben" från Lost spelar mot "Goodwin" från Lost xD Liksom jag älskar ju att se personer från samma serie/film spela mot varandra igen (A) Och Lost-Claire var ju med i dagens Once Upon A Time, och även Mr Widmore och Hurley har varit med i serien ;) Och "Mr Widmore" var med i gårdagens avsnitt av Body Of Proof, hihi. Även Desperate Housewives-Karl var med där, och det fick mig att vilja se på DH, wääääh... Och åh, hon som spelar huvudrollen i Body Of Proof spelade ju Katherine i DH, haha xD TV-världen är så liten ibland ;) Men aja, jag måste åka klockan sju imorgon så jag ska lägga mig och läsa ett kapitel innan läggdags, g'natt!
 
Nån mer än jag som tycker att han som spelar Captain Hook i OUAT är sjukt snygg???

Mycket lääääsning

Eyyyyy! Idag har jag inte gjort så mycket... Bara läst, ätit frukost och mellanmål och nördat omkring på Facebook! Och oh, vi fick även tillbaka resultaten från senaste tentan idag, och jag blev godkänd, woho! Jag blir alltid så orolig när jag ska kolla om jag är godkänd eller inte! Det är så läskigt, man vill ju inte bli underkänd! Men ja, det har ju slutat väl för mig alla gånger förutom en hittills, så egentligen har jag väl inte så mycket att oroa mig för ;) Aja... Jag läste ut nionde delen av Sagan Om Isfolket igår och har läst ungefär halva bok 10 nu... Åh, den är lika underbar som alla de tidigare! Och jag måste säga att jag är glad att jag bara läste första boken när jag läste den för ett par år sedan, för jag hade säkerligen inte förstått mycket av det som händer, och hade kanske inte orkat läsa om hela 47 böcker igen xD Fast jo, skulle inte bli förvånad om jag läser om hela serien om ett par år eller så ;) Kan tänka mig att de passar bra senare när man inte studerar längre ;) Men jaow, nu ska jag gå och äta! Sen blir det lite mer läsning innan det är dags för Once Upon A Time, Criminal Minds och Person Of Interest, woho!!!
 
Alltså jag älskar både Twilight och Harry Potter, men Sagan Om Isfolket är nog ännu bättre!
Älskar att säga sand emo istället för Sandemo!

Slipknot - Psychosocial

Jag är bara liiiite besatt av den här låten!
 

Scary! Or maybe not...

Helloooo! Hann både läsa ett kapitel i min bok och se gårdagens avsnitt av The Following innan jag gick idag, så gött! Och läste ännu ett kapitel i tåget :3 Men jaow, vi träffades i skolan en stund innan det var dags för redovisningen, och några i sem-gruppen hade hunnit prata med de som hade redovisning innan oss och de samtalen "skrämde" alla i vår grupp xD De andra hade nämligen sagt något om att alla 4 eller 5 grupperna hade blivit totalsågade och att de typ inte ens fått en enda positiv kommentar... Så vi var väl alla lite oroliga när vi gick in där, men det gick ju bra... Jag tror inte att någon fick någon dålig kommentar, utan bara lite "ifrågasättande" frågor... Och så fick vi positiva kommentarer också... Så jag kan inte låta bli att undra om våra redovisningar var bättre, om lärarna var schystare eller om de andra överdrev... xD Men åh, vår kursledare var så störig under den sista redovisningen xD Han kom in sist så han satte sig bredvid mig istället för att gå till "sin" plats, och så satt han och prasslade med något i sin ficka och han gjorde det rätt länge också... Det var så störigt men jag kunde inte låta bli att börja le stort, jag var så nära att börja garva xD Liksom det är väl underbart när det är en lärare som stör på redovisningar? xD
Men aja, vi slutade 16:30 och jag var hemma lite innan 18:00.... Jag och mamma åt middag och så segade jag lite innan jag läste lite till (har hittills läst 5 kapitel idag, yeeeaah)... Och nu har jag precis tittat på Grey's Anatomy och Body Of Proof, underbara avsnitt! Älskade särskilt BOP avsnittet, men däremot gillade jag inte vad Arizona gjorde i slutet av GA avsnittet.... Men jag älskar att Hilarie Burton spelar den tillfälliga läkaren! Blir så sugen på att se om One Tree Hill nu... Även om jag egentligen nog föredrar de säsongerna där hon inte är med längre, hahahaha xD Men aja, ska lägga mig och läsa lite mer nu, ciao!
 
Så här fint har det blivit utanför HSM nu, rätt roligt att ha lektioner där när det är så fin natur utanför!

Stone Sour - Through Glass

Alltså Corey ser så skum ut i långt hår... När han har långt hår så ser han mycket bättre ut när Slipknot-maskerna är på (A)
 

"Försov" mig, oh no :(

Alltså fyyyyyyy. Jag la mig i sängen vid halv sju eller nåt (halv sju eller halv åtta, I'm not sure...), och tänkte bara ligga och vila lite kort, men jag somnade... Och så vaknade jag självklart några minuter efter nio, så då var det ingen idé att starta TV:n för att se The Following... Varför kunde jag inte vaknat några minuter tidigare? Och varför sov jag ens så länge??? Sjukt irriterande... Förhoppningsvis har jag tid att se det innan jag går imorgon, men man kan ju inte hoppas på för mycket när det gäller mig... Men ja... Jag har inte ätit någon middag idag... Och jag åt inte direkt någon igår heller... Men jag och mamma var och köpte frukt förut, yeeeeaaah, så jag har ätit en banan, lite vindruvor och även jättemånga digestivekex med typ chiliost på, så det är ju bättre än ingenting! Men jag tänkte väl gå och lägga mig och läsa nu, och så får vi vänta och se hur tidigt jag lyckas gå upp imorgon, haha... Vill ju gå upp tidigt :c
 
Satt och tittade på bilder på Facebook och hittade en bild på Yoshi från förra året... Han var lika puckad då som nu, men han var visst inte lika långhårig! Det ser ut som en man som precis har varit och rakat sig, typ.. xD Han ser jättekonstig ut xD
(Önskar att jag hade vetat varför han älskar att sitta sådär...!)

Aaaawwww yeeeeaaaah

Var hemma redan klockan 12 idag, så himla gött!  Vi, i basgruppen, började plugga vid nio och så var vi klara vid elva, så vi var effektiva idag också! Jag trodde att det skulle ta längre tid, men det var väl för att jag trodde att vi skulle öva en gång också, men nä, vi gör det imorgon! Börjar 13:00, så vi har liksom tid på oss innan det... Men urk, vi slutar 16:30... Men aja, vi är lediga på torsdag, så det är väl lugnt! Men åååh, jag fick ett meddelende från skolan om någon studieresa som vi får eller ska göra nästa termin och det är på fem olika ställen i Norden (tror man ska välja ett)... Det ena stället är Trondheim i Norge, OCH FATTAR NI HUR GÄRNA JAG VILL ÅKA DIT? Hade varit så coolt att vara där och tänka att början av Sagan Om Isfolket utspelar sig där! Att vara på ett ställe där en av ens favoritböcker utspelar sig, oooooh. Åh, längtar efter att få mer information om det! Men jaow, ska fortsätta läsa i min kära bok och sen ska jag se på Vänner, woho!
 
Vi fixade inte endast med PM:et idag, vi forskade även lite om snor.

Colbie Caillat - Bubbly


Alla är rasister

Hello again! Hade tänkt gå och lägga mig och läsa för länge sedan, men det tog längre tid än väntat att stänga ner alla mina flikar... Har liksom 40 sparade flikar i ett dokument, och då har jag ändå tagit bort hälften innan xD Varför ska det finnas så mycket roliga grejer...? Inte bra... Men jaow... Jag tittade ju på Top Model förut och säsongen blir nog intressant! ;) Men alltså jag måste säga att i första avsnittet så avslöjar de ju typ vilka som kommer gå vidare innan de har gjort det, för liksom det är ju bara samma personer som pratar hela tiden typ, och det är de som sedan går vidare... Så man får ju inte veta så mycket om de andra personerna som inte gick vidare... Men aja, jag tyckte att de som gick vidare var rätt kul... Särskilt tjejen med judiskt och indianskt påbrå som fick en kommentar om att hennes ansikte var trist, och hon svarade med vad hon hade för påbrå och att många av de har blivit "utrotade" (om man ska säga så...) och avslutade med "Så om du inte gillar mitt ansikte så är du rasist" xD Alltså vad är det för fel på folk nu för tiden? XD De vet ju typ inte vad rasism är ens... Så fort någon är emot dem på något sätt så är personen rasist, såååå logiskt ;) Liksom hon sa att hennes ansikte var trist, inte att hon var ful på grund av sitt ursprung xD Men aja... Jag behöver ju sova :C
 
Och åh, vid solnedgången förut så lystes molnen upp av solen och så sa jag "lysande moln" eller "moln som lyser" och precis samtidigt så sa jag och mamma "Det är ju lysande Sickan!", hahaha xD Det var kul ;)
 
Målade även naglarna förut, hihi...

Rubriiiiik

Helloooo! Idag var jag och min basgrupp rätt effektiva, det tog bara lite över två timmar att fixa det vi skulle fixa inför redovisningen på onsdag, hihi. Undrar hur lång tid det krävs imorgon... Vi ska skriva PM och öva på redovisningen... Får hoppas att det går rätt fort också, det är ju så skönt att åka hem innan 13-tiden! Fast idag var bussen 10 minuter sen och så var det fult med högstadieelver och fem av killarna störde mig så sjukt mycket! De satt typ och smällde till varandra på benen och höll på, och jag kan väl säga att jag är glad att bussturen bara tar 10 minuter, för jag hade gärnat smällt till killarna själv annars. Men ja, jag kom hem innan två och har tittat på 8 avsnitt av Vänner och fixat lite med plugget... Och nu tänkte jag fixa något att äta för att sedan se fler avsnitt av Vänner och typ starta om datorn... Och då måste jag spara ner alla mina flikar i ett dokument, yaaaay... Har väl typ omkring 100 flikar i fyra olika fönster nu, för jag samlar helt enkelt på mig väldigt många när jag aldrig stänger av datorn helt... Lite irriterande, men ändå skönt att kunna ha kvar alla flikar.... Men åh, Top Model kommer klockan 20:00, och det måste väl vara en ny säsong som inte visats i Sverige?? Åååh, i så fall måste jag se det! Har f*n saknat ANTM....
 
Hade håret såhär idag... Säkerligen första gången jag har det så utanför hemmet, haha.

Elloooo

Helloooo! Jag tittade precis klart på tredje säsongen av Vänner, hihi, så sjukt bra! Ska bli härligt att börja med säsong 4 så snart som möjligt :3 Men jaow, jag har även tittat på When In Rome, och den var väl mysig! Jag älskar ju både Kristen Bell och Josh Duhamel (yummy) så det var en trevlig mix ;) Men alltså när Beth tar mynten från fontänen så är det ju rätt underhållande egentligen att hon inte får något mynt från en tjej.. Känns ju som att fler tjejer skulle ha slängt ner mynt där, men aja (A) Men jag ska väl gå och lägga mig... Ska träffa basgruppen imorgon och jag hoppas att vi är effektiva... Önskar att komma hem tidigt, haha. Men aja, godnatt!
 
Har inte tvättat håret sen i torsdags och har haft det i en knut, så då blir det såhär vackert...

Vidrigt

Alltså usch, något alldeles vidrigt hände precis... Jag hade bestämt mig för att göra chokladbollar, och jag avslutar alltid med att göra en mindre chockladboll som jag äter upp då, innan jag ställer in chokladbollarna i kylskåpet... Så det gjorde jag idag också, OCH DET VAR SÅ ÄCKLIGT! Jag hade använt pärlsockret som var från mormor och morfar, och när jag åt chokladbollen så smakade den salt! VIDRIGT! Så då tänkte jag att pärlsockret kanske egentligen var salt och att jag borde ha kollat det innan, men nejdå, så var det inte... Det var minsann pärlsocker, BLANDAT MED SALT!!!! Så jag har ätit chokladbollar med salt.... YUMMY! Så himla vidrigt var det, jag ville nästan tvätta ur munnen med diskmedel... Och jag som var så sugen på chokladbollar, och så förstördes dem! :(
 
Men ja... Förutom att baka "chokladbollar" så har jag suttit ute och läst på balkongen en stund och så har jag varit inne och latat mig resten av tiden... Jag gick ut vid nio och det var asvarmt till typ tio, men sen blev det hur molning som helst så solen försvann och det blev lite kyligt... Jag satt kvar en stund, och sen insåg jag att molnen verkligen täckte hela himlen, och gick då in eftersom att solen ändå inte skulle dyka upp igen... Den har fortfarande inte dykt upp igen, dumma moln... Och oh, jag vaknade vid fem idag, igen... Men både idag och igår så somnade jag om och vaknade igen vid halv nio, hehe.
 

Emmelie De Forest - Only Teardrops

Självklart får gårdagens vinnande bidrag bli dagens låt!
 

ESC 2013. GO DANMARK!

Alltså åååh, jag är så glad att Danmark vann ikväll! Lite kul att tävlingen kommer vara i grannlandet nästa år, loool. Men jag måste säga att jag avskyr att lyssna på resultaten! För det första så är det ju någon försening för de som ska ge poängen, så de bara står där och glor i några sekunder, och sen ska de alltid hålla på och smickra programledaren istället för att bara ge oss poängen! Och så ska det alltid vara så jämnt mellan länder och så håller man på det ena och får panik varje gång det andra landet får höga poäng för man är rädd att de ska gå om! Jag pekade fuck you åt TV:n varje gång Azerbajdzjan (Låter bättre på engelska: Azerbaijan) fick mer poäng än Danmark, och så satt jag och sa "I'll kill you!" åt alla dumsnutar... Haha... Men det slutade bra ändå ;) Fast det gick inte så bra för oss... Hade trott att det skulle gå lite bättre i alla fall... Och jag trodde att Irland var en favorit men så fick snubben bara 3 poäng!!!! Medan den kassa sångerskan från Vitryssland fick en jävla 12:a en gång, WTF! Alltså det är knasigt... Men ja, att en låt får lite poäng behöver inte betyda att den är dålig, bara att de andra är mer populära! Liksom det var 26 låtar och man kunde endast ge poäng till 10, och många länder hade samma smak, så då var det inte konstigt att vissa länder för dåligt med poäng. Liksom många kan ha tyckt att Irland var bättre än den som kom på plats nummer 16 men gav varken någon av de poäng, medan andra gillade den som kom på 16:e plats och gav den poäng... Så hade man gett poäng till alla bidrag så hade det kunnat sluta helt annorlunda där (A)
 
Aja, ska inte babbla nu... Skrev ju typ inget vettigt ändå, haha! Men ja, jag vet inte om jag ska lägga mig eller fortsätta läsa... Liksom klockan är ett, men jag har bara 30 sidor kvar, och boken är så bra! Men åh, måste bara säga att det var så kul att hon från Norge kommer från Trondheim, och första generationen i mina böcker är ju också därifrån! Så kul när jag möter på Trondheim på andra ställen också! Och åh, jag spammade min Twitter med massa ESC, både egna tweets och massa RT:s, så jag kunde inte tweeta mer pga tweet limit, så irriterad jag var! xD Men inte lika irriterad som när Frankrike lämnade sina poäng på FRANSKA. Liksom hallå, alla andra pratade engelska, så varför kunde inte de också göra det? Alla andra pratar inte franska om det är vad de tror... Hade ju varit kul om alla andra också började prata sina egna språk vid resultaten, blööö.
 

Semifinalerna av ESC

Jag såg precis på snabbgenomgången och resultet från seminfal 2 av ESC (och såg även om det från semifinal 1) för att se vilka låtar jag tyckte verkade bra och vilka som gick vidare! Jag skrev upp alla som jag tyckte var bra eller okej/roliga, och jag hade väl typ skrivit upp 19 av de 20 som gick vidare xD Den enda låten som jag verkligen inte gillar är Vitryssland (Belarus), jag tål verkligen inte sångerskans röst! Den är typ gnällig och jobbig, fy! Sen tycker jag även att Nederländernas sångerska också har lite jobbig röst, men hon är åtminstone bättre än Vitrysslands... Och Irland är väl en av folkets favoriter, men jag tycker inte att den är särskilt speciel... Liksom helt okej låt, men varken den eller sångarens röst skiljer sig från många andra låtar man hört... Känns som jag har hört låten förut, haha... Men ja... Några av mina favoriter är väl Ryssland, Danmark, Norge, Malta och Island... Sen gillade jag ju de flesta andra som gick vidare, men jag kommer inte ihåg vilka som är vilka... Men jag måste säga att jag tyckte det var väldigt kul att Island gick vidare! Liksom han sjunger på deras eget språk och av det lilla jag har hört så låter den väldigt fin! Sen av de som har gått direkt till final så tycker jag att Tyskland och Storbrittanien verkar bra, och Italien och Frankrike verkar också okej, men jag stör mig på att Frankrike nästan alltid sjunger på franska, så underbar är inte franskan! Men jaow, nu tänkte jag skära grönsaker så jag slipper göra det sedan när jag ska fixa maten, och så ska jag väl fortsätta med läsningen sen ;)
 
Ett land som inte gick vidare som jag ändå tyckte var helt okej var Slovenien!

Sunbath

Idag är det också väldigt varmt ute! Jag gick ut och satte mig i solen och läste vid nio, och satt ute i 80 minuter, hehe. Så nu har jag fått lite mer färg på armar, ben, hals och ansiktet ;) Blåste lite kallare idag än i förrgår, men det vara bra trevligt för det svalkade bara härligt! Var ju sjukt varmt att sitta där ute... Men jaow... Katterna stod inne i mitt fönster och ville så klart komma ut ;) Och sen sträckte Yoshi ut sin tass genom fönstret och rev mig på ryggen xD Och åh, grannens katt hoppade upp på taket och kom sedan ner till mig och la sig framför mina fötter xD Sen stack hon till vår andra granne och hoppade sedan ner på taket till altanen nedanför, för att sedan hoppa ner från den och springa iväg till parkeringen... Sen hoppade hon upp igen vid lägenheten under sin egen, hoppade upp till grannen för att sedan ta sig över till sin egen lägenhet, vilket var rätt svårt för hon kunde inte komma över nätet som ägaren hade satt upp... Väldigt effektivt att sätta upp ett nät när katten hoppar upp på taket istället liksom xD Men ja, härligt att se att hon visste vart hon bodde i alla fall (det är nyinflyttade) ;) Men jaow, nu tänkte jag sluta lyssna på Tyler Hilton och gå och läsa igen, hihi.
 
 
Och haha, denna plankan påminner mig om Sid från Ice Age och Grinchen!

Robin Stjernberg - You

Alltså jag skulle bestämma dagens låt och kom att tänka på denna, väldigt passande med tanke på att ESC finalen är ikväll xD
 

Varmt men inte så skönt

Aaah, nu på förmiddagen så har jag båda dammsugit och tvättat golvet, och det var asvarmt! Är 27 grader i skuggan hos oss... Väldigt skönt att ta en typ ljummen/kall dusch efteråt! Men ja... Jag vaknade väl vid nio och låg och läste till klockan tolv, haha. Sen läste jag medan jag åt frukost också :3 Boken är så bra! Bara lite jobbigt att komma ihåg alla släktbanden medan man läser... (Sagan Om Isfolket). Men jaow... Nu sitter jag och lyssnar på mina favoriter från ESC 2006 och när jag har hört alla varsin gång så ska jag fortsätta läsa! Har 50 sidor kvar, så jag läser väl ut dem snart och sen börjar jag väl med del 8, yeeeaaah!
 
Så underbart när Tancred blev förkyld tidigare i boken, han kunde inte säga "Molly" xD

Amanda Jenssen - Happyland


Sport via Facebook

Alltså det är rätt kul när asmånga av ens FB-vänner spammar Facebook med statusar från någon match och man själv sitter i en annan värld bland TV-serier, haha... Liksom jag har suttit och tittat på Criminal Minds och Person Of Interest medan massa andra har sett hockeyn mellan Sverige och Kanada, så det var fullt med glada statusar nu! Det var typ fem glada statusar efter varandra och jag bara satt där och tänkte "Jaha, Sverige vann tydligen något idag, hm... Var det inte hockey ikväll...? Jodå, och vi vann, det var väl trevligt, Facebook". Men alltså, på statusarna verkade det vara en bra och spännande match eller nåt, så nu är jag ju lite besviken över att ha missat det! Det är ju så nice att vara med och se grymma sporthändelser... Inte för att jag är särskilt förtjust i hockeyn dock...Och det är ju lika bra att jag inte tittar, för det brukar gå dåligt då... I alla fall om jag inte har kollat på sport på ett tag, haha! Men aja, alltid kul att man inte behöver se de stora matcherna eller "avsnitten" av Melodifestivalen/ESC, för man får alltid veta resultatet på Facebook ändå, haha! Men jaow... Mina älskade program var awesome som vanligt, men nu tänkte jag lägga mig och sängen och läsa, woho! Längtade faktiskt till att programmen skulle ta slut så jag kunde få läsa igen xD
 
Så många statusar om matchen! Och det fanns många fler...

Sol och värme!

Chuu... Har varit hemma sen 12, hehe... Stack hem efter första workshopen, vid 11:30 då alltså, för jag mådde inte bra... Illamående, hungrig, allerigska besvär i näsan och jag började känna mig yr innan jag gick... Inte kul! Men workshopen var rätt kul dock... Rytmik workshop, så vi sjöng lite och gjorde olika lekar/övningar, höhö. Men jaow... Det har varit asvarmt ute idag (och det var ännu varmare i bussen hem, kändes som att vara i en bastu!) så jag gick ute och satte mig på balkongen en stund.... Så nu är jag röd på armar och ben, haha. Och åh, det var så varmt så när de blåste så var vinden ljummen, väldigt skönt faktiskt, när det blåste runt benen :3 Men ja, jag ska väl titta på förra veckans avsnitt av Criminal Minds nu så jag kan se nya avsnittet ikväll... Och åh, Person Of Interest kommer också ikväll, YAY! Jag har saknat Jim Caviezel och Michael Emerson :3
 
Katterna ville följa med mig ut, men nä, de fick stanna inne! De älskar att sitta i mitt fönster...
 
Sen latade de sig i trappan efter att Jocke och Rasse gick hem till pappa!

Tyler Hilton - Prince Of Nothing Charming

Har haft väldigt många Tyler Hilton låtar till dagens låt... Han är ju så bra! Och han har ju själv sagt (skrivit...) att han stalkar mig, så det är väl inte så konstigt om jag är lite extra fäst vid honom (Y)
 

Min daaag

Chuuu! Har precis tittat på Body Of Proof och Grey's Anatomy, och jag tittade även på förra veckans avsnitt av Grey's Anatomy innan, för jag missade ju det förra veckan... Väldigt bra avsnitt i alla fall! Längtar till nästa avsnitt av Grey's, för det slutade ju som det gjorde... Alltså när de två personerna bråkade så tänkte jag först att det skulle sluta sådär, men jag trodde inte att det verkligen skulle hända, haha... Vill se nästa avsnitt nuuuu!
Aja, köpte en Ben & Jerry förut, Clever Cookies, och den var inte god... Kakor och glass går inte ihop, usch! Ville egentligen ha Phish Food, men den fanns inte bara för det.... :( Men aja... Dagen har gått väldigt fort på grund av att vi började så sent... Två workshops och de var väl sådär... Massa tråkigt prat på första men sen fick vi se lite olika filmklipp och liknande, vilket var lite kul! Och den andra workshopen var om musik så vi sjöng och höll på, woho... Det roligaste var att jag, Bella och 5 andra fick leka med vatten :3 Testa att skapa olika ljud med olika saker, haha. Blev mycket skvätt.. Roligt :3
 
Men jaow, ska väl gå och lägga mig nu... Vill egentligen läsa men behöver ju åka vid sju... Men ååååh, läste ut del 6 av Sagan Om Isfolket för ett par timmar sedan och den var så bra!! Lär passa på att läsa massor i helgen!
 
Vi gick ut lite innan andra workshopen, det var ju så fint väder!

Tiden går fort!

Kan inte fatta att det redan har gått en vecka sedan konserten!!
 

The Beatles - Hello Goodbye

Hur har jag missat att ha Beatles till dagens låt tidigare???
 

Semifinal ESC

Tittade precis på första semifinalen av Eurovision, och det var väl sjukt onödigt egentligen.... Borde ha tittat på The Following så hade jag haft mer tid för läsning.. Men aja, är man dum så är man... Men ja... Gillade en del av dagens låtar, och ville stänga av TV:n under andra... Och var det någon mer än jag som tyckte att Petras röst var sjukt jobbig att lyssna på? Kanske beror på att jag redan ogillar henne, hmm.... Men ja... Jag gillar det ryska bidraget, fick gåshud nu igen! Och så blev jag lite tårögd också, haha... Sen minns jag knappt de andra låtarna, men jag gillade inte Nederländerna/Holland i alla fall... Men åh, jag tyckte det var kul när Petra sa hur många det var i publiken! 11 000 pers! Jag tyckte det såg jättestort ut och hur mycket människor som helst när jag såg via TV:n, men det var ju rätt lite med tanke på att vi var 30 000 på One Direction konserten! Liksom även om vi var 30 000 så tyckte inte jag att det kändes som att vi var särskilt många... Men det kanske var för att jag var nästan exakt i mitten och inte hade en överblick över arenan... Om de hade filmat konserten sådär ovanför publiken så hade jag nog tyckt att det kändes mycket större ;) Men aja, sovdags... Börjar 13:00 och slutar 16:30 imorgon, fuck life.
 

Dagen och underhållande bokfel

Alltså härligt att någon av grannarna precis smällde igen sin dörr 5 gånger på 5 minuter... LIKSOM RÄCKTE DET INTE ATT SMÄLLA IGEN DEN EN GÅNG? Man kan ju undra vad de sysslade med liksom... Aja, introduktionen och föreläsningen idag var väldigt onödiga enligt mig... Jag hade lika väl kunnat stanna hemma... Det enda bra var att vi slutade rätt tidigt och att vi fick se två delar ur ett klipp från förskolor, som var väldigt kul xD Och intressanta! Leken vet inga gränser, ska nog se hela klippet när jag har tid! Typ till helgen... Bäst vid 16:40, gestalningen, barnen ser så ledsna ut, aaaawww.
 
Men jaow... Jag kom hem vid två och har läst lite och ätit kokta ägg, om nom nom... Och lekt med katterna... Men alltså det var så kul när jag läste! xD Jag läser Sagan Om Isfolket del 6 (Det Onda Arvet) och författaren är ju svensk-norsk och jag har tolkat det som att hon skriver på en blandning av språken... Och när jag läste kapitel 4 så dök det plötsligt upp ett stycke på norska och det var helt stört, för kapitlet handlade om Mattias, Kaleb och Knut, men det stod något om en Bernhard... xD Jag bara "VADÅ BERNHARD?"xD Sen sökte jag runt lite på nätet för att se om personerna kanske hette något annat på norska (inte för att det förklarade hur ovettig handlingen i just det stycket var, men ändå) men hittade inget, så det slutade med att jag helt enkelt sökte efter Bernhard. Jag hittade ett forum för böckerna och det visade sig att det stycket inte skulle vara där, och det var en norsk person som citerade det riktiga stycket från sin norska bok åt oss xD Så det fattas liksom några rader i min bok och istället har någon annan bok eller något hamnat där, och det har inte blivit översatt... xD Och det roliga är att mamma har läst böckerna flera gånger men hon kände inte igen felet när jag nämnde det xD Men åh, måste ha varit en översättare som failat totalt där alltså ;)
 
Och se så fint mitt resultat mot Amanda blev på Quizkampen! Nice mönster...

Lova MN - Believe

Hittade denna igår! Hon har skrivit låten själv, sjukt fint! :)
 

Alldeles nostalgisk

Alltså åååh, jag blir ju värsta deppig av att kolla på gamla bilder och läsa gamla konversationer... Liksom massa minnen kommer tillbaka och man saknar händelserna... Jag vill kunna uppleva dem igen! Ibland önskar jag att ens liv hade varit filmat så man hade kunnat kolla på alla sina favorit stunder... Åh, fy! Livet var så mycket roligare när man var liten... Blir typ bara tråkigare och tråkigare för varje år som går, haha... Saknar alla gånger jag cyklade till Josephine och vi brukade leka på stenarna utanför deras hus... Och deras söta små ankor, som inte var särskilt trevliga att åka med upp till fjällen för de bajsade ju i sin bur hela tiden... Men ah, saknar den fjällen-resan också... Och åh, den stora fina stugan i Trelleborg (Skåne) som vi i familjen var i två somrar... Blö, blir alldeles nostalgisk här ju... Nä, om man ska gå och lägga sig och tänka på annat istället... Godnatt!
 
Saknar Oggy... <3

Tillbaka till passet

Åh, hade glömt detta passet och hur utmattad jag blir av det xD
 

Effektiv morgon

Heeeeej! Har egentligen skola idag, men vem orkar bry sig? (A) Man klarar sig utan föreläsningar ;) Men jaow... Jag gick upp klockan åtta, duschade, åkte till Älvängen vid nio, köpte Frida tidningen, åkte hem igen och var hemma vid halv tio, fixade mat och åt min mat :3 Och mamma låg fortfarande och sov, höhö. Älskar när man hinner göra saker så tidigt på dagen! Och jag har även tittat på Oliver & Gänget, haha! Hade glömt av vad som hände i den... Men den är ju faktiskt sjukt bra! Me like it. Men jaow, jag ska nog börja titta på säsong 3 av Vänner nu, ooooh!
 
Och åh, jag bytte precis bakgrundsbild på datorn till Matthew Gray Gubler igen :3 Hade ju denna på skoldatorn!

Papa Roach - Scars


Sista avsnittet av Red Widow

Oooooh, tittade precis på sista avsnittet av Red Widow! (Missade det i torsdags på grund av One Direction dokumentären-grejen på SVT2...) Alltså det var väl ett väldigt bra avsnitt! SPOILER VARNING: När det avslöjades vem som var den riktiga mördaren så tänkte jag "I didn't see that coming", men jag trodde aldrig att Schiller var mördaren. Liksom jag tänkte att det skulle visa sig att det var någon annan, men jag trodde inte att det skulle vara den personen ;O
 
Men alltså, det kommer ju inte komma någon säsong 2, men på nätet står det "'Red Widow' Canceled by ABC", som att de hade planerat en andra säsong...? Jag tänker "canceled" blir liksom läggs ner/avbryts och om man bara hade planerat en säsong så skulle man väl inte säga "Vi lägger ner/avbryter serien"? Och slutet av avsnittet kändes inte som ett slut... Men jag är glad att det inte kommer någon mer säsong för jag tycker att det räcker såhär... Fast jag gillade inte riktigt hur det slutade, just att det inte känns som ett riktigt slut... Men det kanske skulle sluta så? Liksom att publiken får tänka själva vad de tror hände (A)
 
Och åh, så kul jag hade när jag skulle skriva "Schiller", för jag började rimma... "Schiller the killer. Han spiller, ser thriller"...
 

Madonna - 4 Minutes (Feat Justin Timberlake, Timbaland)


Höhö

Alltså saker kan vara rätt underhållande ibland xD Jag tittade ju på Sorority Wars och så kände jag igen hon som spelar Katies mamma och undrade vart jag hade sett henne innan, men orkade inte bry mig om att kolla upp det. Sen började Two And A Half Men och jag lät TV:n vara på, och då var ju mamman med där xD Det var Courtney Thorne-Smith som spelar Lindsay där, Alans flickvän eller vad hon är xD Liksom vad är oddsen att det där skulle hända? ;) Så underbart när svaren kommer flygandes sådär, haha. Aja, jag gillade i alla fall filmen!
 

Just being lazy

Hellu, jag är såååå lat... Har tittat på Snakes On A Plane och The House Bunny, ätit mat och latat mig i sängen... Och åh, en av våra grannar kom förbi för att hämta sin katt som var ute på vår balkong xD Har ingen aning om hur katten lyckades ta sig hit, för det ett hyfsat stort avstånd mellan våra balkonger, och inte direkt något att gå på mellan dem... Katter är lite mysko ;) Men ja... Nu sitter jag och tittar på Sorority Wars på trean! Lite kul att Amanda Schull som spelar Sara/psycho Katie i One Tree Hill är med i den, och att Matt Barr som spelar psycho Derek (Ian) var med i The House Bunny xD Liksom lite kul att jag tittar på två olika filmer och två personer från samma serie dyker upp i varsin, och ännu roligare att båda var psycho-karaktärer (A) Aja, ska fortsätta se filmen nu, den verkar helt okej, massa löjligt tjej-drama (A)
 
Amanda och Matt!

Simple Plan - Perfect

Finns typ inget bättre än Simple Plans gamla låtar.... Liksom texterna betyder så mycket... <3
 

Ledig dag

Chuuuu! Den här dagen har gått fort... Och mitt batteri till mobilen laddar ut jävligt fort... Har laddat den under dagen och ändå gick den ner till 6% ännu en gång, trots att jag inte använt den så värst mycket.... Så sjukt störande! Aja, hade egentligen skola idag (två föreläsningar och håltimma) men jag stannade hemma... Liksom det var en ledig dag igår och halva den dagen spenderades i bilen hem från konserten, så jag kände att jag ville ha en riktigt ledig dag! Så jag har kollat på de sista avsnitten av Lost (woho! Tog väl lite mindre än två veckor att se hela serien!) och så har jag... eh.... Läst bloggar... Lyssnat på One Direction... Fixat makaroner och fiskbullar till mig och Rasse... Och öh... Vad mer egentligen? Inte så mycket antagligen... Fast jag kollade precis på 21 Jump Street! Den var väl sådär... Kul ibland, men lite tråkig överlag? I don't know... Jag hade förväntat mig mer utav den... Men det var kul när Johnny Depp dök upp! Jag satt liksom och glodde och tänkte "Är det inte Johnny Depp?? Nä...? Jo...? Nä... Jo..." xD Han såg liksom udda ut xD Men aja, jag tänkte titta på Sandor Slash Ida nu... Adam Lundgren spelar ju tydligen Valle där, så jag måste se om filmen bara för det (A) So yes, det är vad jag ska göra nu, ciao!
 
Haha, från filmen! Depp <3

Klipp från 1D konserten

Blir ingen dagens låt idag, utan länkar istället alla mina klipp från konserten i förrgår! Tog 2 timmar att ladda up dem... Och eh, bloggen blir säkert as seg av 19 klipp, men ni får bara vänta och vara tålmodiga en liten stund, hehe!
 
(Ljushavet var så fint och coolt! Liksom tänk att se det från scenen...)

One Direction: Resan, konserten, bilder

Hello! Kom hem vid fem och åh, konserten igår var awesome! Och mysigt att komma iväg också! Fast bilresorna var rätt sega och jag mådde lite illa ibland... Och vi hittade inte hotellet först, även om vi egentligen var jättenära det då, haha!
 
Men jaow... Jag, mamma och Kjell kom fram till hotellet vid 14:30 tiden igår, slappade och åt en stund och promenerade sedan till Friends Arena! Det tog typ 30 minuter och det var väldigt varmt ute! Men fint ställe att promenera på!
 
Älskar utsikten från hotellet! Alltid så mycket trafik utanför under dagarna, haha...
Och det var massa 1D-fans på hotellet! Fullbokat... Och syns tydligt på bilen att de skulle på konserten ;)
Så fint ställe att promenera vid!
 
Vid 17:00 så kom vi fram till arenan och den var ju enorm! Vi gick till Gate 2 och så lämnade mamma och Kjell mig där, i solen med massa andra tjejer som jag inte pratade med (A) Och vi stod inom ett staket och sedan så släpptes en del av oss fram till staket framför, men jag hamnade längst fram bakom det andra... Och det var väldigt irriterande för sedan kom Louis och Niall ut från Gate 2 och stod där framför de tjejerna som hade stått framför mig, och jag såg inte ett smack av dem! Och alla som vid typ entré C och D eller nåt sprang ju ner vid trappan och kunde se dem därifrån, men jag var ju "fast" bakom fel stängsel :(
 
Så orättvist att jag inte kunde se dem! :( Typ vid mannen i vitt var staketet jag var väldigt nära att hamna vid... :C
 
Aja... Jag stod och väntade ute i solen i typ en timma, vi fick komma in lite efter 18:00... Och åh, de skulle typ kolla ens väskor och sånt för man fick ju inte ha med sig vissa saker in, t.ex ljusstavar som inte var köpta där, men killen som släppte in mig tittade inte ens ner i min väska xD Så jag fick med mig min ljusstav in ändå (A) Och jaow... Sen kom man ju in och in i arenan och chockerades av storleken (och då var bara hälften av arenan synlig) och det var väldigt lätt att hitta till sin plats! Trots att det fanns liksom 35 000 platser där inne... Och ja... Det spelades musik och jag var dessutom inne ganska tidigt... Men vid typ 19-tiden så började reklam och musikvideos att spela och varje gång det stod "One Direction" på skärmen så började alla skrika som galna... Sen vid 19:30 så kom förbandet, Camryn, och hon var rätt bra men vi var en väldigt tråkig publik xD Men hon sa i alla fall att vi var den största publiken hon spelat inför ;)
 
Camryn + bandet lämnade scenen vid 20:00 och så började reklamen och musiken igen, och jag började prata med tjejen som satt bredvid mig, Sofia! (Eller Sophia, I don't know) Hon var väldigt trevligt, och självklart längre än mig trots att hon är 4 år yngre... Väldigt synd att vara kort på konserter, för man ser ju inte lika lätt... Men ja, One Direction dök upp runt 20:30 och alla blev så klart helt galna ;) Och konserten var helt fantastisk! Jag skrek och sjöng med hela tiden... Helt underbar stämning! Men väldigt irriterande när de åkte till den mindre scenen och folk började ställa sig på sina stolar (trots att man inte fick) för att se bättre, så att vi andra inte såg ett smack.. Inte för att jag såg så mycket på själva scenen annars heller, men ändå! Aja, tiden gick väldigt fort och killarna var underbara och sjöng fantastiskt bra, men sen tog det till sist slut :( Inget varar för evigt, right? Och alltså jag filmade och tog kort, och de blev kassa... Hade lika väl kunnat låta bli att ha framme kameran, haha... men aja, även om de inte blev bra så är de ändå mina och visar att jag var där! Och ljudet är ju rätt bra och det är så fint att lyssna när det bara är publiken som sjunger! Men det är väldigt knasigt att publiken inte hörs särskilt tydligt när pojkarna sjunger, med tanke på att jag ändå står mitt i publiken... Jag var ju typ i mitten av den öppna delen av arenan ;O
 
När de åkte fram på den där grejen igen så hamnade de vid min rad! Hello Zayn!
Och Niall bytte om till en Sverige-tröja i slutet! Se så liten han är på scenen :3
 
Men ja... Så det var slut vid 22:30 och det var ju hur mycket folk som helst där utanför xD Jag lyckades ringa mamma, med 4% batteri kvar, och vi bestämde att jag skulle gå tillbaka själv... I mörkret, klockan 22:30, på ett främmande ställe... Men alltså det var ju nice! Vuxenpoäng till mig liksom som gick på konserten alldeles ensam och gick hela vägen tillbaka själv! Jag är grym, punkt slut. Och det var så kul att vandra tillbaka för jag var så säker på vägen trots att jag bara hade gått där en gång innan och att det det dessutom var ljust ute första gången! Och alltså människorna som åkte in till arenan med bil på kvällen var inte så smarta, för det dröjde rätt lång tid innan de lyckades komma ut igen, haha! Men åh, måste bara avsluta med att säga att det kändes sjukt coolt att gå raka vägen till hotellet ensam, gå in och gå raka vägen till hissen för att sedan åka upp till rummet! XD Under alla de gånger jag har bott på hotell så har jag ju alltid gått tillsammans med de andra, så det blev lite "häftigare" nu ;)
 
De avslutade med att låta arenan bli gul och blå, najs bajs! ("Jag ska slå dig gul och blå!" hm?)

Snyfthistorier

Alltså kan inte låta bli att gråta åt sånt här! Så fint ju! Och skrattar lite åt första ibland, underbar unge!
 

Taylor Swift - Mean

Så härlig låt!
 

Konserten!!!!

Tänk att jag är på konserten just nu! Shit!
 
Från när de uppträde på MSG! Förstår inte vad som är så coolt med MSG egentligen...?

Grym skuggteater!

Asså de här personerna är så sjukt duktiga! Satt och grät lite när jag kollade första gången, haha...
 

Musiklista

1. Hur mår du idag?
Bangarang (Skrillex)

2. Hur kommer dagen (idag) vara/ha varit?
Lego House (Ed Sheeran)

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Glad You Came (The Wanted

4. Vad är det sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
Teenage Dirtbag (Wheatus)

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om de fick välja åt dig?
Before I Forget (SlipKnot)

6. Hur är det med kärleken?
Spring För Livet (Sara Varga)

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Madhouse (Little Mix)

8. Hur mår dina vänner?
Party Girl (McFly)

9. Tycker dina vänner om dig?
Everytime (Britney Spears)

10. Hur ser folk dig som?
Den Fulaste Flickan I Världen (Håkan Hellström) HAHAHA, jag bara visste att denna låten skulle hamna här! xD

11. Spanar folk in dig?
Love Is Easy (McFly)

12. Är du bra i sängen?
Du Suger (Maskinen) .............

13. Har någon sexfantasier om dig?
Bad Romance (Lady Gaga)

14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
Perfect (Simple Plan)

15. Hur kommer du dö?
The Ghost Of You (My Chemical Romance)

16. Vad skulle du heta om du var född i framtiden?
You Only Live Once (Suicide Silence)

17. Vilken är din oturslåt?
Lose My Mind (The Wanted)

18. Vilken är din turlåt?
One Way Or Another (One Direction/Blondie)

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Kiss Me (Ed Sheeran))

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Mean (Taylor Swift) Haha, I knew this too...

21. Hur är det med ditt liv?
She's Not Afraid (One Direction)

22. Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
Monsoon (Tokio Hotel)

23. Vad ska ditt första barn heta?
With Ur Love (Cher Lloyd)

24. Hur kommer ditt liv att bli?
Gangnam Style (Psy)

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Ghetto Superstar (J.E.M/Pras)

26. Hur kommer sommaren bli?
Left Behind (SlipKnot)

27. Finns det någon som är hemligt kär i dig?
It's Tricky (RUN-DMC)

28. Kysser du bra?
Oh My God! (The Moniker)

29. Mår din kropp bra?
On My Own (Jonas Matsson)

One Direction - What Makes You Beautiful

Konserten är ikväll så självklart blir dagens låt den här klassikern!
 

Mindre än en dag kvar! + Min dag

Dags att sova :( Tidig morgon imorgon, men det är det värt! Och 5 timmar bilfärd, men det är lite mysigt... Och åh, detta är mitt sista 'riktiga' inlägg på typ 1,5 dag, haha! Har typ fixat 6 tidsinställda inlägg till er... 4 imorgon och 2 på torsdag, för jag kommer ju hem någon gång på torsdag... Vi hittar kanske på något i Stockholm under dagen innan vi åker hem, hihi. Men ja, ska bli så kul att se One Direction! Och alltså hur många biljetter såldes till konserten? Har hört att det är 40 000, men det låter så sjukt mycket O_O Men det kanske stämmer? Arenan är ju rätt stor... Störst i Sverige tydligen...
 
Aja, känns som att jag har gjort massa grejer idag... Tappat datorn i golvet, plockat undan nästan alla papper i mitt rum och fixat i ordning lite så att jag kunde ha öppen dörr för att det blev sjukt varmt här inne, tittat på några avsnitt av Lost, färgat håret, suttit ute på balkongen med mamma och Kjell, gått en promenad med mamma och Rasse, ätit kvällsmat med mamma (min enda måltid den här dagen...), packat och lite annat.... Och åh, det var så kul på promenaden för vi gick till två lekplatser xD Åkte linbana, gungade, klättrade i klätterställningen och åkte rutschkana på den ena och åkte på en snurrgrej på den andra xD Snurrgrejen är lite som en gungbräda fast att man kan snurra runt med den... Det kommer en bild där nere... Och jag åt glass medan jag och Rasse åkte på den... Och åh, det gjorde ont i rumpan att sitta på den, fyy xD Men aja, ska sova... :(
 
Har packat massa grejer som jag kan hålla på med i bilen... MP3, färgläggningsbilder, mina stickningar... xD
 
Syns att klockan är 20:30 eller? Vi gick vid 19:30 och jag gick i linne, och det var inte kallt! :O
 
Fina Scandic Järva Krog som vi ska bo på! Ser nästan mer fram emot att bo på hotell än att se One Direction... HAHA!

Stackars dator...

Tappade datorn i golvet...
 

Bob Marley - Three Little Birds

<3
 

So much to do, so little time

Chuuu! The Secret Life Of Bees var väldigt bra men man hade väl förväntat sig ett annorlunda slut... Men aja, den var ändå sjukt bra! Man både skrattade, grät och störde sig på saker, haha... Rätt mysig film överlag! Men jag tänkte gå och lägga mig... Är trött... Och det är sjukt att jag bara har en dag kvar innan det är dags att åka upp till Stockholm och se One Direction... Känns som att jag måste göra massa saker imorgon... Typ färga håret, se The Following, städa i mitt rum, packa, nörda Lost och fixa med lite annat också... Och jag tror att jag ska måla naglarna också... Men det kan jag göra medan jag ser Lost... Ååååh, så sjukt att det är så lite tid kvar till konserten! Minns klart och tydligt när jag beställde biljetten, och det var för 6 månader sedan!! Hur kan det redan ha gått ett halvår? 185 dagar... Galet ju! Det är såna här händelser som får en att inse hur fort tiden går... Snart kommer det liksom ha gått ett halvår sedan konserten var och jag kommer undra hur det gick till, haha...
 
Testade min ena ljusstav förut, haha... Bilden påminner mig om någon film, skräck, men vet inte vilken :(
Kanske The Descent... Eller Saw... Eller Cube... Eller någon helt annan...

Sommarvärme och skoskav

Heeeej! Seg dag i skolan idag... Först seminarium klockan 8.15 (och inga problem med att vakna i tid och hinna med bussen idag heller!) och det kändes inte som att man fick ut särskilt mycket av det... Och vår lärare är så seg, hon kommer aldrig fram till sin poäng typ, haha... Men jaow, sen håltimma och det blev ju rätt kul, höhö. Jag och Bella åt vår lunch först, sen gick vi och köpte glass och jag köpte även hårfärg, och så satt vi ute i solen större del av tiden, jätteskönt! Sen hade vi vår workshop och den var väl okej... Lite ont om tid bara.... Men jaow... Sen åkte vi hem och jag promenerade från Älvängen, vilket tog typ 70 minuter, hehe... Stackars små fötter xD Och det var så sjukt varmt! Gick i t-shirt och var ändå varm... Aja, sen åt jag och mamma mat, gick sedan och slängde sopor innan vi åkte till Netto, och nu tittar vi på The Secret Life Of Bees! Verkar okej än så länge... Och åh, jag vet inte om mamman kommer vara med något mer, men hon spelades av Hilarie Burton (Peyton i OTH)! Lite kul med tanke på att jag och Bella pratade om OTH just idag... Och pappan spelas av  Paul Bettany som spelade Peter i Wimbledon! Lite kul att se honom spela en roll som är typ raka motsatsen till Peter! Alltid nice när skådespelare kan spela både goda och onda människor ;) Men aja, ska se filmen nu, ciao!
 

Lista om musik

VAD LYSSNAR DU MEST PÅ JUST NU?
Låtarna som One Direction kommer sjunga på konserten!

NÄMN EN LÅT SOM GÖR DIG LEDSEN.
Taylor Swift - Ronan

VILKEN ÄR VÄRLDENS MEST STÖRIGA LÅT?
Vet inte... Brukar liksom inte lägga störiga låtar på minnet, utan stör mig bara på dem när jag väl hör dem, haha..

FAVORITBAND/ARTIST, OF ALL TIME?
One Direction....

BAND / ARTIST DU NYLIGEN UPPTÄCKT?
The Wanted och Cher Lloyd :3

BÄSTA KVINNLIGA RÖST?
Min, duh! Nä... Men alltså, vet inte... Jag gillar ju t.ex Avril Lavigne och Taylor Swift väldigt mycket, but I don't know...

BÄSTA MANLIGA RÖST?
One Direction :3

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU HÅNGLAR?
Inget eftersom att jag aldrig hånglar, haha.... #ForeverAlone

VAD LYSSNAR DU PÅ INNAN DU GÅR PÅ FEST?
Det jag känner för... Minns att jag lyssnade på LMFAO - Sexy And I Know It innan jag skulle till Daisys 18-års firande, haha!

SENASTE KONSERTEN?
Kapten Röd på Liseberg, september 2010

VEM ELLER VILKA LYSSNAR DU PÅ MEST JUST NU?
One Direction, The Wanted, Little Mix och Cher Lloyd

HAR DU NÅGONSIN DEJTAT EN MUSIKER?
Nej

VAD TYCKER DU OM KLASSISK MUSIK?
Alltså det är fint men inte riktigt min smak... Kanske lyssnar på det då och då

VAD TYCKER DU OM COUNTRYMUSIK?
Brukar väl vara rätt bra, hehe

LYSSNAR DU PÅ MUSIK PÅ FRÄMMANDE SPRÅK?
Ja... Är ju mest på svenska och engelska, men blir en del på tyska, ryska, japanska, tjeckiska, franska osv också...

VILKEN KÄND MUSIKER SKULLE DU GIFTA DIG MED OM DU FICK CHANSEN?
Niall Horan :3

DITT FAVORITSOUNDTRACK (FILM)?
Tänker oftast inte på soundtracken... Men jag älskar One Tree Hill, och Amelie Från Montmartre soundtracken!

SÄTT PÅ EN LÅT SOM AVSLUTAR DEN HÄR LISTAN FINT.
Yann Tiersen - Comptine D'un Autre Été, finns typ inget vackrare!
 
Becca är så duktig på piano så jag delar hennes video istället för en med Yann Tiersen :3

Wheatus - Teenage Dirtbag

Åh, ska bli så kul att höra One Direction sjunga denna på onsdag!
 

Sadface

Blöööö... Vi har seminarium imorgon och jag har inte läst något än... Och så börjar vi 8.15 så jag måste åka klockan sju... Och så verkar min grupp ha håltimma efteråt medan den andra gruppen har sin workshop, och så slutar de vid 12, medan vi slutar 15... Kul... Känns som att mina grupper oftast får de sämsta tiderna... Och jag var helt säker på att jag hade läst att vi skulle ha våra workshops samtidigt, eller att min grupp åtminstone skulle våra på ett annat ställe... Men nä, antingen inbillade jag mig eller så har de ändrat det... Suger i alla fall att sluta sent på grund av håltimma när andra delar av klassen slutar tidigt! Det är inte som att man har någon direkt användning får håltimman heller... Men jag borde fixa mat nu... Hinner ju inte göra det på morgonen, och jag behöver verkligen ha med mat för jag har nästan gjort slut på alla mina pengar redan... Har 346 spänn på kortet, hehe... Brukar aldrig ha så lite pengar så tidigt efter att jag har fått studiebidraget... Man blir lite deprimerad av att ha så lite pengar... Men jaow... Idag har jag i alla fall sett klart säsong 5 av Lost och så har jag stökat omkring i mitt rum så nu är det ännu stökigare än innan :( Men aja, ska fixa mat och sedan lägga mig i sängen och åtminstone läsa lite inför seminariumet imorgon, jippie...
 
Vet inte riktigt vad jag sysslade med förut, haha!

3 dagar kvar

Alltså scheiße!
 


Rise Against - Prayer Of The Refugee


The Host: Kassa recensioner

Så... Jag läste ju två filmrecensioner om The Host, från Metro och SVD, och båda tyckte helt enkelt att filmen sög, hmmm... Båda tycker att den är en ny Twilight, den ena skriver "Den kyske, unga killen och den kåta unga tjejen känns igen från ”Twilight”. Melanie/Vandraren får dock betydligt mer stryk än Bella Swan för sin slampighet – tankarna går till något slags hedersförtryck. Vi får även en repris av triangeldrametemat ”två killar och en tjej”." Alltså what? Har människan ens sett filmerna? Jared slog ju inte till Melanie/Vandraren på grund av "kyskhet", utan för att Vandraren hade tagit över hans flickväns kropp, DUH! Och vadå "slampighet"? Visst om människan vill kalla Bella för slampig (trots att hon inte är det), men förstår inte varför man skulle kalla Melanie/Vandraren för slampig... Liksom visst, hon/de kysser ju två killar, men vet man varför så skulle man nog aldrig kalla henne/de för slampig, loool. Och egentligen är det inget triangeldrama, för killarna vill ju inte ha samma tjej... Men åh, personen fortsatte även med "Vidare har vi de märkliga anspelningarna på islamistiska terrorister." ehm, vad? Vad har hon rökt på egentligen, eller vad har jag missat? Ganska efterblivet att skriva något sånt utan att förklara vad man syftar på... Liksom hallå, har människan inte hört om att argumentera för sina åsikter?? ;) Aja, den andra personen skrev även att filmen saknar poäng, budskap. För det första så tycker jag inte att det måste finnas någon direkt poäng eller ett budskap bakom en film eller bok, de kan väl bara vara till för att vara kul? Och vad är poängen/budskapen med alla andra filmer, som t.ex Avatar och Dumpa Honom och liknande? Och alltså det går att hitta budskap i det mesta... T.ex så skulle det kunna vara att kärleken övervinner allt, att man aldrig ska sluta kämpa? Nä, alltså jag tycker inte att personerna bakom recensionerna verkar särskilt pålästa, och att de typ hade förbestämda åsikter bara för att det var samma författare som till Twilight... Tummen ner till dem båda!
 

Bio: The Host

Kom hem från bion för några timmar sedan och alltså The Host var verkligen hur bra som helst! Spännande med "själarna" och kampen mellan Melanie och Vandraren! Intressant handling och bra skådisar, riktigt snygga killar, haha! Men ja, jag gillade verkligen filmen :3 Antagligen tur att jag inte har läst boken ännu, för då kunde jag inte störa mig på massa saker, haha... Men jag tyckte det var lite synd att man inte fick veta mer om de andra personerna, liksom hur de hittade varandra och liknande... Har ingen aning om man fick veta sånt i boken, men det hade ju varit trevligt! Men alltså åh, Ian, Jake Abel, var så himla snygg! Och Jared, Max Irons, var också rätt snygg! Fuskigt att Saoirse Ronan fick hångla med dem båda, haha. Och åh, jag hittade lite efterblivna recensioner om filmen och jag tänkte ta med det här, men det blev så långt så det får bli ett eget inlägg! Men jaow, jag gillade filmen och hade det trevligt med Bella!
 

Bio! <3

Just nu befinner jag mig på bion (tidsinställt inlägg) och jag måste säga att det verkligen är skönt att ha planerat ett biobesök igen! Senaste gången jag var på bio var när jag och Emma såg New Year's Eve i januari förra året, så det har ju nästan 1,5 år sedan dess... Lite smått deprimerande med tanke på hur många gånger jag var på bio under 2010... Liksom 2010 var mitt år! Massa bio- och Lisebergsbesök! Plus Kapten Röd konserten...  Men jag var ju på bio 17 gånger under 2010... Men åh, bio som är så kul :( Men ja, jag sparar ju alla mina biobiljetter och det åååh, det är så kul! Eller jag har sparat alla förutom den från när jag och Adam såg den där senaste Apornas Planet filmen, blööö :( Får ta och skriva ner den på ett papper så jag minns att vi faktiskt har sett den... Men ja, jag har ju skrivit tidigare att jag skriver år och vem/vilka jag var där med på biljetterna, så vissa biljetter väcker verkligen minnen! Den ena får mig att tänka på bilfärden dit, en annan får mig att tänka på "popcorn-händelsen"/hela biosalongen skrattade åt ett skämt som två av oss inte hajjade först, en får mig att tänka på skratt-incidenten och en annan får mig att tänka på McDonalds vistelsen innan bion... Och vissa får mig inte att tänka på något, haha... Men åh, saknar 2010...
 
25 biobiljetter! Och när jag kommer hem idag så kommer det vara 26 styck! (Plus en pappersbit...)
(Lite kul att alla är från Bergakungen, haha...)

Slipknot/Justin Bieber - Psychosocial Baby

Alltså älskar denna! XD Tycker faktiskt att det passade väldigt bra ihop xD
 

Najs bajs

Nej men hej igen! Kom hem runt halv tio och tiden har gått fort sen dess... Men jaow, jag hade det väldigt trevligt hos pappa! Pratade med honom och Nicke medan han höll på med maten och så åt vi sen, mumsig sjömansbiff :3 Sen gick jag upp och var inne i Jockes rum en liten stund, och sedan gick jag in till Nicke... Så satt vi och pratade och tittade på roliga klipp på Youtube xD Och sen satt jag och lyssnade när Nicke spelade gitarr, han spelade typ Volbeat låtar (A) Och jaow... Sen gick jag över till Jocke igen precis innan Nickes kompis Henke anlände, och alltså det första jag tänkte när jag såg honom idag var att han var like Tyler Hilton xD Yummy ;) Men ja... Jag spelade Guitar Hero en stund och Jocke hämtade Rasses olika militärmössor och satte på mitt huvud... xD Men sen gick jag ner och tittade på andra halvan av Hela Sveriges Fredag med pappa, och så gick jag hem lite efter det... Men ja, ska avsluta och gå och lägga mig, godnatt!
 
Tog några få bilder på vägen dit, och blev väldigt nöjd med denna!

 
Och haha, pappa somnade efter att Hela Sveriges Fredag slutade ;)

Inför One Direction konserten

EEEEEYYY, SEXY LADY! Hm.... Tänkte dra hem till pappsen nu, hehehehe. Är liksom dags för det ;) Men jaow... Jag har kollat på några avsnitt av Lost, lyssnat på One Direction och latat mig... Och så har det kommit ut viktig information till oss som ska på One Direction konserten.... (HÄR finner ni det) De har typ ändrat entré för alla med parkett, så plötsligt ska vi gå in via Gate 2 istället för i A... Och jag hade typ ingen koll på vad som låg var innan, så det spelade ingen roll direkt xD Men kul om någon har missat infon och väntar vid fel entré och inte kommer in där sen xD Och det finns mötesplatser i närheten av arenan där man kan möta upp folk efteråt eftersom att det kan vara svårt att nå folk via telefon när det är så mycket folk där... Kul om man går fel när man ska till mötesplatsen (A) Men jag undrar hur långt det är att gå mellan Friends Arena och Scandic Järva Krog... Det ligger ju rätt nära så det borde inte ta så lång tid... Men tågstationen eller vad det är ligger ju bredivd arenan, mellan den och hotellet, så då måste man kanske gå runt det på något vis, I have no idea... Men jag jämförde på kartan och avståndet är typ samma som från mig till pappa/från pedagogen till Göteborgs Studentbokhandel, och det tar typ 10-15 minuter att gå de avstånden... Så i så fall borde man ju lätt kunna gå dit så sätt... Men man vill nog inte göra det själv efter tio på kvällen i Solna (Stockholm) när man inte har någon direkt koll på stället... Aja, jag ska ta mig en närmare titt på kartan innan jag går, ciao!
 
Ah, jag idag, woho...

Eminem - Lose Yourself


En och en halv timma

Alltså livet är väl allt bra kul ibland xD Jag låg i soffan och kollade på Red Widow förut och så blev jag hur trött som helst efteråt och låg liksom kvar och typ halvsov i en halvtimma. Jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig och gick ut för att säga godnatt till mamma och prata lite kort, men det blev inte så... xD Jag gick ut och vi pratade enda till nu klockan ett xD Men det är väl trevligt att kunna ha ett sånt långt samtal med mamma om lite allt möjligt (A) Fattar bara inte hur tiden kunde gå så fort xD Jag hade ju hunnit se 3 avsnitt Lost under de två timmarna jag vilade och vi pratade, haha... Men jaow, med tanke på att jag var trött förut så bör jag väl gå och lägga mig, hehe... Godnatt!
 
Jag och Bella ska se The Host på lördag, oooooh! Har fortfarnde inte läst boken trots att jag har haft den jättelänge..

Soft dag!

Chuuu! Har haft en rätt slapp dag idag ;) Jag lyckades vakna redan 5:45 och åkte hemifrån klockan 7 utan några problem alls (Y) Och ja, så hade vi introduktion från 8:15 till typ 9.45 och det var väl bra, blev rätt tydligt! Och kursledaren är typ från Norge och han pratar så mysigt xD Jag skrev antagligen samma sak när vi hade honom på en föreläsning, men aja, han är härlig att lyssna på! Men jaow... Efter introduktionen så försvann alla ifrån mig och Bella, och så gick vi till service grejen och fixade ett GU-kort till mig! Egentligen ska man fixa det redan i typ första kursen, men jag är ju så lat xD Men vi behöver ha med korten på måndag, så då är det ju bra att ha ett ;) Aja, sen gick jag och Bella och åt, och sedan åkte jag hem och var hemma vid tolv (Y) Och så träffade jag Erika i tåget och det har väl gått över ett år sedan vi såg varandra senast xD Men det var trevligt i alla fall ;) Men jaow, sen har jag bara varit hemma och tittat på Lost, ätit lite och nu tittar jag på Criminal Minds, höhö.
 
Mitt GU-kort! Blev faktiskt riktigt nöjd på bilden på mig! Jag började typ skratta åt något som Bella sa ;)

Trååååkig lista

Snodde denna listan från Josse, woho!

 

Tio fakta:

1. Hemstad/ort:
Skepplanda
2. Hårfärg: Färgat svart, men annars mörkblont
3. Längd: 160 cm
4. Frisyr: Mellanlångt med snedlugg...
5. Ögonfärg: Blå med gult i typ... Och ibland ser de lite gröna eller gråa ut...
6. Skostorlek: 37
7. Humör: Lite trött och har huvdvärk, men annars är det väl gött
8. Favoritgodis: Typ, kinasnacks, om nom nom
9. Civilstatus: Forever Alone
10. Vänster- eller högerhänt: Högerhänt


Tio saker om ditt liv:


1. Har du nånsin varit kär?:
Nä...
2. Tror du på kärlek?: Jaow, även om jag är forever alone
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Nä...
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Nja, bara lite halvt sådär när man var liten
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: Kanske.... :(
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om det för honom/henne?: Nja...
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Vet ej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?: Citerar Josse: "Hur ska jag veta? xD"
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej...

 

Tio saker, det där eller det här:

1. Kärlek eller pengar?:
Alltså för någon som är forever alone så är pengar väldigt bra...
2. Vin eller öl?: Inget... Men antar att jag skulle ha lättare för att dricka öl, men jag har ju inte direkt smakat på vin så xD
3. Dag eller natt?: Båda :C
4. One night stand eller förhållande?: Förhållande
5. Tv eller internet?: Internet, hur ska jag annars kunna stalka folk?
6. Pepsi eller Cola?: Ehum... Har inte direkt jämfört, men dricker inte Pepsi särskilt ofta i alla fall..
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll?: Romantisk hemmakväll
8. Färgfoto eller svartvita?: Färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face?: Beror väl lite på, men face to face är oftat skönare
10. Bilddagboken eller myspace?: Bilddagboken, har aldrig funnit något intresse för Myspace

 

Tio "Har du någonsin":

1. Har du någonsin blivet upptäckt när du smitit ut?:
Nej, för att bli upptäckt krävs det att man smyger ut ;)
2. Har du någonsin velat ta ditt liv?: Halvt...
3. Har du någonsin gjort något du ångrar?: Många gånger...
4. Har du någonsin hoppat bungy jump?: Nej, men jag vill!
5. Har du någonsin varit med i en olycka?: Räknas det som en olycka att ramla och bryta nyckelbenet? I så fall: Ja
6. Har du någonnsin ätit en hel tårta?: Inte på en och samma gång...
7. Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?: Nja, men lite hade kanske inte skadat (A)
8. Har du någonsin gått på bio ensam?: Jepp, på Luftslottet Som Sprängdes, hahaha
9. Har du någonsin fått utegångsförbud?: Nepp
10. Har du någonsin rökt?: Usch nej

 

Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu?:
Ja
2. Är du glad?: Alltså... Det är typ neutrallt xD
3. Är du fundersam?: Just nu? Inte särskilt
4. Är du uttråkad?: Nä, tittar på Lost :3
5. Är du tysk?: Inte vad jag vet, men jag har lite österrikiskt blod i mig.
6. Är du du italienare?: Nej
7. Är du svensk?: Jaow
8. Är du fransk?: Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nepp
10. Är du kär i någon just nu?: Nej

 

Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu?:
13:29 (vad har det med mig att göra egentligen??)
2. Namn?: Jessika
3. Efternamn?: Gyllander
4.Vart bor du?: Skepplanda...
5. Hur många barn vill du ha?: Alltså 3 barn känns rätt bra, men jag vet inte om jag vill ha barn...
6. Vill du gifta dig?: Antagligen
7. Rullar du spaghettin eller skär du den?: Både och?
8. Har du ätit sushi?: Näää
9. Favoritglass?: Hm... Älskar Daimstrut och Magnum Classic... NU VILL JAG HA DET JU :(
10. Humör?: Upprepa inte frågar för tusan :C

 

Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?:
Nope
2. Har du en hund?: Nä...
3. Sover du helst själv eller med någon?: Eh... Sover ju alltid själv...
4.Tror du på spöken?: Nej

 

Skulle du:

1. Skulle du vilja vara längre?:
Åh, ja, verkligen!! Skulle vilja vara minst 170 cm. Långa ben är sjukt fint!
2. Skulle du vilja sova nu?: Ja, mina ögon svider för jag är så trött.
3. Skulle du vilja dricka dig full nu?: Nej xD

 

Kan du:

1. Kan du röra på öronen?:
Nej...
2. Kan du slicka dig på näsan?: Nej...
3. Kan du kolla i kors med ögonen?: Ja?
4. Kan dina föräldrar lita på dig?: Ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Om jag är själv ja... Och jag hade väl kunnat det annars också men det är inte direkt som att man brukar låta bli att prata när man umgås med folk, haha.
6. Kan du vara på en fest utan att dricka?: Ja, väldigt lätt med tanke på att jag inte dricker...
7. Kan dina vänner lita på dig?: Ja
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?: Nja...
9. Kan du busvissla?: Nej
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?: Jepp.

 

Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?:
Jaaaaa
2. Har du ett jobb?: Näää
3. Har du syskon?: Ja, fyra
4. Har du varit i USA någon gång?: Nope, har ju inte ens varit utanför norden, haha..
5. Har dina föräldrar ljugit för dig?: Någon gång har de säkert gjort det..
6 Har du varit full den här månaden?: Nej...
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna?: Jag tröttnade för ganska länge sedan...
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen?: Nej
9. Har du pussat någon som är lika gammal som du?: Antagligen xD
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre?: Nope
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?: Nej
12. Har du sprungit 1 mil någon gång?: Nej
13. Har du ljugit på någon fråga än då?: Nej

 

Vem:

1. Vem älskar du?:
Din mamma :C
2. Vem ringer du i första hand om du har problem?: Mamma
3. Vem vill du bli full med?: Jag dricker inte :C
4. Vem är den bästa artisten/gruppen?: ONE DIRECTION <3
5. Vem pratade du senast i telefon med?: Mamma
6. Vem är snällast i världen?: JAG! Eller kanske inte...
7. Vem vill du prata med?: Grabbarna i One Direction :( xD
8. Vem sov du senast med?: Alltså i samma säng? Eller i samma rum? Eller vad?
9. Vem såg dig full senast?: No one, no one, no oneee
10. Vem vet allt om dig?: JAG <3 Eller nä... Vet t.ex inte vad jag har för blodtyp.... Så ingen :O


Aaah, lite gamla blondie-bilder på mig, äääälskar gamla bilder <3


Busy...

Har tittat på lite Lost och Grey's Anatomy nu på kvällen, och så hade jag på Body Of Proof men jag har ingen aning om vad som hände i avsnittet för jag var så upptagen med annat... Jag håller på och för över massa bilder från mobilen till min externa hårddisk så att jag ska ha ledig plats i telefonen till One Direction konserten, och det tar väldigt lång tid och drar på uppmärksamheten... Jag klarade av att titta på Lost samtidigt men inte Body Of Proof, men det beror väl på att jag har sett Lost avsnitten några gånger och inte behöver se och höra exakt allt för att förstå vad som händer... Och jag var väl mer van vid replikerna och så... Och mer intresserad helt enkelt, haha! Men ja, får fortsätta med bilderna imorgon för jag vill nämligen gå upp klockan 6 imorgon så jag kan gå på introduktionen för den nya kursen... Så segt att den börjar redan 8:15 -.-
 
Linnea laddade upp lite bilder från Lollos och Josses födelsedagsfirande på sin blogg idag, bl.a denna vackra på mig, haha!

One Direction om en vecka!!!!!

Alltså kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till One Direction konserten!!! Sjukt hurt fort den senaste veckan har gått... Liksom förra onsdagen pratade jag och Bella om att det var exakt 2 veckor kvar, och alltså det känns som att det var igår eller i förrgår... Inte en hel vecka sedan... Och jag kan inte fatta att jag vid denna tiden om en vecka har varit i Stockholm några timmar, sett en killarna och att konserten kanske fortfarande håller på då, SJUKT! Åh, blir så nervös... Liksom först själva köandet och sedan att hitta sin plats där inne... Och jag som är forever alone dessutom, hoppas man hittar några trevliga fans att prata med under köandet och inne i arenan, haha... Och åh, jag måste ju börja fundera över vad jag ska ha på mig och vad jag ska ha med till Stockholm! Åh, jag älskar att packa! Det är så kul xD Funderar på att ta med mina stickningar så kan jag sticka under resan upp... Passa på när jag är datorlös liksom ;) Åh, längtar! BLI TISDAG SÅ JAG KAN PACKA!!!!
 
Åh, just det. Det finns någon One Direction tävling i samband med Spotify där det gäller att få flest följare på sin 1D-lista eller nåt sånt, jag har inte läst reglerna, så ni får gärna hjälpa en tjej vid namn Ida om ni känner för det! Bara att avfölja igen vid 8 maj om ni inte vill fortsätta följa! Länk: KLICK
 

I'm a macho man....

Tjabba tjena! Hade planerat att blogga tidigare men det blev visst inte av, haha... Men jaow, jag har tittat på rätt många avsnitt av Lost, började ju med säsong 3 idag och har 7 avsnitt kvar nu, hehe... Spolade förbi större delar av de första 8 avsnitten och hoppade över hela Nikki och Paulo avsnittet så det gick rätt fort där i början XD Anledningen till att jag spolade förbi det mesta är för att jag inte tycker att de avsnitten är särskilt kul, och Nikki och Paula avsnittet är väl kul på sitt vis, att få se deras historia, men annars är avsnittet väldigt onödigt... Men åh, jag är för kär i Desmond :( Vet verkligen inte varför, han ser ju typ ut som en slusk men jag tycker ändå att han är snygg, åååh xD
Men jaow... Jag har varit ifrån datorn och TV:n mellan ungefär 17:00 och 20:00, ooooh, chockerande! Men jaow, Nicke, Hampe och Jocke kom ju för att äta, plus Nickes kompis Markku, så då åt vi satt, satt och pratade lite och sen åkte jag, Nicke och Markku till ICA för att hämta ut mitt paket och köpa glass :3 Sen åt vi glass och satt och pratade tills de gick vid åtta, hehe. Trevligt värre! Och åh, de höll på och "räknade" mig som kille hela tiden... Först var det att de kallade mig grabb eller nåt, sen sa Hampe "de ser ju att ni är bröder. eh..." om mig och Nicke och nyss skrev mamma "Då har man haft ett gäng hungriga gossar på middag" på Facebook och taggade oss alla, som om jag vore en gosse :C xD Ska satsa på ett liv som man från och med nu.
 
Jag beställde Vänner för att jag inte kunde hitta några egna, det är vad Jocke säger, haha...
(Sämst kvalitet på bilderna, men det är bara för att det är mörkt i mitt rum och jag är lat...)

Elvis Presley - Can't Help Falling In Love

<3
 

Little Mix ft. Missy Elliott - How Ya Doin'?

Alltså älskar videon! *_*
 

RSS 2.0