Bakom lås och galler

Ni har säkert hört något om 23-åriga Ida som försvann från Trollhättan i typ juni, och hittades död i augusti? Jag läste på realisten.se förut att han som mördade henne blev dömd till 16 års fängelse idag... Jag känner bara ÄNTLIGEN! Mamma känner ju killen, och han är ju ganska vidrig... Han har misshandlat sina flickvänner och så är han nynazist och har misshandlat människor med 'fel' etnicitet... Mamma brukade säga "Han kommer inte sluta förens han mördar någon", och hon hade ju tyvärr rätt... Det här mordet hade kanske aldrig behövt ske om svinet hade fått riktiga straff alla de gånger han misshandlade sina flickvänner m.m.... Han fick väl typ ett år för att ha misshandlat flickvännen som var en av mammas arbetskamrater, men han behövde nog inte ens sitta inne hela den tiden... Men yes, jag tror även att Ida kände till vad han var för kille, så i så fall känner jag samtidigt LITE att "hon har sig själv att skylla".... Många tror/hoppas väl att de kan få en "bad boy" att bli snäll, men om man har två små barn så bör man kanske välja någon annan kille :| Men nej, det är ändå inte hennes fel, utan bara svinet som hade ihjäl henne... Jag hoppas att de andra fångarna ger honom en "trevlig" tid i fängelset.
 
 

Kommentarer
Postat av: Robin

Jo, det där fallet känner jag till. Och tydligen så var ju snubben ifråga känd sedan tidigare också. 16år är dock rätt lindrigt ändå.

Hade det varit fel stat i Usa, så hade han kunnat få livstid för det där (typ, Texas). Jag tycker vi har på tok för lindriga (och mesiga) straff i Sverige.

För den där snubben kommer garanterat att mörda igen, utan tvekan. Var ju som de där 16åringarna som jag läste om igår.

De planerade att döda någon snubbe ute i skogen (de lurade ut en 25åring dit). Det fick mig att tänka på filmen "Eden Lake".

Det är gäng psykopat ungdomar härjar fritt ute i skogen. Själv så vart jag mer berörd utav den filmen, än de flesta andra skräck/thriller filmer jag sett.

För jag visste att det som hände i filmen, mycket väl skulle kunna hända på riktigt. Och det var som sagt var "väldigt" nära att det vart en verklig svensk version utav det hela.

Jag vill inte skrämma upp dig (då vi är internet polare) eller något, men se för tusan till att ha överfallsalarm, pepparsprej, samt GPS påslaget på din nalle (jag har givit min brors tjej samma råd).

För du anar inte hur mycket psykopater och annat patrask som springer löst i Sverige. Det finns liksom en anledning till att jag bär kevlar under min tröja när jag ska iväg någonstans...

Gott nytt år på dig btw ;)

Svar: Ja, fast killens advokat verkar däremot tycka att det är alldeles för lång tid, lol... Ja, den här killen kommer ju aldrig bli bättre, han har varit ett svin i flera år...
Usch, va obehagligt... Skräckfilmer är alltid läskigare när handlingen är rimlig att ske på riktigt :|

Ja, tack för tipset! Jag bör allt ta och fixa något av det i alla fall :O

Tack och detsamma! ;)
Jessika

2013-12-31 @ 13:18:18
URL: http://thegamingground.com/
Postat av: Robin

Det gör advokat äcklena alltid. Som jag förstått det hela, så tjänar försvarsadvokaterna mest pengar på att försvara just äcklen (kriminella).

Ju vidrigare fall, desto mer pengar. Så nej, jag gillar inte advokater. De är gamar imo. "Eden Lake" fick mig helt klart att tänka till, så mycket kan jag ju säga.

Np ;) Vi är snart på 10K på twitter btw. Tror vi klarar det idag =) Ha det!

Svar: Precis... Känns ju dessutom som att de tror att deras uppgift är att få sin klient friad, och inte se till att den får ett rättvist straff...
Ah, jag såg det igår ;) Själv lyckades jag nå 26K igår :o
Jessika

2014-01-01 @ 10:05:47
URL: http://thegamingground.com/
Postat av: Robin

Det tycks dessvärre inte vara bättre. Troligen är det väl också därför en del tar lagen i egna händer också...

Ah =) Satan vad nice =) Får se om vi hinner nå 15K Innan den här månaden är slut, wish us luck!

Svar: Om ni är tillräckligt aktiva så når ni det säkert! ^^
Jessika

2014-01-01 @ 18:44:53
URL: http://thegamingground.com/
Postat av: Robin

Det är jag helt övertygad om =) Hur hanterar du alla tiggare osv btw? För trots att vi "bara" har 10K, så får vi 50-80 Pm per dag där folk tigger om shoutouts, giveaways osv...

Ha det bäst!

Svar: Hm, ibland ger jag dem shoutouts, men oftast så ignorerar jag dem... De är nästan ingen av mina följare som följer de personerna ändå, så jag ser ingen poäng med det xDTack och detsamma! ^^
Jessika

2014-01-03 @ 08:57:11
URL: http://thegamingground.com/
Postat av: Robin

Ah, jag förstår. Själv belönar vi bara folk som skriver bra saker, gör coola videos osv. För jag får liksom inte betalt för att göra PR åt små konton.

Np du ;) Ha det!

Svar: Ja men precis, bättre att fokusera på de som förtjänar uppmärksamheten ^^
Jessika

2014-01-03 @ 21:12:37
URL: http://thegamingground.com/
Postat av: Robin

Ja, för annars så blir man ju snart uppäten utav alla tiggare osv -_- Du får ha en bra helg btw ;)

2014-01-04 @ 21:16:16
URL: http://thegamingground.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0