Varför vill ni inte vara min vän?

Alltså, jag bryter ihop. Jag orkar inte med livet längre. Jag kan inte sluta gråta, eller darra. Jag slutade skolan för två månader sen och har inte träffat en enda vän, inte en enda, på den tiden. Jag vet att mina vänner har träffats en del gånger, jag hör om det typ varje gång, men jag har inte blivit bjuden en enda gång, inte EN enda gång. De flesta blir bjudna nästan varje gång, några få blir alltid bjudna, jag blev bjuden förr men inte en enda gång på LOVET (då man som mest vill umgås...) och vissa andra blir inte heller bjudna så ofta... Men jag vet att de andra som inte blir bjudna så ofta har andra vänner, som de träffar, medan jag inte har några andra och bara sitter hemma. Jag VILL träffa mina vänner, jag VILL vara med, men de vill visst inte träffa mig...? Jag är kanske inte ens deras vän? I deras ögon? Jag vet inte riktigt, men det är väldigt sårande... Det är inte kul att aldrig bli bjuden, och det är verkligen inte kul när en av ens vänner säger att den vill träffas men att den inte har tid, och när den väl har tid så träffar den bara andra, trots att det borde vara min tur. JAG VILL OCKSÅ TRÄFFAS, FÅ VARA MED. Liksom jag kan väl få vara med EN gång åtminstone? Jag hade gärna fixat något själv, men min lägenhet är rätt liten och det finns inte så mycket att göra... Och även om jag fixade något så känns det inte som att någon skulle komma med tanke på att jag inte har blivit bjuden till något alls på hela lovet. Det känns ju helt enkelt som att ingen vill träffa mig. Jag mår så dåligt just nu och jag önskar att bara någon kunde låta mig vara med. Jag önskar att någon bara kunde bry sig om mig. Att någon kunde visa att den verkligen brydde sig. Och jag saknar Emma. Hon ville åtminstone träffa mig medan vi var vänner... Aja, nu ska jag gå och lägga mig... Har slutat gråta för tillfället men tårarna kommer kanske tillbaka när jag ligger i sängen....

Grey's Anatomy och Top Model

Hallojsan! Jag har nördat åtta Grey's Anatomy avsnitt under dagen och jag älskade Sandra Oh (Cristina) i avsnitt fyra (säsong 2), hon är en sån bra skådespelerska XD Och avsnitt 6 är underbart, jag älskar såna "katastroffavsnitt". Jag sitter alltid och bölar hur mycket som helst åt Tom och Bonnie scenerna... Sen stör jag mig på massa personer, typ Weiss i avsnitt 8. Hatar när han säger "Skål för att man förlorar sin fru" bara för att hans fru vill operera bort sina bröst, sin livmoder och sina äggstockar för att slippa få cancer.... Liksom ööööh? Han förlorar inte sin fru, hon tar bara bort en del av sina kvinnliga delar -.- Han var en idiot -.-
Just nu sitter jag i alla fall och tittar på Top Model, och sen är det dags för Project Runway. Det känns verkligen konstigt att inte veta vem vinnaren i Top Model är... xD Och det var så "bitchigt" i början... Tjejerna skulle busa lite med Laura, och det gick inte så bra... De tog hennes nalle och hon flippade ur, hon fick nämligen nallen av sin kompis som dog innan tävlingen började... Jag började typ gråta för Lauras skull xD Men aja, nu vet ni det och jag ska fortsätta nörda mina program, bye bye!
 
Åh, älskar början av avsnitt 5, Georges säng är populär.. XD

Visdomstand

Min ena visdomstand har typ börjat växa ut... Jag kunde se lite av den när jag tittade i spegeln... Det ser efterblivet ut xD Det verkar som att visdomständer kan ligga snett och bli problem för tanden bredvid, som ni ser på bilden nedanför, men det känns som att min ligger rakt... Ni vet den där gropen i tänderna? Det känns som att det finns en sån på rätt sida av visdomstanden... Dock är det väl svårt att veta när mer än hälften fortfarande är dold... Just nu har jag i alla fall inte så värst stora problem med den. Tandköttet är lite svullet och det gör ont när jag tar på det, men så länge jag låter bli att pilla så märks det typ inte... Aja, nu vet ni det och nu tänkte jag titta på Grey's Anatomy, säsong 2!
 

Mer krångel

ÅÅÅÅH, det är ju kul att blogg.se fuckar ur totalt! Jag förstår verkligen inte hur en sida kan krångla så mycket som blogg.se gör just nu. ÅÅÅH, jag blir galen!
 

Krångel och mer krångel

Åååååh, ibland hatar jag nya blogg.se såhäääääääär mycket. Det krånglar ju typ hälften av tiden! Det var sjukt mycket bättre innan.... Förstår inte hur en sida kan krångla så himla mycket -.- Ibland kan jag ju inte ens gå från "översikt" till "kommentarer", då kommer det istället upp en liten sak där det står "Ett fel har uppstått - Det gick inte att ladda sidan. Det kan bero på att din internetuppkoppling försvann, eller så är felet hos oss". Ja, jag tror mest på det andra alternativet. Om det hade haft med min internetuppkoppling så hade det säker krånglat medan jag hade gamla blogg.se också. Aja, nu tittar jag på sista Grey's Anatomy avsnittet från säsong 1.. Jag har verkligen varit seg idag... Men har pausat och hållit på... Tog ju sin lilla tid att kolla igenom alla filmer under 2 DVD för 99 kr och 3 DVD för 99 kr-grejsen på Cdon, och så har jag krånglat med annat nu på kvällen... Just nu är jag rätt irriterad på mig själv... Jag stör mig på det mesta helt enkelt. Nu gäller det i alla fall att se klart säsong 1 och jag får väl se om jag går och lägger mig efteråt eller om jag gör något annat... Godnatt.
 
Länge sedan jag hörde denna låten, haha :D<3

Massa filmer

Jag har precis beställt MASSA filmer från cdon! xD 22 styck och det kostade totalt 791 kr, så man kan säga att alla grejer kostade 36 kr styck! Jag använde massa 3 DVD för 99 kr och 2 DVD för 99 kr grejer, och tjänade totalt 249 kr på det ;) Nu tänkte jag rabbla allt jag köpte:
 • A Walk to Remember
 • Amelie från Montmartre
 • Charlie's Angels/Charlie's Angels Full Throttle
 • Dumpa honom
 • Edward Scissorhands
 • Glee - Säsong 1: Volym 1
 • Herbie: Fully Loaded
 • Hip, Hip, Hora!
 • Hur man blir av med en kille på 10 dagar
 • Knight and Day
 • Love in Manhattan
 • Mr & Mrs Smith
 • Ondskan
 • Sorority Row
 • Snuten i Hollywood 1-3
 • Snygg, sexig & singel
 • Systrar i jeans
 • Systrar i jeans - Andra sommaren
 • What a Girl Wants
Längtar tills jag får allt, hihi. Har jag tur så hinner allt komma nu i veckan :D
 
Detta kommer bli den första filmen med franskt språk som jag äger ;)
 

Grey's Anatomy

Hejsan hoppsan! Eftersom att jag har sett klart Lost igen så har jag precis börjat titta på Grey's Anatomy från början! Det känns konstigt att se George och Izzie igen, men det är trevligt :D Jag har saknat dem, och saknat den "gamla" Izzie... Jag har för mig att jag tycker att hon blir "jobbig" mot slutet, om man säger så xD Jag gillar början av första avsnittet, det är fail xD Och första säsongen är värsta kort :O Bara 9 avsnitt... Säsong 4 som är den näst kortaste säsongen är liksom hela 17 avsnitt xD Aja, jag gillar även att alla avsnitt är namngivna efter låtar, t.ex första avsnittet som heter A Hard Day's Night, som är en Beatles låt :D
 

Gone Baby Gone

 Jag tittade precis på filmen Gone Baby Gone och det var väl inte den bästa filmen jag sett... Den handlade om en liten flicka som blivit kidnappad, och två detektiver var med på att försöka hitta flickan.. Själva handlingen var väl bra, men jag blev lite förvirrad vid ett tillfälle och tyckte allt verkade skumt... Och jag störde mig väldigt mycket på huvudrollens flickvän i slutet... Jag gillade inte hennes logik eller vad man ska säga... Jag önskade att jag kunde diskutera mina åsikter i ämnet, men i så fall måste jag avslöja hur det slutar, och det vill jag inte... Men jag kan väl säga att jag tyckte som huvudrollen helt enkelt. Aja, jag tyckte även att filmen var lite seg... Men förutom det jag "klagat" på så var den väl bra annars ;) Jag hade kanske gillat den mer om jag såg om den, för det kändes som att jag missade något vid ena tillfället, och att det var därför jag blev förvirrad... Jag tror dock inte att jag kommer se om den, men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden ;) Och just det, skådespelarna var rätt bra! Jag gillar ju Morgan Freeman ;) Och även Edi Gathegi (Laurent i Twilight) och Titus Welliver (Man in black i Lost (jag hatar att han inte har något riktigt namn!)) var med, och det var trevligt att se dem i andra roller!
 
Titus Welliver ...
Michael Kenneth Williams Michael Kenneth Williams ...
Edi Gathegi Edi Gathegi

Hemma igen!

Nu är jag äntligen hemma igen! Det var trevligt att vara hos Kjell över helgen, men det är ändå skönare att vara hemma! Linda och Martin kom och hämtade Malte 13:00 och jag blev typ "nervös" eftersom att mamma och Kjell hade åkt iväg och lämnat mig med hundarna xD Jag brukar ju inte prata så mycket med Kjells släktingar och sånt så det kändes lite läskigt att vara själv med dem (med tanke på att jag inte brukar prata så mycket annars), men det gick bra ;D Jag har ju faktiskt lättare att prata om jag är själv med en eller två personer :D Liksom när Daniel och Martina var där igår så babblade mamma och Kjell massor så även om jag hade velat säga något så hade jag typ inte kunnat xD Men aja, på vägen hem så stannade vi vid slussarna i Trollhättan. Vi hade med oss Tilda så det var flera människor som tyckte att hon var söt, klappade och frågade hur gammal hon är :D Vi hade tur för precis när vi kom dit så var det en båt som skulle genom slussen, wiho. Vi tittade på det och sen gick vi till cafét och köpte mackor, och sen åkte vi hem. Jag ska väl packa upp mina grejer nu, och snart kommer Amazing Race!
 
Lite bilder!

Fler besök

Hallojsan! Två av Kjells barn var här under gårdagen, först Daniel och sen Emma på kvällen, och jag tyckte att det hade varit lite underhållande om Linda skulle komma idag för i så fall skulle alla Kjells barn ha varit här under helgen. Vilka tror ni kom förut? Linda och hennes sambo Martin, haha! xD De är vänner med de som flyttade in i Kjells hus och skulle besöka dem idag, men de är hundrädda (vet inte om mamma syftade på dem och/eller deras barn...) så Linda och Martin skulle lämna sin hund Malte hos oss så länge. Igår tyckte jag att Tilda såg hyfsat stor ut, men idag ser hon jätteliten ut bara för att Malte är så stor xD Han har verkligen växt sen jag sist såg honom... Kan bero på att jag inte har sett honom på något år eller så... xD Tilda och Malte gillar i alla fall varandra, de har sprungit omkring som vildar ett tag, hehe. Om det är någon som undrar så är Tilda en schäfer och Malte en blandning av schäfer och labrador! Men ja, jag ska nog gå in till huset igen... Det är så ensamt i husvagnen :O Och jag vet inte riktigt när vi ska åka hem, men mamma sa att vi skulle vara hemma innan sju i alla fall... Bra det för jag vill inte missa Amazing Race igen xD
 
Malte och Tilda!

127 Timmar

Hej igen, för sista gången idag! Jag har precis tittat på 127 Timmar med mamma och Hampe (och Kjell tittade också först, men sen gick han och vilade, och sover väl nu xD). Den var bra... Svårt att fatta att den är baserad på en riktig historia... Liksom mysigt att sitta fast på det viset som han gjorde... Den får en ju att tänka till... Att det är väldigt smart att säga till om man ska någonstans, säga vart och när man tänkt vara tillbaka, så att folk kan hitta en om det skulle hända en något.. Jag tycker att ni borde ge den en chans!
 
"Filmen berättar den sanna historien om äventyraren Aron Ralston (James Franco) som under en klättring råkar ut för en olycka och blir fastkilad i en bergsklyfta. Medan han svävar mellan hopp och uppgivenhet går han igenom sitt liv, sina framgångar, motgångar och tiden han fått spendera med de han älskar. Tankarna ger honom styrka och han fattar ett beslut: Han ska överleva!"
 
Aron Ralston och James Franco!

Tvättbräda

Många gillar ju killar med tvättbräda, så Kjell skaffade en! ;)
 

Lite saker som stör mig...

Usch, jag har ont i magen... Kjells son Daniel var här med sin sambo Martina förut och vi fikade, och vi åt jättestora bullar (som inte ville ta slut...) och nu känner jag mig uppsväld... Jag hatar den känslan, hehe. Och det finns typ flera saker som stör mig här hos Kjell (A) För det första så är jag ju inte så förtjust i hundar, och gillar inte lukten... Så då var det ju lagom kul att passa Tilda... XD Jag är ingen hundmänniska, jag är en kattmänniska... En annan sak som stör mig är att när jag drack förut så luktade det konstigt i glaset... Typ unket, eller kanske luktade lite hund...? Det var inte så gott att dricka då i alla fall... Och vi åt ägg imorse, kokta ägg, och mitt var typ lite rosa-aktigt, WTF liksom?!?!?! Sen stör jag mig även på hur det luktar inne i badrummet... Luktar typ... häst, eller nåt.... WTF på det också... Och badrummet är så fail, som jag ska visa på bilder här nedanför xD Men ja, just nu tittar jag på bonusmaterialet till säsong 6 av Lost... Har typ 4 delar kvar, och sen är jag verkligen helt klar med serien :O Så jag ska väl se klart det sista nu då... Ciao!
(Haha, ååh. Tilda kom springandes mot mig och skulle springa under bordet, och då slog hon i huvudet och började yla jättemycket. Det lät typ som att hon grät, som ett barn som slår sig xD Stackars liten! Men det verkade inte göra ont så värst länge för hon slutade "skrika" nästan på direkten! :))
 
Några bilder från badrummet då:
Väldigt fint lås, håller ni inte med?
Toan är precis vid dörren, och är riktad mot dörren, vilket känns rätt konstigt... XD
Handfatet är längst in i badrummet...
Och istället för att ha en spegel ovanför handfatet så har vi ett fönster... Väldigt udda...
 

Slut för tredje gången

Tänk att nu har jag sett hela Lost serien för tredje gången på mindre än två år, haha! Det är så underhållande XD Liksom skulle ha tagit flera år att följa serien på TV, men på mindre än två år så har jag sett serien tre gånger... xD Jag kommer hinna se den en fjärde gång på mindre än två år om jag vill... Fast det vill jag nog inte xD Är bättre att fokusera på annat... Typ se saker som jag inte har sett än, t.ex Gossip Girl, och kanske se om serier som jag bara sett en gång... Jag vill se om Grey's Anatomy för jag saknar George <3 Aja, just nu tittar jag i alla fall på Lost bonusmaterial (säsong 5) och Tilda har typ tuppat av under mina ben... XD Hon blir väl trött av att springa omkring som en galning ;) Det är inte lätt att vara en hundvalp ;) Aja, nu ska jag fortsätta titta på bonusmaterialet och vänta på att mamma och Kjell ska komma tillbaka... (De har köpt en säng och lite annat) Jag gillar inte att vara hundvakt... XD
 
Fler bilder på Tilda... Många bilder blir dåliga... :(

Sista avsnittet

Godmorgon! Jag är typ jättetrött.... Kanske sov dåligt inatt...? Vem vet... Jag vet bara att när jag vaknar vid samma tid annars så brukar jag vara rätt pigg.... Aja, just nu sitter jag i Kjells vardagsrum och ska titta på Lost, sista avsnittet :O Först tänkte jag att det var konstigt att allt som är kvar ska hinna hända under ett avsnitt, men sen såg jag att avsnittet är mycket längre ;) Och jag fixade precis ljudet till DVD:n, det tog sin lilla tid XD Högtalarna var inte inkopplade så jag var tvungen att koppla in dem, och när jag kopplat in fyra styck så funkade en del av ljudet, liksom musiken, men inte själva pratet x) Men sen såg jag felet och fixade det ;D Jag är så fiffig... Aja, ska titta på Lost nu så bye bye :D
 
En bild på Tilda, lite suddig...

Hos Kjell

HEEEEEEEEEEEEJ! Just nu sitter jag ute i husvagnen med min dator, och det känns väldigt udda! För det första så känns det udda att kunna ha el i något som inte är kopplat till elledningar och sånt, och känns ännu mer udda att ha internet... Men det är rätt skönt i alla fall. Jag vet inte riktigt hur länge vi har varit hos Kjell... Sen 18:00 nog... Vi stannade och köpte pizza på vägen och min var inte så god... Kebabpizza med vitlökssås men såsen smakade inte vitlök, och min andra bit smakade konstigt... Så jag åt inte ens en fjärdedel av pizzan XD Börjar bli hungrig... Får väl gå in och kolla om det finns något ätbart... Det känns i alla fall rätt trevligt här, men det känns rätt udda att "bo" vid massa vindkraftverk.. Aja, jag ska försöka hitta på något... Bye bye.
 
Tagit lite bilder sen vi kom hit:
21:00 och det är fortfarande soligt och varmt ute!

Studentboken

Jag fick Studentboken idag (och gruppfotot)! Jag har kollat igenom 60 sidor av 222... XD Det blir lite tråkigt efter ett tag... Men det är ju kul att kolla igenom alla klasser för att se om man ser några man känner! Det roliga är att det är 18 skolor och totalt 160 klasser typ, och min klass är först... xD Så alla som kollar på första klassfotot kommer att se min fina klass, och mitt fina face! Jag ser drogad ut... Och är lite suddig... Yey på det... x) Men aja... Vi ska nog ge oss av snart... Mamma är seg...
 

Helgens planer

Godmorgon! Just nu tittar jag på Lost... Har bara tre fjuttiga avsnitt kvar! Känns ju inte som att allt som är kvar ska hinna hända... XD Men det kommer det ;) Idag har jag i alla fall fler planer än att bara titta på Lost... Mamma och Rasse har varit hos Kjell sen i måndags (jag har varit ensam hemma, höhö) och mamma kommer hem idag för att hämta Hampe, och jag ska också följa med... Det känns udda, jag brukar ju inte följa med särskilt ofta XD Är inte så förtjust i att sova borta på det här viset... Men det ska bli skönt att komma ifrån lägenheten lite. Fast Kjell har dock flyttat nu så det kommer kännas konstigt att inte vara i hans hus... Kjells pappa har flyttat in på ålderdomshemmet så Kjell har tagit över sin fars gård, och de har väl precis blivit klara med att flytta över allt till gården... Jag har bara varit där en gång och minns inte hur det ser ut, men jag hade för mig att stället var litet... Men det är kanske större än vad jag minns... Och jag tror att mamma och Kjell har planer på att bygga ut och fixa... Mamma lär väl flytta ut dit senare, men hon får allt vänta tills jag fixat eget ställe för jag tänker då inte bo där borta XD Stället ligger liksom närmare Trollhättan än Göteborg så ni kan ju tänka er att jag inte vill pendla till högskolan där ifrån... XD Men ja, jag ska fortsätta titta på Lost nu och får väl se vid vilken tid mamma kommer... Jag måste packa lite men jag har ingen aning om vad jag ska ta med mig :O
 
Jag undrar hur det blir med katterna över helgen....

Sheldon playing the bongos

Tänkte bjuda på ett TBBT klipp, jag älskar Sheldon... Och nu är det sovdags för lilla mig!
 

Efterblivet

HAHAHAHA, älskar att blogg.se har dampat i två timmar och inte låtit mig publicera mitt inlägg som jag skrev förut, men så har det typ funkat ändå... Så varje gång jag har tryckt på "Publicera" så har det publicerats trots att jag inte kunnat se det... Så det var typ över 20 inlägg som publicerats och 30 utkast som sparats totalt... XD Det känns ju bra om någon har varit inne på bloggen sen dess och sett det... XD Men aja, nu är de i alla fall borttagna så vem bryr sig? ;D

Ingen post & Dr Linus

Halloj, jag är suuur :C Rasmus berättade förut att han fick Studentboken med posten idag, och jag har inte ens fått min gruppbild än trots att Rasmus fick sin för skitlänge sedan. Vad är det för fel på Photomic egentligen? Sitter och undrar om jag aldrig ska få mitt foto... Jag lär aldrig få studentboken heller... Och det är ju lagom kul att Rasmus och alla andra som fått sina Studentböcker får se mitt foto innan mig :C DET ÄR ORÄTTVIST :C Om jag inte får något i nästa vecka så får jag väl höra av mig till dem... För det är ju väldigt konstigt att inte alla får sina grejer ungefär samtidigt...
Aja, jag har i alla fall hunnit tittat på åtta avsnitt av Lost under dagen, och har tagit en liten paus, men ska väl sätta igång och se lite fler strax... Jag älskar avsnitt 7 i säsong 6, Dr Linus! För det första så tycker jag att Richard är så rolig med sin deppighet xD Han är söt när han är deppig ;) Och jag älskar Ilanas svar när Ben svarar på varför han vill ge sig av till den andra personen, det är så sött! Jag vill bara krama Ben... xD Jag vet inte om det är lite stört att älska Ben..? Om ja så är jag väl störd helt enkelt... xD Sen gillar jag även näst sista scenen, den är söt... Det avsnittet är nog ett av mina favoriter :D Jag älskar även Richards avsnitt, det borde komma snart för jag har bara 9 avsnitt kvar :D Så ja, jag lär se klart serien imorgon om jag inte får några andra planer för mig ;)
 
Nestor Carbonell (Richard) och Michael Emerson (Ben) :D<3

Värme

Klockan är bara tio och det är redan varmt och skönt ute! Jag var precis ute och slängde soporna, hehe. Synd bara att jag inte tänker passa på och njuta av det fina vädret...
 
(Hotmail.com har damp, tänkte bara säga det)
 

Crazy ass bitch

Godmorgon!  Jag har precis tittat på avsnitt 2 av Amazing Race säsong 18, jag glömde nämligen att titta i söndags... Det är så kul att titta på program utan text ibland, för då fokuserar man mer på språket och hör hur roligt vissa personer låter. T.ex så låter Jet och Cord jättekul xD Jag älskar när de pratar (A) Men ja, avsnittet var bra... Men det var störigt när Mike grät i början för då började jag också gråta xD Fast jag gillade när Mel sa att Kisha körde långsamt och att en känguru kunde köra snabbare... xD Blev ännu roligare när de skulle klä ut sig till just kängurus lite senare xD Och mina älsklingar var grymma, från sist (elva) till trea :D Men jag ska väl fixa rent kattbaljan nu och sedan blir det Lost!
 
Yoshi fortsätter med sina konstigheter xD
 
När Yoshi höll på i kartongen så kallade jag honom Crazy ass bitch, haha xD
Rush Hour <3

One Direction, tralalala

Baby you light up my world like nobody else,
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
Här sitter jag och sjunger med i One Direction låtar, låter säkert förjävligt! Jag har i alla fall hunnit gå igenom skivan en gång, och nu har jag startat om den, och när jag har lyssnat på alla låtar igen så ska jag stänga av och lägga mig, och starta One Direction i MP3:n för jag är besatt! Jag älskar deras musik, dansar och sjunger som fan.
Sverige vann i alla fall sin match mot Sydafrika ikväll, 4-1, woho! Fast jag får en störig hejaramsa i mitt huvud bara för att Rasmus skrev "Killarna är kassa, tjejerna är vassa" när vi jämförde damlandslaget och herrlandslaget. Får helt enkelt sluta skriva nu så att jag kan bli uppslukad av One Direction igen... Gondatt!
Get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
 
Stiliga pojkar!

Match och bonusmaterial

Jag måste bara säga att jag hatar när man drömmer något, vaknar, inser att det bara var en dröm, och man önskar att det hade varit verkligt... Det hände inatt, jag drömde en jättebra dröm... Men ja, inlägget ska inte handla om det. Just nu sitter jag och tittar på OS fotbollen, känns väldigt udda att titta på damfotboll... Jag har typ aldrig tittat på damfotboll innan... Det är rätt tråkigt för jag känner inte till några kvinnliga spelare... Men aja, det är i alla fall Sverie mot Sydafrika ikväll och just nu leder vi med 1-0, härligt. Innan fotbollen så har jag nördat Lost bonusmaterial och jag har har hunnit se säsong 2, 3 och 4... Jag hade kunnat börja med säsong 5 men jag orkade inte... Bonusmaterialet är så himla långt liksom... (Och nu blev det 2-0 i matchen!) Jag önskar att det hade stått hur långa de olika delarna var... Det hade varit trevlig att veta... (Några sekunder senare och vi har 3-0 i matchen!) Men ja, jag börjar kanske med säsong 5 imorgon, eller så ser jag klart serien innan och sparar de två sista säsongernas bonusmaterial till sist... Jag vet inte riktigt... Det verkar som att Michael Emerson grejen är i säsong 5 och det är ju den delen som jag har sett fram emot, så jag har lite beslutångest... Ska jag se det imorgon, eller spara det till slutet så att jag har något att se fram emot? Jag tror nog att jag sparar det. Men ja, nu ska jag väl fokusera på matchen... Och störa mig på värmen! Visst visst, det är trevligt att det är fint väder igen, men det behöver väl inte bli en jävla bastu i mitt rum för det?!?!?!
 
Katterna har varit rätt underhållande idag... XD<3

Lost bloopers

Alltså Lost Bloopers tar kål på mig XD Den första gången jag asgarvade idag var vid 1:43 när Jin och Mr Eko promenerar xD Och efter den bloopern så kom det massa roliga xD Och den sista bloopern är bara helt störd XD Jag tror att det är Sayid och Charlie som sitter där i sanden XD Och jag älskar Michaels, Jins och Sawyers miner XD Åh, jag älskar allt med Lost så himla mycket, alla skådespelare är så kul! xD<3
 

Borttagna scener

Halloj! Just nu sitter jag och tittar på bonusmaterialet till säsong 2 av Lost, hihi. Det är så mysigt. Jag tittade precis på de bortklippta scenerna. Oftast brukar jag tycka att de bortklippta scenerna är dåliga, att de känns konstiga, och att det var bra att just dem blev borttagna, men jag undrar ändå över en sak... Om de borttagna scenerna hade bytts ut mot scener som inte är borttagna, så hade jag kanske tyckt att de var bra och nödvändiga, och de andra egentliga scenerna var dåliga och onödiga...? XD Vem vet XD Men jag gillade dock väldigt många scener som var borttagna från säsong 2... Typ hälften. Jag gillade de flesta där Libby var med, särskilt "What's your story?" då hon och Hurley tvättade och hennes trosor hamna bland Hurleys grejer, hahaha XD Det hade ju varit kul att ha med! Men aja, jag ska fortsätta nörda bonusmaterialet nu, det är dags för bloopers! :D<3
 
Hurley och Libby <3

Breaking Dawn - Vampires

Jag har tråkigt så jag tänkte bjuda på lite bilder från Facebook på många av vampyrerna (+ Jacob) som är med i Part 2 av Breaking Dawn, hihi. Jag längtar efter filmen! Men ingen av nykomlingarna ser ut som jag har tänkt mig, men jag tror att det blir bra ändå :D
 
 
Edward och Bella.
Carlisle och Esme.
Emmett och Rosalie.
Jasper och Alice.
Jacob och Irina.
Tanya och Kate.
Zafrina och Senna.
Vladimir och Stefan.
Liam och Siobhan.
Maggie och Garrett.
Amun och Kebi.
Benjamin och Tia.

Lost bonusmaterial

Alltså jag ÄLSKAR bonusmaterialet till Lost! Det är nästan bättre än själva serien... XD Jag älskar att få ta del av skaparnas tankar och minnen, att få träffa alla skådespelarna, se bloopers och även casting-delarna, och allt annat! Det är så mysigt, alla verkar så härliga. Och det är roligt att se vilka roller vissa sökte till. T.ex så provspelade Jorge Garcia till Sawyers roll och det är så underhållande att försöka se honom som Sawyer istället för Josh Holloway XD Men jag tycker att det är lite läskigt att lyssna på Naveen Andrews (Sayid) när han pratar normalt xD Sayid pratar ju med lite brytning, men Naveen är född i Storbritannien så han pratar inte så egentligen, och därför låter det jätte udda när han inte pratar så XD Och jag saknar Michael Emerson (Ben), jag tittade nämnligen på bonusmaterialet till säsong 1 och han är ju inte med där... I någon säsongs bonus får man följa med Michael på en rundtur typ och jag gillar det :D Jag får väl nörda massa bonusmaterial imorgon istället för att börja med säsong 6... Och jag blev inte riktigt klar med säsong 1 nu innan Top Model, har sista delen kvar, så jag ska titta på det vid elva när Project Runway är slut!
 
Jag älskar Harolds (Michael) bloopers, han är ju helt underbar XD

Blablabla

Hej hej hej. Jag tänkte blogga igår kväll men datorn lät mig inte... Den typ hängde sig och höll på, så jag fick helt enkelt bara stänga av... Inte kul! Men The Dark Knight var i alla fall bra och det var trevligt att se Lost-Richard utanför Lost ;) Men nu tittar jag i alla fall på Lost igen, har sett ett avsnitt och har fem kvar av säsongen. Snart har jag sett klart hela serien ännu en gång ;) Är lite kul att det tar flera år att se serier om man följer dem via TV:n, men bara nån månad om man nördar serien ;) Aja, jag tänkte i alla fall se klart säsongen idag och jag får väl se om jag börjar se säsong 6 idag eller imorgon... Ska se Top Model och Project Runway ikväll så jag tror att jag kommer skippa säsong 6 idag... Jag har blivit värsta Project Runway nörden sen typ två-tre veckor tillbaka XD Jag har inte direkt tyckt att det verkat kul innan, men jag tittade på finalen av förra säsongen och då gillade jag faktiskt programmet... XD Så nu har jag börjat följa det ;D
 

Film dags

Just nu sitter jag och lyssnar på One Direction (och sjunger med) och har precis sett totalt 11 Lost avsnitt under dagen, hehe. Jag är besatt eller nåt... Jag tänkte i alla fall lyssna klart på skivan (är på låt 9 av 13) och sen ska jag ta och titta på The Dark Knight! Ska väl äta massa godis också ;) Har nästan ätit upp Milka-chokladen som jag fick av pappa... Den var ingen smärre hit, men den gick att äta... Jag brukar äta upp alla russin först och försöka spara en russin-lös bit till sist, och det är i alla fall gott... Men hade varit så mycket godare utan russinen! Aja, nu vet ni det och nu ska jag inte skriva mer för det är svår att sjunga med samtidigt :C
 
Söta pojkar ;) Och jag älskar Zayn's OnePiece! (Den gröna)

Nörd...

Hejsan svejsan! Jag sitter självklart och nördar Lost just nu... Har precis sett de tre första avsnitten av säsong 5. Jag älskar hur serien bara blir mer och mer förvirrande i varje säsong xD Jag längtar efter att se klart serien igen... Jag funderar på om jag ska börja se Gossip Girl när jag väl är klar... Jag hade äna glömt bort att jag fick säsong 1-4 för ett tag sedan XD Jag har noll koll ibland! Aja, jag ska fortsätta titta nu och så får jag inte glömma att titta på The Dark Knight senare ;)
 
 

I'm Batman!

Ååååh, jag skulle precis öppna mitt fönster för att det är så himla varmt, men så var det redan öppet... Får starta fläckten istället då... Aja, jag tittade klart på Lost precis vid nio (jag lyckades, höhö) och har tittat på Batman Begins sen dess. Känns lite onödigt att titta via femman när Rasse har den på VHS... Men jag orkade inte hämta filmen så det fick bli filmen ;) Det är i alla fall massa bra skådespelare med: Gary Oldman (Sirius Black i Harry Potter <3), Michael Caine, Liam Neeson och Morgan Freeman :D Är även massa bra i The Dark Knight. Förutom Oldman, Caine och Freeman så är ju även Heath Ledger, Nestor Carbonell (Richard i Lost <3) och Maggie Gyllenhal med :D Och även Eric Roberts är med, och alltså jag känner inte till honom så bra, men han är ju bror till Julia Roberts och far till Emma Roberts, så jag gillar honom för det ;D Jag tänkte se filmen imorgon någon gång... Har sett den förut men kommer inte ihåg den så väl. Och när jag ändå pratar om Batman-filmer så kan jag väl nämna att jag såg Batman Forever igår, och den var bra :D Two-Face var så underhållande med sitt lipande XD
Aja, Kjell kom i alla fall hit för en stund sedan och hade med sig Tilda! Han satte ner henne i mitt knä och hon la sig på direkten, haha, så sött! Sen slickade hon mig i facet... Inte så nice! Jag gillar inte att bli slickad i facet av vovvar.. Och jag är inte så förtjust i hur hundar brukar lukta... Men hon är i alla fall bedårande!
 
Nyare bild på Tilda!
 
Och JAG är ju Batman ;) (Gammal bild)
 

Lost, Lost, Lost...

Goddagens, gissa vad jag gör? Tittar på Lost så klart, hehehe. Har sett fyra avsnitt, är på mitt femte nu, och har bara 7 avsnitt kvar av säsong 4... Den är ju inte så lång, bara 14 avsnitt ;) Hinner väl se klart säsongen idag, hehe. Jag borde vara klar vid nio om jag inte pausar för mycket, ska bli kul att se hur det blir med det XD Jag är ju väldigt duktig på att vara seg xD Men aja, jag har inte så mycket att säga... Så bye bye.
 

I'm so Lost ;)

Nu har jag precis sett slutet av Lost, säsong 3... Jag hatar sista avsnittet :( I alla fall en stor del av det... Sitter alltid och gråter xD Men aja, nu kommer i alla fall en av mina favoriter snart in i serien ;) Jag ska precis börja titta på säsong 4. Är bara 3 avsnitt på första CD:n så jag hinner innan klockan blir 21:00, woho! Men först ska jag se Lost in 8:15 (sammanfattningen av de tre första säsongerna), åååh, den är så kul XD Jag älskar att kvinnan låter så uttråkad när hon berättar, och att de lyckas få det att bli så roligt XD Och det är rätt trevligt att de kan få med så mycket från tre säsonger på mindre än 10 minuter ;) Men ja, det var bara de jag tänkte säga... Nu ska jag fortsätta titta och känna mig dissad av en viss person...
 

Choklad, choklad, choklad

Nu är jag hemma från Donken och Lidl! Tjejen som hjälpte oss var värsta virrig XD Först missade hon att lägga till en del av beställningen så att de blev mycket billigare (Mamma sa såklart till ;)), sen tänkte hon hämta en till sötsursås till mig trots att jag redan fått en. Sen gav hon oss en till pommes och tog inte bort den trots att mamma påpekade att vi redan fått våra, och sen tänkte hon ge oss fler drickor XD Noll koll xD Sen medan vi åt så satte sig två söta barn vid bordet bredvid vårt och sen när deras pappa kom så beklagade han sig över hur dåliga de var på Donken idag XD Han hade nog haft samma tjej och hon gjorde liknande misstag till honom x) Hans barn var i alla fall väldigt söta, trots att flickan höll på och gråta och gnälla väldigt mycket i början ;) Aja, maten var i alla fall rätt god och jag är väldigt mätt... Och jag har köpt massa godis på Lidl ;) Så nu har jag typ överdrivet mycket godis... Och det roliga är att ALLT är choklad XD
 

Lite planer...

Godmorgon! Här sitter jag och glor på Lost... Har fem avsnitt kvar av säsong 3, iiih. Jag längtar efter säsong 4 :D Lär börja titta på den imorgon om jag inte hinner idag... Tänkte nog se I Am Legend på femman ikväll, så jag får se hur mycket tid jag har kvar innan 21.00 när jag har sett klart säsong 3. Jag ska ju inte vara hemma hela dagen... Mamma och jag ska äta McDonalds idag, hehe, så vi blir väl borta i någon timma i alla fall... Jag ska försöka övertala henne att gå till Lidl också ;) Men ja, det är mina planer det... Väldigt roliga planer.........
 
Känner mig väldigt... liten... när jag har flätor, hehe.

Fixat...

Hallojsan... Idag har jag mest tittat på Lost, men även nördat väldigt mycket vid datorn... (Och jag insåg precis att jag inte lyssar på musik lika mycket längre... Beror kanske på att jag ofta tittar på film/serier, hmmmm...) Men jag har även dammsugit, dammat av lite grejer och gjort rent hälften av min gardin... Eller kanske inte ens hälften... Det var väldigt tråkigt... (Katterna är alltid i mitt fönster och stryker sig mot gardinerna så de blir helt håriga.. Jag kan nästan göra en egen pälsmössa av allt hår!) Men ja, det var i alla fall "trevligt" att damma... Att få bort allt det där äckliga dammet...  Och jag blev lite "intresserad" av mina parfymer som stod på hyllan. Försökte komma på vart jag köpt/fått alla ;) Aja, det är vad jag har haft för mig... Känns som att det var igår som jag och mamma var och handlade, och inte för lite mer än 12 timmar sedan... Godnatt på er...
 
Har så jävla mycket fritid så här kommer mina parfymer.
Kicks och Kicks.
Lidl, H&M och Ullared.
Ö&B och Klädkällaren. (Den andra skulle jag egentligen ha gett bort... Haha...)
Den första från pappas ex Marie, och den andra från Sara! (I smell vanilla right now...)

Post

Wiho, hade nästan förväntat mig att jag inte skulle få den... Precis som förra gången.
 

En dröm...

Imorse drömde jag att jag vaknade klockan 12 och att jag var tvungen att skynda mig eftersom att jag skulle följa med mamma och handla... Jag var rätt slö... Sen vaknade jag på rikigt och låg och tänkte "skynda skynda", men så tittade jag på klockan och så var den bara 7... haha XD Det var en konstig dröm... Jag och mamma har i alla fall handlat redan och klockan är inte ens tolv än... Känns konstigt... Lite kul att jag vaknade så tidigt med tanke på att jag somnade först efter halv tre, hehe... Men ja, jag hittade en länk där jag kunde titta på Drake & Josh inatt (och tittade på första avsnittet) och jag tänkte nörda några avsnitt nu! (Och haha, nu sitter grannungen ute och gråter och mamma hörde honom ändå in till köket! Jag hatar mina grannar! :D)
 
Köpte senaste Frida-tidningen, hihi.

Skit

Just nu vill jag inte leva. Jag hatar att må så här jävla dåligt, att vara så här ledsen. Att gråta så här mycket. Att känna mig så här sviken. Jag tänker inte avsluta mitt liv själv, så "självisk" är jag inte, som vissa personer säger att det är att ta självmord. Jag personligen vet inte om jag tycker att det är så själviskt att avsluta sitt liv. Jag ser det mer som att personen mådde jävligt dåligt och inte såg någon annan utväg. Men klart, det är synd att folk avslutar sina liv, man önskar ju att man kunde ha gjort något för att få dem att må bra. I alla fall så önskar jag att jag hade kunnat det. Men just nu ser jag inte mycket mening med livet. Jag hade gärna bytt liv med ett barn i Afrika eller nåt så hade den kunnat få leva ett "bra" liv istället... Men nu går inte det så jag får väl fortsätta leva och hoppas på att jag kan göra något bra för dem i framtiden istället. Och jag får väl försöka se fram emot de skitsaker jag kan, typ att åka och handla med mamma imorgon. Av någon anledning så känns det väldigt lockande. Kanske för att jag inte går utanför dörren särskilt mycket längre. Eller kanske för att då kan jag köpa massa skit som jag inte behöver och känna mig lycklig för stunden över mina skitsaker. Men ja, nu ska jag inte störa er mer med mina deprimerande tankar, för av någon anledning så gillar ju inte folk att läsa om sånt här. Den typiska svensken drar ju sig undan vid såna här situationer istället för att hjälpa de som mår dåligt. Vi människor är verkligen helt underbara!
 
Jag vill ju inte att inlägget ska se för tråkigt ut så här får ni en roligt TBBT bild.
Raj<3

Från the typical svensken @ Facebook

LOL.
 

Karantän

Jag skannade precis min dator och så stod det "Objekt Satta i Karantän och Borttagna" och ordet "karantän" får mig att tänka på andra säsongen av Lost XD Jag såg klart säsongen igår, precis som jag hade tänkt. Jag hade åtta avsnitt kvar så det tog sin lilla tid, men jag hade ju gott om tid. Efteråt tittade jag på Harry Potter och De Vises Sten men jag missade väldigt mycket... Helt plötsligt var filmen slut XD Men ja, jag valde bara den för att jag visste att jag inte skulle kunna koncentrera mig särskilt mycket, hehe. Men aja, nu tänkte jag kolla om jag kan hitta något att äta och sen ska jag se på Lost, tredje säsongen! Jag mår liksom inte särskilt bra idag... Känns inte som att någon bryr sig om mig...
 
Slog mitt rekord på Fruit Ninja inatt, Arcade mode...
 
Och nu slog jag det igen... Berodde nog på jordgubbarna..

Dålig kväll...

Just nu känns det som att allt är emot mig... Tänker inte säga särskilt mycket om det men kan nämna en sak.. Jag var online på MSN, men för den jag chattade med så var jag som offline... Jag loggade ut och sen in igen, men det funkade inte... Jag startade om datorn, och det funkade ändå inte. Sen startade jag mammas dator och var tvungen att installera MSN, men det funkade ändå inte! Dock kunde jag ju chatta, men ibland cp:a det så att jag inte fick vad den andra skrev... Måste ju bero på något internetfel typ? Kan ju inte bero på min MSN om det inte funkar på mammas dator heller liksom. Men nu loggade jag precis in på ebuddy.com med min andra e-mail, och för den är jag online... Så min undran är om problemet är fixat nu, eller om det helt enkelt bara krånglar med den personen jag chattade med... Jag önskar att jag hade tänkt på ebuddy medan personen fortfarande var inloggad... Dumma mig... Får väl checka med ebuddy imorgon om det fortfarande skulle krångla... Aja, jag tänkte i alla fall spela lite Bubble Spinner och sen ska jag sova... Godnatt.
 
Fick lite post idag! Men Eragon kom inte...

Tankenötter

Två tankenötter, lyckas ni få fram de rätta svaren? ;)
 

Hundägare

Godmorgon... Idag mår jag inte så värst bra så jag ska lägga mig och titta på Lost... Kanske tittar klart på säsong 2 om jag orkar och hinner... Och åh, det finns en sak som jag inte har berättat här på bloggen trots att jag har vetat det ett tag... Mamma och Kjell ska skaffa hund, en liten schäfervalp. Jag tror att det var en schäfer som Kjell hade innan... I alla fall så ska Kjell hämta henne nu på fredag, lilla Tilda. Här är annonsen för valparna om någon vill titta, första bilden är på valparnas föräldrar ^^ Både valparna och föräldrarna är väldigt söta!
 
En bild på Kjell och Tilda.

Hemma från pappa

Halloj! I'm home now! Gick vid två och kom hem nu vid åtta. När jag hade gått lite mindre än halva biten till pappa så tutade någon på mig och jag blev typ rädd, haha XD Men det var självklart pappa som tutade ;) Först pratade jag lite med brorsorna när vi kom fram och sen började jag nörda på Nickes Nintendo 64, iiiih. Jag har inte kunnat spela på den på jättelänge eftersom att Nicke hade med sig den när han bodde med sin flickvän. Jag har saknat den, hihi. Det var roligast att spela Pokémon Snap. Man ska ta kort på pokémon och man får poäng för sina bilder och ska försöka slå sina rekord typ (ni som har spelat förstår vad jag menar) och jag brukar inte slå rekorden särskit ofta... Men idag lyckades jag slå rekorden på 8 olika pokémon :D Sedan gick jag ner och satt och pratade lite med pappa tills maten kom (kebabtallrik, om nom nom) och efter maten så spelade jag, Nicke, Jocke och Hampe Pokémon Stadium 1 och 2, hihi. 2:an blev helt speedad under några minispel och det blev jättesvårt men var ändå kul XD Sedan fortsatte jag bara prata med de andra och springa omkring mellan deras rum, och plinga lite på Nickes gitarr... Jag var lite trögstartad men jag kommer fortfarande ihåg hur man spelar Blinka lilla stjärna och en liten del av Smoke On The Water (Deep Purple) ;D Det var rätt kul den sista stunden innan jag gick. Jocke satt och spela dator i sitt rum, Nicke satt och spela i sitt rum och Rasse spelade i sitt, och Hampe stack ut till sitt rum. Och vad gjorde jag då? Jag satt längst upp i trappan i hallen mellan de tre förstnämndas rum XD Och jag fick hela 500 kr av pappa :O Me liky like :D Sen gick jag i alla fall hem vid 19.40 för att hinna hem till Top Model... Så nu tittar jag på det och ska nog ta och smaka på min Milka choklad :O
 
Lite bilder :D
Nintendo 64 <3
Syns inte så tydligt på bilden kanske men man får ju nästan brännskador av att snurra som fan på spaken i mitten... Det är inte nice :O
En bild från Pokémon Snap, min Kangaskhan fick samma poäng som den tidigare... TROTS ATT MIN BILD VAR BÄTTRE :C Jag hade kunnat välja den, men jag var korkad..
Såg att de har suttit upp vårt husnummer igen! Vi har varit nummerlösa i typ ett år...
 

Funny stuff

Ska dra till pappsen nu så här får ni några bilder som jag tycker är roliga :D

 
(Älskar den sista! Fight Club <3)

Planer

Halloj! Idag vaknade jag inte sent som de andra senaste dagarna, hehe. Tur för mig ;) Så jag har tittat på ett avsnitt Lost, duschat och nu tittar jag på Lost igen. En viss karaktärer som är viktig i fortsättningen har precis gjort entré ;) Men jag måste äta något :O Kan väl nöja mig med en burk tonfisk, hihi. Hoppas bara att den smakar bättre än den förra... Men aja, jag ska fixa tonfisken och sen ska jag antagligen se två Lost avsnitt till efter det jag ser nu, och sen ska jag dra till pappa. Vi ska äta pizza :D Mums mums. Och pappa har varit i Tyskland och Nicke, Jocke och Hampe var här igår och hade med sig godis som pappa hade köpt till mig och Rasse. En Milka med russin och hasselnötter bland annat... XD Russin-delen lockar mig inte särskilt mycket kan jag säga er, har aldrig varit särskilt förtjust i choklad med frukt i... XD Marabou jordgubb är ju god, men det är typ den enda frukt-chokladen jag gillar xD Men jag har inte smakat på chokladen än så vi får väl hoppas att den är god, det är ju ändå en 300 grams chokladkaka :O
 
Godiset!

Beställt nya filmer och Eragon!

Usch, klockan är redan över sju... Varför går tiden alltid så fort? Jag har tittat på Lost och några program med Hampe, ätit och suttit och pratat en stund (fast jag pratade inte så mycket...) och så har jag beställt saker från Cdon, hihihi. Jag beställde Eragon, Sucker Punch, In Time och 127 Timmar. Egentligen hade jag inte tänkt beställa 127 Timmar men In Time fanns bara som DoublePack-DVD... Men jag har ändå velat se 127 Timmar ganska länge nu så det var bra ändå, kostade bara 69 kr :D Eftersom att det är måndag så hinner jag nog få sakerna redan denna veckan, hihi. Men aja, jag tror att jag ska se på Flood nu..  Mamma lånade hem en låda med filmer från Kjell igår, hihi. Tror att de flesta är Lindas, och det fanns en del bra filmer. En film som fanns var Barbie: Prinsessan och Tiggarflickan, hahaha. Jag älskade den filmen när jag var mindre och jag tror faktiskt att jag kommer älska den lika mycket nu, haha. Ska nog se den efter Flood ;)
 

Minnen

Jag känner mig forever alone, jippie... Och jag sov typ till tolv idag... Usch... Jag kommer väl försova mig första dagen på högskolan sen... Och jag älskar när man kommer att tänka på gamla minnen... Både bra, dåliga och störiga, hehe. Typ den gången för några år sedan när några idioter som var omkring 18 år, stod och rökte i kön till Spin Rock. Liksom seriöst, vem fan gör så? Det är ju rätt efterblivet att ställa sig och röka mitt i en folksamling, särskilt i en kö där folk antagligen inte kommer vilja lämna sin plats på grund av några idioter. Dessutom så får man inte röka i parken, förutom på de nio rökzoner som finns i parken. Sen det som var det störigaste med personerna var att några barn stod i närheten av dem och fick all rök i sina ansikten. Som ni kanske förstår så gillade inte barnen det, så de bad rökarna att sluta, och vad gjorde rökarna? Låtsades som ingenting och fortsatte röka. SERIÖST? Hur dum i huvudet får man bli? Åh, jag blir så frustrerad! (Jag vill bara kasta min miniräknare på en krukväxt! (Som William säger här)) Och jag minns en annan gång när jag och Hampe åkte Kållerado och hamnade med en bunt killar där någon av dem tände en cigg i båten... Hahahaha, liksom vafan, helt efterblivet att röka i Kållerado ju XD Men den killen var i alla fall lite vettigare (förutom att han rökte i Kållerado) för när jag fick röken i ansiktet så märkte han att jag inte gillade det, och då flyttade han sig lite så att jag slapp få röken på mig! Jag hatar liksom folk som inte har respekt för andra, särskilt rökare. Aja, det var de minnena... Ett störigt och ett "bra". Nu ska jag fixa mackor och titta på Lost!
 

Dumt slut

Åååh, jag är sur! Tittade precis på Amazing Race och det slutade dumt! Ingen har åkt ut en men mitt favoritlag låg sist och är de enda som inte hade kommit till pit stop:et när avsnittet tog slut... Så jag vet inte om de åker ut eller inte! Åååh, tänk om de åker ut?? Jättekul att behöva vänta en vecka på fortsättningen bara för att se dem åka ut... (om de nu åker ut...) Lagom kul om mitt favoritlag åker ut först... Jag hade gärna tjuvkikat, men jag vill inte se vilka som vinner... Får väl tvinga Rasmus att avslöja det, gör ju inget om jag får veta den saken en vecka tidigare ;) Är bara bra så slipper jag undra i en vecka, hehe. Men ja, nu ska jag se klart finalen av Amazing Race säsong 17, har några minuter kvar, hehe. Och sen ska jag nog fortsätta se på Lost... Lost är så överdrivet bra! *_*
 

Desmond <3

Jag tittade klart på Bones avsnittet för en liten stund sen (Aliens in a Spaceship som det heter) och åååh, det berör mig lika mycket varje gång! Jag ser om den bästa scenen om och om och om igen, och den är lika bra varje gång <3 Men ja, nu har jag precis startat Lost, säsong 2! Tänkte se fyra avsnitt nu innan Amazing Race börjar. DESMOND-time :D<3 Åh, jag vet inte varför jag älskar Desmond så mycket... Men han är härlig, och snygg på något vis, haha (A)
 
Jag skulle precis spara den här bilden och så fanns den redan i Mina dokument XD

Noll koll

Halloj! Jag är jättehungrig och borde äta... Och jag borde klä på mig också, kan inte gå omkring i nattlinne hela dagarna... Men jag har ingen aning om vad jag ska göra sen... Jag kan börja läsa någon annan bok, men jag är inte direkt på läshumör... Jag får väl kolla på någon film... Eller Bones, dödgrävar-avsnittet :D Det är avsnitt 9 eller nåt av säsong 2, hihi. Jag trodde inte att det var så tidigt... Liksom vad är det egentligen som händer i alla andra säsonger efter det? XD Jag har noll koll asså x) Aja, jag ska fixa lite grejer då och sen blir det Bones! Och sedan blir det kanske säsong 2 av Lost :D
 
Hahahahahahahaha, jag dööööööör! One Direction passar ju som tjejer ;)

Film-tittande

Halloj! Jag tittade klart på Titanic för några timmar sedan (åh, jag älskar den filmen!) och har nördat lite vid datorn sen dess och har även tittat på Terror På Elm Street 3. Den var rätt bra och väldigt underhållande vid skelett-scenen. Jag älskar att sitta och garva åt skräckfilmer när saker ser så överdrivet fejkade ut :D Men aja, nu tittar jag i alla fall på Vad Kvinnor Vill Ha, hihi. Jag har bara sett några minuter och det är så kul XD Nick är på cafét och så ser man någon kille i krulligt hår snett bakom honom. Jag har alltid tyckt att killen ser lite kul ut, men jag har aldrig känt igenom honom innan idag. Det tog mig bara någon sekund att inse att det var T.J Thyne (Hodgins i Bones), hahaha XD T.J är så underbar xD Nu blir jag sugen på att se Bones bara för det... Måste se säsong 7 någon gång... (Den verkar så bra!) Men så länge kan jag kanske nöja mig med att bara se avsnittet när Dödgrävaren tar Brennan och Hodgins (jag älskar det avsnittet!). Men jag får se det imorgon i så fall, om jag kommer ihåg det... Men nu ska jag återvända till filmen, ciao!
 

Frukosten

Jag kan säga er att jag var rätt mätt efter den här frukosten! 2 stekta ägg, en burk tonfisk och fyra dubbelmackor, hehe. (Och några glas multivitamin)
 

Beliebers vs haters

Godmorgon! I omkring en timma så har jag suttit och läst kommentarer på en status på Facebook... Vad kan det ha handlat om? Beliebers vs haters såklart ;) Såna konversationer är rätt underhållande, fast de blir lite tråkiga efter ett tag... På den statusen jag läste så fanns det över 500 kommentarer.. Jag orkade verkligen inte läsa alla XD Jag minns när jag var lite som Bieber-fansen för länge sedan, när jag älskade Tokio Hotel som mest, hahaha. Då skulle jag alltid gå i försvar om någon sa att Bill var bög eller liknande, hahahaha xD Åh, det var roliga tider... Nu vet jag bättre än att sitta och ha onödiga konversationer ;) Men det är rätt underhållande att det alltid ska klagas över alla pojkband och pojkartister... T.ex Tokio Hotel, Bieber och One Direction. Men ja, många av deras fans blir rätt provocerade, så de är en bra måltavla för folk som gillar att jävlas XD Aja, jag har lite att göra nu.. För det första så måste jag dammsuga och jag känner för att lyssna på musik samtidigt... Och jag vill lyssna på SlipKnot så jag ska lägga över de låtarna jag har på MP3:n! Och jag måste slänga in katterna på toan... (De blir livrädda av dammsugaren) Sen när jag har dammsugit så ska jag duscha och efter det ska jag fixa frukost och titta på Titanic! Hej så länge!
 
Hittade en bra låt genom Beliebers vs haters-diskussionen!

Breaking Dawn - Part 1

Nu, vid halv två, så har jag äntligen sett klart Breakin Dawn - Part 1! Jag är nog den segaste film-tittaren i världen... Jag började titta lite efter tio, så det tog mit typ tre timmar att se en film som är en timma och 40 minuter lång, HAHAHA XD Jag pausade rätt mycket, hehe ;) Jag tyckte i alla fall att den var väldigt bra! Mycket var ju ändrat om man jämför med boken men jag gillade ändå det mesta. Jag störde mig på en del ändringar, och älskade en del andra. Jag störde mig på Irina där i början: För det första såg hon väldigt störd ut (där när de presenteras), och för det andra så ska hon inte ens vara med... Och så stör jag mig på att Ben inte är med... Jag gillade dock att få höra allas tal, och se slutet...Jag har inget minne av att det var någon strid i boken, och om det inte var det så gillade jag ändå att de hade ändat. Och i boken dröjer det lite längre innan man får veta det som händer där. I boken får man ju inte läsa om själva situationen medan den händer,  utan man läser om den senare när de andra berättar om det, och jag gillade att det inte var så i boken. Att man får se allt istället för att bara se genom folks tankar senare liksom, om ni förstår vad jag menar ;) Aja, jag minns inte så mycket mer om vad jag tyckte... Jag är trött ;) Men ofta tänkte jag "Åååh, va Edward är snygg!"... I de två tidigare filmerna har jag ofta tyckt att han är ful... xD Och jag minns två saker till. När det har gått typ en timma och 15 minuter av filmen, när Bella ska dricka, så var hon typ jättelik Renee??? XD Det var skumt, de har ju inte varit lika innan XD Hehe xD Och ja, den sista saken jag minns var att jag störde mig på allas hårfäger när Bella och Edward är hemma igen.... Allas färger såg mörkare ut, Rosalie såg ut att ha färgat håret brunt, men det berodde typ bara på ljust... XD Men det var ändå störigt XD Aja, klockan är två nu så jag ska sova... Men filmen var i alla fall bra, bättre än New Moon Och Eclipse! Godnatt!
 
Jag började asgarva när jag kom till "hur lång tid har det gått sen bröllopet?"-scenen... När jag såg badkaret i spegeln så såg jag nämligen detta klippet framför mig... HAHAHAHA XD Ååååh, jag älskar Ellen xD<3 Jag såg liksom hennes ansiktsuttryck framför mig och hörde hennes repliker där de skulle ha inträffat om det hade varit Ellens verison av filmen XD

Så länge vi båda andas

Nu har jag precis läst klart Så Länge Vi Båda Andas, iiih! (Och jag har inte tittat på Friends With Benefits än... Och tänker inte göra det heller... Hade ingen lust förut och kan lika väl väntas tills imorgon!) Jag har läst i flera timmar, med några små pauser här och där, och nu är jag äntligen klar med boken! Skönt! Även om boken är helt underbar så är det skönt att den är slut, hehe. Men den är typ bäst i Twilight-serien... Bättre än När Jag Hör Din Röst och Ljudet Av Ditt Hjärta, men jag är osäker på om den är bättre än Om Jag Kunde Drömma... Liksom i första boken så tar historien sin början och man får träffa alla personer, och mysteriet med Edward är så spännande... Men det är så mycket romantik, nya intressanta karaktärer och spännande konflikter/händelser i Så Länge Vi Båda Andas... Jag har så svårt att bestämma mig för vilken som är bäst... Just nu tycker jag att SLVBA (fin förkortning!) är bäst, men om jag hade haft båda i lika färskt minne så hade jag kanske inte tyckt det... Aja, den är i alla fall helt underbar som jag sa tidigare och det är väl bara delar i början/Jacob-delen som stör mig ;D Eller ja, jag stör mig även på saker som är fel, men det är inte samma sak... På ena sidan stod det "Zafrina och Serena" och jag bara "vadå Serena...?" och förstod sedan att de hade skrivit fel, ska egentligen stå Senna, hehe. Såna fel är irriterande, men man glömmer de fort ;) Aja, jag orkar inte skriva mer nu... Jag ska sätta mig och titta på Breaking Dawn - Part 1 istället, hihihi. Undrar hur mycket jag kommer störa mig på den? Men ska i alla fall bli trevligt att se den för första gången!
 

Fredag den 13:e!

Just det, det är ju fredag den 13:e idag! Jippie! Eller nåt... Tror inte direkt att jag får mer otur idag än jag får några andra dagar ;D Får nog bara lika mycket, hehe. Fast vem vet, min rygg är ju nästan helt bra igen (har varit okej sen igår) och har jag otur så blir den kanske sämre igen, hahaha xD (Inte för att det hade varit särskilt kul... Jag kan ju äntligen gå helt normalt igen...)
 

Uppe sent

Alltså jag hade tänkt gå och lägga mig runt tolv inatt, men jag la mig först vid halv tre -.- Jag fastnade vid TV:n... Och så höll jag på att skriva ner lite skit också... Först tittade jag ju på Scrubs, sen How I Met Your Mother, My Name Is Earl, Spin City, Cheers och sist Simpsons, hehe. Jag tänkte lägga mig efter Cheers men jag kunde inte låta bli att titta på Simpsons bara för att introt var lite annorlunda... Det var ju liksom ett avsnitt från första säsongen! Det kändes så udda, avsnittet är ju typ 23 år gammalt XD Dock hade jag sett avsnittet tidigare men det var ändå kul ;D Och åååh, jag vill titta på Friends With Benefits... Så fort jag ser en bild från filmen så vill jag se den xD Och jag kan se den för jag har den på min hårddisk, wiho! Jag kollade precis igenom vilka filmer jag har på hårddisken och jag vill typ se hälften av dem... hahaha xD Och det är mer än 130 filmer totalt! XD Jag trodde inte att jag hade så många filmer där... xD Så ja, nu hade jag tänkt läsa lite och sen ska jag titta på Friends With Benefits, hihi. Och efter det så ser jag kanske någon eller några andra filmer... :D
 

Massa TV-program

Hej hallå! Nu tittar jag på Scrubs och How To Save A Life spelas, wäääh. Blir tårögd nu, men beror inte på låten dock.. :( Aja, jag tittade på Paul Blart: Mall Cop innan och jag är inte helt säker på vad jag tyckte om den... XD Den var väl rätt okej, men jag hade nog förväntat mig lite mer av den... xD Jag gillade i alla fall att Jayma Mays var med, hon är så söt :D Det är ju hon som spelar Emma i Glee, och det påminner mig om att jag vill se Glee igen.. Och se alla de avsnitt som jag inte har sett... Jag och mamma brukade se säsong ett på TV men jag vet inte om jag har sett hela säsongen... Jag måste köpa serien någon gång i framtiden :D Och på tal om serier så börjar säsong 18 av Amazing Race på söndag :D Det är typ en all-star säsong (lag från tidigare säsonger) och jag är så spänd på att se om det är några jag känner igen! Men jag vågar inte kolla för jag är rädd att jag ska råka se vilka som vinner... Men när jag såg reklamen så såg de ut som att cowboy-bröderna, Jet och Cord, var med, iiiiih. Hoppas, hoppas, hoppas :D Jag gillade ju dem, hihi. Jag får väl be Rasmus att avslöja deltagarna för mig imorgon, eller helt enkelt vänta till på söndag... Jag väntar nog inte så länge... ;D Men aja, nu ska jag spela lite Bubble Spinner och sen är det sovdags :D (Ååååh, jag hittade en sida med alla deltagarna, utan att avslöja vinnaren! Jag känner igen minst åtta av lagen :D Och jag gillar typ alla :O)
 
 Jet och Cord, hihi :D

Efterbliven natt

Halloj igen! De senaste timmarna har jag bara slappat och läst... Och fixat mat till mig och Rasse... Rätt skönt! De senaste kapitlena i Så Länge Vi Båda Andas har varit rätt mysiga, och jag har bara 90 sidor kvar nu, hihi. Men jag orkar inte läsa mer för tillfället, men jag kommer nog igång igen om någon timma eller så ;) Och haha, åååh, jag har inte berättat om min natt för er! Jag vet inte riktigt när jag somnade men det var väl senast vid två i alla fall, och jag vaknade igen vid fyra. Jag hade ont i benet och kunde inte somna om, och så hörde jag musik eller nåt från Hampe och tänkte att han hade somnat med musiken på. Men när jag ställde mig upp så låg han och tittade på Big Time Rush i mobilen, haha. Han hade somnat inte än. Jag gick i alla fall och hämtade en värktablett och sen försökte jag somna om, men sen störde Hampe mig innan jag lyckades... Han ville att vi skulle cykla med fötterna, hahahaha. Så då gjorde vi det och låg och skrattade. Sen efter en stund så la jag mig till rätta igen men vi fortsatte att prata och skratta. Jag somnade inte om igen fören vid fem och då hade Hampe varit helt efterbliven innan... XD Jag tänker inte ens berätta vad han gjorde men det var rätt äckligt XD Förutom det han gjorde så var det en rätt trevlig timma ;D
 
Jag hade det rätt mysigt när jag satt i köket och åt!

Jag kom in!

Åååååh, vet ni vad? Jag kom in på högskolan! På mitt förstahandsval! Förskollärarprogrammet på Göteborgs Universitet! Jag var en av 360 som hade sökt det som förstahandsval så jag kan ju säga er att jag var rätt rädd att jag inte skulle komma in... Men jag kom in trots allt :D Jag är så lycklig, men jag har svårt att tro att det verkligen är sant... Känns som att jag borde vakna snart och inse att det bara var en dröm, hehe. Nu blir jag nervös inför terminsstarten och alla grejer som måste fixas... Man har ju typ inte fått någon information alls?!?!? Inte jag i alla fall... Men aja, det blir nog bra... Jag undrar hur många det är som kommer in... Liksom 360 sökande och klasserna är hur stora...? Jag får väl bara vänta och se, hehe...  Det var i alla fall jätteläskigt att sitta och vänta på att få komma in på Antagning.se... Det stod att beskeden skulle läggas ut 13.00 den 12:e, alltså idag, och först tog det typ en halvtimma innan jag kunde logga in... (På grund av att det var så många som var inne på hemsidan samtidigt) Och när jag kom in då så fanns inte mitt besked... Stod bara att urval pågick eller nåt. Sen efter ännu en halvtimma så kom jag in igen och då stod det att jag hade kommit in, hihi. Men ja, jag är i alla fall glad, och nu ska jag återvända till min läsning! Fast jag måste fixa något att äta först...
 

Promenad m.m

Ikväll har jag varit duktig! Gick på en promenad med mamma, Hampe, Jocke och Nicke, fast Hampe cyklade, hehe. Nicke och Jocke skulle hem och mamma ville passa på att ta en promenad så hon "tvinga" mig att följa med ;D Var rätt skönt fast gjorde lite ont i ryggen då och då, men det var inga större problem. Vi promenerade i 40 minuter och stannade till på Tempo så att jag kunde köpa något. Blev senaste Frida-tidningen (nummer 14) och en Marabou jordgubb till mig, och mamma köpte också något... Gott & blandat eller nåt sånt kanske... Det var i alla fall trevligt! Nu har jag ju en bra tidning att läsa! Men jag stör mig på den andra presenten man fick med... Åtta postrar på Jedward... De är jättefina men man kan ju inte använda alla om man ska sätta upp dem :C Är ju poster på båda sidorna och det hatar jag... Liksom får man åtta fina postrar så vill man ju kunna använda ALLA, och inte bara hälften... :( Men aja, jag ska nog inte sätta upp dem ändå så aja, hehe ;D Nu sitter jag i alla fall och tittar på Hot Fuzz... Jag älskar den filmen :D Fast jag blir så irriterad på hälften av karaktärerna... Men det är ju typ meningen att man ska bli det (A) Men Nick Frost och David Bradley (Mr Filch i Harry Potter-filmerna) är ju med och dem gillar jag :D Men Nick Frost får mig bara att tänka på hans roll i Wild Child, hahaha xD Han är så kul där xD Men aja, ska se klart filmen nu och sen ska jag kanske läsa lite i min tidning eller i boken... Och jag säger väl godnatt redan nu, natti!
 
En bild från promenaden :D
Jag älskar Emma Stone så jag blev glad när jag såg att hon var på framsidan :D

Kul

Shit, va tiden går fort! Närmar sig redan sju... Så kan det gå när man sover länge... Jag har i alla fall hunnit läsa lite, snackat med Hampe och hjälpt honom med att installera ett spel, äta, sitta och snacka med mamma, Jocke och Nicke, och även spelat Heroes en stund...  Vid maten så var Jocke nära på att välta Nickes glas och då lät Nicke jätteotrevlig och det var så kul för både mamma och jag försvarade Jocke xD Och på tal om kul så kommenterade någon random min blogg förut och undrade vem jag skulle kunna vara förebild åt med tanke på att jag måste vara tre år eftersom att jag bloggar om barnprogram, HAHAHA XD Dog typ lite xD Som att jag inte skulle kunna vara en förebild bara för att jag tittar på barnprogram ibland, hahaha xD Underbart xD Personen vågade inte ens kommentera med sitt namn xD Och med tanke på att jag måste vara "typ tre år" så är jag rätt duktig på att skriva va? ;) Haha, aja, det var rätt underhållande, vissa människor är så blåsta xD Nu tänkte jag i alla fall gå och störa mamma och de andra, hej så länge!
 
Hampe dampe sitter och nördar, hehehehe.

Sovit länge och saknar vännerna

Idag sov jag till klockan halv tolv... Usch, jag gillar inte att sova så länge... Men jag gick och la mig först vid halv två så jag sov i åtta timmar, och det är ju rätt bra... Jag hade tänkt lägga mig tidigare men efter Navy CIS så kom Sex and the City och då tittade jag på det också... Och sen när det var slut så bytte jag till femman och då visades The Big Bang Theory, säsong fem, och hur skulle jag kunna låta bli att titta på det??? Jag har inte tittat på några avsnitt av säsong 5 innan men de var typ jättekul, jag satt och fnissa massor, hehe. Jag älskar Sheldon <3 Men när TBBT var slut så gick jag äntligen och la mig, och somnade nog hyfsat fort... Och nu ligger jag i sängen och har nyligen duschat.. Jag måste ju passa på medan jag inte har några problem med att stå upp ;) Och jag saknar skolan... Inte lektionerna, uppgifterna eller att behöva gå upp tidigt, men att träffa alla vänner nästan varje dag... När skolan var så gjorde det inget om man inte träffade någon på fritiden för man skulle ändå alltid träffa alla i skolan sen... Åh, jag saknar alla vänner :(<3
 
Gamal gruppbild <3 Synd bara att jag inte har en enda bild där ALLA vänner är med :(

Tv-program

Jag tittade på finalen av Project Runway förut och det var rätt kul på något vis... Fast Austin såg rätt läskig ut O_O Och jag tycker inte att rätt person vann, den var störig, men i och för sig så har jag bara sett de två avsnitten som var idag... Så jag har väl inte så mycket att säga till om. Hade jag sett hela säsongen så hade jag kanske tyckt annorlunda ;) Innan Project Runway så tittade jag på Top Model och det avsnittet var väldigt bra tyckte jag... Jag typ älskar Azmarie men det är lite läskigt att hon kan se så maskulin ut... Hade jag sett henne på stan så hade jag kanske tänkt "snygg kille", hahaha, lite creepy XD Och vet ni en bra sak? Jag har inte råkat se vem vinnaren av denna säsongen är! Det är underbart! Det är mycket mer spännande när man inte vet... Så jag håller tummarna för att jag inte råkar se det under de kommande veckorna! Men ja, jag ska nörda lite Bubble Spinner nu och sen är det sovdags... Natti!
 
Azmarie!

Slappis

Idag har jag läst förvånansvärt lite... Bara ett kapitel :O Först tog det ett tag innan jag väl kom igång med läsningen förut, och sen kände jag väl inte för att läsa mer helt enkelt... Istället har jag vilat lite, kollat massa bloggar, spelat Röj och Spindelharpan i evigheter, lyssnat på musik och lite annat... Men jag har inte direkt ätit något...Borde göra det... Får se om jag hittar något vettigt snart... Just nu sitter jag i alla fall och gosar med Sonic, han satte sig i mitt knä, haha :D Nu la han sig istället, och ligger och spinner, aw. Han är så söt och go :D Men aja, jag ska snoka omkring i köket nu och om en stund börjar Top Model, jippie! :D
 
Min bebiiis <3

Från sol till regn

Ena stunden är det jättesoligt, fint och jag har en rengbåge i taket(!?!?!?) och sen öser regnet ner. Jag är glad att jag är inomhus... Och ännu gladare över att jag inte behöver gå ut alls, höhö. Jag har i alla fall bara legat i sängen och spelat lite Heroes... Jag bara dör hela tiden :C Inte schysst :C Men ja, övning ger färdighet, så jag får väl bara fortsätta nörda helt enkelt... Fast just nu känner jag för att läsa. Det hade varit så härligt att läsa ut boken och kunna börja med någon annan nu... Men ja, jag ska fixa något ätbart och sen blir det massa läsning :D
 
Helt normalt med en rengbåge i taket!

01:00

Åh, varför ska tiden gå så fort när man har kul? Det har redan gått en timma sen jag startade Heroes igen och jag hade inte ens tänkt spela så länge... Men ja, tiden flyger iväg... Det är ju ett rätt kul spel, trots att jag ofta förlorar... :( Jag ska nog nörda det rätt mycket imorgon... Hehe ;) Innan jag började spela så tittade jag på Miss Congeniality och chattade med Rasmus, så jag har haft en rätt okej kväll, men jag blir orolig över ryggen nu... Ligger i soffan och det känns lite obehagligt... Tänk om den blir sämre? Liksom jag märker ju inte riktigt om den blir bättre eller sämre för det går ju upp och ner hela tiden... xD Ena stunden kan jag gå ordentligt och har inte så ont, sen är det raka motsatsen, och sen tvärtom igen... Men aja, nu är jag sådär äckligt varm igen så jag ska ställa mig framför fläkten och bli sval, och sen blir det sängen, natti!
 
Jag älskar Miss Congeniality! Jag borde se tvåan någon gång, men Benjamin Bratt (Matthews) är inte med... Så den känns inte lika lockande :( Matthews är ju liksom en stor del av filmen.. :(

Installerat Heroes!

Nu har jag Heroes 3 på datorn, hihi. Jag var inte så bra i början men nu förstår jag lite mer ;) Nicke och Jocke hjälpte mig liksom, hehe. Det tog värsta lång tid innan vi lyckades installera det... Datorn öppnade aldrig installations-fönstret, och det visade sig att det var på grund av Brandväggen eller nåt xD Så till slut lyckades vi fixa det och nu kan jag spela när jag vill, utan skiva ;D Så jag har i alla fall spelat lite, ätit och sprungit omkring... Mamma tyckte att jag skulle följa med på promenad men jag vägrade, hehe. Kan ju fan inte gå normalt så jag vill inte visa mig bland folk! Hade ju varit lagom kul att gå runt utomhus och stöna till när det gör ont, och gå som en hösäck typ XD Och jag fick mamma att asgarva (A) Jag gick omkring hukat och slängde med armarna och såg väl ut som en gorilla eller nåt xD Mamma tyckte att det var jättekul, och jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen... xD Brukar inte skratta så mycket när jag är med mamma, så det var väl trevligt (A) Och ja, ni kanske förstår att min rygg har blivit sämre sen senast jag skrev... Förut kunde jag nämligen gå rätt normalt... Men aja, nu ska jag spela lite mer Heroes, bye bye!
 

Böcker och Heroes

Halloj! Jag har legat och läst lite och har bara typ 160 sidor kvar. Rätt härligt. Och när mamma ringer mig (typ om hon är hos Kjell) så brukar hon oftast fråga vad jag gör, och nästan varje gång de senaste gångerna så har jag svarat "läser" XD Jag har läst mycket på sistone. Det är skönt, bättre än att sitta vid datorn hela dagarna... Och jag har så många böcker att läsa när jag är klar med Ljudet Av Ditt Hjärta... Jag har tre böcker av Stephenie Meyer, alla tre ur Hungerspelen-trilogin, två Harry Potter böcker, tre styck av Lars Kepler, massa böcker som jag tog hem från pappa och lite andra som jag inte har läst än... Plus att jag vill läsa Zlatans självbiografi och Sagan om Isfolket av Margit Sandemo... Det är en serie på 47 böcker och mamma har allihop. Jag har läst första och har för mig att jag tyckte att den var rätt okej... Det är skönt att jag är ledig så att jag har massor av tid för läsning. När det är skola så tappar jag typ läslusten... Först är man iväg i några timmar och sen är man kanske lite trött och då sitter jag hellre och pillar med annat... Och usch, jag måste sluta tänka på skolan för jag får bara panik med tanke på att det inte är långt kvar tills antagningsbeskeden släpps, fy! Så ja, för att byta ämne kan jag väl berätta att min rygg känns lite bättre idag. Jag vet dock inte om det beror på att jag har legat och slappat i sängen större delen av min vakna tid... Jag får vänta och se om det blir sämre helt enkelt... Om en stund kommer i alla fall mamma hem och när Jocke och Nicke (och kanske Hampe) kommer så blir det tacos, mums! Och Nicke ska installera ett av Heroes of Might and Magic-spelen åt mig! Nicke och Jocke brukade spela det när de var yngre och jag fick också vara med ibland och tyckte att det var kul, så jag vill spela det igen. Får bara hoppas att jag fortfarande tycker att det är kul... Förhoppningsvis tycker jag att det är ännu roligare med tanke på att jag är äldre nu och inte riktigt förstod så mycket av spelet egentligen... Aja, hörs senare!
 
Ett av Heroes-spelen :D Tror att vi brukade spela trean :D

Transformers

God kväll! Just nu tittar jag på Transformers, fast den är nog slut när som helst... Några minuter kvar. Jag älskar Transformers filmerna :D Men jag är typ orolig över att ryggen ska bli sämre nu när jag har suttit i soffan så länge... Bara för att den blev dålig just efter att jag hade suttit i soffan en stund... Fast jag vet ju inte om sträckningen beror på att jag låg i sängen typ hela dagen... Borde nästan bero på sängen med tanke på att jag inte sträcker mig av att sitta i soffan och titta på TV hela dagarna annars, men aja, vem vet... Nu är filmen i alla fall slut och Linkin Park spelas, hihi. Först en Linkin Park låt med i S.W.A.T igår och nu en i Transformers. Blir lite lycklig här borta ;) Men jag känner mig rätt obehaglig... Om man kan säga så... Rasse satt och tittade på filmen med mig och Sonic var lite störig, så när han gick ut ur rummet så stängde Rasse dörren.. Så nu är jag jättevarm... Jag avskyr att vara såhär varm! Det är konstigt att det inte blir svalare med tanke på att fönstret är öppet och fläkten är på, på högsta styrkan... Men ja, jag ska väl avsluta sakerna nu och lägga mig och läsa igen... Har läst 360 sidor och har 200 kvar. Och jag hoppas att jag inte får några problem med att somna sen, på grund av ryggen alltså... Jag får hålla tummarna, hehe. Godnatt!
 
Känns väldigt nödvändigt att DVD:n hängde sig när jag tryckte på stopp-knappen...
Väldigt vacker bild asså...

Fortfarande aj aj

Halloj igen. Efter att jag skrev förra inlägget så var typ alla ställningar obekvämma, kunde varken sitta eller lika bekvämt.. Sen efter att ha suttit en stund så gjorde det inte ont längre och jag kunde till och med gå helt rak i ryggen, men sen satte jag mig en stund och då blev det dåligt igen... Och har typ varit dåligt sen dess... Inget är bekvämt... Och Nicke och Jocke kom med Rasse förut och så var jag tvungen att gå ner för trappan för att öppna.. Det var hur hemskt som helst! Det gjorde jätteont! Sen var jag tvungen att gå ner IGEN för att låsa efter dem -.- Sen efter det så la jag mig i sängen och då började jag darra jättemycket... Det var inte så skönt... Det finns typ bara en ställning som inte gör ont i ryggen, och det är när jag sitter rak i ryggen med korslagda ben, men den gör ont efter en stund... Men det är inte värre än att gå i alla fall... Jag kan knappt gå alls längre, och när jag försöker gå med rak rygg så viker sig benen under mig... :/ Men jag har ändå lyckats sitta/ligga och läsa i några timmar och det har känts okej... Fast jag har ju mått bättre ;) Jag undrar när det ska bli bra igen... Jag läste något igår och då stod det att det kunde ta ett par dagar... Yey... Aja, det hade väl kunnat vara värre (trots att det känns som att jag ska gå av på mitten) så jag ska väl inte klaga... Jag ska nog hämta en banan och sen ska jag fortsätta med läsningen!
 
En bild från Little Miss Sunshine, gamlingen som pratar xD

Aj aj aj

Alltså åååååh. Jag tror att jag sträckte ryggen igår... Det började göra ont efter att jag hade suttit i soffan en stund, så jag kanske satt lite dåligt... Och jag hade hoppats att det skulle gå över under natten men det gjorde det inte, så det är säkert en sträckning :/ Jag kan inte gå upprätt, för det gör så himla ont, så jag ser säkert ut som Quasimodo från Ringaren I Notre Dame när jag går... Jag var tvungen att ligga i fosterställning när jag skulle sova, bara för att det inte skulle göra ont... Och nu kan jag typ inte hitta någon bekväm ställning att sitta i utan att det gör ont... Det är i alla fall tur att det är sommarlov så att jag slipper vara tvungen att gå hemifrån... Hade nog varit tvungen att sjukanmäla mig ifall jag hade gått i skolan xD Men ja... Jag ska ta mig till köket och fixa något ätbart och sen ska jag läsa så jag måste hitta en bekväm ställning... Önska mig lycka till!
 
Quasimodo..

Sängen

Nu är S.W.A.T slut och jag känner för att lägga mig i sängen och läsa och äta en mazarin, mums! Hoppas att det blir lite svalare då för just nu är jag väldigt varm... Usch, det är obehagligt! Men ja, sängen nu då och jag avslutar kvällen med en underbar Linkin Park låt som var med i S.W.A.T!
 

Pimp walking

Kan inte låta bli att fnissa när jag tittar på denna... Så kass xD
 
 

Oopsi och hungrig

Nu har jag precis läst klart Jacob-delen i Så Länge Vi Båda Andas, och även halva boken, iiiih. Det är så kul att läsa Jacobs tankar där mot slutet när man vet vad som kommer att hända xD Och nu har det typ gått en timma sedan jag började skriva detta inlägget... OOPSI... Kollade något på Facebook eller nåt och fastnade, hahaha XD Men jag tror i alla fall inte att jag ska läsa mer just nu... De visar S.W.A.T på trean klockan nio och jag tror att jag ska den... Trots att jag har sett den flera gånger och har den på datorn så gav ifrån mig något slags glädjetjut när jag såg att den skulle komma ikväll... xD Och med tanke på att jag har filmen på datorn så hade jag lika väl kunnat titta här och slippa pauserna, men det känns liksom lite mysigt att titta på film via TV:n... Plus att jag ändå inte har något bättre för mig, så kan lika väl slösa bort lite extra tid, hehe. Men jag skulle behöva äta känner jag... Åt bara en halv pizza, två dubbelmackor och lite godis (och en banan!) igår, och idag har jag bara ätit tre dubbelmackor, två stekta ägg, en mazarin och antagligen inget mer... Så jag är rätt hungrig... Kan ta en banan och sedan värma andra hälften av min pizza om en halvtimma... Eller nåt... Låter som en rätt bra plan tycker jag.
 
För en gångs skull såg mitt hår bättre ut på bild än på riktigt, hahahaha. Och jag hade haft klistermärket på pannan i 25 timmar när bilden togs ;D

En paus

Godmorgon! Idag vaknade jag inte förens halv elva... Chockerande typ :O Fast jag gick ju och la mig först vid två så det förklarar varför jag sov så länge... Jag har i alla fall läst lite nu på morgonen och nu har jag tagit en paus för nörda lite Stardoll och lyssna igenom fler låtar på MP3:n... Kollade bara igenom en mapp igår och jag har tre kvar, och det är 143 låtar i andra mappen :O Undrar hur många låtar det är totalt... Orkar inte titta just nu... Och på tal om att inte orka saker så har jag inte orkat duscha än... Mitt hår har nog aldrig sett såhär bedrövligt ut... Haha xD Jag kanske tar en dusch sen... Jag får se... Jag tänker inte göra det innan 13:15 i alla fall ;) Som jag skrev igår så hade jag ett Chiquita-klistermärke i pannan som hade suttit där sen ungefär 13:15, och det sitter fortfarande kvar... Jag har sovit med det... HAHAHAHA. Jag är störd... Så ja, jag tänker låta det sitta kvar till minst 13:15 så att det har suttit där i 24 timmar ;) Men aja, ska inte slöa för mycket nu för jag vill kunna komma igång med läsningen så fort som möjligt... Har bara 3 kapitel, 40 sidor, kvar av Jacob-delen, iiiiih. Och när jag har läst de 40 sidorna så har jag läst halva boken, iiih :O
 
Just nu är det denna låten som spelas i min MP3, den låter så smörig... xD

Läser och tiden bara flyger iväg

Shit, tiden går så fort medan jag läser... Ena studen var den 17:00, sen 18:30, 19:30, 20:30, 22:30 och nu 23:48... Det känns inte ens som jag hinner läsa särskilt mycket under den tiden... Fast jag läser inte exakt hela tiden... Hade ju en längre paus mellan 20:30 och 22:30 och så sitter jag och skriver lite saker med jämna mellanrum, så då ticker ju tiden iväg rätt fort... Men det är ändå läskigt hur fort kvällen har gått.. Men jag har i alla fall läst omkring 160 sidor idag och det är väl rätt mycket...? Det är ju ganska mycket text på varje sida dessutom... Men aja, jag tänkte avsluta det mesta nu och fortsätta läsa en stund... Jag börjar ju närma mig en av de viktigaste händelserna i boken, iiih. Men ja, godnatt på er!
 
Två bilder som jag tycker är lite roliga, hehe.

I'm efterbliven and I know it

Åh, jag har ju namnsdag idag! Jag hade helt glömt bort det trots att jag har tänkt på det ett tag... Har ju inte direkt tittat på dagens datum så det var väl inte konstigt att jag missade det... Blev bara påmind för att Nicke skrev grattis till mig (A) Men ja, grattis på namnsdagen, Jessika! Tack, och grattis på dig, Jessika! ..... Jag är efterbliven, I know. I'm efterbliven and I know it!
Jag har i alla fall legat och läst i ett tag nu... Har läst mer än 100 sidor idag, hihi. Närmar mig snart sida 200 och då är det bara 350 sidor kvar, iiiih. Men jag tog en paus för en liten stund sen för att leta upp min MP3... Jag har inte använt den på evigheter så jag vill kolla vilka låtar som finns på den :D Typ hitta gamla bra låtar som jag har glömt av :D Och det hade varit rätt bra att börja ha med den när jag åker någonstans... Det är rätt deprimerande när jag är borta en längre stund och mobilen dör så att jag inte kan lyssna på musik på vägen hem... Aja, jag hittade även mina tuggummin när jag letade efter efter MP3:n, hahaha. Jag hade glömt av dem totalt xD Så nu sitter jag och smaskar på ett tuggummi och sjunger en låt som jag har hittat på själv... Och jag har ett Chiquita-klistermärke i pannan och det har suttit där sen 13.15 ungefär... Jag känner mig så barnslig och underbar xD Men aja, nu ska jag kolla igenom MP3:n så att jag kan komma igång med läsningen sen igen... Det är hela 100 sidor kvar av Jacob-delen, gaaah. Även om Jacob är bättre nu än när hans del började så tycker jag ändå bättre om att läsa Bellas tankar än Jacobs... Uscha.
 
I'M SEXY AND I KNOW IT! Hahahahaha.
Det är en jävla brun fläck på klistermärket, inte nice. INTE nice asså.

Gamla goda tiden

"Godmorgon"! Jag har varit vaken i några timmar och har läst lite, men har mest suttit vid datorn... Jag skulle egentligen behövt duscha idag för mitt hår ser och känns helt bedrövligt, men jag orkar inte... Håret blir ju ändå inte bra så varför bry sig? Hehe. Förut när jag låg och läste så började mamma att dammsuga och då kröp Sonic in under mitt täcke och gömde sig XD Först låg han under mina ben, sen la han sig på min mage, sen la han sig bredvid mig halvtäckt under täcket, och sen la han sig under mina ben igen x) Han var så söt så :D Och jag har Jill Johnson - Crazy In Love på hjärnan... Den får mig att tänka på när jag och Josephine alltid umgicks med varandra och gick omkring på stenarna utanför hennes hus och sjung på den, haha xD Jag har för mig att det låg några plankor här och var som vi brukade gå på... x) Och vi brukade alltid sitta där och tälja... Det var mysigt... Det var på den gamla goda tiden, innan högstadiet... Typ i fyran/femman eller nåt, hehe... Jag saknar den tiden... Jag umgicks väldigt mycket med Josephine, hennes lillasyster och Emelie och jag brukade alltid cykla hem till dem... Det var på den tiden jag både var social och aktiv med att röra mig, haha XD Ibland önskar jag att jag kunde bli liten igen, allt var så bra då... Inga bekymmer... Och matematik var fortfarande kul på den tiden! Jag älskade matte när jag var liten... Jag var så duktig så... Och jag älskade att läsa (vilket jag fortfarande gör) och älskade när man skulle läsa hemma och skriva ner hur många sidor man hade läst, haha x) Aja, jag tänkte fortsätta läsa nu... Ha så kul utan mig ;)
(Och åååh, jag saknar även min klocka som jag hade när jag var mindre. Den var digital och det gick att ta tid med den, den var så praktisk och kul! Och rätt ful.... Men jag älskade den ändå!)
 
En gammal bild på Josse och mig hos min mormor och morfar. Mitt smile, HAHAHAH <3

Om en vecka och Little Miss Sunshine

Alltså på torsdag nästa vecka så kommer de på antagning.se att publicera ens antagningsbesked och jag blir jättenervös bara av att tänka på det... Jag kommer typ inte våga logga in och kolla om jag har kommit in eller inte... Liksom tänk om jag inte kommer in...? Jag vet inte vad jag ska göra i så fall.... Detta är jätteläskigt, dumma högskola... Jag får helt enkelt försöka glömma av det och inte tänka på det förens det är dags att kolla... Mina tankar hjälper ju inte så det är ingen idé att ödsla tid på att tänka på det...
 
Jag har i alla fall kollat klart på Thelma & Louise och nu tänkte jag äta tonfisk (i solrosolja... smakar sådär...) och titta på Little Miss Sunshine. Den verkade kul när jag läste på baksidan:
Följ med på en galen roadtrip med familjen Hoover, en av de konstigaste familjerna i komedihistorien! Pappa Richard (Greg Kinnear) försöker desperat att sälja sitt fantastiska motivationsprogram, medan mamma Sheryl (Toni Collette) stöttar sin excentriska familj. Hennes deprimerade bror har just blivit lämnad av sin älskare, och farfar Hoover är så grov i munnen att han blivit utslängd från ålderdomshemmet på grund av sitt dåliga uppförande! Den yngre delen av Hooverfamiljen är inte mycket bättre: 7-åriga Olive ska bli skönhetsdrottning och Nietzsche-läsande tonåringen Dwayne har avgett ett absolut tystnadslöfte. När Olive blir inbjuden att delta i "Little Miss Sunshine-paraden" i Kalifornien klämmer familjen in sig i sin gamla rostiga Folkvagnsbuss och följer med henne - på en hysteriskt rolig resa!
Kan ju knappast bli dåligt när Greg Kinnear, Steve Carell och Abigail Breslin är med :D
 

Morgonen

Halloj! Jag har varit vaken sen nio-tiden och har väl inte gjort så mycket intressanta grejer... Först låg jag i sängen en stund och störde mig på mina grannar... XD De satt ute på balkongen och beklagade sig ute på balkongen, som vanligt, högt och tydligt. Bruden satt och klagade och sa något om att hon inte hade klagat något alls och sånt, och jag tänkte "varför måste du börja nu då?!?!?" XD Sen sa hon något till F (manliga grannen) om att han inte kommer få se "henne" fören han har slutat med alkoholen eller nåt... Jag vet inte vem hon syftade på med "henne", men F verkarde ju ha ett barn från ett tidigare förhållanden som han inte får träffa, och "henne" är kanske hans dotter... Vem vet. Det är i alla fall väldigt konstigt att det sitter där ute och pratar så jävla högt som sina problem... Som att de vill att alla ska höra...
Aja, jag har även nominerat artister/band/låtar till Rockbjörnen, läst något kapitel, spelat Röj och Spindelharpan, kollat bloggar och andra sidor, chattat och tittat på Youtube-klipp, och nu tittar jag på Thelma & Louise. Jag är inte så förtjust i hon som spelar Thelma, Geena Davis, hennes röst låter typ äcklig.... xD Men ja, förhoppningsvis kommer jag inte störa mig för mycket på henne....  Och jag minns inte så mycket från filmen, bara de sista sekunderna och någon del med Brad Pitt... Det är allt, så det är nästan som att se filmen för första gången ;D Men ja, jag ska fortsätta titta på filmen nu och sen ska jag kanske läsa, eller så ser jag en till film... Jag vet inte riktigt...
 
Ett roligt klipp som Rasmus visade mig. Det är nog roligare för alla andra än för mig för min dator är nämligen väldigt, väldigt seg just nu och Youtube hackar sig ofta... :(

Vill ha: Scrubs

Haha, Scrubs är på TV och jag tittar inte på det så ofta men självklart så är det ett avsnitt som jag har sett ;) Har gått lång tid sen jag såg detta avsnittet, men jag älskar det för Mandy Moore är med :D Jag älskar intro-låten också, I'm no superman. Jag borde titta på hela serien någon gång.... J.D och Turk är så underbara <3 Jag tittade precis på cdon och boxen med alla nio säsonger kostar bara 999 kr, hehe. Rätt billigt med tanke på att alla säsonger kostar 199 kr styck var för sig (förutom säsong 2 som av någon dum anledning kostar 229 kr xD). Jag kanske köper den i framtiden, vi får se... Nu tänkte jag i alla fall lägga mig och läsa... Ska bli skönt. Natti!
 

Filmtjuv

Halloj! Jag tittade färdigt på Wild Child för ett tag sedan och efter den såg jag Mamma Mia: The Movie och nu tittar jag på Nanny McPhee, hehe. Det var reklam för Mamma Mia innan Wild Child kom igång och då kände jag för att se den efteråt.. Så jag gick till vardagsrummet för att hämta den, och det slutade med att jag kom tillbaka med nio filmer istället för en xD Eller till och med tio, det är två i en och nu i efterhand känner jag att jag vill se båda filmerna, och inte bara den ena, hehe. Förutom Mamma Mia och Nanny McPhee så tog jag med mig Rain Man, Thelma & Louise, Stolthet & Fördom (filmen från 2006), Stolthet & Fördom (serien från 1995), Little Miss Sunshine, The Last King Of Scotland, Public Enemies och Brudens Bäste Man :D Jag hinner inte se fler filmer idag men jag ska se de andra under veckan eller nåt, när jag känner för det.... Det kommer bli första gången jag ser Little Miss Sunshine, The Last King Of Scotland, Public Enemies och slutet av Stolthet & Fördom (serien), så jag hoppas att de är bra :O Men om de inte är det så gör det väl inte så mycket, det finns ju hur många andra bra filmer som helst ;D
 

Slö

Halloj! Idag låg jag kvar i sängen ända till klockan 12! Jag vaknade vid sex, men låg kvar och typ halvsov tills klockan var halv tio. Sen gick jag upp och gjorde något, vem vet vad, och sen satte jag mig i sängen under täcket igen. Jag satt väl där och glodde ett tag och tänkte på saker, och sen somnade jag nog en stund... Sen när klockan var 12.15 så tyckte jag att det var dags att gå upp och ta en dusch, så då gjorde jag det ;) Och sen efter det så har jag mest slappat vid datorn... Nu hade jag tänkt titta på Wild Child och jag har inte så mycket andra planer för resten av dagen, bara att jag ska se Bad Boys på sexan 21.00, hihi. 2an kommer vid samma tid imorgon, woho! Jag älskar Bad Boys, Martin och Will är så bra skådespelare :D Men ja, jag tänker nog inte läsa idag.. Jag tänkte att jag kan ta en dags uppehåll och så börjar jag med Så Länge Vi Båda Andas imorgon ;) Men aja, har suttit sen två och tänkt att jag ska titta på filmen så nu är det dags att starta den, hej så länge!

Bara för att jag älskar Wild Child och Emma Roberts :D

Eclipse

Jag fick post från photomic idag men det var bara vimmelbilderna... VART ÄR RESTEN? GAAAAAAAAAAAH. Tycker ju nästan att det andra borde ha kommit samtidigt... Vimmelbilderna var typ tråkiga... Cirka 500 styck... Jag är inte med på så värst många bilder... Väldigt ofta står någon mitt framför mig... Aja, de var i alla fall liiiite kul att titta på...
 
Men ja, jag tittade nyligen klart på Eclipse... Jag både gillade och ogillade den... Den var mycket bättre än New Moon, som jag hade för mig... Och jag gillade en del saker och ogillade andra... Jag störde mig på vissa ändringar... Till exempel att precis som i New Moon så ändrade de Edwards strid så att det var nära att han dog... Och jag älskar ju Rosalies historia men Rosalie lät mycket otrevligare i filmen när hon och Bella pratade... Och det störde mig väldigt mycket när de hade med repliker från boken, och det var fel karaktär som sa det... Till exempel så sa Esme några av Edwards repliker och Bella sa Alices... Och de hade ändrat vem som höll examens talet... Fast det tyckte jag var en bra ändring. En annan sak som jag gillade väldigt mycket var när Jasper berättade sin historia för Bella. I boken sitter de tillsammans med alla andra, men i filmen var de ensamma, vilket jag tyckte var lite mysigare. Med tanke vad som händer mellan dem i New Moon så tyckte jag det var lite trevligt att se de ihop ensamma, utan problem :D Jasper är så sööööt, haha... Och jag tycker att Nikki passar väldigt bra som Rosalie, hon är så vacker :O Men jag stör mig på Jacob... Eller Taylor rättare sagt... Liksom Jacob ska vara gigantisk men Taylor är inte det... Han ska typ vara längst men de andra andra karaktärernas skådespelare är ju typ längre och biffigare :C Men aja, det funkar ändå... Bara störigt när man precis har läst boken.
 
Just nu sitter jag i alla fall och tittar på Top Model och har ett klistermärke på pannan... Från bananen jag åt förut, hehe. Det har suttit där i 3-4 timmar XD Men jag stör mig på Top Model, denna säsongen... Bara för att de är från England respektive USA så behöver de ju inte "strida" mot varandra... Det är bara löjligt.. Varför inte försöka vara vän med alla bara? Känns fejkat..
 
Lite bilder :D
Just det, jag tycker inte om att Victoria är utbytt heller... Jag gillade Rachelle Lefevre mer än Bryce Dallas Howard, även om Bryce var rätt bra... Brukar ju vara så vid byten, hehe.

Ljudet av ditt hjärta

Jag läste ut Ljudet Av Ditt Hjärta för en liten stund sen, woho! Nästan exakt 15:00, haha. Det kändes så underbart mot slutet när jag satt där med boken i handen och bara hade några sidor kvar. Jag har läst rätt mycket idag... En femtedel, hehe. Men jag började med kapitel 23 imorse och det kapitlet är verkligen det värsta i hela boken :C Usch, va jag hatar det xD Hade äna glömt av det kapitlet när jag hade läst kapitel 15 och tänkte att det var det värsta kapitlet... XD Men förutom alla dumma Jacob-grejer så är boken helt underbar... Så mycket bättre än När Jag Hör Din Röst... Fast ändå sämre när man tänker på Jacob-delarna :C Jag kan ju inte låta bli att hata Bella lite när hon ska hålla på, hehe. Men nu är allt det störigaste över, äntligen! Jag funderar på att se filmen nu med en gång... Trots att jag är rädd att den kommer suga bara för det... Fast jag har svårt att tänka mig att den skulle suga mer än New Moon, så jag ska ge den en chans nu... Och så får vi se om jag har fel eller inte :D Sen får vi se vad jag gör, kanske börjar läsa Så Länge vi Båda Andas på direkten. Jag längtar ju efter all spänning som händer där :D
 
 
 

Läs, läs, läs

Heeej! Just nu halvligger jag i sängen och har precis läst två kapitel. Jag har bara fyra kapitel kvar nu, 61 sidor, ooooh. Jag ska fortsätta läsa och läsa tills jag har läst ut den! Jag ska inte ta några mer pauser nu efter att jag har publicerat detta inlägget :D Det ska bli skönt att bli klar med den och sedan börja med nästa, för då händer det ju massa kul, hihi. Och jag tror inte att det är massa jobbiga Jacob-saker där... Är väl några problem med honom, men inte som i Ljudet Av Ditt Hjärta. Och det ska bli skönt att läsa ut den boken också och kunna börja läsa de andra böckerna som på sitt vis tillhör Twilight-serien. Jag vill nämnligen läsa Bree Tanners Andra Liv efteråt, och sen guiden :D Men aja... Jag ska fortsätta läsa nu och så får vi se hur lång tid det tar... Jag har inte så mycket andra planer för dagen, bara att jag ska se Top Model ikväll, hihi.
 
Detta klippet är så sött, haha xD<3

Kvällen, New Moon sög...

Halli hallå... Jag sitter och tittar på Wallander: Den Svaga Punkten, fast den är slut när som helst... Jag kan inte säga så mycket om den, jag tittade inte så noggrant ibland så jag missade en del och förstod inte så mycket... xD Filmen började i alla fall med två flickor som var utanför ett stall typ och jag tyckte att jag kände igen den ena så jag satt där och funderade. Sen kom jag att tänka på styvsytern i Tur och Retur, My, och det visade sig att det var hon, haha :D Hon pratar så himla gulligt, nån skånsk dialekt typ :D Aja, innan har jag chattat, läst, slappat vid min sega dator och sett New Moon. Filmen sög typ... xD Allt gick så himla fort och hela tiden satt jag typ och tänkte "så här var det inte i boken...." xD Och Robert gjorde inte Edward rättvisa... Han såg bättre ut i förra filmen... Och det störde mig väldigt mycket att de hade lagt till egna saker... Det var ju mycket som var ändrat i jämförelse med boken, vilket är normalt, men i filmen så börjar Edward och Felix att strida och Felix är på väg att ha ihjäl Edward, och så långt gick det ju inte i boken... Och något som störde mig väldigt mycket var att Angela var ihop med Eric istället för Ben -.- Jag förstår att allt inte kan vara som i böckerna, men den lilla grejen hade ju fan inte varit svår att fixa. De ska ju inte ändra relationerna -.- Ben är ju ändå med en del i andra och tredje boken så det är fult om de inte tänker ha med honom alls... Han nämns ju mer än Eric... Aja, jag hade kanske gillat filmen mer om det inte vore för att jag precis hade läst boken xD Men ja... Jag ska väl lägga mig och läsa nu, har bara ca 120 sidor kvar :D (Och ååååh, det läskiga med filmen var att jag knappt kände igen något, trots att jag har sett den innan :O)
 
Några roliga bilder (A) Första, hahaha <3

Funderingar kring Eclipse...

Godmorgon! Jag har läst två kapitel nu på morgonen (Lite mindre än 200 sidor kvar nu, hihi) och har precis duschat. Igår kväll skrev jag "Aja, har jag tur så är kapitel 15 inte för Jacob-jobbigt..." och jag hade verkligen otur... Kapitel 15 var ju typ jobbigaste kapitlet -.- Jag blev så jävla arg medan jag läste xD Mycket argare än under första kapitlet xD Kanske förståligt med tanke på vad som händer i kapitel 15.... xD Jag hatar Charlies reaktion när han får veta -.- Aja, det blev ju bättre till slut ;) Men just nu tänker jag på filmen... Eclipse... Jag har typ inget minne av den... Trots att jag har sett den på bio två gånger, först med Emma och sen med Emelie och Sara.... Jag var inte ens säker på att jag hade sett den fören jag tog fram mina gamla biobiljetter i lådan och kontrollerade om det var den eller New Moon som jag hade sett xD Jag har nog bara ett litet minne och det är av Bree... Att hon typ sitter och gömmer sig vid ett träd eller nåt... Det är allt xD Jag har inte ens några minnen av New Moon... Kanske ett, när Bella springer, men annars ser jag bara Vampyrer Suger framför mig... Väldigt frustrerande... Men jag lär ju känna igen saker när jag väl ser filmerna igen... Jag tror inte att jag har sett Eclipse igen efter andra bion och det är nästan exakt två år sedan dess... Så det är inte så konstigt om jag inte minns så mycket i så fall... Jag får typ ett svagt minne nu, om Bella lite innan det med Bree, men jag får ingen skärpa på det... xD Aja, det är i alla fall läskigt hur fort tiden går... Jag minns fortfarande första dagen på gymnasiet (minns till och med lite av bussturen...) och nu har det redan gått en månad sen studenten... Det är sjukt hur tre år kan gå så fort... Och hur mycket saker kan förändras under den tiden... Hmm, aja.... Jag loggade precis in på Swedbank och blev förvånad över att se att jag hade 3000 kr på kortet... Vi fick studiebidrag i juni också, wiho! :D
 
En bild på Bree...
Den påminner mig om att jag fortfarande inte har läst boken om henne (Bree Tanners Andra Liv) trots att jag har den... I och för sig har jag inte läst Twilightsagan - Den Officiella Illustrerade Guiden eller Genom Dina Ögon heller trots att jag har dem också... Jag är väldigt seg... 

Och Spanien vinner EM 2012!

Åååååh, har typ aldrig sett en bättre match än finalen ikväll! 4-0 till SPANIEN! <3 Först gjorde Silva mål efter 14 minuter och sedan Jordi Alba efter 41. Efter 84 minuter gjorde Torres mål och fyra minuter senare gjorde även Juan Mata ett mål. Först trodde jag inte att Torres skulle få vara med idag heller men sen fick han komma in när det var en kvart kvar, och då blev jag glad ;D Härligt med så många mål, och trevligt med två styck på fyra minuter :D Och ååååh, det var så himla sött när matchen var slut! De spanska spelarnas barn kom ut på planen och sprang omkring med sina pappor, hur gulligt som helst! Torres var jättesöt med sina barn Nora och Leo, 3 respektive 1,5 år gamla :D Och det kändes typ som att de flesta av spelarna hade barn... xD Alla spelarna var i alla fall jättegulliga med sina barn och det gick inte att låta bli att bli glad när man såg dem :D Aja, det var en bra match och jag tycker att de förtjänade vinsten, och jag tycker att det är väldigt trevligt att de har vunnit två gånger i rad nu, hihi. Trots att jag är glad över matchen så känner jag mig rätt deppig nu bara för att jag känner mig dissad, så jag ska lägga mig och läsa så att jag kan bli på lite bättre humör igen! Fast hur ska jag kunna bli på bra humör när förra kapitlet slutade så dåligt...? Dumma Jacob, kan han inte bara vara tyst? Aja, har jag tur så är kapitel 15 inte för Jacob-jobbigt... Jag hatar Jacob xD I alla fall när han håller på som han gör... Han hade nog inte blivit så glad om situationen var omvänd och någon höll på som honom xD Men aja, godnatt!
 
Från kvällens match! Måååål! ("och Torres i lysgröna skor" eller vad kommentatorn sa <3)

Och en bild på Torres, Nora och Leo, sött va? :D

Läsning och fotbollen

Godmorgon! Tiden typ flyger iväg... Den är redan halv två... Jag har varit vaken sen ungefär nio och har legat och läst och slappat lite vid datorn. Jag läste två kapitel i natt och har läst 4 kapitel sen jag vaknade idag, 77 sidor om jag har räknat rätt, hehe. Jag närmar mig mitten, 2 kapitel kvar, hehe. Men jag hade bara tänkt läsa ett kapitel i natt (kapitel 6 - Schweiz) men sen kom ju Rosalies kapitel precis efteråt och jag älskar det kapitlet så jag kunde inte låta bli att läsa lite till <3 Jag älskar allas historier, att få höra hur de blev till och hur de har varit och sånt... Jaspers historia bör komma om ett tag, wiho! Och åh, jag längtar till all spänning... Undrar hur långt det är kvar tills det kommer igång :O Men aja... Jag borde typ klä på mig... Sitter fortfarande klädd i mina sovkläder... Och mamma lär komma hem om en stund... Mm... När jag har klätt mig så ska jag fortsätta läsa och så får vi väl se hur mycket jag läser idag :D Och nu blev jag lite bitter... Det är final av fotbolls EM ikväll och de visar 50 First Dates på trean vid samma tid -.- Jag ville ju se den filmen och så ska de visa den just idag, de kan skita på sig -.- Jag längtar i alla fall efter finalen, men jag kommer sakna fotbollen sen.... Men det kommer ju mer matcher i framtiden ;) Det är i alla fall Spanien och Italien som tävlar om guldet idag... Hade Tyskland vunnit i torsdags så hade det varit lite kul... Det var nämnligen Spanien och Tyskland som mötte varandra i EM 2008, hehe. Tyskland missade sin chans till revansch... (Spaninen vann förra gången) Men aja, nu ska jag sluta babbla, hej så länge!
 
Jag spelade lite Rat On A Snowboard inatt och var så jävla nära att slå mitt rekord...

RSS 2.0