Nudlar

Okej, jag går inte och läger mig riktiiiiiigt än. Jag är hungrig så jag gör nudlar, mohahahaha! Och jag är korkad eller nåt... Ibland när jag gör nudlar till mig själv så frågar Hampe om jag kan göra åt honom också och så svarar jag nej och att han får göra det själv, och sen brukar jag ändå fixa nudlar åt honom... Jag är för snäll ibland.

Sovdags!

Nee, tror att jag ska gå och lägga mig nu, har varit trött i flera timmar och jag är seg i nacken också. Och jag har ont i halsen och det kittlar i örat... Men jag ska läsa igenom min del av Historian innan jag går och lägger mig... Det enda jag minns från delen är att Locke och Hume nämns i en mening, att de handlar lite om slavar från Afrika och det handlar väldigt mycket om kvinnor... Och om hur de bodde då på 1700-talet, hehe.
Aja, natti på er. (Och nu gjorde Hampe mig sur genom att fråga varför jag var sur när jag inte var sur -.-)


Stay

And I love you more than I did before
And if today I don't see your face
Nothing's changed, no one can take your place
It gets harder everyday

Say you love me more than you did before
And I'm sorry it's this way
But I'm coming home, I'll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay

Sjunger

Jag sitter i köket och lyssnar på musik och sjunger och Hampe sitter också här i köket och så sa jag "Jag tycker synd om dig som måste höra mig sjunga så mycket" och han svarade typ "Varför då?" och jag sa "För att det inte är vackert" och han svarade "Jo, hyffsat", hahahaha O_o Då vet vi vad han tycker om min röst, höhö.
Men jag har tråkigt, det är kul att sjunga med i låtarna men jag har liksom inget att göra... Orkar inte öva på Historian för då kan jag inte sjunga, och jag orkar inte fortsätta lägga patianser och spela Bubble Spinner, det är tråkigt nu när jag har gjort det så länge... Jag får väl ta och spela Röj eller nåt, haha :C

Det blir 800 grader, du kan lita på mig, du kan lita på mig!

Plugg

Alltså det stör mig typ att jag inte har något att plugga medan vissa av mina vänner har massa att göra... När jag pratar med Rasmus så typ rabblar han upp massa saker som han måste göra och jag sitter liksom där och har typ en eller noll saker att göra... Visst, gött för mig att jag inte har så mycket plugg men det är ju inte kul när jag är inne på MSN och liknande och alla andra är utloggade för att de måste plugga :C Just nu har jag bara min Historia redovisning som jag måste öva till och den lär inte vara allt för komplicerad... Min del är 300 ord lång på datorn men jag tror inte att det kommer kännas som så värst mycket sen när jag ska öva på det... Vi får väl se... Men jag ska prata om Locke och Hume, MOHAHAHAHAHA. Jag är lite Lost-galen... Som jag har skrivit tidigare så har ju John Locke och Desmond Hume fått sina namn efter filosoferna John Locke och David Hume, så därför tycker jag att det är lite kul att just jag ska nämna dem i vårt arbete C: Men tror att jag ska spela lite spel nu och sedan ska jag väl öva pyttlite på Historian.


Jag lyssnar på fina MCR, därav bilden <3

Busunge

I'm home. Detta har typ varit en flummig dag med massa skratt... Emma kan ropa på folk som vi inte känner ibland bara för skojs skull och jag har typ tagit efter henne så idag har jag ropat på Sandras ex-kille, när han vände sig om så började jag och Emma asgarva, vi är väldigt bra på att dölja vem det är som ropar... Och det finns en kille i teknik klassen som jag ropade på två gånger, men han reagerade inte, tråkmåns... Det var mycket roligare när både jag och Emma ropade på hans kompis för två veckor sen, hihi.
Men det känns inte som att det är fredag... Jag och Emma redovisade i alla fall svenskan idag och ja, det gick väl bra fast det kändes lite fail... Jag önskar att jag kunde "se" vad mina klasskamrater tänker om mig när jag står där framme och babblar... När de andra redovisade så tänkte jag typ "De hade bra fakta", "Hon pratade bra och tydligt", "Hon borde prata högre" och liknande... Och de måste ju tänka något om mig :C Men jag har varit busig idag, jag hörde inte allt som de andra sa under sina redovisningar för jag satt och sms:a, hehe, oopsi.

Ni får en bild på mig, va busigt C:

(THE BEATLES T-SHIRT <3)

G'natt

Sitter och är typ helt väck i sängen... Har suttit och spelat Bubble Spinner de senaste minuterna, halv sovandes... Det är väl nice, eller kanske inte... Min syn var helt suddig ibland och nu kan jag knappt skriva normalt på grund av tröttheten, jag gör massa stavfel... Fast det märks inte för jag fixar ju dem. Men jag tänkte lägga in min uppdaterade version av bildspelet i skoldatorn och så ska jag lägga in lite dokument på min hårddisk, och sedan ska jag lägga mig och sova... Jag vill läsa min bok men jag är för trött och jag skulle nog behöva träna lite mer till redovisningen men jag orkar inte... Känns som jag lär faila men det blir förhoppningsvis bra, svenskan är ju sista lektionen som tur är, hihi.
Men aja, godnatt.


Jag är bäst!

Nu har jag skickat in Historian och svarat på Rekryterings Myndighetens frågor, woho, jag är bäst. Det gick värsta fort att svara på frågorna, jag trodde att det skulle ta lång tid... Aja, jag vet inte vad jag ska göra nu... Orkar typ ingenting, haha. Ska nog spela lite Bubble Spinner, jag vill slå min klasskamrat Emils rekord och hans syrras också... Emils är lite mer än 22000 poäng och hans syrras är 45555 poäng... Emils är ju dubbelt så mycket som mitt, bitchigt :C Aja, jag ska spela, spela, spela. Och jag ska undvika att säga "dumma frans" när jag sitter i klassrummet när Frazze sitter där inne... Jag gjorde det igår och jag syftade ju på en av mina ögonfransar men det lät som att jag syftade på Frazze, han heter ju Franz i efternamn, haha...
Men maten blev klar nu så jag ska äta och sen ska jag spela, woho!


Rekryterings Myndigheten

Jag fick mitt brev från Rekryterings Myndigheten idag... Så nu ska jag läsa igenom mitt Historia arbete för att se så att det inte står massa skit i det (typ "BYT ORD" och liknande, jag gillar att skriva sånt i mina arbeten...) och sedan ska jag skicka in det, och sedan ska jag svara på alla frågor som Rekryterings Myndigheten vill att jag ska svara på... Jag lär ju knappast bli inklallad om de ska inför plikten igen, haha, tur för mig i så fall.
Sen när jag är klar med det så vet jag inte vad jag ska göra... Kanske kolla på någon film... Eller plugga på svenskan, vi har redovisning imorgon och jag har gjort ett supersnyggt bildspel, Nalle Puh är med i det ;) Tänk, tänk, tänk *slår mig löst i huvudet*. Jag vill även läsa min bok, jag har fortfarande tre kapitel kvar ju.
Och just det, jag skulle ta kort på mina nagellack! Jag köpte ju ett sånt nagellacks paket med tunna penslar och så köpte jag även ett Depend nagellack, nummer 255, hihi. Och jag fick ett doftprov på Britney Spears nya parfym på köpet också, hehe.

Och åh, jag var nyss inne på Swedbank.se för att se hur mycket pengar jag har kvar och när strecket är innan 1 050,00 vid framtida insättning så känns det ju inte som att jag ska få pengar, det känns mer som att de tänker ta pengar från mig xD

Buss

Nu sitter jag i bussen på väg hem ;) Tyckte att jag kunde skriva ett litet inlägg till er för att vara snäll. En äckel gubbe sitter i bussen, jag vill spy på honom, hahaha.
Men jag och Emma var på Kicks förut och jag köpte nya nagellack, woho! Kan visa bild när jag kommer hem, hihi. Men nu ska jag försvinna in i en annan värld så bye bye.


Testar mobilbloggning ;)

Nu har jag målat naglarna och jag ville bara testa att mobilblogga innan jag kryper ner i min sköna säng. Naglarna blev typ mobbade (skeva streck), haha :( Men jag vill ha fler nagellack med tunna penslar, jag vet att det finns ett paket som innehåller gul, orange och lila glittrigt eller nåt sånt och jag vill köpa det paketet :D Kan kanske göra det imorgon, hihi.
Aja, nu ska Jessie lägga sig!


Snart elva

Eh, bu... Klockan är nästan elva och jag tror att jag ska stänga av datorn... Jag vill måla naglarna och läsa, så det så. Just nu är mina naglar vita och jag vill måla dit några streck eller nåt, hehe. Och jag har bara tre kapitel kvar i min HP bok nu, yey. När jag har läst ut den så ska jag nog läsa Den Som Törstar och sedan tar jag och läser den andra HP boken, jag har ju ändå läst HP böckerna några gånger så då kan de få vänta. Men jag försvinner nu, så godnatt.

Ni får en bild på mitt "vackra" öga.

I'm screamin' from the top of the world! C:

Jag skrek värsta fult precis... Jag skulle sträcka mig efter fjärrkontrollen som ligger bredvid mig och precis när jag sträckte ut armen så hoppade Yoshi ner från soffan och landade rakt på min hand, jag blev typ livrädd så därför skrek jag. Jag har fortfarande ont i magen efter "chocken", hahaha xD Men jag har i alla fall tittat på Dirty Dancing (den är lika bra varje gång! <3) och nu tänkte jag tita på The Day After Tomorrow (den är också lika bra varje gång! <3). Men det känns ju som en väldigt fin blandning av filmer, först drama/romantik och sen katastroffilm. Men ååååh va jag älskar katastroffilmer, hihi. Men aja, nu dissar jag er för filmen då :D


Vila

Haha, jag har typ sovit i en timma... Eller jag har liksom vilat i en timma och somnat då och då, men jag har väl inte sovit så värst länge när jag väl har somnat x) Det var i alla fall mysigt, men det känns som att det borde vara morgon nu och inte eftermiddag... Ichlo pichlo, nu fick jag ont i magen... Usch, mår typ illa, d'oh!  Fast nu börjar det försvinna igen, fail...
Men jag ska nog flytta mig till soffan nu och sätta mig och kolla på någon film. Och mamma hade köpt chips och dipp till mig förut och jag vet inte om dippen var ny eller nåt men det var OLWs Crunchos - Cool mexican som smakar lök, vitlök och chili och jag har bara smakat med fingret och det smakde inte så gott... x) Får hoppas att den smakar bättre tillsammans med chipsen, annars blir jag ledsen i ögat, haha.


Gruppbilden

Nu har skolfotona kommit, det gick fort. Nu har jag äntligen fått se hur mitt face blev på gruppbilden, woho. Gruppbilden blev ju 5000 gånger bättre än mina enskilda foton, det tycker jag i alla fall! Men åh, jag längtar efter att få skolkatalogen, jag älskar skolkataloger. Kul att sitta och glo på alla människor... Men ah, jag ska nog spela lite mer Bubble Spinner och sen ska jag väl kolla på någon film.

Jag och Sandra. Sandra ser längre ut :C

Dum målare

Nu har blogg.se's iPhone app äntligen kommit :O Nu kommer jag kunna blogga direkt i mobilen, nice :D Då kommer ni kunna få inlägg även om jag åker till stan efter skolan eller liknade, höhö. Jag hoppas att det glädjer er!
I alla fall så är det en dum målare utanför mitt fönster igen... Jag satt och tittade på mamma som stod vid min dörr och så såg jag något i ögonvrån och då var det skuggan av målarn som syntes... Nu sitter jag i alla fall på golvet under skrivbordet för jag vill inte att han ska se mig, han verkade nämligen sätta sig på knä ute på altanen och hans huvud tittade fram en gång när jag tittade ut, usch xD Jag gillar att gömma mig för målarna... Men mitt gömställe nu är ju bättre än mitt förra, höhö. Men jag ska nog läsa lite nu... Vi fick en bajs lång text att läsa tills imorgon av Irma igår så jag måste ju läsa den då alltså... Och när jag har läst så vill jag kolla på någon film eller nåt, fast jag vill inte sätta mig i soffan när målarn är där ute...

Jag såg precis det här klippet. Gillar en persons kommenter "now let's see him get out of that parking spot!" hahaha.

Nytt rekord C:

Klockan är snart elva och jag ska snart stänga av datorn, men jag tänkte spela lite Bubble Spinner innan. Och vill ni veta vaaad? Jag slog mitt rekord förut! WOHO! Innan var mitt rekord 5977 poäng och nu är det 10823, ooooh! Jag brukade spela spelet på Facebook förr och där var mitt rekord 4000 någonting, så jag klådde det rekordet för ett tag sen i alla fall, hihi.
Men just nu sitter jag och fular mig i sängen... Sitter med korslagada ben i sängen med datorn på benen och så lyssnar jag på The Black Eyed Peas och dansar med överkroppen, mest med huvudet och händerna (armarna), vackert.  Men nu blir det lite mer Bubble Spinner då och sedan ska jag läsa (det är inte långt kvar i boken, bara 4 kapitel) och sen är det sovdags, så natti!


Google+

Jag gick precis in och kollade på Google+ och jag måste ju bara säga att jag tycker att sista alternativet under "Kön" är väldigt fint, hahahaha xDSlutade tidigt

Idag kom jag hem vid ett, jag skulle egentligen kommit hem vid fyra, hoho. Marita var inte i skolan idag (eller igår) så vi kunde åka hem, och hennes lektion är ju lite längre än 2 timmar så det var ju gött att slippa den! Men vi har fått någon uppgift om att läsa en artikel... "Läs den och skriv ner dina synpunkter på hur denna verksamhet påverkar fysiskt och mentalt välbefinnande."... Det stod även att den var på sida 4-5 i GP:n och det lät ju som att det borde vara en lång artikel men när jag sökte så hittade jag bara en kort, och jag tyckte inte att den sa så mycket x)
Men jag typ stör mig på mina grannar... Deras jävla bilar står ofta precis utanför våran ytterdörr, det är ingen jävla parkering där utanför. Jag gick hemifrån vid 8.30 och då stod en bil där och den stod fortfarande kvar när jag kom hem, fast när jag kom hem så var det dock två bilar där... Och de står fortfarande kvar... Mamma kan ställa bilen utanför när hon har handlat eller liknande för då slipper hon ju gå flera vändor från parkeringen, men då står hon bara där i några minuter, medan mina grannars bilar kan stå där i evigheter. Jag stör mig på det, man öppnar dörren och det står en bil bara någon meter framför en, liksom ey, det är en gångväg där så jag vill gärna kunna gå på den.
Aja, jag tänkte kolla på film eller nåt nu, hihi.

Min rumpnisse ligger och kloar mig i magen. Den andra rumpnissen ville också vara med på bild.

Födelsedagasbarn

Idag fyller Becca och Daisy 18 år, grattis till dem :D Och vet ni "vem" mer som fyller år? Min blogg! Fast den fyller ju bara 2 år, den är en liten bebis. Men grattis min lilla blogg, I löve you! <3 Fast jag vet inte om någon annan älskar dig, så känn dig mobbad... Typ släng dig i väggen eller nåt...
Jag ska i alla fall gå om en liten stund, jag ska med 8.42 bussen... En halvtimma kvar tills dess, min klocka är nämligen 8.12 just nu. Fast nu slog den om. Men aja, jag ska sminka mig och sånt nu så bye bye.


FULT

Alltså är det bara jag som blir helt galen på alla fula uppdateringar på Facebook? Det blir ju bara fulare varje gång de uppdaterar och allt blir krångligare också... De uppdaterade för bara några få dagar sedan och det blev skumt enligt mig, och nu över natten så har de uppdaterat igen så att det ser ännu skummare ut. Det är skit fult...
De har ju plötsligt uppdaterat hur det ser ut när man har lagt in nya bilder... När man lägger in enskilda foton så blir de hur stora som helst och när man lägger in flera foton i ett album så ser det ut som på bilden här nedanför. Innan så hamnade ju bilderna bredvid varandra lodrätt, och alla bilderna var lika stora och man såg hela bilderna, de var ju inte typ "inzoomade" som de är nu... Alltså det är verkligen fult... Allt blir verkligen bara sämre och sämre...
Och jag skickade iväg Rasse till bussen för en liten stund sen och han ville krama mig... Förstår inte vad de skulle vara bra för men aja... Haha.


Godnatt

Bajs, det är allt jag har att säga... Godnatt.

Och Rasmus, denna bilden är till dig. Du borde förstå varför... Ostkaka...

Tralalala

Vad tror ni att Jessie sitter och tänker just nu? Om ni trodde "Släpp då gubbjävel!" så hade ni rätt! Hahaha, kan inte sluta fnissa. Fast jag är irriterad, jag blir aldrig klar med Historian och jag gillar inte att sitta och vänta på att sega människor ska svara på mina sms :C Men jag tänkte försöka göra lite Historia nu, jag har en idé om hur jag ska göra så vi får väl se om det blir bra. Arbetet ska in på fredag så jag vill få klart det nu, jag började ju för ganska längesen... Och jag blir bara mer och mer irriterande gör mer tid som går...

Studietid måndag

Sitter och har studietid och pluggar inte, va busigt! Emma och Sandrorna spelar kort och jag gör väl inte så mycket, tittar väl på. Tänkte försöka plugga Historia men jag stör mig på de som sitter bredvid.
Vi har fått lite information om studentbalen, snubbarna bara stod och babblade i evigheter, det var inte kul. Men jag orkar inte skriva mer så känn er mobbade, hejdååååå!

Bajs

Jag är sur, detta har inte varit en bra morgon... Jag vaknade vid sju och skulle skicka iväg Rasse till bussen vid halv åtta och jag kände att det inte var någon idé att gå och duscha innan ja hade skickat iväg honom så jag låg kvar i sängen... Vad tror ni hände? Jag somnade om såklart... Sen vaknade jag igen klockan 8.20... Då gick jag till Rasse och sa att jag glömde skicka iväg honom och sa åt honom att gå då istället, fast han satt vid datorn och lyssnade typ inte på mig... Jag sa i alla fall till honom en gång senare och då hörde jag hur han bankade lite på datorn medan han stängde av den och sen när han kom ut från sitt rum så satte han sig på soffkanten och såg lite borta ut och sa "jag mår inte bra"... Visst visst. De gånger han säger så så säger han det alltid när man säger åt honom att det är dags att gå så då känns det inte så troligt att han verkligen mår dåligt... Jag orkade i alla fall inte bry mig så nu är han väl i sitt rum och vilar eller spelar dator...
Och mamma ringde medan jag var i badrummet så jag svarade ju inte, och när jag ringde henne så svarade inte hon och när hon ringde igen så kom det typ inte ens fram till mig... När klockan var 9.25 så stod det att jag hade missat ett samtal vid 9.24, haha...
Aja, nu ska jag torka håret och sen ska jag kanske läsa, vi får väl se.

*FNISS*

Jag ska stänga av datorn alldeles strax, sitter och spelar Bubble Spinner just nu... Tänkte väl spela en omgång till och sen ska jag väl lägga mig och läsa, jag har ju fortfarande inte läst något! Imorgon blir det sovmorgon fast jag och Emma ska åka vid elva istället för tolv, så det så. Och wow, jag har haft mitt nagellack i mer än 30 timmar och allt är fortfarande kvart! Det är typ rekord! Vi får väl se hur mycket som är kvar efter skolan imorgon.
Men åååh, jag kan inte låta bli att skratta varje gång jag ser 118 100-reklamen, hahahahaha, den är så kuuuuul! Så jävla skön, släpp då gubbjävel! xD Men aja, nu ska fnittermajan spela och sedan lägga sig xD

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut?
Så fiiiiin.

Släpp då gubbjävel!

Tittade precis på finalen av Amazing Race och nu sitter jag och gråter, bläääää XD Liksom de tävlande gråter och så börjar jag också gråta. Fast nu sitter jag och garvar istället, samtidigt som jag är tårögd, för 118 100 reklamen då de är på gymmet kom, och den är så himla kul XD "Släpp då gubbjävel!" hahahahaha XD Åååååh, döööör, den är lika kul varje gång x)


Dom är uppe på taken, alla e högt över staden

(Hihi)
Det är någon uppe på taket, jag hör hur den klampar runt där uppe, haha xD Och usch, förut så såg jag hur det plötsligt klättrade in en man på balkongen och jag ville inte att han (eller dem, det kan ha varit två...) skulle se mig så jag gömde mig i sängen, haha. Jag gillar inte att ha män utanför mitt fönster, jävla målare x)
Men aja, jag är hungrig, jag har liksom inte ätit någon frukost, lunch eller middag (jag har bara ätit lite chips och Riesen) så jag ska nog gå och fixa något nu... Typ nudlar, hehe, om det finns rätt smak. Sedan ska jag nog läsa lite.. Jag läser ju aldrig när jag tänker att jag ska göra det, och jag vill liksom läsa ut min Harry Potter bok för jag har ju tvåan och trean som väntar, och Linnea beställde lite grejer från Cdon förut och då passade jag på att beställa den fjärde boken genom henne, så snart har jag tre HP böcker som väntar på mig :D
Och åh, nu när jag skulle skriva rubrik till inlägget så kom jag på att AMAZING RACE kommer idag, jippie :D


25 september

Godmorgon...
Jag har inte så mycket att säga om gårdagen, jag hade trevligt i början i typ två-tre timmar eller nåt men sen resten av tiden var väl sådär... Jag hade bara kul lite då och då under resten av kvällen men de andra verkade ju ha kul så vem bryr sig om hur det var för mig.
Jag tänkte i alla fall gå och duscha nu och sen får jag väl se vad jag hittar på.

HEJDÅÅÅ

Nu ska jag alldelles strax dra till Daisy så bye bye!

Bjuder på en bild på Marcus och Daisy från Halloween, tagen av Linnea (eller av någon annan med Linneas kamera, hehe).

Money money

Pappa var nyss här och lämnade pengar till mig från farmor, hehe (A) 250 spänn, I'M RICH! Han sa att mina naglar var häftiga, haha. Pappa kom på motorcykeln och jag hörde den ju långt innan han kom och ringde på dörren... Och på tal om pappa och motorcykeln så såg jag honom igår när jag skulle hem. Jag och Kurt (Sandra) satt i ena busskuren och så kom någon på motorcykel och så såg jag att det var pappa och han kände nog igen min jacka eller nåt för han svängde in på busshållplatsen, haha. Han skulle till systemet så det var därför han körde där inne vid busshållplatsen, annars kör han ju alltid utanför, hoho.
Men alltså det känns som att jag har massa pengar. 1130 kr på kortet och snart kommer ju studiebidraget och då blir det mer, och 1750 i cash. Jag brukar inte ha så mycket cash i plonkan. Va skumma ord jag använder... Jag brukar inte skriva cash och plonkan... Aja, jag ska nog läsa lite nu.


Kladda

Aj, jag sköt precis parfym i mitt öga... Men aja, då kommer väl mitt öga lukta gott, hehe. Förut torkade jag mina byxor med hårtorken och nu lyssnar jag på The Shara Situation och tänkte sminka mig, och sen får jag väl ta på mig resten av kläderna som jag ska ha på mig, hehe. Just nu har jag bara linne på överkroppen och jag ska ha på mig min blommiga tunika och min svarta cardigan över.... Men nu blir jag godissugen, och jag har inte pluggat Historia eller läst ännu, va krånglig jag är... Men jag har spelat Bubble Spinner och klått mitt rekord, fast bara med 200 poäng eller nåt... Aja, nu ska jag gå och kladda i mitt face, mohahaha.

Naglar

Nu har jag målat om mina naglar, höhö. Det blev inte bra, speciellt inte på högra handen. Jag måste ta bort det som kom utanför... Jag gillar de med vitt bäst.Lördag morgon

GOOOOOOODMORGOOOOON!
Jag är störig, jag kan inte sluta sjunga, jag sjunger hela jävla tiden. I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight, no promises. Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms. Here tonight. Jävla Shayne Ward. Det är inte fint.
Men ah, vid fem ska jag åka till Daisy så det är typ 6 timmar kvar tills dess och jag vet inte riktigt vad jag ska göra under den tiden. Jag tar väl och läser lite för jag läste aldrig igår kväll och så försöker jag kanske göra lite Historia... Den måste ju bli klar någon gång. Men just nu är jag hungrig så jag ska fixa något att äta, typ kokta ägg eller nåt... Och kaffe, mohahahaha.
Och vill ni veta en sak? Internetet funkar i mitt rum just nu.... På båda datorerna... Weiiiiiiird. Det har knappt funkat här inne alls på en hel vecka och när jag har suttit i andra rum så har det bara funkat på skoldatorn... Men alltså jag gillar nästan bättre att sitta vid skoldatorn bara för att den har sin inbyggda kamera, det är liksom kul att kunna ta en bild till varje inlägg om man inte har någon annan bild som man vill ha med...

Weirdo.

Avstängning

Jag ska nog stänga av datorn strax... Och gå och lägga mig och läsa... Jag läste aldrig förut för jag började chattat istället och sen när jag slutade chatta så gjorde jag annat, typ satt och sjung... Och det var någon snubbe som ringde precis när jag började läsa... Jag svarade inte men han lämnade meddelanden som jag lyssnade på och han sa att det var Staffan och att de väntade utanför på mig... Hmmm, lite fel nummer va.
Men aja, natti bloggen och mina läsare, vilka ni nu är.

Jag e söt, det är sant. Nej, förlåt, jag ljög.

Hoho

Jag är verkligen störig när jag är ensam hemma... Springer och skuttar runt i lägenheten, sjunger och säger massa konstigheter... Jag är som en liten skitunge C: Nu har jag i alla fall beställt mina skolfoton och jag tänkte läsa lite nu... Och jag sitter och funderar över vad jag ska ha på mig till Daisy imorgon... Jag tror att jag vet vad jag ska ha men jag är inte helt säker än, hehe. Men aja, läsning nu då.

Weird bild. Har på mig presenterna som jag fick av Sandrorna igår, hihi.

Klassfoton

Vi kan beställa våra skolfoton nu, äntligen! Fast mina enskilda bilder blev inte så bra... Men jag tyckte att jag såg okej ut på klassfotot, fast jag har ett jävla a mitt i facet så jag är inte säker! Liksom kul att de var tvungna att sätta stämpeln rakt i mitt face... Det är ju bara jag och Sandra som har märket i ansiktet men man kan ju ändå se Sandras ansiktsuttryck bättre än mitt... Och hahahaha, man kan beställa iPhone-skal med fotona på, hahaha, dööööör.


Projektarbete

Jag sitter och har projektarbete, lalalala. Sitter och skriver om hur man som personal på t.ex en förskola ska berätta för det cancersjuka barnets kompisar och deras föräldrar om sjukdomen, höhö. Det känns som att den delen borde vara klar snart, Emma får väl läsa igenom det nästa vecka och se om det fattas något, hihi.
Vi slutar om en halvtimma så nu ska jag fortsätta skriva, bye bye!

Sovdags nu

Hum, jag ska nog gå och lägga mig nu, lägga mig och läsa i min mysiga säng. Fast vet inte om jag orkar läsa... Jag är trött och vissa kapitel i Harry Potter böckerna kan vara hyffsat långa så då ligger jag liksom där med boken hängandes ovanför huvudet och orkar knappt bläddra och tappar nästan boken på mitt huvud. Och nu sitter jag typ och oroar mig över helgen när det gäller internetet... Jag hatar att det krånglar så jävla mycket och det lär ju vara helt efterblivet imorgon också... Och jag stör mig på alla skoluppgifter. När jag tycker att det går åt helvete så får jag typ VG och när jag tycker att det går bra så får jag knappt G... Inte kul. Och åååh, jag ser inte fram emot morgondagen. Grupparbete, grupparbete och grupparbete. Nästan ensam, helt ensam och helt ensam.
Aja, nu sitter jag och sover över tangentbordet så nu ska jag stänga av, natti!

Eh, ful.

Psyko

Sitter och coolar mig med min PEZ-sakimoj (sakimoj är ett gulligt ord) som jag fick av Sandra och lyssnar på Veronica Maggio - Snälla bli min, är glad att Lollo tipsade mig om den för ett tag sen :D

Ah, jag är ju väldigt söt också.

Naglarna

Nu har jag målat naglarna och de blev jättefula, hahahaha. Jag testade liksom bara att måla lite med de nya nagellacken och det blev inte så bra. Det är massa gröna prickar på alla naglarna på vänster hand, men det är inga gröna prickar på höger hand, kanske för att jag inte gillar att måla med vänster hand (A) Tummen och pekfingret på vänster hand blev bäst.
Men ni får en bild på vänster hand i alla fall, men det är svårt att ta bilder för ljuset är dumt...


Blöööö

Jag. orkar. inte. med. mitt. internet!
Det har knappt funkat sen jag kom hem vid halv fyra, men just nu funkar det fast det är ju inte trådlöst... Och det dog när jag satt i soffan i mitt rum men nu verkar det funka i vardagsrummet... Och de har funkat lite då och sen halv fyra men det har dött ganska fort... Och internetet har varit segt när det väl har funkat...
Jag får väl hoppas att det ska funka nu och resten av dagen, men jag blir ju inte förvånad om det dör.... Jag blir bara väldigt irriterad...
Men jag vill veta om problemet ligger hos Telia eller hos oss, det började ju krångla i onsdags förra veckan och på torsdagen så skrev en kille på Facebook att hans internet krånglade och han hade också Telia... Men han verkade inte ha samma fel, och det kanske funkar nu...
Aja, jag ska hämta lite godis tror jag och sen får jag väl se vad jag gör... Jag fick PEZ av ena Sandran, hihi. Och jag vill måla om mina naglar...
Men gillar att internetet oftast lyckas dö precis innan jag är på väg att publicera ett inlägg, det är inte meningen att ni ska få några fler inlägg av mig eller nåt.

Arsle

JAG E SUUUUUUUUUUUUUUUUUUR! Jag ska gå och hänga mig eller nåt, jävla hordator. Jag kom hem för nästan en timma sedan och först nu funkar internetet. Det har inte funkat någonstans sen jag kom hem och Rasses krånglade också lite, men nu funkar det i alla fall... Fast jag vågar inte lita på att det ska funka länge till... Det har krånglat hela veckan men idag har nästan varit värst, jag orkar inte. Jag vill veta vad som är det jävla äckel problemet. Är det mina datorer eller är det Telia eller är det något annant!?!?
Aja, orkar inte skriva mer, jävla pissiga skit internet.

Halv elva

Klockan närmar sig halv elva och jag är uttråkad. Sonic ligger i mitt knä i alla fall och han har nog legat där i någon halvtimma... Mysigt. Men jag tänkte förflytta mig till mitt rum och så får jag väl se om internetet dör eller inte... Om det dör så stänger jag av datorn men annars låter jag den stå på medan jag läser. Jag har skrivit tack till 107 personer under dagen och det kan komma att bli några till innan tolv, i så fall får jag tacka dem också, hehe...
Mina axlar är helt döda nu och det ska bli skönt att gå till sängen, men jag vill inte flytta på Sonic... Han har det ju så mysigt hos mig... Och jag ser inte fram emot imorgon eller fredag... BoF och Projektarbete imorgon (+ studietid och klassråd) och Historia, Projektarbete och Svenska på fredag och då är inte Emma där och vi har grupparbeten i alla ämnen och jag är med Emma i alla ämnen, haha... Men det ska väl gå bra ändå.
Aja, nu drar födelsedagsbarnet, bye bye ;)

Mindre bra bild som mamma tog förut. Min bebis <3

Testing

Jag testade precis ett av mina nya nagellack, hihi, och jag spillde lite nagellack på byxan... Varför spiller jag alltid på mina favoritbyxor?!?!? Men ah, denna fläcken är inte så stor och den är grönaktig så den syns inte så tydligt... Fläcken på mina gula byxor är ju svart så den syns ju typ på en kilometers avstånd, hahahaha. Men det var i alla fall kul att måla med en sån tunn borste C:

Weird bild.


Mina presenterNu har vi ätit mat och jag har öppnat mina presenter, hihi. Jag fick 1000 kr av pappa och så fick jag ju allt jag önskade mig av mamma. Harry Potter (Hemligheternas Kammare och Fången Från Azkaban), Den Som Törstar (Kristina Appelqvist) The Big Bang Theory säsong 1-3, The Beatles t-shirt och Michael Jackson t-shirt, woho. Den Som Törstar släpps ju idag men eftersom att vi bokade den så kom den redan igår, hihi. Mamma köpte även 4 paket Milk Chocolate Butter Biscuits till mig, mohahaha, och Cappuccino-pulver, woho.

Jag orkade inte ta bilder på tröjorna men de finns ju här.

Tralalala

(En vän e bra tralala, hur skriver man tralalala? Det vet väl inte jag!)
Jag sa ju att internetet skulle dö om jag gick till mitt rum! Men det funkar i vardagsrummet... Så nu sitter i ett hörn, i skamvrån, hmmmm. Haha, nee, men känner mig ju lite mobbad här borta.
Och Kjell skulle visst inte komma idag, han kommer imorgon, så jag får nog öppna mina presenter efter maten :D Jag fick kinapuffar av Hampe, hihi.
Och jag HATAR när internetet dör medan jag skriver ett inlägg, jag är rädd att jag inte ska kunna publicera inlägget då... Men internetet brukar komma tillbaka om jag flyttar lite på datorn, höhö.
Men aja, nu får inga mer inlägg förens jag har öppnat mina presenter!

Nagellacken jag fick av Emma, Jessie glaaaad!

Taaaack

Okej, nu har jag skrivit tack till totalt 74 personer så jag har ordet "tack" på hjärnan :D Jag var på väg att skriva grattis till en person... Det hade varit fail, haha.
Men åh, jag är hungrig och tycker att mamma ska börja med maten NU! Det blir lax med pasta och ostsås för jag ville ha det, mums mums. Och jag vill öppna mina presenter också... Fast vi väntar väl tills Hampe och Kjell kommer.
Och jag vill sätta mig i mitt rum... Internetet kommer säkert dö om jag går... Jag ska testa strax...


HAPPY BIRTHDAY TO ME

Ja, då fyller man år idag ja, höhö. Grattis till mig själv!
Jag kom precis hem från stan, jag var där med Sandrorna och Emma, och jag fick min present från Emma också, 3 nagellack med tunn pensel, hihi :D
Men nu tänkte jag sysselssätta mig med att tacka alla som har skrivit grattis till mig på facebook, det är typ 60 st som jag måste svara på nu, hehe.
Och mitt internet funkar bara i köket, bitchigt. Visste att det inte skulle funka bra idag heller.

Bild på födelsedagsbarnet!

Sovdags!

Jag har glömt att nämna att Sandras dotter Isabelle var med i skolan idag, den lilla busungen är så söt så! Det går ju inte att låta bli att le när man tittar på henne :D Och usch, vi tittade på Flugornas Herre på BoF lektionen, Isabelle tyckte att den var läskig då och då och jag förstår henne, hon fyller ju 3 i november och om ni har sett filmen så vet ni nog att den är lite störd och att de är rätt våldsamma mot slutet... Typ när de välter ner stenen i en av ungarnas huvud så att han dör... Barnvänlig film alltså. Men filmen sög typ... Jessie didn't like it. Och jag förstår inte varför den heter Flugornas Herre heller...
Nu sitter jag och lyssnar på låtar från årets Melodifestival och undrar vem som kommer vara först att säga grattis till mig, haha. Jag tänker inte stanna uppe för att se, jag måste sova nuuuuu. Nattiiiii.

<3 (Naw, miniatyrer)

Trololololol

Jag pratade precis med mamma i telefonen, i sex minuter... I slutet satt jag bara och svarade "mm", "hopp", "okey" och liknande och önskade att hon skulle säga hejdå, hahahaha.
Men alltså min födelsedag börjar ju fint imorgon, jag kommer vara ensam med katterna... Ingen kommer säga grattis till mig på morgonen, snyft. Fast ah, mamma kanske hinner komma hem innan jag går, vi får väl se... Men åh, jag vill ha mina presenter, de är så fina så! Jag vill testa min MJ t-shirt nuuuuu. Fast det är ju lite störigt att jag vet vad jag får, hum...
Men åh, jag ritade en bild igår och jag vet inte om jag ska färglägga den eller inte... Den blir roligare om den är färglagd men jag har typ inte rätt färger... 
Men aja, nu ska jag titta på mer Lost bonusmaterial, fast säsong 2 nu, hihi.

Säääääriiiiig bild. Träsktroll.

Bonusmaterial

Åh, jag tittar ju på bonusmaterialet från första Lost säsongen och just nu ser jag en tillbakablick med Claire och piloten från innan planet åkte och aw, det är så gulligt. Haha, nee, kanske inte gulligt men Greg Grunberg (Matt i Heroes) spelar ju piloten och jag gillar honom och han är knappt med i själva serien, han är ju bara med i några minuter, så det är ku latt se lite mer av honom :D Men nu blir jag sugen på att se Heroes ju... Dumt, jag vill ju se klart hela Lost igen innan jag fortsätter med Heroes och Veronica Mars...
Men aja, jag ska gå och hämta en glass och sen ska jag fortsätta kolla på bonusmaterialet, hihi.


Kasst

Alltså det är ju kul att mitt internet ska krångla exakt varje dag! Jag orkar inte med allt jävla krångel och jag skulle knappt bli förvånad om internetet inte funkar alls imorgon, fin födelsedagspresent liksom. Just nu sitter jag i köket, det funkade i mitt rum men sen dog det och det ville inte funka i vardagsrummet...
Jag ska i alla fall skicka in ett arbete i BoF nu och sen vet jag inte vad jag ska göra... Det finns ju inte direkt mycket att göra i köket... Jag vill kolla på Lost bonusmaterial... Jävla piss internet. Men ah, seriöst, något är ju emot mig... Förstår verkligen inte vad som är problemet med mitt internet.
Aja, jag ska nog dissa köket när inlägget är publicerat och så får jag väl se om internetet funkar i mitt rum igen.

Fiiiint hår.

En dag kvar

Ey, jag fyller år imorgon... 18 år... Fult.
Men USCH, det är tisdag idag och jag gillar inte tisdagsschemat. 2 timmar och 20 minuters BoF, lunchrast, 2 timmar och 15 minuter LLI... Kul, eller kanske inte. Men jag måste i alla fall gå snart så jag måste stänga av datorn när jag har skrivit klart inlägget... Men jag vill inte gå för jag är hungrig, doh!

Jag har min nya cardigan, mitt nya halsband och mitt nya nagellack, woho. 

:(

Aj... Jag gick in i mitt rum för att visa mamma sakerna jag köpte idag och så slog jag i min ena tå i stolen... Det gjorde jätteont, Jessie ledsen nu för att det fortfarande gör ont :( Och jag är lite efterbliven för jag sa att min tå skulle svullna upp till en stor komet...
Aja, jag har typ spammat bloggen idag så jag vet inte om det blir några fler inlägg ikväll, klockan är liksom tio... Och nu ska jag gå och stalka folk på Facebook igen bara för att jag ska bli glad igen, hihi.

Bild ifrån imorse, fina läppar, hahahaha.

:D

Lalala, har målat naglarna nu och stalkat några personer på Facebook för att det är kuuuuul.


34

Alltså Depend nagellacket som jag köpte idag är nummer 34 och jag hade redan nummer 34 fast det är inte samma färg... Fast på den nya så är det en nolla innan 34, det är det inte på den gamla... Men i vilket fall som helst, det är inte samma färg och även om det hade varit det så hade det inte gjort något för den gamla är inte så lätt att måla med... Den är klumpig... 
Men jag ska nog måla naglarna i den nya färgen nu, så bye bye. Måla naglarna och lyssna på Oleg - Elektropop <3

Det nya är till vänster och det gamla är till höger.

Sexiiiigt

Alltså jag måste bara säga att det är lite fult att under hela gårdagen så hade jag bara 4 besökare och under de 21 timmar som har gått av denna dagen så har jag haft totalt 13... Det är liksom lite skillnad skulle jag vilja påstå... Idag har det liksom varit normalt antal besökare...
Men ah... Nu ska jag gå och vara mentalsjuk någon annanstans...

Bjuder på denna vackra mentalsjuka bilden *pinsamt*

Mentalsjuk

Så, i'm home. Fast jag kom hem vid åtta dock... Men jag slutade ju 16.40 och då åkte jag och Emma till stan. Under den halvtimman det tog att åka till stan så hann vi se hela 6 Lila Alafors bussar tror jag. Sen såg vi nog även två Lila Skepplanda, en Hålanda och två direktbussar eller nåt sånt... Jag är inte helt säker men det var många bussar. Även två 600:or... Men det var fail att det var så himla många Lila Alafors bussar... Borde ha varit fler Skepplanda/Hålanda...
Men jag köpte i alla fall en rosa cardigan, ett halsband och ett Depend nagellack i en rosa nyans. 
Och min lärare Draca är ju snäll. Han kom fram till mig och min grupp under lektionen idag och så satt jag och gungade på min stol (alltså det var bara jag som rörde mig, stolen stod still) och då sa han till mig att sluta och så sa han att mentalsjuka brukade sitta så... Tack liksom, haha. Men jag är kanske mentalsjuk, något av det första jag gjorde när jag kom hem var att starta datorn och sedan skrika "DET STÅR ATT DET INTE FUNKAR!". Sedan lite senare så skrek jag "DET FUNKAR, WIHOOOO!" och sedan satt jag på knäna på golvet med fötterna uppe i luften och gungade de fram och tillbaka och skrek sedan "CP BAAAAARN!"... Det är tur att mamma inte är hemma.
Och wow, Sonic hoppade precis ner från garderoben, grattis kattjävel.

Ljuset suger just nu så ni får bara bild på halsbandet.

Blä

Alltså det går bra för mig. När jag ska skriva "makten" så skriver jag "maken" och förra veckan när jag läste om Frankrike så fick jag för mig att Frankrike ligger där Polen ligger.... Och jag kommer verkligen ingen vart med Historian... I give up. Jag tänker inte försöka mer just nu, jag får väl försöka jobba på studietiden... Nu tänkte jag i alla fall läsa lite Harry Potter och störa mig på att jag har ont lite här och var, min kropp är inte snäll. 

Usch, det regnar och jag ser fail ut och jag kommer se ännu mer fail ut om det regnar sen.


Kul

Godmorgon. Jag känner mig typ dissad från alla håll och kanter :(
Klockan är i alla fall halv tio så jag har lite mer än 2 timmar på att göra saker innan jag ska gå. Jag ska gå och torka håret och sminka mig strax och sen ska jag spela Bubble Spinner och kanske läsa lite. Det hade ju inte gjort något om boken tar slut nu för jag får ju fortsättningen i present i övermorgon, hehe. Men jag ska även försöka plugga lite Historia, nu är det ju inte så jättelångt kvar tills uppgiften ska in så det hade ju varit gött om jag kunde bli klar med äckel Napoleon, hmmmm.
Godmorgon. Jag känner mig typ dissad från alla håll och kanter :(
Jag har i alla fall lite mer än 2 timmar på mig att göra saker innan jag ska gå. Jag ska gå och torka håret och sminka mig strax och sen ska jag spela Bubble Spinner och kanske läsa lite. Det hade ju inte gjort något om boken tar slut nu för jag får ju fortsättningen i present i övermorgon, hehe. Men jag ska även försöka plugga lite Historia, nu är det ju inte så jättelångt kvar tills uppgiften ska in så det hade ju varit gött om jag kunde bli klar med äckel Napoleon, hmmmm.
Men ah kul att jag skrev inlägget på andra datorn och att internetet dog precis innan jag skulle publicera det. Och kul att internetet inte funkade i mitt rum på skoldatorn men det funkar i köket. Och kul att skoldatorn är så jävla seg och trög också. Jag säger ju att allt är emot mig, kul. Och nu kan jag inte spela Bubble Spinner...

Bara för att jag gillar mina teckningar så bjuder jag på denna bilden idag.

G'natt

Dagen är snart slut och jag har bara haft tre besökare. Jag skulle inte bli förvånad om mina vänner som inte har uppdaterat på flera dagar skulle ha fler besökare idag, lol.
Jag tänkte i alla fall gå och lägga mig nu, det finns ingen mening att vara uppe längre. Liksom visst, jag har min skitlånga sovmorgon imorgon och jag tittar på I Am Legend så liksom jag hade kunnat vara uppe längre, men jag har inte direkt koncentrerat mig på filmen eftersom att jag har chattat samtidigt så jag har ingen anledning att se klart den. Jag vet ändå hur den slutar för jag har redan sett den några gånger. Och jag är irriterad och har ont lite här och var så jag kan lika väl krypa ner i sängen och somna och bli av med mina smärtor och bekymmer.
G'natt.

Glöm bort bekymmer, sorger och besvär. Efterblivna ben.

Några Lost klipp

Klockan är över fem och jag har bara haft två besökare på bloggen. Jag brukar liksom ha ca 10-15 per dag och då brukar några ha varit inne vid den här tiden, inte bara två personer O_o

Men hahaha, jag hittade detta klippet när jag sökte på "I'll see you in another life, brother" och jag kan inte låta bli att fnissa när jag ser den, hihi. Om ni inte har sett Lost så borde ni se detta klippet innan ni ser det här nedanför, och så bör ni veta att kvinnan som Desmond älskar heter Penny.


Och nu hittade jag denna, hahahahaha.


En blooper <3


<3

I'll see you in another life, brother

Nu tog andra säsongen av Lost slut, igen... De två första säsongerna är verkligen bäst, fast jag gillar inte Michael i andra säsongen, men det kan man ju förstå, haha. Men avsnitt 16 är kul när man får höra hur engelska låter för Jin, Sawyer lät som en robot eller nåt.
Men alltså jag har en tendens (jag vet inte om det är rätt ord men jag gillar det ordet...) att tycka att män i 40 årsåldern är "söta"... De kan vara fula ibland men söta vid andra tillfällen, haha. Men t.ex i Lost så tycker jag att Henry Ian Cusick (Desmond), Josh Holloway (Sawyer), Matthew Fox (Jack), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr Eko), Daniel Dae Kim (Jin), Ken Leung (Miles) och Nestor Carbonell (Richard) kan vara söta ibland, och alla de är över 40 år nu. Sen Terry O'Quinn (John) och Michael Emerson (Ben) är ju nästan 60 år nu och jag kan tycka att de är söta också, haha... Det känns lite fail kan jag ju säga, men jag är ju fail så. Och jag skulle skriva Mr Eko förut men jag skrev Mr Emo, hahahaha. Och jag gillar Adewale Akinnuoye-Agbajes namn, alla namnen börjar på A och slutar på E, haha.
Och oh no, nu skrev en av mina utländska vänner till mig på Facebook, jag har inte chattat med honom på evigheter. Men aja, jag tog bort alla utlänningarna som skrev konstiga saker till mig för ett tag sen och den här killen är inte jobbig så därför fick han vara kvar, haha. Men aja, nu ska jag kolla på bonusmaterialet från Lost.

Desmooooooond. I'll see you in another life, brother! <3

Hitta ett fel

Hum, något är fel i den här bilden, kan ni se vad?Sunday

Gaaaah, jag blir galen på Yoshi, han håller på och välter min jävla papperskorg hela tiden, vad ska det vara bra för?!? Han är en liten irriterande skit... Och jag måste göra rent kattbaljan, yey. Och jag har ont lite här och var idag, ännu mer yey. Och klockan är redan elva... Jag gick upp för ungefär en timma sedan och alltså ju tidigare jag vill gå upp, ju senare vaknar jag... Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag... Se de sista avsnitten av Lost säsong två och kanske kolla på bonusmaterialet till de två första säsongerna, titta på Amazing Race, kanske se I am Legend som kommer på trean ikväll, kanske läsa lite...

Aw, jag är så söt ibland *host*


Transformers 2

Sitter och tittar på Transformers 2 och typ deppar, men jag tänker inte berätta varför för er. Filmen är i alla fall bra (Bumblebee är gullig), men jag har varit lite okoncentrerad i ca en timma men nu ska jag bara fokusera på filmen och den slutar vid ett så detta blir sista inlägget för idag, så natti.Smart

Visste ni en sak? Jag är väldigt smart. Jag kollar ju på Lost och så skulle jag söka på Michael och Ben på Google och så skrev jag "Michael Emerson Ben Linus" och så blev jag irriterad för att det bara kom upp bilder på Ben. Sen kom jag dock på varför det bara kom upp bilder på Ben... Han som spelar Ben heter Michael Emerson på riktigt och karaktären Michael heter Dawson i efternamn... (Han har samma namn som en engelsk fotbollsspelare, hehe.) Så ja, nu vet vi alla att jag är smart C: Men jag kollar på avsnitt 20 just nu och sen är det bara 4 avsnitt kvar av säsong 2. Jag ska inte se de idag, jag väntar till imorgon eller nåt för det visar Transformers 2 på fyran klockan 21.30, woho. Jag såg ettan för ett tag sen men jag har inte sett tvåan men jag vill se den, så jag är glad att de visar den. Fast jag är inte glad att den visas på fyran... Jävla nyheter som alltid ska visas mitt i filmen... Fast nyheter är ju alltid bra, men de behöver ju inte vara mitt under filmen... Jag ska nog se på Fångarna På Fortet innan, och så ska jag försöka skriva klart Napoleon delen på Historian... Jag kommer ju aldrig bli klar med den, jävla Napoleon.Slappis dag

Jag känner mig väldigt sexig i mina mjukisbyxor, mitt nattlinne med Snobben på och min långa kofta, och mitt otvättade hår. Det är en riktig slappis dag idag, i alla fall för mig. Sitter i soffan i vardagsrummet just nu och tittar på Lost, avsnitt 14, höhö. Men jag tycker att det är fult att vissa är "sammankopplade" innan de kommer till ön, det är ju andra gången jag tittar på detta avsnittet och först nu insåg jag att Sayid träffade Kates far i kriget, ooooh. Aja, jag ska fortsätta titta nu C:

Mitt namn står på byxorna ifall jag skulle glömma av vad jag heter. Oh na na, what's my name?


Lördag 17 september

Morn morn... Första gången jag vaknade så var klockan typ 6.40 eller nåt men som tur var så somna jag om, fast jag ville gå upp vid halv nio eller nåt men jag vaknade nu lite efter nio... Jag orkar nog inte duscha idag men jag måste ändå tvätta bord gårdagens smink... Nu dog internetet, kul... Men nu funkar det igen för att jag gick in i vardagsrummet, yey. Fast det hade kanske börjat funka om jag hade stannat i mitt rum också, det vet vi ju inte...
Aja, orkar inte skriva mer bara för att det började krångla så hejdå...

Bara för att jag är så himla vacker när jag är nyvaken...

23.19

Ooooh, internetet funkar på andra datorn också, ville bara säga det, hehe. Hoppas det funkar imorgon också för jag tycker bättre om att sitta vid den datorn...
Aja, nu ska jag stänga av och krypa ner i sängen och läsa och ha det mysigt, bli avundsjuka!
Natti!


Nåja

Nee, ska nog stänga av datorn strax, har inget att göra på den ändå... Tänkte läsa lite Harry Potter, woho. Men jag tänkte starta den andra datorn bara för att se om internetet kommer dö... Spelar ju inte så mycket roll om det dör om jag ändå ska stänga av datorn. Fast blöö, jag tänker för mycket. Tänk liksom om internetet dör och så kommer det inte funka alls imorgon på grund av att jag startade den andra datorn nu? O_o Och hade det funkat om jag inte hade startat datorn? Ah, det finns så många funderingar som man aldrig kommer få svar på och massor som man får svar på om man bara vågar chansa...
Men aja, jag börjar avsluta allt nu då så att jag kan testa den andra datorn, whoop whoop. Och jag älskar låten här nedanför så därför bjuder jag på den även om jag antagligen har lagt ut den förut... Hans röst är fin och han är ju rätt gullig också.


Korv...?

Alltså jag pratade nyss med mamma och så hörde jag hur något välte på andra sidan luren och så skrattar mamma och säger typ "Jag fick korven i huvudet" och jag såg väl ut såhär: O_o, hahaha. Hon välte typ ut halva kylskåpet eller nåt och sen fick hon avsluta samtalet, lol.
Och för att byta ämne så måste jag bara säga att min hörsel är väl sådär ibland, Emma förstår vad jag menar... Men på vägen hem från pappa så mötte jag en kvinna och ett barn och kvinnan pratade i telefon och så sa hon typ "Men plattorna går sönder och då måste man börja om och göra nya plattor" eller nåt sånt och när hon sa plattorna så trodde jag att hon sa "papporna", och jag tänkte liksom "Whaaaaat, går papporna sönder så att ni måste göra nya? Oooookeeeeej...." Haha.
Och när jag och Jocke spelade Wii så gjorde Jocke ett dåligt kast på Bowlingen och jag bara "Haha, fan vilket kasst kast!" och sen började jag asgarva...
Aja, nu ska jag försöka göra något, men jag vet inte vad...

Dagen

Eh... Har ni känt er dissade och bortglömda idag? Om ja så ber jag om ursäkt men först var det skola till halv tre och därefter åkte jag direkt till pappa och jag kom hem vid 19.40 eller nåt. Skoldagen var tråkig när det gällde lektionerna men jag, Emma och Sandrorna hann skratta rätt mycket i slutet av dagen, vi hade lite fuffens för oss, och skrek på en kille vid namn Marcus. Det var kul, speciellt andra gången när jag ropade på honom och hans kompis vände sig om och ropadade typ "Va fan vill ni?!?" hihi.
Jag var i alla fall hos pappa vid halv fyra och först bytte jag några ord med pappa, sen gick jag in till Hampe och när Jocke kom hem från affären så gick jag ner till köket och så satt vi och pratade lite. Sen gick jag ut med pappa för att ta kort på motorcykeln och sedan fixade vi en annons för den på blocket. Sedan började pappa fixa tacos och då var jag med i köket och stod bara och babblade om massa skit och sen var maten klar och då satte vi oss ner och åt och babblade. Vi pratade typ lärare och sånt... Och jag satt kvar när jag hade ätit upp och när det bara var Jocke som fortfarande åt så satt jag och sjung Fest Hos Mange... Jocke har aldrig hört den, fail! Sen efter maten så spelade jag och Jocke Wii Sports, jag tror jag vann på Bowlingen 2 av 3 gånger, hihi. Sedan körde jag lite övningar och sånt och jag fick 8 Home Run i rad på Basebollen och så kom Hampe in och då failade jag på de två sista, hmmmm.
Sedan spelade jag lite Guitar Hero och när klockan var lite över sju så gick jag hem, men jag höll på att glömma mobilen i någons sko, hahaha.
Jag hade i alla fall trevligt och jag ska till pappa på onsdag igen för att få en present, woho.
Aja, tänkte ringa mamma nu så bye bye.


Ooooooh

OMG, mitt internet funkar fortfarande även om jag är i mitt rum.... Tänkte bara säga det... När jag kommer hem imorgon så kommer jag starta skoldatorn och om internetet funkar i mitt rum så kommer jag inte våga starta den andra datorn... Liksom det är alltid den som har fått det att krångla och jag vill inte förstöra min lycka om det skulle funka, haha... Men tänk om det skulle funka på den andra också och så använder jag skoldatorn istället?!?
Aja, nu ska jag stänga av, natti!

Utvisad

Nu har jag blivit utvisad från vardagsrummet... Jag får inte vara kvar... Dock sa mamma till mig för x antal minuter sen men jag vågade inte gå medan jag chattade C: Men jag ska gå nu i alla fall och så får jag väl se om internetet dör i mitt rum...
Aja, imorgon blir det skola (Historia, Projektarbete och Svenska, bläääää) och jag börjar tidigt så jag går väl och lägger mig snart, om internetet dör så stänger jag av datorn och om det inte dör så stänger jag ändå av datorn snart... Och jag ska läsa lite Harry Potter sen, det är dags för Sorteringshatten-kapitlet, hihi.

Två gamla bilder från i maj förra året, haha.

Väggen

Jag tog precis en bild med webbkameran och väggen syns så när jag kollade på bilden så tänkte jag typ "Jaså, är det så väggen ser ut..." hahahahaha. Och jag har mina kläder från nian på mig, både tröjan och byxorna, jag har aldrig på mig de samtidigt...

Haha, skev.

Skål!

Jag fick värsta fina skålen av mamma förut :D Jag visade den för Hampe och Jocke för en liten stund sen och sa typ "Titta vad jag har fått, den kostade bara 10 kr" och Jocke bara "Va? Kostade den fina skålen bara 10 kr???", hihi. Den är typ hur fin som helst, gjord av glas och enligt mig ser den ut att vara dyrare. Mamma har en sån skål i köket och jag sa att den var fin imorse och då sa hon att hon hade köpt den på Netto för några veckor sen för bara 10 kr. Hon och Kjell skulle på typ utbildning eller nåt på Habiliteringen förut och träffade andra föräldrar som har barn som är som Rasse och på vägen hem eller nåt så hade de stannat till på Netto och köpt en sån skål till mig :D
Och nu har internetet funkat rätt bra en stund, jag lyckades till och med flytta datorn från soffbordet till det andra bordet i vardagsrummet utan att det dog, hihi.

Ljuset var inte så bra så bilderna blev sådär men aja...

?!?!?!?

Alltså vafan! Internetet har varit dött i typ 6 timmar och jag tog in datorn i vardagsrummet för några minuter sedan och då började det funka?!?!? Sen dog det när jag gick in i mitt rum och kom tillbaka igen när jag gick in i vardagsrummet igen?!?!? Och det har dött två gånger till. Jag ska publicera inlägget nu för jag är rädd att internetet försvinner annars. Och alltså jag skiter i om internetet dör om jag går in i mitt rum igen för jag orkar inte och vill inte behöva sitta i vardagsrummet...

It happened again

Internetet dog förut igen... Jag satt ju vid datorn imorse som ni kanske kan se, jag skrev ju två inlägg, men då satt jag vid skoldatorn och allt började krångla efter att jag startade den andra datorn så jag vet inte om det är min andra dator som får det att krångla.. Så detta är tredje gången under 24 timmar som det krånglar, och det började krångla innan tolv och nu har det gått två timmar och det funkar inte än... Jag blir typ deprimerad snart, jag förstår inte vad som är det jävla problemet!
Jag kollar i alla fall på 2012 och om internetet inte funkar om typ två timmar när filmen är slut så stänger jag av datorn... Och sen kanske jag startar den andra senare för att se om det funkar på den i så fall...
Men alltså jag satt i sängen och kollade på 2012 och datorn stod på mina ben i typ en halvtimma och jag kände att ena benet somnade och när jag skulle ställa mig upp för några minuter sedan så höll jag på att falla ihop på grund av att benet sov, haha. Det kändes ju inte som jag hade något skelett i det benet, det var lite kul.
Men aja, jag ska lämna Rasses äckliga rum nu och fortsätta titta på filmen och så får vi ju hoppas att internetet börjar funka sen... Det är ju lagom kul att det ska krångla när jag är hemma sjuk...

Herregud!

Usch, jag såg just den här videon på MSN videos, jag blev ju typ livrädd.


Alltså det var ju hemskt... På MSN videos så stod det att pojken klarade sig och jag tror liksom inte att de hade lagt ut själva videon om han hade dött eller nåt, de hade nog mer gjort en nyhet av det... Och jag tror att det var original videon som jag la ut och jag tror ju knappast att brorsan eller nån skulle lagt ut videon om lillebrorsan dog...
Och jag visade just mamma klippet och hon började asgarva O_o

Sjuk

Svar till Rasmus kommentar i förra inlägget: Ja, och nu kan jag sitta vid skrivbordet igen och båda datorerna får plats, fast vi får väl se hur länge det varar...

Klockan är i alla fall över nio och jag ligger i sängen och första lektionen började 8.25, men jag är sjukanmäld... Jag mår inte bra, lite fyskiskt men mer psykiskt... Men ah, jag vill inte prata om det. Just nu är det väldigt fysiskt eftersom att mensvärken blandas med hunger-känsla och jag borde liksom gå och äta, men jag orkar inte... Fast jag orkar inte ligga och vila heller, örat gör ont efter en liten stund, haha. Och jag orkar inte läsa eftersom att jag är hungrig så det enda logiska är att gå och äta... Jag får väl gå och ta något i alla fall...
Men alltså min praktik börjar typ vecka 43 och högskoleprovet är vecka 43, doh! Liksom efter första veckan så brukar jag tycka att det ska bli skönt med helg men tack vara högskoleprovet så blir det ju knappt någon helg. Jag lär ju få gå upp tidigt på lördagen och jag kommer vara i väg nästan hela dagen, och bara för att jag lär behöva gå upp tidigt så kommer jag inte kunna vara uppe för sent på fredagen... Det kommer verkligen bli en kul första praktikvecka... Fast i och för sig så har vi lov veckan därpå och då har jag ingen praktik... Så jävla kasst egentligen, en vecka praktik, en vecka lov och sen sex veckor praktik... Andra veckan lär ju kännas som första igen...
Aja, jag ska ta på mig mjukisbyxor och bege mig mot köket nu då.

Gammal efterbliven bild på mig och Rasmus från i februari...

DOH!

Internetet började krångla förut igen och var dött i en halvtimma men nu kom det tillbaka... Det var på tiden för jag höll på att bryta ihop totalt här borta... Det är så jävla störigt att det har hänt två gånger idag för liksom jag har aldrig stött på det problemet tidigare och jag förstår inte vad som var felet... Vi får väl hålla tummarna för att jag inte stöter på problemet igen, jag blir galen i så fall. Jag höll på och städade skrivbordet förut och jag var nästan helt klar när internetet dog, det var inte så kul... Men mitt skrivbord ser i alla fall bättre ut nu.


(Hihi, jag har kvar min partyhatt från när vi grillade efter skolavslutningen)

Högskoleprovet

Jag kommer ingen vart med Historian, dumma Napoleon, gå och häng dig! Ne, just det, du är redan död... Men ah, jag får inget gjort, jag kommer liksom inte på något att skriva... Jag har bara skrivit 3 meningar, hehe. Men aja, arbetet ska in den 30:e så det är ett tag kvar.
Jag och mamma har i alla fall anmält mig till högskoleprovet nu, gaaah. Jag lär ju faila totalt på det, det är ju jättejobbigt. Och det känns ju störande att man ska ägna en hel lördag åt att göra prov... Det ska typ börja 8.30 och sluta 16.20, hehe. Men det är fem pass och passen är 55 minuter så det är rätt mycket rast också. Men kul att behöva vara där så tidigt på en LÖRDAG. Jag brukar gå upp vid halv nio tiden... Men vi får väl hoppas att det blir bra och att dagen går fort, hehe.
Nu ska jag i alla fall spela lite Bubble Spinner igen och vid åtta så ska jag och mamma kolla på I Love You, Man, hihi.


I am awesome

Okej, nu funkar internetet på min dator också... Jag startade precis om datorn bara för säkerhetsskull och nu sitter jag och undrar om det funkar för att jag pillade på sladdarna eller om det bara började funka av sig själv... Eftersom att internetet inte funkade på de andra två laptoparna heller så tycker jag att vi säger att det är min förtjänst att det funkar nu, woho, JAG ÄR GRYM! Eh... Men även om allt funkar just nu så tänkte jag ändå dissa datorn i några minuter för att läsa igenom sidorna som handlar om Napoleon i historiaboken och kanske stryka under meningar, och sen ska jag försöka skriva klart Napoleon delen... Vi får väl se hur det går med det.

Supersexig bild på Napoleon.

Shit

Alltså det är ju verkligen kul att komma hem klockan tolv när internetet vägrar att funka på laptoparna... Just nu sitter jag vid Rasses stationära och av någon efterbliven anledning så funkar internetet här... Jag har i alla fall pillat runt en liten stund men jag kan inte få det att funka och nu har jag gett upp... Jag får väl vänta tills mamma kan kolla på det, hon kommer säkert vid fem, yey, 4 timmar kvar. Men jag förstår verkligen inte varför internetet funkar på Rasses dator, om det inte funkar på laptoparna så tycker jag inte att det ska funka på denna heller... Jag fattar inte ens att Rasse sitter vid denna, tangentbordet känns värsta äckligt. Fast Rasse är ju rätt äcklig så han märker väl inget... Jag skriver i alla fall detta inlägget nu för att förklara läget och berätta att just nu är jag rädd för att jag kommer vara internet-lös hela dagen... Om vi inte får igång internetet så kommer jag inte kunna blogga mer idag och jag kommer inte kunna chatta heller, jag kommer ju känna mig hur osocial som helst, i skolan har jag ju bara träffat Emma och Sandrorna och så har jag sett lite skymtar av vissa andra, but that's it. Men jag blir deprimerad om vi inte får igång internetet sen och jag kommer lägga mig ner och dö någonstans, bara så att ni vet...
Aja, nu får jag väl gå till mitt rum och vara osocialare än vanligt, och jag ska gå och tvätta händerna, tangentbordet känns verkligen inte fräscht.

Tröttis

Nee, nu tror jag att jag ska gå och lägga mig, eller jag ska åtminstone stänga av datorn. Alla som har varit inne på MSN har loggat ut nu och jag har chattat nästan konstant med Rasmus i tre timmar och jag har chattat ganska mycket med Lollo också så mitt huvud orkar inte tänka nu, jag vill bara lägga mig ner i sängen och läsa Harry Potter! Fast innan ska jag nog bestämma kläder till imorgon, jag har ju ingen sovmorgon, och jag ska nog passa på att fixa i ordning sängen och skrivbordet... Mitt lakan ramlar snart ur sängen och täcket lyckas alltid ramla ner på golvet... Det brukar sitta fast i kanten av min säng men det lossnar ibland och jag orkar inte fixa bäddningen så då åker halva täcket ner på golvet när jag sover och när jag sitter i sängen under dagen... Men datorn får vara på tills jag är klar med sängen och skrivbordet för jag vill lyssna på musik.
Men aja, jag ska gå och dricka lite jucie och sen ska jag fixa med det andra så natti på er!


Dör av skratt

HAHAHAHAHAHA, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Jag läste precis igenom första inlägget på den här bloggen, HAHAHAHAHA. Min blogg fyller snart 2 år och min svenska var ju helt efterbliven när jag började skriva.... Meningarna låter fail, jag råkar upprepa vissa ord och jag använder p-smileyn! (Jag hatar p-smileyn...). Här nedanför kan ni läsa mitt första inlägg, jag skäms ju lite kan jag säga... Det låter som att det är någon annan som har skrivit... Jag har väl utvecklats en del ;) Men tänk om jag har kvar bloggen om ytterligare två år, då kanske jag tycker att jag skrev konstigt 2011 och ännu konstigare 2009, haha. Aja, varsågoda och läs mitt mobbade inlägg ;)

"Ny blogg - igen
Hej hej alla människor.
Nu skapar jag - Jessika - en ny blogg - igen. 
Detta är kanska är min femte blogg på några få månader :O
Jag tycker att bloggarna blir fail eller så har jag inte varit tillräckligt aktiv så jag raderar jag bloggen. Rätt så irriterande egentligen :P

Nu ska jag i alla fall förska hålla fast vid den här bloggen.
Jag har en annan blogg som jag använder ibland ganska mycket, och ibland lite mindre. Poäng blogg för en sida, så den kommer jag inte radera i alla fall :P"

Ali Baba!

Alltså jag sitter och säger massa konstigheter... Sonic är så mysig att klappa och så ser han så dum ut när han ligger ner med huvudet i sängen och sedan tar upp huvudet och vänder det mot mig som att han ska titta på mig men han har stängda ögon, haha. Men eftersom att Sonic är så mysig att klappa så kan jag inte låta bli att säga töntiga och skumma saker med töntig röst... Typ "bobo", "aw, gossi gossi" och till sist "Ali Baba".... Jag vet inte varför jag sa Ali Baba... Det bara blev så, jag kanske tycker att Sonic är en liten Ali Baba? Nee, han är ju en Bosse!
Men jag spelar ju Bubble Spinner och jag slog mitt rekord för en liten stund sen, OH MY GOD! Grattis till mig. Och jag har skrivit lite på BoF grejen men jag är inte nöjd... Men jag orkar inte bry mig. Och jag har inte skrivit något på Historian för jag orkar inte... Dumma Napoleon.
Och åååååh, jag har börjat få en ny munblåsa nu och just nu är den rätt liten men den kommer ju bli större, wäääh. Jag upptäckte den nog redan igår utan att vara säker på att det var en munblåsa...
Aja, nu ska jag försöka göra något annat.


Bakat och lagat mat

Godmorgon!
Nee... Skoja bara!
Jag kom väl hem vid halv fyra och sen dess har jag bakat chokladbollar och fixat nudlar, och typ inget mer... Inget som är värt att nämna i alla fall. Just nu sitter jag och sjunger med i Mulan låten A Girl Worth Fighting For, hihi. Men nudlarna var typ jättegoda, kanske för att jag var så himla hungrig... Och min juice var jättegod den också! Och chokladbollarna vet jag inte, jag har inte ätit dem än... Men jag har tråkigt... Som vanligt så kommer det inga bra program på TV ikväll och ingen är inloggad på MSN så jag får väl ta och spela Bubble Spinner som vanligt. Sen fixar jag väl även klart BoF grejen så att jag slipper göra det imorgon och så ska jag väl försöka fortsätta med Historian... Det hade ju varit gött att slippa den. Och så läser jag kanske några kapitel av Harry Potter också, jag har ju bara läst tre hittils, läste ett imorse och två igår.

Hihi, det var värsta kul att ta kort på glaset ovanifrån (A)

Ich habe lektion ;)

Har BoF och sitter på bibban med Emma, Sandra och Sandra och jag skriver om hörselskador. Fast jag är typ klar nu, jag vet bara inte om jag borde avsluta lite annorlunda... Vi får väl se. Vi ska i alla fall gå upp till klassrummet snart och därefter är det lunch, men maten är nog inte så god men aja.
Nu ska vi snart gå i alla fall så hajdå!


Pissregn

Alltså det märks ju att det är höst, det regnar ju typ varenda dag, det är sjukt deprimerande, jag hatar regn. Jag tycker att det känns som att det har regnet mer under de senaste veckorna än vad det har regnet tillsammans under resten av året... Fast det var ju i år som vintern höll i sig extra länge så det snöade ju mycket istället för att regna... Det känns inte som att det bara är några månader sen sista snön försvann....
Jag vaknade i alla fall klockan tre inatt bara för att någon av katterna välte ner några grejer från mitt skrivbord, bland annat två CD-skivor så det lät ju rätt mycket när de träffade golvet... Jag får väl städa skrivbordet när jag kommer hem så att jag slipper bli väckt mitt i natten... Men jag har i alla fall sovit gott även om jag har vaknat lite då och då och inte sovit så länge. Jag somnade ju först någon gång efter ett för jag läste Harry Potter till halv ett och sen pillade jag lite med skoldatorn, och den har varit på hela natten, hihi. Men det är bara för att den håller på med en grej, en grej som aldrig vill bli klar...
Aja, min mage vill ha mat och jag måste fixa mig så bye bye.


Nåja, vad är väl en bal på slottet?

Alltså det känns ju inte direkt som att det uppskattas att jag uppdaterar mycket... Just sayin'.
Detta är i alla fall sista inlägget för idag (tur tänker väl ni) och ah, när jag har publicerat inlägget så ska jag spela Bubble Spinner (ni tänker väl: suck, hon och hennes jävla Bubble Spinner-spelande), och sen går jag väl och lägger mig senast tolv... Vi får väl se. Eller nee, jag får väl se, ni är inte här, tur för er.
Jag är i alla fall irriterad (det kanske märks?) och jag vill bara sparka på något... Eller på någon. Allt är bara tröttsamt.. Störiga människor, störiga datorer, störigt hår, störig kropp, störiga filmer, störiga obäddade säng, störiga lillebröder, störiga katter, störiga allt helt enkelt. Allt utom min kära Harry Potter då.
Men det blir i alla fall pizzapaj på onsdag och det brukar vara mumma! Fast jag och Emma såg ju verkligen fram emot pastasalladen med kyckling och den smakade ju inte lika gott som annars så man ska väl inte ha förstora förväntningar om pizzapajen... Men om den är god och vi får något äckligt nästa onsdag så blir jag sur, det är ju faktiskt min 18 års dag då... Fast den ser jag inte fram emot.
Aja, godnatt på er. 

<3

NOBODY LIKES YOU!

Min blogg känner sig totaldissad, bara så ni vet... Den känner sig inte älskad, precis som sin ägare så känner den sig lite bortglömd. Och dess ägare, alltså jag, har ont i huvudet... Rasse skulle kasta en kexchoklad till mig och han kastade den rätt i mitt huvud... Det kändes som att bli träffad av en sten... En Rasmus misshandlar mig och en annan är bajsseg på att svara på sms. Rasmusen svarar hyffsat fort på de flesta smsen och sen när han bara ska skriva "Ok:-)" så dröjer det en kvart, det är vad jag kallar segt... Det känns som att jag är omtyckt hos Rasmusar, not. För x antal år sen blev jag kallad fula saker av lillebrorsans kompis vid namn Rasmus, han kallade mig typ fitta och liknande bara för skojs skull eller nåt... Sen finns det tre andra Rasmusar som jag också har känt mig dissad av men jag tänker inte förklara varför, haha.
Men gud, mitt huvud gör fortfarande ont, tack Rasse.
Men ah, jag funderar på att börja läsa första Harry Potter boken nu, det var ju evigheter sen sist. Och Harry gillar mig! Synd bara att han inte är verklig... 

Harry gör mig lite crazy... (Väldigt fina paintskillz assoe)


Naaaaaaaaaaaw

Alltså jag såg precis den här videon på MSN videos (fast där heter den "Världens bästa present?") och jag blev alldeles tårögd, det var ju hur gulligt som helst. Sen tittade jag på två liknande videor och nu kan jag inte sluta gråta XDDe andra två videorna:

Whatever doesn't kill you, is gonna leave a scar

Seriöst, jag gillar inte bussar ibland. Vi fick sluta lite tidigare idag så att vi skulle hinna med 16.42 bussen och när vi kom till busshållplatsen så var det inte så mycket folk där och jag tyckte att det var gött att få slippa alla andra, men sen blev klockan 42 utan att bussen hade kommit. Sen kom typ Emelie, Jennifer, Becca, Jossan, Lollo, Mikaela, Linnea och Rasmus vid 50 och precis då kom 402:an så Mikaela, Linnea och Rasmus hann ju med den och behövde inte ens vänta på bussen i en minut. Den bussen var ju antagligen sen för jag har svårt att tänka mig att den skulle åkt fem minuter för tidigt annars... I alla fall så stod vi andra kvar där och väntade och så blev klockan 55 och då skulle nästa buss komma men det kom ingen då heller, och första bussen kom först 16.12 när den tredje bussen skulle avgått. Jag skulle varit hemma vid den tiden men istället kom jag hem nu vid 17.40, yey, 70 minuter efter att jag slutade. Men jag hade ju trevliga personer att prata med på busshållplatsen och jag satt med Emma och Becca i bussen och hade det trevligt där också så det kändes ändå okej att bussen var sen, det hade ju varit värre om jag hade varit ensam.
Men jag är hungrig så jag ska se om jag hittar något att äta... Och det kommer inget bra på TV idag (som vanligt) så jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med... Det är ingen inne på MSN och vädret är pissigt, jag känner inte för att plugga och jag orkar inte kolla på Lost... Åh, det är så synd om mig.

Oboy = urk

Jag drack ett glas Oboy för en liten stund sen, fyfen va äckligt det var... Jag kan inte fatta att jag älskade den drycken för några få år sedan... När jag gick i sjuan/åttan eller nåt sånt så drack jag alltid ett glas Oboy innan jag gick till skolan och nu dricker jag det aldrig... Och de gånger jag vågar smaka för att se om jag har börjat gilla det igen så smakar det skit, haha.
Men jag vill kolla på Fredagen den 13:e filmerna igen, jag kan verkligen inte sluta fnissa när jag tänker på filmen där de är i rymden, Jason X eller vad den heter, den är så ful x)<3 Men jag vill se Terror på Elm Street filmerna också för jag kan ju inte se Freddy vs Jason innan jag har sett Freddys filmer, det går ju bara inte. Men åh, jag gillar Fredagen den 13:e filmen när det är massa ungdomar på en båt... Det måste vara del 8, Jason intar Manhattan, haha.
Aja, nu ska jag fortsätta att spela spel (Y)


Dum dum

Alltså gaaah, allt typ cp:ar sönder på den här skitdatorn just nu. Först anslöt den till fel nätverksanslutning som vanligt, sen funkade inte internet även om den var ansluten till rätt anslutning (och det kom inte upp något meddelande om att något krånglade heller). Sedan kom jag in på Facebook och alla andra sidor, men när jag skulle logga in här på bloggen så failade det bara och jag kunde inte logga in på MSN heller. Den andra datorn cp:ade också lite, fast nu funkar båda... Fast jag hatar datorer ibland.
Klockan var i alla fall 00.02 när jag kröp ner i sängen så klockan hann bli minst tolv precis som jag hade trott ;) Och Hampe pratade i sömnen, han sa inget som gick att förstå, jag tror inte ens att han använde riktiga ord... Men jag låg och bakade cupcakes innan jag somnade (Y) Vissa blir värsta fula men aja, I can't help it.
Men det är minst tre timmar kvar tills bussen går så vi får väl se vad jag hittar på. Jag ska i alla fall torka håret snart... Och jag hoppas att vi får tillbaka läxförhöret på Samhällskunskapen idag, jag vill veta om jag failade eller inte ;)

Haha, cupcake!

F som i fail

Haha, jag måste bara säga att jag känner mig lite fail... I förra inlägget tänkte jag att jag var tvungen att ha med en bild för att jag hade snålat med bilder och klipp i de senaste inläggen, och sen gick jag in på bloggen och såg jag att hade haft bild eller video i alla inlägg från idag och i 8 av 9 igår/förrgår, hahahaha. Me so stupid! Fast jag tycker i alla fall att det är trevligt när man har bild i så många inlägg som möjligt! (Y)
Och hahahahaha, Hampe gav ifrån sig värsta roliga snarkningen nyss, han lät som en liten gris!

Jag är mongo, du är också mongo!

Naglar och schema

Jag målade precis naglarna, woho. De fick bli orangea, hihi. Fast mina naglar är värsta fula just nu, superkorta... Jag bet av alla i fredags eller nåt, hehe. Jag vill ha långa naglar men det går inte så bra för mig...
Imorgon är det i alla fall måndag, USCH. Jag gillar inte mitt måndagsschema... Först studietid och jag brukar åka till skolan klockan 12, sedan Samhällskunskap och Historia och slutar 16.40, det är inget kul schema. Sovmorgonen är för lång och vi slutar sent och bussarna blir fulla för att många slutar samtidigt. Onsdagarna är mycket bättre och jag kan ju bara säga att det är gött att jag fyller år på en onsdag. Fast jag brukar inte se mina vänner från andra klasser under onsdagarna och det är ju lite tråkigt att inte få träffa flera av sina vänner när man är i skolan på sin födelsedag...
Jag ska väl i alla fall gå och lägga mig snart, gissar på att klockan hinner bli minst 12 innan jag har krypit ner i sängen... Jag vill spela Bubble Spinner och Röj och välja kläder till imorgon... Fast jag har ju bajssovmorgon imorgon så jag kan välja kläderna då i lugn och ro...
Aja, natti på er.

Men åh, jag önskar att jag kunde ha haft mina gula byxor imorgon, jag gillar det gula tillsammans med det orangea...

Plugga plugga plugga

Har precis ätit mat och så sa mamma "Hon äter som en häst" om mig (ironi för hästar äter mycket och jag äter lite) och så sa Rasse "Muuuu"... Jag visste inte att hästar lät så ;)
Jag har i alla fall skrivit ännu en bit på Historia uppgiften. Jag har skrivit 700 ord och är ändå inte klar med andra delen, alltså franska revolutionen... Och just nu ligger jag nog på VG-nivå för på VG står det "Gör uppgiften, förklara utförligt både vad de olika sakerna är och varför de kom till/uppkom." Sen på MVG står det "Se ovanstående +  förklara vilka konsekvenser (för dagens samhälle) har skeendena fått. För MVG ska du även visa att du på egen hand kan dra kopplingar och se samband mellan olika skeenden. Kunna göra egna analyser och dra underbyggda slutsatser." hum... Jag får se om jag ska satsa på MVG eller inte...
Jag tänkte i alla fall försöka skriva klart om franska revolutionen nu och sen ska jag ta en paus.

Kvinnotåget till versailles.
VG: Gör uppgiften, förklara utförligt både vad de olika sakerna är och varför de kom till /uppkom.

10 år sen

Usch, blev alldeles tårögd av detta klippet :(


Plugga

Idag är det 10 år sedan 11 september-attackerna, vila i frid alla som dog <3
Jag vaknade i alla fall vid sju förut för att det ösregnade och åskade något förfärligt fast jag somnade om efter några minuter och vaknade igen vid kanske halv nio eller nåt... Eller så var det ännu tidigare, jag vet inte... Jag gick upp för några minuter sedan och nu sitter jag i sängen och hade tänkt skriva på Historia uppgiften. Jag har redan skrivit 300 ord, hihi. Nu har jag i alla fall varit och gjort fyra ostmackor, jag behöver ju lite mat om jag ska plugga.
Aja, nu dissar jag er för plugganet, bye bye.


Bitchigt...

Ska gå och lägga mig snart men innan vill jag bara nämna en sak... Hampe sitter och spelar ett spel (och han har spelat det i flera timmar idag och flera igår...) och så pratar han högt när det inte går som han vill och när andra spelare verkar göra saker som man inte ska kunna göra eller nåt... Och för en liten stund sen frågade jag väl "Måste man verkligen prata varje gång man spelar spel?" och så svarade han typ "Håll käft din jälva fittjävel".... Trevlig bror va? Jag frågade bara en fråga... Och jag tänkte kalla honom något fult tillbaka men jag lät bli... Jag ska bli en mycket bättre person än mina bröder (Y)
Aja, godnatt.

21.05

Alltså jag började skriva på min individuella Historia uppgift förut och jag måste bara säga att det är störigt att formulera om meningar från Historia boken... För det första så använder de en del skumma ord som jag inte förstår och för det andra så låter vissa meningar värsta fail efter att jag har formulerat om dem... Och det är svårt att få dem att låta bättre x)
Men jag är hunrig! Jag trodde att mamma skulle fixa mat när hon kom hem på rasten men hon och de andra åt bara glasstårta och jag, Hampe och Rasse fick inget...  Jag vill ha ordentlig mat men jag orkar ju inte fixa det nu. Citerar Lotta på Bråkmakargatan: Dumma mamma!
Jag sitter i alla fall och kollar på Fångarna På Fortet... Eller jag kan inte påstå att jag har kollat särskilt mycket, jag har suttit och gjort några delar av Högskolans övningsprov, det var bajssvårt!Och åååh, jag gillar "Alla Vi Böghelveten i Bullerbyn", så himla ful är den, hihi.

Lalalala

Jocke, Nicke, Ingela, Michael och Anna är här och de och mamma äter paj eller nåt och de skrattar jättemycket... Det är störigt att lyssna på. Michael är Nickes kompis och det är evigheter sen jag såg honom och Anna är hans flickvän. Jag hörde även att Nicke har klippt håret, jag märkte då inget när han var här inne men jag kan inte påstå att jag tittade på hans hår.
Jag har i alla fall kollat på fyra avsnitt Lost precis och innan det spelade jag väl Bubble Spinner.  Jag tror att jag ska flytta mig till sängen, jag orkar inte sitta bredvid Hampe... Och jag är hungrig, wääääh.

Och jag måste bara säga att jag verkligen gillar Mr Eko i Lost, han är typ gullig, hahaha.

Mmmmmmm <3

Mmmmm, godis. Marabou Digestive, Riesen, Polkagrisstång, Kexchoklad, Werther's Original, Snusklubba, en jordgubbsbumling, tre små Marabou, tre rader Geisha, två rader Marabou Polka och fem rader Karl Fazer, mums mums. FAST VARFÖR HAR JAG ALLTID SÅ MYCKET CHOKLAD?!?


14 timmar och Bills hår

Godmorgon. Jag är hungrig... Jag stängde av datorn vid 23.40 igår för att jag skulle gå och lägga mig men istället gick jag och fixade nudlar, hehe. Jag åt en baguette vid 10 och under de 14 timmarna mellan 10 och 00 så åt jag bara lite godis så jag tyckte att det var bra att äta något innan jag gick och la mig, hehe. Jag var inte särskilt hungrig när jag började fixa nudlarna men när jag hade ätit upp dem så var jag jättehungrig, haha...
Jag ska väl gå och torka håret och sen ska jag se om jag kan ta något att äta... Och jag måste bara säga att det är väldigt störigt att vara vän med massa Tokio Hotel fans på Facebook för det är massa personer som håller på och kommentarer Bills blonda hår... Eftersom att jag inte har sett honom framifrån så har jag ingen åsikt än men han ser ju knappast värre ut än han har gjort de senaste gångerna jag har sett bilder på honom... Och jag har svårt att tänka mig att han ser värre ut än Tom, hahaha. Båda var mycket finare vid 2008 (A)

Tom och Bills blonda hår.

Raderad

Jag har precis tagit bort minst 500 bilder i mobilen... Det tog typ en timma eller nåt ju, ojdå. Jag tog bort bilderna en och en så därför tog det ju ett tag att gå igenom alla bilder, nu är det 716 bilder/videor kvar, det är lite.
Jag hittade en video från den gången jag, Emelie, Rasmus, Rebecca och Sara var i stan och det är jag som har blivit filmad av Rasmus och jag ville inte bli filmad så jag går runt med händerna framför ansiktet och ser lagom störd ut. Jag lät värsta töntig när jag pratade och jag sa bara massa töntiga grejer, hmmmm.

Bild tagen under praktik-perioden, haha.

En Prinsessas Dagbok

Jag sitter och lyssnar på Rooney - When Did Your Heart Go Missing och nu blev jag sugen på att titta på En Prinsessas Dagbok... Sångaren i Rooney spelar ju Lillys bror Michael i filmen, hihi. Det var typ evigheter sen jag såg den, jag brukar oftast tycka att första filmen/boken i en serie är bäst men när det gäller En Prinsessas Dagbok så tycker jag bättre om tvåan så jag brukar se den istället för ettan. Men jag ska gå och fixa kaffe och sen ska jag starta TV:n, hihi.Gårdagen

Eftersom att jag inte skrev några inlägg igår så tycker jag att jag kan sammanfatta dagen nu, även om jag knappt kommer ihåg vad jag gjorde...
Först var det ju skola, först dumt projektarbete och sedan BoF och då började vi skriva enskilda arbeten som ska redovisas på torsdag, jag skriver om hörselskador. Sen efter det hade vi lunch/studietid och då spelade vi väl mest kort, jag, Emma och Sandrorna då alltså, och sedan var det klassråd. Det var en geting i rummet och den satte sig på Johans ben och så skulle han slå till den och det verkade som att han träffade för han bara "Oh mama!" hahaha. Klassrådet tog slut rätt fort och sen gick jag till bussen med Sandrorna och Kurt såg sin mamma så hon lämnade mig och andra Sandra. Sen kom våra bussar ungefär samtidigt och så åkte vi hem till oss själva. Jag antar att jag var hemma vid tre och alltså jag vet inte riktigt vad jag sysslade med när jag kom... Jag kollade på fyra avsnitt Lost i alla fall... Jag började nog kolla nästan på direkten då jag kom hem och sen gjorde jag lite annat från klockan 18.30 eller nåt, men jag vet inte vad. Vid åtta så började jag i alla fall spela Bubble Spinner och jag tror att jag slog mitt rekord, hihihi.
Och jag fröst nog väldigt mycket igår. Lite efter att jag kom hem så tog jag på mig en tröja för att det var kallt och det hjälpte inte så mycket så då svepte jag in mig i filten och sedan tog jag även på mig täcket, haha.
Nu tänkte jag i alla fall spela lite Bubble Spinner och sen blir det Lost.

Woho, klå mig om ni kan!

9 september

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you can say can stop me going home

So, I'm back. Saknat mig? Synd om er i så fall, hihi. Men ah, jag vet att tre personer vill att jag ska fortsätta blogga och jag skulle fortsatt blogga även om ingen hade brytt sig, liksom jag gillar att blogga, annars hade jag väl inte skrivit ca 4 inlägg/dag, right?
Skoldagen har i alla fall varit soft. Började 8.25, hade en timma Historia och vi gjorde någon ful sak och sen läste vi igenom en grej och sen slutade vi. Sen hade vi typ 20 minuter rast och därefter var det projektarbete till 11.20. Jag åkte hem från Nödinge med tolv bussen och kom hem nu för några minuter sen. Jag tyckte att skoldagen började fint. När vi var vid busshållplatsen i Nödinge så kollade jag ut genom fönstret och tyckte att det var ett stort jävla hål i väggen där ICA ligger och alltså jag tänkte att jag inbillade mig för varför skulle det vara ett hål i väggen? Men ah, sen på Historian läste vi att det var några som bestal ett bankomatskåp på ICA och att de hade kört igenom väggen med en hjullastare... Det är inte varje dag man ser sånt.

Bild från Aftonbladet.se, ni kan läsa artikeln här.

Till Emma

Till Emmas kommentar i förra inlägget: Om ingen annan tycker det så så är det ingen idé att blogga här, om ingen annan bryr sig så får jag väl skaffa en ny blogg bara åt dig :(

Hajgsodjgsl

Alltså fult att jag får notiser på Facebook om att personer gillar bilder på mig... Man brukar få notiser om någon gillar ens bild eller status men inte om någon gillar någon annans bild som man är taggad i... Det är skumt i alla fall, och alla uppdateringar på Facebook gör mig galen.
Jag ska i alla fall gå och lägga mig om en liten stund, jag ska spela lite Bubble Spinner först. Och jag funderar på att skita i bloggen totalt imorgon, låta bli att skriva ett enda inlägg. Det är ju bara Emma som har kommenterat att hon vill att jag ska fortsätta blogga och ni andra bryr er väl inte eller nåt, vad vet jag, så ni får väl klara er utan mig under en dag. Det blir säkert inga problem för er.
Godnatt.

AJ!

Asså aj, kattjäveln rev mig något alldeles förjävligt nyss. Ibland kan han, alltså Yoshi, typ krama om min arm och sätta klorna och tänderna i mig, bokstavligt talat, och det kan vara lite svårt att få honom att släppa, och alldeles nyss så gjorde han det och alltså fy fan vilket hårt grepp han hade om mig, jag fick nästan inte loss honom och nu har jag massa märken på min högra hand och det svider något förfärligt. Jag hatar katter ibland...
Jag ska i alla fall gå och tvätta av handen och jag hoppas att smärtan går över.

Här är en mindre bra bild från spexfotot taget av Julia i en av parallellklasserna, woho. Från vänster, översta raden: Victoria, Amanda, Susanna och Sandra. Från vänster, understa raden: Jag, Moa, Johanna, Asil och Emma. Jag tänkte egentligen ha håret i två toffsar som de flesta andra hade men jag hade bara en toffs :C Mitt hår ser ju värsta mobbat ut på bilden, hum.

Avsnitt 25

Jag trodde att jag hade fyra Lost avsnitt kvar men det var visst fem... Det var ju totalt 25 avsnitt i första säsongen, doh! Men aja, det är väl bara trevligt att det är många avsnitt, fast när avsnitt 24 precis tog slut och det stod "fortsättning följer" så blev jag lite förvånad... Jag kom inte ihåg att det är ett sista mobbat avsnitt tillsammans med bonusmaterialet på sista cd:n, hehe. Och i avsnitt 24 så visste jag att det skulle bli en explosion men jag ryckte till ändå :C Nu har jag i alla fall börjat kolla på sista avsnittet och snart händer det grejer ;)

Hum, clown rökmoln...

Spexfoto

Alltså det är gött att vara hemma redan vid halv ett, hihi. Vi tog spexfotot innan jag gick till bussen och alla var supersöta i sina pyjamasar och liknande, och med toffsar på huvudet, haha. Fast det saknades typ 9 personer eller nåt... Och vi bara tjejer, jag, Emma, Johanna, Susanna, Sandra N, Victoria, Moa, Amanda och Asil... Vissa bilder blev väl rätt gulliga, i alla fall de när vi satt ner, men sen tog vi fyra bilder där alla står och de var inte lika bra enligt mig... Alltså vi har ju pyjmas och sånt på oss och det syns inte på bilderna där alla står upp, och man ser bara mitt huvud på de bilderna, det är jättefult, och de andra verkade vilja att fotografen skulle ta en av de bilderna och jag blir sur om han gör det... Liksom det är ju meningen att man ska se våra kläder... Och våra namn ska ju stå där nere under bilden och det är ju lättare att skriva namnen i ordning när vi sitter på rad än när vi står huller om buller... En bild ska ju vara med i skolkatalogen och alla kommer kunna se den så då tycker jag att det är bättre att de väljer en bild där alla syns lika mycket... Liksom jättekul för mig om man bara ser mitt huvud...
Aja, jag ska titta klart på första Lost säsongen nu och äta chips och dip, och sen ska jag nog se fyra avsnitt av säsong 2... Men jag måste bara säga att det är så störigt att vissa personer dör i serien för de dör ännu en gång när jag tittar på serien igen, I'M A MURDERER :(


En tanke...

Alltså innan jag går och lägger mig så måste jag bara säga att det känns som att jag uppdaterar för mycket, liksom det känns inte som att någon direkt bryr sig om all skit jag skriver... Folk känns inte så intresserade så jag hade ju lika väl kunnat dumpa bloggen, ni hade inte saknat mig ändå...
Nu får jag huvudvärk också, nej men vilken bra dag detta är, NOT.

Bitter

Jag tror att jag ska gå och lägga mig, jag är sur. Imorse kände jag mig sjuk och jag började typ må bättre under första lektionen eller nåt och har typ mått bra tills nu och nu känner jag mig sjuk igen. Jag har ont i halsen, det är inte kul. Och jag tycker att jag känns lite småfebrig men det är ju lite svårt att avgöra om man själv har feber genom att känna på sin panna... Jag känner inte heller för att ta det jävla spexfoto imorgon, det kan ta sig i röva... Hehe. Det blir säkert roligare än vad jag tror, men ändå, jag ser inte fram emot det. Och vi tar dessutom kortet fem minuter efter att min buss går... Jag slutar ju fem i elva och vi ska ta kort halv tolv, yey.
Aja, jag ska skriva ner de olika orden från läxan på ett papper så att jag kan stänga av datorn och krypa ner i sängen. Sängen är snäll mot mig, sängen är min vän, min säng är mycket bättre än er allihop, känn er dissade eller nåt. Jag känner mig jämt dissad så det är ju bara rättvist att ni ska få bli lite dissade också, hihi.


Trollet Locke

Nu har jag sett två Lost avsnitt (jag är lite seg... pasuar hela tiden) och alltså jag måste bara säga att jag verkligen gillar Locke ibland, han är så fin i första säsongen ju. Haha, fin lät fel men alltså... han hjälper ju typ alla och säger smarta saker/ger folk råd och så är han så himla fiffig, liksom gör eget lim och jagar och allt, han är grym. Och jag tycker typ att han ser mysig ut, haha... Och det stör mig att när jag söker på John Locke på google så kommer det upp någon ful gubbe :C Han var typ filosof och politisk tänkare... Men ah, Locke heter väl Locke efter den riktiga Locke, hehe. Men nu blir det två avsnitt till i alla fall (Y)

Naw va gulligt, han ser ut som ett litet troll.

Bitch

Mamma ringde nyss och så sa jag att jag hade varit hos pappa och så frågade hon om jag hade fått pengar och jag sa ja, och då skrattade hon och sa något, jag minns inte vad men hon syftade på det där att pappa bara får träffa mig om han ger mig saker... Jag blev jävligt irriterad på henne, det är inte kul. Liksom visst, jag träffar honom inte så mycket och nästan varje gång jag är där så är det för att han vill ge mig något och alltså jag går ju inte dit bara för det... Jag tycker ju ändå att det är trevligt att träffa pappa men det är bara det att jag inte får tummen ur röven och går hem till honom. Idag visste han ju inte ens att jag skulle komma eftersom att det var ett spontant besök från min sida... Jag kände för att säga att hon kunde gå och hänga sig men istället svarade jag bara "mm" tills hon sa hejdå.
Jag hatar när mamma säger så, hon borde ju fatta att jag inte tycker att det är kul. Jag blir faktiskt sårad när hon säger så.

Pyjamas...

Nu har jag precis suttit upp mina postrar :D Iklädd pyjamas... Jag skulle liksom se vad jg kan ha på spexfotot imorgon, det får nog bli mina rosa pyjamasbyxor med nallar på och en vit t-shirt med en nalle på, haha. Jag ska ha en matchande tröja till byxorna men jag vet inte vart den är... Och jag skulle nog inte haft på mig den ändå, haha. Men jag vill inte ha på mig pyjamas kläder i skolan, det är ju pinsamt :O Fast åtminstone jag lär byta om innan fotograferingen men ändå, vissa andra kommer ju typ ha sina OnePiece på sig och alltså dem är inte lika skämmiga som mina kläder (N) Jag tänkte i alla fall sätta mig i soffan och kolla på Lost nu, jag har åtta avsnitt kvar av säsong 1 och ska väl kolla på fyra nu... Och jag ska äta chips och dip, dippen var värsta goooood, MUMS.

Dålig bild på postrarna, och det andra som sitter där, haha. Jag har fina pojkar vid min säng, hihi. Nje, särskilt fina är de väl inte... Gerard Way är ju söt och Mason Musso kan se okej ut ibland, fast hans lillebror Mitchel är sötare... (Pair of Kings <3)


Sjätte september

Hellu, jag åkte hem från Nödinge med 14.55 bussen och kom hem nu vid klockan 17.30, det låter väl bra det? Bussen blev helt smockfull i Älvängen, massa jävla skitungar (först någon klass från Albo, tror det var de som föddes 2000, det var i alla fall min ex-klasskamratas lillebrors klass, och sen i centrum så hoppade massa Arosenius-barn på, bläää. Det var hur smockat som helst där fram, och jag har nog aldrig sett så många personer stå och äta klubba samtidigt... Men bussen var ju full och jag satt mellan näst längst fram och jag orkade inte knö emellan alla skitungar så jag hoppade av i centrum och gick till pappa, hihi. Jag var där i 90 minuter, tiden gick typ hur fort som helst... Men jag satt och pratade med pappa jättelänge och sen gick jag och pillade på mina grejer, jag har ju en del saker kvar hos honom... Jag tog med mig några grejer hem, typ Oliwer Twist, en bok med gåter, It, Misa Mi, In The Cut, 4 postrar (två på My Chemical Romance och två på Metro Station <3), någon hårprodukt, bomullsgrejer som jag gilalr att använda, nagellacksborttagning, en mobbad penna som ser ut som en blomma som jag sitter och leker med och jag säger att den har stånd.... Och även massa gamla grattis kort och liknade.
Jag fick även en hundring av pappa så jag gick och köpte chips och gräddfil, så nu ska jag göra dipp. Men jag vet inte vilken smak, Hot Holiday eller Tortilla... Tror det får bli Tortilla.
Och vet ni vad, jag glömde visst Samhällskunskapen i skolan och vi har ju läxa till imorgon, oopsi, men det är inte så svårt. Och vi har spexfoto imorgon och ska typ ha pyjamas på oss, yey.

Emma har gått runt och sjungt på Electropop nästan hela dagen så denna är till henne.

Ogod morgon

Hellu, jag tänkte skriva god morgon men så god har den inte varit... Det känns som att jag håller på att bli sjuk och förut när jag duschade så var vattnet värsta segt på att åka ner i avloppet så det bildades världens jävla pöl vid mina fötter, och sen rann det ju ut vatten på golvet utanför duschen också, hehe. Och det låg en död insekt i vattnet... Han var stor och äcklig och flöt runt där och typ kom emot mig, det var inte nice. Jag typ fryser armarna av mig och det är nog för att jag bara har linne på överkroppen, jag skulle behöva min cardigan, hum.
Jag ska gå vid halv nio ungefär och jag börjar halv tio. Jag ser inte fram emot den här dagen... Först har vi mer än två timmar BoF, lunch och sedan mer än två timmar Ledarskap inom Lek och Idrott, jippie... Aja, jag ska spela Bubble Spinner nu, mohahaha.

Jag är inte säker men jag tror att insekten i duschen var en harkrank, blä, jag gillar inte dem eller deras långa ben.

Dadadam

Alltså jag måste bara säga att det känns väldigt nödvändigt att jag har på mig både min cardigan och Tokio Hotel tröja... Det regnade ju fortfarande när jag skulle gå imorse så jag la ner min cardigan i väskan och tog på mig TH tröjan eftersom att jag har luva på den (men inte på min jacka :C) och sen när jag kom till skolan så bytte jag till min cardigan. Sen när vi slutade så orkade jag inte ta av mig min cardigan så jag tog på mig TH tröjan ovanpå och jag tänkte väl ta av den när jag kom hem men jag har inte tagit av den ännu, hihi. Det börjar typ bli varmt bara för att jag tänker på det, haha.
Jag tänkte i alla fall gå och lägga mig strax, jag ska bara spela lite Bubble Spinner först, woho. Jag fick värsta höga poängen förut, 3000 någonting, och alltså jag tänkte print screena det fast datorn lyckades stänga av sig innan jag gjorde det, snyft... Och vissa av mina grejer från Cdon borde hinna komma denna veckan, det stod att leveranstiden var 1-3 dagar på tre saker, 3-6 dagar på en annan och 4-6 på den sista, men ah, även om de kommer denna veckan så lär jag ju inte få dem förens på min födelsedag, lite mer än 2 veckor kvar, ooooh, jag vill inte fylla 18 (A)

Nu sitter jag i alla fall och spelar Bubble Spinner och det lär ju ta lite tid innan jag kommer upp i 3000 poäng igen, hehe. Inte för att jag lär komma upp i det igen på ett tag för det är ju lite svårt att få så höga poäng, speciellt de gånger man siktar sämre än en blind ko! (Y)

Presenter ;)

Jag har precis beställt födelsedagspresenter till mig själv, hahahaha. Jag berättade för mamma vad jag önskade mig och så frågade hon vad allt kostade och jag gissade på ca 1000 kr och då sa hon att hon hade tänkt ge mig en tusenlapp eller nåt sånt så jag kunde lika väl beställa sakerna nu. Nu har jag ju inget att se fram emot, jag vet ju redan vad jag kommer få XD Fast ah, vem vet, hon kanske köper något litet sen, och sen får jag väl något av pappa och de andra i släkten och så, och då vet jag inte vad jag får ;)
Jag beställde i alla fall allt från Cdon. Jag är säker på att ni är nyfikna på vad jag beställde så det ska jag berätta. En The Beatles t-shirt och även en Michael Jackson t-shirt. Böcker: Harry Potter och Hemligheternas Kammare, Harry Potter och Fången Från Azkaban och Den Som Törstar av Kristina Appelqvist. Den Som Törstar släpps först på min födelsedag, hahaha, fast det fanns en inbunden version som släpptes i oktober förra året men pocket-format är ju mycket billigare (Y) Och sen beställde jag även The Big Bang Theory säsong 1-3 boxen, hihi. 

Kexigt asså.

Kattbox?

Haha, fy va fult. Lejonkatten var ju bäst...


Skolaaaaan

Hellu, jag kom hem för en liten stund sen och har precis ätit. Det var gott med mat men maten var inte så god... Makaroner och korv, det var kallt och korven smakade inte korv, haha... Nu sitter jag i alla fall och äter av mammas chips och de smakar mumma.
Vi tog ju klassfoto förut och jag vet inte hur gruppbilden blev men jag satt i alla fall ner, Sandra satt i mitten och jag satt till höger om henne... Jag tror att porträttet blev fult men jag är inte säker, jag tog ingen närmare koll på det...
Jag och Emma hade inte direkt något att göra på studietiden så vi spelade kort med Sandrorna och sen hann vi inte göra så mycket på Samhällskunskapen eftersom att vi behövde fixa oss innan vi skulle ta skolfotot. Vi gjorde typ samma sak som förra gången fast la till två saker på Källkritiks-listan och så sa Draca att vi fick läxa på det med källkritiken... Sen på Historian så hade Jenny typ föreläsning och det var väl gött men lite segt, jag hade inte orkat jobba i alla fall, och sen skulle vi kolla på någon film eller nåt fast det krånglade så vi fick gå, hihi.
Aja, nu ska jag försöka sysselssätta mig...

Jag önskar att jag hade sett ut såhär på porträttet.

Done

Sådär, nu är jag klar, woho. Det tog typ ett halvår att välja topp... Jag hade redan tänkt att jag kunde ha Beatles linnet men jag ville ändå se om det fanns något annat jag kunde ha på mig, men det fanns det inte... Jag blir i alla fall galen på mitt hår, det vill inte se bra ut, det är dumt, I hate it. Jag vill inte ta skolfoto, usch, usch, usch. Och nu är det inte ens en timma kvar tills jag ska gå, OH MY GOD! 

Makeover ;)


Running wild

Jag har precis tittat på It's A Boy Girl Thing, hihi, den är så bra. Jag kom inte ihåg att det var så många bra låtar i slutet... Ozzy Osbourne - Goodbye To Romance, James Blunt - High och The Black Eyed Peas - Let's Get It Started. Men ah, jag ska gå och klä på mig nu... Alltså jag är redan påklädd men jag har fel kläder på mig, liksom jag vill inte ha mjukisbyxor och min fula gula "posten älskar fotboll" t-shirt på skolfotot ;) Och det pissregnar där ute och jag hoppas bara att det ska ha slutat regna när jag ska gå, jag vill inte få fult lockigt hår som jag fick på skolfotot förr förra året på grund av regnet...

But now I'm high, running wild among all the stars above.

Måndag morgon

Alltså blö, jag blir typ galen på Rasse. Det är meningen att han ska gå halv åtta och jag sa till honom och självklart så ska han alltid gå på toa precis när man säger att det är dags att gå. Sen så håller han på och segar nere i hallen så han kom iväg nu vid 7.38.. Visst, bussen ska gå 42 så han hinner ju, men ändå, han behöver inte vara så himla seg. Sen blev han dessutom sur för att jag skrek/skällde på honom så han smällde igen dörren med ett brak och åtminstone Yoshi flög åt helvete...
Men det är dumt regn ute nu igen, det regnade ju förra månadgen också, och då regnade det i flera timmar fast det slutade i alla fall en stund innan tolv så jag behövde ju inte gå till bussen i regnet. Vi får väl hoppas att jag har samma tur denna måndagen.
Jag tänkte i alla fall gå och fixa nudlar och torka håret, jag är jättehungrig... Jag åt ju nudlar hyfsat tidigt igår och under resten av dagen så åt jag bara godis så det är rätt logiskt att jag är hungrig...

Men måndagen är lite seg... Visst är det skönt med lång sovmorgon fast om typ två timmar så kommer jag inte ha något att göra och kommer bara gå fram och tillbaka i lägenheten, och sen så slutar vi ju så sent och det är massa dumma människor som ska med bussen... Jag tycker i alla fall om mitt fredagsschema denna veckan, jag slutar redan 11.20, hihi. Ska egentligen sluta 14.25 (alltså de flyttade fram Svenskan lite för att vi ska hinna med bussen men det hade ju räckt med att låta oss sluta 14.40, bussen går ju ändå först 14.55...) med det är typ tentamen C:

Trololololol

störigt att det inte var någon text när de pratade kinesiska :( fast jag förstod i alla fall att de sa tack flera gånger (A) schesche (A) Xièxie
tycker det är orättvisst när vissa får sånt där straff, de har ju typ inte ens en chans att gå vidare.
maria montazami är väldigt störig i Ving reklamen - när man kommer till öknen då hittar man sand och det är då det är dags att börja promenera
Jag tyckte att det var störigt att det inte var någon text på Amazing Race när Tammy och Victor pratade kinesiska :( Men även om det inte var text så fattade jag i alla fall att de sa tack flera gånger, Xièxie eller hur det stavas (A)
Och jag gillar verkligen inte Maria Montazami i reklamen för Ving... Det är typ världens jobbigaste reklam, "När man kommer till öknen, då hittar man sand och det är då det är dags att börja promenera"....
Men jag tänkte i alla fall gå och lägga mig nu... Det finns ingen mening med att jag ska vara uppe längre även om jag har sovmorgon imorgon och åker först vid 11.56... Jag går nog upp hyfsat tidigt imorgon, senast sju i alla fall för jag måste skicka Rasse till bussen... Och det är skolfoto imorgon så jag måste ju se bra ut innan jag går men det lär ju inte ta längre tid än annars... Jag brukar vara i badrummet i högst en halvtimma och då duschar jag och klär på mig. Sen en stund senare så torkar jag håret och det tar några minuter och sen efter det så sminkar jag mig och fixar håret och det tar högst 10 minuter... Sen är Jessie klar.
Aja, nu blir det sängen för mig, jag tycker liksom inte om mig själv just nu och orkar inte med mig själv helt enkelt och då är det bra att sova. Kan vi inte få en smart Montazami kommentar här istället? 


Amazing Race

Jag tittar på Amazing Race och de ska till Kina i dagens avsnitt och jag tänkte typ "Kina... Då borde Tammy och Victoy känna sig som hemma" och de är ju asiater men jag var inte seriös för liksom de behöver ju inte vara kineser bara för att de är asiater, men sen sa de typ att de var glada att de skulle till Kina för de är kineser, haha. De kunde kinesiska så de har ju lite försprång kan man ju säga ;)
Under dagen har jag i alla fall tittat på Lost, Urban Legends och Fear Factor och fixat naglarna, och sen har jag väl inte gjort så mycket mer...
Aja, jag orkar inte skriva mer just nu, jag vill titta på programmet, fast jag vet redan vilka som vinner... Jag missade förra avsnittet och skulle kolla vilka som åkte ut (fast ingen åkte ut...) och då råkade jag se i vilken ordning de åkte ut, hehe.

Den ena mörkhyade systern (jag kommer aldrig ihåg deras namn) kallade Luke för bitch och han är ju döv, haha... Och jag måste bara säga att det är kul att lyssna på Tammy och Victor när de pratar kinesiska. Och Victor bara "fåglarna och fiskarna påminner om dig", haha, Tammy är en fågelfisk. Jag gillar Tammy och Victor C:

Naglar

Jag "målade" precis naglarna, det blev inte så fint, speciellt inte tummen och ringfingret på vänster hand (A) Men jag gillar ändå pekfingret på vänster och lillfingret och tummen på höger, hihi.Söndag

Godmorgon... Jag tittade på "Det är okej att känna"-klippet igen och det berörde mig lika mycket nu som igår. Jag vet i alla fall inte vad jag ska göra nu, jag har inte ätit något... Jag åt ingen mat igår heller för den delen... Och jag vill ha pizza, sen när jag pratar med mamma så ska jag fråga om det C: Men jag ska väl försöka hitta något att äta, fast jag lär ju inte hitta något... Hade vi haft nudlar med biff eller orientalisk smak så hade jag ätit det men vi har bara kyckling. Jag får väl äta flingor eller nåt, hehe. Eller så får det bli kycklingnudlar ändå... Bättre än inget ju... Men jag ska även torka håret och sen ska jag nog kolla på Lost. Jag har sett 12 avsnitt av första säsongen nu och har 12 kvar, och alltså jag tycker det är skumt att jag tycker att första säsongen är lika bra nu som första gången jag såg den...
Aja, jag är jättehungrig så nu går jag, hehe.

Hum, jag tror inte att jag har smakat på de fyra översta smakerna... Jag vet inte ens vad det är för smaker liksom C:

U.S. Marshals

Jag kollar på U.S. Marshals på trean och jag tyckte att den ena mannen såg skum ut och att han var ful, och typ påminde om Alan Cumming från första Spy Kids filmen (och även lite om Djungel-George, alltså Brendan Fraser...), och alltså filmen började 21.55 och slutar 00.35 och först nu vid 23.30 så insåg jag att mannen var Robert Downey Jr, haha... Han såg skum ut... Och jag brukar tycka att han ser bra ut och jag såg inte ens att det var han... Fail... Men ah, det är ju rätt stor skillnad på bilderna nedanför så jag tycker inte att det var så konstigt att jag inte kände igenom först, och han ser verkligen skum ut, han är mycket finare på andra bilden (A)Det är okej att känna


MSN

MSN lever typ sitt eget liv på den här datorn... Mitt visningsnamn är ju "Jessie 8-|" men ibland ändras det till "Jessika"... Internetet krånglade lite förut när jag startade datorn och även förra gången den bytte namn till Jessika så hade det krånglat så det måste ju ha med det att göra. Det störiga är att jag inte märker att namnet har ändrats även om jag sitter och chattar, liksom jag har chattat med Emma och Rasmus idag och jag började chatta med Emma redan vid ett och då hette jag Jessika men jag märkte det inte förens nu... Fail. Och när vi ändå snackar om datorer och sånt så måste jag bara att jag saknar mitt Windows 7 som jag hade på den andra datorn, Windows 7 är bättre än XP.
Aja, vid sju så blir det en tyst minut för Johan Remmelg bara så ni vet. Och jag kollar på Lost, hihi. Ser mitt sjunde avsnitt för dagen, avsnitt 11. Jag tror att det är i detta avsnittet som grejen med Charlie händer, wääääh. 

Charlie och Claire.

Lika?

Alltså jag tyckte att Tila Tequila var lite lik Kate Hudson på bilden nedanför...


...

Alltså klockan är bara nio och min dag är redan dålig (och jag vet ju vad det beror på). Jag har i alla fall varit vaken sen åtta och jag har ingen lust att blogga... Det känns som att jag kommer börja gråta när som helst och jag känner inte för att gråta, jag grät igår och det räcker.

Vill du ha ett ollon, Puh?


Girls Just Want To Have Fun

Nu ska jag kolla på Girls Just Want To Have Fun, woho. Jag är värsta jobbig när jag ska välja film, filmerna som jag inte har sett känner jag inte för att se, liksom jag vill vänta med dem och nu är jag ju lite uppskrämd efter kvällens händelse och vill se en film som jag känner igen, och alla filmer som jag har sett känner jag ingen lust att se. Jag står och tänker igenom handlingen och tycker inte att de är tillräckligt bra, även om jag typ älskar filmerna, haha. Men ah, nu fick det bli GJWTHF (fiiiiin förkortning) för den är jättebra, i löve it. Helen Hunts roll är kul, typ när han börjar sjunga i kören, höhö. Och jag gillar den där skumma killen som skriker kul när han får sin inbjudan till festen <3RUN BITCH RUN

Alltså usch på denna dagen XD Jag har känt mig lite smådissad från flera olika håll och jag Emma gick ut på en promenad vid halv nio och jag kom väl tillbaka nu vid halv tio. Först gick vi mot centrum och det och sen gick vi tillbaka och sen började vi gå mot forsvallen, alltså förbi mitt lägenhetsområde, men vi vände ganska fort för att det typ brukar var fest där borta och så, och sen så stod det en gubbe vid soppinkastet hos mig och liksom han tittade på oss och sa "Tjena tjejer" och vi blev lite smårädda och fortsatte gå, och då ropade han typ "Vänta på mig!" och alltså då blev vi livärdd och sprang iväg så fort vi kunde, hahaha. Vi sprang en bit och sen saktade vi ner men liksom gick och kollade bakåt ifall han kom för då skulle vi börjat springa igen, men han kom aldrig... Vi var i alla fall rädda och sen lurade Emma mig att han kom så att jag blev livrädd igen, haha. Vi gick till Emma och eftersom att snubben var vid mitt hem så frågade vi Emmas mamma om hon kunde följa mig hem, haha.
Men usch, jag har nog aldrig varit så rädd eller sprungit så fort, jag är alldeles darrig och det känns ju inte helt perfekt att vara ensam hemma nu. Och haha, det var åtminstone en bil som körde förbi oss när vi sprang och jag undrar om den/de undrade varför vi sprang... 
Och alltså när vi var hos Emma så kom vi på att snubben kanske inte sa till oss... Liksom det stannade en bil på parkeringen när vi gick där och personerna hade väl gått ut när mannen sa "Tjena tjejer", hahaha, tänk om han sa till de andra, då blev vi ju helt livrädda i onödan!
Men ja, förutom snubben så var det en trevlig promenad och bara för snubben så kommer jag komma ihåg den ett långt tag, haha. Men usch, jag måste ha något annat att tänka på så nu får det bli film.

Alla som inte dansar är våldtäktsmän! *Dansar för fulla muggar*

Jaha...

Okej, jag pratade nyss med mamma. Hon och Kjell hade varit hos min moster och nu var de på väg till Kjell... Jag var typ helt säker på att de inte skulle till Kjell eftersom att mammas bil var här men ah, jag hade fel... Jag brukar inte ha något emot att de åker till Kjell men mamma hade inte ens sagt att de skulle till honom i helgen så jag blev lite irriterad nu, liksom det är störigt att jag inte fick veta det tidigare... Och vi har inga nudlar med rätt smak, vi har kyckling men ingen biff eller orientalisk... Snyft. Och vi har chips som jag får ta av men vi har ingen gräddfil men jag har dipp-pulver för jag passade på att köpa det på ICA idag så att jag har rätt smaker nästa gång jag vill ha dipp, och jag vill ha dipp till chipsen men jag orkar inte pallra mig till centrum eller Älvängen bara för gräddfilens skull... Jag är ju lat.
Aja, jag är hungrig och det finns inga goda nudlar och det blir ingen pizza för lilla mig... Jag får väl äta upp kycklingen som blev över igår, yey.

Här är två dåliga bilder på allt jag skrev under projektarbetet, man ser inte vad det står men man ser att det är mycket och jag ser att jag skriver fult som f*n (Y)
Alltså på alla ställen det står leukemi så ser det ut som att det står "kukemi"... Typ första riktiga raden, "Akut kukemi", haha...

Fredag

Hellu, lilla jag mår dåligt, har ont i magen... Fick det när vi var på busshållplatsen, fail... När jag gick hem från busshållplatsen så såg jag i alla fall att mammas bil stod på parkeringsplatsen men hon är inte hemma och jag vet inte vart hon är... Kjell var kvar här imorse när jag gick så han var väl "hemma" sjuk och de kan ju ha åkt någonstans med hans bil eller så kanske de tar en promenad...
Jag har i alla fall haft uppsatt hår idag och alltså jag har aldrig uppsatt hår så det kändes lite skumt... Men dagen har väl varit bra men seg hittills. Vi hade ju Historia som första lektion och då redovisade vi våra arbeten (HIZBOLLAH), och sen kollade vi på någon liten film om terror... Därefter var det projektarbete och jag och Emma hann skriva ner rätt mycket under den tiden... Jag skrev nästan hela två A4 med massa citat från en hemsida, haha.
Sen var det lunch/håltimma och maten var äcklig (så därför är jag hungrig) och vi spelade Uno och köpte godis, hihi. Därefter hade vi svenska och jag och Emma hann skriva rätt mycket där också.
Jag funderar på att ringa mamma och fråga vart hon är... Och fråga om det blir någon mat... Jag vill ha pizza, pizza, pizza. Eller kanske kebab... 
(Och det känns inte som att det är fredag...)


Bosse!

Jag kallar alltid Sonic för massa skumma grejer... Typ Pellejöns och Bosse... Om jag skaffar en katt i framtiden så ska han heta Bosse! Liksom "komsi komsi Bosse!"...
Jag börjar bli trött... Och jag är uttråkad... Jag ligger bara i sängen och väntar på bättre tider eller nåt... Och det känns skumt att det är september nu, det är ju bara 20 dagar kvar tills jag fyller år och jag vet inte vad jag önskar mig, dilemma...
Aja, orkar inte skriva mer, jag är för lat.


Blöööö

Jag har ju lagom kul här alltså, sitter och redigerar bilder, byter hårfärg och så.


(Heeeeet)

Aj...

Alltså Sonic rev mig typ på bröstet nyss, haha... Rivmärket blev typ 5,5 cm långt O_o Bitchiiiigt. Och det svider, wäääh. Fint asså.Barn med cancer

Sådär, då var jag hemma. (Haha, fast jag kom ju hem för en timma sedan, jag är bara lite seg med att skriva mina inlägg...) Det luktade typ fotsvett i bussen... Och målaren håller på och målar vid vårt köksfönster så jag har inga planer på att gå till köket, fast jag är hungrig... Dumma mage och dumma målare.
Skoldagen har i alla fall varit trevlig, först hade vi projektarbete och då tittade jag och Emma på dokumentären Barn med cancer på SVT-play och alltså det första barnet som det handlar om är ju lilla Frida som gick på min avdelning på förskolan jag praktiserade på. Jag hade inte förväntat mig att hon skulle vara med där men det kändes liksom bra att hon var med för jag fick ju aldrig träffa henne och nu har hon ju gått bort också... (Vila i frid lilla Frida<3) Hon var ju hur söt som helst, typ 17:40 delen, hon är ju jättegullig när hon leker vid datorn. Men cancer är hemskt, det är inte kul när små barn får såna sjukdomar, liksom de har knappt börjat leva och så blir de sjuka, Sigge var ju inte ens ett år när de upptäckte hans tumör... Dokumentären var i alla fall väldigt bra, ni borde se den.
Sen hade vi BoF och då kollade vi på första avsnittet av "En andra chans" som handlade om fyra personer som hade varit med om olyckor och blivit förlamade. Efteråt fick vi svara på några frågor precis som i tisdags, och vet ni vad, det verkade som att ALLA som gjorde uppgiften i tisdags fick VG, bra klass va? ;) (Man kunde inte få MVG)
Sen var det lunch och studietid och jag och Emma gjorde historia och sen var det klassråd och sen slutade vi...

Print screen från dokumentären, lilla Sigge med pappa Jonas.

Pluggisar

Sitter i skolan och har jobbat med en historia uppgift tillsammans med Emma, och vi har skrattat asmycket också, det ni. HIZBOLLAH! Men ah, studietiden är snart slut, klockan 14.00, och då är det klassråååååd.
Och vi fick våra bildmappar också, de hade inte slängt dem, woho. Fast mina bilder är fula, och det var inte särskilt många bilder egentligen med tanke på att kursen ändå varade i ett helt år...
Aja, bloggar mer när jag kommer hem, slutar efter klassrådet.

RSS 2.0