VG+

Alltså blääää, jag blir alldels frustrerad av att vänta på att få reda på vad jag fick på samhällsprovet och på svenska uppgiften... Tycker att Draca och Birgitta ska snabba på med att rätta... Men aja, jag har i alla fall fått betyg på ena historia uppgiften nu (Amerikanska revolutionen, Franska revolutionen och Napoleon). Vill ni veta vad jag fick...? VG+, OH MY GOD! Nu blidde jag faktiskt väldigt glad, och det är väl alltid bra med en glad Jessika? :D Jenny hade skrivit "För Mvg hade du kunnat dra mer paralleller till revolutionernas konsekvenser för idag. Men du har skrivit ett ambitiöst och utförligt arbete." Woho :D VG+ är bajsbra så det så :D


"För Mvg hade du kunnat dra mer paralleller till revolutionernas konsekvenser för idag. Men du har skrivit ett ambitiöst och utförligt arbete."För Mvg hade du kunnat dra mer paralleller till revolutionernas konsekvenser för idag. Men du har skrivit ett ambitiöst och utförligt arbete.""För Mvg hade du kunnat dra mer paralleller till revolutionernas konsekvenser för idag. Men du har skrivit ett ambitiöst och utförligt arbete.

Dag 4 - Ditt första nagellack.

Alltså detta är ju inte så lätt att veta... Jag minns att jag hade ett rött nagellack som såg ganska barnsligt ut när jag var mindre men jag vet inte om det är mitt första nagellack... Av de nagellacken jag har nu så är det nog det på bilden nedanför som är mitt äldsta... Carroll Diamond Gloss - 25 Sky Blue... Jag använder det aldrig men det funkar visst fortfarande, det var ju trevligt att veta.La Paz + fula streck och prickar

Har precis målat naglarna, hatar att måla streck och prickar med vänster hand... Ljuset suger i alla rum så bilderna ni får är väl sådär... Bättre än inget i alla fall? Har för mig att jag fick La Paz av Emma men är inte säker, hum... Nu tänkte jag i alla fall gå och torka håret, så det så.

(Självklart målar jag lika mycket utanför som vanligt <3)

Pucko

Tralalalala, är det någon som bryr sig om mina uppdateringar?

Just nu sitter jag och dricker pucko, rätt passande att ett pucko dricker pucko, eller hur? Men ah... Jag har tråkigt... Sitter och undrar vad jag ska hitta på idag... "Kan inte" titta på Heroes... Jag såg klart tredje säsongen igår kväll och jag vill inte börja se sista säsongen än, serien får ju inte ta slut redan nu. Eller ja, "redan"... Jag gillade i alla fall inte hur tredje säsongen slutade, det vara bara konstigt och ja, löjligt skulle jag vilja säga... Men annars var tredje säsongen väldigt bra! Speciellt Hiro och Ando scenerna ;) Men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra idag, haha... Kan kolla på Pokémon eller nåt, hihi.

Bara bubblor kvar :(

Snygg

Är jag snygg eller är jag snygg när jag är nyvaken?


Sam Tsui

Jag tycker att det är väldigt kul att sitta och sjunga med i denna samtidigt som jag tittar på videon för det är så kul att se när Sam gör exakt samma munrörelser som jag, haha. Men aja, nu blir det mer Heroes.Kul att pausa Sam också...

Heroes (ANDO IS SOOO SEXY)

Tittar på Heroes och det är så bra, hihi. Men Danko är så ful, höhö. Hiro och Ando däremot är jättesöta som vanligt. Och jag gillar asiaten som låter som en bonne i avsnitt 22 (säsong 3), haha. Och bebis Matt är så gullig så. En halvtimma kvar av avsnittet och en halvtimma kvar tills Amazing Race börjar, woho. När AR är slut ska jag kolla på de tre sista avsnitten av säsong 3, och sen får vi se vad jag hittar på. Kanske spelar spel eller nåt. Kanske kollar på Pokémon ;)

Hahahahaha, denna scenen var nyss, Ando då <3


Dag 3 - Din favorit nageldesign, av dig själv.

Hum, detta är lite svårt för jag har inte bilder på alla designer och vissa bilder kan ligga någon annanstans så jag kan liksom inte titta igenom alla och jämföra... Men ah, jag älskar de två på de första två bilderna här nedanför, och jag gillade de jag gjorde häromdagen (tredje bilden) och de på sista bilden är ju simpla men jag älskade de också. De två första får dela på första platsen, haha.

image description

Vintertid

Godmorgon... Känner mig helt väck för jag vaknade typ precis... Det är tur att det är vintertid nu för annars hade klockan varit 12.40 istället för 11.40, haha. Men jag ville egentligen gå upp för några timmar sedan, typ runt nio, men det gick inte så bra... Jag vet att jag vaknade vid nio och att jag tänkte typ "Åh nej, det är söndag och imorgon är det praktik igen" men sen kom jag ihåg att det är lov, så jag kanske somnade om bara för det, haha. Jag har även pratat med mamma, hon ringde vid 10.12, tiden går fort när man sover.... Hehe.
Men aja, nu ska jag klä på mig och sen ska jag tömma diskmaskinen och göra rent kattbaljan... Jag ska även fixa lite i mitt rum... Lägga bort allt skräp och så... Och sen blir det Heroes, woho.


SÖTA

Hahahahahahahahahahahahahahaha, döööööör. Sjukt söt bild, varför ska alltid Hiro (och Ando) var bäst i Heroes??? <3


Sovdags

Går och lägger mig nu så godnatt :DDag 2 - Ditt favorit nagellacks märke - och varför.

Detta är ett ganska lätt ämne skulle jag vilja påstå. Mitt favorit märke är Depend och det är för att det är billigt och innehållet räcker rätt länge och det finns så många fina färger! De flesta av mina nagellack är från Depend och det är ju för att det är billigt och bra och de finns där jag brukar köpa smink och nagellack. Har minst 30 st, höhö.Högskoleprovet - DONE!

Så, I'M HOME! Kändes ju som att det gick helt åt helvete med Högskoleprovet och facit ligger ute nu så jag kan kolla hur det gick men jag vågar inte... Tänk om jag verkligen failade totalt, hur kul är det på en skala från 1 till 10??? Men ah, kollade i alla fall de 5 första frågorna och hade 2 rätt, woho... Men min morgon började kasst i alla fall... Skulle gå upp vid sex men vaknade lite innan halv sju när mamma kom hem... Jag fick fixa mig på ca en kvart och sen åkte vi. Men provpassen gick i alla fall rätt fort och det var gött, liksom jag har varit borta i 9 timmar men det känns inte som så länge... Jag hade inte med någon lunch men jag fick en clementin av Sara och det tog mig evigheter att äta upp den, mohahahaha. Och under sista provpasset blev jag jättehungrig och hade jätteont i magen så det var inte så kul... Jag var glad när det var över och vi fick gå... Och jag slapp åka bussen för Malin kunde skjutsa mig, hihi :D Det är alltid bra med ex-klasskamrater som har körtkort ;) Jag hade i alla fall trevligt tillsammans med Sara under dagen och jag hade en trevlig pratstund med Malin på väg hem, så dagen var bra om man bortser från att det kändes som att jag failade på provet och att jag mådde dåligt under sista delen. Nu känner jag för att duscha men innan ska jag nog äta lite kyckling, yummy. 

Bara för att svarshäftena var fula. (Mörk bild...)


Proooov

Nu har vi gjort två provpass av Högskoleprovet och tredje börjar när som helst. När det är gjort så är det bara två delar kvar, woho! Fast slutar ju ändå inte fören typ halv fem så det är ju några timmar kvar... Och det är inte så kul att sitta här och göra prov och min näsa håller på och rinner. Nu började även ögonen... Aja, stänger av mobilen nu.


Fel

Stör mig på att jag skrev "så" istället för "som" i förra inlägget och att jag inte kan ändra det :( Vad är det egentligen för kass app, man kan ju inte redigera inläggen efter att man har publicerat dem :( Måste vänta tills imorgon eftermiddag innan jag kan ändra det :(


Naglar

Har precis suttit och målat lite mönster på mina naglar, det blev lite fail men ändå gulligt, enligt mig. Måste ta bort det som kom utanför men det kan vänta tills imorgon... Måste sova nu och det som kommer utanför är lätt att pilla bort när man duschar, höhö. Tycker att pekfingret på höger hand blev bäst (andra bilden). Aja, godnatt.


Dag 1 - Ditt favorit nagellack

Här sitter jag och snyftar samtidigt som jag surar, dumma munblåsa! VARFÖR GÖR DU SÅ ONT?
Aja, detta inlägget ska inte handla om min munblåsa, den ska handla om dag-listan och naglar.

Mitt favorit nagellack... Det var faktiskt en svår fråga... Jag vet faktiskt inte vilket nagellack som är mitt favorit... Gillar ju flera av mina och det är ju flera olika som jag använder ofta... Men ah, jag gillar ju mitt svarta från Gallery Coulours, nummer 212. Älskar ju även mitt ena rosa från Depend, nummer 34. Sen gillar jag många andra också, men jag kan ju inte rabbla upp alla ;) Ska i alla fall måla min andra hand nu också... Kan ju inte måla en hand bara ;) Och enligt mig så var det rätt person som nyss åkte ur Idol.
haha aa xD
lite för mycket.. xD
Jessie   säger:
ah xD
alltså känns som att de som röstar påverkas mycket av juryn xD

Dåligt ljus så därför blir inte bilderna så bra... Den rosa färgen är mycket finare IRL, och som ni kanske ser så är jag duktig på att måla utanför, haha...

Ny lista

Har tråkigt så snor en sån där Dag-lista av Lollo, denna gången handlar det om naglar. Ser redan nu att några av dagarna kommer bli lite "jobbiga" men de andra blir nog kul. Skriver första inlägget sen vid tio eller nåt, tittar på Idol just nu och jag kommer nog vänta lite med att skriva när Idol tar slut... Så därför får det bli vid tio.

Dag 1 - Ditt favorit nagellack
Dag 2 - Ditt favorit nagellacks märke - och varför.
Dag 3 - Din favorit nageldesign, av dig själv.
Dag 4 - Ditt första nagellack.
Dag 5 - Hur kom du in på det här med naglar.
Dag 6 - Hur många nagellack har du, av varje märke.
Dag 7 - Ditt sämsta nagelköp.
Dag 8 - Sämsta nagellacks märket.
Dag 9 - Hur din första nageldesign såg ut.
Dag 10 - Nagellack du vill ha nu.

Åt helvete

Alltså det går ju åt helvete med övningsprovet... Av 60 frågor har jag 28 rätt, lol... Lär ju verkligen faila totalt imorgon... Fast jag har inte gjort läsförståelsen eller engelska-delen än så jag vet inte om jag skulle faila på de också, men antagligen hade jag gjort det... De är för långa för att jag ska orka försöka mig på dem på nu... Jag mår för dåligt igen... Och jag börjar skita i om det går åt helvete imorgon... Provet är ju helt efterblivet, på ord-delen hade jag 5 av 10 rätt... Vissa av orden var jättekonstiga, jag har nog inte ens hört de innan, så det är väl inte så lätt för mig att veta vad de betyder... Aja, är för trött, irriterad och ledsen nu... Ska se ett avsnitt av Heroes och sen ska jag se Idol klockan åtta, usch... Hehe...
(Och just det, gillar att det var en fråga som innehöll nord, syd, väst och öst och jag visste inte ens vilket håll som var vilket... Egentligen är det inte så svårt att komma ihåg men jag brukar inte tänka på sånt... Men nu vet jag vilket håll som är vilket, grattis till mig.)Övningsprovet

Alltså seriöst! xD Jag sitter och gör övningsprovet till Högskoleprovet och på andra delen fick jag 1 rätt av 10, lol xD Jag lär ju faila totalt imorgon xD Fast jag hade 8 av 12 rätt på första delen... Jag får väl göra hela provet en gång innan jag säger något om hur jag tror att det kommer gå xD Men usch, är jätterädd för att faila nu ju... Lagom kul att betala 350 spänn för att göra ett prov som man misslyckas med, hehe.... Hade ju känts lagom fail....
Jag var i alla fall i Älvängen med Emelie för en stund sen, vi var på Ica och fixade en sak och köpte lite godis att ha med till provet imorgon... Alltid gött att smaska på något under rasterna! ;)
Aja, ska återgå till övningsprovet nu då...


Besökare och sjuk

Alltså något är väldigt mysko just nu... Klockan är 11.20 och jag har haft 43 unika besökare på bloggen idag... Jag brukar ha runt 20 besökare om dagen, oftast lite mindre än 20, och nu har bara halva dagen gått och jag har redan dubbelt så många besökare än vanligt... Antagligen så har väldigt många varit inne på bloggen men jag kan inte låta bli att undra om det är blogg.se som failar eller om det är någon som leker med IP-adresser eller nåt xD
Men aja, jag är redan hemma för jag stannade hemma från praktiken... Jag mådde dåligt när jag vaknade, har typ halsbränna, och jag kände att jag inte kunde stanna hemma idag också och jag ville gå på Historian så jag gick, men jag har bara blivit sämre under de timmarna som har gått... Eller det började kännas lite bättre efter att jag åt lite godis innan jag och Emma gick till bussen, men sen började jag må sämre igen under bussresan och när jag var framme vid praktiken så var jag nästan svimfärdig... Jag pratade med min handledare och hon sa att det var okej att jag gick hem, så ah, nu sitter jag här. Fast jag kom hem för nästan en timma sedan....
Men nu tänkte jag kolla på Heroes... Mår fortfarande illa... Dumma halsbränna...


Babbel om att duscha

Jag vill lägga mig men jag kan inte stänga av datorn fören vid typ halv för personen jag chattar med skrev just BRB och jag vill inte skriva hejdå när den inte kan svara :( Men aja, att jag kommer i säng vid tolv brukar inte var några problem... Fast hade ju inte blivit chockad om jag skulle försova mig just imorgon... Hade ju varit lagom typiskt med tanke på att jag ska till skolan imorgon bitti och verkligen vill dit. Jag kan antingen försova mig så länge så att jag missar hela lektionen, eller så kan jag försova mig så att jag vaknar precis i tid så jag hinner med bussen om jag låter bli att duscha. Jag har inte duschat idag så mitt hår är inte så värst nice just nu och kommer vara värre imorgon, så jag skulle nog ha vägrat att gå till bussen utan att duscha, haha.
Men nu har det gått typ 10 minuter sen jag började skriva inlägget och personen jag chattar med har kommit tillbaka så nu går jag snart till sängen så godnatt!


Naw

Var bara tvungen att säga "naw" till den här bilden: NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW.


4

Nu tittar jag på mitt femte Heroes avsnitt för dagen, woho, alla avsnitt är så himla bra! Fast jag gillar ju inte allt som händer, men så är det ju i alla serier... Man kan inte alltid få som man vill ;)
Men ja, jag ska i alla fall se fyra avsnitt till idag och ikväll så blir det ett nytt Criminal Minds avsnitt, min dag är ju nästan fullpackad, hahaha. Full av tv-serier, höhö.
Och jag måste nog slänga lite skräp... Jag har fyra godispåsar, en var fylld av skräp och de innehöll lite godis och mycket skräp. Nu ligger allt godis i samma påse här hos mig, hihi.
Aja, ska fortsätta titta på Heroes nu så bye bye.

Hahahahaha, Hiro och Ando <3 James (Ando) ser ut som en apa :D

Green - Meyer

Naw, både Seth Green och Breckin Meyer är med i Heroes (Avsnitt 10 och 11, säsong 3), va puttinuttigt! Me like!

Hahahaha, Seths skägg och mustasch....


Sovit gott

Somnade nog om vid åtta och vaknade igen nu vid halv elva. Det var mysigt... Liksom det var skönt att sova ut för jag får ju inte göra det fören söndag. Så himla segt att behöva gå upp runt typ sex på lördag också... Känns ju som att det är praktiken som fortsätter, hehe.
Men jag kom att tänka på en sak när jag vaknade... När jag ringde och sjukanmälde mig så sa jag att jag var nästan helt säker på att jag skulle komma imorgon och Maria sa att jag skulle höra av mig om jag inte kommer, och alltså jag kommer ju först vid halv elva eftersom att jag har Historia innan och tänk om de typ har glömt bort det och så tror de att jag fortfarande är sjuk och har glömt att höra av mig? O_O Aja, om de skulle ha glömt bort det så får jag ju bara säga det när jag kommer, då lär de komma ihåg att vi har pratat om det.
Men jag får väl fixa något att äta för magen skriker efter mat, och sen ska jag titta på Heroes.


Hemma

Hum, nu skulle min buss typ gå... Men ah, jag stannar hemma idag även om jag egentligen inte ville vara borta under första veckan... Men det är ju bättre att vara borta idag än imorgon liksom... Och jag mår jätte dåligt och just för tillfället så är jag skit trött så snart ska jag lägga igen och försöka sova en stund... Innan det ska jag bara se till att Rasse går till bussen och så ska jag ringa praktiken igen, jag kom till någon grej som sa att telefonlinjen skulle starta 7.30 eller nåt sånt... Och om de inte svarar då så får jag typ ringa Smultronet istället...
Aja, efter att jag har gått upp sen igen senare idag så ska jag nog lägga mig i soffan och titta på Heroes, woho... Fast innan ska jag fixa något att äta för jag är hungrig redan nu.

"Godnatt"

Jag mår inte ett dugg bra och jag har en dum munblåsa som gör ont och bara gör att jag mår sämre och jag vill verkligen inte gå till praktiken imorgon för att jag mår som jag gör men det känns så himla dumt att ringa och sjukanmäla mig redan nu när jag inte ens har varit där en vecka. Jag ville egentligen inte gå idag heller men jag gjorde det ändå... Hade jag förklarat exakt hur jag mår för dem så hade de kanske förstått men jag vill inte berätta om det för dem... Jag vill bara tillbaka till skolan... Och imorgon vill jag egentligen bara vara hemma och sova och slappa framför TV:n men det känns verkligen för fail att missa dagar under första veckan... Jag får väl gå och må dåligt imorgon och på fredag då och hoppas på att tiden går fort, lol.
Aja, går och lägger mig nu, "godnatt".

TV-serier

Nu tittar jag på Grey's Anatomy och jag har sett på åtta Heroes avsnitt idag, hihihihi. Heroes är så sjukt bra, vill bara fortsätta titta men jag kan ju inte, wääääh. Snyft. Men aja, Grey's Anatomy är också bra. Aja, kan inte koncentrera mig på tv-serien samtidigt som jag skriver här och chattar så hejdå på er.Heroes/Veronica Mars

Gillar att både Kristen Bell och Francis Capra är med i Heroes samtidigt... Bell får mig alltid att tänka på Veronica Mars och det blir ju bara ännu mer Veronica Mars tankar när "Weevil" också är med i Heroes x) Nu blir jag sugen på att se sista Veronica Mars säsongen, D'OH!


James Kyson Lee

Haha, nu vet ni vad jag tittar på för bilder på min fritid.
Dumt att han heter James... (Eller hur, Rasmus?)


Praktik - Dag 3

Praktiken gick fort idag, kanske för att jag bara var där till 11.30, hum. Fast då hade jag ju ändå varit där i fyra timmar ;) Men dagen var väl rätt bra, antagligen för att jag jag drog så tidigt ;)
Men ja, jag var på praktiken vid 7.40 ungefär och då var det ingen på min avdelning där... Jag gick till Smultronet och där var tre av "mina" Hallon-barn tillsammans med två smultron-barn och tre fröknar. Sara sa att en på min avdelning skulle komma vid åtta och att de andra skulle komma vid nio så jag fick vara med på Smultronet i några minuter. Ena pojken åt sand... Det såg inte så mysigt ut... Han slängde även massa sand på golvet som jag sedan fick sopa upp... Sen gick vi i alla fall över till Hallonet vid åtta och barnen åt frukost och de var hur sega som helst idag... Men ah, efteråt fick barnen leka en stund och sen hade vi sångsamling och jag tycker att det är jättemysigt att ha ett barn sittandes i mitt knä under samlingarna, hihi. Sen efter samlingen så gick vi ut, fem av barnen var kvar på den vanliga gården medan de andra fyra gick till Päron-gården och jag var med dem. Sen gick vi in vid elva och jag hjälpte till att ta av barnens ytterkläder och barnen hann leka lite till innan jag väl gick, och nu sitter jag här.
Jag tittar på Heroes, sista avsnittet av säsong 2, jag vill nämligen börja se tredje säsongen nu och jag kom inte ihåg hur andra säsongen slutade så jag tyckte att det kunde vara lite smart att se sista avsnittet igen ;)

Nathans hår är väldigt fult i sista avsnittet... Det är mycket finare på den här bilden.

ANTM

Hatar när fel person åker ur Top Model. Och jag är sur så hejdå.

SARA, COME BAAAAAAACK <3

I LOVE YOU LIKE A LOVE SONG, BABY

Just don’t give up, I’m workin’ it out
Please don’t give in, I won’t let you down

Sitter här i sängen och lyssnar på musik, chattar och spelar Bubble Spinner. Och förut var jag kall men nu är jag jättevarm för jag har filt på mig och datorn i knät börjar bli jävligt varm... Jag måste i alla fall göra rent kattbaljan och klockan åtta börjar Top Model, woho! Längtaaaar. Och längtar till fredag också, då får jag vara i skolan och efter praktiken så börjar lovet! Eller ah, skulle vilja påstå att det börjar på lördag eftermiddag, vid typ fem, för det är väl ungefär då jag är hemma från högskoleprovet, hehe.

Together forever and never to part
Together forever we two
And don't you know
I would move heaven and earth
To be together forever with you

Together forever and never to part
Together forever we two
And don't you know
I would move heaven and earth
To be together forever with you

Praktik - Dag 2

Just det, jag är hemma nu.... Kul för er va för då kan jag ju uppdatera!
Dagen har väl varit okej, hade dock varit bättre om jag inte hade ätit gröt till frukost... Efter frukosten minns jag inte riktigt vad vi gjorde... Barnen lekte väl lite, sen hade vi sångsamling och sedan gick vi ut... Det var skönare ute idag men det var ändå lite kallt... Och tråkigt... Vi gick in vid 11.00 eller nåt och barnen lekte lite och sen åt vi lunch. Samma lilla unge åt med hela facet idag igen, såg rätt kul ut... Och jag tror att det är 14 barn på avdelningen totalt, alla är blonda förutom en, hahahaha, utstött unge ;) .... Aja, sen gick ungarna och la sig medan jag och Unni gjorde rent borden och hon frågade vad jag skulle göra på lovet och det ledde till att vi började snacka massa om Disney-filmer och Twilight, haha :D Sen fick jag gå på rast och sedan lekte de barnen som var vakna medan resten sov. Jag fick bre mackor till mellanmålet, jag gick och målade med några av barnen, sen blev det mellanmål och sen fick jag gå hem klockan tre, woho. Känns redan som att jag har varit på praktiken i evigheter... Segt att det är 32 dagar kvar, hmmmm.

Gröt

Alltså jag skrev nyss ett rätt långt inlägg och allt bara försvann?!?!?!
Aja, skrev i alla fall att jag avskyr gröt.... Vi åt det imorse och jag tog lite och usch, fattar inte hur folk kan gilla gröt... Smakar konstigt och ser konstigt ut, jag trodde att jag skulle spy flera gånger, hahaha. Jag åt upp allt för man måste ju vara en bra förebild, men jag blev typ äcklad av att ungarna åt flera portioner xD
Jag har i alla fall rast till halv och jag slutar senast klockan tre så vi hörs då, byee.

Bläää.


Nervös...

Hum, tror att jag ska gå och lägga mig nu... Måste ju gå upp vid sex and I don't like that... Och jag är störd för jag är nervösare nu än igår även om det är andra praktikdagen imorgon... Jag vet inte riktigt varför, men jag tycker nästan att det blir jobbigare ju längre man har varit där... Liksom i början är det okej att vara försiktig och sånt för att man inte har varit där innan och inte vet vart saker ligger och så och för att man inte har lärt sig rutinerna, men sen känns det liksom som att det förväntas massor av en när man har varit där i några veckor... Ju fler dagar som går, ju större förväntningar eller nåt, hehe. Men gött att det bara är fyra dagar kvar och sedan en veckas lov. Fast mindre gött att ha högskoleprov på lördag, men ändå gött att få det gjort.
Men alltså jag hatar när man ska gå upp tidigt för att man ska göra något och behöver sin sömn och så har man svårt att sova bara för det och vaknar mitt i natten.... Jag vaknade vid halv två eller halv tre inatt... Det var inte kul... Och så var jag typ kallsvettig också, inte heller kul...
Men aja, babbel babbel babbel. Godnatt!

Söt.se

Naw

Fiiiiiiiiiiint.Praktik - Dag 1

Kom hem för en liten stund sen... Första praktikdagen avklarad, woho. Nu är det "bara" 33 kvar... Jag skulle egentligen börja 8.00 men jag var framme redan vid 7.35 eller nåt, hehe. Och man ska väl vara där i 7,5 timmar men jag fick gå vid 14.30, hihi.
Men ja, första dagen var väl okej, men känner mig ändå inte sugen på att gå tillbaka, hehe. Vi åt frukost vid åtta och sen vid 9.15 eller nåt så gick vi till lekhallen och hade sångsamling med de andra två småbarnsavdelningarna. Därefter gick vi ut och det var nästan alltid någon unge som grät, en gång tror jag till och med att det var fem ungar som grät samtidigt... En flicka från en av de andra avdelningarna grät men hon slutade när jag tog upp henne, och sen när jag satte ner henne så började hon igen, haha... Jag försökte låta bli att sätta ner henne bara för att jag inte ville att hon skulle börja gråta igen xD
Vi gick i alla fall in vid elva och åt vid halv tolv, vi fick makaroner och något som liknande köttbullar men smakade mer som korv... Det var inte gott... Och barnen använde hela sina ansikten när de åt, ena flickan hade massa ketchup på näsan och kinderna, haha, och en pojke la sin mat på huvudet... Efter maten skulle barnen vila och jag gick på min rast och sedan lyssnade barnen på sagor, pusslade och lekte tills jag skulle dra...

Usch

Nee, nu ska jag gå och lägga mig, inte så bra att försova sig första dagen på praktiken liksom... Och jag förstår verkligen inte hur det plötsligt bara kan vara nio timmar kvar tills praktiken börjar, det känns ju som att det precis var en hel månad kvar... Tiden går alltid fort när man inte vill det och långsamt när man vill att den ska gå fort...  Har verkligen världens ångest klump i magen just nu men vi får väl helt enkelt hålla tummarna för att det blir bra... Fast hur bra kan en första dag bli när man tyvärr måste ha mens under första dagen?!?!? Aja, ska gå och ta fram kläder nu och packa väskan så att jag slipper göra det imorgon, godnatt.

Tjock och AR

Jocke sa till mig att sluta tjocka mig förut och jag undrar verkligen inte varför. Just nu ligger det liksom fem tomma paket kakor på skrivbordet och jag har tre oöppnade paket också. Sen har jag rätt mycket godis också, och massa godisskräp också, haha.
Och jag tittar på Amazing Race nu (<3) och de skulle köra bungyjump och Jet och Cord har ju sina cowboy hattar hela tiden och så sa bungyjump-mannen till Jet att hans hatt skulle ramla av när han hoppade men Jet svarade att den inte alls skulle göra det, och nej, den satt faktiskt kvar hela tiden, hahaha xD Det var typ skumt... Liksom den borde ha flygit av xD
Aja, nu börjar programmet snart igen så byyyyye :D


Kaffe

Så, nu har jag kollat på både Body Of Proof och Criminal Minds, woho. Båda avsnitten var jättebra, som vanligt, och jag vill självklart se mer men jag får helt enkelt vänta tills på onsdag och torsdag... Jag får ju något att se fram emot ;)
Men haha, jag gjorde ju kaffe förut och jag ställde det på skrivbordet när jag satte mig i sängen och så glömde jag av det så nu är det jättekallt och smakar vidrigt, hahahaha xD Men jag ska ta och dricka upp det ändå... Nu på en gång! Sådär ja, nu några sekunder senare har jag druckit upp det, det var inte gott men aja. Slapp ju i alla fall slösa på kaffe ;)

Bara för att jag älskar denna bilden <3

20 timmar

Blööööö, jag vill att det ska bli onsdag så att jag kan se fortsättningen av Grey's Anatomy men jag vill inte att det ska bli måndag för då börjar praktiken, fyyyy, vilket dilemma! Ååååh, jag vill aldrig att denna dagen ska ta slut, men det kommer den tyvärr att göra, om bara några timmar, snyft... Liksom om 20 timmar kommer jag vara precis vid förskolan, jag kommer typ vara på väg in... Det är en deprimerande tanke... Och 7 veckor är överdrivet lång tid... Jag får bara hoppas att den tiden går fort, en vecka brukar flyga iväg rätt fort... Jag får bara försöka hitta saker att se fram emot... Har redan några grejer att se fram emot ju...
Men aja, jag har i alla fall kollat på Grey's Anatomy och nu tänkte jag se på Body Of Proof, fast jag ska gå och fixa kaffe först... Och så ska jag nog ta en Ipren...


Söndag 23 oktober

Usch, ibland är det inte kul att vara tjej, om ni förstår vad jag menar </3
Jag har i alla fall duschat nu och ätit en pizzabit... Jag ska nog gå och värma en till för jag blir ju inte direkt mätt av en bit... Sen när jag har ätit klart så ska jag kolla på Grey's Anatomy, woho! Och så ska jag väl se Body Of Proof och Criminal Minds därefter, hihi.
Men usch, usch, usch! Jag blir verkligen helt deppig av att tänka på att detta är sista dagen innan praktiken börjar, om 24 timmar kommer jag ha varit på praktiken i 2 timmar redan... Åh, förstår inte varför jag var tvungen att välja BF, hade nästan hellre gått SP och fått massa skit uppgifter hela tiden istället för att ha 7 veckors praktik, haha...
Aja, mot köket nu då, det är ju faktiskt där kvinnan hör hemma ;)


Hey Jude

Bara för att jag älskar The Beatles och denna ungen så bjuder jag på detta klippet nu igen i sista inlägget för dagen, godnatt.


<3

Så, nu är svenskan inskickad, va gött det känns!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Överdriv med utropstecken <3
Och gillar att jag knappt har haft någon besökare på bloggen idag, känner mig totalt dissad från nästan alla håll och kanter <3

Massa babbel på 850 ord <3

FINALLY

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med svenskan, det var på tiden... Har försökt jobba med den lite hela dagen men har bara skrivit något stycke då och då och inte kommit så långt... Har jobbat som mest nu mot kvällen... Jag är inte helt nöjd med slutet men det får vara så nu... Och jag trodde att det skulle bli 700 ord innan jag började med avslutningen men det blev 850, haha. Får bara hoppas att Birgitta tycker att den är bra, känns liksom kul att ha suttit och försökt jobba med den så länge och ha skrivit hela 850 ord och så får man bara G... Men jag blir inte förvånad om jag bara får G... Tänker inte förvänta mig något högre för då blir jag bara besviken om jag får G, fast det lär jag ju bli ändå men aja. Tänkte skicka i den nu och känna mig duktig.
Och gillar att Kjell tittar på Jurassic Park 3 och att jag förstod att det var den filmen bara för att jag hörde och kände igen ljudet från när mobiltelefonen ringer, haha. Nu blev jag sugen på att se den filmen... Men jag har inte tid att se den... Ska se Top Model nu hade jag tänkt, hihi.


Almost done

Nu är jag nästan klar med svenska uppgiften, ska bara skriva avslutningen... Vet dock inte hur jag ska avsluta, hehehehe. Inte så värst lätt då kan jag säga. Men jag har i alla fall skrivit 350 ord idag så nu är det nästan 600 och det är åtminstone bra. Men jag får typ ta och sammanfatta skiten bara... Känns som att slutet kommer bli sämst men aja, det får väl vara kasst om det blir det, haha.

Bild från igår kväll.


Justin Bieber

Sitter och lyssnar på denna om och om igen, den är bra!


Lastbil

Alltså hahahaha, så jävla kul xD


Please, kill me

Jag mår dåligt redan nu så det känns ju inte som att det lär bli en bra dag... Jag känner mig helt förstörd bara av att tänka på att det bara är idag och imorgon kvar innan praktiken börjar, usch. Jag vill verkligen inte att det ska bli måndag men helgen lär väl gå jättefort bara för det... Allt går alltid fort när man vill att det ska gå långsamt och tvärtom...
Jag hade i alla fall tänkt försöka plugga lite nu, även om jag inte ens orkar sitta upp, och sen ska jag titta på TV-programmen som jag missade i veckan... Känns lyckat att jag missade alla fyra program som jag ville se...

GODNAAAAATT

Alltså Idol var verkligen sugit förut... Moa var jättebra enligt mig, men de flesta andra sög, vissa var lite bra då och då men det var liksom ingen av de andra som direkt imponerade på mig xD Liksom alla de hade kommit så långt och alla var lite små fail xD Jag tyckte att Amanda P var okej, och Robin också då och då i alla fall, och resten gillade jag knappt alls...  Eller Olle lät väl ändå okej, men tyckte inte att han skulle haft en Michael Jackson låt...
Aja, skit samma, jag är trött och det finns en utmärkt förklaring med tanke på vad jag har haft för mig idag... Imorgon någon gång tänkte jag i alla fall kolla på Top Model, Grey's Anatomy och Body Of Proof, OCH SJÄLVKLART CRIMINAL MINDS OCKSÅ! Det gick ju ett nytt avsnitt igår och jag glömde av det... Dumt, dumt, dumt, ville ju sitta och dregla över fina Reid.


You suck :D

HAHAHAHAHA. Tittar på Idol och fyra personer har sjungit och jag gillar inte någon av dem... Sitter och undrar hur kassa alla andra måste ha varit om de fyra som hittills har varit var några av de bästa... Men aja, jag har i alla fall skickat in historian nu, känns gött med tanke på att den ska in senast om 3 veckor, mohahaha. Måste dock göra svenskan snart... Den ska in senast på söndag... Och jag måste göra en av Maritas uppgifter också... INTE KUL! Historia uppgiften var ju kul, varför kan inte alla uppgifter vara det?!?!? Aja, tur att jag bara behöver gå på just historian under praktiken <3...

Det är konstigt hur man ena stunden kan vara jätteglad till att bara några minuter senare vara jätteledsen/lite sur... Att något en person säger kan ändra ens humör så fort och så mycket... Det är rätt illa skulle jag vilja påstå.

Glaaad

Skönt att vara hemma men mindre skönt att det var sista skoldagen innan praktiken... Dumma, dumma, dumma, dumma, dumma, DUMMA praktik....
Jag kände i alla fall att jag blev glad för småsaker nu. Först gick jag in i köket, såg att mitt lördagsgodis låg på bordet och att det låg två paket bredvid så jag hoppade ut i hallen, stod med hukade knän och såg nog ut som ett barn och så frågade jag om kakorna också var till mig med världens smile i facet, hahaha. Sen gick jag tillbaka till köket och öppnade kylskåpet och utbrast "Juice! Jippiiiiieeee!" haha, det är väl gulligt att bli glad av att mamma hade köpt mumsig jucie?
Nu hade jag i alla fall tänkt försöka jobba med svenskan och så tänkte jag skriva rent historian på datorn och skicka in det för jag är klar, mihihihihi. Ibland är jag allt bra, och andra gånger är jag rätt kass, men det skiter vi i, nu ska vi vara positiva :D


Svenska

Här sitter jag på min svenska lektion och försöker plugga, men jag orkar inte, så jag skriver ett inlägg istället, snällt va? Jag slutar vid 14.20 antar jag och när jag kommer hem så ska jag kolla på Pokémon tror jag, mihihihi. Det är så kul så. Men aja, svenskan ska ju in idag så jag måste försöka göra klart den nu... Önska mig lycka till, det behöver jag...

Bra dag <3

Hum, tror att jag ska göra mig redo för sängen... Känns som att det har varit en lång dag, fast den har ändå gått fort. Och dagen har varit bra, fast jag tyckte bättre om skol-delen än om hemma-delen, haha... Det är mysigt att vara i skolan i flera timmar utan att behöva gå på lektion, att bara sitta och plugga och prata med vänner, hihi. Ser dock inte fram emot morgondagen så värst mycket... Har både projektarbete och svenska och jag orkar inte med det, och det är sista skoldagen innan praktiken börjar, fy... Skolveckorna har gått jättefort, känns som att det var igår som jag tänkte att det var fyra skolveckor kvar till praktiken och nu är det bara en fjuttig skoldag... Usch, jag vill verkligen inte ha praktik... Jag vill ju bara vara i skolan och ha mina vanliga lektioner och träffa alla kompisar... :( Dumma praktik. Dumma BF.
Men får hoppas att sista skoldagen blir bra då, fast den kan ju inte bli bättre än denna dagen. Men när praktiken har börjat så har jag historia-lektionerna att se fram emot<3 Men ah, godnatt.

Hahaha, kuuuuul. Kan vara bra att se original videon också så att man förstår det roliga :D
Och jag tittar aldrig på Idol men jag ska titta imorgon bara för att jag vill lyssna på Moa..

SNYGGING :D

HAHAHAHAHAHAHAHA, seriööööööst, jag avlider! Pokémon avsnitten är så jävla kul ibland, alla är så jävla fula, hahahaha xD


Team Rocket

HAHAHAHAHAHA. Team Rocket i Pokémon gillar ju att klä ut sig och ibland ser de fail ut och deras utklädnad i avsnitt 15 var ju helt klart bäst, hahahahaha. Ser ut som två fjortisar, och James har kjol, hahahahaha. JAMES!!!! Hahahahaha. Jävla James.

Dagen (Wordfeud, höhöhöhö)

Gillar att jag var ledig idag men var i skolan mer än vissa som hade massa lektioner... Typ SP3B började 9.30 och jag, Emma och Sandra var i skolan vid 9.15 medan typ Rasmus var där några minuter innan oss och Emelie kom några minuter efter oss. Och jag, Emma och Sandra åkte hem när de slutade, haha. Och de slutade vid tre så vi var i skolan i hela sex timmar även om vi inte hade några lektioner, hahahaha, fail... Men vi gjorde lite projektarbete, åt lunch, gjorde svenska och spelade sedan kort... Och så spelade vi Wordfeud också, i evigheter xD Fast jag spelade inte så mycket egentligen, Rasmus spelade åt mig och jag satt mest och stirrade på telefonen och hade hjänsläpp så det så. Och det är rätt kul för jag och Adam startade en ny omgång idag vid 12:24 och vi spelade klart den redan lite innan fyra... Den omgången gick fort, antagligen för att Rasmus satt och spelade så mycket. Och något annat kul var att Adam fick 162 poäng när han la sitt första ord och han ledde typ hela tiden men precis i slutet skrev jag "HORA" (oopsi) och fick 81 poäng så då gick jag om honom, haha, och jag vann :D Men jag kommer nog inte vinna vår nya omgång för vi fick exakt samma spelplan och han fick 162 poäng igen och han leder med nästan 200 poäng, inte kul... Men nu ska jag kolla på Pokémon och sen ska jag försöka skriva lite på svenskan, så bye bye.

Hehehehe.


JAMES

Helvete! Missade Grey's Anatomy... Hampe bytte kanal på TV:n vid halv och då var det på femman... Kändes inte som någon idé att titta då, och orkar inte se Body Of Proof heller då... Får se de och Top Model på datorn imorgon eller nåt... Eller i helgen... Vill bara vara hemma och slöa denna helgen.
Men jag är typ sur/ledsen på grund av massa grejer om betyg... Hatar lärarna och deras betygsättning ibland... Men orkar inte tänka mer på det nu.

Men ah, svar till Rasmus i förra inlägget: Nej, jag hatar Pokémon, daaah ;) Och hallå, det är ju JAMES på bilden här, OH NO. Du vet vad jag menar.

Avsnitt 9 ;)

Bara för att jag gillar avsnitt 9 av Pokémon så ska jag spamma er lite, det blir liksom avsnitt 9 i bilder ;)

ani gif creator


Dagen + lite annan skit

Det är så gött att vara hemma redan några minuter i tolv! Speciellt när man vet att nästan alla ens vänner är kvar i skolan ;) Men ah, jag hade ju mitt samhällsprov imorse... Det kändes som att det gick okej, jag lär ju i alla fall få G på det... Draca är typ fail, han går och hjälper folk, liksom hur ska han veta att vi kan allt när han går runt och säger vissa grejer till en del? xD Och han snodde mitt godispapper också, inte mig emot, haha. Men vi får nog reda på resultaten under nästa vecka om vi har tur, nu har jag något att se fram emot under praktiken, ehehehe.
Sen hade vi LLI och jag skickade in mitt ena arbete och sen åt vi lunch och sen gick vi till bussen. Eller ah, vi sprang lite mindre än halva vägen för vi såg att bussen kom, hehe.
Men imorgon är ju typ ledig, jag har ju bara Irma på torsdagar och hon är på Island, men jag och Emma (och antagligen Sandra också) tänkte åka till skolan och jobba lite på projektarbetet, kan ju vara bra att få så mycket som möjligt gjort nu innan praktiken börjar.
Men aja, jag ska hämta något godis och sätta mig och titta på Pokemon, hihi <3

Print screen från avsnitt åtta, haha.

Sova sova säng säng säng

Åh, tror att det är dags att stänga av datorn... Har inte pluggat än och jag skulle verkligen behöva läsa igenom allt i alla fall... Och imorgon får jag inte försova mig, jag dödar mig själv i så fall, provet är under vår första lektion och vi börjar tidigt så jag har inte tid att försova mig. Inte för att jag brukar ha tid med det, men imorgon har jag verkligen inte tid med det, nepp nepp.
Jag är trötter och lite irriterad över att vi inte har sovmorgon imorgon... Hade liksom varit gött att åka till skolan tidigt och kunna plugga och förhöra varandra innan, nu hinner man inte det...
Aja, måste stänga av så godnatt.

Bara för jag har en söt Yoshi bredvid mig i soffan som gillar att knö in huvudet i saker. Och jag har goda kakor också, mums mums, och godis för mer än 100 spänn, hahahaha. Köpte ju plockgodis för 50 kr igår, lite olika saker idag för nästan 60 kr, och så har jag ju chips också, och en stor marabou, hahahaha. Jag, gottegris? Skulle inte tro det.

Skit

Alltså min grannes pojkvän är typ creepy... De få gångerna som han ser mig så glor han alltid på mig, jag förstår inte varför... Han kanske tycker att det är synd att hans flickvän inte är lika snygg som mig, vem vet? Hahahahaha.
Men ah, denna dagen har sugit, för det mesta i alla fall. Just nu är den inte så kul... Den har ju varit kul då och då tack vare Emma, men jag har ändå känt mig grinig hela dagen och mått mindre bra. Nu skulle jag behöva plugga till morgondagens prov men jag kan inte, men vem bryr sig, Emma förhörde mig lite i skolan innan vi drog och jag kunde svara på det mesta, så det så.
Men ah, dagen har verkligen sugit, bussarna suger åsnepung. Min buss var 10 min sen imorse och jag och Emma skulle ju till barnpassningen efter skolan och vi skulle vara på förskolan vid 17.15 så vi tänkte ta bussen vid 16.25 ifall bussen var lite sen och vi var inte helt säkra på vart förskolan låg. 17.00 hade bussen inte kommit, den hade fått punka eller nåt... Vi ringde till Irmas arbetsrum och vi hade tur, hon skulle precis åka så hon kunde skjutsa oss, så vi kom precis efter 17.15. Det var bara 3 barn där, två fyraåringar och en ettåring. Föräldrarna var trevliga och barnen var mysiga, tiden gick rätt fort, plötsligt var klockan 19.45. Sen hämtade Emmas mamma oss och jag kom hem lite efter åtta, kvart över kanske...
Men jag är i alla fall inte på humör, jävla pungråtta, så hejdå.


Grinig

Sitter på LLI-lektionen och surar, har känt mig sur hela dagen, hehe. Tänkte gå upp 6.30 men somnade om och vaknade en timma senare och missade bussen jag skulle ta och sen var min buss sen så jag fick så och frysa i 20 minuter, kul. Sen får vi massa dumma uppgifter som jag inte orkar med och Marita är jobbig, Charlotte (lärarkandidat som vi har träffat tidigare) är mycket roligare.
Jag slutar om en timma och då ska jag sitta kvar i skolan till typ halv fem och då ska jag och Emma åka till Bohus och passa barn, jippie... Jag ville hem för länge sen men jag får inte komma hem fören efter 20.00... Inte kul. Och jag är hungrig... Och jag behöver egentligen plugga till mitt prov så det är ju lagom kul att det är barnpassning just idag! :C Och jag missar Top Model också, blöööö.
Aja, måste plugga nu, jippie.


Tjockis

Alltså jag typ tjockar mig idag eller nåt, hahaha. Åt två pizzabitar till frukost, åt McDonalds med Emma när vi kom till stan, och nu har jag ätit två pizzabitar till och jag tänkte gå och värma en trejde nu, och dricka ett glas vatten till, det läskar sig liksom i munnen efter vatten... Men ah, jag äter bara massa kass snabbmat och godis, köpte faktiskt plockgodis för 50 spänn idag, hahahaha. Jag bara öste på med godis och tänkte inte på att det var så mycket, haha.
Men åh, jag måste bara säga att min historielärare Jenny är bäst, hon är kul och snäll och jag ser inte fram emot att Historian ska ta slut den här terminen för då kommer jag inte ha henne mer, haha. Och jag gillar hennes lärarkandidat Tor också, han fick prata i början av lektionen och han ställde upp en stol på bordet och sedan gick han upp på bordet och satte sig på stolen, haha, han är lite speciell ;)

Mmmm, min pizza, mums mums, tonfisk och vitlökssås. Ser lite äckligt ut på bilden och de flesta reagerar på att jag äter tonfisk på pizzan... Men det är faktiskt gott ;)

Nice price!

Hellu, har varit i stan med Emma i några timmar, det var mysigt. Jag köpte faktiskt ett par nya jeans, woho, det var väl på tiden?!? Och så köpte jag en stickad tröja också, hihi. Jeansen är från Cubus och kostade 199 kr och tröjan är från H&M och kostade 149 kr, nice price som på Burger King ju. Ni kan se kläderna på den kassa bilden längst ner... Jag tänkte ha på mig det imorgon, kändes lite mörkt men mysigt... Och oh no, det är ju barnpassning för min och Emmas del imorgon, bra dag att inviga mina nya kläder på, hmmmm.
Och jag testade en hatt inne på Gina Tricot som ni kan se på bilden här nedanför, haha. Men seriöst, jag ser för glad ut på den bilden, vi kan låtsas att jag vann 10 000 kr på lotto.


Jag sa att jag var perfekt, men så var jag inte det ;PppPPpppPPp

‘Cuz we lost it all, nothing lasts forever
I’m sorry I can’t be Perfect

Sitter i soffan och spelar Bubble Spinner (det blev många s-ord i den meningen). Ska väl snart gå och torka håret och om ungefär en timma så ska lilla jag gå till bussen, så det så. Jag har inte så mycket att skriva... Huvudet är rätt tomt, och det är inte så vanligt för mitt huvud... Jag borde måla min ena nagel för alla andra nio naglar har nagellack på sig, men jag orkar inte... Pekfingret på vänster hand får helt enkelt bli lite utstött.

It's Sunday, Sunday, gotta get down on Sunday

Hellu igen. Tänkte gå och lägga mig snart, är faktiskt lite trötter. Ska försöka undvika att bli för fast i min msn-konversation, jag vill inte vara vaken till ett, haha. Sonic ligger typ och flörtar med mig, va busigt av honom. Och jag satt och blåste på Yoshis svans och sen började jag skratta för att både han och Sonic kollade på mig med skumma blickar, haha.
Aja, tänkte spela lite Bubble Spinner nu så ska sluta skriva, godnatt ;)


LoL

Jag kan inte låta bli att skratta varje gång jag tittar på mig själv på den här bilden, hahahahaha.


Sweet Nothing In My Ear

Nu tog Sweet Nothing In My Ear slut. Jag trodde att den skulle vara sådär men den var faktiskt jättebra och den slutade fint. Hon som spelar mamman i filmen, Marlee Matlin, är döv på riktigt, jag tyckte att det var lite... "häftigt", liksom det gjorde filmen ännu mer trovärdig. Hon som spelade den hörselskadade psykologen, Deanne Bray, har typ samma slags hörselskada på riktigt, döv på ena örat men kan höra med det andra med hjälp av hörselapparat. Deanne Bray är med i några avsnitt av Heroes, jag längtar efter de avsnitten, haha. (Och just det, Sonya Walger var också med i filmen, hon spelar ju Penny i Lost och jag gillar henne!)
Men ja, filmen var väldigt bra och jag rekommenderar den starkt ;)

Från TV.nu:
Amerikanskt drama från 2008. Dan Miller och hans fru Laura ställs inför ett svårt val när deras son Adam, som varit döv sedan fyraårsåldern, får chans att operera in ett implantat så att han kan höra igen. Laura, som själv är döv, motsätter sig operationen eftersom hon tror att oavsett utgången kommer det att få Adam att tro att något var fel på honom. Dan, som inte är döv, saknar att inte kunna prata och lyssna på sin son och för honom är operationen, trots de risker det innebär, en möjlighet för Adam. Nu måste de tillsammans fatta ett livsavgörande beslut om sin son och frågan är om de kan stå över sin egen vilja för att göra det som är bäst för Adam.

Marlee Matlin

Yeeeey :D

Ooooh, Amazing Race kommer ju ikväll, det hade jag typ glömt, och nu är jag jätteglad :D Tycker att klockan kan bli sju nu på en gång :D Och det kommer någon film om en liten stund på fyran, Sweet Nothing In My Ear och jag funderar på att se den. Men ah, om jag ska se den så borde jag plugga lite Samhällskunskap nu innan för jag har inte pluggat alls ännu ju, oh no.Mintgrönt

Just det, jag målade naglarna igår innan jag drog, jag tyckte att färgen var lite mysig ^^


Söndag 16 oktober

Godmorgon! Jag vaknade för några minuter sen och jag är jättehungrig... Inte så konstigt med tanke på att jag typ bara åt godis igår... Tycker att mamma kan köpa pizza till mig när hon åker hem från Kjell... Då skulle jag ju faktiskt äta något, jag slarvar ju bara annars, och jag skulle ha rester imorgon också som jag hade kunnat äta innan skolan, det är ju faktiskt väldigt bra!
Men alltså usch, mina katter brukar få mat som ligger i påsar och den maten är lite kladdig och ibland när man ska dra loss grejen längst upp på påsen så skvätter det lite från kladdet och jag hatar att få det på mig för kattmat luktar inte så gott enligt mig. För några minuter sen skulle jag ge katterna mat och så skvätte det på mig så jag stod och sa "Ew ew ew ew" ända tills jag kunde tvätta bort det, det kändes lite töntigt, haha.
Och jag chattar med Lollo nu och hon nämnde glass alldeles nyss så nu är jag jättesugen på Ben & Jerry glass, tycker att mamma kan passa på och köpa det också...


Natt

Känns lite skumt att åka buss nu, klockan tre på natten... Det är inget jag direkt brukar göra, speciellt inte ensam xD Men ah, jag har varit hos Adam och vi kollade på film och TV och tiden flög iväg... Ska bli skönt att komma hem och sova. Skriver inget mer nu, så godnatt ;)


Högskoleprovet....

Jag är irriterad på högskoleprovet... Det står att jag ska göra mitt prov i Bohus och jag har pratat med Emma och Rasmus och vi har hamnat på tre olika ställen... Jag trodde att alla från samma kommun skulle hamna på samma ställe... Jag tycker det är fail att jag inte ens har hamnat med Emma som bor bara några få minuter ifrån mig... Det är ju några till av mina vänner som ska göra provet och jag vet inte vart de har hamnat men jag hoppas att det är någon mer som har hamnat med mig, det är ju inte så kul att behöva vara ensam...
Men usch, nu ser jag verkligen inte fram emot provet... Jag såg inte fram emot det innan heller men då trodde jag ändå att jag skulle kunna umgås med alla vänner under rasterna som är under dagen... Dumma prov...

Lördaaaag

Godmorgon! Jag vaknade vid tio, satte mig vid datorn lite innan elva och har tittat på två Pokémon avsnitt och chattat, och nu sitter jag här och skriver till er, snällt va? Jag tänkte i alla fall gå och duscha snart för mitt hår är inte så himla nice idag, det var inte så nice igår heller, och så ska jag nog försöka plugga lite... Helvete, måste börja plugga till Samhällskunskapen, vi har prov på onsdag... Och jag måste skriva klart sista grejen på Maritas ena uppgift och så ska jag komma på några fler frågor på Historian... Men usch, usch, usch, jag gillar inte att plugga till prov, jag har liksom svårt för att hitta en bra plugg-metod och jag skjuter alltid upp saker för att jag tänker att det är så lång tid kvar... Egentligen hade jag tänkt börja läsa igenom grejerna lite smått i måndags men det blev inget med det... Vi får väl hoppas att det går bra på provet, jag blir ledsen annars... Och jag är irriterad på Draca för att han inte har gett oss våra läxförhör... Jag vill liksom veta vad jag fick på mitt....
Men jaja, måste verkligen duscha nu så hej så länge ;)


Godnatt

Tänkte gå och lägga mig strax... Är irriterad, på mig själv, som vanligt... Och har typ inget att göra i vilket fall som helst, så godnatt.

True true.

VILKEN?

Alltså jag har ett litet dilemma, ett väldigt litet. Jag vill typ ha chips och dipp varje vecka och jag älskar dippen med Tortilla smak och mamma skulle ha köpt den till mig häromdagen men den fanns inte så hon köpte två olika, Taco och Ranch (OLW), och jag vet inte vilken jag ska ta... Ranch = tomat och lök, Taco = texmexkrydda... Jag var ju inte så förtjust i dippen med tomat och vitlök och Ranch lär ju smaka ungefär likadant, och jag sitter och undrar om det var Taco som jag tyckte var sådär eller om det var någon annan liknande...
Aja, jag tar nog Taco, och så får jag hålla tummarna för att den är mumsig ;)


Pokémon

Jag sitter och tittar på de första Pokémon avsnitten, haha. Har sett tre och tänkte börja se mitt fjärde nu. Det är värsta kul att titta på Pokémon, nostalgi liksom ;)Fredag 14 oktober 2011

Eh, just det, jag tänkte blogga för en liten stund sen men jag blev lite uppehållen av Facebook...
Jag har i alla fall inte gjort så mycket hittills, vakande vid elva, gick lite fram och tillbaka, hängde upp tvätten för att mamma ville att jag skulle göra det, satte mig i köket och drack juice och la olika patianser, och ah, nu sitter jag här... Och jag vet inte vad jag ska göra... Mamma ville dock även att jag skulle byta kattsand, den var väl lite ofräsch... Och jag måste till badrummet i vilket fall som helst, så ah, jag får väl fixa kattbaljan nu då....
Sen får vi väl se vad jag hittar på, kanske sätter mig och läser eller tittar på någon film eller så... Och äter massa godis och blir tjock, mohahahaha! Eh...


;(

Alltså fy va dåligt jag mår... Har haft ont i halsen hela dagen och nu blir jag illamående på grund av halsontet... Eller har varit illamående ett tag nu... Det är inte mysigt... Och jag borde ha hunnit se klart filmen nu men jag har pausat jättemycket eftersom att jag chattar samtidigt så jag har bara sett 45 minuter, haha...
Men ah, jag har chattat med tre personer idag och alla de är borta från sina datorer just nu så jag kan kanske se ca 10 minuter nu utan att bli störd om jag har tur, haha. Fast jag vill fixa pizza... Är hungrig... Och det kanske hjälper mot illamåendet... Åh, va allt ska vara jobbigt då.

Yours, Mine and Ours

Nu började jag precis titta på Yours, Mine and Ours, hahaha, seriöst xD Jag förstår inte hur jag kan älska den filmen så himla mycket, jag har ju sett den hur många gånger som helst det senaste året eller nåt, hahaha. Jag tycker verkligen att den är lika bra varje gång och jag tröttnar aldrig på den, jag önskar att jag kunde ta reda på hur många gånger jag har sett den...
Men Ethan och Aldo är så jävla söta, jag vill bara kidnappa dem och springa och gömma mig någonstans, hahahaha, eh.... Men åh, gud va jag älskar filmen x)


Naglar

Nagellacket blev rätt gulligt, haha. Det ser dock bättre ut IRL än på bilden nedanför...Nya nagellack!

Åh, just det. Sandra ville gå till Lindex tidigare idag så hon, jag och Emma gjorde det och jag visste inte varför Sandra ville dit men det visade sig att det var för att de sålde några Depend nagellack för halva priset. Sandra köpte tre och jag köpte fyra, hihi, värsta nice att få de för 50 kr istället för 100 kr :D
Jag älskar det rosa, jag ska testa det nu, bjuder kanske på någon bild sen, hihi.

(Nr 220, 227, 218 och 245)

Nice

Morgondagen kommer bli nice. Birgitta kommer inte så vi slipper svenskan och projektarbetet, så jag har bara en timma historia imorgon. Jag har dock skickat ett meddelande till min lärare om att jag och Emma tänkte plugga hemma istället, liksom vi gör egna Quiz (Tipspromenad) och det går lika bra att jobba hemma med det, så förhoppningsvis tycker Jenny att det är okej att vi inte kommer, haha. Men jag, Emma och Sandrorna hade tänkt gå på bio imorgon och vi vill se Friends With Benefits men det verkar inte som att de visar den imorgon... Dumt i så fall.
Men jag blir deppig av att tänka på att det bara är en skolvecka kvar innan praktiken börjar... Åååååh. Och på tisdag så ska jag och Emma ha barnpassning... Känns lite skumt, hehe.
Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu... Det var några fula målare utanför mitt fönster förut men de verkar ha försvunnit nu, tur för mig, men de kan komma tillbaka, wääääh... De är läskiga, pratar inte svenska och skrattar konstigt... Haha.

Min padda.

Just some shit

Jag skriver bara detta inlägget på grund av Rasmus, just so you know. Rasmus e snel <3
Jag sitter i alla fall och tittar på Criminal Minds just nu och jag gillar inte detta avsnittet, kidnapparen är så jävla jobbig, jag vill bara kasta sten på henne... Nu sitter jag och tänker på Monty Python filmerna, steningen är så kul. Män utklädda till kvinnor som är utklädda till män <3
Under dagen har jag inte gjort så mycket. Jag tittade på Grey's Anatomy och Body Of Proof (och Arga Snickaren) innan Criminal Minds och avsnitten var jättebra. Jag har gjort rent mitt golv med trasa eftersom att dammsugaren har gått sönder.... Jag har försökt plugga och det har inte gått så bra, jag undrar inte varför... Katten har bitch slap:at mig och jag såg klart tredje Harry Potter filmen (jag fick ju inte se hela i lördags) och flera personer har skrivit till mig idag bara för att jag inte har varit på chatthumör...
Aja, när Criminal Minds är slut så ska jag försöka plugga lite till och sen ska jag sova, så godnatt.


Lillebror, bli inte som jag när du blir stor

Lyssnar på Håkan Hellström - Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg (skivan, fast just nu är det den låten också) på hög volym och tänkte städa lite, och sen ska jag plugga... Hade inte tänkt uppdatera särskilt mycket idag även om jag är ledig, liksom det känns inte som att det spelar någon roll om jag uppdaterar i vilket fall som helst.

...

Allt suger, det är allt jag har att säga, nu vet ni och kan låtsas som ingenting.

Tisdag 11 oktober

Med tanke på att jag inte hade några riktiga lektioner idag så är jag hemma väldigt sent ;) Gick till bussen vid 8.30, kom hem vid 16.20, haha. Men ah, först kom inte min buss så jag fick ta den som går en kvart senare, och sedan satt jag och Emma och jobbade i 2,5 timmar (eller Emma var i skolan en timma tidigare än mig) och sen gick vi och åt och vi satt i bamba rätt länge tillsammans med Becca, Emelie, Mika, Rasmus och Jossan. Sen gick Emelie och Mika till sin lektion och vi andra gick och satte oss hos Amelie och vi satt där i ca en timma och sedan gick jag vid 13.40 eftersom att Emelie slutade 13.45 och jag skulle hem till henne ;) Vi var väl hemma hos Emelie vid 14.30 och alltså ååååh, vi var flera meter ifrån Emelies hus men kunde ändå se det och vi såg att det stod en stor jävla älg bredvid hennes garage! XD Jag ville ta kort på den men den sprang iväg när vi fortfarande var en bit ifrån, snyft :(
Men jag och Emelie satt och planerade inför våran 18-års fest och ja, vi hade väldigt kul, Emelie blev helt uppspelt av att tänka på brysselkål... Sen gick jag vid 15.45 och det tog typ 40 minuter att gå hem... Det var kul i början för jag var helt upptagen med att ta bilder, men sen dog mobilen efter ungefär halva vägen och då var det inte så kul... Det fanns ju massa roliga saker som jag ville ta bild på, wääääh, bajsmobil.
Jag skulle typ behöva fortsätta plugga, men nje, jag är ledig imorgon så jag kan plugga då när alla andra är i skolan ;)

Här är några av de 105 bilderna jag tog på vägen hem, jag typ älskar tre av dem, hihi.

Blööööö

Nu står jag på busshållplatsen och väntar, jag och Emma har värsta softis dagen idag, hihi. Vi har ju egentligen lite mer än 2 timmar BoF och mer än två timmar LLI på tisdagar, men Irma skulle iväg idag igen så vi behöver inte gå på den lektionen, vi behöver bara läsa igenom ett papper som vi fick igår och vi gick och pratade med Marita igår och bestämde att jag och Emma ska jobba idag på morgonen, så vi slipper komma på lektionen på eftermiddagen, höhö.
Men ah, bussen borde ha kommit nu, den ska gå 8.42 och min klocka är 8.46... Bussen tänker väl skita i att komma eller så kommer den när nästa buss ska gå, som den gjorde för typ 2 veckor sen... Blööö, blir sur i så fall, jag tar liksom denna bussen för att den brukar vara rätt tom och om den är sen så tar alla andra också den, eller så får jag ta den som går vid nio, blöööö. Hatar bussar, de kan köra upp något i röven.
(Kul att iPhonen inte vill publicera inlägget, nu är jag liksom i skolan)


Puh!

Detta är vad jag tittar på just nu... Och jag måste säga att jag inte förstår hur man kan ogilla Nalle Puh, han är ju så söt! "Think think think *bank bank bank*"


Pokémon - The Movie 2000

Eh, oj, jag har varit hemma en stund men jag har inte uppdaterat förens nu, oopsi...
Jag har chattat och fixat nudlar och nu tittar jag och Hampus på den andra Pokémon filmen... Och jag har jätteont i magen... Fick ont efter att jag hade ätit nudlarna, antar att det är för att jag fortfarande är hungrig eller nåt... Men aja, jag ska fortsätta titta på filmen nu, hihi.


Sovit länge ;)

Godmorgon... Jag sov till nio idag, det kändes skumt... Men det var skönt i alla fall, jag ska ju inte åka förens vid tolv så då kan jag ju lika väl passa på och sova, haha. Jag har i alla fall målat naglarna precis, de fick bli rosa och gröna, det gröna var värsta matt, det såg lite skumt ut...
Men jag försöka sysselsätta mig med något nu de sista minuterna innan jag ska gå... Stänger väl av datorn och spelar Wordfeud, ja, om folk svarar vill säga, lite svårt att spela annars... Men Sandrorna svarar rätt fort ;)

Bara för att jag är söt... Eh *host*.

Pokémon - The First Movie

Haha, nu ska jag titta på Pokémon - The First Movie, I lööööve it! VHS filmer is the shit ;)
Jag har även tvåan, trean och Mewtow - Återkomsten, Jocke hade med sig dem till mig idag för jag bad honom att ta med dem, hihi. Jocke var här idag för att vi skulle fira honom, han fyllde ju hela 20 år i onsdags! Det har jag nog inte ens nämnt här på bloggen, haha. Men jag tänker i alla fall se första filmen nu (Pikachus Semster i början är så söööööt, gulligt när Bulbasaur tröstar Togepi) och så ser jag kanske den andra imorgon ;)


6 timmar!

Nu har jag ÄNTLIGEN sett klart Transformers 3! Jag började typ kolla vid elva eller nåt och den är 2,5 timmar och det tog mig minst 6 timmar att se den, hahahahahaha xD Jag är allt bra snabb... Men jag pausade jättemycket, har liksom suttit och chattat under nästan hela filmen ju.... Och jag var i väg i cirka en kvart för att äta förut, men ah, det var ju bara en kvart...
Men åh, jag blev lite sur nu. Det är söndag och Amazing Race kommer sen och jag kan inte se det på min TV för Kjell tog den... Han ville se Dödligt Vapen 4 och vi har den på VHS så han undrade om han kunde få låna min TV för att se den och jag sa ja, men då trodde jag inte att han skulle ta med sig TV:n ut i vardagsrummet... Jag trodde att han skulle se i mitt rum och att jag skulle kunna använda TV:n i vardagsrummet om jag ville, men jag kan ju inte se på den TV:n nu om de kollar på den andra TV:n i samma rum... Dumma Kjell :C Aja, jag får kolla via datorn då... Segt, får ingen text via datorn, men det är ju bättre än att missa hela avsnittet...


Transformers 3

Godmorgon! Okej, jag anser inte att det är morgon men jag har i alla fall varit vaken sen typ halv tio och eftersom att jag inte har skrivit något förens nu så känner jag för att skriva just godmorgon!
Just nu sitter jag i alla fall och tittar på Transformers 3, jag hade ju tänkt se den igår kväll men plötsligt var klockan 0.00 och filmen är mer än 2 timmar så jag kände inte riktigt för att vara uppe till typ tre inatt... Jag har sett 45 minuter hittills och än har det inte hänt så mycket spännade, men det kommer väl. Men jag gillar inte Carly, hon pratar skumt och ser ut som en bimbo, jag tyckte bättre om Mikaela :C Och Megan ser bättre ut än Rosie enligt mig.
Men aja, jag ska fortsätta se filmen nu, så bye bye.


Apornas Planet: (R)evolution

Nu är jag hemma igen, har varit borta i 6,5 timmar totalt, hoppas att ni saknade mig ;)
Men jag hade i alla fall trevligt med Adam och filmen var jättebra, alla skrattade när den ena apan sa "Apor är dumma", haha. Vi åt på McDonalds innan vi gick till bion och Adams hamburgare var lite kul, liksom burgaren var mycket större än brödet xD
Bussresan hem gick i alla fall väldigt fort, ena stunden var vi i Göteborg och sen *poff* så var vi i Nödinge, och resten av resan gick också väldigt fort, helt plötsligt var jag inne i lägenheten ;)
Men jag tänkte ta  jag tänkte sova när den är slut så godnatt på er!

Jag älskar denna låten/videon och killarna har ju apmasker på sig vilket jag relaterar till filmen så jag bjuder helt enkelt på denna för det! Jag sitter och gör samma huvudrörelser som dem...

Bio

Oj va tiden går fort, jag måste snart gå till bussen... Jag ska på bio med Adam, vi ska se Apornas planet: (R)evolution (eller Rise of the Planet of the Apes som den heter på engelska). Både James Franco (Harry Osborn i Spider-Man) och Tom Felton (Draco Malfoy i Harry Potter) är med, hihi, jag gillar dem.
Men ah, jag blir borta i några timmar så vi får väl se om jag hinner skriva något inlägg när jag kommer hem, men nu ska jag i alla fall stänga av datorn så hejdå ;)


Ååååh :(

Min DVD-spelare gillar inte mig... Jag skulle spola tillbaka några sekunder och då hängde sig hela skiten... Jag kan inte ta ut min film och DVD-spelaren slocknar inte ens när jag drar ut kabbeln, weird... Blir sur nu för att jag inte kan se klart Harry Potter och Fången Från Azkaban, det är ju mot slutet som det bästa kommer :( Men denna scenen är så jävla underbar, Malfoy är så ynklig xD Scenen är extra kul när man sitter och trycker på 7 hela tiden xD Men jag sitter och undrar när Hermione bytte vilken hand hon hade trollstaven i...
Men ah, eftersom att DVD- spelaren krånglar så får jag ta och hitta på något annat nu då... Men jag vet inte vad...

Tog bilden efter att jag hade dragit ut sladden, fail...

Morgon

Godmorgon! Jag tänkte precis gå och duscha och sen ska jag fixa något att äta (jag är jättehungrig...) och sen ska jag se klart Harry Potter och Fången Från Azkaban, jag började nämligen titta på den igår och jag blev så trött så jag orkade inte se klart den, haha. Filmen skulle ha varit slut vid tolv eller nåt men jag pausade jättemycket så när jag stängde av lite efter tolv så hade jag bara sett ungefär en timma xD
Men aja, mot duschen nu då så att jag sedan kan fixa lite mat innan jag svälter!


:S

Hahahahahaha, dör, tycker att :S-smileyn var väldigt söt på hotmail-chatten, hahaha.


Uttråkad

Alltså de dagar som min uppdatering är sämre så glömmer jag nästan av att besöka Lollos, Linneas och Mikas bloggar, det är lite störande xD Men jag har lite tråkigt just nu, sitter bara i sängen och glor på datorskärmen... Jag måste göra något, men jag vet inte vad... Det kommer inget bra på TV ikväll, som vanligt, men jag kan kanske titta på en film, typ Harry Potter och Fången Från Azkaban, hihi. Men alltså, seriöst, det var inte allt för länge sedan jag såg på Harry Potter och Dödsrelikerna del 1, men ändå kommer jag inte ihåg ett smack från den... Skumt...
Aja, nu känner jag för att leka lite med min nya väska så hejdå c:

Skum bild, men aja.

Dagen

Känns lite segt att mitt första inlägg för dagen kommer först nu men jag har inte haft tid att blogga... Först var jag i skolan till tre och sen åkte jag, Emma och Sandra till stan och jag kom hem lite efter fem. Skoldagen var lite jobbig för jag var väldigt hungrig, och vid tolv så fick jag ont i magen och mådde illa och satt och stönade och de andra verkade tycka att det lät som att jag födde barn, hmmm.... Och en kille i skolan var typ döv idag, han satt liksom vid bordet bredvid oss och jag satt och ropade på honom för skoj skull (det var ju så kul första gången vi ropade på honom för typ tre veckor sen) och han reagerade inte alls, tröga människa...
Men jag och Emma åkte i alla fall till stan för att Emma ville köpa en ny väska och Sandra åkte ju med för att hon bor i stan, men hon följde med oss till Accent och det slutade med att alla tre köpte varsin ny väska ;) Min ser ni nere på bilden, 399 kr, Emma köpte en likadan fast röd och Sandra köpte en annan brun väska, hihi. Och Emma och Sandra var lite barnsliga från det att de kom ut från bussterminalen tills de kom till Accent, de fick inte nudda strecken mellan plattorna på vägen, haha. Sen hoppade jag dock också in och var lite barnslig, vi går ju BF så då måste man vara lite barnslig ;)


The last house on the left

Men ojojoj vad min uppdatering har börjat suga nu då. Fast nee, skriver ju ändå minst 2 inlägg per dag fortfarande och det är mer än vad mina kompisar gör ;)
Men Hampe kollar eller kollade på en film på sexan, The Last House On The Left, och den var ju vidrig... Det var typ några som kidnappade två tjejer och sedan våldtog en av männen den ena tjejen, fast först försökte han få sin son att göra det men sonen ville inte... Helt stört att försöka få sin son att våldta någon... Jag blev i alla fall äcklad av filmen och satte i hörlurar och lyssnade på musik bara för att slippa höra ljuden från filmen, hehe... Jag vill nog aldrig se hela den filmen, usch.


Praktikplats

HAJ! Vi fick reda på våra praktikplatser idag... Jag hamnade på Hövägens förskola, IGEN, fast nu ska jag vara på Hallonet och där är det småbarn... Jag hade för mig att jag sa att jag ville vara med de äldre men aja, om jag slipper byta blöja så blir det väl ändå kul att vara med småungarna, de är ju så söta för det mesta. Men det är fult att jag inte är säker på vart Hallonet ligger, jag var ju ändå på förskolan i sex veckor... Men jag vet att småbarnen hade en egen lekplats, de lekte inte med de större barnen, så det är väl Hallonet och Smultronet som ligger längst bort...
Just nu sitter jag i sängen och gör knappt något... Lyssnar på Håkan Gnällström och chattar... Känner mig seg, vill titta på Lost eller nåt men Hampe tittar på TV:n och jag vill inte sitta i vardagsrummet... Aja, kanske tar och spelar något nu. Men jag vill spela Pokemon Snap men Nicke har ju Nintendo 64:an, wääääh :(


Skola

Sitter i skolan och väntar på bättre tider. Haha, nee, inte riktigt, men nästan. Fast jag har snart projektarbete och sen blir det BoF, yey... Jag är jättehungrig och det luktar muffins i mitt skåp och jag undrar verkligen inte varför...
Men haha, innan jag gick så trodde jag att katterna hade pissat på min matta och ena kudde för det var en mörk fläck på dem. Jag slängde iväg min tröja för att ta en närmare titt och när tröjan landade på ett par byxor i soffan så flög ena byxbenet upp och fläcken flyttade på sig, så fläcken vara bara skuggan av mina kläder xD Fail, men tur för mig att det inte var kiss ;)
Men nu tyckerjag att Sandrorna eller Emma får komma, vi börjar ju snart :C


Natti

Nej men oj va dåligt jag uppdaterar nu då, blir ju nästan besviken på mig själv, haha. Jag är så upptagen så med att chatta och titta på TV. Jag tittade på Grey's Anatomy och fattade typ nada, fattade inte varför en viss person fick sparken och jag kommer inte ihåg hur säsong 7 slutade... Så det var lite segt att titta på avsnittet men det var ändå rätt bra. Efteråt visades första avsnittet av Body Of Proof och jag tittade inte exakt hela tiden men första avsnittet var bra så jag ska nog följa den serien ;)
Men jag tänkte gå och lägga mig snart, det är inte så smart att vara uppe till två idag igen, jag är redan jättetrött i vilket fall som helst.
Men godnatt ;)

Dålig uppdatering (A)

Alltså jag suger på att uppdatera när jag chattar... xD Just nu chattar jag inte med någon men jag tittar på Harry Potter och Hemligheternas Kammare och jag lär börja chatta snart igen, så jag kanske inte uppdaterar så mycket sen heller ;) Men Grey's Anatomy har säsongstart sen, yeeeey, så jag kommer titta på det. Och eh, min mun är dum... Jag har ont i tandköttet vid ena framtanden och det känns som att jag håller på att få en ny munblåsa... Fast denna gången är den på överläppen, det är första gången...
Men aja, jag ska fortsätta titta på min kära film nu <3

Haha <3

Försov mig :$

Hello, i'm home! Det är ingen hemma men bilen står på parkeringen och mammas mobil ligger i köket, skumt... Nu kan jag ju inte ringa mamma och fråga vart hon är heller... Men hon är kanske hos mormor och morfar eller nåt...
Jag försov mig i alla fall lite imorse, hehe. Jag vaknande 7.30 och bussen går 7.42, jag brukar gå precis efter halv... Först tänkte jag att jag skulle duscha men när jag kom in i badrummet så tänkte jag att det räckte med att tvätta håret, och när jag tittade på mig själv i spegeln så tänkte jag att det kanske räckte att sätta upp håret för då skulle jag kunna hinna med bussen om jag skyndade mig. Så jag bytte om fort, sprang in i rummet och satte upp håret, hämtade väskan och skyndade mig till busshållplatsen, jag var där vid 39 eller nåt och Emma kom precis efter mig även om det var jag som försov mig ;) Men jag är allt bra ibland, hihi. Fast jag var typ jättehungrig i skolan, jag år en baguette vid halv tio och efter det blev jag typ hungrigare, haha. Jag är fortfarande hungrig så jag ska nog fixa nudlar och sen ska jag nog titta på Harry Potter och Hemligheternas Kammare.
Men Wordfeud är mobbat, och jag är verkligen helt beroende... Just nu leder jag mot Sandrorna, Adam, Emelie och någon random person och jag ligger under mot någon annan random person och Emma, så det går ju rätt bra just nu, hihi. 


SOV NU!

Haha, NU ska Jessie sova... De är inte så bra att jag är uppe såhär sent, jag har chattat med samma person i totalt åtta timmar idag, jag förstår inte hur det kan finnas så mycket att prata om xD Och det är läskigt att tiden bara flyger iväg på det där viset...
Men aja, jag sitter typ och sover så godnatt!

Uppdatera ;)

Alltså det känns som att jag är lite dålig på att uppdatera idag... Jag sitter och chattar och har typ ingen tid över för annat xD Just nu chattar jag bara med en person så nu blir det lite pauser mellan svaren, men innan har jag chattat med två eller tre personer så då har jag bara suttit och svarat alla hela tiden, haha. Men nu börjar jag bli jättetrött och klockan är bara halv nio, hehe... Man blir lite trött av att bara chatta... Och jag blir deppig av att vissa är så sega på att svara på Wordfeud, jag vill ju spela :@ Hahahaha.
Aja, nu ska jag försöka svara de som har skrivit nya ord i Wordfeud ;)

BF-dag

I'm home, och jag är typ helt död, haha. Det var rätt många som kom på BF-dagen, vi var cirka 35 personer eller nåt sånt. Vi körde ju kubb uppe i Ale-hallen och de flesta i min klass gick upp eftersom att bussen inte ville gå vid den tiden.. Och sen när vi skulle hem så fick vi gå igen för den som hade tagit reda på när bussen skulle gå hade sagt fel så vi missade den, vi såg den åka iväg xD Min vänstra fot var helt död när vi kom fram till skolan och mina axlar är rätt väck just nu, men det var ändå skönt att promenera. Och det var rätt kul att spela kubb, vi var sex lag och mitt lag faila, vi förlorade varenda match xD Fyra av fem gånger så blev vi typ ägda men sista gången så ägde vi men sen missade vi kungen och förlorade... Alla andra vann ju åtminstone en match, de som kom etta vann alla sina matcher, snyft.
Men jag tänkte försöka hitta på något nu, men jag vet inte vad... Och haha, min iPhone hade 1% batteri när jag var i bussen och precis när jag satte i laddaren när jag kom hem så dog den, så jävla fult xD


Åker buss ;)

Nu sitter jag i bussen påväg till skolan, jag hade tänkt blogga innan jag gick men jag hann inte, jag skyller på Wordfeud, man blir beroende på direkten... Jag gick i alla fall och la mig sent igår också, lite innan två någon gång, hehe. Och min morgon flög bort idag, skumt... Aja, ska fortsätta spela Wordfeud nu ;)


Hoho

Jag sitter i köket och chattar, spelar Wordfeud och äter muffins, höhö. Och just nu hänger det en soppåse fylld med muffins i mitt rum, vill nån vara ett sopnedkast?
Men ah, jag har väl inte så mycket mer att skriva, men jag skulle inte bli allt för chockad om jag råkar vara vaken rätt länge idag igen... Vi får väl se när jag kommer i säng ;) Men usch, just nu mår jag inte så bra, har ont i halsen och i magen och lite så... Och jag ser inte direkt fram emot BF-dagen imorgon.
Men aja, nu säger jag godnatt till er, natti :D

Wordfeud

Alltså jag suger på Wordfeud! :O I och för sig är det första gången jag spelar det, men ändå! Det är ju inte kul... Jag kör mot någon random, han har 95 poäng och jag har 66 :C Men nee, detta är inte kul, det är ju värsta svårt, mina ord funkar ju inte xD Och den andra personen är seg, jag orkar inte vänta, wäääh.

Bild från Google.

BAKAT!

Ehehehehe, det blev visst inga inlägg i skolan idag och jag har inte haft tid att blogga sen jag kom hem... Jag kom till skolan vid 9.15 och en liten stund senare kom Rasmus, Mika, Jossan, Becca och Emelie och satte sig hos mig och de skulle börja 9.45 men båda deras lektioner var inställda så precis som jag så skulle de inte ha någon riktig lektion förens klockan 14.00 ;) De satt i alla fall och övade till sitt NK-prov och jag satt och lyssnade och kladdade och lite sånt, haha, men det kändes skumt att jag var ensam med dem typ halva dagen, jag brukar ju alltid vara med Emma. Men i alla fall, sen efter skolan så åkte jag och Emma till mig för att baka, vi var hemma hos mig lite innan 18.00 och vi var klara med bakandet vid halv åtta eller något kanske... Vi bakade chokladmuffins med dumle i, hihi. Det är meningen att vi ska ha med de till BF-dagen imorgon, vi får väl se hur många som kommer, det verkar inte så lyckat just nu xD
Aja, nu ska jag gå till mitt rum och störa mig på en person och denna personen borde förstå vem jag syftar på, hmmmm.

Emma åt upp alla våra dumle...

Snart

Haha, jag måste gå till bussen snart, haha, jag e mobbad :D Men alltså nee, jag orkar inte vara hemma, min sovmorgon är så trööööög. Och jag vill komma bort från mitt rum, jag tänker för mycket här inne. Men aja, jag hinner inte blogga mer nu eftersom att jag måste gå snart men jag har nog tid att blogga lite i skolan ;)

Hallååå?

Jag måste säga att jag tycker att det är störigt när man har sms:at minst två personer och det går någon/några timmar utan att någon av de svarar... Det är extra störigt när man behöver svaret för att kunna planera något eller liknande... Och det är störigt när man bara sitter och väntar på svaret/svaren och de aldrig kommer och man inte orkar göra något annat medan man väntar xD Och det är rätt störande när man ser att personen är inne på Facebook utan att ha svarat på messet, och störigt att den inte svarar när man skriver till den >_< Vissa personer ska alltid krångla till det, varför kan de inte bara göra det lätt för mig?
Aja, jag orkar inte vara hemma hela min sovmorgon så jag kanske åker rätt mycket tidigare idag, jag får se hur jag gör, haha.

2.00...

Hehe, oj, här sitter jag och klockan är två... Jag brukar gå och lägga mig senast tolv men en viss person skrev till mig vid halv tolv och sen bara flög tiden iväg medan vi chattade och sen hade vi plötsligt chattat i lite mer i två timmar och klockan var över halv två, höhö. Jag är i alla fall trött nu och ska gå och lägga mig, så godnatt!

Längtar tills onsdag!

Tänk, tänk, tänk

Mitt minne är fint. Jag tänkte ju kolla på Harry Potter efter maten och en stund efter att vi hade ätit så kom jag att tänka på det och tänkte flytta mig till soffan, men jag glömde av det på direkten... Och nu, två timmar senare så kom jag på det igen, och nu kan jag inte kolla på filmen för den hinner inte ta slut innan Amazing Race börjar... Men mitt minne är fail för jag kommer inte ihåg saker som jag vill göra, men jag kommer nästan ihåg allt som jag ska prata om under min Historia redovisning imorgon.... Jag har ändå inte pluggat så värst mycket till redovisningen, bara läst igenom det några få gånger och sedan gått igenom allt utan att titta på pappret med stödord... Varför kan inte mitt minne vara lika bra när vi ska ha prov...? Fast det är en hel dag kvar tills redovisningen är så då kanske jag har glömt av allt igen...
Aja, jag har börjat måla naglarna nu och ska snart göra de lite roligare, och så ska jag antagligen kolla på HP efter Amazing Race.


Kissemisse

Sitter i sängen och gör ingenting... Låg nyss ner och gosade med Sonic men nu stack han... Antar att vi äter sen lite efter två när mamma kommer hem, tur det för jag är hungrig... Fast jag vet inte vad Kjell håller på och lagar... Jag håller tummarna för att det är något gott... Det luktar typ pannkakor, USCH.
Men sen när vi har ätit så ska jag nog titta på Harry Potter och De Vises Sten och sen vid 19.00 ska jag kolla på Amazing Race, hihi. Nu ska jag kanske läsa eller nåt... Jag började läsa Den Som Törstar igår och läste fyra kapitel...

Jag och min bebis, haha.

Söndag morgon

Jag gick och la mig redan vid halv elva igår och somnade runt elva... Mamma kom in vid elva och frågade "har du lagt dig?", eh, jag ligger ju här under täcket med slutna ögon i ett mörkt rum och datorerna är avstängda, så vad tror du? O_o Men ah, jag vaknade redan vid åtta... Och nu är jag jättehungrig men jag orkar inte äta...
Anledningen till att jag la mig så tidigt var att jag var så jävla uttråkad, och jag var för irriterad för att orka titta på Ryktet Går... Och nu lät Rasse som en gris, weiiiiiiird.
Men jag orkar inte blogga mer, hejdå.


Hejdå

Jag är sur och tänker inte blogga mer idag. Nu vet ni det, hejdå.

HP och De Vises Sten

Nu har jag läst ut min bok, woho! Det var på tiden C:
Men jag vet inte vad jag ska göra nu... I'm bored, wääääh.


Great

Nu har jag stekt köttfärs, det var tråkigt... Och vi hade två olika förpackningar av köttfärsen och den större var fortfarande frusen i mitten så den var värsta störig, jag stod och cuttade den i ett halvår innan jag hade fått loss allt :C Och jag skvätte massa också, oopsi.
Och jag har nästan läst ut min kära HP bok nu, bara ett kapitel kvar, woho! Fast det stör mig att filmerna är så annorlunda mot böckerna... Det är ju evigheter sen jag läste första boken och jag har sett första filmen flera gånger och bara för det så tycker jag att filmen är bättre... Jag tycker att händelserna känns mer rätt i filmen, hehe... Men ah, båda är ändå bra, det är ju ändå lite kul när det är lite skillnad....
Men jag tycker att mamma ska komma nu så att vi kan äta. Och Jocke borde väl ta och komma nu, jag vill inte behöva vänta på honom också :C


Tyckte att ni kunde få se hur mycket skit jag har i min hylla, hehehe.
Kan ni se mina HP-filmer? I can, hihi. 1 VHS, 6 DVD.

Ryktet går...

Godmorgon! Jag tänkte gå och duscha och så ska jag även göra rent kattbaljan... Och vid halv två eller nåt så ska jag laga mat, TACOS! Men när jag har duschat och det så ska jag nog läsa, jag vill verkligen läsa klart boken nu... Och jag tror att jag ska kolla på Ryktet Går (Rumor Has It) ikväll på femman, jag tror att jag kommer gilla den. Men jag tycker att det är dumt att de visar Iron Man på fyran vid ungefär samma tid, för då kan jag inte se den :C Jag har ju redan sett den så därför behöver jag inte se den, men den är ju så braaaaa, Robert Downey Jr <3
Men aja, nu ska jag duscha.


RSS 2.0