Onsdag kväll, sovdags

Nu har jag sett ett avsnitt Pokémon, Grey's Anatomy och Body Of Proof och nu ser jag Criminal Minds. Har även legat och vilat lite... Är i alla fall trött så jag vet inte om jag ska se klart CM, har ändå sett avsnittet innan... Kommer dock inte ihåg vem mördaren är även om jag får minnesbilder, men aja, spela roll. Snart är det i alla fall första december, oooh. Jag har en chokladkalender, har ni också det??? Vet dock inte om jag ska öppna en lucka varje dag eller om jag ska spara... Det är kul att spara alla till julafton och i vilket fall som helst så vill jag alltid ha mer när jag har öppnat en lucka och det är inte kul att äta upp de senare dagarna för tidigt ;O Aja, ska nog sova nu, är trött och jag hatar att vakna på morgonen, kanske slipper vara lika trött om jag lägger mig lite tidigare... Tror dock inte det men aja. Godnatt.

Hade inget liv förut så såg denna med Jocke, kändes dock inte som att den höll på i 10 min.


Och Hampe kliade mig med huvudkliaren förut, fint det blev.

Mer TV prat

Har precis ätit mat, kyckling och pasta, mums mums. Känns som vi satt i köket i evigheter... Men vi satt där rätt länge, och babblade. Och jag pratar massa snusk hela tiden, jag vet inte vad mitt problem är (A) Nu har jag i alla fall tråkigt... Ska nog se ett avsnitt av Pokémon, har liksom 651 avsnitt kvar... Och det kommer nya avsnitt med jämna mellanrum också... Jag måste även se andra avsnittet av Once Upon A Time någon gång, men det är inte bråttom.. Ikväll blir det i alla fall Grey's Anatomy och Body Of Proof, och kanske Criminal Minds. Och igår så var det avsnittet som jag trodde, det när Dr Reid badar i poolen med kläderna på (A) Och åååh, min favoritbild på homon var från slutet av det avsnittet, oooooh, hahaha (A) Och det är "läskigt" att det redan är december imorgon, tiden går så fort. Bara 24 dagar kvar till Julafton O_O Jag måste börja köpa julklappar... Hatar att köpa julklappar... Behöver köpa till minst 6 personer i alla fall... Men aja, nu blir det Pokémon och kinapuffs-ätande, hihi.

Måste självklart bjuda på favoritbilden igen ifall någon har missat den (A)

Praktik - Dag 23

Hemma, hemma, hemma. Har haft praktik så länge att jag hade glömt av att jag brukar sluta klockan elva på onsdagar... Fail... Dagen var nästan som alla andra... Lekte, åt frukost, lekte, hade samling, klädde på de tre barnen som skulle till biblioteket, klädde sedan på de fem som skulle till pärongården och klädde sedan på de fyra som skulle vara kvar på hallongården. Gick in vid elva, lekte, åt lunch (kycklinggryta, mums!), läste för L, gick på rast, fixade bilder som man kan ha till flanotavlan, lekte, gick till lekhallen och lekte med tre flickor, åt mellanmål, gick hem. Ni borde kunna rutinerna vid det här laget... Innan samlingen (eller om det var innan lunchen kanske?) så stod en av flickorna och pillade med mitt hår, det var typ jätteskönt, haha. Och jag var ensam med flickorna i lekhallen, ooooh. Och lite innan vi gick till lekhallen så började L att gråta och så satt jag och kramade honom en stund och sen slog han till mig med en docka... Tack för den... Och jag tycker att det är så kul att se om barnen kommer ihåg vad jag heter, en av de yngre pojkarna pratar jättebra för att vara så liten och när jag satt och klippte så kom han fram till mig och sa typ "Jessik, du klipper", haha. Gulligt att han glömde mitt a.
Jag gick i alla fall till ICA efteråt och köpte lite godis, mums mums, chokladtomte med mera (A) Trodde inte att jag skulle hinna dit och tillbaka innan 15.14 (bussen ska gå då), men det gjorde jag. Fast bussen var ju 10 min sen, fast jag tog direktbussen och den var i tid...

TV prat

Top Model var inte så kul idag, det var bara en sammanfattning av de tidigare avsnitten... Visst, jag gillade ju Sara så det var kul att få se henne igen och det var kul att se klipp som inte hade visats tidigare, men jag ville liksom se ett riktigt avsnitt... Värsta pojkvänsakademien var i alla fall bra som vanligt men jag tycker att det är så fult att Marcus är den äldsta killen i tävlingen, liksom han ser typ yngst ut, haha. Och de sa typ att Christian hade fyra barn (plus ett "plastbarn") och jag kan inte låta bli att undra om Jenny är mamma till alla fem... Känns skumt i så fall med tanke på att hon bara är 25 år... Aja, nu tittar jag i alla fall på Svenskars hemliga liv och dagens avsnitt var rätt intressant, handlar om svenskar som lämnade Sverige och blev stjärnor utomlands, men det är typ slut nu...  Och CM har börjat... Vet inte om jag ska se det eller om jag ska sova... Verkar vara avsnittet där Dr Reid badar i en pool med kläderna på (A) Om det är det avsnittet så vill jag ju se det, men jag är så himla trött redan så egentligen vill jag bara lägga mig i min mysiga säng... Åååh, dilemma... Lär väl se hela avsnittet... Aja, godnatt.

Sicken snygging (från avsnitt 46).


Hmmmm

De senaste två timmarna har jag legat i soffan och vilat, lyssnat på musik och spelat Temple Run, jag laddade ner det igår och är helt beroende av det nu. Top Model börjar i alla fall om en timma och sen blir det Värsta pojkvänsakademien så jag vill göra något "vettigt" nu för annars kommer jag bara bli irriterad när det är sovdags och jag inser att jag knappt har gjort något under flera timmar. Fast det spelar typ ingen roll vad jag gör nu för när jag väl ska lägga mig sen så kommer jag ändå tycka att jag inte utnyttjade min ledighet... Och åååh, jag måste verkligen komma vad jag ska göra för aktiviteter på praktiken... Får typ testa dutt/vik-grejen eller nåt som jag har gjort tidigare... Aja, nu ska jag göra något, kanske städa (Rasmus förslag...), och sen blir det TV och Nogger GB Gräddglass, MUMS.

En av mina FB-vänners rekord är över 8 000 000 poäng och ni ser vad mitt rekord är, hehe...


Praktik - Dag 22

Im hoooome. Kom väl hem vid halv fyra men då kokade jag ägg och sen åt jag upp dem så jag har inte kunnat skriva förens nu, hehe. Jag har blivit en ägg-narkoman... Åt två ägg i lördags, två i söndags, fyra igår och två idag, hehe.
Aja, dagen har väl varit bra... Samma saker som varje dag... Frukost, lek/läsning, gå ut, gå in, tog kort på barnen, lunch, läste för de som inte sov, gick på rast, lekte, åt mellanmål. Hände väl inte så mycket... L var på sitt vanliga skumma humör där han ena stunden var glad och sedan bara slog till någon utan anledning... Och så satt han i mitt knä någon gång innan mellanmålet och så kramade han mig, naaaaw. Och det var typ tråkigt efter rasten... Jag blev typ jättetrött när jag hade rast och sen somnade jag nästan ståendes när jag kollade på ena flickan som lekte... Sen satt jag och pysslade med flickan och en av pojkarna som hade vaknat, det var lite mysigt. Och ena pojken, E, är så söt, han hejar typ alltid på mig första gången han ser mig på morgonen och sen igen efter vilan och liknande, haha. Och han blev hämtad av sin pappa vid mellanmålet idag och jag satt bredvid honom så när pappan kom så la E handen på mig och sa typ "kolla" till sin pappa, hahaha. Aja, ska nog titta på Pokémon nu, bye bye.

Bara för att James (d'oh) gillar att klä ut sig till tjej.

Aaaaj

Ååååh, seriöst, jag har jätteont i magen. Jag har haft ont sen jag vaknade men nu gör det plötsligt mycket ondare. Åååh, jag orkar inte. Är hungrig men vet inte om det är den enda anledningen till att det gör ont... Måste i alla fall gåtill bussen nu... Bye...


TV

Godkväll. Tittar på Criminal Minds (har dock redan sett avsnittet..) och ska äta lite Nogger GB Gräddglass, mums mums, och innan CM tittade jag på CSI och Navy CIS. CSI är så underbart, det stör mig att jag inte ser det oftare... Kan kolla på det igen nästa måndag om jag kommer ihåg det, det kommer ju aldrig något annat bra på måndagar så då kan jag ju se på det. Jag går i alla fall och lägger mig efter CM, är trött redan nu, och ja, klockan är rätt mycket... Och jag måste gå upp vid sex för att inte riskera att de andra ockuperar badrummet. Och jag vill se på Down To You, den filmen är så söt, hihi. Men aja, ska sluta babbla, godnatt.

Bild från Down To You.

Slut, igen

Nu tog allra sista avsnittet av Lost slut, wäääh. Känns så fult att serien visades på TV från 2004 till 2010 och att jag har sett serien två gånger på mindre än ett år, såg ju mina två första avsnitt den 26e december... Jag minns fortfarande hur uppslukad jag blev, haha, de första avsnitten var ju verkligen hur bra som helst. Nu får jag snart ta och kolla klart på Veronica Mars och Heroes också, det är ju ingen idé att se Lost en tredje gång innan dess, haha. Fast jag vill ju inte att de serierna också ska ta slut, har bara en säsong kvar på båda, snyft. Aja, nu vet jag inte vad jag ska göra... Klockan är snart fem... Usch, tiden går fort när man vill att den ska gå långsamt...
Men ååååh, jag tycker att det är så fult att det är Kenton Duty som spelar den yngre Jacob i Lost, han spelar ju Gunther i Shake It Up och han är så fail där, "I'm Gunther" "And I'm Tinka!" hahahahahaha. Aja, nu får jag försöka hitta på något... Och jag måste bara att äggen jag åt till frukost var hur goda som helst!


Firefox VS Chrome

Alltså mitt internet cp:ar mest när jag använder Chrome så det är väl egentligen Chrome som krånglar och inte internetet... Laddade ju ner Firefox häromdagen för att se om det skulle gå att logga in på It's Learning (och det gick) och jag använder Firefox nu istället för Chrome och det funkar nästan problemfritt... Fast det ser skumt ut, haha. Är så van vid hur mitt Chrome ser ut... Men jag gillar det i alla fall.

Här kan ni ju jämföra skillnaderna, haha. Klicka på bilderna för att göra dem större..


Hemma

Är hemma igen... Har jätteont i magen av flera olika anledningar och halsen gör ont ibland när jag sväljer... Och mamma blev typ sur för att jag stannar hemma och så sa hon att jag inte kommer bli godkänd om jag inte är där... Det är inte direkt som att jag stannar hemma för skoj skull och jag mår redan dåligt över att jag har missat flera dagar och nu mår jag ännu sämre på grund av mamma, och jag kan inte hjälpa om jag mår dåligt... Jag brukar inte vara sjuk men man blir lättare det när man är med barn och det är bättre att vara hemma när man mår dåligt... Och mamma babblade om att hon går till jobbet ändå även om hon kanske har mensvärk eller liknande, men det är ändå skillnad för hon får betalt och behöver pengarna... Behöver man pengarna så är det klart att man försöker gå även om man inte mår så bra... Och om man är bra på praktiken och gör alla uppgifterna och de är bra så blir man ju knappast underkänd... Jag ska i alla fall duscha nu och sedan äta något, kanske kokar ägg igen... Sen lägger jag mig i soffan för att titta på Lost och när det är slut så ska jag kanske titta på Pokémon och ett avsnitt av Once Upon A Time... Aja, mot duschen då, mitt internet är ändå cp.

Målar så fint i paint.


Söndag kväll

Vissa personer är typ kassa, men det glädjer mig att jag är bättre än dem, alla kan ju inte vara lika bra som jag *-) Haha. Fina lilla jag ska i alla fall gå och lägga sig snart, lite trött och klockan börjar bli mycket. Måste verkligen bestämma vad jag ska hitta på för aktiviteter till praktiken... Vill få gjort dem den här veckan men jag kommer ju inte på något att göra, varför ska det vara så jobbigt? Tycker mycket bättre om de andra uppgifterna... Ungarna är ändå för små för att göra det man säger åt dem.. Haha... Aja, är väl inte helt pepp på att gå till praktiken imorgon men jag saknar allt knäsittande, det är så mysigt ju. Får väl hoppas att det inte blåser så mycket imorgon bara, då vågar man sig kanske inte ut... Hampe säger att vinden till och med påverkade bilen lite på vägen hem så om vinden kan påverka en tung bil med tre personer i som alla väger mer än mig var för sig så borde den kunna få mig att flyga iväg, hahahaha. Aja, godnatt på er.Monster

<3


AR - Carol och Brandy

Nu tog AR slut, Carol och Brandy åkte ut, WOHO! Rätt åt dem, de är bläiga. Deras attityd är typ sämst ibland... Brent och Caite gav U-svängen till Carol och Brandy (va fult att i båda lagen börjar den ena på B och den andra på C... Det har jag inte sett förut) och de blev jättesura. De sa att Caite var en idiot ("se det på youtube!") och att de visade hur korkade de var och sånt, moget.. De ansåg att man skulle ge U-svängen till de som var det största hotet i tävlingen men liksom åtminstone jag hade hellre förlorat en tävling mot ett lag som jag gillade än mot ett lag som jag ogillar, så jag hade nog också gjort som Brent och Caite. Känns så löjligt att de satt där och skrek i TV att någon annan person var en idiot... Och visst, jag kan inte påstå att Caites svar på en fråga i Miss Teen USA (2007) var så smart, men det betyder inte att hon är en idiot, och i vilket fall som helst så verkar hon ju snällare än Carol och Brandy, haha.
Men jag blir alltid osäker på vem som är vem i alla lagen... Eller ah, inte i de lagen där det är en tjej och en kille... Jag har i alla fall för mig att det är Jet som är den brunhåriga brodern och Cord som är den orangehåriga, och i så fall var Jet jättesöt när han sprang och hämtade ledtråden efter linbanan, haha (A) Och jag ville ju också åka linbanan, den var ju hela 365 meter lång, oooh. Och Dan och Jordan fick klättra på ett pariserhjul (fuskigt) och Jordan(?) är så söt när han nästan flippar ut (A) Aja, nu ska jag göra något annat, vem vet vad (A)

Carol ser läskig ut...

Snart AR

Nu börjar snart Amazing Race, WOHO <3 Sitter och lyssnar på Three Days Grace - Animal I Have Become (sjukt bra låt <3) och spelar Bubble Spinner medan jag väntar på att AR ska börja. Sitter även och undrar vilka som kommer åka ut idag... Jag kommer knappt ihåg vilka lag som är kvar... Det är väl Dan och Jordan, Brent och Caite, Jet och Cord, Louie och Michael och Carol och Brandy. Förhoppningsvis åker Carol och Brandy ut, de är jobbiga. Jag vet i alla fall fyra personer som inte åker ut i detta avsnittet, hihi. Mina favoritlag kommer ju etta och tvåa, det råkade jag se för ett tag sen när jag skulle kolla bilder, oopsi (A) Aja, nu börjar det om bara någon minut så hejdå så länge.


Första advent

Det är ju första advent idag, ooooh. Och det blåser sjukt mycket, tur att jag slipper vara ute. Och fint att precis när jag skrev att det blåser sjukt mycket så hörde man världens vindrag utanför fönstret, haha. Mamma och de har i alla fall kommit hem och nu kom Jocke, Nicke och Ingela också, och mamma och Kjell står väl och fixar mat. Jag sitter och tittar på Lost, hihi. Hade först tänkt att se alla resterande avsnitt idag men jag orkar inte, ser de sista fem imorgon istället, bra va? Aja, forstätter titta nu, bye bye.

Min fina paint adventsljusstake.


Söndag

Godmorgon! Sitter och tittar på Lost och har just ätit två hårdkokta ägg och innan det fixade jag kattbaljan, duktigt va? Haha, nje... Det enda jag åt igår som inte var godis eller kakor var fyra ägg... Inte bra... Men det är så det blir ibland när jag är ensam hemma, men idag blir det i alla fall tacos, mums mums. För en liten stund sen sa Richard att han skulle gå och dö, haha, han är så söt så (A) Han är faktiskt söt när han är så där deppig (A) Ben också, så söööt (A)
Men usch, jag gillar inte att det är söndag igen, jag hatar söndagarna just nu. Jag brukar ha ångest över att gå till praktiken men just nu har jag mest ångest över praktikuppgifterna, det är bara tre veckor kvar och jag har inte bestämt vad jag ska göra för aktiviteter, paniiiik. Aja, ska se klart avsnittet nu, sedan torka håret och sen fortsätta med nästa avsnitt.


Korvbröd

Sitter och fnissar åt korvbröd... Och ni kommer aldrig förstå varför, bara Rasmus kan förstå. Jepp. Jag sitter i alla fall här i min ensamhet och fnissar, känns lite dumt men vad ska man göra åt saken? Ser säkert gulligt ut i vilket fall som helst, speciellt de gångerna jag fnissar ihjäl mig...
Idag har jag i all fall tittat på 10 Lost avsnitt tror jag och jag hade egentligen tänkt se fler men jag blev väldigt okoncentrerade under sista avsnittet eftersom att jag chattade, jag brukar dock inte ha problem med att chatta samtidigt annars men idag hade jag det i alla fall... Men nu är inte Rasmus inne längre och ingen annan heller för den delen (jag har varit inne under 12 timmar och ändå har bara en person varit inloggad...) så nu kan jag i alla fall se minst ett avsnitt till, woho. Fast skulle vilja se alla fyra på nästa skiva, men vet inte riktigt om jag orkar det... Annars får jag väl försöka gå upp tidigt imorgon så jag hinner se alla resterande avsnitt och ha tid till annat också, haha. Aja, godnatt på er.

Hahahahahahaha, korvbröd.

Lost, MSN, Wordfeud

Sådär, nu tog säsong 5 av Lost slut, woho. Mamma ringde förut och så frågade hon vad jag gjorde och när jag svarade att jag såg på Lost så frågade hon "Har du inte redan sett den?", och hon frågade det igår också... Hennes minne verkar väldigt bra ibland... Men säsong 5 är i alla fall fail som jag har sagt förut... Liksom allt blir bara löjligare och överdrivnare, och det finns inga riktiga svar på alla konstigheter, haha... Men jag vet inte vad jag ska göra nu... Kanske börja titta på säsong 6? Det är ju bara cirka 12 timmar kvar av serien, haha. Jag är i alla fall uttråkad, klockan är halv sex och ingen har varit inne på MSN... Känner mig övergiven, haha. Inte för att jag direkt brukar chatta med mina vänner så värst mycket, i alla fall inte om de inte skriver först, men om de är inne så kan jag ju skriva till de om jag vill, det kan jag däremot inte om de inte är inne.. x) Och det känns rätt skumt när ingen har varit inne mellan typ 11 och 18 på en lördag... Man börjar ju undra vad alla sysslar med *-) (Gulligt att jag gör MSN-smileys här...) Förutom MSN så är de flesta även rätt tråkiga på Wordfeud också... Får typ försöka skaffa fler Wordfeud-vänner än de fem jag redan har... Haha... Aja, startar i alla fall säsong 6 nu och så kan jag störa mig på folk medan jag tittar på den efterblivnaste säsongen av dem alla <3

Lost + fundering

Klockan är bara 13.30 och det är typ redan lite mörkt ute... Inte nice. Och just nu ser jag mitt fjärde Lost avsnitt för dagen, och sen är det bara två avsnitt kvar av säsong 5, woho. Går väldigt fort att se säsongerna känner jag... Och nu sitter jag och undrar vad jag ska äta till middag idag... Ingenting antagligen... Hmmm... Vi får väl se.

Och Sonic hade inte bara kul inatt, han hade även kul förut också.

Mot köket

Godmorgon! Jag fryser så det är nog bäst att jag tar på mig min tröja, hehe, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu. Jag vill fortsätta kolla på Lost men först bör jag äta något... Men vet inte vad... Kanske får ta och koka ett ägg eller så... Kan ju börja med att kolla igenom kylskåpet också för att se vad som finns... Jag är i alla fall hungrig men jag har inte mensvärk idag, inte än i alla fall, woho! Aja, mot köket då! Det är ju där jag hör hemma ;)

Sonic hade lite kul inatt. (Och han har lite kul nu med, med min BH, wtf...)

Sova?

Idag är en av få gånger som det har gått precis som jag vill i Idol. Jag röstade på Robin och Moa och båda satt säkert, och sen åkte Molly ut, WOHO! Jag ska i alla fall gå och lägga mig snart hade jag tänkt... Nu är det ingen inne på MSN (och ingen har typ varit inne idag, bara Rasmus), alla typ suger på att uppdatera sina bloggar, det är inget kul på TV och jag börjar tröttna på att spela Bubble Spinner... Och jag har fortfarande mensvärk och börjar bli trött, och sängen längtar efter mig! Jag har faktiskt varit borta från den i 17 timmar och vem (vad) som helst blir ju deppig av att vara ifrån underbara mig i 17 timmar! Och jag har saknat min underbara säng också, den är sååååå mysig! Godnatt då sötisar!

Sööööt.


Fint

Åh, blev jätterörd av Idol ikväll. Blev tårögd flera gånger och jag kunde inte låta bli att gråta när Moas bror Emil grät, haha. Moa och Robin var hur bra som helst, om någon av de åker så känns det lite fail, fast jag hade inte brytt mig allt för mycket direkt, haha. Men det var fint ikväll. Och Chris Medina sjung sen i slutet, naaaw. Fick gåshud flera gånger under kvällen.
Och måste bara säga att den nya Ica reklamen med Jill Johnson typ suger men jag kan ändå inte låta bli att asgarva när jag ser den :(

Idol

Nu har jag sett 5 avsnitt Lost och nu är det dags för Idol. För några timmar sedan så hade jag glömt av totalt att det är fredag och Idol och sen satt jag och störde mig på en person och då kom jag på det, höhö. Och det var precis att jag hann se alla 5 Lost avsnitt, jag är grym.
Men vem tror ni åker ut idag? Jag har inte en aning, känner att det kan gå hur som helst... Jag vill ju ha ut Molly, men det känns som att det är väldigt jämnt mellan de fyra som är kvar. Moa är ju min favorit men jag vill nog inte att hon ska vinna ändå för det brukar ju gå sådär för vinnaren. Bättre att bli erbjuden skivkontrakt än att vinna det, om ni förstår vad jag menar. Egentligen hade det kanske varit bäst om Molly vann för då kanske det inte går så bra för henne sen ;) Men aja, nu ska jag spela Bubble Spinner medan jag tittar, man behöver ju faktiskt inte titta för att HÖRA de sjunga ;)


Random

I förra inlägget glömmde jag att nämna att jag var snäll mot mamma när jag kom hem (A) Jag sa typ att hon såg skum ut, låter lite negativt men jag menade liksom att hon såg annorlunda ut, och så sa hon något och jag svarade typ "Vet inte, du var bara fin", haha, hon verkade bli glad (A) Och min rumpa domnade bort förut bara för att jag satt på golvet, inte nice (A) Och jag har funderat på en sak. Tänk er en person som inte gillar blod och typ blir svimfärdig när den ser blod, tänk er att en tjej är så, borde inte hon bli svimfärdig varje gång hon ser att hon har fått mens...? Hahaha, skumma tankar... Nu sitter jag i alla fall här och mumsar på kinapuffar och tittar på sjunde avsnittet av Lost (säsong 5), woho. Blev jättetörstig nu... Får pausa och gå och hämta vatten, höhö.Praktik - Dag 20

I'm home och jag sitter på golvet... Är man skum så är man. Och jag tog 424:an hem och alltså den stod på busshållplatsen några minuter innan den skulle gå klockan 14.40, och jag vet inte om busschauffören inte vill åka iväg medan han körde eller om han bara var trög i skallen för han åkte iväg först vid 14.45... Ingen idé att vara på busshållplatsen tidigt om man ändå inte åker iväg i tid...
Dagen var i alla fall kort. Jag kom ju till praktiken vid 10.30 och då brukar vi vara ute men det var dem inte idag, de var på päronet/i lekhallen så jag gick dit och så var jag där en liten stund och sen gick vi över till oss. Lekte en stund, åt lunch, barnen gick för att sova och jag fick sitta och klippa ut figurer nu igen. Sen när jag var klar med det vid ett så gick jag på rast och sen lekte/läste jag i en timma och sen vid mellanmålet så fick jag gå hem, en halvtimma tidigare, woho! Det var lite tråkigt idag, de som brukar vilja sitta hos mig var inte där... Så det var bra att det var en kort dag, haha. Och Lisbeth bad mig byta blöja på en flickan innan jag gick och ta på henne sina byxor, jag bara "OMG O_O", haha. Men ja, flickan hade inte gjort något mer än att kissa och blöjan var typ som ett par trosor, att man bara drog ner/upp den, så det gick fort.
På historian imorse så satt vi mest och diskuterade... Och Jenny verkar ha rättat våra uppgifter men It's Learning fuckar sig som vanligt så jag kan inte se om hon har lagt ut våra resultat, dumma It's, you suck. Tänkte i alla fall titta på Lost nu och äta godis, bye bye.

Lalala

Alltså jag skulle vilja se hur det ser ut inuti när man sväljer dricka och mat.. Liksom se i vilken takt det rinner ner och sånt, haha... Bara "oj, nu hamna det i tarmen", hahaha. Just nu tittar jag på något program på trean, Unforgettable, och serien verkar rätt bra fast hade varit bättre om jag hade sett från första avsnittet... Och CM börjar snart på femman men jag vet inte om jag ska se det... Kanske går och lägger mig istället... Tror att jag redan har sett avsnittet, kände igen avsnitts beskrivningen... Fast kan ju inte lägga mig nu... Måste vara upp till tolv för en sak... Ett spel i iPhonen... Vill sova på grund av magen... Kommer ha haft ont i 12 timmar om en timma, woho... Men imorgon är det i alla fall historia igen och så blir det min första fredags-praktik, oh my god. Men aja, godnatt på er. (Och nu ser jag på CM och ser att det var avsnittet jag trodde att det skulle vara.)

Mm, Dr Reid, lalalalalala (A)

3+3

Har sett tre avsnitt Lost nu och tänkte se tre till. Hade nog hunnit se alla fyra på CD:n men känns ju lagom kul att först se 7 avsnitt av Lost och sedan titta på Criminal Minds också... Vill ha lite andrum där emellan.  Och fyyyy va ont i magen jag har, dum dum. Aja, fortsätter titta nu och så får vi väl se vad som händer.

Bara för att jag tycker att Desmond är het (A)


Mecenat

Fick mitt kort från Mecenat idag, woho. Inte för att jag direkt brukar använda rabatterna men det är ju ändå bra att ha kortet... Ska börja använda det oftare på CDON tror jag, rätt gött att kunna beställa grejer och få fraktfritt utan att köpa för 600 kr. Kortet glittrar jättemycket, mysigt, haha.
Hampe var typ kul förut. Han hade lagt några kakor i soffan till mig medan jag var i köket och han hade lagt de precis där jag skulle sitta så jag flyttade på dem och när Hampe gick förbi mitt rum så frågade han "Satte du dig på kakorna?" hahaha. Liksom jo visst gjorde jag det, tycker det är så mysigt att sitta på chokladkakor så att de smälter mot mina byxor, mums mums. Chokladbyxor är väl nice liksom?
Aja, Lost dags nu då.


Praktik - Dag 19

Nu är jag hemma, gick hem en timma tidigare. Fick världens mensvärk, vilket jag alltid får första dagen, och värktabletter hjälper inte, det enda som hjälper är typ att massera magen men man orkar ju inte sitta och massera sin mage 24/7...  Jag började bli lite vimmelkantig innan två så vid två frågade jag Unni om det var okej att jag gick hem, och hon sa att det var självklart, haha. Förutom mensvärken så har dagen varit bra, och varit som vanligt... Kom typ 7.45 för att bussen var sen, lekte lite när jag kom dit, åt frukost, lekte, hade samling, hjälpte barnen klä på sig för att gå ut (jag hjälpte 8 av 14 barn, Berit och Maria hjälpte typ 3 var, så jag kom ut först vid 10.30, det hade gått mycket fortare om de hade hjälpt till lite mer...), sen gick vi in vid elva, lekte, åt lunch, jag gick på rast, jag kollade igenom julsakerna tillsammans med flickan som inte sov och sen satte Unni upp de flesta grejerna, lekte lite till och sen gick jag till bussen, och bussen var självklart sen nu igen, typ 12 min eller nåt... Innan samlingen började imorse så satt jag ner på golvet med knäna uppe och då ville L-F åka rutschkana ner för mina ben, haha, så det fick hon göra. Sen tog jag ner benen och hade de utsträckta och så kom en flicka och satte sig i mitt knä, sen satte sig L-F lite längre fram på benen och sen satte sig en trejde flicka sig emellan de andra två. Sen kom L och typ putte bort L-F så då blev hon ledsen och sen satte hon sig bredvid mig, så då hade jag tre barn i knät och ett bredvid mig. Sen satt jag även och kramade L, och senare ville även W åka rutschkana på mina ben, och sen var det även två andra pojkar som ville sitta hos mig, så idag har det verkligen varit ultimat knäsittande, haha. Tyckte att det var väldigt mysigt att ha tre ungar i knät på samma gång, haha.
Nu vet jag inte vad jag ska göra... Kan ju börja kolla på Lost, säsong 5, och äta mig fet på Maraboun jag fick i present av Rasmus, woho!

Jättetrött

Åh, är så himla trött... Vill bara gå och lägga mig igen... Får hoppas att dagen går fort och så kan jag vila när jag kommer hem om jag fortfarande är trött... Imorgon är det i alla fall fredag och sen blir det helg igen, GÖTT. Men snart dags att gå, måste torka håret nu... Bye bye.


GA, BoP, CM

Kul att jag typ alltid ska må dåligt... Jag förtjänar det inte för jag är ju så himla bra som jag skrev igår! Haha. Men har i alla fall tittat på Grey's Anatomy (förväntar mig nästan att Mark och Avery ska bli ihop så som de håller på, hahaha) och Body Of Proof (var helt säker på att tränaren var involverad i morden och jag hade rätt!) och nu ser jag på Criminal Minds och jag har redan sett avsnittet men aja, CM är alltid bra och jag kommer ändå inte ihåg vad som händer. Nu är det reklam så jag ska passa på att läsa igenom Observations-grejen i praktikuppgifterna och försöka bestämma mig för vilket barn jag ska observera. Går väl och lägger mig när CM är slut. Godnatt!Tröttis

Usch, va trött jag blev nu... Sån här trötthet som jag bara får under praktiken... Hatar den tröttheten så himla mycket xD Näst sista avsnittet är i alla fall actionfyllt så förhoppningsvis somnar jag inte ;) Såg precis att Jeremy Davies (han som spelar Daniel) är med i Saving Private Ryan, hahahaha. Han var typ ful i den filmen... Aja, får fortsätta titta nu och längta till klockan nio, då blir det ju Grey's Anatomy och sedan Body Of Proof, jippie!3 avsnitt kvar

Oh, har bara 3 avsnitt kvar på Lost, säsong 4... Det var liksom bara 14 avsnitt totalt, hehe. Men jag kan inte påstå att jag städade så värst mycket men aja, nobody cares. Jag äter glass, GB Gräddglass - Nogger, haha. Den var rätt god, fast jag tycker bättre om glassen med chokladkex... Men nu ska jag i alla fall se på Lost och snart kommer säsongens fula slut, ni som har sett säsongen förstår nog vad syftar på när jag säger fula slut... Har för mig att det slutar med att Ben gör en sak för ön, haha.Praktik - Dag 18

I'm home! Dagen var typ som vanligt. Var inne på Smultronet på morgonen, gick till oss och åt frukost, lekte, hade rytmik, klädde på ungarna och 4 gick till Pärongården och 5 stannade kvar på vår gård, gick in en timma senare, lekte/läste, åt lunch, läste för de som inte sov, gick på rast, läste kanske igen, lekte i evigheter, åt mellanmål, klädde på barnen för att de skulle gå ut igen, drog hem. Förmiddagen gick rätt fort men sen efter rasten gick det rätt segt... L råkade skalla sitt huvud i en annans huvud under rytmiken så han började gråta och då satt jag typ och kramade honom tills han blev glad igen, och sen ramlade han på eftermiddagen också och då fick jag sitta och krama honom igen, det var typ mysigt, haha. Och en annan pojke som vi kan kalla för C var väldigt trött när han kom ut från vilan så han kom och satte sig i mitt knä och så satt han där i evigheter, det var också mysigt, hihi. Han satt även i mitt knä tidigare idag när jag läste för honom. L-F och två andra flickor satt också i mitt knä under dagen så det blev mycket knäsittande. Och jag fick en kram av L-F också när vi lekte, naaaw. Och L och W höll på och slängde sig på mig, och efter att L slängde sig på mig så la han sig på golvet och då "cyklade" jag med hans fötter och det tyckte han var jättekul, haha. C blev hämtad vid mellanmålet och så frågade Lisbeth honom vad de andra vid bordet hette och jag satt vid andra bordet och när jag ställde mig upp så sa han typ "Där är Jessika", haha, naw. Vissa av ungarna är bara så himla söta, jag kommer sakna de jättemycket när praktiken tar slut.
Aja, nu ska jag nog titta på Lost och äta mig fet på mitt godis :D Fast just det... Sa igår att jag skulle städa lite idag så jag får ta och göra det först, och sen kan jag belöna mig med Lost och godis, mohahaha.

Hälften kvar

Tänka sig att nu har halva praktiken gått... 7 veckor kändes förjävla långt men 3,5 veckor kvar känns inte som så mycket, hihi. Börjar bara få lite panik av uppgifterna... Men observationen kan man ju göra hela tiden om man bara väljer en unge att observera och så skriver man ner grejerna där hemma... Jag har i alla fall rast till 12.40 och sen är det bara två timmar och 20 min kvar tills jag slutar. Tur det för jag är jättetrött.

Och gillar att det står 21 på min ena hundring, jag tolkar det som ett tecken eftersom att jag fyller år 21:a september.

 


JAG ÄR FIN SOM JAG ÄR

I hate myself so fucking bad sometimes... Ibland är jag bara kass...  Och orkar inte med mig själv... Men om man vet när man själv gör fel och ångrar sig så är man ingen dålig människa tycker jag. Och jag är väldigt bra ibland, jag kan faktiskt vara väldigt snäll och väldigt duktig, både i skolan och ja, typ hemma. Detta blir lite som ett pepp-inlägg för mig själv... Liksom jag brukar få rätt bra betyg i skolan, jag brukar kunna känna mig nöjd, men jag brukar ha svårt att komma igång med vissa uppgifter och jag bara klagar på dem, men när jag väl bestämmer mig för att göra dem så brukar det bli gjort och uppgifterna brukar vara rätt bra. Samma med städning av rummet, när jag väl städar så blir det jättefint, men jag har svårt att hålla det prydligt och jag behöver fixa lite igen... Gör det imorgon, har inte direkt tid nu, haha. Men ibland blir jag bara så stolt över mig själv. Typ när jag fick VG+ både på en historia uppgift och på samhällskunskapsprovet, woho. Och jag är väldigt hjälpsam här hemma, och annars också antar jag, och jag tror att jag är en person som man lätt kan börja gilla om man lär känna mig. Och jag brukar vara rätt nöjd med min kropp också. Liksom det finns vissa saker som jag tycker är sådär men det är rätt ofta som jag kan titta på mig själv och tycka att jag är fin precis som jag är och blablabla. Nu är klockan i alla fall nästan tolv och jag hade tänkt lägga mig lite efter elva egentligen så nu får jag fixa historian fort och sen blir det sängen! Och imorgon klockan 11.15 så har halva praktiken gått, woho!Bajshög + TM

Rasse går mig på nerverna... Han tar mina saker och dricker/äter upp dem... Liksom mamma hade köpt en stor Fanta Exotic till mig i helgen och jag drack inte så mycket under helgen och igår så tyckte jag att det såg ut som någon hade druckit och förut när jag skulle ta lite så fanns flaskan inte ens i kylskåpet... Då hade Rasse tagit den. Mamma brukar köpa dricka till mig när jag är ensam och Rasse vet det så jag fattar inte varför han inte frågar innan för säkerhetsskull. Liksom antingen är den min eller allas och om den är min och han frågar om han får ta så brukar jag säga ja, men när han bara tar den så blir jag bara sur, speciellt om han tar slut på drickan.
Aja, tittar i alla fall på Top Model nu... Och jag tyckte att Tyra var en bitch i förra avsnittet... Ibland känns hon bara så himla falsk... Liksom hon sa något till Brittani om att man inte behöver säga allt man tycker om det inte är något snällt och att det är oprofessionellt och blablabla, jag kommer inte ihåg exakt, och sen sa hon till Brittani att hon tyckte att hon skulle ha åkt ut men att de andra i juryn inte höll med henne. Kändes ju rätt taskigt, liksom hade någon i en jury sagt att den ville att jag skulle åka ut men att de andra inte höll med så hade jag typ blivit sårad... Haha. Tycker Tyra verkar lite falsk i sin talkshow också, hehe. Aja, ska fortsätta titta nu.

Jag brukar störa mig på Alexandria, men nu börjar jag gilla henne...

Håkan Hellström <3

Sitter och undrar hur många gånger jag har lyssnat på Håkan Hellström - 2 Steg Från Paradise skivan sen jag fick den förra fredagen... Jag lyssnar på den nästan hela tiden ju... Låtarna är ju sååååå bra, och jag är en sån som kan lyssna på samma låt femtusen gånger i rad flera dagar i rad utan att någonsin tröttna, och Håkan gör mig glad, så jag bara lyssnar på skivan om och om och om igen! Var likadant med Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg innan jag fick den nya skivan... Men funderar på att kolla på någon film nu innan Top Model börjar... Vet bara inte vilken... Kanske Material Girls... Benji och Joel Madden är så söta som "biltjuvar" <3 Och mitt 4-Gott godis är nästan slut, tänka sig att det bara tog mig 4 dagar att äta upp godiset för 80 kr, haha.

På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind
På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårar rann ner för min kindPraktik - Dag 17

Äntligen hemma, känns skumt att vara hemma så sent bara för att jag har varit sjuk så länge... Bussen var i alla fall sen imorse men jag blev ändå inte så sen, tur det. Jag vet inte om jag läste eller något där på morgonen men sen var det i alla fall frukost (äcklig gröt!) och sen lekte jag lite med barnen och sen fixade jag med frukten... Hatar frukten. Sen var det samling och sen gick vi ut och det var väl inget speciellt med det. Gick in igen vid elva och så läste jag nog innan lunchen, och sen åt vi och sen läste jag lite till... Sen gick jag på rast och sen kom Irma vid 13.15. Först satt vi och pratade med Lisbeth och sen satt vi och pratade en stund själva också, Irma babblade lite om Projektarbetet och jag kan inte påstå att jag förstod allt hon hade att säga men aja, det orkade jag inte säga till henne. Sen gick hon vid 14.00 och då lekte jag lite till med barnen, sen blev det mellanmål och sen var det dags för mig att gå hem... Innan jag skulle gå på rast så fes ena flickan och hon bara "Vad var det? En prutt inuti min rumpa", hahaha, jag kunde inte låta bli att fnissa. Sedan sa hon usch för hon kände väl lukten av den, hahahaha.
Nu vet jag inte vad jag ska göra... Spela spel eller något... Äta mig fet och kanske kolla på Pokémon. Ikväll blir det i alla fall Top Model och Värsta pojkvänsakademien, woho.

Sova

Bara för att jag har varit borta från praktiken så länge så får jag samma ångest som jag får på söndagar, även om det är måndag idag... Dumma praktik. Ser verkligen fram emot den 16:e december (sista dagen) men när jag väl har slutat så kommer jag bli lite deppig för även om praktiken är jobbig så gillar jag ju barnen (för det mesta...) och jag kommer ju sakna dem när det är slut. Men aja, saknar hellre barnen än fortsätter ha praktik, hoho. Men just nu ser jag verkligen inte fram emot morgondagen... Fast det är ju ändå bra att tiden går framåt för då närmar vi oss slutet... Och bra att Irma kommer imorgon, då får jag sitta ner och bara prata. Får väl ta och lägga mig nu... Fast vill inte lägga mig för då kommer jag bara börja gråta, hehe. Men behöver ju sova. Får försöka tänka på något kul så kanske jag slipper tårar. Låta bli att tänka på allt dumt, även om det är svårt för det är så jävla mycket som är dumt just nu, men jag ska låta bli, för jag är bäst. Och hoppas att halsen inte blir sämre igen. Godnatt.

Bara för att jag är sexig med luvan på, hahahahahaha.

GODIS

Nu har jag äntligen startat Lost, jag är så trög ibland och de tar typ år innan jag väl kommer igång med det jag ska göra. Jag tog kort på allt mitt godis för att kunna läska er, mohahaha. Det ser väl mumsigt ut här nedanför? Fast 4-Gott godiset suger... Allt är typ tråkigt och det verkar som att en slags godis har "smittat" av sin smak på de andra chokladbitarna så de smakar inte nice... Vet inte om det är snäckchokladens fel... Jag vet bara att det inte smakar gott.Duktig flicka = jag

Nu är jag typ klar med pluggandet för idag... Fast gå nu inte och tro att jag har pluggat från typ halv tolv till tre eller så för det har jag inte gjort. Var väl klar i badrummet runt halv tolv och därefter tänkte jag plugga, men istället tog jag massa egobilder och sen kollade jag på första Once Upon A Time avsnittet... Har tänkt kolla upp serien sen i alla fall 3e november men har inte blivit att jag har sett den tidigare, men den var bra, blev uppslukad redan efter tio minuter. Jag vet inte vad klockan var när avsnittet var slut men den kan väl ha varit ungefär ett och jag pluggade väl i alla fall i en till två timmar. Är typ helt klar med instuderingsfrågorna till 1900-talet, nästan helt klar med uppgiften till Första Världskriget och har skrivit lite på uppgiften om Mellankrigstiden... Visst är jag duktig? Har dock inte gjort något mer på praktikuppgifterna men det är för att jag inte kan göra så mycket just nu... Skulle behöva ställa frågor och sånt, och göra aktiviteterna och observationen... Yey.
Slutade plugga någon gång innan tre och jag har ätit lite rester från igår. Nu ska jag nog titta på Lost... Och sen blir det kanske ett avsnitt Pokémon, hihi.

Egobilder.

Sjuk, plugga, födelsedagsbarn

Godmorgon... Stannade hemma idag också... Så nu har jag varit sjuk i 6 dagar, wiho... Och jag skulle ringa vid halv åtta men jag somnade om och vaknade en timma senare... Oopsi... Ringde i alla fall då och så frågade jag om Irma och hon skulle komma imorgon, så vi får väl hoppas att jag mår bra imorgon, om det är som idag så får jag försöka klara av det ändå...
Får försöka plugga lite idag, i alla fall göra lite historia, jag kan och ska vara duktig även om jag är sjuk. Och jag måste duscha... Mitt hår är uschigt. Duschade ju inte igår så. Men ja, går och duschar, sen plugga och sen ska jag kanske titta lite på Lost, eller Pokémon.
Och Emelie fyller 18 år idag så grattis till henne :D

Bild på Emelie och mig från när vi var och shoppade med Sara typ förra sommaren.

Känslor och tankar

Jag hatar, hatar, hatar, hatar söndagar, speciellt kvällarna. Ångesten över praktiken är alltid som värst just för att jag har haft uppehåll och nu har jag fortfarande inte blivit frisk så liksom om jag är likadan imorgon så hade det egentligen varit bäst att stanna hemma då också... Halsen gör bara pyttelite ont men inte på samma sätt som innan, men istället hostar jag typ hela tiden. När jag är hemma så kan jag hosta hur mycket jag vill och göra fula och ja, äckliga ljud när jag försöker få bort slem från halsen och om jag är iväg någonstans så känns det inte lika bra att hosta hela tiden eller liknande. Typ när jag är i skolan eller åker buss själv så försöker jag låta bli att hosta bara för att det känns som att jag ska störa andra och jag inte vill att de typ ska glo, men när jag inte hostar så blir halsen irriterad och kliar, ögonen börjar tåras och jag måste dricka, och det lär bli exakt så på förskolan imorgon om halsen fortsätter som idag, som jag är rätt säker på att den kommer göra.... Men jag har redan varit sjuk 6 dagar och jag vill inte behöva vara hemma mer och är rädd att behöva ta igen om jag missar för mycket, och jag är inte helt säker men Irma skulle kanske komma imorgon så då är det ju bra om jag är där bara för det... Jag hatar verkligen allt detta... Att det ska vara så himla krångligt.... Varför måste jag bli sjuk så mycket just nu? Dumma praktik. Om jag hade bestämt mig för att stanna hemma så hade jag ändå kunnat åka till praktiken en stund om det var så att Irma skulle komma, men jag hatar att ringa och sjukanmäla mig och det är bara jobbigt om jag ska fråga om Irma också, speciellt om det inte är min handledare som svarar... Fy, orkar inte med allt... Jag kan ju inte direkt besluta något nu eftersom att jag inte vet hur läget är imorgon, fast om det inte är bättre så hade det inte varit så smart att gå känner jag... Jag är ju förkyld och det är inte så bra att smitta barnen... Hatar, hatar, hatar, hatar, hatar allt just nu. Stänger av datorn och går ut till mamma och Kjell tror jag... Sen blir det sängen och imorgon får vi se hur det blir... Dumma skit.AR

Har ju glömt att säga att det är Amazing Race som gäller ikväll, hoho. Så jävla äckligt bra program :D När det är slut vid åtta så ska jag se tre avsnitt Lost och klockan 22.00 så visar de The Holiday på trean och jag tänkte se den för den filmen är jättebra! Bara synd att den håller på till 0:45... Får hoppas att jag somnar fort och vaknar i tid imorgon... Inte så kul att försova mig när jag inte ens har duschat idag, hehe. Och hoppas verkligen att halsen är bättre imorgon. Men aja, ska titta på AR nu så bye bye.

Bara för att jag gillar Dan och Jordan <3 (Och jag gillar verkligen inte Carol och Brandy)


Jag gillar ju Jet och Cord också, hihi. De och sina jävla hattar...

R.I.P Lasse Brandeby

Lasse Brandeby dog i dag, sorgligt. Vila i frid :(


Miles

Nu kommer snart Miles in i Lost, woho, I LÖÖÖÖVE MILES <3 Och första avsnittet var sorgligt ibland, jag grät, naaaw. Och nu, nu, nu ser jag MILES. SWEET.

Och Hurley är söt. CANNONBALL!


DATORN <3

Alltså jag älskar min dator ibland. Jag drog ut laddaren för att förflytta mig till soffan och då dog den jäveln... Så jävla kass är den här datorn ibland... Man börjar ju nästan skämmas över den... Tur att alla flikar gick att återställa eller vad man ska säga, men lite störande att jag hade skrivit lite saker i ett dokument utan att spara... Det var ju inget viktigt och jag minns typ exakt vad jag hade skrivit, men ändå, så jävla typiskt... Aja, nu blir det Lost! Och JAAAA, det är ju en sån där sammanfattning av de tidigare säsongerna i den fjärde säsongen och den är såååå kul! Den som berättar låter så uttråkad och det låter som att hon driver med hela serien <3 Och de har klippt allt så fint. "Men Sawyer vill bara kyssa Kate" "(Kate:) What?"
"They see Jack play football with Mr. Friendly. Mr. Friendly throws like a girl." hahaha <3


Tjockis-stund

Nu orkar jag inte plugga mer, kommer inte direkt någon vart just nu men jag har ändå skrivit lite på de flesta grejerna, så det så. Tänkte gå och lägga mig i soffan och tjocka mig... Äta mig fet på mitt inte så roliga godis och börja titta på fjärde säsongen av Lost, äntligen kommer Miles! <3 Ska bara ta på mig min tjockis tröja (har redan på mig mina tjockis byxor och nattlinne) så blir det en ultimat tjockis-stund! Avundsjuka? Synd om er i så fall, mohahahaha. Aja, har "viktigare" saker för mig nu, byeeee!Tjuvtittat

Har gjort lite historia och praktikuppgifter nu men har även varit inne på tjuvtittat.se, vissa bilder är såååå kul!Ångest

Usch, hatar att det är söndag. Har varit vaken i snart en timma och har redan världens ångest på grund av morgondagen. Får ju som sagt alltid ångest innan en ny praktikvecka och innan en ny praktikdag, och jag har fortfarande lite ont i halsen och är rädd att jag kommer må lite dåligt imorgon också och att jag kommer fortsätta bli sjuk under de sista veckorna... Jävla praktik...
Tänkte i alla fall plugga lite historia nu och göra lite praktikuppgifter, men ska inte vara lika trög som vissa andra personer. Förstår inte varför någon skulle ägna hela 12 timmar till att plugga.
Aja, jag är inte viktig så hejdå.


Passenger 57

Sitter och tittar på Passenger 57 på femman och alltså jag sitter och undrar vad det är för poliser som sätter en psykopat på samma flyg som vanliga människor åker med... Liksom jag vet inte hur de gör på riktigt om de ska transportera någon, men åtminstone jag tycker att de borde ha egna plan eller nåt för sånt... Jag hade ju inte direkt kännt mig bekvän om jag hade fått reda på att jag satt i samma flyg, bil, buss, båt eller liknande som en psykopat... Haha... Men filmen verkar i alla fall bra även om det inte direkt har hänt något än, jag får lite misstankar om vad som skulle kunna hända. Filmen slutar vid halv två och jag går och lägger mig då...
Och jag hade två av tre rätt om hur säsong 3 av Lost slutade, den tredje grejen händer i första avsnittet av säsong 4. Men jag vet inte om jag orkar börja kolla på nästa säsong imorgon, jag skulle nämligen behöva skriva lite smått på praktikuppgifterna och även försöka göra lite historia... Vet inte om man skulle skriva dagbok 3 eller 10 gånger men i alla fall så är det "bara" 20 praktikdagar kvar, känns inte så långt. Men hoppas inte att jag blir sjuk mer nu, vill inte behöva ta igen något... Känns för mycket att redan ha missat 6 av 35 dagar liksom...
Men aja, godnatt på er.

Wesley Snipes namn får mig att tänka på Harry Potter... Känns lite som felstavningar på Weasley och Snape, haha.

3 kvar

Nu är det bara tre avsnitt kvar, ooooh. Har inte det minsta minnet av hur säsong 3 slutar... Dåligt minne... Har typ gått ett halvår sen jag senast såg det... Men i och för sig så såg jag alla säsonger på ett halvår eller nåt och jag får för mig att vissa delar från säsong 3 hände senare och sånt, fast det är ändå konstigt att jag inte har något minne från slutet av säsong 3... Jag tror jag kommer ihåg hur de tre andra säsongerna slutar och jag vet hur de två första slutar, så det är konstigt att jag inte har det minsta minnet av hur tredje säsongen slutar... Jag har ju sett 20 avsnitt av säsongen så jag borde ju kunna komma på hur den slutar... Men nu tror jag att jag kanske kom på något... Locke gör något mot en person och de delar upp sig i två grupper eller nåt sånt... Och de lurar väl de andra också... Har för mig att det är vad som händer men jag är inte säker, om två timmar kommer jag i alla fall veta helt säkert hur det slutade ;)
Och mitt godis från 4-Gott är seriöst tråkigt... Och det kommer aldrig ta slut...


Kristen Stewart

Kristen såg typ lite skum ut på den här bilden... Annorlunda... Har nog med ögonen att göra, de ser så stora ut på grund av sminket... Men jag gillar i alla fall bilden, hihi.


Fall in love - naglar

Nu har jag testat alla nagellack som jag fick i present under mitt 18-års firande, testade nämligen precis det femte jag fick från Lollo, hihi. Det var en mysig färg :D Och igår åt jag upp kakorna som jag fick från Linnea, snyft :( Det var ju såååå goda! Och ni fick inte en enda, mohahahaha.
Nu ska jag i alla fall fortsätta titta på Lost, bara fem avsnitt kvar nu, hihi. Och mitt godis för 80 kr är tråkigt...

Massa kladd.

Längtaaaar

Vet ni vaaaad? Min hals gör typ inte ont längre! WOHO! Den gör bara pyttelite ont, men det märks inte när jag inte tänker på det, hihi. Nu börjar jag i alla fall titta på Lost och jag längtar tills Miles och de andra "trillar in" i serien. Verkade som att Miles kommer i avsnitt 70, alltså första avsnittet av fjärde säsongen, så får i alla fall se Miles imorgon om jag fortsätter titta på Lost, hihi.Shopping

Nu är jag hemma från shoppingen. Gick hemmifrån vid typ 10.20 och då gick jag till Emma och sen gick vi till centrum och laddade våra busskort och sen väntade vi på bussen. Vi kom till Göteborg vid tolv och åkte hem klockan tre. Jag köpte en tröja för 199 kr och en cardigan för 149 kr på Gina Tricot och så köpte jag godis för 80 kr på 4-Gott... Det blev lite dyrt, hehe. Men jag gillar ju godis! Kan aldrig få för mycket godis och kakor, alltid trevligt med ett helt lager.
Nu tänkte jag i alla fall gå och tömma diskmaskinen och ställa in den andra disken i diskmaskinen, sen ska jag kolla kattbaljan och sen ska jag nog titta på Lost.... Bara 7 avsnitt kvar nu av säsong 3. Kommer inte direkt något bra på TV ikväll, eller jo, filmen Knowing men den har jag redan sett, så om jag orkar så ska jag nog se alla avsnitten, hihi.

Tröjan ser typ svart ut men den är marinblå...
Har på mig min mysiga kofta nu (Y)

Tralalala

Godmorgon! Sitter och äter chips (bra frukost...) och ska dra om en stund. Måste torka håret innan men när jag är klar med det så är jag väl färdig att gå... Får ta och spela lite Bubble Spinner innan. Jag har inte så mycket mer att säga... Huvudet är rätt tomt för en gångs skull... Men ja, vi hörs igen sen när jag kommer hem och så får vi se om jag hittade något kul i stan.

G'natt på er

Amanda P åkte ur Idol, precis vad jag misstänkte... Har ingen aning om hur det kommer gå i fortsättningen... Är rätt jämnt mellan de fyra som är kvar... Fast jag gillar fortfarande inte Molly men alla andra verkar ju gilla henne... Men ja, klart man gillar folk som skriker hela tiden, precis som bebisar. Molly lär ju stanna kvar till slutet bara för att jag vill ha ut henne...
Jag tänkte i alla fall gå och lägga mig, mår dåligt och börjar bli trött... Och finns inget kul att göra och ingen att chatta med, så det är bra anledningar till att sova säng. Och så ska jag och Emma åka och shoppa imorgon och drar senast vid halv elva, så där har vi en till anledning för att sova. Ska bara gå och dricka lite... Halsen tvingar mig. GODNATT.


Idol

Vet ni vad min Fanta flaska lärde mig förut? Att man aldrig ska ge upp, hahahaha. Jag stod och skruvade på loket i evigheter men kunde ändå inte öppna den och sen tänkte jag ge upp och ställa in den i kylen igen men så försökte jag en gång till och då lyckades jag öppna den!
Jag har i alla fall tittat på Yours, Mine & Ours (undrar om det finns någon mer än jag som ser den filmen så ofta) och nu blir det Idol, undrar vem som åker hem idag... Känns som att Amanda P kan åka, hon har ju legat i botten rätt ofta medan de andra inte har gjort det vad jag vet, så det skulle bara kännas "rätt" om hon åkte nu... Fast jag vill ha ut Molly, jag gillar verkligen inte henne. Jag tycker bäst om Moa, sen kommer väl Amanda F och Robin, sen Amanda P och sist Molly... Får vänta och se hur det går för dem, blir i alla fall sur om Moa, Amanda F eller Robin åker ut, men Idol suger ju så det spelar ingen roll vilka som åker ut...
Min hals gör ont, har hostat så mycket att det har börjat skava och känns som att det kan börja blöda snart, hehe. Hade inte varit så mysigt med blod i halsen. Eller vad säger ni?
Aja, nu ska jag dissa er för Idol, så nu vet ni hur det är för mig när vissa vänner alltid ska dra och titta på massa kassa skit program.


Slut

Nu tog 14:e avsnittet slut, fyyyyy va jag hatar det :(
Ska i alla fall börja se 15:e avsnittet nu och jag äter chips och min hals behöver vätska... Så ska gå och dricka nu hade jag tänkt. Sen när jag har sett både 15:e och 16:e avsnittet så vet jag inte vad jag ska göra, kanske lägger mig och deppar eller nåt. Blir deppig av halsen och av att tänka på en viss grej...

Mm, läskande.

Avsnitt 14

Oh no, ser 14:e avsnittet av Lost (tredje säsongen) och jag hatar det avsnittet :( Det slutar så himla dumt :( Hela avsnittet är dumt och jag vill inte se det egentligen men jag måste ändå se det, avsnittet är ju ändå intressant och jag kommer inte ihåg allt och det är slutet som är det dumma :( Lilla Nikki och Paulo :( Men han som spelar Paulo är så ful som Karl i Love Actually... Såååå sliskig, men aja (A)


Majs?

Skönt att vara hemma! Kom hem precis innan halv tror jag och det var väl trevligt att vara i skolan en stund men min hals är fortfarande jättejobbig.. Sjukanmälde mig till praktiken innan jag åkte... Bra att jag har missat alla tre fredags-praktiker. Och bra att jag typ kvävs av allt hostande, spyr nästan också. Ska i alla fall lägga mig och titta på Lost nu hade jag tänkt, och sen skulle jag nog behöva jobba lite med Historia uppgifterna... Och skriva lite på praktikuppgifterna... Jag orkar inte nu i alla fall, men har en hel dag på mig, och en hel helg.

Kortis

Alltså Hampe är typ ett halvt huvud längre än mig!!! :( Hur kort är jag inte egentligen?!?!?! :( Hampe har alltid varit så liten och det var väl ändå inte så länge sen han växte om mig, men nu är han typ 10 cm längre och det var typ mycket när vi kollade i spegeln, snyft. Tycker fortfarande att Hampe är liten så ser helt skevt ut att se att han är längre...

Kass bild, men ändå... Vackra armar *host*


Bara för Danny är så underbart korkad i slutet <3

Grease

Lyssnar på McFly - You're The One That I Want och blir jättesugen på att se Grease... Så nu ska jag se den och sen klockan nio så blir det ett nytt Criminal Minds avsnitt, WOHO! <3


Naglar - Rött och lila

Målade nyss naglarna för att jag hade tråkigt och när man har nya nagellack så är det alltid kul att testa dem för att se hur de blir på naglarna. När nagellacken från ELF kommer så ska jag testa alla på direkten, mohahahaha. I alla fall så har jag använt det andra jag fick av Jossan, det röda, och det jag fick av Anna, det lila. Det röda var jättefint och det lila med, men jag älskar verkligen det röda. Känns lite juligt så jag ska kanske ha det på julafton om det passar till de kläderna jag väljer att ha på mig, hihi.

Alltid lika mycket kladd utanför!

Tråk

Har tråkigt, mår skit, stör mig på det mesta och vill att mina vänner som bloggar ska uppdatera men de verkar inte veta vad ordet "uppdatera" innebär så jag får bara sitta här och sura då. Blir irriterad av att tänka på morgondagen, är säker på att jag kommer må dåligt imorgon också för halsen blir aldrig bättre, det blir bara värre hela tiden och just nu har jag stora problem med att andas, men jag vill ju gå på historian (men inte på praktiken), sicket dilemma. Jag vet att jag ska gå om jag mår bra men om jag mår dåligt så vet jag inte...
Har i alla fall tittat på fyra avsnitt Lost under dagen och jag skrattade gulligt när huvudet på liket trillade av i avsnitt 10... Sitter och lyssnar på Håkan Gnällström, har lyssnat på den nya skivan hur mycket som helst den senaste veckan, och har spelat Bubble Spinner och Wordfeud men nu orkar jag inte det mer... Spelar väl spel någon annanstans då... Maten blir säkert inte klar fören om ett halvår så jag ska gå och hämta en polkagrisstång nu, mums! Och kvällen blir antagligen kass, det märker vi sen. Aja, tror ingen orkar läsa mina deprimerade inlägg så hejdå.


Fortfarande sjuk

Här sitter jag och skriver på min onödiga blogg och är fortfarande sjuk, dumma hals, och allt är självklart emot mig. Kul. Blir inte förvånad om jag är sjuk imorgon också... Om jag fortfarade är sjuk så går jag ju inte till praktiken men jag går om jag mår bra... Men vill inte missa historian om jag mår dåligt, men kan ju inte gå på den om jag inte går till praktiken... Fast jag tycker i alla fall att det är skillnad på att gå till historian och praktiken... Liksom praktiken är flera timmar medan historian bara är en timma så liksom om jag gick på den så hade jag ändå kunnat komma hem och vila sen, och det verkar som (orka att Hellström precis sjung "Det verkar som hon" när jag skrev det) att vi har börjat med Första Världskriget och då hade det ju varit bra att gå för att se om Jenny har något att säga och kunna ställa frågor. I uppgiften stod det "Denna uppgift kommer vi bara hålla på med under den här lektionen. Resten får ni jobba med hemma." och hon la upp uppgiften igår så då är det väl bra att vara där när jag får en chans att plugga i skolan och inte bara hemma... Och i vilket fall som helst så är det inte lika ansträngande att vara i skolan, om man säger så... Som sagt, det är bara en timma och jag får träffa kompisar, på praktiken är det däremot inte så smart att vara om man mår dåligt för barnen kan smitta om de också är lite sjuka och de gillar att klänga och bråka och det är tröttsamt... Blööö... Jobbigt läge och störande att jag har varit hemma i fem dagar och att det blir en hel vecka, varit hemma en av tre veckor, lol... Lär ju vara sjuk i totalt 2 av 7 veckor eller nåt om det fortsätter såhär...
Tänkte i alla fall gå och torka mitt hår nu och sen ska jag väl titta på Lost...


Deppig

Hatar livet ibland. Ska lägga mig och gråta nu. Sen får vi väl se om jag någonsin vaknar igen, kanske kvävs i sömnen på grund av halsen. Vem vet. "Godnatt".

Dammsugaren suger

Alltså kul att jag ställer mig och dammsuger när jag är sjuk och så är dammsugaren bara dum och går sönder... Först lossade slangen och det är inte första gången så det var inte så konstigt. På/av-knappen var lite trög när jag skulle starta dammsugaren och sen när jag skulle stänga av så lossade den... Fail... Men jag har i alla fall fixat den nu, fast den lär ju säkert gå sönder igen, i alla fall slangen, men det är inte mitt problem att dammsugaren suger. Hehe, en dammsugare som suger... Fail... Kändes i alla fall som att någon inte ville att jag skulle städa.
Jag har i alla fall fortfarande ont i halsen och mår lite illa... Och förut när jag och mamma åt mat så svalade jag ovanligt högt... Liksom när jag dricker så brukar det höras rätt tydligt när jag sväljer, men idag lät det överdrivet högt... Vet inte om det var för att min hals är lite svullen eller nåt... Det är i alla fall störigt att jag ska låta så mycket när jag sväljer men jag kan inte göra något åt det... Och det är ju ändå lite underhållande... Det är störigare att min hals kurrar ibland, den kurrade jättemycket när jag satt och kollade på Lost efter maten...
Men jag tror att jag stannar hemma imorgon också... Har mått väldigt dåligt idag så är liksom bra att vila imorgon även om jag mår bättre... Känns som att risken är större att jag blir dålig igen på fredagen om jag går imorgon och jag vill gå på fredag... Vill inte missa chansen att träffa kompisarna och jag vill inte ha missat alla tre praktik-fredagarna...
Aja, bye så länge.


System failure

Början av tredje avsnittet i säsong 3 av Lost är så kul, Charlie bara "Sanden? Måste du prata med sanden? Träden? Ja, de lär vara underbara att samtala med...", jag kunde inte låta bli att skratta... Känns så dumt när man sitter själv och skrattar... Och jag gillar när rösten i luckan säger "system failure", det låter så fult. Och Justin Chatwin är ju med i detta avsnittet, woho. Jag gillar honom, han spelar ju Robbie (sonen) i War of the Worlds och den filmen är såååååå bra.
Och min hals är jättedum, svårt att andas, gör ont och blir illamående ibland...


Sjuk

Seriöst, jag har typ som en liten grop uppe på huvudet... Jag tror att jag har tryckt huvudet mot en av de där stängerna i min säng nu när jag har vilat men det känns ju fult om det blir en grop i huvudet av det... xD Men gropen känns mindre nu så det måste ha varit på grund av det xD
Jag är i alla fall hemma sjuk idag... Fjärde gången under 3 veckor, yey... Självklart har jag ont i halsen nu också... Och jag kan knappt andas så det är inte så konstigt om jag stannar hemma... Men det är inte roligt att behöva ringa till praktiken och säga att jag är sjuk "hela tiden"... Hatar att vara sjuk just för att jag måste ringa och för att det känns typ pinsamt att vara sjuk för jag brukar inte vara hemma från skolan särskilt ofta... Men jag brukar inte få såna här problem med halsen heller, inte så ofta som jag har fått det under mina praktikveckor... Kanske beror på att vi är ute så mycket... Jag känner mig ju även lite förkyld så...
Jag funderar i alla fall på att lägga mig och kolla på Lost... Hade varit mysigt att se hela serien två gånger under ett år, haha. Jag har typ till julafton på mig att se säsongerna 3-6 i så fall så måste börja titta igen, hehe. Men aja, ska försöka hitta mig något att äta.

Rullar fram

Tänkte gå och lägga mig alldeles strax, ska bara titta klart på Svenskar hemliga liv... Finns inte så mycket att göra när programmen man ser tar slut och Rasmus loggar ut från MSN och alla andra har loggat ut tidigare... Och jag är trött i vilket fall som helst...
Imorgon är det i alla fall onsdag och när praktiken är slut så har redan mer än halva vecka 3 gått, woho. Både dagen och gårdagen gick fort och morgondagen går säkert också fort och det är ju positivt med tanke på att jag vill att praktiken ska ta slut, men det är ju inte bara praktiken som går fort... Tiden flyger fram när jag är hemma och jag hatar när det blir läggdags... Även om dagarna blir okej så ser jag ändå inte fram emot dem och jag gillar inte att fritiden går så fort... Känns inte som att jag hinner göra något... Lite deprimerande sådär...
Men lägger mig nu, godnatt!

Värsta pojkvänsakademien

Vafan, gillar att Sanna precis sa fel i Värsta pojkvänsakademien när hon presenterade killarna, hon skulle säga "och hans flickvän..." men sa "och hans mamma" hahahaha xD Det är ju inte direktsänt så fattar inte varför de inte ändrade det? xD De kanske tyckte det var för kul... xD Och när de visade Christian och Jenny så såg det inte ens ut som att det var Christian på bilden... x) Men det var han... Men hans utseende har ju ändrats totalt... Skumt... Som att det var filmat en period senare än de delarna när de är i skolan... Och gillar att ena tjejen (Linda) säger att ALLA killar är otrogna... xD

Jag typ gillar Josefin och Marcus... Även om Marcus var uschig i början :C

Sweet

Hahahahaha, så jävla underbar print screen från avsnitt 42 <3OCH VET NI VAD? Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 finns ute att köpa på Cdon nu!!!! MÅSTE KÖPA DEN, OMG! Och Top Model och Värsta pojkvänsakademien kommer ikväll, woho!

Pokémon + Oreos

Nu blir det Pokémon och Oreos-ätande! Soooooft! Fast stör mig på att man blir så svart av kakorna och att tänderna blir så vackra...

Bara för jag gillar Ditto-avsnittet (avsnitt 37).

Praktik - Dag 12

Dagen har väl varit som alla andra dagar... Ungefär... Satt och läste lite innan frukost, åt frukost (vidrig gröt), barnen lekte och jag skärde upp frukt och sen hade vi samling. Vi började klä på barnen för att de skulle gå ut och L-F sa att jag var hennes vän, naaaw. Vi var ute till klockan elva och flera barn hann gråta som vanligt. Sen hjälpte jag de flesta barnen att få av sig sina ytterkläder och sen skulle barnen räknas och de fick det bara till 14 barn, så en pojke saknades, och sen såg de honom ute i en buske... Fail. Sen var det lunch och sedan läste jag för L och för en flicka som skulle testa att vara vaken efter lunch istället. Sen gick jag på rast, sen satt jag och gjorde figurer som jag klippte ut och sen lekte jag med barnen och sen blev det mellanmål och sen drog jag. L-P ville hjälpa mig att klä på mig, haha, fast han lyckades inte dra upp dragkedjan på stövlarna...

Jag gick i alla fall och köpte pizza förut. Första gången jag beställer själv, grattis till mig! Jag är fet. Eller lär åtminstone bli väldigt fet snart. Masssa godis och kex, mums.


Sova, pengar, OSTKAKA

Nee, nu ska jag sova så godnatt till er som läser! Om det nu är någon som läser... Även om jag har haft 30 unika besökare idag så betyder det ju liksom inte att det är säkert att någon läser...

Mmm, money! 900 kr i plånkan får mig att känna mig rik, och dubbelt så mycket på kortet får mig att känna mig ännu rikare!


Och vafen! RASMUUUUS. Ostkaka är vår grej och tidigare idag skrev en tjej på FB att det var ostkakans dag idag och nu när jag drack juice så hittade jag en RIKTIG ostkaka i kylskåpet. Du kan få den Rasmus, för då har du två ostkakor, om du förstår vad jag menar, din lilla bäver.


Gulligt

Så fiiiin bild. Host. Man var alltid så fint klädd när man var liten... Och anledningen till att jag inte gillar att klippa mig hos frisörer ser ni på bilden, fick ju jättekort hår och jag gillade det inte, haha. På bilden ser jag typ ut som en pojke med topp... Vackert.

Från vänster: Jocke, jag, Hampe, Rasse.

Brand + Sims 2

Det är trevligt att veta att det har brunnit på skolan idag... Skulle inte bli ett dugg förvånad om alla får stanna hemma imorgon medan jag och resten av klassen fortfarande måste ha praktik... Orättvist i så fall :C Händer alltid saker i skolan under praktiken...
Jag orkar i alla fall inte spela Sims 2 något mer nu, det är så segt. Fast det var faktiskt lite roligt när min ena sim skulle ändra vädret till regn och det började regna stora eldklot istället, hahahaha. Det var efterblivet... Och innan det så tuppade min andra sim av för att hon frös... Hon får väl skylla sig själv om hon är en dum bimbo som springer runt i badkläder! Jag tyckte i alla fall det var kul, bara titta på hennes huvud på bilden här nedanför xD


Praktik - Dag 11

Promenerade hem idag igen, men först stannade jag till på Netto och köpte Polkagrisstänger, Oreos och Fingers, MUMS! Det tog typ exakt en timma att gå och min rumpa är helt bortdomnad nu, mysigt. Det var väldigt dimmigt och fuktigt ute men det vara i alla fall skönt att promenera.

Praktiken var i alla fall okej idag. Innan frukost så satt jag väl och läste lite även om ungen som ville att jag skulle läsa inte direkt verkade lyssna... Efter frukosten skärde jag frukt och sen vid 9.15 eller nåt så gick vi till lekhallen för att ha sångsamling med de andra två småbarnsavdelningarna och sen skulle vi gå ut. Jag hjälpte en av flickorna att klä på sig och hon bara "Du är duktig på attt hjälpa mig" haha. När ungarna hade gått ut så dukade jag inför lunchen och när jag var klar så gick jag ut. Först var jag med vi rutschkanan och sen stod jag och putte fart vid gungorna. Sen gick vi in vid elva, barnen lekte lite och sen blev det lunch och sedan gick alla barnen utom L och la sig så då läste jag för honom och sen gick jag på rast. Maria typ frågade mig om jag ville ha min rast tidigare eftersom att min rast är väldigt sen, men jag gillar att ha den där, det är liksom skönt att efter rasten så är det bara 2,5-2 timmar tills jag slutar. Efter rasten så satt jag och klippte ut lite figurer som jag har fixat med innan och sen satt jag och lekte lite med barnen. Eller nje, jag lekte inte, ena flickan blev lite mammig så jag satte mig på mattan och så satt hon hos mig till 14.20 och sen blev det mellanmål och sen drog jag.
Men ena ungen är värsta elak ibland... Under dagen så verkligen drog den i en av flickornas hår, innan jag drog så bråkade den med en av pojkarna så han blev ledsen och flera gånger så typ slog den en eller två av flickorna i deras ansikten. Och den gjorde något mer vet jag som också gjorde någon ledsen... Och så kastade den böcker, slängde iväg pussel och välte ner alla mackor under mellanmålet... Vissa ungar är typ aldrig jobbiga medan andra är jobbiga typ 50% av tiden... Och jag tycker det är orättvist när den riktiga personalen går 5 eller 6 timmar medan jag går 7,5 timmar :C Nu ska jag i alla fall spela The Sims 2 så hejdå så länge!

Första bilden är från i torsdags och andra från idag, vid samma tid men väldigt stor skillnad.


Dimman fick det att kännas som att man var på väg mot världens slut... Det kändes som att man plötsligt skulle komma fram till en stor vägg, hahaha.

Vill sova!

Åh, vill bara lägga mig i sängen och sova igen. Är jättetrött och har massa ångest... Jag lär vara sjukt deprimerad när jag kommer tillbaka till skolan... Och jag är verkligen jättetrött just nu, kommer ju typ somna sen... Önskar dagarna inte hade varit så långa, och att vi inte hade haft så många veckor, det är liksom hela fem veckor kvar nu... Jag har ju inte ens klarat av en hel vecka... Känns ju bra... Aja, går väl och torkar håret nu...


Tårar och ångest

Nu kommer tårarna och ångesten stormades, yey va roligt. Hatar detta och hatar att jag måste tillbaka till praktiken imorgon. Godnatt.

Aj

Katten rev mig förut, det gjorde ont men jag fick ju ett fint märke...Påminnelse

Har fått en ny påminnelse från bibban om en bok som ska in, oopsi.. Störande att jag inte kom ihåg påminnelsen i fredags för då hade jag kunnat lämna in boken då, nu måste jag vänta till denna fredagen och då kanske jag hinner glömma det igen... Jag har i alla fall ätit mat nu, tomatsoppa, det var inte så värst mumsigt... Och nu kom Joakim, Nicklas och Ingela... Jocke försöker peta ut katten från min säng... Aja, nu ska jag spela spel och deppa, bye bye.

Blö

Godmorgon... Klockan har inte ens hunnit bli 11.00 och jag har redan ångest över morgondagens praktik... Mitt liv är verkligen kul just nu, ångest, ångest och ännu mer ångest. Just nu är jag väldigt hungrig så jag får väl fixa något att äta... Nudlar eller så.... Fast min favoritsmak finns inte, snyft... Men ska väl ägna dagen åt att deppa och typ titta på Pokémon... Avundsjuka? Nee, tänkte väl inte det.

Bara för att Mia Talerico är så himla söt! Kunde inte somna igår vid elva bara för att Lycka Till Charlie visades på TV:n och Hampe tittade på det...

....

Mår skit (och det bryr sig väl ingen om) så jag går och lägger mig redan nu, tjollahopp äckel värld...

Jag vet vilken dy hon varit i

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag ska be honom ta hand om henne väl
För jag vet vilken dy hon varit i
Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag ska be honom ta hand om henne väl
För jag vet vilken dy hon varit i


Trötter

Alltså man vet att man verkligen är uttråkad när man råkar somna... Känns ju alltid bra när någon skriver till en på MSN just då så att man inte märker något och typ dissar den andra xD Det hände precis, jag hade somnat och när jag vaknade så såg jag att Emma hade skrivit, som tur var så behövde hon bara vänta på svar i ca 20 min, det var lite värre den gången jag visste att Rasmus snart skulle logga in och jag liksom väntade och så somnade jag precis innan han loggade in och vaknade igen precis efter att han loggade ut, hahahaha xD Ibland är det inte kul att vara trött (A)

Hade jag varit någon i Snövit så hade jag varit Trötter, eller Toker <3 Eller Butter...


Svenska Mässan

Hello mina små bloggläsare, nu är jag hemma igen. Det var jag, Rasmus, Jossan, Linnea, Sara, Lollo och Simon som gick på mässan och vi fick väl med oss en hel del därifrån. Jag tog massa skit även om jag mest är intresserad av att gå på Högskolan i Göteborg eller Trollhättan, det är ju skönt att ha nära hem.... Vi var vid mässan vid 11.15 och då såg jag Emelie och hennes pappa så jag ropade på henne och så pratade vi lite med henne innan vi gick in. Vi var inne på mässan i typ en timma och vi gick i tre grupper... När vi var klara där inne så gick vi till Ica Focus (typ hur stor affär som helst...) och de andra köpte mackor och sallad medan jag inte köpte något, och sen satte vi oss på en bänk och så åt de andra, och seriöst, Rasmus är rätt underhållande när han äter. Det låg någon affär typ som Kicks där vi satt och jag och Jossan tyckte att det var lite underhållande att det inte fanns någon namnskylt, liksom affären måste ju ha hetat något xD När alla hade ätit så drog vi till Nordstan för att kolla i några affärer och Linnea och Sara drog till bussen. När vi var inne på Clas Ohlson så skrattade jag massor åt Rasmus, hoppas han får men för livet för det, hahaha. Jag är en sån snäll vän ibland (A) Sen därefter så skulle Lollo och Simon fortsätta kolla i affärer och jag drog till bussen och jag tror att Jossan och Rasmus drog till spårvagnarna. Det var en jättesöt bebis som låg och sov i bussen, jag kunde inte låta bli att le när jag tittade på henne, haha. Jag har i alla fall varit hemma i en timma nu och jag hade det trevligt, och nu har jag ätit en äcklig Lidl pizza (och har ont i munnen, dumma pizza) och jag skulle hellre ha ätit en Da Mille kebabpizza, de är sååååå goda! Nu ska jag spela Bubble Spinner, lyssna på Hellström skivan som jag fick av Rasmus och ha tråkigt, woho.

River en vacker dröm
När alla vill se dig dala nu som Håkan Hellström
Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge
River en vacker dröm
Alla vill se dig dala nu Håkan Hellström
Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge


9.57 bussen

Godmorgon! Nu är klockan halv tio och jag ska åka med 9.57 bussen så jag måste dra snart, och innan det måste jag torka håret och fixa lite smått, så jag känner mig lite stressad. Jag och några till ska dra till Svenska Mässan, Kunskap och Framtidsmässan. Vi får väl se om vi hittar något intressant där borta... Men aja, nu drar jag ifrån er och jag vet inte när jag kommer tillbaka, bye bye!

Nymålade

Målade naglarna för en liten stund sen, woho, använde fyra av de jag fick av Lollo och det ena jag fick av Jossan och jag tycker att det blev lite mysigt, hihi. Har målat jättemycket utanför men orkar inte ta bort det fören imorgon när jag ska duscha (A)11 november 2011 11.11

Nu är det den 11-11-11 och klockan är 11.11, woho! Lite ettor asså.
(Synd att inlägget inte publicerades 2011-11-11 @ 11:11:11, snyft)

Hemma och VG+

I'm home... Mådde dåligt imorse, typ halsbränna igen precis som förr förra fredagen, så jag åkte hem efter Historian... Tycker inte att man ska vara på praktiken och må dåligt, man blir lite okoncentrerad när man mår dåligt... Men jag gjorde i alla fall inte direkt mycket på Historian så jag hade inte behövt gå egentligen, haha... Jag satt och läste lite och resten av tiden spenderade jag på Facebook och liknade, fast jag skrev även lite på en av praktikuppgifterna, så det så. Innan lektion så satt jag och pratade lite med Emelie, Becca, Sara och Jossan och efter lektionen kom Emma så då satt vi och pratade och så pratade vi även med Emelie och Becca ;) Och så fick jag ju min present från Rasmus innan lektionen också, hihi, Håkan Hellström - 2 Steg Från Paradise (CD + DVD) och en Marabou, precis vad jag trodde och hoppades på. Rasmus avslöjade sig själv lite om CD:n när han bara frågade mig om det var Håkan Hellström skivor jag önskade mig, han frågade inte om de andra grejerna jag hade nämnt, så ah, Rasmus är inte så smart ibland men jag gillar honom ändå (A) Jag ska lyssna på CD:n senare idag men först ska jag titta på många avsnitt Pokémon, woho. OCH VET NI VAD? JAG FICK VG+ PÅ SAMHÄLLSKUNSKAPSPROVET <3 Jag och Emma fick bäst resultat i klassen för vi är så himla grymma, hihihihi. Jag är jättestolt över mig själv nu, det kändes som att det gick bra men jag trodde ändå inte att jag skulle få så bra :D Jag tycker att det känns svårt att få högre betyg i typ Historia, Samhällskunskap och Reiligionskunskap så jag är jättestolt över mig själv som fick VG+ på ena Historia uppgiften och VG+ på samhällskunskapsprovet :DNagellack

Just det, förut så frågade Sara mig om jag ville passa på att beställa något från ELF för hon och Lollo skulle beställa så jag beställde de sju nagellacken här nedanför. Vi får hoppas att de är bra men om de inte är det så aja, de kostade ju bara 107.21 kr tillsammans ;) (15.32 kr st). Men godnatt nu!


Massa text + lite bilder

Tänkte gå och lägga mig nu, men oroar mig lite inför morgondagen... Jag vet inte hur länge jag måste jobba... Liksom Historian ska typ räknas in i mina 7 arbetstimmar så då ska jag jobba 6 timmar på praktiken, plus rast, och jag är på praktiken först vid halv elva ungefär och då ska jag egentligen jobba till klockan 17.00 för att få alla mina timmar... 16.30 om jag skippar rasten... Under första dagen frågade de om jag ville sluta tidigare på fredagar och det var innan jag sa något om Historian, så jag vet liksom inte hur det blir... Om vi säger att jag skulle få jobba en timma mindre och skippa rasten så hade jag slutat 15.30 och det är ändå senare än jag brukar sluta... Jag vill liksom få sluta vid två eller nåt men i så fall gör jag bara 4,5 timmar om man räknar med Historian och det känns ju lite... Vill veta hur det blir redan nu... Får i alla fall hoppas att jag får gå tidigare, liksom jag är där 7,5 timmar de andra dagarna och sköter mig bra, och det är fredag.... Och även om Historian börjar 8.25 och jag brukar vara vid praktiken en timma tidigare så måste jag ändå gå upp samma tid och jag drar bara en kvart senare än annars...
Aja, ska lägga mig ner i sängen med min ångest nu, godnatt!

Några av bilderna jag tog idag. Jag verkligen älskar några av dem.

Snubben

Alltså jag gillar verkligen snubben i avsnitt 34 (och just nu tittar jag på Pokémon på japanska för jag kan inte hitta avsnittet på engelska... Det fanns fler avsnitt i Japan, 5 i första säsongen, tror de blev bannade eller något utanför Japan, så jag får helt enkelt sitta här och lyssna på deras vackra japanska röster).

make avatar

make avatar

make avatar

It's lovely riding through the jungle like this

Skön snubbe i avsnitt 34 av Pokémon.

create avatar

Praktik - Dag 9

Nu är jag hemma, höhö. Kom hem 16.10 så det tog 70 minuter men det hade gått liiiiite fortare om jag inte hade tagit så mycket bilder, haha. Det var i alla fall rätt mysigt med promenaden.

När jag kom till praktiken idag så satt två av flickorna i soffan och den ena, låt oss kalla henne L-F, bara "Där är hon!", haha, det var lite kul med tanke på att jag bara har träffat henne en gång tidigare, igår, och då var jag knappt med henne. Jag satt i alla fall i soffan med dem och jag tror att det var innan frukosten som jag läste för några... Sen blev det i alla fall frukost och det var gröt så idag tog jag inget, good for me, tog några mackor istället, mums mums. Efteråt så satte sig de flesta barnen i soffan och jag satte mig på en stol bredvid med en av flickorna i knät. Sen satte jag mig i soffan och läste och sen satt jag med L-F igen och hon sa att mitt hår var fint, naaaaw. Sen var det samling och därefter gick vi ut. Vi var ute en stund och sen gick vi in igen och barnen lekte lite innan det blev lunch. Sen skulle alla barnen utan L sova så jag satt och läste för honom och blev typ trött i huvudet av allt läsandet. Sen gick jag på rast och när jag kom tillbaka så fick jag klippa ut några figurer. Sen vaknade några av barnen och de satt vid mig och lekte och lite senare hörde vi hur någon unge typ sjung inne i sovrummet så jag fick gå och hämta pojken och sätta honom i soffan så att han inte skulle störa de andra. Lite senare så vaknade resten av ungarna så då släppte jag ut dem och så satt jag vid matbordet i evigheter medan barnen lekte med olika grejer. Sen gjorde vi lite annat och sen blev det mellanmål och sen gick jag hem. Aja, nu blir det maaaat så därför stressade jag lite, LAX <3

Gååååå

Nu skulle jag varit hemma egentligen men jag bestämde mig för att gå så nu är jag i Skönningared, alltså halvvägs hemma. Min fot gör lite ont men aja, jag ska bara gå i en halvtimma till... Och en ko råglodde precis på mig... I ett halvår... Det är så de gör det här i Skönningared.


Praktiiiiiik

Sitter på praktiken och har rast. Kom precis att tänka på att Criminal Minds kommer ikväll och jag missade förra avsnittet eftersom att jag var hos Emelie, så jag måste titta på det avsnittet när jag kommer hem så jag hinner se det nya avsnittet på TV:n ikväll... Men när rasten är slut så är det bara två timmar kvar, woho. Sitter och undrar hur det blir imorgon... När jag får sluta liksom...
Men aja, hej så länge.


Schnyggt

Bara för att jag vet hur man har på sig en tröja på vackraste sättet.Trött

Sitter här med en kopp kaffe och är hur trött som helst... Har sovit bort ca en timma också... Och jag låg på min hand så den domnade bort och kändes efterbliven i typ en halvtimma och jag blir typ illamående ibland när saker är bortdomnade för det känns så obehagligt... Jag hoppas att jag blir piggare sen när jag har druckit upp kaffet... Men jag verkligen hatar att praktiken ska göra mig så här trött, det är ju sjukt... Men aja, ikväll blir det Grey's Anatomy och Body Of Proof <3

Blööö, saknar George!


Praktik - Dag 8 (Lååååångt inlägg)

I'M HOME! Emelie och Becca var i bussen så först pratade jag lite med Emelie och sen satte jag mig bredvid Becca när Emelie hoppade av, hihi :D Emelie frågade om jag ville hänga med till Svenska Mässan på lördag för om de blir 10 personer så kostar inte inträdet lika mycket, men jag har ju redan en biljett till just den grejen så det hjälper ju antagligen inte dem, haha.

Men dagen då då. Jag kom till praktiken vid 7.35 och från 7.35 till 8.00 så stod jag på samma ställe och bara glodde på random saker. Det var bara två barn från vår avdelning där just då och den ena var på andra avdelningen och den andra lyssnade på saga så jag hade liksom inget att göra... Lagom kul att bara stå där, haha... Sen vid frukosten så kom en av flickorna och lite innan halv nio så kom en till. Vi fick mackor och varm choklad, det var mumsigt! Sen lekte väl barnen lite och jag satt och läste lite och den yngsta flickan, låt oss kalla henne E, satt och mös i min famn, hihi. Sen hade vi mini röris vid 9.15 eller nåt och sen gick jag och Unni till Pärongården med fyra barn medan de andra tre barnen var på hallongården. Det var väldigt kallt men det var väldigt kul att kolla på Unni när hon åkte rutschkana, haha. Och barnen ville att jag också skulle åka en gång så det gjorde jag, haha. Sen gick vi över till Hallongården vid 10.40 och sen blev E lite ledsen så jag satt med henne i famnen och sen gick jag in med henne och så satt vi och lekte med duplo. Sen var det lunch och sen gick jag på rast. När jag kom tillbaka så satt Unni och L vid ena matbordet (de andra barnen sov) så då satte jag mig hos dem och tittade på L när han lekte och tittade på Unni när hon målade träd som de ska sätta upp i ena lekrummet. Sen fick jag sitta och klippa ut lite figurer och sen satt jag och Unni och pratade om Twilight, Eragon, Lost och Vampire Diaries. Det var trevligt det, jag gillar Unni. Under tiden så kom fler barn som satt och spelade spel och liknande vid bordet och sen drog de så då gick jag och lekte med bilar och duplo med några av dem. L var lite jobbig idag och jag var inte med honom så värst mycket... Vid 14.30 blev det mellanmål och efter det drog jag hem, men innan fick jag en kram av en av pojkarna, han är så söt så. Barnen är så bedårande ibland. Den ena pojken, vi kan kalla honom E-P, har jag träffat en gång tidigare och båda gångerna så har han varit blyg på morgonen men sen blir han glad efter en stund och pratar mycket med mig och ler jättegulligt, han är sjukt söt.

Ångesten

Alltså blä, får alltid praktik-ångest så här på kvällen innan en ny praktikdag... Spelar ingen roll att dagarna är okej och går rätt fort, jag får lika mycket ångest ändå... Det är lite jobbigt... En sak som är skum med praktiken är att morgonen och förmiddagen, 7.30 till 13.00, brukar gå väldigt fort, och eftermiddagen, 13.00 till 15.00, går typ jättesegt... Det är konstigt med tanke på att morgonen/förmiddagen är 3,5 timmar längre... Hatar eftermiddagarna bara för det... Och det är segt att det är 27 dagar kvar men om 15,5 timmar så kommer 3/5 av vecka 2 vara avklarad så det är i alla fall positivt. Men aja, går väl och lägger mig nu. Får försöka somna även om ångesten inte vill försvinna.

Värsta Pojkvänsakademien

Tittar på Värsta Pojkvänsakademien just nu, alla såg rätt flummiga ut när de skulle knyta sina slipsar, det var lite kul. Men det var allt jag hade att säga för jag är för deppig för att skriva mer, ska fortsätta titta på programmet, bye.Mums

Sitter och mumsar på en sån här. Avundsjuka?Trololol

Fy va trött praktiken gör mig... Det är bara när jag har praktik som jag blir såhär äckligt trött när jag är hemma... Jag har legat och vilat sen antingen 16.20 eller 16.40... Jag ska gå och fixa en kopp kaffe, det hjälpte mot tröttheten igår så förhoppningsvis gör det det idag med. Om det inte hjälper så blir jag sur, så det så. Vet inte riktigt vad jag ska göra sen... Det är två timmar kvar tills Top Model...

Praktik - Dag 7

Jag skulle egentligen slutat precis nu men jag tog ingen rast så jag fick sluta 14.30 istället, höhö, och kunde ta Alvhems bussen bara för det, mer höhö. Jag hade i alla fall världens sämsta morgon idag... Gick upp halv sju men självklart så hade mamma ockuperat badrummet och var klar först klockan sju så jag hann ju inte duscha och jag hade ångest över praktiken och började gråta och att jag inte kunde duscha gjorde f*n inte saken bättre... Jag blev irriterad på mamma och sen på busshållplatsen så började jag nästan gråta igen... Och självklart var horbussen sen också.

Annars har väl dagen ändå varit okej... Jag minns inte vad jag gjorde innan frukosten men sen åt vi i alla fall och det var gröt och jag borde inte varit så korkad och tagit av det nu igen, gröt är ju så jävla vidrigt. Det tog mig typ en halvtimma att äta upp den lilla klicken jag tog medan det tog barnen typ hälften av tiden att äta trippelt så mycket... Sen lekte barnen lite och sen blev det samling, pojken som jag var med igår, låt oss kalla honom L, satte sig bredvid mig och även en pojke som vi kan kalla N kom fram till mig och sa "Jag ska sitta bredvid dig" med ett stort leende, jag har inte direkt varit med honom de andra dagarna så det var gulligt att han ville sitta hos mig. Efter samlingen fick barnen limma fast löv på ett stort papper och sen gick vi ut. Ena flickan ramlade av cykeln så då fick jag trösta henne, en flicka ramla ner från en grej och då fick jag trösta henne men hon vägrade sluta gråta... En pojke började gråta för att en annan pojke trampade på hans hand och då var jag tvungen att sätta ner flickan som grät för att trösta honom och då började hon självklart gråta mer. Jag lät henne sitta i mitt knä en stund och efter ett tag så slutade hon ÄNTLIGEN att gråta. Sen var det lunch och alla barnen förutom L skulle vila därefter så jag var liksom med L ändå från 12.30 till ungefär 14.15, höhö. De sista minutrarna lekte jag lite med N och så hjälpte jag en av de andra pojkarna att sätta fast ett släp på en bil och ni skulle sett hur söt han var när han sa "Nu funkar det" och log ett stort leende! Han brukar alltid se lite små butter ut och han är hur söt som helst när han ler, haha. Men ena flickan är typ jobbig... Om hon gör något som hon inte får göra eller så så säger jag till henne och hon bara glor och sen fortsätter hon... Inte kuuuul. Och L gillar att upprepa sig ibland... Han bara "Mamma är på jobbet" femtusen gånger, det blir lite tröttsamt att svara... Man bara "JA DET ÄR HON, HÅLL KÄFT NU" (A)

DÖR

Alltså det är ju kul att jag har suttit och gömt mig under en filt i två timmar och att jag grät under hela den första timmen... Känns lite "elakt" att nämna det här för er och inte förklara varför jag har varit så deppig, om någon frågar så kommer jag bara säga att jag inte vill prata om det, men ni skulle inte förstå ändå och detta är inget jag vill prata om med någon... Det har i alla fall varit äckligt varmt under filten men när jag blev ledsen där vid nio så behövde jag ett skydd så att ingen skulle kunna se att jag satt och grät, hehe, och jag har liksom inte viljat titta fram sen dess... Men nu känner jag att måste titta fram snart, jag gråter inte längre och jag är jättevarm... Och jag vill inte gå till praktiken imorgon men jag kan ju inte sjukanmäla mig nu igen, det är ju bara löjligt... Men seriöst, jag skulle typ behövt kortare dagar... Jag mår dåligt över praktiken och blir sjukt trött när jag är där, jag räknade ihop mina lektionstimmar i skolan för en vecka och det blev typ 20 timmar vilket är 4 timmar per dag och är inte särskilt förberedande för att plötsligt jobba 7 timmar per dag, och jag har redan haft 10 veckors praktik och praktiken är inte alls som riktiga arbetslivet så därför tycker jag inte att det borde spela någon roll om jag jobbar mindre än 7 timmar nu... Liksom jag vill inte ha praktik alls men om jag skulle haft kortare dagar så hade jag ändå varit där och kunnat göra min praktikuppgifter...
Aja, jag kvävs och antagligen så håller ingen med mig om mina åsikter så jag drar nu, hejdå och godnatt.

Hot Tamale!

Tittade precis på denna videon, fy va jobbig den var xD Den blev bara sämre hela tiden xD


TRÖTT

Alltså HERREGUD va trött jag är. Jag har legat och halvsovit den senaste timman och nu sitter jag och gäspar jättemycket... Och dessutom så gäspar jag i evigheter... Och jag känner mig helt väck och vill bara sova men klockan är liksom sju så jag kan ju inte direkt gå och lägga mig nu... Jävla bajspraktik som gör mig såhär trött... Orkar ju inte göra något... Ska dricka lite kaffe nu och så får vi väl se om det hjälper.... Jag gäspar snart huvudet av mig...Praktik - Dag 6

Jag är så van vid att säga "Åh förlåt" när jag stötter till någon så jag säger det till och med till katterna när jag slår till dem med mitt ben... Känns ju nödvändigt, haha.
Jag är i alla fall hemma från praktiken nu som ni kanske förstår och dagen var väl rätt bra... Dagarna är inte så hemska som jag tänker att de kommer vara, liksom jag överreagerar och får överdrivet mycket ångest, men jag vill ju ändå inte gå till praktiken för det... Idag har jag i alla fall stått och glott på ungar, ätit frukost, suttit och glott på ungar, läst lite för olika ungar och har haft väldigt många olika ungar i knät, 7 st av 10, alla fem flickor men bara två av pojkarna, mhm. Två av pojkarna träffade jag för första gången och den ena pojken verkade rätt blyg i början men sen såg han väl att de andra barnen gillade mig så då ville han också vara med mig, haha, och jag var rätt mycket med honom under dagen. Jag och han var ensamma i ena lekrummet och då kom hans mamma, det känns typ fail när man sitter med någons barn när den kommer, de bara "vem fan är den där tjejen som sitter med min unge?!?!?" hahaha, nee, inte direkt. Det var i alla fall sångsamling med de andra avdelningarna denna måndagen också och när den var slut så gick vi ut. Jag satt och lekte i sandlådan hela tiden och jag var mest med ungar från andra avdelningar... De gillade visst också mig, hm. Sen gick vi in, de lekte lite och så blev det lunch, sen plockade jag bort all disk och torkade borden och gick sedan på rast. Sen sov alla utom den pojken som jag träffade idag så då satt han och lekte och jag satt och tittade på honom kan man väl säga. Sen vaknade de andra ungarna då och då och de lekte och sen vid halv tre så var det mellanmål och sen så fick jag dra hem, woho.
Långt inlägg... Jag undrar hur många som orkar läsa mina långa inlägg egentligen....

Bild på mig från i lördags bara för jag tycker det ser så tråkigt ut utan bild.

Sömnig

Fy va sömnig jag blir av praktiken! Blir inte förvånad om jag faktiskt kommer somna någon dag... Men jag förstår verkligen inte varför jag blir så sömnig när jag är här, jag blir ju inte sömnig i skolan eller hemma... Men på praktiken så slänger sig tröttheten på mig, attackerar i full fart... Skumt... Men nu är det nästan bara två timmar kvar, woho, här går tiden fort när jag har tråkigt!


EMA 2011

Sitter här och tittar på EMA - Röda Mattan på MTV... Klockan nio börjar själva galan och jag tänkte titta på den, får hoppas att det går bra för de jag gillar... Typ Paramore, Veronica Maggio, Linkin Park, Coldplay, Eminem och, så klart, My Chemical Romance (<3). Nu får vi se 30 Seconds To Mars på röda mattan och de är nominerade i samma kategorier som My Chemical Romance... 30 STM är bra men jag gillar MCR mycket mer... Och nu tyckte jag att de sa att 30 STM vann Best Alternative... Dumt i så fall... Både för i så fall förlorade MCR och jag tycker det är väldigt konstigt att de skulle ge ut priser redan på röda mattan...
Aja, jag har i alla fall ätit ungefär halva min cupcake nu och jag har hittat den lilla överraskningen som var i, hihi :D


Cupcake

Nu ska jag äta cupcaken som jag fick av Becca igår och så ska jag kolla på Amazing Race, woho. Cupcaken är nog jättegod och AR är alltid bra, hihi. Men stör mig på att klockan redan är sju... Tiden har gått jättefort... Tiden går alltid extra fort när man inte vill att den ska göra det... Inte kul, hatar tiden och hatar praktiken, blööö.
Aja, bye så länge.


Dag 10 - Nagellack du vill ha nu.

Sista dagen redan då, känns inte som att det redan har gått 10 dagar, haha.
Men det finns inget särskilt nagellack jag vill ha just nu... Jag fick ju ett rött nagellack och ett typ beige-aktigt av Jossan igår, ett lila, ett rött, ett rosa, ett gult och ett blått (fast jag tycker det ser grönt ut...) av Lollo och ett lila av Anna, så jag har ju precis fått massa nya nagellack. Häromdagen så ville jag ha ett nytt lila eftersom att mitt Depend var fail, och nu har jag fått två lila och det som jag fick av Lollo ser ut att vara rätt likt mitt Depend, hihi.


Bajs tankar om praktiken

Åååååh, om 24 timmar kommer klockan vara 13.00 igen och då kommer jag ha varit på praktiken i 5,5 timmar. Usch, jag får världens ångest av att tänka på det. Om 26 timmar kommer jag ha slutat för dagen och det är väl rätt gött, men det är inte lika mysigt att tänka på att om 19,5 timmar så börjar jag... Jag vill verkligen inte tillbaka till praktiken, jag är avundsjuk på mina vänner som får gå till skolan... Jag hade hellre vart i ena SP-klassen och fått massor av läxor och prov istället för att gå till praktiken... Liksom visst, det kan vara lite jobbigt att ha massa läxor och prov, men är man i skolan så träffar man ju i alla fall flera av sina kompisar och man kan plugga tillsammans... Jag träffar inga kompisar när jag är på praktiken och jag har massa praktikuppgifter som verkar rätt jobbiga så liksom först måste jag jobba i 7,5 timmar och sen ska jag även behöva göra mina praktikuppgifter och så kanske jag får någon ny uppgift i historian också... När jag är på praktiken så kan jag inte plugga men när man är i skolan så kan man plugga på raster om det behövs... Därför är det mycket bättre att kunna vara i skolan... Det är hela 6 veckor kvar tills praktiken är slut och då har jag bara en vecka i skolan och sen är det lov igen... Ååh, har verkligen lika mycket ångest nu som innan första veckan, det är typ sjukt... Det bästa hade kanske varit att inte tänka på det men om jag skjuter undan tankarna nu så känns det som att jag kommer få ännu mer ångest när jag kommer att tänka på det igen när jag ska sova... Usch, usch, usch.
Aja, detta blev ett långt inlägg och jag blir inte förvånad om flera personer sket i att läsa det...

18-års firandet

Godmorgon... Yoshi är typ helt cp och biter mig och springer runt i min säng och jagar sin svans... Och nu har han och Sonic catfight också... Yoshi går mig på nerverna, hehe.
Men jag kom hem från Emelie för en stund sen, lite innan elva antagligen. Det var ett trevligt 18-års firande igår, jag hade kul nästan hela tiden men jag blev lite irriterad när vissa dansade som de flesta antagligen märkte... Vissa personer förstår bara inte när man säger nej... Men annars hade jag trevligt och fick fin fina presenter. Först åt vi mat, sen kollade vi på tre små filmer som Emelie och Anna och några till hade gjort, sen blev det efterätt (vi kunde inte göra vår marängtårta så det fick bli marängsviss...) och sedan gjorde vi väl lite olika saker... Vi lyssnade på musik, vi körde någon slags charader där man var i två lag, vi kollade youtube-klipp, vi körde en liten tävling där, i detta fallet, Emma spelade upp 20 låtar och så skulle vi gissa vilka låtar det var, jag och Becca vann båda gångerna för vi är bäst! ;) Sen i slutet så dansade vi väl mest fast jag dansade inte. Vid 00.15 försvann de sista gästerna och då blev jag lite smått hyperaktiv och sen ropade jag att jag ville diska... Så jag diskade :D Sen gick vi (jag, Emelie, Anna och Marcus) och la oss vid halv två och jag somnade först vid typ 2.15 eller nåt och så vaknade jag igen vid fem... Sen somnade jag om efter att jag hade gått och druckit ett glas vatten och så vaknade jag vid tio... Då åt vi frukost och sen drog Anna och jag drog några minuter senare och nu sitter jag här. Tiden gick väldigt fort igår, det kändes inte alls som att gästerna var där i hela 8 timmar.

Alla mina presenter, eller ah, alla utom Rasmus present, den var inte klar så jag får den senare.


Ögon-kakorna som jag och Emelie började baka i fredags och fixade klart igår innan alla kom.

Bild spam

Nu är det inte långt kvar tills jag ska dra... Måste ringa mamma snart, hehe. Men jag har inte direkt så mycket att skriva just nu, jag får helt enkelt skriva när jag kommer hem imorgon.
Tog massa "fina" cambilder förut och ni kan få några så ni har något att titta på medan jag är borta, haha ;)


Dag 9 - Hur din första nageldesign såg ut.

Don't know.

Lördag - 18 års fest

Godmorgon, jag har precis duschat och jag ska typ dra om två timmar så jag känner mig pyttelite stressad... Jag måste fixa mig lite och så behöver jag äta något och fixa lite i mitt rum... Men ja, det hinner jag ju på två timmar men jag blir alltid lite stressad när jag har en tid att passa... Vår lilla 18-års fest börjar vid fyra men jag ska vara hos Emelie redan vid halv ett så vi kan fixa allt som behövs fixa och då måste jag åka iväg med min lilla Per Gunnar Olsson (moppen) vid 12.15, exakt om två timmar alltså. Jag behöver även ringa mamma... Vill inte att hon ska ringa mitt i allt sen...
Men usch, jag gillar verkligen inte att det bara är idag och imorgon kvar av lovet... Denna dagen kommer ju gå jättefort och jag ska sova över hos Emelie så jag vet inte när jag kommer hem imorgon, men jag vill nog åka hem hyffsat tidigt i alla fall för katterna behöver mat och jag behöver deppa lite över att praktiken börjar igen... Jag får ångest över det, det hade varit bättre om vi inte hade haft lovet precis efter första veckan för nu kommer andra veckan kännas precis som första, jag får nästan exakt lika mycket ångest... 
Men aja, nu ska jag fixa lite så hejdå så länge.

Disco-känsla

Målade precis naglarna, blev lite disco-känsla över dem på grund av allt glitter, haha :D Ville egentligen göra något roligare inför morgondagen men aja, de glittrar åtminstone :D De såg nästan likadana ut igår fast de var nog lite mörkare för jag hade mitt andra lila under, hoho.Dag 8 - Sämsta nagellacks märket.

Alltså jag kan inte direkt säga att något nagellacks märke är dåligt... Tycker att de jag har funkar ungefär lika bra... Fast jag tycker dock att mitt pärlemovita nagellack från Isadora är lite störigt... Det är en tjock borste till och det är lätt att få med för mycket nagellack... Och det tar slut fortare bara för det... Och jag har för mig att det kostade 69 kr och det är 6 ml och jag gillar Depend bättre och de innehåller 5 ml och kostar bara 25 kr... Jag tycker även att Graffiti nagellacken är lite störiga ibland... Nagellacket kladdas inte alltid ut helt ordentligt... Så ah, Isadora är väl det märket jag gillar minst av de jag har.
Nu ska jag i alla fall fortsätta störa mig på en person, störa mig på att äckelpraktiken börjar igen på måndag och titta på Idol. Fint att Oleg är med <3 Och Moa ska nog sjunga sin underbara låt idag, jag ÄLSKAR hennes låt <3Flikar

Bara för att jag har lite flikar uppe... Bara sådär 50 st <3 49 av 50 är Facebook xD


Bajs

Kom hem från Emelie för en liten stund sen. Förutom att handla massa inför morgondagen så har vi även fixat lite annat, ätit kebabpizza och kollat på Törnrosa. Och vi tog mopparna också, wiho. Men ja, mitt humör har varit bra hela dagen ändå tills för en liten stund sen, vissa älskar helt enkelt att förstöra mitt bra humör så jag orkar inte skriva mer och tänker lägga mig i sängen och deppa, hejdå.Lockigt

Godmorgon sötnosar! Jag sitter och gör ingenting typ... Väntar på svar från Emelie... Vi ska åka och handla och lite så inför imorgon, vi har ju våran 18-års grej, höhö. Mitt hår kliar bara för att jag inte har duschat, blääää... Hatar mitt hår ibland. Jag ska nog gå och dricka något och hoppas på att Emelie svarar snart så att vi kan bestämma när jag ska åka... Men aja, antagligen så skriver jag inget mer förens jag är hemma igen så bye bye.

Mitt hår blev typ lockigt, lol. Och jag ser säkert helt förjävlig ut.

Hemma

Nu är jag hemma från Disney maratonet. Det var jättemysigt! Jag, Emelie, Anna, Jossan, Becca och Rasmus möttes upp i Älvängen och gick till Ica och köpte mat och godis, sedan åkte vi hem till Emelie och då kom Emma och Sara också och vi började med maten när alla hade kommit in. Det blev fläskkarre, potatis och sås (och sallad) och det var jättegott! Såsen var hur mumsig som helst ;) Sen blev det kladdkaka till efterrätt och därefter gick vi till vardagsrummet för att bestämma vilka filmer vi skulle se, det fanns ju massa att välja mellan. Vi såg i alla fall på Bambi, Mulan och Micke och Molle, och vi började titta på Barbie and the Rockers men den var så dålig så vi stängde av den nästan på direkten, haha. Och jag hade för mig att Bambi skulle vara bättre... Det jag tyckte var bäst i filmen var ljudet som blev när regndropparna träffade löven, haha... Jag, Emma och Becca åkte i alla fall hem sist och vi åkte vid halv tolv och fick skjuts av Emmas mamma så vi slapp ta bussen, woho :D
Nu tänkte jag i alla fall gå och dricka något och sen går jag nog och lägger mig så godnatt på er!

Barbie, hahaha.

Disney maraton

Godmorgon! Klockan är ett och jag måste dra om en stund, typ vid 13.30. Jag ska till Älvängen för att träffa några (men inte alla) av mina favorit töntar (hihi) och så ska vi handla lite mat och godis och sen ska vi åka hem till Emelie och fixa mat och titta på Disney filmer, woho! Disney maraton <3 Antagligen så blir det jättekul och jag vet inte när jag kommer hem, blir borta ett tag i alla fall så hoppas ni inte kommer sakna mig alltför mycket. Nu måste jag stänga av i alla fall och torka håret och fixa lite innan jag drar, så bye bye :D

Jag laddade upp denna bilden inatt och 14 personer har gillat den, endast tjejer, haha. Tjejer ääääälskar Sheldon Cooper ;)

Dag 7 - Ditt sämsta nagelköp.

Hmmmm... Jag vet faktiskt inte... De flesta nagellacken jag köper är bra i början, sen är det vissa enskilda som blir dåliga... Just nu är mitt lila från Depend rätt dåligt... Jag skulle behöva ett nytt... Men det nagellacket är ändå inte mitt sämsta nagelköp... Nagellacket var ju bra i början och jag älskade det då ;D Men ah, jag har väl inte direkt några dåliga köp...

Dag 6 - Hur många nagellack har du, av varje märke

Jag har totalt 58 nagellack:

3 Luminelle
3 Isadora
3 Rimmel
3 Mavala
2 Paris Memories
2 Couleurs Nature (Som verkar tillhöra Yves Rocher, d'oh!)
6 Kiss - Nail Artist
1 Gallery Colours och 1 av något skumt märke....
1 Carroll Diamond Gloss och 1 en ja.... Det står "La french by Pejori Sweden" på flaskan...
1 Yves Rocher och 1 Glam... (Är inte helt säker på att märket bara heter det men aja...)
30 Depend (<3)

STÄDAT

Ååååh, är helt död just nu! Har städat (och bytt lakan) i mitt rum i typ 2 timmar så jag är verkligen helt utmattad... Har inte ätit något heller så det gör inte saken bättre, haha. Om jag någonsin känner för att gå ner i vikt så ska jag komma ihåg att det ger massa motion att städa mitt rum, jag känner mig som ett benrangel nu ju. Mitt rum ser mycket bättre ut nu i alla fall, woho!

Före och efter bilder. Visst blev det fiiiiint? Visst är jag duktig?


Onsdag 2 november

GODMORGON! Jag har varit vaken sen nio ungefär men jag har inte kommit ur sängen ännu... Har legat och spelat spel i mobilen, hehe. Jag tänkte i alla fall gå och duscha nu och sen får vi väl se vad jag hittar på... Anatagligen kommer jag spela spel eller kolla på Pokémon... Och jag ska måla om naglarna senare idag någon gång också... Och jag måste fixa lite bilder till ett inlägg jag ska göra sen... Aja, mot duschen :D

Alltid lika snygg?

Lindansös

Bara för att Sonic är cool och vill bli lindansös... Blev lite förvånad när han lyckades vända sig om där uppe utan att ramla ner....


Billy Black

OMG, Billy Black var med i The Mentalist! Hahahahaha. Eh...Och jag känner mig verkligen fiiiiiin i mjukisbyxor som glider upp, nattlinne och fult hår.

Dag 5 - Hur kom du in på det här med naglar.

Det minns jag inte... Finns inte så mycket att säga så ah, hejdå xD

6 avsnitt

Nu har jag tittat på 6 Pokémon avsnitt, så nu har jag sett i alla fall 22 avsnitt, hihi. Det var värsta fail när jag skulle se avsnitt 18... Det var på japanska eller nåt, haha... Liksom alla de andra avsnitten har varit på engelska och mitt i allt kommer det ett avsnitt där de inte pratar engelska... xD Jag orkade i alla fall inte sitta där och läsa texten så jag kollade på avsnittet på en annan sida ;) Nu vet jag inte vad jag ska göra... Orkar inte kolla på mer avsnitt just nu och jag är inte direkt sugen på att kolla på något annat heller... Det är fyra timmar kvar tills Top Model börjar... Segt...
Dinosaurie/alien/asiat/vit Michael Jackson

Jag tittade precis på det här klippet och seriöst, jag tycker att Bill ser ut som en blandning av en dinosaurie/alien/asiat/vit Michael Jackson... Vet inte om det bara beror på ljuset men han såg i alla fall väldigt skum ut...1 november

Godmorgon. Jag ligger och stör mig på min hals, den är jobbig... Och det blir inte bättre av att jag sjunger med i låtarna som jag lyssnar på men det är ju så kul att sjunga med... Inte bra...
Jag vet inte riktigt vad ja ska hitta på idag, jag får väl ta och titta på Pokémon, har ju inte gjort det på ett tag och det finns 693 avsnitt just nu och jag har sett 17... Så jag har liksom en del avsnitt att se ;) Jag skulle i alla fall behöva hämta något att dricka, för halsen liksom... Och jag skulle behöva äta något också, får väl ta och fixa nudlar.

Är jag inte snygg idag också?

RSS 2.0