Praktik - dag 6

Känner att jag måste skriva lite om dagen.

När jag kom till praktiken så satt ena flickan och kollade i böcker, så jag satte mig med henne. Sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde... Vid nio så kom en annan tjej, Kamilla, som ska praktisera där i typ två veckor. Hon verkar gå på högskola och ska utbilda sig till förskollärare.
Sedan hade vi samling för att Kamilla skulle lära sig deras namn, och därefter fick jag och två barn gå in i målarrummet och måla. Barnen fick liksom turas om att måla. Sedan klockan tio kom Susanne och vi satt och babblade i en timma. Sen gick jag på rast, kom tillbaka och skulle läsa för de mindre barnen. Det var ju typ 9 barn där då och endast två av dem tillhörde de mindre barnen, och den ena skulle duka så jag behövde bara läsa för ett barn, ganska lugnt och mysigt.

Sen lunch, sen gick vi ut. Vi var på deras egna avdelningsgård, annars har vi alltid varit på den stora gården, den är mycket bättre... Finns mer att göra och det är inte lika mycket is.
Sen fick jag gå in lite innan de andra för att det verkade som att det syntes att jag frös, hihi.
Sen målade jag med resten av barnen, den lite jobbigare ungen var sist och han doppade händerna i färgburken så att båda var helt gröna.... Sen gorde jag lite annat, typ spelade Uno, och sedan gick jag hem när klockan var 15.45.

Det är så gulligt ibland när jag står i närheten av de andra fröknarna och barnen springer fram till mig för att be om hjälp med saker, haha.

Top Model

Haha, naaaw. Jag kollar ju på Top Model och i detta avsnittet ska de spela in en reklamfilm och det gick verkligen förjävligt för Ann, och alltså jag kunde inte sluta skratta samtidigt som jag verkligen kände världens medlidande med henne. Liksom, naw stackars liten (eh liten kanske inte är rätt ord, men aja), ville ju bara hoppa in i TV:n och ge henne en stor kram!
Liksom fy, jag tycker att det är pinsamt att göra saker på idrotten men jag brukar ju inte direkt göra bort mig, medan Ann liksom ramlade flera gånger framför Jay, Nigel, alla andra som var där och jättemånga såg det ju på TV.
Ah, glad att jag slipper sånt :D

Plugga

Usch, jag sitter vid skoldatorn just nu. Jag och mamma ska ju försöka plugga, fast mamma är seg, vi har inte kommit igång än.
Tror jag ska skriva om min dag sen om vi blir klara någon gång. Det är i alla fall två timmar kvar tills Top Model börjar, och det verkar vara dubbelavsnitt.
Och jag är sur för Oscarsgalen visas klockan 22.00 så det blir inget Criminal Minds ikväll, jävla arslen.
Dem som bestämmer vad som ska visas på TV förstör min dag. Liksom visst, dubbelavsnitt av Top Model och The Big Bang Theory, men Criminal Minds är ju bäst.
Aja, orkar inte skriva mer nu, jag vill ha godis....

The Next Best Thing

Åh, innan jag går så måste jag bara skriva att jag kollade på filmen The Next Best Thing igår. Den var rätt bra men så jävla fail någon gång mot slutet.
Det handlar då om en tjej som heter Abbie, Madonna, som är hetro och är bästa vän med en kille vid namn Robert, Rupert Everett, som är homo. En kväll så är de fulla och råkar ha sex, Abbie blir gravid och de bestämmer sig för att uppfostra barnet. De bor tillsammans och när ungen är 5 år så träffar Abbie en kille vid namn Ben, Benjamin Bratt, och hon blir kär i honom och de bestämmer sig för att flytta ihop. Då av någon skum anledning som jag inte vet så sökte hon om att bli ensam vårdnadshavare till barnet, jag satt och chattade samtidigt som jag kollade på filmen så jag kan ha missat lite delar.
Men alltså jag fattar verkligen inte varför de inte kunde ha delad vårdnad, liksom Abbie är världens bitch. Jag blev typ jätteirriterad på henne, haha.

Men aja, nu ska jag inte babbla mer. Måste gå om några minuter, men jag vill inte gå, wäääääääääääh.

Sjukanmäla sig?

Häromkvällen, antagligen i fredags, så frågade mamma om jag brukade smörja in mitt ansikte, och jag svarade nej och hon sa ungefär att hennes ansikte ofta är torrt så hon behövde göra det, och alltså innan hon frågade så har jag inte tyckt att min hud i ansiktet är torr, men efteråt så har jag tyckt det varje gång jag har stått nära spegeln, det är typ störigt....

Och alltså jag vill verkligen sjukanmäla mig! Liksom gårdagen var en pissdag och jag känner mig ofta nere nuförtiden, barnen kan vara lite påfrestande och jag måste läsa min engelska bok och göra de andra uppgifterna också, och jag är lite trött när jag kommer hem så då känner jag ju inte riktigt för att plugga.
Men alltså jag vill ändå inte sjukanmäla mig för liksom det är 5 veckor kvar så jag kan ju bli jättesjuk senare och missa massa dagar som jag måste ta igen, och just nu så är ju inte själva praktiken så jobbig, men det kanske den blir senare och då är det bättre att sjukanmäla sig då.
Men alltså jag brukar inte vara sjuk, nu under gymnasiet så har jag nog aldrig varit hemma en hel dag pågrund av sjukdom, däremot har jag åkt hem lite tidigare vissa dagar av magont och så... Men liksom på praktiken förra året så blev jag förkyld antagligen tack vare barnen och att det var kallt ute, men i år är det ännu kallare men jag har mycket bättre kläder, och barnen är lite äldre så ja, jag vet inte... Det käns som att de små barnen lättare blir sjuka än de större.

Åh varför blir inläggen så långa?
Måste i alla fall gå om typ 20 minuter, yey.

Gråthumör

Jag har sovit bra inatt skulle jag vilja påstå. Somnade vid ett och vaknade lite innan sex, och kände mig utvilad. Låg kvar i sängen, tittade upp på klockan en stund senare och då var den 6.10, jag stängde av alarmet som skulle börja tjuta en minut senare (vet inte varför jag har alarmet på 6.11 istället för 6.10..). Jag låg kvar till halv och sedan gick jag och duschade, och nu sitter jag här.
Just nu känner jag mig rätt trött, och hungrig, ska väl försöka få i mig något innan jag måste gå.

Ser inte riktigt fram emot dagen. Är inte riktigt på humör för att åka till praktiken. Är på gråthumör...
Stör mig på att de förlängde just våran praktik, liksom innan har man haft 5 veckor i tvåan, men nu har vi 6 veckor, liksom jag hade bara haft 4 veckor kvar om de inte hade förlängt.
Min lärare kommer på besök idag för att vi ska prata om uppgifterna och kolla hur det går.
Usch, det känns så deprimerande att tänka att det är 5 hela veckor kvar...
Aja, första veckan gick fort så som jag har sagt innan så får jag hoppas att de andra veckorna också gör det, fast de sista veckorna kanske blir jättejobbiga, vad vet jag liksom.

Åh, jag hade bara viljat sjukanmäla mig och lägga mig och gråta, men liksom nje, jag vill ju inte missa praktik dagar och Susanne ska ju komma idag så idag är den enda dagen då inte passar att vara sjuk...
Usch, jag vill ha helg igen.
Och jag vill inte jobba med historian när jag kommer hem, men förhoppningsvis blir det bra för att mamma ska hjälpa mig.

Skit dag

Jag har gett upp historian för idag. Under 7 timmar har jag bara skrivit 2 rader...
När jag kommer hem imorgon så ska jag och mamma sätta oss och försöka göra klart uppgiften då.
Om jag inte kommer någon vart då, eller kommer igång men inte blir klar, så får jag skicka ett meddelande till Jenny och förklara vilken skit dag detta har varit.

Ska nog kolla på The Next Best Thing klockan nio, Benjamin Bratt är med i den, hihi <3

Faila

Det går verkligen inte framåt med historian. Jag kommer faila totalt...
Satt nyss och målade denna bilden, tog ungefär 15 minuter haha, sjukt ful.
Aja, ska återgå till historian, även om jag ändå kommer faila...


Doh!

Usch, nu börjar gästerna att komma och jag har fortfarande inte kommit någon vart. Fyfan va bra det går för mig.
Åh, jag får världens magknip, vette fan vad jag ska göra. Liksom jag vill verkligen bli klar, men jag fastnar hela jävla tiden.

:(

Asså wäääh, jag kommer verkligen ingen vart. Under de två senaste timmarna har jag bara skrivit två meningar om vad Pax Romana är, och alltså jag vette fan hur jag ska få min romare att beskriva det i sitt brev. Liksom Pax Romana, den romerska friden, varade i 200 år, och min romare kanske skrev sitt brev i början av Pax Romana tiden, och då kan väl hon/han kanske inte förklara vad det är? Och de kanske kom på namnet efter x antal år och att arbetslösheten minskade kanske man inte heller märkte exakt på direkten.
Åh :(

Jeffla historia uppgift

Usch, nu har det gått en timma sedan jag skrev att jag skulle börja plugga, och jag har inte kommit igång än.
Jag vill verkligen plugga och liksom bli klar, men jag kan inte komma igång. Det är verkligen jättestörigt.
Alltså fy, om vi bara skulle ha skrivit fakta istället för att skriva brev så är jag nästan 100% säker på att jag skulle varit klar nu. Jag är van vid att få frågor som jag ska svara på genom att läsa texter och liksom på såna uppgifter så behöver man bara formulera om meningarna med sina egna ord, men nu måste jag få det att låta som att det är en romare och grek som berättar om sitt liv, och jag måste ju ha extra koll på vilket år sakerna inträffade så att dem inte skriver om sånt som inte har hänt än. Och inatt tänkte jag förklara vad Pax Romana är, men jag hängde inte direkt med i förklaringen....
Alltså usch, Jenny kanske trodde att vi skulle tycka att det var kul att jobba såhär, men nej, det är verkligen jättejobbigt.

Disk

Alltså jag tycker att det är så himla störande när jag tömmer diskmaskinen och vissa saker fortfarande är smutsiga. Oftast brukar jag lägga grejerna i diskhon och diska av dem förhand men idag så orkade jag inte bry mig så jag bara la i grejerna i lådona ändå, haha... Fast sedan när det bara var en tallrik och några kastruller kvar så var ena kastrullocket lite grönt från några grönsaker så den la jag i diskhon, och sedan såg jag att det var torkad ost på tallriken och då lät jag den stå kvar i diskmaskinen, haha.

Och jag stör mig på att ALLTID när jag loggar in på it's learning så står det att Birgitta är inloggad, liksom wtf? Hon kan ju inte sitta inne där hela tiden... Aja, who cares.
Nu stod det även att min gamla lärare Jakob var inloggad, naw. Hum....

Ångest
Sitter och mumsar i mig choklad... Har precis duschat... Och nu är jag töstig igen tack vare chokladen...
Jag måste verkligen plugga idag, dumma historia. Jag har typ världens ångest just nu. Jag har hela dagen på mig, eller ja, minus några timmar för min moster och man, Kjell och hans dotter och kanske någon mer kommer hit för att fira Hampe och Rasse sen vid två. Jag har för mig att Jenny, min lärare, sa att uppgiften skulle vara inlämnad efter lektionen imorgon, men hon har inte satt någon deadline på inlämningen så då skulle jag nog kunna jobba lite med uppgiften imorgon också om det behövs. Liksom de andra i historia gruppen kan ju jobba under studietiden, på raster och hemma, och även på vissa av historia lektionerna, medan jag har praktik så jag kan ju bara jobba hemma...
Usch, jag har haft jättelång tid på mig och har nästan inte gjort något. Liksom jag fick nästan inget gjort på lektionerna för att jag inte kunde koncentrera mig och då tänkte jag att jag skulle jobba när jag kom hem, men det har jag inte gjort en enda gång.... Var ju hemma hela förr förra veckan eftersom att det var lov och inte ens då fick jag gjort något för att jag tänkte att jag inte hade bråttom.
Åååååååååh.

Tystnad

Ooh, jag har bara skrivit ett inlägg idag, två med detta, och det är bara för att Rasmus har varit här.
Han drog precis så nu är det sjukt tyst... Eller alltså jag lyssnar på musik men det känns ändå tyst. Liksom om man har pratat med någon i flera timmar och sedan lyssnar på musik så är det inte riktigt samma sak, liksom visst man hör en röst, men den pratar ju inte med en.
Och jag hör ju inte min röst längre, det känns skumt att inte prata...

Tror jag ska kolla på något nu, men vet inte vad.... Någon film eller nåt... VIll se på Stolthet och Fördom, det var ett tag sen sist. Fast den är ju två timmar och jag lär pausa den... Bättre att kolla på den imorgon... Fast åh, jag måste göra klart historian, åååååh.

Stökigt

Tonight's complete,
Everyone's asleep,
And I wanna say these words to you,
I'll be Your hands, take me as I am,
I just wanna be with You

Ah, har städat mitt rum lite nu igen. Igår var det sjukt stökigt, nu är det "bara" lite stökigt på skrivbordet, byrån och a, under bordet och så.... Men det ser i alla fall mycket bättre ut.
Man borde kunna gå en kurs som lär en att inte stöka till så mycket... Liksom mitt rum blir ju stökigt på direkten efter att jag har städat :(
Aja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hum...

Always look on the bright side of life

Jag önskar att jag alltid kunde se livet från den ljusa sidan som de sjunger i en av Monty Python låtarna, men nje, det är inte så lätt direkt....
Och hur går det med historian? Ja du, jag har inte skrivit något alls.

If life seems jolly rotten
There's something you've forgotten
And that's to laugh and smile and dance and sing
When you're feeling in the dumps
Don't be silly chumps
Just purse your lips and whistle - that's the thing

And... Always look on the bright side of life
Always look on the light side of lifeI'm sorry I can't be perfect

Aaah, jag får damp, jag ska gå och hugga av mig huvudet eller nåt.
Liksom jag fråga mamma när de tänkte åka imorgon, och fick inget direkt svar, liksom man borde väl ändå veta ungefär när man ska åka?
Och sedan tänkte hon låna min skoldator, och när hon började gå iväg så upptäckte jag att jag la över fel dokument innan och ropade att jag behövde datorn. Jag typ fräste lite åt henne och då blev hon jätteirriterad på mig för det, och babbla på om skit, liksom jag känner bara "FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE ÄR PERFEKT, HELVETES JÄVLA KUK KANIN PENIS ARSLE!" hum.... Ne, alltså Nicke hade frågat mamma igår om jag är ledsen eller nåt, och så hade jag och mamma pratat lite om att jag mådde bra och sånt, men nje, jag vet inte riktigt hur jag mår. Liksom visst, det är väl bra så sätt, men asså på senaste tiden så känns det som att jag bara är irriterad och ledsen hela tiden. Dock så brukar jag inte direkt visa att jag är ledsen för mamma eller några andra heller, det är typ bara en person som jag pratar om sånt med, hum...
I alla fall så vill jag bara säga att jag inte riktigt kan rå för att jag blir irriterad, och liksom det är inte direkt som att jag skrattar inombords eller så när jag fräser till mamma.
Aja, nu ska jag inte skriva mer om det här. Jag ska försöka skriva lite historia, fast jag kommer väl inte komma någon vart.
Punkt punkt punkt.

Gött

Sitter vid min dator nu, det känns värsta skumt. Liksom jag har blivit van vid skoldatorn igen.
Är inte säker på hur länge jag har varit utan min dator, men jag skulle gissa på att den gick sönder den 23 Januari, jag skrev nämligen ett inlägg om att jag hatade mig själv och ville skjuta mig, och ett om att jag skulle lägga mig och kolla på Hary Potter och störa mig på mig själv den dagen, så det verkade vettigt att det hade med datorn att göra.
Så jag har varit utan min braiga dator i en månad.... Scary.
Sjukt gött att ha tillbaka den.

<3 <3 <3 <3 <3

OH MY GOD!
DET VAR MIN DATOR OCH ALLT ÄR KVAR <3
Aaaah, jag är glad nu :D
Åh, jag måste skaffa något ställe att spara alla mina dokument på... Ifall datorn skulle gå sönder igen så är det ju bra att inte behöva oroa mig för alla grejer...
Nu ska jag i alla fall undvika att dricka vid datorn, vill inte råka spilla igen. 
Ska byta dator efter maten <3

Buss och dator

Alltså jag har tagit 8.12 bussen fyra dagar i rad, och det har varit samma busschaufför varje gång.
Det känns lite fail. Liksom under skolveckorna brukar jag ta 7.42 bussen flera dagar i rad och då är det typ alltid olika chaufförer. Däremot brukar man ju se vissa busschaufförer väldigt ofta, men inte exakt vid samma tid varje dag, det är mobbat, aaah.

Mamma sa att Kjell skulle ha med sig en av datorerna när han kommer hit idag. Det är ju Kjells svärsons bror som har haft dem och han hade väl typ sagt att min dator var helt krashad, men det verkar som att det var min han hade fixat... För enligt mamma så hade han sagt att han hade fixat den som inte går att stänga helt, och det är min som inte går att stänga. Nu blev jag liksom hoppfull, och det är fan inte bra. Liksom om det är min dator och allt är kvar så är det ju underbart, men om det inte är min så lär jag ju bli jättebesviken. Aja, ska försöka att inte tänka på det förens Kjell kommer.

Praktik - dag 5

Så, då var första praktik veckan klar, bara 5 veckor kvar, haha...
Jag fick sluta 14.30 istället för 16.00, hihi. 

På morgonen spelade jag spel med pojkarna, sedan kom barnen från en annan avdelning till oss för deras fröknar skulle ha möte... Jag kollade lite när två flickor målade, sedan gick jag in till killarna för att kolla till en av dem för han är ju lite speciell. Han gjorde typ översvämningar i handfatet... Sedan hällde han massa vatten på mina fötter, ha ha ha.... Det blev kallt om fossingarna.
Sedan spelade jag mer spel, gick på rast och åt sedan lunch. Sen gick vi ut och jag stod och putte fart vid gungorna, som vanligt, hihi. Pojken som hällde vatten på mig gungade också och så hade han så hög fart så att jag kunde se honom från undersidan, om någon fattar vad jag menar... Och typ varje gång sa han "Vilken fin tavla" när han tittade på mig, haha. Sen försökte han spotta på mig... Och lite senare blev han arg på mig när jag skulle ta bort honom från staketet, han försökte nämligen klättra över, och då började han kalla mig idiot.. Haha, ena stunden är han jättesnäll och i nästa stund så är han jättestörig...
Sedan skulle de gå in och då gick jag hem.
Ska bli skönt med helg nu <3

Asså fyfan va jag hatar den här datorn ibland. Det är alltid något som ska krångla, så jävla pissigt. Liksom datormusen dör hela tiden, hela datorn eller bara vissa saker hänger sig med jämna mellanrum, och lite sånt.
Jag vill ha min andra dator, wääääääääääääh.
Usch, jag kommer dö en för tidig död om jag fortsätter såhär. Det bästa hade varit att bara slänga iväg datorn, men nje, jag "behöver" den.
Aja, ska kolla på Djungelboken nu då och hoppas på att det inte krånglar för mycket.

Peter Pan

Haha, Rasse kollar på något program om sköldpaddor och så sa han att de hade sagt något om krokodiler och så sa han något om krokodilen i Peter Pan, och bara för att han nämde den krokodilen så gav jag ifrån mig sånt där tickande ljud som det från krokodilens mage, när jag gick till mitt rum, haha. Värsta störigt.
Nu blev jag sugen på att kolla på Peter Pan... Fast Peter Pan är ganska ful, jag la märke till det förra gången jag kollade på filmen...
Och jag borde egentligen plugga.... Jävla historia.
Men alltså Peter Pan säger ju så fina saker, typ när Kapten Krok hänger sig fast i klippan med sin krok så säger Peter "Men har man sett! En pottfisk på kroken!" hihi.

Får väl se hur jag gör, kanske kollar på någon annan film, har ju Robin Hood och Djungelboken m.m, dem är ju roligare.
Men jag ska nog försöka skriva lite på historian nu, gjorde inget igår och jag kommer aldrig bli klar om jag bara skjuter upp det hela tiden.
Fy va jag stör mig på mig själv ibland.

*Inläggs namn*

Ska alldeles strax åka till Älvängen med mamma, yeeeey.
Innan jag åker kände jag bara för att skriva ett till inlägg....
Liksom när jag kommer till praktiken så brukar jag inte frysa, under min rast så fryser jag inte, men när jag kommer tillbaka från rasten så fryser jag typ alltid! Det är skumt....
Sedan där ute så fryser jag ibland och när vi kommer in så brukar jag inte frysa. Men när jag kommer hem så brukar jag frysa... Jag fryser nu, hehe. Inte kul. Liksom jag sitter med vantar inomhus, det gjorde jag igår också och då skrattade Jocke, Nicke och mamma åt mig....

Och jag är fail, när jag gick in i mitt rum för ca ett timma sen så smet katten in, och nu när jag kom in i mitt rum alldeles nyss så låg han på golvet och jag bara "Just det! Du är här inne, jag hade glömt av dig" hahahaha. Han har inte gett några direkta ljud från sig...

Full buss <3

Alltså när jag kom ner till busshållplatsen efter praktiken så var det ganska många "ungar" där, alltså arosenius elever som bara är 2-4 år yngre än mig. Bussen var rätt full när den väl kom, och när nästan alla hade hoppat på så kom en till buss som var nästan helt tom... Jag hade kunnat ta den men jag kände att jag lika väl kunde kunde stå och trängas i den fulla bussen, liksom jag hade redan bestämt mig för att gå på typ sist så att jag lätt skulle komma av sen, och det är ju inte långt att åka från Älvängen till mig.
Och Anna var i bussen och stod långt fram så jag stod och pratade med henne tills hon skulle av, trevligt trevligt.
Men ja, det kändes jävligt fail när båda bussarna åkte iväg, både skulle till samma ställe men den ena var nästan helt tom och den andra var proppfull, haha.

Praktik - dag 4

Fjärde praktik dagen gick också rätt fort, och den var också rätt kul. Känns lite skumt att efter imorgon så har det redan gått en vecka, liksom tiden går väldigt fort.

På morgonen så satt jag lite vid datorn med två av flickorna, lite senare gick jag och spelade memory och andra spel med alla fyra flickorna. Vi spelade i minst en timma tror jag... Det är så himla störigt när de fuskar, liksom jag bryr mig ju inte direkt om vem som vinner, men det är ju ändå inte kul när de inte spelar efter reglerna.
Därefter gick jag på rast och var inne på msn, hihi. Sen åt vi lunch, det var mumsigt.
Sedan gick vi ut, jag har fått komma efter alla andra 3 av 4 gånger, känner mig lite dissad. Men ja, första dagen hade jag rast medan de gick ut, andra dagen var ena flickan lite seg så de andra gick i förväg, igår gick alla samtidigt, och idag var samma flicka lite seg igen.
Där ute putte jag fart och snurrade dem i gungorna, och två av flickorna hoppade ner från nån lekgrej några gånger och ville att jag skulle hålla dem när de hoppade, och sedan bråkade de om vem som skulle få sitta i mitt knä.
Hon som var från min avdelning har klängt jättemycket på mig idag, hon typ hoppar på mig.... Och sitter i mitt knä jätteofta, hihi. Hon är så söt, påminner lite om Shelly barbie dockan (ungen heter väl Shelly?).
Sen var vi inne, 6 ungar satt och målade bredvid mig. Sen mellanmål, och sedan spelade jag lite uno med två av pojkarna. Sen slutade jag, hihi.

Barnslig

Alltså jag är så barnslig ibland, typ förut gick jag ut till mamma och tjatade om att jag ville åka till Älvängen och köpa godis, till slut svarade hon "vi kan åka om en timma" och jag bara "JAAAAAAAAA :D", och sedan tog jag upp Sonic och sprang ut till köket, och jag sprang nog rätt fult, och gav ifrån mig skumma läten.
Barnen på förskolan kanske smittar av sig, fast nee, jag var barnslig redan innan jag träffade dem.

Nu lyssnar mina grannar på hög musik igen, OH NO, TA SKYDD!
Hum....

Färg på kinderna

Alltså jag har typ fått lite röd färg på kinderna, alltså röd färg som man får av att vara ute i solen, och det känns typ ologisk att få lite solbränna nu, men jag har ju varit ute minst en timma varje dag de tre senaste dagarna och solen har ju lyst starkt och varit värmande, så det är ju inte helt ologiskt om jag får lite färg nu under praktiken.
Förskolepersonal har det ganska bra, de är ute på arbetstid och kan bli fina och bruna av det, medan vi som går i skolan eller jobbar inomhus måste ta sin fritid till att sola, haha.
Usch, nu blev jag sugen på sommar och sol, dumma kyla!

Aja, ska stänga av datorn nu, bussen går 8.12 så jag måste gå om några minuter.

Sova

Alltså jag hade viljat sjukanmäla mig och bara krypa ner i sängen igen. Liksom tänk va skönt att ligga och sova i några timmar, kanske plugga lite, och sedan bara koppla av.
Men det känns fail att sjukanmäla sig under praktiken, om man missar några dagar så vill ju skolan att man ska ta igen det på något vis, och nje, det vill jag helst slippa.
Och alltså under skoldagar känns det också fail att sjukanmäla sig, liksom man kan missa så himla mycket under en dag, och man förstår ju sakerna bättre om man är där och hör läraren berätta än om ens kompis berättar för en, eller låter en skriva av anteckningar.

Men nu är det bara 2 dagar kvar till helgen, ska bli sjukt skönt med fredag eftermiddag imorgon.

Funderingar

Jag tycker att det är lite fail att på praktiken förra året så var det 12 barn, 3 tjejer och 9 killar, på sommarjobbet var det 14 barn, 9 tjejer och 5 killar och nu på praktiken är det 15 barn, 4 tjejer och 11 killar, så liksom det är alltid ena könet som dominerar, haha.
Jag fattar inte varför alla barnen ska vara så himla söta. Jag vill ju bara ta med dem hem, haha. Eller kanske inte.
Men ja, barn är sjukt söta, fast dem kan vara sjukt jobbiga också.
På min avdelning nu så har dem inte varit särskilt jobbiga hittills, det är dock en pojke som har ett rätt shiftande humör, idag var han i alla fall på bra humör för det mesta.
På sommarjobbet kändes det som att många av dem var jobbiga, men liksom vissa var lite väl klängiga och så, men ja, dem sa ju att det var en resursavdelning så kan ju haft något med det att göra.
Och förra året så var det kanske 4 barn som kunde vara lite jobbiga.
Hittills så tycker jag att den nuvarande praktiken har varit bäst, men liksom det har bara gått 3 dagar och är 27 dagar kvar, så jag hinner ändra åsikt, haha...

Om ungefär en timma blir det Scary Movie 2, och därefter Criminal Minds och The Big Bang Theory <3

Praktik - dag 3

Tredje praktik dagen var bra och gick fort, precis som de två första dagarna. Jag är ju där i 7,5 timmar men det känns inte som att det är så länge. Mellan 8.30 och 12 så brukar vi vara inne och de får leka och sånt, sen lunch klockan 12, går ut runt 13 tiden och kommer in vid 14.30. Mellanmål 15.00 och 30 min rast runt lunch, så liksom man gör ju något hela tiden och det är väl därför som tiden går fort.

I alla fall så har jag spelat memory och lite andra spel med barnen, suttit vid datorn och spelat ett spel med en av flickorna... Och nu har jag typ hjärnsläpp, jag måste ju ha gjort något mer innan lunchen... Men ja, vid tio hade Lisbeth rytmik med de större barnen och då spelade jag ett spel med de fyra yngre. Sen hade jag och Evelina rytmik med de fyra yngre och sedan gick jag på rast. Barnen hade i alla fall väldigt kul på rytmiken kan jag säga er, haha.
Sen var det lunchen och alltså vi fick fiskpudding och potatis, liksom WTF, FISKPUDDING?!? haha... Sen gick vi ut och jag var mest vid gungorna och putte fart. Ena pojken babblade på om några leksaksfigurer, kommer inte ihåg vilka, men det var nog såna som man sätter ihop själv...
Sen så drog alla från gungorna och lite senare satte jag mig vid en bänk med en av flickorna, hon klagade på att hon frös i ungefär en halvtimma, hon började t.o.m gråta lite, stackars liten. Hennes lillasyster frös också, och jag med. Vi tre fick gå in lite tidigare än de andra, haha.
Där inne spelade vi lite memory och alla tre jag körde med bara fuskade...
Sen efter mellanmålet så satt ena pojken och lekte i ena rummet och jag var i ett annat, och så ropade han på mig, haha, jag blev lite förvånad.

Usch, långt inlägg, haha. Men a, det var lite om min dag i alla fall.

Urk och dum dum

Asså urk! Det luktar förjävligt inne i mitt rum. Vi har precis ätit tacos och mamma råkade bränna Kjells bröd, så nu stinker det i alla fall mitt rum och köket.
Jag åt nästan ingenting, hehe. Men jag åt ju mellanmål på förskolan innan jag gick hem så jag har ju något i min lilla mage.
Jag borde verkligen börja skriva på min historia uppgift nu... Jag ska försöka skriva lite sen, jag har ju redan skrivit ner hur jag ska börja, dock så tycker jag att det jag skrev var fail för jag skrev det mitt i natten, men aja, bättre än inget ju.

Och alltså bussar är dumma... Jag gick ner till bussen 15.59 och bussen ska gå då så jag tänkte egentligen ta 16.14 bussen, men skyndade mig ändå ner ifall den var sen, och när jag bara var några meter från busshållplatsen så kom bussen, och var väl ungefär 5 min sen, och den åkte precis när jag kom fram till slutet av busshållplatsen. Sen min buss var lite mer än 10 minuter sen, så jag blev rätt irriterad medan jag satt i busskuren och frös...

Fy

Plötsligt känns det som att allt är emot mig. 
Fy säger jag bara.

Annoying Jessika

Jagigt harigt liteigt tråkigtigt justigt nuigt. Omigt duigt kundeigt läsaigt dettaigt såigt hoppasigt jagigt attigt duigt fattadeigt attigt detigt varigt enigt skitigt textigt.

(Om ni kunde förstå det där så är ni bra ;)
Jag sitter och längtar efter fredag eftermiddag, liksom det har gått två praktikdagar och de har varit bra, och de andra dagarna kommer antagligen vara lika bra, men det ska ändå bli sjukt skönt med helgen sen. Liksom även om de två första dagarna har varit bra så är jag nervös inför morgondagen. Jag är så störig sometimes...

Latis

Haha, jag är så lat, liksom jag pausade musiken och ropade på Rasse genom väggen (han är i vardagsrummet och jag i mitt rum) istället för att gå ut dit till honom. Liksom jag sitter så bekvämt i soffan invirad i mina två filtar så om jag ställer mig upp så måste jag fixa till filtarna när jag sätter mig igen, och det orkar jag inte. Och liksom Rasse hörde ju i alla fall vad jag sa, fast jag fick skrika.... Fast det var ju typ störigare imorse, jag stod utanför hans dörr och typ ropade "Rasse? *inget svar* Rasse? *inget svar* RASSE?!?" och han bara "vad?!?" haha...

Kallt

Alltså jag fryser ju typ ihjäl. Händerna var iskalla, i alla fall den högra, men nu har jag tagit på mig vantar så nu börjar dem bli varma. Fryser dock om kroppen, ska hämta min andara filt och vira in mig i den också, hihi. Fryser ju ofta nu för tiden... Jag fattar inte varför. Jag frös igår, på förskolan idag, och även nu. Det är inte kul.
Inatt sov jag i pyjamas, leggings under pyjamasbyxorna, filt och täcke, haha. Jag frös inte ens inatt, men det var skönt att sova med allt det där...

Jag sökte bilder på isblock på google förut, och den här bilden kom upp. Tyckte den var lite charmig...

Lika personer

Alltså utseendemässigt så är det en av pojkarna på förskolan som påminner om Hampe när han var mindre, en annan som påminner om pojken i The Middle, Brick, och en tredje som påminner om Anastasios Soulis, typ så som han såg ut när han var i 15 år åldern när han var med i Alla Älskar Alice, haha. 
Det är lite störigt att titta på ungarna och hela tiden börja tänka på folk dem liknar, haha.

"Brick" är så söt :D

Praktik - dag 2

Så, då var andra praktik dagen också avklarad, bara 28 dagar kvar, haha...
Denna dagen gick också rätt fort.
På morgonen var jag med flickorna inne i dockrummet, dem gjorde teater och sånt, och ena flickan satte en mössa på mitt huvud, den hade kaninöron så jag kände mig väldigt söt, synd att jag inte kunde ta kort och visa er, haha.
Sen gick jag, två av fröknarna och 9 barn till Älvängenskolan för att kolla på cirkus. Fyra yngre barn och en fröken var kvar på förskolan. Jag satt på golvet med en av flickorna i famnen och mina ben var helt döda när jag ställde mig upp en halvtimma senare...

Efter lunch var vi ute och då var jag med några av barnen vid gungorna. Jag putte fart när de gungade och de ville att jag skulle hjälpa dem upp på staket så att de skulle stå där uppe. En av flickorna från en annan avdelning klängde jättemycket på mig, liksom jag satt på staketet och hon klättrade på det och slängde sig hit och dit så jag fick fånga henne, hon ramla ju ner i marken flera gånger... De två flickorna som var lediga igår var där idag och de var också mycket med mig. Flickan från andra avdelningen och en från min avdelning gungade tillsammans och höll på och ropade "Jessika, jag tycker du är fin!" flera gånger, haha.
Sen var vi inne och dem spelade väl typ spel och lite sånt. Sen åt vi och lite innan fyra slutade jag.
Så detta var också en bra dag.

TV nörd

Alltså jag måste sluta vara så himla fail. Typ nu så sprang jag jättefult, långsamt och framåtlutad, och använde min filt som mantel. Katterna satt och åt men vände sig om flera gånger och bara glodde på mig, och varje gång utbrast jag "vad glor ni på?!?" och då vände dem blickarna mot matskålarna igen. Fast första gången såg det ut som att Yoshi skakade på huvudet, typ som att han tänkte "efterbliven tjej...", haha.

Jag tycker i alla fall att klockan ska bli åtta nu så att jag kan kolla på Top Model. Och att den sedan kan bli nio så jag kan kolla på CSI NY, och sedan elva så att jag kan kolla Criminal Minds, och sedan tolv så jag kan kolla The Big Bang Theory, hihi. Jag har blivit en TV nörd igen...

Sleeping With The Light On

Haha, jag gör så fina saker ibland när jag blir frustrerad när jag spelar spel. Typ nu när jag spelade bubble spinner så räckte jag ut tungan och gav ifrån mig något mobbat läte. I'm so fucking fail, and I love it sometimes.
Nu ger jag också ifrån mig massa säriga läten av frustration, hihi...

Och stör mig på att jag sjunger med i den här låten jättehögt. Det låter ju antagligen helt förjävligt, men aja, det är bara Rasse hemma och jag skiter i om han hör mig.


Skriva historia ;)

Haha, jag är mobbad sometimes... Liksom nyss då skulle jag gå in på ett spel och så stod det "det uppstod ett fel när sidan för MindJolt Games laddades" och då typ skrek jag "MEN FUNKA DÅ DITT CP :@ hihi :$"
Och nu funkar inte ens facebook... sääääärigt.

Jag har fortfarande min namnskylt från praktiken på mig... Tror att jag ska ta av den...
Ska försöka skriva lite historia nu, haha, låter som att jag menar att jag ska göra något historiskt som människor om 1000 år kommer känna till. Men nje, så är det inte.

Fail, hihi.

Alltså det känns liiiiite störigt när jag sitter och rensar mina mail och ca hälften är mail om att någon har puffat mig på facebook, haha... Liksom nu hade jag ca 400 mail och då hade jag inte rensat sen någon gång i början av februari, jag skulle gissa på att i alla fall att minst 250 av dem 400 mailen var om puffar. Fail, hihi.

Jag kommer nog lägga mig klockan halv ett inatt.. Igår hade jag tänkt lägga mig klockan elva men jag blev lite distraherad... Jag var väl i säng runt 0.00, och kunde inte somna på direkten. Kändes som att det tog evigheter att somna, men ja, om jag byter till sovkläder och fixar med grejer innan The Big Bang Theory börjar och går och lägger mig på direkten när det är slut så är jag i säng vid halv ett och jag somnade väl runt ett inatt, så det blir nog bra, hoppas vi...

Praktik - dag 1

Kom hem från praktiken för en liten stund sen och jag vill börja med att säga att Rasmus hade rätt, det blev rätt kul.
Jag kom dit några minuter innan nio. Jag gick in till första avdelningen jag hittade, tror det var Äpplet... och en av fröknarna visade mig till Päronet. När jag kom dit så var det bara en fröken vid namn Evelina där, och typ 10 barn.
Evelina presenterade mig lite snabbt inför barnen och sa vad som fanns i de olika rummen. Sen kom min handledare Lisbeth vid 9.00 och visade mig också runt, haha. Sen vet jag inte riktigt exakt vad jag gjorde... Men efter en liten stund satte jag mig i soffan bredvid en av pojkarna. Totalt var det väl 2 tjejer och 10 pojkar där, och jag tror att det ska vara 14 eller 16 barn när alla är där. Jag småpratade lite med pojken, senare spelade jag rim-memory med två andra pojkar. Sen kollade jag på när Evelina och en av pojkarna spelade memory och pojken från soffan satt och sydde så jag hjälpte honom. Sen läste jag lite sagor för några av barnen. Vi hade samling, sjöng för en av pojkarna som fyllde år förra veckan. Läste lite till, hade lunch, gick på rast och sen var vi ute. Det var kallt, och jag kände mig sjukt osexig i mina termobyxor.
Sen var vi inne en halvtimma, jag läste lite till och lekte med en tågbana, sedan var det mellanmål och sen fick jag gå hem.

Barn är intressanta. Liksom dem litar på folk för lätt, jag hade bara varit där i några få timmar när ena flickan lutade huvudet mot min axel när jag satt och läste.
Men ja, det var en bra start och dagen gick rätt fort. Hoppas att de andra dagarna också går fort.

Paniiiiiik :(

Asså usch, jag blev verkligen gråtfärdig nu, det är ju fan pinsamt.
Denna gången är ju typ värre än de andra två gångerna, usch usch usch.
Jag har typ världens fetma väska som jag ska ha med mig. Liksom det känns fail att ha så mycket saker med mig redan första dagen, men liksom jag har med mig stövlar, tofflor, regnbyxor, termobyxor, praktikuppgifterna + papper och penna. Och sen är det även lite annan skit, typ busskort, hörlurar m.m...
Känns mobbat med termobyxor, men liksom det var 17 minus när jag tittade för någon minut sedan så det kan nog vara bra med varma kläder, liksom vi lär ju vara ute någon timma minst. Jag lär ju frysa ihjäl... Måste ha min mössa, jag frös jag fan öronen av mig när jag skulle gå til Emma.

Aja, nu ska jag stänga av datorn och hoppas att jag är lugn i bussen sen...
(VARFÖR KAN JAG INTE FÅ ÅKA TILL SKOLAN ISTÄLLET?!?)

Praktik panik

Alltså jag är typ "rädd" nu. Jag verkligen hatar första dagen på praktiken och min buss går om ca 40 minuter.
Jag känner för att lägga mig ner och gråta, men jag ska nog skippa det....
I alla fall så är jag väldigt blyg, i alla fall i början och sedan brukar det försvinna, så liksom det är jobbigt när man kommer till praktikplatsen och inte vet vart man ska gå in... Liksom det stod att det är 6 avdelningar på min förskola, så det gör det ju inte direkt lättare. Och sen sa Sandra även att grinden till förskolan var lite krånglig, och nu oroar jag mig för den jävla grinden bara för det.
Jag har varit såhär alla tre gångerna jag ska till en förskola, både sommarjobb och praktik, och alltså det har ju alltid gått bra... Men jag kan ändå inte lugna ner mig just nu...
Fy, varför måste vi praktisera nu, det är ju så himla kallt ute, och vi lär ju vara ute minst en gång per dag.
Jag tyckte att det lät lite fail att det stod att det går 115 barn på förskolan, liksom tänk om alla avdelningar är ute samtidigt, då blir det ju typ 100 barn ute på samma gång... Haha, lät att hålla koll på alla barn i så fall. Men på förra förskolan jag var på så var det ett staket mellan småbarnsavdelningarna och avdelningarna för äldre barn, så det kanske är det här med.

Aja, nu ska jag sluta skriva och fixa iordning mig lite, vi får helt enkelt hoppas att det går bra.

The end

Oh, fuck. Nu tog andra säsongen av Lost slut. Det hände ju massa skumma grejer och jag vill verkligen kolla på nästa avsnitt, men jag hade redan bestämt mig för att vänta med att börja kolla på nästa säsong... Usch, jag måste ju se vad som hände, dumma slut...
I vilket fall som helst så är klockan åtta nu så jag orkar inte kolla mer ändå. Måste gå och lägga mig en hyfsad tid idag, vill ju inte försova mig imorgon.
Lite störigt att bara för att jag vill lägga mig "tidigt" för en gång skull så kommer Hide and Seek klockan 23.00 och jag hade egentligen viljat se den, men aja, skit samma.

Praktiken

Nu ska jag precis kolla på sista Lost avsnittet av säsong två, ooooh. Hatar säsongsavsluten...
Och jag ser verkligen inte framemot morgondagen. Jag vill inte ha praktik, jag hade gjort vad som helst för att få vara i skolan. Jag satt och läste lite på kommunens sida om förskolan, och då stod det att det går 115 barn på förskolan jag ska vara i. Det lät ju helt sjukt... På de andra förskolorna i Älvängen var det typ 70, 60 och 40 barn... Jag har inget minne av att "min" förskola var så stor, jag har ju aldrig varit inne i den men jag såg ju den flera gånger under mina tre år på Aroseniusskolan. Men ja, den är väl stor då...

Jag hatar första dagen... Det är så störigt när man inte vet vart man ska gå in. Förra året så stod min handledare i fönstret och pekade, haha, och på sommarjobbat så var en av fröknarna på småbarnsavdelningen ute så jag frågade henne och hon följde mig till min avdelning. 
Får hoppas att dessa 6 kommande veckor går fort, fast när jag vill att tiden ska gå långsamt så går den fort så då lär väl tiden gå segt nu....

Lost <3

Hittills idag har jag kollat på 6 Lost avsnitt. Känner mig lite död som bara sitter framför TV:n och datorn, liksom jag borde plugga, men nje, jag orkar inte.
I alla fall så ska jag kolla på två avsnitt till nu. Det är dem två sista av säsong två. Lite synd att säsongen tar slut, men jag har ju även tredje säsongen kvar, och ska ju kanske köpa fjärde och femte, så jag har ju en del kvar att kolla på sedan.
Det har hänt väldigt mycket i de 6 senaste avsnitten, nästan lite för mycket. Jag är irriterad på en av karaktärerna, haha.
Men a, nu ska jag fortsätta titta, ska kanske ta något att äta också... Har inte ätit något bra på hela dagen, bara godis....

Pussy

Haha, Yoshi stod och klöste i sin klösmöbel och jag försökte fånga hans uppmärksamhet genom att säga hans namn och "psssst" men han reagerade inte. Sen ropade jag "PUSSY!" och då vände han blicken mot mig och fortsätta klösa samtidigt som han stirrade på mig. Sen sprang han till mig i full fart, haha.
Han är så söt sometimes. Söt och korkad, precis som sin kusin.
På tal om hans kusin så har jag inte sett honom på ett tag... Ska gå och kolla vart han är.

Nooooooooooo

Alltså det känns som att de flesta är positiva till att praktiken börjar imorgon, men liksom jag bara "NOOOOOOOOOOOOOOOO".... Jag vill inte ha praktik, varför går tiden alltid så jävla fort när jag inte vill att den ska göra det???

Natti

Kom hem från Linnea för några minuter sen, har haft en väldigt trevlig kväll, lite synd att allt har sitt slut...
Jag ska nog byta till pyjamas nu, mycket bekvämare och mysigare än min klänning.
Jag vet inte om jag ska gå och lägga mig, jag är inte direkt trött, men det känns som tröttheten är påväg. Jag satt och myste i Linneas soffa och fåtölj större delen av kvällen så därför är jag väl inte så trött, hihi.
Tyckte det var ganska charmigt när vi satt och sjöng på gamla låtar från barnprogram/filmer.

Men ja, jag borde sova nu... Finns typ inget att göra och jag vill plugga imorgon och gå upp hyfsat tidigt. Måste komma igång med historian, den ska ju vara klar om nästan exakt en vecka, doh!

Snart

Nu ska jag snart gå, oooooh.
Tiden går fort när man har roligt?
Nje, så roligt har jag väl inte haft?
Kanske, kanske inte, vem vet.

Jag känner mig väldigt svart. Har min gula klänning, svarta thigts och svart cardigan. Min jacka är svart och även mina stövlar är svarta, haha. Men mitt halsband är silvrigt, naglarna lila och hårspännet är rosa, så det blir ju lite andra färger också.

Vacker bild, not.

Enrique

Nu lyssnar mina grannar på Enrique Iglesias - Do You Know. Äntligen lite bra musik!
Hahahaha :D

Hungrig

Nu hör jag grannarnas musik... Liksom visst, vill dem lyssna på hög musik så har jag inga problem med det, men när det bara är massa "dunk"-musik så är det liiiiiite störande. Liksom jag hör dunkandet genom min musik...

Jag ska nog gå och duscha snart. Ska gå till Emma vid halv fem för att sedan åka till Linnea ca en timma senare. Måste äta något, i'm hungry...

Skattkammare

Är det bara jag som stör mig på McDonalds nya reklam där de säger "Imitera inte de amerikanska stjärnorna - ät dem"?? Jag tycker att tjejen och killen är jätteirriterande i alla fall...

Och jag måste bara säga att min gulaschsoppa inte var särskilt god... Jag hade för mig att jag gillade gulasch men det kanske jag inte gör... Eller det beror kanske på vilken gulasch det är. Har för mig att mina bröder bjöd på hemmagjord gulasch en gång och den var jättegod... 

Och jag hittade en Marabou Schweizernöt under soffan! Jag letade efter mina nycklar och öppnade soffan för att kolla om dem var där i och då hittade jag dem, en penna, massa skräp och damm och maraboun. Det var två rader kvar, haha.
Jag hade glömt av den maraboun, haha.

Fixa mat?

Jag tror att jag ska gå och fixa mat nu... Funderar på att äta gulaschsoppa... Behöver ju bara värma i mikron i så fall.
The BIg Bang Theory börjar snart, så jag väntar nog med maten tills det är slut...
Ikväll ska jag i alla fall se CSI NY och Criminal Minds på femman, hihi.

But I did, I can 
I was, I am 
Only human, living, dying 
Just like any fool who ever breathed 
If love is blind 
If love's a drug 
It always is 
It always was and 
Love was surely made for fools like me

Alltid upptaget

Alltså mamma är lite störig. Jag vaknade vid elva, tänkte gå och duscha, badrummet var upptaget för mamma duschade. Jag gick och satte mig vid datorn och sen var klockan plötsligt tolv så jag tänkte pröva lyckan igen, men då var mamma där inne och borstade tänderna m.m.
Sen nu när jag verkligen behöver gå på toa så är självklart mamma där inne!
Det ska bli skönt när hon, Hampe och Rasse åker och jag får lägenheten för mig själv tills på söndag, då behöver jag inte oroa mig för att badrummet ska vara upptaget.

Helg

Jag sitter och lyssnar på Håkan Gnällström, hihi. (Jag måste sluta kalla honom det... fast neee, det är ett fint namn att bli kallad)
Hampe och Rasse ska snart åka till pappsen. Och mamma åker nog till Kjell när hon har lämnat av dem... Hon ska i alla fall till honom idag.
Hampe fyller fjortis idag... haha.
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på den här helgen. Imorgon kväll ska jag ju till Linnea, men resten av tiden har jag inte direkt planerat något. Jag ska väl försöka plugga lite kanske. Jag är fortfarande inte klar med NK uppgiften, jag har lite av engelska uppgiften kvar, jag måste läsa Twilight under praktiken, historia uppgiften ska vara klar senast måndag vecka 9 och sen har jag alla praktik uppgifterna. Uscha, dumma praktik som börjar på måndag.
Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart
Men jag är ändå inte riktigt lika glad själv

Smart = jag

Haha, jag är så himla smart!
Sitter och lyssnar på musik i Spotify och på senaste tiden har jag haft inne att låtarna ska listas efter artist, innan har jag alltid låtit dem listas efter när jag la till dem.
I alla fall så var jag på Lazee och så tänkte jag typ "hum var är Lazlo Bane - Superman, den borde ju ligga här" och liksom jag hittade den inte och sedan sökte jag på google för att vara säker på deras bandnamn och gick in på Spotify och då låg låten precis under Lazee, hahaha. På något vis lyckades jag missa den när jag kollade... Den var för nära ögat helt enkelt.

TV kväll

Åh, jag vill att klockan ska bli 21.00.
Då kommer nämligen dubbel avsnitt av CSI Miami och sedan ska jag även se Criminal Minds och The Big Bang Theory. Att se Criminal Minds och The Big Bang Theory har blivit en vana den här veckan... Kommer nog inte se det dem 6 kommande veckorna tack vare den dumma praktiken. Kanske Criminal Minds, men ja, jag vet inte riktigt än.


Scream!

Haha, jag och Hampe är så himla fail. Han sa åt mig att sätta mig i vardagsrummet, jag frågade varför och han svarade därför eller nåt. Jag frågade varför igen och han svarade, sen skrek jag "VARFÖR??" med typ världens bas röst... Haha. Det är liksom helt normalt, för oss två då alltså. Jag gillar att skrika på det viset... I alla fall när mamma inte är hemma, det är underhållande, hihi.

Scream 'til you feel it, scream 'til you believe it
Scream and when it hurts you scream it out loud
(Jag har kollat på ordet scream så många gånger att det ser helt skevt ut O_o)

Chokladbollar!

Ibland börjar jag undra om Hampe är lite inkompetent.
Han håller på att göra chokladbollar och så var han påväg att ta vaniljsocker istället för strösocker. Liksom det hade varit lyckat att ta 1 dl vaniljsocker, dl måttet går väl knappast ens ner i vaniljsocker burken, haha.
Sen när han höll på att knåda så ville inte allt fastna och han bara "jag tror jag behöver mer kaffe" men nje, det behövde han inte. Han behövde bara mina knåd-färdigheter, haha. Så jag stog i alla fall och kåda degen åt honom sen. Så himla störande att baka chokladbollar för allt fastnar under naglarna.

Mums, dem var goda, hihi.

Frukost

Först nu äter jag frukost och jag har varit uppe ur sängen sen elva. 
Jag vaknade vid 9.15 men jag låg och tänkte och hade det mysigt och somnade nog om en stund....
Jag gick och la mig först vid fyra inatt, haha...
Jag hade tänkt lägga mig runt två men det blev inte riktigt så... Jag började fixa med en sak, la mig i sängen vid två-tre tiden, somnade nog och vaknade sen vid 3.45, haha.
Glömde ställe väckarklockan men vaknade ändå tidigt, lite skumt...

Blev i alla fall stekta ägg till frukost. Dem smakar väl okej....

Massa mys

Jag stod och kramades en liten stund med mamma förut, det var mysigt.
Sedan satt jag och gosade med Yoshi, det var också mysigt.
Sen tog jag med Yoshi till vardagsrummet och satte mig vid Sonic och gosade med honom också. Det blev massa mys.
Allt mys gjorde mig på lite bättre humör.
Och jag ska spela Bubble Spinner nu igen, hihi.

Jaha ja

Allt är bajs just nu, kul va?
Alltid trevligt att vara go och gla', haha.....
Jag är sjukt hungrig... Jag åt förut, sen sov jag lite, och nu är jag jättehungrig bara för det. Jag fattar inte varför det blir så, liksom när jag vaknar på morgonen så brukar jag inte vara sjukt hungrig, och då sover jag ju oftast i minst 7 timmar. man borde väl bli hungrigare av att sova i 7 timmar än av att sova i knappt en timma?

Väntar på att klockan ska bli 22.40, då börjar nämligen Criminal Minds på femman, och därefter kommer The Big Bang Theory <3 Ska kanske kolla på Scary Movie innan, får se hur jag gör. Den är ju faktiskt rätt charmig.


Mys

Jag ligger i sängen och myser.
Jag satt i soffan innan men Hampe och Rasse kollade på tecknade Karlsson på Taket och den var så irrikterande så jag la mig i sängen istället, hihi. Nu kollar de på Rasmus Nalle istället. Mamman bara "Rasmus var är du?!?" och jag bara "ja, Rasmus, var är du?!?" och Rasse bara skratta....

Busschauffören som körde bussen när jag skulle hem var störig. För det första var bussen ca 10-15 minuter sedan och så verkade han inte kunna sitta still. Han typ böjde sig fram då och då, pillade med sin jacka, pillade på fönstret, åt ett äpple... Och sedan pratade han med en tjej som heter Michelle... (Jag vet hennes namn för hon gick i min skola ;)

Nu ska jag i alla fall lyssna på musik och spela Bubble Spinner. Ska börja med att lyssna på Owl City, hihi.

O_o

Ska åka in till Göteborg med Emma om cirka en halvtimma.
Ska nog plocka lite i mitt rum innan jag går. Det ligger godis och skräp lite här och var, haha...
Och jag måste bara säga att mitt hår känns fluffigt just nu, hihi. Fluffigt och dumt...


Oopsi

Ååååh, jag verkligen hatar den här datorn ibland. Jag flippar verkligen ut, det är helt sjukt...
Och jag hade egentligen tänkt gå och lägga mig vid tolv och nu är den redan 2.15, oopsi... 
Hehehehehehehehe....

:(

Aah, jag är ledsen :(
Kollar på Criminal Minds och ska väl lägga mig efter det.
Jag ska gifta mig med min TV, den är snäll mot mig.

In The Land Of Women

Så... Då har jag precis kollat klart på In The Land Of Women och den var bra men alltså den slutade inte som jag trodde och ville att den skulle sluta, haha.
På sätt och vis var den lite fail, men jag gillade den.
Carters (Adam Brody) ex flickväns röst var väldigt irriterande... Jag vill klappa till henne men det var ju lite svårt....
Mormorn var väldigt underhållande i alla fall.


Filmdags

Ska nog kolla på In The Land Of Women nu, det är ju den filmens trailer som jag förälskade mig i ;)
Jag förväntar mig att den ska vara väldigt bra, och om den inte är det så blir jag ledsen och slår någon, hihi.[~]

I know that I can't make you stay
But I would give my final breathe
to make you understand how beautiful you are
Understand how beautiful you are
I know that I can't make you stay
But I would give my final breathe to make you understand how beautiful you are

Mums

Aah, mums! Hihi.


Bra jobbat ;)

Fixade lite i rummet förut då. Gick ganska snabbt. Fast jag tycker ändå inte att jag är klar, men nu är det i alla fall hyfsat fint.
Lite före och efter bilder:


Hihi

Den här bilden tog jag i lördags, jag tyckte att den var lite fin, hihi.Städa

Alltså nu är det sjukt stökigt i mitt rum igen. Jag fattar inte hur jag lyckas, det ser verkligen förjävligt ut.
Liksom jag städar lite en dag, sen kanske två-tre dagar senare så är det stökigt igen. Det är ju nästan pinsamt... Jag vill ju inte direkt ha in någon vän eller så i mitt rum, hehe. 

Hade i alla fall tänkt fortsätta mina sega nedladdningar och passa på att städa mitt rum. Sedan ska jag nog kolla på Pelikanfallet för jag älskar Denzel Washington och Julia Roberts, hihi. Såg nyss att filmen är baserad på John Grisham's bok och jag har typ bara två böcker som är på engelska och den ena är en av Johns böcker, haha...
Jag vill se Denzels nya film Unstoppable. Den verkar bra, och Chris Pine är med, han är ju även med i En Prinsessas Dagbok 2, hihi.

Aja, nu ska jag starta min Blö låtlista och börja städa rummet.

Hellre unik än normal

Alltså jag sitter typ och rimmar saker i huvudet ibland, det är fail. Och så typ har jag konversationer med mig själv, lite konstiga konversationer...
Ibland undrar jag om jag är helt normal, och svaret på den frågan är nog nej, men det gör inget för det är rätt underhållande att vara som jag och jag förstår om ni är avundsjuka på att inte få vara som mig...

Just nu vet jag inte om jag är trött eller nåt, klockan är ju faktiskt halv två så jag ska nog sova. Sitter ju och spelar Bubble Spinner och jag blir bara frustrerad, hihi. Och sitter på golvet nu igen så rumpan har domnat bort... Jag måste verkligen sluta sitta på golvet...

HELLRE UNIK ÄN NORMAL <3

~Stranger~

Turn around
Turn Around and fix your eye in my direction
So there is a connection
I can't speak
I can't make a sound to somehow capture your attention
I'm staring at perfection
Take a look at me so you can see
How beautiful you are

You call me a stranger
You say I'm a danger
But all these thoughts are leaving you tonight
I'm broke and abandoned
You are an angel
Making all my dreams come true tonight

~Hörlurar~

Alltså jag har såna där in-ear hörlurar som man verkligen trycker in i örat, om ni fattar vad jag menar, haha. Såna på bilden i alla fall. 
Och alltså förutom att man blir helt döv för alla andra ljud som inte är musiken man lyssnar på så låter låtarna på ett annat sätt. Vissa är blir bättre och vissa blir sämre. Liksom man hör ljud som man inte riktigt brukar höra annars. Nu ska jag fortsätta lyssna på Metro Station - Shake It och spela Bubble Spinner på facebook ;) The Water

Åh, jag sjunger så fult. Sitter liksom och sjunger med i typ alla låtar i min Blö lista.
Just nu sjunger jag med i Hurts - The Water, och det låter nog förjävligt men jag sjunger med ändå ;)

There's something in the water
I do not feel safe
It always feels like torture
To be this close
I wish that I was stronger
I'd separate the waves
Not just let the water
Take me away

Blö ;)

Jag gjorde precis en blandad låtlista till Linnea, hihi.
Jag skulle hitta låtar som jag gillade och det blev ganska många. Det var egentligen fler men jag tog bort några få, hihi.
Jag ska ha kvar listan, den är ju charmig, men jag kanske byter namn på den.
Den kan ju inte heta Blö ;)
Bara att trycka på den "fina" blö bilden om ni vill se vilka låtar som ligger där ;)


Pippi Långstrump

Alltså jag tror att min dator har förlorat förmågan att stänga av sig....
Liksom om jag väljer att avsluta den så fälls allt ner, men sen händer inget mer...

Sitter i alla fall och kollar på Pippi Långstrump nu. Alla är så himla tråkiga så jag passa på att fortsätta ladda ner lite skit som jag började ladda ner förut. Datorn blir hur seg som helst när jag laddar ner saker så att det inte direkt går att använda sig av internetet, och utan internet så finns det inte mycket att göra vid datorn, haha.
Pippi är i alla fall charmig. För några minuter sedan utbrast hon ungefär "Era busar! Kasta sig över ett barn på det här viset!" och så slog hon till piraterna och gick därifrån, haha <3


Jag? Barnslig? Nejdå, verkligen inte :D

Har precis kommit hem från att ha varit och handlat med mamma, Rasse och Hampe. Vi var borta i ungefär 5 timmar... Känns inte som att det var så länge...
Vi hade totalt 8 påsar nu när vi kom hem och jag bar in 7 av dem, haha. Jag hade tagit den sista också om det inte hade varit för att den låg hos mamma... Påsarna var liksom rätt lätta.

I alla fall så fick jag köpt nya skinnstövlar och även nya gummistövlar på Skopunkten. Vi tog även med mina andra skinnstövlar och eh, converse liknande skor, och kunde reklamera dem, så nu har jag exakt likadana fast nya, hihi. Väldigt bra, jag älskar ju dem paren.
Sen köpte jag ansiktsmasker och några hårspännen på H&M.
Vi var även inne på en Second Hand affär och det är nästan så att jag inte vill säga vad jag köpte där, haha.
Typ igår så kom jag att tänka på att det var synd att mamma gav bort alla våra gamla Disney filmer och typ Madicken m.m och de sålde VHS filmer för 5 kr och jag älskar filmer på VHS för min VHS funkar medan DVD:n är dum. I alla fall så köpte jag Pelikanfallet (Julia Roberts och Denzel Washington <3), Pippi Långstrump på de sju haven, Aladdin och Krambjörnarna - Födelsedagen, HAHAHAHA. Eh.... Alltså ja, det är lite barnsligt, men vadå då? Dem kostade ju bara 5 kr styck och dem är ju hur charmiga som helst. Dagens barnprogram suger liksom. Och Hampe köpte den tecknade Karlsson på Taket och Rasmus Nalle, haha. Det enda jag minns från Rasmus Nalle är att de åkte båt och åt pannkakor, hahahaha.

Ska nog kolla på Pippi efter Top Model ikväll. Älskar när dem sitter bakom någon buske och ropar "Oscar!" och sedan snor de en av piraternas båtar, haha <3

Hihi, Jocke med kniven <3

Aj aj aj

Åååh, jag har huvudvärk... Ganska lätt huvudvärk men det gör ändå ont.
Lite störigt att jag nästan alltid har huvudvärk och/eller ont i magen... Inte kul liksom.
Ska i alla fall åka och köpa skor idag, med mamma, Hampe och Rasse. Jocke skulle också med egentligen, men kranen hos pappa krånglar så Jocke måste vara telefonvakt...
Får väl hoppas att jag hittar några bra skor. Jag måste ju ha bra skor under praktiken...

~My Happy Ending~

You were everything, everything that I wanted 
We were meant to be, supposed to be
But we lost it (but we lost it)
All of the memories, so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

Catch and Release

Har precis kollat på Catch and Release som visades på trean. Den var jättebra, helt klart sevärd.
Hon som spelar Harry Potters moster i Harry Potter filmerna var med, jag satt och glodde på henne jättelänge och försökte komma på vart jag har sett henne innan, liksom jag kunde förställa mig henne göra vissa miner som hon gör i Harry Potter filmerna, men jag kom inte på var ifrån jag kände igen henne. Sen hittade jag henne på wikipedia och såg att hon var med i HP, då kände jag mig smart ;)
Sen Timothy Olyphant som spelar Fritz fick mig att tänka på Shane West, fast Shane är ju snyggare, hihi.

Jag känner inte igen vissa av scenerna från trailern... Dem kanske var bortklippta i den versionen som visades på TV, weird...

Massa skratt

Emma gick precis, vi har spelat kort, suttit vid datorerna, bakat choklad bollar, kollat på Solsidan och aaah, skrattat jättemycket.
När Emma skulle ta på sig sina ytterkläder så satt jag i trappan och lekte lite med Yoshi och så sa vi att hans svans var hans snopp och så tog jag upp svansen till hans ansikte och han började bita i den, haha. Kändes ju lite fel...
Och sen precis när Emma sa att hon skulle gå så sa jag "hejdå tjockis" till Yoshi, haha, vi har världens bästa tajming ibland.

Nu ska jag nog fortsätta räkna lite matte, har redan räknat klart den sidan som vi skulle göra under praktiken, men jag vill göra B och C uppgifterna på andra sidan också.

Lite bilder på mig och Emma från i fredags ;)

Presentation

Haha, åååh. I onsdags fick vi göra en presentation som vi ska ha med oss till våra praktikplatser efter lovet.
Jag hatar att skriva presentationer om mig själv, de blir så himla mobbade.
Och jag hittade ingen bra bild så jag tog en inne i klassrummet ;)
Dock blev bilden lite röd aktig när vi skrev ut dem, inte så fint... 


Matematik

Alltså när jag kollar på min statestik så kommer jag att tänka på matematik...
De senaste lektionerna har vi hållit på med geometri, räknar ut vinklars grader...
Och när jag tittar på statestiken så undrar jag hur stora vinklarna är i trianglarna som bildas, hallå eller?!?
Men aja, när jag ändå sitter och tänker på matematik och mina vänner är tråkiga små apor så kan jag lika väl sätta mig och räkna lite i matteboken, då kanske jag slipper räkna något sedan under lovet och praktiken.
(Jag är faktiskt sugen på att räkna ut vinklarna i bilden O_o)


[><]

Ah, jag känner mig rätt bitter just nu och jag vet varför, hum...
I alla fall så drog mamma och Kjell nu så då har jag i alla fall lägenheten för mig själv tills tio tiden.
Ska lyssna på hög musik och störa mig på allt och alla, bra va?

~Somebody's me~

Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe, without you it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That somebody's me

~Firework~

Jag vet inte hur många gånger jag har sett denna, men den är lika underhållande varje gång.
Det störigaste är nog ändå att jag håller på ungefär likadant ibland när jag lyssnar på musik, men jag hoppas att jag är lite sötare när jag gör det, hihi.
(Och jag måste bara säga att jag nyss kollade på hans klipp där han sjunger Hey Soul Sister, och det lät ju inte driekt bra, haha. Fast jag sjunger nog inte så mycket bättre själv :D)


No future for you!

Alltså på senaste tiden så har jag haft runt 5-6 unika besökare per dag, och nu är klockan bara halv två och detta är mitt första inlägg och jag har redan haft 5 unika besökare, hehe. *Intresseklubben antecknar*
Jag är hungrig... jag vaknade vid elva och har inte ätit någon frukost än... Och jag har inga störra planer på det heller eftersom att mamma kommer hem vid tre och kjell är här och ska laga mat, så maten kanske är klar vid tre-fyra tiden. 

Ska nog försöka plugga lite idag. Typ göra klart engelska uppgiften, läsa lite i engelska boken, räkna matte... KAnske skriva lite på historia uppgiften, har ju knappt kommit igång med den, hehe.

;)

Aaah, det är ju Peter Stormare som spelar Harry Cane i Melodifestivalen.
Han är fail <3
Gött att Sanna gick till final. Får hoppas att The Moniker också går till final, men skulle inte direkt bli förvånad om Brolle gör det istället...

Hum

Alltså typ alla låtar i Melodifestivalen idag var typ kassa... The Moniker och Sanna Nielsen var nog bäst...
Förra gången tyckte jag bäst om Le Kid - Oh My God, och idag tyckte jag bäst om The Moniker - Oh My God. Hur stor är chansen för det?
Jag bryr mig inte riktigt vilka som går vidare idag, men det hade ju varit bra om det var The Moniker och Sanna...

Boring

Sitter och kollar på Melodifestivalen...
Orkar och vill inte kolla egentligen, men liksom jag känner mig tvingad... haha.... :S
Liksom jag vill höra låtarna och se vilka som går vidare, men de flesta låtarna är ju kassa nu för tiden så det är inte så kul...
Och det är för mycket annan skit i programmet, och andra chansen är kass. Ingen från andra chansen har väl vunnit i finalen? Lite onödigt att ha andra chansen... Dem vill väl bara dra in pengar. 

Ska nog se på någon gammal VHS film när Melodifesitvalen är slut...
Typ Mean Girls eller nåt.

HEJ

Jag var precis ute och slängde soporna och när jag gick runt hörnet så kom min granne som är två år äldre än mig och tre av hennes kompisar, en tjej och två killar, gåendes, och det kändes som att alla glodde på mig. Liksom förlåt, jag kan inte hjälpa att jag är sjukt het i mina trasiga stövlar, mjukis byxor och min jacka, och att jag är ännu hetare utan smink, host.
Nej men aah, det kändes i alla fall som att alla fyra glodde och det var ju halt ute och jag trodde att jag skulle ramla, haha.
Sen när jag hade slängt soporna och skulle tillbaka så stod de utanför lägenheten och jag bara "aaah, kunde ni inte gått in? hmmm" och tänkte typ "act cool (H)". Kändes som att de tittade andra gången med, men jag kollade inte på dem så jag kan inte vara helt säker, haha.
Fail var det i alla fall...

Haha, mobbad bild <3

Nyårsbilder

Åh, jag fick nyårsbilderna från Linnea igår (bättre sent än aldrig :D) och jag ser typ drogad eller efterbliven ut på alla bilder :D
Här är några av bilderna, hihi.


Minus grader...

Alltså för några dagar sedan så trodde jag att vintern äntligen var på väg bort eftersom att snön och isen nästan hade smält bort helt och hållet. Seddan började det snöa igen och nu är det fan 16 minus grader ute!
Liksom igår när jag kom hem från skolan så var det 3 minus och nu är det 16 minus.
Tur att jag inte ska gå ut idag...

Tror att jag ska gå och duscha nu och sedan ska jag äta frukost. Jag är jättehungrig, ni skulle hört min mage inatt när jag skulle sova. Den kurrade sjukt mycket, det var inte särskilt kul, haha... Och jag hade jätteont i magen när jag vaknade för ca en timma sedan.
På idrotten igår så sa var lärare några exempel på vad som är bra frukost, typ ägg och gröt, och jag hatar gröt men jag älskar ägg för det mesta, så det blir nog ägg till frukost idag! 


Trötter

Aaaah, nu är jag trött känner jag.
Klockan är ju halv två och jag gick upp vid halv sju så det är väl inte så konstigt om jag är trött.
Jag är även hungrig... Jag har knappt ätit något på hela dagen... En baguette, lite soppa i skolan, godis och lite kladdkaka... Oopsi.

Aja, nu ska lilla Jessika sova.
Bjuder på en "fin" natt bild ;)

Klar!

Skickade precis in projektarbetet så vi får hoppas på att rapporten blev bra nu...
Har suttit och skrivit i två - tre timmar nu, tiden gick fort..
Jag tycker att rapporten blev rätt bra, får hoppas att Irma och Birgitta också tycker det.
Känns lite störigt att det inte är någon skola på 7 veckor nu, liksom måste vi vänta 7 veckor på att få reda på betygen?

Aja, nu tänkte jag ta mig en avkopplanda dusch och sen klockan nio så ska jag kolla på Criminal Minds och jag kanske ska kolla på Then She Found Me eller Angel Eyes därefter, jag får se hur det blir.

Rapport skrivandet...

Jag sitter och försöker skriva klart rapporten till projektarbetet. Håller på med slutdiskussionen och det går inte så bra skulle jag vilja påstå. Liksom jag är inte helt säker på vad som ska stå där och arbetet ska in idag....
Känns inte som att jag kommer hinna, men det gör jag nog, om jag bara kommer igång... 
När jag är klar med slutdiskussionen så är det typ bara innehållsförteckningen och källförteckningen kvar.
Och jag ska nog ta en titt på sammanfattningen som Alex skrev, det känns som att han har blandat ihop den lite med slutdiskussionen... Och i vilket fall som helst så är hans sammanfattning lite fail... 
Jag funderar nästan på att skita i att pilla på Alex del. Liksom när jag lämnar in det så kan jag ju skriva att jag är osäker på sammanfattningen och slutdiskussionen men att jag inte orkade pilla med dem allt för mycket eftersom att Alex har skrivit sammanfattningen och jag redan har hållit på med detta hur länge som helst....

BANAN!

Hahahaha, jag är så himla fail :D
Nyss så satt jag och kollade ut genom fönstret med en ledsen blick, sen skulle jag vända huvudet mot datorn igen, ser att det ligger två bananer på bordet och nästan skriker "ÅH! EN BANAN!" och blev jätte lycklig, hahahaha.
Det är nämligen såhär att på idrotten idag så pratade vi om mat, typ vilket fett som är bra m.m. Och så säger min lärare Eva Marie att om man har röda små prickar på tungan så betyder det att man har brist på B vitamin och att banan innehåller B vitamin. Min tunga hade röda prickar så jag tyckte att jag skulle börja äta lite mer bananer, och när jag kollar på bordet så ligger det två bananer där, det är ju typ ödet!
Nee, inte direkt, men aja, vi säger så :D

Här är jag och min banan kompis Bertil!

CSI

Ungefär vid den här tiden för en vecka sedan så skrev jag "Känns lite mobbat att sitta och spela CSI samtidigt som jag kollar på CSI Miami :D" på min facebook och för några minuter sedan så upptäckte jag gjorde samma sak idag, kollar på CIS Miami och spelar CSI, haha <3
Åh, jag älskar CSI Miami och CSI New York. och även NCIS och Criminal Minds. Lite synd att jag inte började kolla på alla programmen tidigare, men aja, man behöver inte direkt ha sett några tidigare avsnitt av serierna för att kolla på dem, man fattar det mesta ändå.

Redovisningen

Vi hade ju våran projektarbetes redovisning idag och jag tyckte det gick dåligt, haha.
Liksom jag satt och skrev på resultatet igår kväll och sedan hängde sig datorn och så "försvann" ett av dokumenten som jag behövde för att fortsätta skriva och jag kunde inte öppna dokumentet för det var redan öppet men det gick inte att se det. Jag gick och la mig runt halv ett och jag gick upp klockan 5 (!) för att försöka skriva klart. Trodde aldrig att jag faktiskt skulle gå upp så tidigt, haha. Men ja, jag blev inte klar ändå... Skrev klart på lektionen, skrev ut arbetet och sen började vi dela in vem som skulle säga vad....

Jag fick säga hur mycket som helst kändes det som. Det blev ungefär 1,5 sidor, medan Sandra och Evelina kanske sa en halv sida var eller nåt. Det blev liksom att jag berättade vad bipolär sjukdom var, vad som orsakar det och om man medicinerar folk med bipolär sjukdom, de längsta delarna helt enkelt. Liksom det var ju jag som skrev allt så jag hade ju redan ganska bra koll på ämnet så jag sa väl att jag kunde ta mycket bara för det... Evelina har ju knappt varit med så hon gjorde ju ändå bra ifrån sig.
Jag tyckte inte att det jag sa lät logiskt och det kändes som att alla skulle se att jag var hur nervös som helst, vi hann ju inte direkt träna på det innan. Men mina lärare tyckte att det var väldigt bra... Jag minns inte vilka ord de använde sig av men de sa att det jag sa hängde ihop, att jag hade bra ögonkontakt med publiken och att jag inte verkade nervös, haha. Jag fick ju även svara på alla frågor, haha. Och de tyckte att bipolär sjukdom var ett svårt ämne men att vi ändå fick med mycket, själv så tyckte jag att det var ett ganska lätt ämne att hitta fakta om...

Bussar
Jag måste bara säga att jag inte gillar bussar...
Liksom jag skulle ta bussen som gick 13.55 och den kom först klockan 14.15, och det var ju kallt och snöigt ute. Dem är nästan bara så sena de gångerna jag väntar på bussen helt själv, så himla bitchigt, hihi.
Men alltså klockan var ju två så då var det knappast mycket kö i göteborg och det kan väl inte direkt varit halt eller nåt. Men vad vet jag. I alla fall så blev jag väldigt irriterad när jag stod i busskuren och väntade, kände för att slå något...
Sen när bussen väl kom så stannade den precis där jag ställde mig, så jag fick ju gå på först. Det var ju i alla fall bra ;)
Fast jag satte mig i sätet närmast dörren så det snöade in på mig.... Men jag tog upp luvan och la bakom huvudet så då slapp jag den mesta snön.
Tycker att snön ska försvinna för gott! Den var ju nästan helt borta igår men självklart, precis som jag trodde, så började det snö igen, inte kul!

Det fanns en bra sak med bussresorna. Jag har mensvärk men i Älvängen så var vägen lite skumpig så liksom hela kroppen skakade ju typ och det tog bort mensvärken lite tillfälligt, haha.

En timma

Jag har ungefär en timma på mig att skriva klart vårt projektarbete... Känns inte som att jag kommer hinna eftersom att det är så mycket och allt är så förvirrande. Men jag gör så gott jag kan och det är väl allt man kan begära.

Jag stör mig sjukt mycket på vädret... Först smälte all snö bort, och igår så gick mina stövlar sönder så jag tänkte ju ha vanliga låga skor idag, men självklart har det snöat jättemycket under natten/morgonen så jag har inga bra skor att ha på mig... Jag får helt enkelt trycka ner foten i stöveln och ha den ändå, det funkar ju liksom.

Match bråk

Jag förstår mig verkligen inte på folk som bråkar före, under eller efter matcher, som typ fotboll och ishockey matcher. Liksom man går väl på matcherna för att man vill se matchen, inte för att man vill starta bråk med supportrarna till det andra laget?
Jag sitter och tittar på Efterlyst och jag tror det var från AIK och Djurgårds matchen som de visade ett klipp från slagsmålen och alltså jag blir typ tårögd när jag tittar på sånt. Liksom supportrarna hoppade på en av vakterna som inte hann undan och sen tog de hans batong och slog honom med den så han fick hjärnskakning och några sår eller nåt sånt. Det är ju helt sjukt att slå någon för att den håller på andra laget eller för att det är en vakt, liksom varför kan man inte bara kolla på matchen? Det är ju inte så kul när alla andra ska behöva drabbas. Har för mig att min lillebrors kompis släkting, någon äldre släkting, hade varit på någon match och så hade folk hoppat på honom, det är ju fan inte rätt...Inga framsteg

Jag sitter och försöker skriva klart resultatet till projektarbetet och det känns inte som att jag gör några framsteg... Det är för mycket information överallt så jag vet inte vart jag ska börja läsa, haha... Och jag har de olika texterna i flera olika dokument så jag måste läsa allt cirka hundra gånger för att vara säker på att jag inte skriver något två gånger och måste se till att jag får med allt det viktiga.
Och det känns ju väldigt störigt att jag sitter och håller på med det när Alex sa att han skulle göra resultatet men istället skrev han bara sammanfattningen, liksom hallå....
Och sammanfattningen var lite fail här och var, felstavningar och så hade han skrivit "mkt" istället för mycket, liksom man kanske inte ska ha förkortningar i ett sånt här arbete, haha...
Men aja, han skrev ju i alla fall ungefär en sida och det är ju bra, fast det hade ju varit ännu bättre om han hade skrivit det som han sa att han skulle skriva.
Vill man få något gjort så får man fixa det själv...

Sko dilemma

Åh, jag har ett litet sko dilemma känner jag. Dumma stövlar som skulle gå sönder...
Jag skulle vilja ha min röda converse liknande skor, men den högra gick ju sönder på Halloween...
Min svarta som också påminer lite om converse är lite mobbade har jag för mig.
Sedan har jag även några andra liknande skor med döskallar men även där har ena dragkedjan börjat krångla och jag har för mig att de läcker in... 
Och mina sista skor vill jag inte ha...
Och alla skor är fulla med katthår, haha....

Jag skulle vilja ha min ena röda och ena svarta, men det hade säkert sett mobbat ut... Hade sett bättre ut om de hade varit samma modell.... Jag får väl se hur jag gör...
Liksom här är två bilder på hur de ser ut tillsammans, den rödas vita sak där nere är ju bredare än den svartas så det ser lite fail ut. Ååååh, skit också. Bara två dagar kvar och sedan lov så liksom jag behöver ju bara ha några av skorna i två dagar och sedan kan jag kolla efter nya på lovet...Sko problem

Haha, jag kom hem vid 16.10 och skulle ta av mig skorna men den högra gick inte....
Dragkedjan har gått sönder. Jag satt och drog i dragkedjan i omkring en halvtimma, försökte dra av skon men den satt så trångt vid hälen så det gick inte. Sen då för några minuter sedan så drog jag mer i dragkedjan och testade att försöka dra av skon, och då lyckades jag!
Fatta va skönt det var att slippa den. Kändes ju lite mobbat att gå runt i lägenheten med en högklackad stövel och en vanlig fot med bara en strumpa.
Nu har jag ju typ inga skor att ha på mig... Jag är inte så förtjust i dem jag har, alla jag gillar är trasiga så de går ju inte att ha då. Får väl kanske trycka ner foten i stöveln på morgonen, fast det känns ju inte så bra, haha...

Måste bara nämna att detta blir inlägg nummer 1000 för mig, haha. Tror jag började blogga på denna bloggen i september 2008 och det blev ungefär 2 inlägg per dag, haha. Vissa dagar skriver jag ju typ 10 inlägg, men under någon period så skrev jag nog inte särskilt mycket.

Döv

Alltså Rasse är typ döv när han vilar. Jag öppnade dörren till hans rum och sa "Sover du?" och han svarade inte så då sa jag "Jag tolkar det som ett ja" och han bara "VA?". Jag sa "Jag frågade bara om du sov" och han sa återigen "VA?", jag upprepade mig, och han upprepade sig en tredje gång. Och då sa jag bara "Skit på dig, hihi" och stängde dörren... Haha....

Oooooh

Haha, Alex skrev nyss till mig på facebook och frågade lite om hur han skulle skriva.
Jag kände att det var lite svårt att förklara via datorn. Liksom jag vill svara så kortfattat som möjligt men det är lite svårt ibland, hehe. Han skrev något om att han höll på att skriva om lite för att det var fel på arbetet, undrar om han syftade på typ "stödgrejerna" jag skrev i resultatet och liknade saker, för liksom arbetet är ju inte klart så jag fixar ju de sista sakerna när jag har allt. Men ja, han får väl krångla till det om han vill...
Och jag måste fixa ena diagrammet, ena stapeln är 45% och den andra är 65%, haha, blir ju inte så bra med 110%...
Orkar inte med arbetet nu i alla fall, förhoppningsvis får Alex med det mesta utan att jag behöver pilla på det.
Dumma grupparbete, tycker det är mycket bättre när man är med kompisar som man jobbar bra med och kan ha bättre koll på vad de sysslar med...

Fy och bläää

Alltså blääää, det är bara onsdag, torsdag och fredag kvar i skolveckan, sedan har vi sportlov och därefter börjar våran 6 veckors långa praktik, jag vill verkligen inte!
Liksom det ska bli hur skönt som helst med lov, känns dock som vi precis har haft lov... Men det är ju bara gött.
Men alltså jag ser inte fram emot praktiken, 6 veckor är så långt. 
Jag vill hellre vara i skolan. Det är mycket roligare i skolan för där är alla kompisar, på praktiken så ska man först lära känna personalen och barnen, jag ska ju vara på en förskola, och sedan ska man vara där i några veckor, och man är inte med en kompis hela tiden. Jag tycker det är lite jobbigt med personalen, det känns typ som att de ser ner på mig ibland, haha.
En del saker med praktiken är bara så krångliga... Fast det brukar ju vara kul, jag hade det ju väldigt trevligt på praktiken förra året och sommarjobbet, speciellt sommarjobbet då det var jättevarmt och skönt ute. Men liksom denna praktiken är lika lång som förra praktiken och sommarjobbet tillsammans, och jag tyckte att 3 veckor var långt, så då fattar ni nog att 6 veckor är väldigt långt...


Skolarbeten

Jag sitter och verkligen försöker skriva massa till resultatet i vårat grupparbete men liksom jag hittade en jättebra sida men det står så himla mycket och jag orkar inte med grupparbetet, och resultatet var ju faktiskt inte mitt uppdrag att skriva eftersom att Alex sa att han skulle skriva det. Men ja, jag litar ju inte på honom särskilt mycket längre.

Jag hade tänkt sätta mig och läsa lite Twilight, på engelska. Vi ska börja läsa romaner i engelskan och jag valde Twilight eftersom att jag redan hade den hemma och slipper krångla med lånekort och lånetider m.m. Och så har jag ju haft boken i ett tag utan att börja läsa den så kändes bra att ta den.
Och eftersom jag har boken på svenska och har läst den några gånger så blir det nog lättare att förstå boken, andra böcker som jag har läst på engelska har varit lite krångliga att förstå ibland, konstiga ord och meningar som man inte begriper och sånt....

Samarbete

Jag känner att Google Chrome och Spotify inte riktigt vill samarbeta...
Liksom ibland när jag lyssnar på musik och är inne på facebook och ska scrolla ner så hackar musiken, det är så himla störande och skumt... Jag förstår mig inte riktigt på det. Liksom musiken borde inte påverkas av att jag scrollar ner på en sida, hoho.

Katterna <3

Jag och mina små bebisar. Yoshi är inte så liten längre...
Och Sonic såg rätt stor ut på bilderna, men jag tycker ändå att han är liten...
Yoshi ser ju typ gigantisk ut på andra bilden, tror att det har lite med vinkeln att göra ;)
Sonic ser ut som en liten gris på sista bilden..


Himmel

Jag kollade ut genom fönstret för en liten stund sen och himlen var så himla fin så jag tog lite bilder på den.
Nu några få minuter senare så är den bara blå och tråkig....


Team work

Kom precis hem från skolan. Ska väl sätta igång och skriva på projektarbete, men jag måste äta något först...
Jag verkligen stör mig på min grupp i projektarbetet, alla gör verkligen jättemycket, not...
Liksom man måste ju verkligen älska att två gruppmedlemmar säger att de ska gå till biblioteket men så går de hem till en av våra klasskamrater istället, sicket team work?!?
Kommer ju aldrig bli klara känns det som, och vi ska redovisa på torsdag och allt ska vara inne på tisdag, yeeey.

Katten och nalle björnen

Nicke skickade precis den här videon till mig på msn, haha.
Är inte katten sjukt söt?? :D


Dålig engelska

Haha, jag och Hampe spelade nyss Finns i Sjön tre gånger. När han blandade de två första gångerna så vann han, och när jag blandade tredje gången så vann jag, weird...
I alla fall så satt Hampe och pratade världens sämsta engelska, han lät typ som Jonas Karlsson när han pratar engelska i filmen Offside.... Vädigt underhållande var det, men även svårt att höra vad han sa...

Filmen Offside är så himla underbar, behövde bara nämna det. Älskar när Jonas roll ska säga till engelsmannen att han har en affisch med snubben på, men liksom affisch heter ju poster på engelska så för engelsmannen låter det som att Jonas roll säger "I also have a fish with you on it." hahaha <3

I am a volcano

Jag älskar denna låten!
Han har ganska töntig röst, men det är det som gör låten så himla söt.

I am a volcano, oh, oh, oh, oh
And I'm burning with power inside
Cause I am made of fire, oh, oh, oh, oh
And I'll never let you down
Cause I am a volcanoWeird

Så fort Hampus börjar sjunga eller vissla på en låt så gör jag också det. Det är ganska irriterande...
Liksom det känns så fail att jag också ska hålla på bara för att han börjar.
Och jag är så knäpp ibland när jag är med Hampe, vi kan sitta och prata både om flummiga saker och om allvarliga grejer.
Och alldeles nyss tog jag fram två glass strutar till oss och sa "kolla, jag har bröst!" haha... Inget konstigt alls?

My heart is set on you

You better shape up,
'cause I need a man
and my heart is set on you.
You better shape up,
you better understand
to my heart I must be true.

Summer nights

Hahaha, fattar inte hur folk orkar sitta och göra såna här videor, men bra blir dem i alla fall. Liksom jämför med orginalet, haha.
Frenchy är så söt, hihi.


Sovmorgon <3

Aaah, gott med sovmorgon!
Fast det är sista måndags sovmorgonen, nästa period (efter praktiken) kommer jag börja 8.25 igen *snyft*
Jag gick i alla fall upp 7.45, hihi. Egentligen ställde jag klockan på sju, sedan halv åtta, och sedan somnade jag om och vaknade kvart i... Men ja, det är fortfarande ungefär en timma kvar tills jag ska gå till bussen. Ska försöka äta något idag, magen kurrade precis.
Sitter och äter toblerone just nu, inte riktigt vad jag syftade på när jag skrev att jag tänkte äta idag.
Men jag vet inte riktigt vad jag ska äta... Finns ju typ inget gott. Alla bröd är i frysen så dem måste ju tinas upp innan och det tar ju ett tag, och jag vill inte ha en pan pizza eller liknande... Finns ju flingor... Kanske äter det.

Lost dags <3

Alltså jag verkligen ogillar när katterna, eller rättare sagt Sonic, springar framför/mellan mina fötter, jag snubblar ju nästan över honom och ibland så råkar jag trampa på honom, hehe...
Katten är inte så smart i alla fall...
Ska äntligen kolla på Lost nu, hinner nog se två avsnitt innan mamma och Rasse kommer hem. När de kommer hem så blir det lax, mums, me like! :D


Electric

I'm electric
I just want to dance
I'm electric
I just want to dance
I wanna be loved by you

Grey's Anatomy

Såg precis klart sista avsnittet av Grey's Anatomy säsong 3, och självklart grät jag, som vanligt.
Jag gråter nog för mycket åt den serien, men ja, det är faktiskt rätt mysigt att sitta och i soffan och gråta åt en tv-serie.
Jag har bara säsong 4 kvar här hemma...
Jag har ju tänkt köpa säsong 4 och 5 av Lost, och jag funderar på att köpa säsong 5 av Grey's Anatomy samtidigt. Det blir ungefär 800 kr så då har jag ju ändå ca 900 kr kvar och jag brukar inte köpa så mycket, så penbgarna borde räcka tills februaris slut.

Jag tror att jag ska ta med mig datorn in i mitt rum nu, lyssna på musik och städa mitt rum.
Sedan ska jag nog kolla på några avsnitt av Lost, hihi.


Krångel

Alltså förut när jag skulle logga in på msn så gick det inte, men sedan så testade jag att logga in på min andra msn och då kunde jag logga in, det var jätteskumt... Sedan stängde jag av datorn, startade den igen, lät den göra den där disk grejsen som den vill göra ibland och sedan när datorn var igång igen så testade jag att logga in och då gick det. Sitter och undrar varför det funkar nu, har det med att jag startade om datorn, eller disk saken, eller hade den funkat om jag hade väntat en stund och sedan försökt logga in igen?
I alla fall så tycker jag inte om skoldatorn, den bara krånglar hela tiden....

Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy, har bara de två avsnitt av säsong tre kvar, ooooh.

Le Kid :(

Alltså åååååååååååååååååh, jag blev lite irriterad nyss.
Jag höll på Swingfly, Le Kid och Danny, både Danny och Swingfly gick till final, medan Le Kid som jag tyckte var bäst inte ens gick till andra chansen. Jag ville att Le Kid och Swingfly skulle gå till final, men nej, Le Kid kom inte ens vidare, men Jenny gjorde det, usch.
Aja, Swingfly gick ju i alla fall vidare <3

Melodifestivalen igen

Så då har jag sett de sista fyra låtarna.
Le Kids låt var rätt charmig, och jag gillade deras klädstil, den gula klänningen var söt. Sen Rasmus Viberg var väl okej, fast han lät lite fail under verserna.. Pernilla Anderssons låt var rätt fin, hennes tandlugg var rätt charmig, haha.
Sen Danny var väl rätt så bra. Han påminde om någon men jag kommer inte på vem, typ Channing Tatum.. Om man kollar vissa ansiktsdrag...

Jag tycker nog att Swingfly, Le Kid och Danny var bäst.

Melodifestivalen

Sitter och kollar på Melodifestivalen, alla låtar brkar alltid vara så kassa...
Jag gillade inte första låten, Swingfly och Jenny var väl okej, fast jag störde mig på Jennys dans, haha.
Sen Jonas nu är väl okej, lite små störig röst...
Får se vad jag tycker om resten av låtarna, Danny kan nog vara bra, får hoppas att han är det.

Stressig morgon

Var i stan med Emelie, Becca, Sara och Rasmus idag. jag åkte klockan tio och var hemma halv sex, så vi var borta längre än vad jag hade förväntat mig.
Jag hade i alla fall väldigt kul, men hade en dålig start på dagen.
Jag skulle gå till bussen 9.50, eller egentligen tänkte jag gå till centrum vid halv och ladda busskortet och hoppa på där, men jag vaknade först 9.40.
Jag trodde verkligen att jag skulle missa bussen.
Men jag hann faktiskt att tvätta håret, klä på mig, blåsa håret lite, hämta vatten, gå ut, springa tillbaka för att hämta mobilen, och sedan äntligen komma till busshållplatsen där det redan var 3 personer så då var jag säker på att jag inte hade missat bussen i alla fall.
Så det var en stressig morgon. Jag hann ju inte äta och jag åt aldrig i stan så jag ska väl ta en pan pizza nu, är hungrig som en varg!Stay close, don't go

If you leave me tonight,
I'll wake up alone,
Don't tell me I will make it on my own.
Don't leave me tonight,
This heart of stone will sink 'til it dies,
If you leave me tonight.
If you leave me tonight,
I'll wake up alone,
Don't tell me I will make it on my own.
Don't leave me tonight,
This heart of stone will sink 'til it dies,
If you leave me tonight.

Vampyrer suger

Nu blir det Vampyrer Suger och chips och dipp, mums!

"You know who we are, don't you?"
"You're the Black Eyed Peas?"
"Why does everyone always think we're the Black Eyed Peas?!"
<3

Nån annan inom mig

Alltså mina matte anteckningar är alltid så himla vackra, jag sitter alltid och skriver massa annat innan eller medan jag arbeter. Fint va?
Denna meningen fastnade i mitt huvud imorse, den är från Gyllene Tider - Jag Borde Förstås Vetat Bättre <3


Ingen balans

Jag har så himla bra balans ibland. Medan jag lagade mat nyss så lyssnade jag på bl.a BWO - You're Not Alone och dansade till den, snurraade runt och så, och då tappa jag balansen och skutta lite åt sidan.
Jag är så glad att ingen ser mig när jag dansar, fast vad vet jag, jag dansade i köket så om någon kollade upp mot vårt fnster så skulle de kunnat se mig. Men jag tror inte att det är så många som kollar upp hit.

Fick precis hicka, hatar hicka </3

Skillnad

Mina händer är mobbade, den vänstra är varm och go medan den högra är iskall.
Om jag lägger det i tur och ordning vid min hals så är det väldigt stor skillnad kan jag berätta för er. Jag skulle behöva mina vantar, men jag orkar inte hämta dem, jag ligger så bekvämt insvept i filten i soffan ju.

Två lager

Det känns lite mobbat att jag har min blåa cardigan över min svarta, men det är så kallt ju så det är skönt med två cardigans. Jag vet inte om det verkligen är kallt eller om det bara är något fel på mig, jag fryser nästan jämt när jag är här hemma...

Nu ska jag äntligen börja kolla på Garden State, mamma kom hem förut så jag orkade inte kolla just då och hon ville låna datorn lite. Ska vira in mig i en filt och sedan njuta av filmen.
Ikväll blir det chips och dipp framför en bra film eller Grey's Anatomy eller Lost, hihi.


Beslutångest

Jag ska nog sätta mig i soffan och kolla på film, men jag vet inte vilken jag ska se...
Jag vill antingen se The Client, Billy Elliot, Coyote Ugly, Garden State, My Sisters Keeper, The Blind Side, Vampyrer Suger, Life As We Know It och Switch. Det finns ingen text på The Client, Billy Elliot, Coyote Ugly, Life As We Know It och Switch, och Coyote Ugly verkar inte ens funka *snyft*.
Det hade ju varit enklast att se någon av filmerna med text, men jag har ju redan sett The Client och Billy Elliot, och det var visst text på The Client fast bara engelska, så dem kan jag nog ändå förstå. Lättare att vänta med dem utan text tills jag är ensam för de behöver jag inte störa mig på att de andra ger oväsen ifrån sig...

Jag tror jag väljer Garden State, och så ska jag nog se Vampyrer Suger imorgon, hihi.

Sluta tidigt

Alltså nästan varje dag så vaknar jag vid halv sju men somnar om för att jag inte orkar gå upp, och sen vaknar jag nästan alltid vid tio i sju och behöver gå vid halv åtta. Men idag så vaknade jag lite efter sju och behövde stressa extra mycket, och i stressen så glömde jag att vi har idrott på fredagar och glömde ta med mina kläder.
Sen i skolan när jag och Emma skulle till första lektionen så såg vi på TV:n att våran lärare inte var där idag, så för mig var det mest gött att hon inte var det för då slapp jag sitta där och säga varför jag inte var ombytt, hihi.

Eftersom att idrotten var inställd så sklle vi ha hålltimma i ungefär 3 timmar, mellan 11.40 och 14.30, så jag och Emma frågade Birgitta om vi kunde få jobba hemma istället och eftersom att vi båda skickade in sammanfattningen av artiklarna igår så sa hon att det var okej att vi åkte hem om vi bara lånade en roman först. Jag valde Twilight för den har jag redan hemma och har redan läst på svenska så den blir ämndå ganska lätt att läsa. Birgitta är faktiskt ganska bra ibland, störig, men ändå okej....
Var hemma klockan ett istället för fyra-halv fem, ganksa gott :D

Åååh :(

Åååh, det verkar inte som att min andra dator kommer att kunna fixas.
Nicklas säger att minnet går att rädda om hårddisken är hel, och jag vet inte vart hårddisken sitter så  jag vet inte om den blev förstörd av vattnet. Sedan om hårddisken var trasig så fanns det en pytteliten chans att rädda minnet med något program via någon annan dator eller nåt.
Jag kommer bli sjukt deprimerad och hata mig själv om minnet inte går att rädda. När Rasse hade sönder datorn så tänkte jag att jag skulle spara över det viktiga till skoldatorn om den gick att fixa, och när jag fick tillbaka den så la jag aldrig över något, dum som jag är.
Jag vill verkligen inte förlora alla mina dokument och bilder, de dokumenten som jag vill ha kanske inte verkar ett dugg viktiga för någon annan, men de är sjukt viktiga för mig. Jag behöver dem ju, dem är uppmuntrande.

Om sakerna går att rädda så ska jag inte klaga på att jag måste använda skoldatorn hela tiden. Har hellre skoldatorn och mina grejer än köper en ny dator utan mina grejer :(

Lucky

(Tänkte bara säga att jag måste sluta slå mig i själv i pannan, det gör ont...)
And they say…
She's so lucky, she's a star
But she cry, cry, cries in her lonely heart, thinking
If there's nothing missing in my life
Then why do these tears come at night
And they say…
She's so lucky, she's a star
But she cry, cry, cries in her lonely heart, thinking
If there's nothing missing in my life
Then why do these tears come at night

Goda dagars magi

Livet är en komedi för den som tänker
En tragedi för den som känner
Går samma stig med mina vänner
Det spelar ingen roll vad som händer
Det är bara mitt liv o hur jag känner
Pressar min tid o släcker bränder
En tragedi det är så jag känner
Men det spelar ingen roll vad som händer
Livet är en komedi för den som tänker
En tragedi för den som känner
Går samma stig med mina vänner
Det spelar ingen roll vad som händer
Det är bara mitt liv o hur jag känner
Pressar min tid o släcker bränder
En tragedi det är så jag känner
Men det spelar ingen roll vad som händer
<3

Irriterande

Måste bara säga att Rasse går mig på nerverna sometimes...
Typ imorse så gick jag upp tio i sju och väckte honom då, han ska gå till bussen tio över och jag var klar i badrummet vid tio över och sa åt honom att det var dags att gå. Men han satt och åt frukost så nej, han ville äta upp. Jag sa till honom några gånger, sen orkade jag inte bry mig mer, och sedan när klockan var halv åtta när jag skulle gå, då hade han ätit upp, lite seg... Så han missade sin buss och tog samma som mig, och jag antar att han ändå kom i tid, men jag är inte säker för jag vet inte när han börjar.

Sen något som ofta stör mig är att han putter till toadörren så att katterna inte kan komma in till kattbaljan, och att han stänger in katterna i köket för att han inte vill att de ska springa efter honom, och så överreagerar han och flipper ut när katterna kommer efter honom. Han är ju rätt fail när han lockar till sig katterna för att få dem ur vägen, för liksom då tror de att han gillar dem, och det är ju inte den effekten han vill ha.
Men aja, han har ju sina anledningar att vara som han är.

Våg

Något jag saknar hos mamma är en våg. Jag älskar att väga mig, liksom det är kul att se om det händer något med min vikt.
De senaste gångerna jag vägde mig innan vi flyttade så vägde jag runt 50 kg, och idag när jag var hos pappa så passade jag på att väga mig och då vägde jag 52,3 kg, så det har inte hänt så mycket.
Mamma ska nog köpa en våg om hon hittar en som verkar vettig, hihi, då blir jag glader! Eh...

Förut när jag tittade på katterna så fick de mig att tänka på hästar, HAHAHA <3 Eh nje, det var inte särskilt kul, men aja...
Måste bara säga att det snart är ett år sedan vi flyttade, ca en och en halv månad kvar tills det har gått ett år. Vart tar tiden vägen egentligen?

Pappas våg ser ungefär ut dom den på bilden...

Engelskan

När jag hade skrivit klart sammanfattningen om engelska artikeln så blev det exakt 150 ord, haha.
Fast sen ändrade jag om sista meningen och då blev det 156 ord. Jag är inte helt säker på att den är klar, jag ska nog be någon att läsa igenom den sen och be om en åsikt.
Jag tycker att det låter rätt bra, men jag vill ändå att någon ska läsa igenom den och säga om något låter lite konstigt.

Bedövningen verkar ha släppt helt nu i alla fall, gött!

Ord

Haha, jag har precis skrivit första meningen i min sammanfattning av engelska artikeln, och det blev 25 ord, bara 125 kvar ;)


Bedövningen

Nu är det en timma sedan jag fick gå hem från tandläkaren så jag tycker det är dags för bedövningen att släppa.
Jag vill äta men jag "vågar inte" om den ska vara bedövad, lagom kul att råka bita sig själv. Jag är hungrig för jag åt ingen lunch i skolan och åt ingen frukost heller, men jag åt i alla fall en baguette mellan matten och hälsopedagogiken. Bedövningen känns verkligen hemsk, den är hur obehaglig som helst.

Måste bara säga att matte provet som vi hade imorse gick nog åt skogen, G var 8 poäng så förhoppningsvis fick jag G...
Nu ska jag försöka skriva klart engelska uppgiften där jag ska sammanfatta en artikel, ska bli ungefär 150 ord...
Den ska vara inne senast ikväll klockan 23.55, känns väldigt fail att den ska vara inne idag istället för typ imorgon eller igår, liksom vi har lektioner på onsdagar och fredagar så det känns vettigast att ha inlämingar på någon av dagarna då man faktiskt har lektion... Men aja...

Tandläkarbesök

Jag känner mig lite fuskig när jag var hemma klockan ett medan vissa av mina vänner slutar efter fyra, mohaha.
Fast det känns inte lika fuskigt när jag egentligen inte var hemma... Jag var ju hos pappa och väntade på att klockan skulle bli halv två så att jag kunde gå till tandläkaren och få mitt hål fixat.

Tandläkarbesökt gick faktist väldigt fort... Tycker inte direkt att det tog mycket mer tid än en vanlig undersökning, och Magnus, tandläkaren, lagade ju ändå ett hål...
Bedövningen känns helt förjävlig. Jag skulle ju få framtanden fixad så min överläpp, mest på vänster sida, bedövades, och det värsta är att även en del av näsan är bedövad och det kittlar jätte obehagligt. Och även tänderna känns helt skumt...

Jag fattar inte direkt varför det gör ont att borra i tänderna... Liksom det känns inte som att tänderna riktigt tillhör kroppen... Men ja, det var i alla fall väldigt obehaligt när Magnus borrade i tanden, men det andra kändes knappt.
Det värsta med besöket var att Magnus sa att jag ska vara försiktig med att dricka massa juice, jag älskar ju min juice! Tycker att juice är mycket bättre än kolsyrade drickor, men Magnus sa att kranvatten är det bästa att dricka, men kul att leva på kranvatten, speciellt när det inte ens alltid blir kallt...

Fail <3

Jag typ spammar bloggen idag och jag gillar att ta failiga bilder.
Nu ska jag i alla fall kolla på Grey's Anatomy och försöka plugga lite matte...


FFML

Sitter inne på FanFörMittLiv och läser massa av "inläggen". Vissa är väl sorgliga medan andra bara är hur fail som helst, lite underhållande att läsa i alla fall.

"Idag blev jag antastad på jobbet. Antastaren i fråga är 6 år och ska lära sig simma, jag är simlärare. Det sorgliga i historien är att han är den första som har rört mina tuttar på evigheter, och han gjorde det i panik för han trodde att han skulle drunkna. FFML"

"Idag kom jag på att den största anledningen till att jag faktiskt längtar efter min födelsedag är för att jag längtar efter att se vilka och hur många som skriver grattis till mig på Facebook. FFML"
(Hahaha, samma sak var en av få anledningar till att jag längtade till min födelsedag...)

"Idag fick jag reda på att min flickvän, som jag inte haft sex med på flera månader för att hon inte har något lust, regelbundet onanerar när vi inte är tillsammans. Själv har jag har haft onaniförbud under hela denna period då hon tror att jag tänker på någon annan när jag onanerar. FFML"

"Idag fick jag reda på, via facebook, att min expojkvän har en ny flickvän. Vi gjorde slut för 2 dagar sedan, deras officiella årsdag inträffade för 2 veckor sedan. Förresten, glömde jag nämna att en vän till mig dog i en bilolycka i helgen? FFML"

"Idag hade jag sex med min pojkvän. Under själva akten sa han "jag älskar dig", vilket han aldrig sagt innan. Efteråt frågade jag han om det. "Ja,man säger dumma saker när man knullar" fick jag som svar. FFML"

"Idag insåg jag att min familj är jätterik, jag är snygg, alla kommer på mina fester, jag har ett jobb där jag får bra betalt fastän att jag är ung, jag spelar gitarr och kommer kunna försörja mig på det i framtiden. Synd bara att allt detta är i The Sims 3. FFML"

Trög bror

För en stund sen ringde mamma och ville att jag skulle fråga Rasse om han hade badat med klassen idag och att jag skulle hänga upp hans hundduk om han hade använt den.
Jag gick in till honom nyss och låg ju typ och sov, så jag tände lampanoch frågade "Badade du idag?", fick inget svar, ställde frågan ca 10 gånger till utan att få något svar, sa "du kan väl svara på frågan" och då typ hummade han och jag upprepade frågan igen, utan att få något svar! Höjde rösten och ställde frågan igen och tror att jag fick ett svar. Eller så frågade jag vart handduken var och då slängde han sin väska till mig, och sedan somnade han om...

Trög bror eller?

Smiley humör

Om jag skulle beskriva mitt humör i smileys just nu så skulle det se ut såhär:

:'(
:@
:S
x_x

Och det finns inga fiskbullar, och då blir ännu mer såhär:
:'(


Städa?

Alltså jag verkligen hatar när mamma tjatar om och om och om igen om att jag måste städa mitt rum.
Liksom det är mitt rum så jag vet redan att det är sjukt stökigt och det är ju inte direkt så att jag tycker att rummet är vackert när det ser ut som att någon har släppt en bomb här inne, men liksom det hjälper verkligen inte att mamma tjatar, jag blir bara irriterad av det.
Jag märkte redan för länge sedan att det började bli stökigt, men jag orkade inte göra något åt det, och nu ser det väl 10 gånger värre ut och jag har planer på att städa, men städningen är ju lättast när man är på humör för att städa.
Jag plockade bort lite skräp och smutskläder förut innan jag åkte till skolan, och jag tror att jag ska fixa lite om en stund, jag måste bara bli lite glad innan....

Piss dator

Alltså jag kommer bli deprimerad av att sitta vid skoldatorn, den är så himla efterbliven och trög...
Hoppas att min andra dator blir fixad snart så att jag kan börja använda den igen, och då kommer jag vara hur försiktig som helst med den!
Tror att det borde vara lätt att fixa den, men jag jobbar inte med sånt så jag vet inte vad som är lätt och vad som är svårt att laga.

För en liten stund sen ville jag kasta ut datorn genom fönstret och stampa på den och lite så, men för tillfället så funkar den väl bra...

Stress

Lite charmigt att jag och Emma sitter uppe i biblioteket vid väggen av galler, och förut skulle läraren Draca gå förbi där utanför och så kollade jag på honom och då gick han fram till gallret och började banka på det och lät som en galning, haha. Han är så jävla underbar!

Jag trodde nästan att jag skulle missa bussen imorse. Jag plockade bort lite smutskläder och skräp i rummet och sedan när jag stod vid sängen så såg jag att klockan var 9.50 och bussen går 9.57, så jag fick lite panik...
Även om jag hade bråttom så tog jag på mig örhängen, lite fail...
Jag glömde att sminka mig... Och det var först i bussen när vi skulle ställa oss upp som jag märkte att jag var osminkad, såg det nämnligen i iPhone skärmen. Det roliga är att jag inte känner mig osminkad...


Tankar

Alltså det stör mig att jag har så bra minne om öndiga saker och att jag är så långsint om vissa saker.
Liksom okej, det kan vara rätt kul att komma ihåg massa saker och lägga märke till likheter, olikheter och förändringar, och det kan vara rätt bra att komma ihåg namn och utseenden, men det är rätt störande när jag kommer ihåg saker som ingen annan kommer ihåg.
Och det är ju inte så kul om man kommer ihåg någon och den inte kommer ihåg en själv...

Och det är inte så kul att vara långsint heller. Då syftar jag mest på att jag kan ha lätt för att komma ihåg gamla händelser och svårt för att sluta störa mig på dem. Eller om jag var ledsen för någon grej för ett tag sedan och tänker på det senare så skulle jag kunna bli ledsen igen.
Saker jag stör mig på mest är skoluppgifter som inte har gått lika bra som jag önskat. T.ex svenska krönikan och engelska glosförhöret. Krönikan stör jag mig på eftersom att jag tyckte den var jättebra men fick bara G på den och läraren kunde ju inte ens förklara hur han tänkte när han satte betyget. Och glosförhöret gick ju bra, jag hade ju 4 eller 6 fel, men jag var så säker på att jag hade haft alla rätt om vi hade översatt dem från svenska till engelska.
Liksom varför ska det vara så svårt att bara glömma det???

Det kan ju inte vara särskilt bra att gå och störa sig på samma sak i flera veckor, månader eller mer.

Stökigt

Aaaah, tror det är dags att städa mitt rum, eller vad säger ni?
Tänk er liksom att jag sitter i soffan precis nu, jag är lite omringad av kläder skulle jag vilja påstå.
Hehehehe.


Intresseklubben antecknar

Aaah, dags att sova nu då. Hade tänkt gå och lägga mig tidigare egentligen, men jag kollade på Criminal Minds och det slutade precis... Dock så är min engelska inställd imorgon så jag får lite sovmorgon, hihi.
Hyfsat seg skoldag imorgon, men det är bara att stå ut...
(Har handlat för 620 kr idag, oooh... och ska ju beställa Lost säsong 4 och 5, vilket blir ungefär 500 kr, så då har jag nog runt omkring 1500 kr sen, vet inte riktigt hur mycket jag har i plånboken men tror nog att summan blev ungefär 1500 kr, hehe, intresseklubben antecknar?!?)

Winter Fails 2011

Detta klippet, och flera andra, kollade vi på i slutet av BF lektionen.
Första snöraset vid 1:26 är ju typ läskigt, liksom kul att stå där nere på marken, och andra är ju bara helt fail, haha...
Sen alla bilar som inte kan stanna för att det är så halt, vid 2:33 och framåt, är ju nästan hemskt. Kan ju inte vara särskilt kul att inte kunna få stopp på bilen O_o
Det roligaste i klippet är vid 4:44, ni måste se det, hihi <3


Nya kläder

Var i stan med Emma idag. Jag köpte ett linne för 99 kr på Cubus och en cardigan och en tröja, 199 kr st, på Gina Tricot. (Jag köpte även lite godis, men det behöver ju ingen veta.)
Aaah, bilderna i spegeln är mobbade, men aja.


Flummiga nattbilder

Aaaah, jag kan inte hjälpa att jag blir flummig framåt natten.
Och det är Rasmus fel att jag skriver aaaah hela tiden...
Gillar munnen på femte bilden, den var väl go?


RSS 2.0