Frilla

Hampe gav mig en sexig frilla med huvudkliaren... Sen fick jag en ännu sexigare frilla men den tog jag inte kort på för Hampe spelar spel på min mobil...

Typ fågelbo?


Groda?

Alltså jag, mamma, Jocke och Hampe är rätt efterblivna vid matbordet... Vi säger massa konstigheter och pratar om minnen och asgarvar. Vi åt ju tacos för en liten stund sen och det trillade ut en gurka ur Jockes bröd och alltså mamma blev livrädd för att hon trodde att det var en grodda som hoppade in genom fönstret, haha, liksom visst mamma, en grodda hoppade in genom vårt fönster när vi bor på andra våningen, hahahaha. Och sen pratade vi om målaren som är utländsk och han var på väg mot vår lägenhet och så sa jag "Åk tillbaka till ditt land!" och precis efter det så vände han och gick tillbaka, hahaha, perfekt tajming, jag har pondus alltså.
Och haha, jag tittade precis på 100 Höjdare avsnittet när de är i Skepplanda för att Emma sa att hon var med i det, och det är ju typ från 2007 när vi gick i sjuan eller nåt och de stannade bussen för att fråga om vägen så förutom Emma så ser man även Alexandra, Amanda, Jonte och Emil som jag gick med i ettan till sexan/nian och några andra som också gick på min skola, haha, alla är så småååå. Och det är sjukt kul att de frågar om de kan få skjuts till Lennart för det var bara några få meter till Lennart från busshållplatsen, hahaha.
Här är klippet, Skepplanda delen börjar vid 23:23. Haha, jag undrar om det är typ Jonte som säger att Lennart bor vid "pizzagrejset"... Han ställer sig i alla fall upp och viftar med armen, haha.


Mmmmm

Nu har jag tittat på de fyra första Lost avsnitten, hihi, och det blir tacos snart, mums mums mums! Jag är hungrig och jag älskar tacos, mmmmm. Haha, jag känner att jag inte har något särskilt att säga... Jag är bara överdrivet hungrig och tycker att maten ska bli klar nu. Den är säkert klar när som helst... Jocke är i alla fall här nu, han skulle komma hit idag, så det så.

Aja, jag går nog till köket nu och väntar... Ni får två superfina bilder på mig som jag tog i december, den andra är väldigt vacker.

Avsnitt ett

Jag sitter och tittar på Lost, hihi. Första avsnittet är så himla bra, och Greg Grunberg är ju med i det avsnittet... Han är piloten och han har ju rollen som Matt i Heroes. Jag satt och tänkte att det var fail att jag inte har lagt märke till det tidigare men han är ju bara med i typ ett avsnitt och jag började kolla på Heroes långt efter att jag började titta på Lost, så ah, det är ju inte ett dugg konstigt att jag inte har lagt märke till det, haha. Men åh, Greg är även med i TV-serien Alias, jag vill ju se den. Även David Anders är med där och han är ju också med i Heroes, haha.
Aja, det är ca 10 minuter kvar av avsnittet så jag ska fortsätta kolla, och jag hade åtminstone tänkt se 3 avsnitt till sen. Och alltså det är ju 8 månader sedan jag såg första Lost avsnittet för första gången och det känns inte som att det var så länge sedan...

Detta är ju helt klart bästa bilden från första avsnittet, eller ah, från hela serien, Locke <3 Med jag måste bara säga att det är lite tråkigt att jag redan vet vilka som kommer dö, jag blir ju ledsen bara av att tänka på att vissa personer kommer dö :(

Funny

Haha, ååååh, jag glömde att nämna en kul grej i förra inlägget. En stund efter att Ledarskap inom Lek och Idrott lektionen började idag så kom en tjej från tvåan in i vårat klassrum och så bad hon om ursäkt för att hon var sen, och alltså hon tittade på oss andra när hon kom in men ändå dröjde det en liten stund innan hon insåg att det var fel klass, hahahaha. Det var så himla fail, redan när hon öppnade dörren så borde hon väl ha sett att det var fel lärare och inte en enda person från hennes klass, hahaha. Hennes klass skulle egentligen varit i vår sal men vi bytte så hon gick ju inte fel, men ah, det var så himla kul att det dröjde innan hon såg att vi inte var hennes klass, hahaha.
Aja, nog om det. Jag har precis suttit och räknat hur många inlägg jag har skrivit under denna månaden och det blev totalt 175 med detta... Det var typ många, hehe... Och jag har skrivit totalt 2157 inlägg sen jag startade bloggen i slutet av september 2009, hehe. Det blev typ 93 inlägg/månaden... Fast det verkar inte som att jag skrev ett enda inlägg i februari eller juli 2010 och jag har ju uppdaterat mycket mer de senaste månaderna. 
Well well, jag tror inte att någon direkt bryr sig så jag ska sluta babbla och starta TV:n, jag ska se om första Lost säsongen, woho.

Skum bild från imorse... Osminkad chey.

Min skoldag

Det är rätt gött att vara hemma redan nu vid tolv, speciellt när alla ens vänner fortfarande är kvar i skolan, höhö, skadeglädje eller nåt. Men ah, jag får väl ta och hitta på något, typ titta på film eller någon TV-serie... Jag vill se 2012 och Day After Tomorrow, dem är ju bäst.
Skoldagen har i alla fall varit bra. Först hade vi samhällskunskap och Draca är så jävla kul ibland, han pratade normalt nästan hela lektion förutom typ en gång då han skrek helt spontant. Både jag och Emma rykte till och jag är säker på att några av de andra också gjorde det, haha. Vi ska i alla fall jobba med källkritik, förhoppningsvis blir det kul, jag har ju inte varit så överförtjust i källkritiksuppgifterna som vi har fått i andra ämnen men jag tyckte att genomgången idag var intressant.
Sen efter det så hade vi Ledarskap inom Lek och Idrott och då körde vi kubb. Mitt lag (Emma, Johan, Emil, Amanda och Susanna) förlorade alla tre gånger, wääääh. Första gången så vann de andra "normalt", andra gången så skulle Johan kasta iväg en av kuberna som de andra hade vält och så kastade han bakåt utan att titta och sköt ner kungen, haha... Och tredje gången så förlorade vi för att vi missade kungen... Det är ju rätt fult att de andra vinner bara för att man inte slår ner kungen i samma omgång som man slår ner den sista kuben, liksom om de andra har massa kuber kvar att slå ner så borde de ju inte kunna vinna, men aja. Och Johanna var lite störig ena omgången, hon kastade sin pinne rakt i vattenpölen, med mening antar jag... Och jag hämtade den och tänkte kasta med den men Emil tyckte att vi skulle byta, haha, jag kanske ville ha den blöta pinnen... Haha, nee, det ville jag inte.
Aja, sen åt vi lunch och sen åkte vi hem, och nu sitter jag här och pillade just sönder min ena nagel, DOH!

Onsdag morgon

Godmorgon, kort dag idag, 8.25 till 10.55, me like! Men just nu fryser jag... Fönstret är öppet och jag har bara linne på mig just nu, hum. Jag ska i alla fall gå om 30 minuter så jag ska väl gå och torka håret och äta en skorpa eller nåt, haha. Och jag måste ta på min cardigan, det är ju inte särskilt smart att sitta här och frysa vid fönstret.
Och i Yours, Mine and Ours så sjunger de "Go Kelly! Go Kelly! The other team is smelly! They're quaking like they're jelly! We got sisters from New Delhi!" vid fotbollen och jag har den meningen på hjärnan...

All the girls and the boys and people making noises

Haha, det lät som att det var catfight ute på parkeringen, jag hörde åtminstone en katt som jama väldigt mycket. Men jag tittade på Yours, Mine and Ours förut, det var ju inte ens länge sedan jag senast såg den, haha. Men den är ju så bra, den är lika bra varje gång och jag gråter alltid på samma ställe, hahahaha. Och jag älskar den där låten som är med i början av festen, den i klippet här nedanför. Men aja, jag börjar tidigt imorgon så jag tänkte gå och lägga mig alldeles strax... Jag ska bara ta bort mitt nagellack (och kanske måla nytt) och ta fram kläder... 


R.I.P

Alltså det är konstigt hur främande människors död kan påverka en så mycket...  Det var ju en 15 årig kille, Johan, som dog under en crosstävling i förrgår och jag läste om det precis på Facebook och såg några klipp och jag kunde inte låta bli att gråta. Det är så hemskt när folk dör, speciellt när de är så unga, det är liksom inte rätt.
Här på Facebook står det lite om händelsen, och självklart "måste" man ju delta!
R.I.P.


Lite om min dag

Hellu, dagen har väl varit okej. På BoF lektionen så gjorde vi en grej som vi har gjort tidigare... Man ska typ skriva ner intressen, färdigheter, behov och något mer, och sen ska man måla ett träd och skriva in sakerna där, mina träd blir alltid jättefula. Sen tittade vi även på en dokumentär om fyra förståndshandikappade personer, De Fyras Gäng, och den var väl rätt charmig, förståndshandikappade personer kan vara rätt gulliga. Sen skulle vi även skriva någon grej om filmen, jag skrev två A4 sidor ungefär, lite mindre kanske, på 20 minuter eller nåt sånt...
Sen var det lunch och kycklingen i pastasalladen var lite konstig, typ seg... Jag åt inte särskilt mycket och jag ville ju verkligen ha den maten :( Efter lunchen så var det dags för Ledarskap Inom Lek Och Idrott och vi blev indelade i grupper och vi skulle planera en lek och genomföra den... Asil och Johanna gjorde någon "Kom alla mina får" variant där de stod några meter ifrån varandra och så sa den ena personen ett djur och så skulle vi härma det djuret och gå till den andra personen... Vi var ute i korridorren, som tur var det inte så många som såg oss men de som såg oss undrade nog vad vi höll på med, haha.
Men dagen gick ändå ganska fort även om det var två bajslånga lektioner... Och Emma och Sandrorna åt glass på McDonalds och en av killarna som jobbar där har typ manboobs, hahahaha.

Aja, jag ska väl kolla om jag hittar något att äta och sen ska jag nog kolla på en film eller nåt, och jag ser fram emot morgondagen, jag slutar ju redan klockan 10.55, hihi.
Och här är typ världens sämsta bild på personerna från De Fyras Gäng.

Några stjärnor som barn

Alltså jag älskar de där "Stjärnorna som barn" sakerna på MSN, det är kul att se bilder på kändisarna från när de var små och att försöka gissa vilka de är. Jag gjorde precis denna. Jag hade 4 fel så jag måste ha haft typ 12 rätt eller nåt, och jag hade rätt på alla fem på första bilden, alltså bilden här nedanför, hihi. Fyra av fem på bilden är ju super enkla, det var bara rödtotten som jag hade lite problem med, men sen kom jag på vem hon var också :D
Men jag hade fel på nummer 4, 10, 20 och 32, ni får väl ta reda på om ni är bättre än mig ;)


Trööööööööööööööööött

Blöööö, dagen har bara börjat och jag sitter redan och sjunger på Fest Hos Mange, ååååh. Och jag är hungrig, jag måste äta, men det finns ju inget gott att äta, sicket dilemma. Men som jag sa igår så blir det pasta/kycklingsallad till lunch idag och usch, jag måste sluta tänka på det för jag börjar snart dregla, hahaha. Men åh, det är så gott, det är typ min favoriträtt i skolan, jag kan äta hur mycket som helst, hihi.
Men blä, jag ser inte fram emot dagen... Jag börjar 9.30 och slutar 14.55... Har bara två lektioner... Första lektionen är två timmar och 20 minuter och den andra är två timmar och 15 minuter.... Usch, jag hatar långa lektioner och vi på BF har få lektioner men de är bajs långa och typ SP har massa lektioner men deras lektioner är korta, det är ju orättvist. Jag hade hellre haft kortare lektioner...
Aja, jag måste äta och torka håret...

Mange, Mange, Mange

Jag blir galen på Fest Hos Mange-låten, jag har den på hjärnan och sitter och sjunger den och håller på. Jag sjung den ute i vardagsrummet i en stund nyss, stackars mamma som behövde höra allt... Men ibland bytte jag ut Mange till Sonic och Yoshi, och de ville inte gå på fest hos sig själva... Dumma katter... Sen bytte jag ut meningen till "Pussa på katten" men katterna ville inte pussas... Jag är lite flummig... Jag är typ lika mongo som tjejen i klippet som jag la ut igår men jag vägrar att filma mig själv och lägga ut det, jag hade skämts ihjäl, hehe.
Aja, lyssna på Fest Hos Mange nu och få den på hjärnan!

DE E FEST NUUUU, HOS MANGE MANGE MANGE </3

Blond

Alltså, hahahahaha. Sandra skrev nyss "Fy f*n va Maria montazami e blond!" på Facebook och jag och Maria hade ju kunnat starta en klubb för när jag läste statusen så trodde jag att Sandra syftade på Marias hårfärg, hahahahaha. Jag är lite trög idag...


17.54

Jag måste bara säga att det är jävligt segt att klockan är 18.00 alldeles strax... Liksom det känns som att klockan borde vara 12 eller nåt bara för att jag har haft så lite lektioner... Och jag vill inte ha hela den här sovmorgonen på måndagar, jag hade hellre börjat 8.25 och slutat vid 11.00 som på onsdagar... Fast det är ju studietid på måndagar så då hade vi ändå inte slutat vid 11 egentligen, hehe... Men ändåååå.
Aja, jag skulle ju fixa nudlar... Jag är verkligen bra att göra grejerna som jag säger att jag ska göra, jag är helt enkelt bäst.

FEST HOS MANGE

Alltså det är ju trevligt att komma hem... Först slog jag i rumpan i elementet (jag vet inte hur jag lyckades men det gjorde ont...) och sen skulle jag hämta min cola i kylskåpet och nån jävel hade druckit upp den... Imorse så stod det en öppnad cola vid mjölken och så var det två oöppnade i dörren och jag tog en av dem, drack någon klunk och ställde flaskan längst ner och när jag kom hem så fanns det bara en flaska i hela kylskåpet och den var halvfull... Någon har druckit mycket cola sen jag drog...
Och jag började sjunga Fest Hos Mange i skolan och nu har jag börjat igen, den är jobbig... Och vi hade vår första lektion med Draca och han var rolig som vanligt. Sen fick vi prova studentmössor och det var jävligt segt, och alltså min mössa lär kosta 700 kr om jag inte ändrar den, jävligt dyrt för en mössa som man använder en gång...
Aja, jag ska nog fixa nudlar för jag har knappt ätit på hela dagen... Jag åt chips imorse och så fick jag några Polly av Emma runt ett eller nåt, det är allt jag har ätit, grattis till mig.

Boring...

Minnesanteckning till nästa måndag: Gå inte upp klockan 8.00 om du inte har något att göra, förutom att fixa dig, innan du ska gå till bussen.
Jag gick upp vid åtta idag och jag ska åka vid tolv, alltså om ungefär en timma, och jag har inget att göra och jag har bajstråkigt. Jag sitter bara och väntar på att klockan ska bli tolv så att jag kan gå härifrån, kul? Nej. Och min skoldator har damp, den vill inte stänga av sig... Det står bara att Windows avslutas och det har stått det i en stund nu... Det är inte första gången det händer...
Aja, jag ska försöka hitta på något nu, önska mig lycka till, haha.

Fin bild jag precis gjorde i PhotoFiltre, hahaha.

Sovmorgon

Hellu, jag har sovmorgooooon. Medan mina vänner i andra klasser börjar vid halv nio och halv tio och liknande så behöver inte jag åka förens klockan tolv, höhö. Min första lektion börjar 14.00 men innan är det ju studietid och jag och Emma ska arbeta lite under den tiden. Men det är lite störigt att sluta 16.40 för det verkar som att rätt många slutar då, typ halva skolan, hmmmm.
Jag var i alla fall fail förut, jag letade efter min Tokio Hotel tröja och sprang runt lite hit och dit och kollade på samma ställen två gånger men hittade den ändå inte. Sedan frågade jag mamma om hon visste vart den var och hon bara "Ja, den ligger nere på hatthyllan"... Vafan gjorde den där nere undrade jag då och sprang och hämtade den, jag måste ha lagt den där häromdagen när jag letade efter katten eller nåt, vem vet....
Aja, jag är hungrig så jag ska fixa något att äta, och sedan vet jag inte vad jag ska göra... Och vi ni vad? Imorgon blir det pasta/kycklingsallad till lunch i skolan, MUMS!

Mongo

Nu har jag kollat klart på Veronica Mars och målat naglarna, och pillat runt lite... Det fick bli vitt nagellack med rosa graffiti nagellack över, hihi. Jag måste ta bort det som kom utanför men jag orkar inte göra det just nuuuu.Jag e mongo, du e också mongo
Vi bor i ett cykelförråd i KorpilomboloMen haha, jag lyssnade precis på Tunnan och Moroten på Yotube och hittade detta klippet och jag måste hålla med om att hon är mongo, men jag gillar henne ändå... Jag gillar när hon letar efter mobilen och springer runt stolen, hahaha, ser ju väldigt nödvändigt ut :D

Hum

Nu har jag bara två avsnitt kvar av andra Veronica Mars säsongen, oooh. Jag tänkte kolla på dem nu och sen ska jag nog fixa naglarna... Sedan efter det så vet jag inte vad jag ska hitta på, jag skulle vilja se första Lost säsongen igen men det är liksom 24 avsnitt i den säsongen så det kanske är bättre att se klart de tre säsongerna jag har kvar av Veronica Mars och Heroes först... Men ah, jag vet inte, jag vill ju inte att de serierna ska ta slut för fort så det kanske är lika bra att ta en paus och börja se Lost igen...
Aja, vi får väl se hur jag gör. Jag kanske läser istället för att titta på mer TV ;)

Jag posade lite med Yoshi nyss, haha. Han ser typ liten ut på bilderna ju.

Nee

Haha, fiiiiiint.
Not.Hm

Jag gick upp lite innan tolv idag... Fast jag vaknade vid halv nio men somnade om, och det störiga var att jag tänkte att helgen går överdrivet fort, och somnade jag om och sov bort några extra timmar så att helgen blev kortare, doh! Fast man kan ju nästan säga att min helg varar i tre dagar för om jag hinner med tre-bussen på fredagar så är jag hemma vid halv fyra och jag börjar tidigast 12.00 på måndagar, höhö.
Men ah, jag vet inte vad jag ska göra idag, jag åt ju ingen riktig mat igår så jag borde kanske börja med att äta något... Jag ska fixa nudlar eller nåt, det är väl inte det bästa men jag brukar ju i alla fall äta upp allt för det mesta.

Katterna gillar att håra ner min stol, jag tog bort massa hår nu och fick en jättestor hårboll och det är fortfarande katthår kvar på stolen...

Ny header?

Haha, jag bytte precis header, det ser värsta skumt ut.  Jag vet inte om jag ska ha kvar det så, vi får väl se helt enkelt. Det blev typ för mycket rosa, haha.Slarver

Nu har Poseidon börjat och jag måste bara säga att jag tycker att Kurt Russel är lite lik Patrick Swayze ibland... Det stör mig... Men jag gillar att Fergie är med i filmen.
Men vet ni en sak, klockan är halv elva och jag har inte ätit något idag... Eller jag har ätit några chokladbollar, chips och lite choklad, men ingen riktig mat... Jag förstår inte hur jag klarar av att vara uppe i mer än 12 timmar utan att äta någon riktig mat... Eller hur jag klarar av att vara uppe i mer än 12 timmar utan att äta särskilt mycket alls...
Aja, jag ska titta på filmen nu och när det blir reklam så ska jag fixa kaffe...


Now you know

Okej, jag sökte precis på "26 augusti 2011 nödinge polis" på Google för att se om jag kunde hitta något om gårdagen och jag hittade polisens hemsida och deras sammfattning av händelser inom Västra Götaland igår, och där hittade jag detta: 

"11.15 Ale, bråk på socialkontor och narkotikabrott
På socialkontoret Södra Klöverstigen i Nödinge uppträder en stökig man som gapar och skriker samt kastar saker omkring sig. En ruta uppges vara söndersparkad. Mannen kan vara påverkad av GHB och finns nu vid Ale gymnasium. Ambulanspersonal och en ledig polisman har mannen under uppsikt. Flera polispatruller på väg till platsen. Mannen visar tydliga tecken på drogpåverkan och medtas för provtagning. En anmälan om skadegörelse upprättas."

Så, då vet vi vad som hände utanför skolan igår då. När jag berättade om händelsen för mamma igår så trodde hon att det handlade om narkotika eller nåt och hon kan ha haft rätt, haha. Men jag stör mig på att det inte står något om händelsen vid bilskroten... Jag vet ju typ vad som hände men det känns ju ändå fult att det inte ens nämns...
Jag har i alla fall tittat på fyra avsnitt av Veronica Mars nu och Michael Cera var med i avsnitt 16 (säsong 2), han ser ut som ett stort barn, haha. Och jag måste bara säga att Sheriff Lamb är en uppblåst idiot, men jag gillar honom ändå, han är ju het ;) Hahahaha.


Film?

Nu är jag klar med mitt chokladbolls bakande. Det var värsta krångligt, pärlsockret ville inte fastna och det flög åt flera olika håll för att jag var lite våldsam... Jag tänkte i alla fall fixa mig, jag bakade nämligen iklädd mitt nattlinne, och jag har fortfarande inte ätit även om jag vaknade vid nio så jag borde äta något... Och sen ska jag titta på Veronica Mars, yey.
Men jag var inne på TV.nu och det kommer ju typ massa bra filmer ikväll. Klockan 20.00 så visar de Chasing Liberty på trean och alltså precis som med SWAT så tycker jag att den visas hyfsat ofta men skillnaden är att jag har SWAT på min externa hårddisk och kan se den när som helst medan jag bara kan se Chasing Liberty när den visas på TV... Den finns inte på Cdon, fast SWAT fanns inte heller fast de har typ uppföljaren eller nåt, fail...
Men i alla fall, efter Chasing Liberty så visar trean Poseidon och jag såg den tillsammans med Emma och Nicklas förra sommaren och jag vill se den igen för den var bra, hihi. De visar även Ett Småkryps Liv på Disney Channel klockan 19.00 och jag kan inte se den :( Jag såg den på bio med mamma och Jocke när jag var mindre och jag minns när man fick såna leksaker på McDonalds, haha. Sen kommer de massa andra bra filmer och filmer som verkar bra men vissa kan jag inte se för de krockar med de andra två och vissa vet jag inte om jag orkar se, vi märker det sen.


Skumt

Okej... Jag stängde av datorn efter att jag skrev förra inlägget och då hade jag inga kommentarer och bara en unik besökare, och nu när jag startade datorn och loggade in för en liten stund sen så hade jag 6 nya kommentarer från okända människor och 12 unika besökare... Jag hade visst hamnat på blogg.se's startsida för "nya inlägg" igen... Förra gången jag gjorde det var den tredje augusti och då fick jag totalt 10 kommentarer, 6 från okända människor, och hade 19 unika besökare... Och vill ni veta en skum grej? Den dagen åskade det också... Fast efter klockan 17.00 eller nåt... Igår hade jag bara 3 unika besökare under hela dagen och nu är klockan bara lite över elva och jag har redan många fler besökare, haha... Det känns ju lite fail men aja.
Jag tänkte i alla fall gå och baka chokladbollar nu, hihi, och sen ska jag nog kolla på Veronica Mars. Och vill ni veta en skum grej till? Jag bakade chokladbollar den tredje augusti också... Sicket sammanträffande.


Åska

Godmorgon, det åskar ute. Mullret varar värsta länge och det känns som att det har åskat ovanligt mycket de senaste veckorna... Jag är i alla fall irriterad på åskan för jag tänkte kolla på Veronica Mars när jag vaknade men det är ju inte så smart att göra det just nu. Aja, jag får väl hitta något att äta och hoppas att åskan försvinner snart.

Jaha

Mamma ringde nyss och hon berättade att det var någon "idiot" som hade kört rakt in i väggen i verkstaden vid bilskorten, så nu vet vi i alla varför polisen och dem var där... På mamma lät det som att det var ett hål i väggen efter bilen, och bilen låg i diket... Personen måste ha kört jävligt fort, mamma bara "antingen var han påtänd eller så väjde han från ett djur" hm...
Nu behöver vi bara få reda på vad som hände utanför skolan, jag vill veta vem snubben som de satte handklovar på är, haha...
Aja, jag ska försöka hitta på något... Jag har liksom tråkigt... SWAT kommer på trean ikväll och jag tycker att den har visats jättemånga gånger de senaste veckorna... Några gånger visades den på TV4 Film och de gillar att vissa samma filmer några gånger verkar det som... Men ah, jag ska nog inte se den för jag har redan sett den minst två gånger och det verkar inte komma något annat som jag vill se ikväll... Jag får väl titta på Veronica Mars eller nåt, haha.

Polis polis potatisgris

Alltså jag måste bara säga att denna dagen har varit lite skum... Jag, Emma och Sandrorna åt lunch vid 11.20 och efteråt så skulle Sandrorna gå till Ica och jag och Emma till Lidl (jag köpte två nya paket Milk Chocolate Butter Biscuits, mums!) och när vi kom ut från skolan så såg vi två poliser några meter framför oss och vi undrade liksom vad de skulle göra. Sen kom två andra poliser och vi gick förbi tre killar vid skolans entré och det verkade som någon av de ropade typ "Här borta!" till poliserna och då typ sprang/gick dem dit och sen satte de handklvoar på den ena killen eller nåt sånt... Det var skumt, alla bara glodde, haha. Det var även en ambulans där och sen kom en stor polisbil körandes i full fart... Och när vi kom tillbaka från affärerna så var de borta.
Sen då vid halv fyra så hoppade jag och Emma av bussen och vid vår hållplats så finns det en väg bort mot Alvhem och några meter in på den vägen så ligger en bilskrot och något företag eller nåt och vid en av infarterna så stod en polisbil och en brandbil tror jag... Och så såg jag en annan bil som var lite gömd bakom träden och det kan ha varit en ambulans men jag är inte ett dugg säker på om det var det...
Jag vill veta vad det är som har hänt, det är ju värsta skumt. Och dumt att AleKuriren inte kommer ut fören på typ onsdag...


Freeeeedaaaag

Godmorgon! Jag gick och la mig värsta tidigt igår, redan vid 22.45, hehe. Det var ju knappt några människor inne på MSN igår, liksom någon loggade in några gånger men loggade ut nästan på direkten, pappa var inne en liten stund och Rasmus var inne en stund... När Rasmus drog så tyckte jag att jag lika väl kunde gå och lägga mig också eftersom att det ändå inte var någon inloggad och jag hade inget bättre för mig. Det tog nog en stund innan jag somnade... Hampe tittade på Charlies Änglar och den tog slut vid 23.00 och då låg jag och sjung med i Blink 182 - All The Small Things, haha. 
Aja, jag ska gå om 20 minuter och jag måste torka håret så vi hörs väl i eftermiddag igen ;) Och det är skönt att det är fredag, det är tröttsamt att gå upp klockan 6.

Boring

Blööö, jag är uttråkad, det är inte en enda människa inne på MSN förutom jag, booooriiiing. Och jag vill inte se på True Talent och Hampe tittar på "Kurage, den hariga hunden" på Cartoon Network... Det programmet är fult. Och Hampe var nog väldigt trött förut för han sov i min säng i typ en timma eller nåt. Han lät värsta mycket och jag tyckte inte att det var snällt att han låg i min säng för jag ville ju också ligga ner men han var ju i vägen, han kunde väl ha legat i sin soffa istället.
Jag ska nog fixa något att äta... Jag är hungrig och jag har ju inget bättre för mig i vilket fall som helst. Och blö, jag skulle vilja färga mitt hår igen, eller kanske tona det... Jag gillade att vara svarthårig och jag skulle vilja bli det igen, eller kanske brunett eller rödhårig...

Mitt hår är värsta vågigt och störigt längst ner.

Fail

Alltså jag är typ misslyckad idag... Jag höll på att tippa över med stolen i skolan och jag slår i armen lite här och var och nyss slog jag i huvudet i datorn när jag skulle luta huvudet mot kudden... Och jag har världens träningsvärk i benen och jag antar att det är efter brännbollen igår men ah, känns ju lite fail att få träningsvärk av det...
Och Hampe hade precis sönder fjärrkontrollen till kanal-boxen... Fail, men aja, mammas fjärrkontroll funkar till min också. Jag är uttråkad och vill typ sova... Jag har inget att göra... Och det kommer typ inget bra på TV idag, True Talent kommer ju men alltså vissa personer som jag tycker är kassa går vidare medan vissa andra som har åkt ut var bättre... Och man får inte höra särskilt många personer under de typ... 45 minuterna som programmet håller på i, det är ju bara massa snack om de som ska sjunga... Och alltså jag bryr mig aldrig om avsnitten när tittarna får rösta (som i Idol), jag tycker att det är tråkigt att sitta där och lyssna, speciellt på folk man inte gillar...
Aja, jag ska kanske titta på Veronica Mars eller nåt, vi får väl se.


25 Augusti

Jag är hemma och jag är tröttis. Eller nje, just nu är jag inte så trött men jag var trött från det att jag vakande och till typ klockan ett eller nåt... Jag blev lite piggare när jag började åka runt på en sån där stol med hjul, haha. Och jag höll på att ramla baklänges med stolen också, liksom Emma åkte emot mig med en annan stol och så skulle jag putta bort henne med foten och min stol var vid dörrkarmen så den tog ju emot och jag och stolen började tippa, haha, det var läskigt.
Vi har i alla fall börjat planera våra projektarbeten, jag och Emma satt mest och funderade över hur vi ska arbeta. Efter projektarbetet hade vi BoF och då satt vi väl mest och pratade... Och sen efter lunch så hade vi samtal med Irma och hon sa att jag var en mönsterelev, haha.
Aja, jag ska äta pizza nu, woho.

Natti

Haha, naw, DuckTales tog precis slut på Disney Channel och det var ett avsnitt som jag gillade när jag var mindre, massa "bollar" som körde spel under marken och orsakade jordbävningar (Y)
Jag tänkte i alla fall gå och lägga mig alldeles strax, jag ska bara spela en omgång Bubble Spinner, hihi. Och vi har vanliga lektioner imorgon, blööö. Först Projektarbete (kul första lektion...) och sedan något med Irma... Men jag vet inte vad för det står bara BoF.... Och sen studietid och klassråd, då ska vi ha samtal med Irma, yey. Och vi börjar 8.25 och slutar 14.30, men om vi bara ska ha samtal och kanske något mer så får vi kanske sluta tidigare :O Man kan ju alltid hålla tummarna, hihi.

Pack Up

Ååååh, när jag åkte hem med Emma och hennes mamma från Rasmus den 12:e så spelades en låt på radion som jag tyckte var bra men jag visste inte vad den hette och nu hade jag glömt av den men nån av tjejerna i True Talent sjung den precis och nu hittade jag den, woho! I lööööööve this song.


Girls on film

Jag måste bara säga att jag stör mig på låten som är med i H&M reklamerna, Girls On Film... Liksom jag får den jävla meningen på hjärnan och sitter och sjunger den efter att jag har sett reklamen...  Just nu sitter jag och sjunger den meningen även om jag tittar på True Talent, gaaah. Och just denna versionen av reklamen är väldigt ful, haha. 


(A)

Haha, jag sitter i soffan och så vände jag på huvudet åt höger och upptäckte att båda katterna låg uppe på soffkanten, det var "läskigt", jag var inte beredd, haha. Det brukar bara vara Sonic som ligger där uppe annars, och oftast ligger han långt ifrån mig precis som han gör på bilden nedanför. Det ser nästan ut som att de försöker göra en kattversion av The Human Centipede, hahahahah, usch, nu får jag hemska bilder i huvudet...Kontakter

Haha, nu har jag rensat mina MSN-kontakter igen så jag har bara 18 kontaker kvar. Fast det är egentligen bara 16 för två av kontakterna är jag (A) Men det är ju värsta lite kontakter, för längesen hade jag ju över 100, oooh. Men jag chattar ju typ bara med Rasmus, Emma, Lollo och Linnea så ja, det är väl ingen idé att ha massa kontakter som man ändå inte chattar med, hehe. Jag tog typ bort 12 personer eller nåt och förutom min familj så är Rasmus den enda killen jag har kvar, haha, killtomt. Men ah, tre av killarna var typ aldrig inne och de andra två är inne då och då men jag chattar inte med ändå!

Fiiiiint att jag är min egna favorit (Y)

Andra skoldagen

Nu har jag precis kommit hem från andra skoldagen. Vi körde brännboll... Ettorna vann, men vi kom två så tvåorna kom sist, höhö. Men jag tyckte att jag var duktig, även om jag suger på brännboll och inte ville vara med (Y)
Sedan hade vi lunch och därefter skulle vi baka tårtor! Eller baka kanske inte är rätt ord men vi gjorde tårtor i alla fall. Min, Sandras, Johannas och Victorias blev väldigt gullig tycker jag, massa "smarties" på. Jag kan däremot inte säga om den var god eller inte för jag smakade inte...
Dagen var i alla fall okej, fast det var inte så trevligt att åka hem med bussen... Den var rätt full och jag satt bredvid en kille som typ drack öl eller nåt... Det luktade i alla fall öl och typ fyllespya... Det var inte mysigt. 

Aja, jag är hungrig så jag ska väl se om jag kan hitta något att äta.
Men här är vår fina tårta, väldigt fina bokstäver (Y)

Trööööött

Blöö, jag är jättetrött, det känns som att jag ska somna sittandes i sängen, med datorn i famnen... Och jag är hungrig, jag måste äta något... Men ah, jag ska inte åka fören om två timmar så jag har god tid på mig  (Y)
Och jag hade två sjukt irriterande drömmar inatt men jag kommer inte ihåg dem... Jag kommer bara ihåg vem som var med i den ena drömmen...
Och usch, det finns två personer som jag inte gillar och jag upptäckte precis att den ena står med under BF1A på schema-sidan... Hon måste ha flyttats dit nyligen för hon stod inte med förra gången jag kollade... Och vi ska ha program-dagen idag så då lär jag väl se henne och då lär hon väl glo som vanligt, hehe. Och jag vill inte behöva vara utomhus, vädret är lite dåligt redan nu och förra året så hade väl hälften av skolan poängpromenad ute och hälften gjorde väl stationer där inne, och min klass var ute och det regnade och jag kan helt enkelt säga att det inte var så kul att komma in sen med jätteblöta kläder och frysa... Men det är ju inte säkert att det kommer regna idag men ändå, jag vill vara inne.
Aja, jag ska äta nu.

Hell yeah

Hell's Kitchen är snart slut och jag vet redan vem som vinner, hehe. Jag skulle bara söka på en av deltagarna och så kollade jag på en bild och under bilden så stod det att det var vinnaren, jag blev lite sur för jag ville ju inte veta... Jag hejade i alla fall på två personer och det är en av dem som vinner så aja, det gör inte så mycket att jag råkade läsa vem som vann.
Men när det är slut så ska jag fixa nudlar och när jag har ätit mina nudlar så ska jag gå och lägga mig. Jag börjar 10.00 imorgon och jag tänkte försöka gå upp redan vid sex... Jag börjar ju tidigt på torsdag så det är väl lika bra att vänja sig. Och vi har typ program-dag imorgon och det verkar bara fail... Vi skulle ha skor som vi kan springa i, haha... Som att jag vill springa då eller... Men vi får väl hoppas att det blir en trevlig morgondag även om jag inte är så överförtjust i det som jag tror att vi kommer göra...
Aja, detta är sista inlägget för idag så natti.


Döda ting

Alltså jag har en tendens att prata med döda ting... Precis som ett litet barn... Jag pratar med min mat, datorn och min spegelbild... Och jag pratar med katterna också men det är väl lite skillnad, hihi. Och så dansar jag fult framför katterna och de bara sitter och glor på mig med uppspärrade ögon och ser ut att tänka "WTF? Den där kvinnan har ett allvarligt problem" eller något... Gulligt.
Jag vill fixa nudlar men jag kan inte göra det fören 23.10 för jag tittar på Hell's Kitchen och det är dubbelavsnitt och det är dessutom final i nästa avsnitt så jag kan inte missa det. Och jag måste bara säga att jag tycker att Jillians och Nonas barn är sjukt söta!
Och jag har typ problem med mina naglar, jag har målat om dem ännu en gång... Liksom om lite nagellack lossar på en nagel så vill jag inte ha kvar resten heller... Och nu blir det nästan ännu en sån där bild som igår... Men ah, jag gillade mina ögon på bilden och ögonen är något jag gillar mest i mitt utseende så ah, vem bryr sig C:


Just dance

Alltså jag är så störig när jag lyssnar på musik, liksom om jag går ifrån mitt rum när musiken är på så dansar jag alltid när jag kommer tillbaka till rummet, det är ingen vacker syn skulle jag tro. Och just nu sitter jag och sjunger med i Rammstein - Bestrafe Mich, alltid trevligt att sitta och sjunga falskt på tyska?
Jag är i alla fall jättehungrig så jag tänkte gå och fixa lite krubb (fult ord eller vad....) och så ska jag sätta mig och titta på något... Kanske Just My Luck eller nåt. 


Alzheimers och första skoldagen

Jag läste precis att alkhol kan hjälpa mot Alzheimers och andra minnesproblem om man dricker en måttlig mängd... Artikeln finns här och det stod "Personer som dricker måttligt löper 23 procents lägre risk att drabbas av minnesproblem eller Alzheimers jämfört med de som inte dricker alls." Jag bara okeeeeej... Det är som att man blir straffad för att man håller sig borta från alkohol, haha. Jag vill ju försöka hålla mig ifrån alkohol hela mitt liv men jag har ju inte ens fyllt 18 så vi får väl se hur man framtid blir... Men ah, det känns ju fult att man löper större risk att få Alzheimers om man är nykterist än om man typ dricker ett glas vin varje dag XD

Första skoldagen var i alla fall bra. Våran nya rektor verkade inte veta hur man pratar i en mikrofon så att folk hör men de nya lärarna visste, kul för dem. De nya ettorna typ glodde massa och vi har fått våra nya skåp! Jag fick överskåp, första gången sen högstadiet, höhö. Nu slipper jag ha Frazze över mig, fast om Frazze stod vid sitt skåp när jag skulle in i mitt så brukade han flytta sig och låta mig fixa mina grejer och sedan fortsatte han med sitt... Sicken gentleman, haha. 
Och åh, jag och Sandrorna gick till McDonalds när vi hade slutat och det flög in en jättestor insekt vid vårat fönster, det var nog en trollslända... Den såg ut som ett stort monster när den flög in i fönstret, ett stort litet monster då alltså.
Och mitt godis är snart slut... Men mamma åkte till Kjell nyss och hon hade köpt grillad kyckling till mig och det är ju nästan som godis! Mums mums!
Och jag märker att mitt internet krånglar nu igen... Det är nog något fel på min dator... *Sadface*

I'm gonna fight 'em all, a nation army couldn't hold me back

Jag är hungrig och jag ser skum ut... Och jag är uttråkad också.


Skola

Godmorgon! Klockan är halv nio så det är två timmar kvar tills min buss går. Alltså det känns lite segt att åka en timma innan man börjar när det tar en halvtimma att åka till skolan, men ah, det är bättre att vara en halvtimma tidig än några minuter sen...
Och tro det eller ej men min dag lyckades faktiskt bli ännu sämre mellan ja... typ 23.20 och 00.00. Och nu börjar denna dagen också bli dålig för det är något jävla äckligt fel på mitt internet. Aja, jag ska fixa mig så datorn kan väl få bråka med sig själv istället..

-.-

Alltså denna dagen blir verkligen bara sämre och sämre för varje sekund som går, jag fattar inte hur den lyckas. Jag ska i alla fall stänga av datorn nu och sedan ska jag leta fram kläder till imorgon, första skoldagen. Sen ska jag sova för jag orkar inte med den här misslyckade dagen särskilt länge till, fast jag blir inte förvånad om det tar evigheter att somna så dagen blir ju inte bättre för det.

Streck

Nu har jag målat steck på naglarna, hihi. Det fick bli röda streck precis som första gången jag gjorde såna streck. Röda streck som failade... Vissa streck blev bara allmänt fula och lillfingret och ringfingret på högra handen blev typ kladdiga, hehe. Men jag orkar inte bry mig, det får helt enkelt se ut så.
Och jag måste sluta ta såna här bilder... Men det är ju så kul! *Host*


Ändringar

Alltså det stör mig när de ändrar om vårat schema och gör det sämre... På höstterminen så har de bara ändrat lite med "Ledarskap inom lek och idrott"... Den var på fredagar från 15.00 till 16.30 och nu ligger den på tisdagar från 12.40 till 14.55, så förutom att ha flyttat den så har de dessutom gjort den längre... Det är ju verkligen kul med lektioner som är 2 timmar och 15 minuter, det är det verkligen. Och de har visst förkortat samma lektion på onsdagen med 5 minuter... Det är ju nödvändigt... Men alltså jag hade nästan hellre slutat 16.30 på fredagarna och fått sluta 11.50 på tisdagarna... Om de inte ändrar mer så kommer vi få sluta 16.40, 14.55, 10.55, 14.30 och 14.50 och alltså det hade ju typ varit skönare att sluta tidigt två dagar om man ändå slutar hyfsat sent de andra dagarna... Fast ah, jag vet inte, jag kommer kanske tycka att det funkar bättre såhär. Fast 4 av 5 dagar slutar dåligt när det gäller bussarna...
Men jag är inte så nöjd med vårterminen... De har ändrat måndagarna så att vi börjar 8.25 och har en timmas lektion och sen är det håltimma till 15.40 och då har vi en timmas lektion och sen slutar vi... Jag är inte 100% säker på hur schemat såg ut innan men jag har för mig att Samhällskunskapen skulle börjat 11.00 istället för 8.25... Men det är ju väldigt fult när de ändrar schemat så att man går från halvlång håltimma till superlång håltimma... Schemaläggarna är efterblivna...
Men alltså jag tycker att det är dåligt att de lägger ut allas scheman innan de är helt klara med dem... Det är ju bara dumt för alla blir ju irriterande om schemat ändras och blir sämre, haha... Och jag kollade Dracas vårschema nu och alltså det är ju Draca som ska ha oss i båda våra måndagslektioner och han har ingenting mellan 10.20 och 15.40... På hösten så börjar Samhällskunskapen klockan 14.00 och det skulle funka att ha den där på vårterminen också...

Sådär

Nu har jag sett klart hela första säsongen av Veronica Mars, och jag har målat naglarna vita och nu tänkte jag börja kolla på säsong 2. Jag tänkte se högst fyra avsnitt, jag kan ju inte se klart alla tre säsongerna under en vecka liksom, det blir ju inget kul då ;) Men jag hade inte tänkt börja se andra säsongen egentligen men jag gillar inte de sista sekunderna av säsong 1 så jag bara måste se hur det fortsätter, hihi.

Jag tänkte i alla fall måla till något på naglarna sen... Bara några fula streck eller något, vi får väl se. Och jag vet inte varför jag gillar att ta såna här bilder... Det är bara kul...

Ooooh

Nu sitter jag och tittar på sista Veronica Mars, säsong 1, avsnittet och det har gått 30 minuter och det är så störigt för jag vet typ vad som kommer hända för jag har redan sett detta avsnittet, åååh. Jag ska fortsätta titta nu för det är så spännande för jag kommer ju inte ihåg alla detaljerna, jag kommer bara ihåg de "stora" detaljerna.
Och jag betalade ju maten och det i onsdags och mamma betalade tillbaka nu och hon var skyldig 400 kr men jag fick 50 kr extra som ränta, haha, naw.

Och jag måste bara säga att jag tycker att mina naglar ser längre ut när jag inte har nagellack :CKexigt

Jag känner att jag kan få rätt "snygga" frisyrer när jag gosar med katterna...
Mitt öga ser värsta mysko ut på grund av håret...
Och jag gillar att säga kexigt istället för sexigt...


Cupcakes ;)

Det känns ju bra att internetet inte funkade alls på skoldatorn men det funkade på den andra datorn när jag startade den nyss, och nu funkar det på skoldatorn också... Weiiiiird. Jag hade tänkt skriva ett inlägg för ungefär en timma sedan men det gick inte så bra kan jag ju säga... Och åh, jag har två Cupcake spel i mobilen som jag har hållit på och spelat nu på morgonen, haha. Jag har bakat massa muffins, hihi. Vissa ser värsta mumsiga ut och jag vill bara äta upp dem, men det går ju inte, snyft.
Och jag tänkte gå och torka håret nu och sen ska jag se de två sista Veronica Mars, säsong 1, avsnitten, woho. Brädor

Gaaah, jag blir typ skit irriterad nu och jag orkar inte ens förklara varför... Jag blir bara lite trött på saker och ting... Och på personer...
Jag sitter i alla fall och tittar på Veronica Mars, avsnitt 20, så sen har jag bara två avsnitt kvar av säsong 1. Eftersom att det är skola i övermorgon så tänkte jag lägga mig vid tolv, liksom jag kan inte gå och lägga mig vid två/tre när skolan börjar så då är det väl lika bra att jag försöker vara i säng redan vid tolv inatt. 
Och just nu har jag ett hål bland mina sängbrädor... Det är väl trevligt? Jag kanske kan sjunka ner med rumpan där, hehe. Men ah, mamma tejpade ju mina brädor när de gick sönder och det var meningen att jag skulle byta ut dem idag mot två nya brädor och alltså brädorna sitter fast jättehårt i den där grejen som gör så att alla brädor sitter med jämna mellanrum under madrassen... Jag drog loss den ena lilla delen av ena brädan och sen drog Hampe bort den lilla delen från den andra brädan men vi orkade inte försöka med de två långa delarna... Och även om jag nämnde saken för mamma efter maten så har hon inte gjort något åt det...
Aja, om jag vill vara i sängen vid tolv så är det väl bäst att jag startar upp Veronica Mars igen för det är en halvtimma kvar av avsnittet, nattiiii.

Yey

Yeeey, nu funkar min TV, woho. Fast det är lite störigt att min TV bara har ett sånt där uttag till DVD:n och liknande för det uttaget behövs till kanal-boxen grejen också så jag måste hålla på och dra ut kabeln varje gång jag vill kolla på DVD. Men aja, det ska i alla fall funka annars. Jag sitter och kollar på The Simpsons nu, hihi. Och jag vill ha mat! Jag är hungrig och typ energilös, jag har ju inte ätit något idag (förutom godis), hehehehehe. 

Haha, farfar Simpson och Mr Burns som unga.


Home

Sooo, i'm home again. Jag trodde att jag skulle komma hem tidigare men aja, jag åkte hem med mamma... Hon lämnade av Hampe, hehe. Men ah, jag tog en bild på pappa och hjälpte honom att ladda upp den på en skit sida och sen var jag inne i Jockes rum under resten av tiden. Först satt jag och gosade med Ozzy, han spann och såg ut att ha det trevligt i min famn, och sedan låg jag i Jockes säng "med rumpan upp i vädret" (som han sa, jag hade ju benen uppe på hans ena fåtölj) och lyssnade på när han babblade på om massa spel som jag inte fattade ett skit om.
Och usch, jag skulle sätta mig i trappan när Rasse hade gått upp och då stank det svett från honom, liksom visst, han är som han är, men borde han inte tycka att han luktar äckligt? Jag hatar i alla fall den svettlukten, jag blir typ illamående, haha...
Men Kjell håller i alla fall på och fixar med duschen just nu och sen hoppas jag att han fixar min TV för då kan jag ju kolla på Amazing Race i mitt rum, hihi. Och det blir inget Veronica Mars nu för jag kan ju ändå inte titta om Kjell ska fixa sen.


6

Nu har jag bara 6 Veronica Mars avsnitt kvar på säsong 1, woho. Jag vill fortsätta kolla men jag ska ju gå till pappa nu så jag får väl kolla mer när jag kommer hem, om jag har tid. Jag vill ju se Urban Legends, Fear Factor och Amazing Race sen och det börjar 17.30 och jag vet inte när jag kommer hem från pappa, fast jag blir väl inte borta så jättelänge, men ändå... Om vi säger att jag kommer hem vid tre så kan jag se fyra avsnitt och missa lite av Urban Legends... Urban Legends är ju inte så jätteviktigt, jag dör inte av att missa det, haha.
Aja, jag måste gå nu för klockan är nästan två.

Jag målade naglarna gula igår, hihi. Fast ena nageln har inget nagellack alls för jag råkade pilla bort det, busigt av mig.

Söndag

Godmorgon. Jag tänkte se några Veronica Mars avsnitt innan jag går till pappa, fyra avsnitt tar två timmar och 40 minuter så jag bör ju hinna se fyra avsnitt innan jag går men man vet aldrig med mig, ibland pausar jag väldigt mycket och håller på fast jag tror inte att jag kommer ha någon anledning till att pausa mycket nu under dessa fyra avsnitt men man vet ju aldrig. Jag tänkte i alla fall gå lite innan två...
Aja, nu ska ägna mig åt Veronica Mars så bye bye.

Elizabeth Reaser

Alltså haha, Elizabeth Reaser har ju rollen som Rebecca Pope/Ava i Grey's Anatomy och alltså jag såg Twilight innan jag började kolla på Grey's Anatomy men ändå har jag aldrig sett att Rebecca/Ava spelas av samma person som Esme Cullen i Twilight, haha :O Det känns ju lite fail att jag inte har märkt det... Och alltså jag tyckte att Esme var... vacker eller nåt, men jag tyckte att Rebecca/Ava såg skum ut... Och nu när jag sökte på "Esme Cullen" på Google så tyckte jag att hon såg skum ut... Det är ju liiiiite konstigt, men aja, spela roll...
Jag tittar i alla fall på mitt tolfte Veronica Mars avsnitt och jag går väl och lägger mig när det är slut... Det är en halvtimma kvar... Och jag ska gå till pappa imorgon... Vid två...
Och jag måste bara säga att jag är sugen på att läsa Twilight-serien igen... 


I guess 4 is the magic number

Nu har jag sett ytterligare fyra avsnitt av Veronica Mars och jag vill bara se ännu fler. Alltså jag kommer typ inte ihåg Wallace från när jag har kollat på serien tidigare men jag har för mig att jag kommer ihåg en grej som hör ihop med slutet av avsnitt 8... Jag bara längtar efter att få se om mitt minne stämmer.
Jag tänkte i alla fall måla naglarna nu och sen blir det nog ytterligare fyra avsnitt av Veronica Mars. 


Veronica Mars

Nu har jag precis tittat på de fyra första Veronica Mars avsnitten, woho. Logan är ju värsta störig i början, jag kom inte ihåg att han var det men i och för sig så har jag ju bara sett några avsnitt av serien innan och jag vet inte vilka avsnitt det var, haha. Men han som spelar Grant i avsnitt fyra är med i ett avsnitt av Zoey 101, på IMDB så stod det att han hade rollen som "Dorm Advisor" i Girls Will Be Boys och jag kommer faktiskt ihåg honom även om han bara var med i någon minut och det var evigheter sen jag såg det avsnittet, haha. Och han som spelade Gregs kompis Liam hade ju rollen som Charles i Grey's Anatomy, haha, fast han såg lite kraftigare ut i Veronica Mars.
Min munblåsa har i alla fall blivit mindre nu och den gör inte ont längre, woho. Och jag känner min puls i magen, det är värsta störigt, liksom det känns som att hjärtat sitter i magen, hahaha.
Aja, jag ska fortsätta kolla på Veronica Mars nu, hihi.


Besökare

Jag måste bara säga att innan jag började skriva förra inlägget så hade jag 5 unika besökare och när jag hade publicerat det och gick till min statestik så hade jag 11 unika besökare... Ibland undrar jag liksom vart alla kommer ifrån... Och alltså de senaste tre dagarna så har jag haft 12 unika besökare totalt och nu är klockan bara ett och jag har redan haft 11 unika besökare... Men bara för att klockan bara är ett så är det ju inte säkert att jag kommer få några mer besökare idag bara för det, haha.
Men nu ska jag i alla fall gå och torka håret och sen ska jag fixa något att äta och så ska jag nog kolla på Veronica Mars, woho.

20 augusti

Jag är värsta störig, jag skrev lite efter tolv inatt att jag skulle lägga mig och jag kom i säng först vid 1.40 och släckte vid 2.10, och imorse så vaknade jag lite innan nio och tänkte att jag bara skulle ligga kvar i några minuter men jag somnade om och vaknade igen efter elva, hehe.
Och det stör mig att det är lördag och att vi börjar på tisdag, det är ju snart. Liksom för inte så längesen så tyckte jag att det var lika bra att skolan började för jag har ju knappt gjort något på hela lovet så när skolan börjar så får jag ju träffa alla kompisar och mitt schema är rätt bra, men liksom nu när det bara är några få dagar kvar så vill jag inte tillbaka till skolan, haha... Även om jag inte direkt gör något så är det ändå skönt att vara hemma och jag kommer ju behöva gå upp vid sex igen när skolan börjar, jippie.... Och jag ser ju inte framemot praktiken... Jag kollade igenom schemat veckovis nyss och från och med vecka 46 till vecka 50 så har vi bara Samhällskunskap och Historia på schemat så jag antar att praktiken ska vara där men det är ju bara 5 veckor... Vi skulle väl ha 7 veckor så de måste ju ha gjort fel... Eller så ska vi bara ha 5 veckor och det gör ju inte mig något i så fall.
Och enligt schemat så kommer vi bara ha Svenska (och studietid) på torsdgarna från och med vecka 14 och bara Religionskunskap på fredagarna från vecka 16. Om det stämmer så är det värsta störigt för Religionskunskapen är den sista lektionen på fredagar och då kommer vi börja först 14.35 och sluta 15.40. Man vill ju sluta tidigt på fredagaaaar.

Sött.

Memories

Nu har jag precis kollat på Mean Girls, haha... Det var inte ens längesen jag sist såg den men jag valde den för att det inte skulle göra något om jag inte tittade hela tiden, hehe. När de dansar i slutet så kom jag att tänka på när vi dansade på idrotten i nian... Jag minns inte vad det var för dans vi gjorde men vi stod typ på rad med killarna på ena sidan och tjejerna mittemot och så dansade man med en person och sen gick tjejerna till nästa kille och dansade med den... Det var något steg där vi tjejer höll killen i ena handen och liksom skulle dra armen över killens huvud och snurra runt eller något sådant, och alltså jag är ju rätt kort och vissa killar i min klass var ju en bit längre och när jag skulle dra armen över Elias huvud så böjde han sig lite medan typ Simon stod helt jävla rak i ryggen så att jag var tvungen att ställa mig på tå för att nå över, hahahaha. Och sen var det nog han som drog och bara lämnade mig så att jag fick stå där själv medan alla andra dansade, hahahaha.
Min klass var i alla fall helt jävla efterbliven... Jag tycker synd om de som hade oss, liksom jag och Emelie var ju snälla och duktiga men vissa andra var väl inte så trevliga... Men ah, det var i alla fall kul när större delen av klassen trängde in sig på ena toaletten när vi skulle ha engelska eller svenska. Liksom vi var väl typ 20 personer som trängdes på toan, det var ju lite trångt... Och en annan gång när vi skulle ha svenska eller engelska så bestämde sig hela klassen för att komma sent bara för att jävlas lite med vår lärare Jakob och han bara log och låtsades som ingenting när alla slutligen gick till lektionen, haha.

Aja, jag ska gå och lägga mig nu för jag är trött.

We've Only Just Begun

Oh no! I 1408 så var det en låt som spelades i klockradion, We've Only Just Begun av The Carpenters, och alltså nu tittar jag ju på Starsky & Hutch och det har gått lite mer än en timma och Hutch är påväg till sin bil och vet ni vilken låt man hör? We've Only Just Begun, gaaah! Men det är så fult, liksom när jag tittade på 1408 så störde jag mig på låten, jag gillade den liksom inte och den spelades mer än en gång, och sen är samma störiga låt med i en annan film som jag kollar på bara några få timmar senare, blööö XD1408 - House of Wax

Nu har jag kollat på 1408 och House of Wax och jag tänkte precis starta Starsky & Hutch. När eftertexterna börjar i House of Wax så spelar dem My Chemical Romance - Helena, naaaw, jag älskar den låten. Jag har ju sett filmen några gånger innan men jag har nog inte tänkt på att det är en MCR låt vid eftertexterna...
Min munblåsa verkar i alla fall äntligen bli mindre, jag kan truta med munnen igen utan att det gör bajs ont, fast det gör fortfarande lite ont. Jag kommer inte ihåg när jag fick den men det var nog några dagar innan förra fredagen för jag har för mig att jag blev irriterad för att jag inte ville ha en dum munblåsa när jag skulle till Rasmus på fredagen, så ja, det är väl äntligen dags att den försvinner.
Jag sitter i alla fall och undrar varför jag tyckte att 1408 var så hemsk att jag inte kunde se klart den förra gången... Liksom visst, jag tyckte att filmen var lite småläskig då och då nu när jag tittade men förra gången så hade jag ju redan sett den en gång så det är ju bara fail att jag inte vågade se klart den då, haha.

Aja, nu blir det Starsky & Hutch då. Jag gillar scenen med Snoop Dogg och hans leguan, fast jag tycker lite synd om leguanen...

Filmmaraton?

Jag sitter och funderar på om jag ska ha lite filmmaraton nu, men jag vet inte riktigt vilka filmer jag ska se i så fall... Men alltså jag har ju typ inga skräckfilmer här hemma... Jag har liksom House of Wax, 1408, It, Strandvaskaren och Skuggornas Hus... Och jag tycker inte att Strandvaskaren och Skuggornas Hus riktigt passar in i skräck-kategorin om man jämför med andra skräckfilmer... Men jag är värsta störig när det gäller skräckfilmer nu för tiden, jag vågar knappt titta på vissa filmer även om jag har sett dem innan... Liksom jag kollade på 1408 någon gång efter att jag fick den och senare skulle jag titta på den igen men jag stängde av efter en liten stund för jag vågade inte kolla färdigt, hahahaha. Jag har inga problem att se Saw filmerna flera gånger, och jag tror inte att jag skulle ha problem med Fredag Den 13:e filmerna heller, men jag har problem med typ House of Wax, It, 1408 och The Descent, haha. Det är ju större risk att man skulle vara med om något liknande som i Saw eller Fredag Den 13:e, men ändå är det filmer med påhittade monster och liknade som skrämmer mer, haha... Och åh, jag tycker att det är så kul i Jason X när man ser Jason ute i rymden, alltså jag kan inte sluta fnissa åt min minnesbild av den scenen.
Men jag tror att jag ska kolla på 1408 och House of Wax i alla fall... Men jag vet inte vilka andra filmer jag ska se, jag har ju rätt många filmer på min externa hårddisk men jag vill kolla på film via TV:n och inte via datorn... Jag kanske kan kolla på The Dark Knight, Wanted, Mask (den med Cher från 1985), Chocolat, Starsky & Hutch eller nåt...

I löööööve John Cusack.

Fredag

Godmorgon. Klockan är halv tolv (eller nu är den tolv men den var halv när jag började skriva...) och jag brukar ha duschat vid den här tiden men jag vaknade alldeles nyss... Och jag stör mig på min iPhone. Ibland så kan den bli varm, typ om jag har suttit och pillat med den en längre stund, och tidigare idag så flyttade jag på mobilen så att jag låg på den eller nåt och den blev hur jävla varm som helst, jag brände mig på den flera gånger, haha... Det gjorde ont...
Och jag tycker att det är störigt när jag tittar på tecknad film och känner igen vissa röster från andra filmer... Jag tittade ju på Mulan inatt och så såg jag reklamen till Kogänget och alltså Charlott Strandberg har ju Maggies röst men hon har även Tufs röst i Tarzan och det var ju udda med Tufs röst på en ko... Liksom apan blev en ko...
Papa Dee har ju Mushus röst i Mulan och han har även Teds röst i den dubbade Snow Dogs versionen. Och sen gör Andreas Nilsson Lings röst och han gör även Toms röst i Tom & Jerry Gör Stan Osäker (<3). Andreas har gjort rösterna till karaktärerer i många filmer som jag har sett men när han gör typ Kalle Ankas röst så låter han ju liiiiite annorlunda så från Kalle Anka filmerna känner jag inte igen hans röst. Jag läste även att han gjorde James röst i Pokemon... Jag har aldrig lagt märke till att han har samma röst som Tom och Ling men jag har alltid tyckt att James låter lite typ snobbig så Andreas röst är väl lite annorlunda där... Och jag måste bara säga att på grund av Rasmus så stör jag mig på namnet James, hmmmmm.
Aja, jag ska gå och duscha nu i alla fall.


23.16

Sitter och lyssnar på Hoffmaestro - Seize The Day och jag verkligen avgudar den låten! Frida och Filipé sjung den på skolavslutningen och jag skulle vilja höra de sjunga den igen... Och jag skulle vilja höra Becca igen också, låten hon spelade gav mig typ gåshud. Men jag funderar över om jag ska kolla på Mulan.... Jag är uttråkad och jag kollade aldrig på Veronica Mars för jag har spelat Sims nästan hela dagen, hahahaha. Men Mulan är helt klart min favorit Disney film och jag är helt besatt av I'll Make A Man Out Of You, fast den svenska versionen då, så jag bara måste titta på filmen nu även om jag börjar bli trött!
(Och alltså jag måste bara säga att jag verkligen har svårt att hitta på bra rubriker ibland...)

(Alltså jag får ALLTID gåshud ovanför nacken vid 2:30 delen <3)

Mumma

Mmmm, jag har massa mumsiga kakor! Två paket faktiskt! Milk Chocolate Butter Biscuits från märket Sondey, woho. Jag älskar dem jättemycket, jag hade köpt varenda paket på Lidl om jag hade kunnat, hihi.Cut cut

Jag skalade 5 potatisar för en liten stund sen, det var hur segt som helst. Jag var så deppig så att jag cutade mig med skalaren... Haha, nee, det tog typ evigheter att skala potatisarna men sen kom jag på ett sätt att hålla i skalaren så att det gick fortare och alltså jag tryckte ganska hårt med tummen (den var helt illröd...) och liksom en gång åkte den ner mellan "bladen" och fastnade, hahahaha. Jag fick knappt loss den och var helt säker på att det skulle bli världens skärsår, men jag såg inte ens ett märke efteråt. Fast det blev ett pyttelitet sår, men det blödde inte. Jag tycker i alla fall inte om att skala potatis, det tar evigheter och jag blir hur seg som helst i ryggen.
Efter att jag hade börjat skriva detta inlägget så skrev en tjej till mig och frågade vad sarkastisk betyder... Det är som att hon tror att jag är ett lexikon för hon brukar bara skriva till mig när hon behöver hjälp med något... En gång fick jag hjälpa henne att översätta en text om marsvin till engelska... Aja, det är väl trevligt att kunna vara till hjälp, fast liiiiite störigt när folk bara skriver till mig när de behöver hjälp...
Och jag hjälpte precis mamma att ta med kattklös-grejen och Emma-fåtöljen ut till förrådet, duktigt av mig. Men nu ska jag fortsätta spela Sims! En av tjejerna skulle göra plastikoperation men det failade totalt som ni kanske kan se här nedanför, hahaha.


Woho

Woho, mamma lyssnar på sin Enrique Iglesias skiva och jag älskar den skivan, hihihi. Och mamma, Hampe och Rasse åker till Kjell ikväll efter Hampes träning, woho, den slutar väl runt halv åtta eller nåt. De brukar ju åka på fredag förmiddag men Emma ska till ögonläkaren imorgon för att de typ håller koll på hennes ögon eftersom att hon har diabetes och hon kommer typ få ögondroppar där och man får inte köra bil när man har tagit dem så mamma erbjöd sig att köra hem Emma sen. 
Jag sitter i alla fall och äter skorpor just nu, haha, mums! Jag ska äta några till och sen ska jag spela Sims! Och så ska jag ju torka håret också... Och jag tror att jag ska börja kolla på Veronica Mars sen eller i alla fall kolla på typ Tummelisa, Just My Luck eller I Love You Beth Cooper.Lååångt inlägg

Jag och mamma har typ ägnat en halvtimma åt att sitta och prata om släkten och om Kjells ex-fru. Kjell och hans ex-fru Sanna har ju två barn tillsammans, Emma och Linda. Emma bor ju fortfarande hemma hos Kjell och Linda bor bara några minuter i från honom och Sanna flyttade till Göteborg när hon träffade en ny. Det tar högst 2 timmar att åka till Linda/Kjell från Göteborg och alltså Sanna har kanske bara varit hemma hos Linda två gånger under de två åren hon har bott själv, är inte det fail? Och hon hade bestämt med Linda att hon skulle komma häromdagen och Linda var jätteglad och hade fixat där hemma och sen dök Sanna aldrig upp, hon ringde inte ens och sa att hon inte kunde komma och hon svarade inte när Linda ringde henne. Det finns massa liknande situationer, mamma tror typ att Sannas man inte vill att hon ska åka upp dit eller nåt, så Emma och Linda brukar ju få åka till henne...
Det är i alla fall skumt... Emma och Linda har ju även en storebror, Daniel, som Kjell har med någon annan kvinna och alltså när de separerade så fick hon vårdnaden och sen någon gång så ringde hon och sa att hon hade slängt ut Daniel och att Kjell skulle hämta honom och då var Daniel 4 år... En del människor är konstiga...

Vi pratade ju även om släkten och alltså visste ni att jag har tre farbröder? Jag trodde att jag hade två... Min pappa har ju en syster och jag har aldrig träffat min farfar, men han hade en son innan han träffade min farmor och han berättade inte att han hade en son så plötsligt en dag ringde en pojke och sa typ "Hej, jag söker Valter, min pappa" och farmor trodde ju att han hade ringt fel, haha... Sen drog farfar ju när pappa var 7 år och Susanne var 5 och sedan efter det fick han två söner med någon annan... Jag visste bara att pappa hade två yngre halvbröder, jag visste inte att han hade en äldre halvbror... Jag sitter i alla fall och undrar om någon av de tre har barn, de barnen blir ju min halvkusiner i så fall... Mina fyra kusiner är ju 5, 8, 9 och 22 år äldre än mig och tänk då om jag kanske har halvkusiner som är i min ålder eller yngre. Det hade ju åtminstone varit trevligt att veta om jag har fler kusiner än fyra...
Men ah, farfar är fail och som sagt, en del människor är konstiga...

Aja, jag ska gå och duscha nu och sen ska jag äta. Och jag gick och la mig klockan tre, hehe.

02.40

Jessie är trött! Klockan är ju halv tre och jag har varit vaken sen halv nio eller nåt... Jag tänkte lägga mig när jag har skrivit klart detta inlägget men jag är så himla hungrig så jag borde äta något innan, men jag vet inte vad... Skopor kanske...
Jag har i alla fall spelat Sims de senaste timmarna nu och lite Fishy... Jag kom till level 8 och då var de andra fiskarna så stora så att jag inte kunde komma undan :C
Mina simmar ville ju i alla fall ha massa barn och just nu har de 15 st... 8 som de har fått själva och 7 adopterade... De adopterade är alltid så fula... Och ungarna de fick själva var värsta störiga, alla blev ju svarthåriga och fick samma frissa! Det är liksom 4 tjejer och 4 killar och det är alltså 4 svarthåriga tjejer i sån där kort frissa och 4 svarthåriga killar i, ja vad ska man säga, snaggad skalle? Fult.

Jag är på "spamma The Sims bilder på alla ungar"-humör... Dock så fick inte alla ungarna vara med, det fattas två adopterade och två "äkta", så det är totalt 11 olika ungar på bilderna nedanför.

Kurragömma

Alltså Sonic är skum, han leker kurragömma hela tiden... I alla fall när de andra är hemma, när jag är ensam som brukar han inte leka kurragömma. Men jag är i alla fall en mästare på att hitta honom! Häromdagen när han var borta så visste jag att Rasses dörr hade stått uppe så det första jag gjorde var att gå och kolla under Rasses säng och där låg det lilla fettot. Idag var han borta igen och Jocke och mamma hittade honom inte men sen gick jag och letade och han var inte under Rasses säng och inte inne i mammas, men däremot låg han bakom min soffa... Jag var tvungen att krypa in under sängen för att dra fram honom, hahaha. Jag fick typ slingra mig fram som en orm men det gjorde inget för jag gillade att slingra mig runt under sängen när jag var mindre!
Och jag är störig, jag håller alltid på och pratar med katterna med ful röst, med typ sammanbitna tänder, och så sjunger jag fula ramsor... Alldeles nyss klappade jag Yoshi och sjung "Åh så gossig, hej hå! Åh så gossig, kameltåå!" haha.... Och innan det så pratade jag med mamma i vardagsrummet och så höll jag i Sonics framtassar så att han stod på bakbenen och då vände han upp huvudet mot mig och verkligen råglodde på mig med jättestora ögon, och han glodde ganska länge dessutom, det var skumt, haha.

Jag har i alla fall spelat The Sims 2 i några timmar, jag började någon gång innan maten och vi åt väl runt fem... Fast jag pausade lite efter sju och satt och chattade i ungefär en timma på andra datorn och jag har inte spelat så mycket mer sen dess, men jag ska spela nu. Men mina simmar är värsta störiga, först hade de en önskan, "Skaffa ett barn", och då fixade jag så att kvinnan blev gravid, och alltså när ungen föddes så ville de ha ett till barn och när den föddes så ville de ha ett till och nu har de 6 st men de är ändå inte nöjda! Pappans önskan just nu är att ha 10 barn så mamman blev just på smällen igen...

Bild från när min sim var gravid med sitt första barn, aw, de var så söta så! Haha.

Schema

De har lagt ut våra scheman för det nya läsåret på hemsidan och alltså schemat är rätt gött om de inte ändrar det, fast fredagarna är lite sega, vi slutar liksom 16.30... Det är som att schemaläggarna försöker ge sena fredagar till så många som möjligt... Förra året slutade jag ju 15.30 på fredagar och det tyckte jag var segt och nu ska jag få sluta en timma senare... Jag kommer sluta 11.50 på tisdagar och 11.00 på onsdagar och alltså de flesta vill väl hellre sluta tidigt på fredagar än på onsdagar... Men ah, jag hoppas inte att de ändrar för mycket sen om de tänker ändra något...
Men sen är det en sak jag tycker är fail, vi kommer ha Religionskunskap på vårterminen och det verkar som att vi ska ha det tillsammans med HG2A... Jag vill inte ha lektion med dem, liksom jag kan tycka att det är jobbigt att redovisa saker framför klassen och det blir ju inte bättre om HG2A också ska vara med och lyssna... Jag hade tyckt att det hade varit bättre om vi hade hamnat med en klass från vår egna årskurs... 


(Må: 12.00-16.40, Ti: 9.30-11.50, On:8.25-11.00, To: 8.25-14.30, Fr: 8.25-16.30)

Pippifåglar

Kom hem för en stund sen efter att ha varit i Surte och matat pippifåglarna! Gunde svan hade skadat vingen... Jag tyckte synd om honom (eller henne...). Och fåglarna var helt efterblivna, de lät som dinosaurier... Det var charmigt men skumt. Och bara för att mamma var så seg så kom vi iväg precis när det började ösregna, trevligt va? Och så lyssnade vi på BWO i bilen, låtarna var inte lika bra som jag hade för mig att de var...
Och sen på vägen hem så stannade vi ju till på Lidl och Kristofer satt i kassan och han mobbade mig... Jag betalade ju och så hörde han när jag sa till mamma att hon var skyldig mig 400 kr, och då sa han typ "Jaså, är det dottern som betalar? Ja, men det är väl bara rätt efter alla år du har betalat för henne" haha... Och Kristofer är alltså storebror till Jessika som jag var kompis med och gick i samma klass som från ettan till typ femman eller nåt, men han kommer nog inte ihåg mig från det även om han har varit hemma när jag har varit hos Jessika... Men aja, alla kan inte ha lika bra person-minne som jag.


Snål

Jag snålade lite med inläggen igår också, hehe, men det var liksom tredje dagen i rad som var lite dålig... Och jag har typ inget att skriva om i vilket fall som helst...
Jag, mamma och Rasse ska i alla fall till Surte idag och mata fåglarna, hahaha. Och så ska vi handla också så att jag har mat i helgen men mamma har typ inga pengar så jag får betala, hallååååå eller. Det är liksom bra att hennes pengar inte räcker ända till månadens slut, hon får ju pengar på fredag men hon och Hampe (och Rasse antar jag) åker ju till Kjell imorgon och om jag inte hade haft pengar så hade väl mamma inte kunnat köpa någon mat till mig, fail.
Usch, jag är jättehungrig så jag ska gå och äta.

I'm done

Nu har jag "kastat" bort lite saker ur garderoben så att Hampe kunde få sig en andra hylla och så har jag ställt in DVD:er nere i TV-bänken. Alla TV-serier boxar fick plats precis, haha. Det blir bara lite krångligt om jag köper nya boxar för de får ju inte plats... Jag har ju redan alla av Lost, Heros och Veronica Mars så med dem blir det inga problem, men om jag vill köpa typ sjunde Grey's Anatomy säsongen när den kommer ut så får den nog inte plats där... Eller jag har ju bara en Bones säsong så den hade jag ju kunnat flytta i så fall. 
Jag är i alla fall trött, varm och hungrig nu... Jag vill ha mat men klockan är bara treeee.Fixat och klart

Nu har jag och mamma fixat klart mitt rum, woho. Nu är jag äckligt varm... Men mitt rum ser typ helt annorlunda ut, och det är mycket mer plats... Men vi tog ut "Emma fåtöljen" och den tog ju hyffsat mycket plats så blev ju lite tommare utan den.
Nu hade jag tänkt fixa lite i garderoben för Hampe får inte plats med alla sina saker i en hylla så mamma tycker att jag ska rensa bland mina grejer och flytta runt saker så att Hampe kan få en till hylla. Och sen ska jag väl ställa lite filmer nere i TV-bänken, men jag vet inte om jag ska vänta tills Kjell har fixat med TV:n eller om jag ska fixa det innan, vi får väl se vad jag orkar göra efter att jag har kollat igenom garderoben.
Och jag satte upp min SlipKnot poster också, hihihi. Ser lite fult ut att den sitter mellan två Fernando Torres postrar, men aja, Torres kanske gillar SlipKnot, vad vet jag, hahaha. Och jag flyttade på Hampes tredje poster för annars hade inte SlipKnot fått plats. Och det är lite fult att Torres postrarna sitter uppe med en spik var medan SlipKnot postern sitter uppe med åtta häftstift, haha.


Seg

Hellu, jag typ snålade med inlägg igår och dagens första inlägg är lite sent... Gårdagen var hälften bra och hälften dålig. Igår skrev jag ju att jag tittade på nyheterna och att jag tänkte gå in i mitt rum men jag satt kvar och kollade på Bröllop och Jäkelskap... Fast jag kollade inte hela för sen behövde datorn laddas... Och vi möblerade aldrig om igår för jag tänkte använda TV:n på kvällen för att se Criminal Minds men jag missade det... Liksom jag kollade på klockan när Rasmus loggade ut från msn och tänkte att det var 20 minuter kvar och gjorde lite grejer och sen när klockan var några minuter i elva så skrev jag till Linnea och glömde helt bort att jag skulle se Criminal Minds...
Men jag och mamma har i alla fall hållit på och fixat lite nu, vi har ställt upp lite grejer på vinden och flyttat runt lite grejer i mitt rum och när mamma har bäddat så ska vi flytta TV:n och soffan, och jag och mamma ska nog byta TV-bänkar också...
Och mamma förstörde min säng när hon bäddade... Och sen tejpade hon ihop brädorna igen, haha....


TV med mamma

Jag och mamma har precis kollat på The Importance of Being Earnest som visades på fyran 17.00. Den var helt efterbliven... Eller den var väl okej, men man fattade ju typ ingenting, allt var jätteförvirrande. Om ni ser den själva så tror jag att ni också kommer tycka att den är förvirrande.
Nu tittar vi på nyheterna fast jag ska nog gå in i mitt rum strax... Lite läskigt med allt vatten i Göteborg, hmm... Askims idrottshall var nyrenoverad i typ omklädningsrummen men ändå gick taket sönder där inne, det lät fail... Liksom nyrenoverat och så går det sönder ändå, naw...

Sims och krock

I'm bored, och min rumpa gör ont och nu börjar det bli varmt och jag blir illamående, åååååh. Gårdagen var en pina så denna dagen behöver väl inte också bli det? Jag har i alla fall spelat lite Sims 2 och fixat en affär till familjen jag gjorde idag, men det blev tråkigt så jag stängde ner skiten... Man ska ju kunna ladda ner simmar, djru, hus och typ möbler och vi hade massa roliga saker förr, typ smink, hår och kläder, men sedan avinstallerade vi väl allt eller nåt och sen fanns inte alla roliga simmar kvar att ladda ner och vissa saker går inte att ladda ner... Det var mycket roligare förr.
Och mamma kom hem från mormor och morfar för en liten stund sen och berättade att Kjell hade krockat... Han verkade klara sig utan större skador men de andra fick föras till sjukhus eller nåt... Hemskt, hoppas att de andra klarar sig.

Världens argaste man?

Jag kollade precis på ett klipp på msn videos och i Today rutan så var rubriken "Världens argaste man?" (Och på msn video sedan heter den "Nu tog han väl ändå i?") och jag hade förväntat mig att det skulle vara en jätteilsken man som typ stod och skrek och förstörde grejer men ah, om ni går in på länken så kan ni själva se vad han gör XD
Jag har i alla fall fått tillbaka mitt The Sims 2 - Arbetsliv så jag ska gå och installera det på andra datorn nu och sen ska jag spela spela spela!Ando

Jag har ändrat bakgrundsbild på datorn till Ando (James Kyson Lee) från Heroes, naaaw.;)

Okej, Marie har tagit bort mig och alla andra i min familj som vänner på Facebook så jag kan ju vara helt säker på att hon inte kommer skriva till mig igen, hahaha.

"Nyheter"

Nu har jag kollat på Urban Legends, Fear Factor och Amazing Race. Det var final i Fear Factor och jag blev sur för att "Barbie och Ken" vann, de var tre lag i finalen och jag höll på de andra två :C Och de var i Indien i Amazing Race och den ena rödtotten grät för att hon tyckte att det var hemskt att se djuren gå runt där ute utan att hitta någon mat och Luke grät när han såg att några barn åt sopor, och jag grät också, haha... Jag gillar i alla fall Mike och Mel, liksom Mel var ju typ 68 år när det spelades in och alltså jag var nästan rädd att han skulle få en hjärtattack eller något när han sprang där mellan kamelerna och maten och vattnet, men han ägde typ de andra, haha.
Och mamma pratade med pappa förut och det verkar som att han och Marie har gjort slut... Tråkigt men nu kanske hon slutar skriva till mig på Facebook... Men det känns lite skumt att hon skrev till mig i torsdags och frågade om jag kanske kunde komma till pappa på söndag (idag) och liksom idag verkar de inte vara ihop längre... Jag minns inte ens hur många gånger jag träffade henne, minst tre gånger i alla fall...
Aja, jag och mamma ska nog möblera om i mitt rum imorgon eller nåt... För att jag ska kunna få alla kanaler på min TV så behöver vi någon mer sladd och Kjell tänkte att vi kunde göra ett hål i väggen mellan mitt rum och vardagsrummet så att vi kan få in sladden via den vägen, och så ska vi ställa min TV mot den väggen och ställa soffan på andra sidan så att vi slipper ha en sladd tvärsöver golvet... Jag hoppas att ni fattar vad jag menar.

Mel och Mike. 

Film

Nu har jag precis kollat på Freedom Writers och jag älskar den filmen såhääääääääääääääääääääääääär mycket. Usch, jag gråter alltid när jag ser den, alltid vid samma tillfällen, hehe, det är ju nästan pinsamt.
Men nu har jag tråkigt, jag vet inte vad jag ska göra... Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy, gungar till musiken och knäcker mina knogar... Det är väl trevligt?
Men jag har bara ätit chips och dipp idag så jag borde äta något vettigt nu... Och de visar Bambi på Disney Channel sen, naaaaw. Jag minns bara en enda händelse i filmen, men jag vill se Amazing Race sen så jag kan inte se Bambi i så fall, haha. Och de visar Clueless på fyran klockan 15.00 och jag ska nog se den, hmmmm.


Miffo

Ful katt, haha.


14 augusti

Jag vaknade redan vid halv sex idag och var hur trött som helst, och det verkade som att jag somnade utan att släcka sänglampan inatt för när jag kom tillbaka från badrummet så var lampan tänd och jag brukar inte tända den även om jag går till köket eller badrummet mitt i natten... Jag somnade i alla fall om och vaknade igen lite efter halv nio, och då låg båda katterna på mig helt omslingrade och tvättade varandra... Jag har varit irriterad sen jag vaknade, det är väl trevligt att vakna irriterad? Och jag blir bara mer irriterad ju mer tiden går.... Liksom Yoshi försökte välta papperskorgen och så skrämde jag iväg honom och sen kom han tillbaka och välte den ändå... Det måste ju verkligen vara jättekul att välta min papperskorg och slänga ut allt skräp på golvet så att jag får plocka upp det sen.
Jag vet inte vad jag ska göra idag... Kanske börja kolla på första Veronica Mars säsongen... Jag ska i alla fall lägga in lite saker på min externa hårddisk sen.
Och katterna är så fula... Ibland står de typ och tar sats innan de springer/skuttar iväg och när de tar sats så står de och vickar på rumporna...


Aaaah ooooo

Jag sitter i soffan i vardagsrummet och kollar på filmen Elektra på femman, den verkar bra. Och Yoshi låg bredvid mig och så sträckte han på sig och katterna brukar blunda när de sträcker på sig och det gjorde han och så räckte han även ut tungan, det såg jättefult ut, haha.
Jag har ont i magen, dumma mensvärk. Jag tog nyss en värktablett men det brukar inte bli någon större skillnad av värktabletterna... Det är inte schysst.


Leave A Scar

Well aware I'm a danger to myself,
Are you aware I'm a danger to others?
There's a crack in my soul,
You thought was a smile.

Whatever doesn't kill you,
Is gonna leave a scar
Whatever doesn't kill you,
Is gonna leave a scar.

14.31

Jag har typ pillat runt lite i mitt rum för att jag ville ha alla mina TV-serie säsongsboxar på samma ställe, men jag måste typ flytta massa grejer för att alla ska få plats på samma ställe. Innan stod Lost och Grey's Anatomy i mitten hyllan i min bokhylla och Grey's Anatomy fick så kvar och så ställde jag även Heroes, Veronica Mars och Bones där, och Lost står på hyllan ovanför min säng tillsammans med mina Sims 2 spel... Jag ville ställa alla säsongsboxarna där uppe men mina porslins saker som jag hade när jag var mindre står där uppe och jag vet inte vart jag ska ställa dem om jag ska flytta dem... Jag får väl fixa det senare någon gång, kanske fråga mamma om idéer.
Jag tänkte i alla fall lägga in lite musik på andra datorn från gamla CD skivor... Typ Gyllene Tider - Samtliga Hits, Korn - Issues, Gwen Stefani - The Sweet Escape, Avril Lavigne - The Best Damn Thing och Under My Skin, Mika - Life In Cartoon Motion, Marilyn Manson - The High End Of Low, Black Eyed Peas - Monkey Business, Akon - Konvicted och Adam Tensta - It's A Tensta Thing.
Jag hade egentligen bara tänkt lägga in Black Eyed Peas skivan för jag älskar låtarna på den skivan, men sen såg jag Adam Tensta skivan och bestämde mig för att lägga in låtar från alla skivorna jag gillade, haha. 


End of volume two - Yatta!

Nu har jag precis kollat klart på de tre sista Heroes, säsong 2, avsnitten, åååh, de var så bra. Jag tänkte kolla på bonusmaterialet nu om det finns med svensk text... När jag skulle titta på första säsongens bonusmaterial så fanns det ingen textning alls... Okej, det var ingen text här heller... Bara engelsk text när Ando och Hiros pappa pratade japanska... Det var väl kasst, jag hör ju knappt vad de säger, jävla arsle bonusmaterial. Jag hatar när de inte har text på bonusmaterial, om de översätter avsnitten så kan de väl ta sig tid att översätta bonusmaterialet också, hmmmm. De hade ju åtminstone kunnat ha engelsk text, då hade jag fattat det mesta...
Aja, jag orkar inte titta på bonusmaterialet om det inte är textat så jag får väl ta och hitta på något annat nu, men jag vet inte vad... Jag känner inte riktigt för att börja kolla på säsong 3 än, jag får ju inte se klart hela serien för snabbt.
Men jag gillar i alla fall när Hiro ropar "Flying man!" varje gång han ser Nathan och "Yatta!" (I did it!) när han har klarat något, hahaha, Hiro är gullig.


Lördag morgon

God morgon! Jag vaknade lite efter åtta och har knappt gjort något sen dess, bara duschat och suttit lite vid datorn, typ läst några inlägg på Kissies blogg... Jag brukar inte läsa hennes blogg och det var evigheter sen jag senaste var inne på den men den var i alla fall trevligare att läsa nu... Och alltså hennes kropp hade varit så mycket finare om hon inte hade gjort bröstoperationen, liksom kroppen ser helt skev ut.... Men ja, hon får väl se ut som hon vill.
Jag tänkte i alla fall fixa något att äta och sen ska jag kolla färdigt på andra Heroes säsongen. Och jag tänkte lägga mig vid ett inatt men jag kom inte i säng förens halv tre, haha...

Home sweet home

Hellu, kom hem från Rasmus för en liten stund sen. Jag kände mig trött på vägen hem men nu är jag pigg... Jag piggnar väl till av att springa upp för trappan.
Jag har i alla fall haft en trevlig kväll med massa skratt, nästan överdrivet mycket skratt, tillsammans med Rasmus, Emma, Emelie, Becca, Linnea, Sara, Mika och Jossan. Emelie visade något klipp på papegojan som de tar hand om och jag skrattade så mycket så jag fick ont i huvudet, lite ovanför öronen, och Becca verkade få ont på precis samma ställe, haha. Och mina hål i öronen gör ont... Eller hålen gör ju inte ont men huden runt omkring, ha ha ha...
Vi satt och babblade mycket, åt mat och fika, kollade på en liten film, stirrade på Rasmus när han öppnade sina presenter, spelade kubb, spelade något charad spel... Ja, det var väl typ det vi gjorde. Jag, Emma, Becca och Emelie typ sög på Kubb men jag, Emma och Becca vann båda omgångarna på charad spelet, höhö.
Och det blev massa med roliga bilder också, jag kanske bjuder på några senare när skolan har börjat eller nåt, vi får väl se, men nu ska jag väl snart gå och lägga mig, klockan är ju över ett och jag känner mig lite seg. Jag måste dock fixa en grej innan jag lägger mig och så tänkte jag tömma diskmaskinen så att jag slipper göra det senare idag...

Jag har ju inga bilder från idag men eftersom att det var Rasmus som fyllde år så kan ni få en lagom.... charmig bild på honom. (Och fint att mina smutsiga strumpor fick vara med på bilden...)

It takes a fool to remain sane

Emma kommer strax och då ska vi fixa lite saker och sen efter halv någon gång så åker vi till Rasmus, han fyllde ju 18 igår så det så, så detta blir kanske sista inlägget för idag. Jag ska väl börja avsluta allt... Och jag skulle behöva gå på toa men självklart gick mamma in där nu bara för det. Och mamma tog en bild på mig för en liten stund sen och jag fick inte göra några fula miner så det kändes som att bilden blev jätteful men den blev väl rätt okej enligt mig, även om jag visar tänderna...


Warriors of dark legend united

Bara för att min bror och hans kompisar är efterblivna... Nicke är han i vit grej med gitarr och Johan lekar rådjur... Och han i rött vid trummorna är William.


Arbetsliv

Vet ni vet ni vet ni vaaad? (Jag lyssnar på McFly - Do Ya och därför blev det tre "Vet ni"...) Nicke har hittat vårat The Sims 2 - Arbetsliv, WOHO! Jag visste väl att han hade det :C Det har ju varit borta i evigheter men på söndag kan jag äntligen spela det igen och då kan jag fixa hissar, yeeeeeeeeeeeey.
Men nu misshandlar Yoshi mig så jag vill inte sitta kvar bredvid honom så hejdå...


Dag 15 - Bild på mig och skriv 3 bra saker som har hänt under de senaste 15 dagarna

Hum, tre bra saker.... Det har väl inte hänt så mycket de senaste 15 dagarna... Men en "bra" sak som har hänt är väl att jag målade av Simpson och Family Guy bilderna, det var roooligt, och sen typ att jag har sett klart hela Lost nu... Men sen vet jag inte riktigt... En grej till... Att jag ska hem till Rasmus idag är en bra sak, det har ju inte hänt ännu men jag är rätt säker på att det kommer bli en trevlig kväll, så det så.
Aja, det är en målare ute på balkongen och jag vill inte vara i mitt rum för han kan se mig, wäääh.Today

Jag stör mig på den där Today-rutan som kommer upp när man loggar in på MSN. Om man trycker  på någon av alla länkarna så ska man ju komma till det stället men t.ex idag och igår så hamnar man bara på andra ställen. Igår (och idag) ville jag gå in på "Kan du se skillnad på kändis och vax?" men istället kom jag till en av länkarna som handlade om systrarna Hilton... Och sökfunktion på sidorna suger, men jag lyckades i alla fall hitta vax-grejen så nu ska jag se om jag kan se vilken som är den riktiga kändisen och vilken som är dockan, hihi.
Och efter det ska jag fixa mig så att jag slipper hålla på med det sedan och så ska jag väl äta... Jag har kebabpizza i kylskåpet.... Kebabpizza, slivovitza! Haha.

Sär.

Höhö

Jag och Hampe tittar på Bäst I Sverige... Jag säger typ hälften av replikerna innan skådespelarna säger dem... "Jag kommer krocka med en mås!" <3

Eight

Nu har jag bara tre avsnitt kvar av andra Heroes säsongen, det är bara 11 avsnitt totalt på grund av den där strejken som var 2007. Jag hade gärna kollat på de sista tre avsnitten nu men ah, jag vet inte, vi kanske titta på något tillsammans i familjen sen så det känns onödigt att börja kolla, det är bättre att spara alla tre avsnitten till imorgon eller till på lördag. Imorgon ska jag ju till Rasmus och jag lär vara lite upptagen innan jag åker så jag sparar nog avsnitten till på lördag. Och jag måste bara säga att jag stör mig på Kristen Bells roll i Heroes, värsta skumma bruden...
Aja, jag vill lyssna på musik så jag ska starta andra datorn.


I'm not your babe


:C

Jag målade naglarna förut och det röda syntes ju knappt på det svarta så nu har jag målat över det med den blåa :C


Dag 14 - Vilket språk skulle jag helst kunna

Hum, I don't know. Det hade varit kul att kunna typ finska, ryska, japanska eller kinesiska... Och det hade ju varit trevligt att kunna flytande engelska. Och det hade varit nice att kunna latin, haha.
Aja, jag har inget mer att säga om detta...

11 augusti

Hellu. Jag sitter och har det tråkigt i sängen, och jag är hungrig... Och katterna springer runt och är störiga...
Och jag har en sån där dum munblåsa igen, jag fick den för några dagar sen och denna gången upptäckte jag den innan den började göra ont... Jag verkligen hatar munblåsor, men de verkar gilla min mun... Och alltså de hamnar ju typ alltid på samma ställe... Det är lite fail.
Men jag ska väl fixa något att äta och sen ska jag nog börja kolla på andra säsongen av Heroes, woho.


American Pie: The Wedding

"Wow, Steve Stifler just gave a rose to a girl and meant it. It's like, monkeys learning to use tools for the first time."

Lost

Nu tog bonusmaterialet till Lost slut, så nu är serien helt slut för mig :( Eller jag har ju bonusmaterial kvar från de andra säsongerna, de fyra första om jag minns rätt, men det är ju inte lika kul att se det nu när det var typ evigheter sedan jag såg säsongerna... Jag kommer knappt ihåg vilka händelser som är med i vilka säsonger och vissa karaktärer hade inte varit med i typ 2-3 säsonger men det kändes inte som att de hade varit borta så länge... Jag vill se säsong 1 igen, första säsongen var nog bäst, när man fick lära känna alla karaktärerna. Alla säsonger har ju varit jättebra men det känns ändå som att de blir lite mindre bra för varje säsong. Alltså "mindre bra" är inte de rätta orden men det jag menar är väl att de senare säsongerna inte slår de tidigare... Liksom i första säsongen är allt nytt, man fattar typ ingenting och vet verkligen inte vad som kommer att hända, och sedan i de andra fyra säsongerna så är det ungefär likadant, det kommer nya mysterier och liknande men det är ändå inte lika bra som första säsongen, och sen i sjätte säsongen så är det några nya mysterier men man får svar på alla frågor från tidigare säsonger. (Jag undrar hur många gånger jag använde ordet säsong (+ böjningar) i det här stycket...)

Jag är i alla fall glad att jag tittade på serien, den var grym. Jag kommer dock inte ihåg hur jag började kolla på den... Jag vet inte om det bara var så att jag satt inne på Cdon och kollade efter vad jag kunde önska mig i julklapp i förra året och hittade den och tänkte att jag borde ge den en chans. Om man följde serien via TV:n så tog det typ 7 år att se hela serien, och för mig tog det liksom typ ett halvår. Enligt bloggen så tittade jag på de två första avsnitten den 26:e december (oj, jag trodde att jag började senare) så det har ju gått nästan 9 månader sen dess, haha. The End

Nu har jag sett klart hela Lost... Slutet var lite skumt och jag vet inte om jag fattade allt till 100% men aja. Nu blir jag typ deppig för att det inte finns några fler avsnitt :( Men jag tyckte att det var lite kul vid ett tillfälle i början av näst sista avsnittet (eller alltså de två sista avsnitten var ju som ett avsnitt men aja) för då frågade Sayid "What was that?" och så tänkte jag "That was Charlie" och precis efter det så svarade Hurley exakt "That was Charlie" hahaha. Och det var lite kul att Hurley först jämförde Jacob med Obi-Wan Kenobi och sedan med Yoda, jävla Star Wars nörd, haha.
Men jag tänkte i alla fall gå ut och hämta posten nu och sen ska jag kolla på bonusmaterialet.


Dag 13 - Mina favoritbloggar

Mina favoriter är Linneas, Lollos och Mikaelas. Deras bloggar är de enda jag följer, liksom jag hittar andra bloggar som verkar bra och sen glömmer jag av dem, men jag glömmer inte av Linneas, Lollos och Mikaelas. Det är bara lite tråkigt att de inte uppdaterar lite mer, jag vill ju ha något att läsa :C

Onsdag

Hellu. Jag tänkte fixa något att äta och sedan ska jag titta på Lost, jag såg totalt 12 avsnitt igår så jag har bara de två sista avsnitten kvar nu. Det känns skumt att det bara är 2 avsnitt kvar, det känns inte riktigt som att man kommer få något svar på alla "mysterier" och jag skulle inte bli förvånad om det slutade jättekonstigt...
Det tar väl 80 minuter att kolla på de två avsnitten och jag vet inte vad jag ska göra därefter... Det finns väl bonusmaterial så jag tittar väl på det, men sen vet jag inte om jag kanske ska läsa lite eller kanske börja kolla på andra Heroes säsongen... Eller så gör jag något annat, vi får väl se.

Jag gillar Miles (Ken Leung) så det får bli en bild på honom.

Hell's Kitchen

Sitter och kollar på Hell's Kitchen och har bara två Lost avsnitt kvar nu... Det känns jätteskumt, liksom två avsnitt och sedan är hela serien slut.
Och jag hatar när man slår in tån/tårna i saker... Jag slog i stortån i tröskeln när jag skulle gå till köket, det gör oooont. Förstår inte hur det kan göra så himla ont att slå i sina tår...
Och Trev och Sabrina i Hell's Kitchen är så himla fail. Trev skriker i köket och sen blir han irriterad när han får skäll oc Sabrina är bara helt koko, och Ramsey gillar att kalla henne bitch och liknande, haha...

Sabrina ser lite... psykopatisk ut eller nåt ibland... Och hon är en bitch, haha.

8

Nu har jag kollat på 8 Lost avsnitt och har bara 6 kvar av hela serien, oh my goood. Jag tyckte att de fyra första avsnitten av säsong var konstiga men det blir bara konstigare och konstigare för varje avsnitt. Serien har ju alltid varit konstig men jag tror ändå att säsong 6 slår alla de andra säsongernas konstigheter... Och jag vill se slutet för jag vill veta hur det slutar men jag vill inte att det ska ta slut för då har jag ingen Lost kvar... Och det är ju inte samma sak att se om serien en andra gång.
Aja, jag ska fortsätta kolla nu men jag tror inte att jag ska se alla 6 avsnitt... Jag vill nämligen kolla på Hell's Kitchen sen och det är 3 timmar kvar så då bör jag hinna se 4 avsnitt, och sen är det bara "The End" del 1 och 2 kvar.. Och de hinner jag ju se efter Hell's Kitchen om jag vill c:


Dag 12 - Bild på mig och min bästa vänHahaha, okej, jag är inte seriös och jag ser het efterbliven ut på bilden, men Sonic vägrar ju typ att lämna mig ifred ibland och typ om jag är ledsen då tittar han på mig med en medlidande blick så vi kan ju påstå att han är min vän, haha.
Men alltså ibland så förföljer han mig, typ inatt så var jag inne i mitt rum och så satt han på min stol och tvättade sig och sen gick jag in i badrummet och bara någon minut senare upptäckte jag att han satt någon meter ifrån mig och tvättade sig. Han gillar att klänga på mig, liksom han ställer sig på bakbenen och sträcker upp framtassarna som att han vill bli buren, och sen är det en grej till som jag inte vet om jag bara inbillar mig eller inte... Det är så att ibland ligger han under min byrå eller säng och kommer inte fram på flera timmar, typ som att han gömmer sig och/eller är rädd, men alltså jag tycker att han är framme mer när jag är ensam hemma... Igår morse/förmiddag så låg han under min byrå och sen när mamma, Rasse och Hampe hade dragit så kom han fram och sen "gömde" han sig inte mer under resten av dagen...

Morgon

God morgon! Jag är trött och hungrig och ska väl fixa något att äta nu. Och jag måste ha något att äta till middag idag... Finns rester från i förrgår...
Efter att jag har ätit så tänkte jag i alla fall kolla på Lost, jag har sett fyra avsnitt nu och säsong 6 är hittills helt störd... Jag fattar typ ingenting men aja. Just nu sitter jag bara och undrar hur det hela kommer sluta, jag har ju bara 14 avsnitt kvar nu... Lite mindre än 10 timmar kvar eller något sånt, haha. Jag hinner ju se klart hela säsongen idag om jag känner för det, fast jag tror nog inte att jag orkar titta på det i 10 timmar, men vi får väl se.
Aja, jag måste ha något att äta nuuuu.

Mmmm

Nu har jag kollat klart på det förlängda avsnittet av Grey's Anatomy och så har jag bakat chokladbollar också, med pärlsocker den här gången (Y) Jag grät bara en gång under det förlängda avsnittet och jag grät åt det i den korta versionen också, det handlade om Charles.
Det var i alla fall kladdigt att fixa chokladbollarna och de såg lite bleka ut... Och i någon eller några chokladbollar så borde det finnas nagellack i för det fattas nagellack på mitt ena långfinger... Men det gör inget, det smakar nog ingen större skillnad och det blir inte första gången jag äter nagellack i så fall, haha.
Det känns lite tråkigt att jag har sett på alla Grey's Anatomy avsnitt nu fast det är ändå skönt... Och det kommer ju en säsong 8 så jag har ju bara sett alla avsnitt som hittills har visats på TV. Jag känner mig sugen på att börja kolla på sista Lost säsongen nu men jag vågar typ inte... Det är så spännande och jag vill inte att det ska ta slut, haha.

Mitt hår såg fail ut när jag lutade mig framåt (Y)

END

Såg precis klart de sista tre avsnitten av Grey's Anatomy säsong 6 och usch va mycket jag grät under de två sista... Det var sorligt... Och jag vill se säsong 7 igen för jag såg säsong 7 innan jag såg de andra sex säsongerna... Lite fail för jag visste ju lite om hur säsong 6 slutade bara för det, och jag var inte så förtjust i Hunt i säsong 7 men jag gillar honom nu när jag har "lärt känna" honom.
Det fanns en förlängd version av sista avsnittet men jag vet inte om jag orkar kolla på det... Avsnittet är 60 minuter och jag har ju redan sett ungefär 40 minuter av det lite här och var... Fast jag vill ju se vad de har lagt till så jag kan ju slö titta på det som jag redan har sett. Men störigt att jag inte visste att det fanns en förlängd version fören sista avsnittet var slut för annars hade jag tittat på det avsnittet istället.
Aja, jag ska se förlängda versionen och så får vi väl se om jag gråter igen på vissa ställen och om jag kommer gråta vid de nya tillfällerna, haha.

Mandy Moore var med i de två sista avsnitten, hihi.

Spam

Bara för att mamma spammar mig på Facebook.


Lika som bär (A)

Jag tittar på avsnitt 19 (säsong 6) av Grey's Anatomy och så var Hunt och några andra inne på operation och så gjorde Hunt någon min som fick mig att tycka att han påminde om Gromit från Wallace and Gromit när han ser konfundersam ut eller nåt, hahaha.


Snusklubbor

Jag, mamma och Hampe var precis i Älvängen för att jag och Hampe skulle ta ut pengar (Hampe ska till Liseberg så han tog ut pengar för det och jag tog ut 600 kr till mamma för grejerna jag beställde från Cdon), och mamma köpte snus till Kjell. Och Kjells snusande är fail, han brukade typ stoppa in fem snus samtidigt och sen spottade han ut dem igenom efter några sekunder för att det blev så starkt och började rinna.... Fail, fail, fail. Han hade lika väl kunnat slänga pengarna i sjön om han ändå bara spottar ut snusen på direkten, haha.
Mamma köpte även snusklubbor (eller snuskklubbor som jag alltid tror att det står) till mig, 6 st, hihi. 6 klubbor och ett tomt skräp på köpet...
Jag tänkte i alla fall börja kolla på Grey's Anatomy nu, och mamma och Rasse åker till Kjell sen och kommer hem på torsdag eller fredag, woho.


Dag 11 - Min telefon

Jag har en iPhone 3GS och den är kass. Nje... Den funkar väl bra men den saknar ju funktioner som "vanliga" mobiler har... Eller i alla fall som min Sony Ericsson W595 hade. Man måste typ ladda ner en Bluetooth app för att kunna skicka bilder till andra men via den appen jag laddade ner så kan man bara skicka till andra iPhones eller liknande... Ringsignalerna är sämst och man kan inte använda inlagda låtar som ringsignaler. Det finns inga smileys fast det går att ladda ner en app med smileys men om man skickar ett sms till någon med en vanlig mobil så kan de inte se de smileys:arna... 

Jag tog bilderna med webbkameran så det är därför kvaliteten suger. Och jag förstår inte varför webbkameran cuttar bilderna ibland...


09.50

God morgon! Jag sitter och funderar över hur länge målarna har varit borta och jag får det till 4-5 veckor, det känns som att de har varit borta längre... Och om de var borta pågrund av semester så borde de komma tillbaka snart... Jag tänkte i alla fall ägna dagen åt att kolla på Grey's Anatomy... Jag har väl 8 avsnitt kvar. Jag måste bara gå och äta först, jag är jättehungrig. Det får bli pizza, hihi. 

*Psyko*

Nails fails

Under dagen så har jag hållit på och pillat bort mitt nagellack från naglarna och nu målade jag precis om dem. De fick bli samma blåa som förra gången fast denna gången får de bara bli blåa utan några streck eller liknande. Jag verkligen älskar den blåa färgen!Tillbakablickar

Jag sitter och tittar på Grey's Anatomy, har sett fyra avsnitt hittills och ska se ett till nu. Avsnittet jag precis kollade på, avsnitt 15 säsong 6, visade tillbakablickar med Webber, Ellis Grey, Bailey och Torres och de var kul att se, speciellt Baileys tillbakablick, hon var så kul som AT-läkare, haha. Och bar-Joe var med i hennes tillbakablick och han hade långt lockigt hår och påminde om Hurley i Lost, hahahaha.
Aja, nu ska jag kolla på avsnitt 16, woho.28

Ena stunden hade jag 5 unika besökare och nu har jag plötsligt 28... Jag tror att det var 5 unika för cirka en timma sedan så det har gått uppåt rejält... Jag önskar att man hade kunnat se vilka alla ens besökare var, liksom se om det ofta är samma personer som besöker bloggen eller om det alltid är olika och om det är massa personer som man inte vet vilka det är...
Jag är i alla fall irriterad på Hampe, jag sa en grej och så sa han att det inte funkade så och att jag var dum i huvudet och inte fattade men det var bara det att saken inte handlade om mig så han kan ju inte sitta där och säga att jag är dum i huvudet, gaah. Men jag tänkte i alla fall starta andra datorn nu och lyssna på musik, jag behöver något som får mig på gott humör

Dag 10 - Bild på mina kläder just nu

Jag hatar att ta kroppsbilder på mig själv, jag ser alltid så mobbad ut :C
Linnet är i alla fall från Nossebro Marknad och jag minns inte vart jag köpte shortsen... Och mina ben såg typ mörka ut men de är nog inte så mörka på riktigt, det är väl ljuset som spökar.Alla älskar Alice

Jag och Hampe sitter i soffan och kollar på Alla Älskar Alice (med varsin dator i knät) och den är så himla fuuuul. Jag typ hatälskar den, haha. Och jag älskar när Tina pratar, det är så charmigt med hennes norska.Lilla Edet Represent

Hampe låter hur kul som helst när han pratar, målbrottsunge, haha. Och jag ääääälskar Lilla Edet Represent, hahaha.


Aaah, min nacke knäcktes till

Aaah, min nacke knäcktes till.
Internskämt... Jag orkar inte ens förklara vad som är så kul med det men jag och Hampe typ avlider av skratt. Jag kanske berättar varför det är kul om ni frågar, fast jag kan inte lova att ni kommer att tycka att det är kul, men jag tycker att det är askul!

WHY IS THE RUM GONE?

Nu lyssnar jag på öronbedövande musik i hörlurarna igen och just nu är det denna låten som gör mig döv.
I löööööve it.
Fast neee, nu tog den slut. Men istället kom The Fray - Look After You, naaaaw, I löööööve that song too. Fast det vibbrar väldigt mycket inne i öronen när jag lyssnar på den... Dags att sänka liiiite.


Love the way you lie

Lika bra varje gång <3


MUMS

Jag har fem Tutti Frutti tablettaskar, mums mums! Psykopat-smile...


Kära Vänner

Nu har jag äntligen läst ut Kära Vänner av Charlotte Ekbom, det tog typ evigheter... Den var väl sådär... Jag tyckte att den var seg och lite långtråkig... Och det kändes som att allt bara upprepade sig fast med olika ord, och vissa meningar lät helt fail. T.ex en mening löd "Med snabba steg gick han in i köket och tog ur skafferiet fram baguetten som han köpt tidigare under kvällen." och alltså man kanske kan säga så men jag tycker att det låter mer rätt om man skriver "tog fram baguetten ur skafferiet"... Sen tyckte jag även att huvudkaraktärerna var lite irriterande och att de blev irriterade för skitgrejer som inte spelar någon roll... Fast det blir jag väl också men det kändes så töntigt när man läste om grejerna de blev irriterade av...
Jag rekommenderar den inte i alla fall, jag ville bara att den skulle ta slut.Gaah

Jag har läst cirka 70 sidor i min bok nu och det är ungefär 50 kvar och jag kan typ inte koncentrera mig för att alla pratar så himla högt. Jag läser samma meningar om och om igen... Jag ska stoppa in mina hörlurar i öronen och se om det gör det lite tystare... Och så ska jag hämta min choklad för jag är godissugen.Dag 9 - 2 låtar jag aldrig tyckt om

Jag kan inte komma på några låtar som jag aldrig har tyckt om... Låtar som jag inte gillade förr gillar jag nu och låtar som jag gillade förr gillar jag fortfarande... Låtar som jag inte gillar första gångerna jag hör dem brukar jag lära mig att gilla efter några gånger... Jag gillade inte Tokio Hotel - Hurricanes and Suns när den kom ut men jag lyssnar på den nu och den är faktiskt okej... Det finns säkert några låtar som jag inte gillar men jag kan inte komma på några, jag brukar inte tänka på låtar som jag inte gillar...


The ghost of you

Goooood morgoooon! Jag har väl varit vaken i lite mer än en timma och jag har duschat och läst lite. Jag tänkte gå och äta frukost för jag är hungrig... Och det är lördag idag men det känns inte som lördag. Och jag kollade aldrig på Grey's Anatomy igår, jag ljög för er... I'm sorry. Men jag ska nog kolla på åtminstone ett avsnitt idag, det är ju fyra avsnitt på en cd och jag har kollat på tre avsnitt av cd 3 eller nåt så jag vill se fjörde avsnittet så att den cd:n är avklarad. Jag vill läsa ut min bok idag men det är mer än 100 sidor kvar så vi får väl se om jag läser ut den eller ej.
Rocky 4 kommer på trean ikväll, eller inatt.. Klockan 00:25. Jag verkligen älskar fyran, den är min favorit. Jag vill kolla på den men Hampe sover ju i mitt rum så det kanske inte är säkert att jag kan kolla på film till klockan 02:15...

Denna låten är så fin, och jag hade hellre lagt ut videon men den går inte att bädda in men här är länken.

MCR

Kärlek <3


Höhö

Jag har i hörlurar i datorn och lyssnar på musik med jättehögt ljud och ibland kittlar det i öronen för att det är så högt, hehehehe. Liiiiite för högt kanske. Med hörlurarna så blir jag i alla fall helt uppslukad av musiken och det gillar jag. Jag går väl och lägger mig strax, någon gång...

Tonight

Jag blir tårögd när jag sjunger med i FM Static - Tonight, fail eller vad? Men låten är så himla vacker, och jag vet inte, jag läste någon gång att sångaren skrev låten efter att hans bror dog och det är bara så sorgligt att tänka på, liksom hans saknad efter sin bror som han verkade älska väldigt mycket.


Life As We Know It

Nu har jag precis kollat på filmen Life As We Know It med mamma och Jocke och den var bra. Sophie (Brooke, Brynn och Alexis Clagett, charmigt att spelas av trillingar) var värsta gullig, eller borde man säga gulliga...?
Men jag vet inte vad jag ska säga, filmen var i alla fall bra precis som jag hade förväntat mig och den var sevärd.Hugh Jackman och Ava

Jag satt och kollade på bilder på Hugh Jackman och hans dotter Ava och så hittade jag denna bilden, hahahaha.Hollywoods hetaste pappor

Mamma slängde "Veckans Nu!" på mig förut och jag satt och bläddrade igenom den och så fanns det en artikel som heter "Hollywoods hetaste pappor!" och så var det olika små rubriker vid bilderna på kändisarna och på Matthew Mcconaugheys bild så stod det "Kast med litet barn" och jag kunde inte sluta fnissa, haha...


Sen fanns det även en bild på Ben Affleck och hans dotter Violet och jag måste bara säga att både hon och lillasystern Seraphina är jättegulliga!

Dag 8 - Högsta önskan just nu

Alltså jag har ingen direkt "önskan"... Inte någon som jag kommer på i alla fall. Fast jo, jag önskar att vi slipper våran 7 veckors långa praktik nästa termin, men det kommer ju inte slå in.

HÄR KOMMER PIFF OCH PUFF

Jag hade inte tur, Hampe och Rasse ville inte till Kjell, jävla bitchar :( Hehehe :D
Jag tänkte i alla fall kolla på Grey's Anatomy nu, eller kanske inte på direkten, jag vill spela lite spel innan... Och även om jag har oturen att ha Hampe och Rasse här i helgen så har jag tur och får lax till middag idag, woho. Och mamma berättade att Jocke hade blivit hemskickad från jobbet för att han var så trött, hahaha, what the...? Fail att skicka hem folk på grund av trötthet... Jag ska i alla fall ringa Jocke och kolla om han kan leta efter The Sims 2 - Arbetsliv innan han kommer hit för att äta mat med oss. Okej, jag har redan ringt... Jag gör saker samtidigt som jag skriver, hehe. Han skulle i alla fall kolla, duktig pojk.
Och Hampe berättade att Rasse kommer ha två TV apparater i sitt rum, haha... De ska koppla in Playstationen till den ena och Xboxen till den andra... Fail. 

Men aja, jag ska gå och torka håret nu även om mitt hår är väldigt vackert på bilden *host* och Hampe ropar på mig...

Lalalala

Jag står typ alltid och sjunger, nynnar eller visslar när jag duschar... Det är rätt irriterande... Jag duschade precis och först sjung jag Jag Hade En Gång En Båt och sen började jag nynna/sjunga introlåten till Duck Tales... Och nu sitter jag och sjunger Smarty Pants Dance och introlåten till Piff och Puff - Räddningspatrullen...
Mamma har i alla fall åkt iväg för att hämta Rasse och Hampe så de kommer väl närsomhelst... Okej, de kom nu... Och jag har tur så åker alla tre till Kjell över helgen.
Aja, jag ska gå och äta upp mina chokladbollar innan Rasse rör dem.

Smarty pants dance

Jag skrev ett inlägg inatt och innan jag publicerade det så startade jag en grej som gör internetet jättesegt och bara för det så gick inlägget inte att publicera :C Men aja, jag kan skriva inlägget nu istället.
Det jag tänkte skriva var att jag är korkad, det finns ju en väldigt bra film vid namn Schindler's List med Liam Neeson (<3) som Schindler, och jag har alltid tänkt att "list" syftar på att han var listig (smart), men de är ju engelska för lista.... Schindler's lista över alla judarna som han räddade från att mördas. Och när jag pratade med mamma om filmen och vi skulle försöka komma på vad koncentrationsläger heter så var mamma påväg att säga konfirmationsläger, hahahaha.
Och jag och mamma kollade på The Tourist och Burlesque igår och de var bra fast The Tourist var lite fail, ni kanske förstår vad jag menar om ni ser den eller har sett den... Jag säger bara ett ord: Plastikoperation.
Och det var massa bra skådespelare i Burlesque, typ Eric Dane, Sam Gigandet och Stanely Tucci. Och Cher och Christina är ju också jättebra.

Och jag måste bara säga att T.R Knight såg skum ut i rött hår, haha...

Katten och marsvinet

Mamma öppnade kylskåpet och trodde att mina chokladbollar var köttbullar :(
Och jag kan inte sluta fnissa när jag kollar på bilden nedanför, katten ser typ ut att ha fått en skrattattack, den bara "Hahahaha, du fastnade i en tekanna, hahaha"....


Blablabla

Nu har jag precis tittat på sju Grey's Anatomy avsnitt eller nåt, avsnitt åtta var värsta gulligt, Karev var så söt tillsammans med den lilla bebisen, titta bara på bilden här nedanför, hihi. Och anledningen till att han inte har någon tröja var för att han testade "kängurumetoden", för tidigt födda barn mår typ bra av hud-mot-hud kontakten och barnet i avsnittet var påväg att dö så det var därför han använde kängurumetoden och det hjälpte, naaaw.
Mamma ringde i alla fall vid 15.40 och sa att hon var påväg hem från Kjell och hon hem först nu... Två timmar senare. Det tar typ en timma att åka från Kjell fast hon skulle stanna på Jysk och Netto, men det borde inte ta två timmar... Och mamma var iväg med Kjell i mer än en vecka (minus några timmar under förra onsdagen) och det har gått några minuter sen hon kom hem och nu pratar hon med honom i mobilen... Det var länge hon kunde hålla sig utan honom, lol.
Vi ska i alla fall äta pizza idag och så ska vi hyra film som vi ska kolla på ikväll. Och så ska vi köpa snusklubbor på Tempo om dem har några (Y)


Dag 7 - Tv-serier jag är beroende av

Det finns ju massa bra TV-serier som jag älskar och är beroende av, de som först ploppar upp i min skalle är Lost, Gre'ys Anatomy, Heroes och Criminal Minds. Sen älskar jag ju Off The Map och Nikita och jag vill se fortsättningen av Nikita... Det känns som att det är evigheter sen den slutade visas... Jag älskar ju även The Big Bang Theory men nu var det ett tag sen jag såg det, men jag har ju sett hela säsong 1 i alla fall.
Jag är rätt säker på att jag kommer bli beroende av Veronica Mars när jag börjar kolla på den för jag gillade ju serien för några år sen... Sen vet jag inte om det är några fler... Jag var beroende av Gossip Girl, Ugly Betty och Desperate Housewives och sen typ glömde jag av DH i några veckor och orkade inte riktigt titta på det efter det...
Men sen gillar jag ju även How I Met Your Mother, Amazing Race (ser det dock inte så ofta), Top Model, Vänner, The Simpsons och CSI. Hehe, det var mycket serier...

Fiiiint, en blandning av Lost och Simpsons ;D

Fixat

Helluuu. Jag har varit vaken sen halv nio ungefär och under de senaste timmarna så har jag bara sprungit runt och fixat... Jag har dammsugit, diskat, gjort rent kattbaljan, duschat, gått ut med soporna och fixat lite i mitt rum. Fåtöljen, stolen och soffan ser 10 gånger bättre ut än innan som ni kanske kan se om ni kollar på bilderna från igår, byråan ser lite bättre ut och skrivbordet ser också lite bättre ut. Jag tänkte i alla fall gå och fixa nudlar nu och när de är klara så ska jag kolla på Grey's Anatomy. Och anledningen till att jag har hållit på och fixat idag är för att mamma kommer hem idag... Fast jag fixade inte mitt rum för mammas skull, det såg ju bara helt förjävligt ut och behövde fixas.

(Chipspåsen ligger inte kvar där vid soffan.)

Nymålade

Jag målade precis om naglarna, det fick bli pärlemovitt (precis som de två tidigare gångerna) och ljusblått. Det blev lite Malmö FF likt, fast hade varit ännu mer Malmö FF likt om det vita hade varit blått och de blåa hade varit vitt... Jag orkar i alla fall inte ta bort det som kom utanför nu för jag är trött och jag ska lägga mig när CSI tar slut. Men jag gillar naglarna, hihi.


:(

Alltså det åskar ju typ bajsmycket där ute, mullrar som f*n. Det är öronbedövande ibland, jag blir ju nästan rädd :C Jag tänker för mycket ibland och inbillar mig massa saker... T.ex att massa flygplan ska flyga in i lägenheten.... Nu började det regna ännu mer än innan, och mullrandet är läskigt... Och jag hör folk som skriker... De skriker antagligen för att de är ute i ösregnet, hehehe. Mullrandet blir bara högre och varar längre, detta är inte kul :(

Till Emma om "Chokladbollar"

Hahahaha, jag menade ju pärlsocker och inte strösocker :( Jag var nog full när jag skrev det inlägget för jag skrev fel på massa grejer ju, inte bara "ströcker" :(

Blue Streak

Martin Lawrence är så jävla snygg i början av Blue Streak, när det har gått 15 minuter eller nåt, jag skrattar ihjäl mig åt honom, hahaha.


Chokladbollar

Jag bakade precis chokladbollar, utan pärlsocker... Det ser typ äckligt ut utan pärlsocker men pärlsockret tog slut förra gången och jag glömde säga till mamma och jag var så sugen på chokladbollar så jag bakade ändå, haha.
Nu börjar i alla fall min film så nu ska jag ägna mig åt den.

Alltså det ser ju typ vidrigt ut, hahahaha. Fast de är nog inte lika mörka på riktigt...


Dag 6 - Min bakrundsbild på datorn

På skoldatorn har jag Matthew Gray Gubler och på den andra har jag klippt ihop mina bilder i paint, höhö.Maggie Simpson

Nu har jag målat av en till bild på Maggie Simpson, det tog typ evigheter och jag är inte helt nöjd med bilden men aja. Armarna var typ krångligast att måla...
Städa?

Mitt rum ser helt förjävligt ut igen. Dags att städa kanske?Maggie

När jag säger sture säger ni plan, Stureplan, Stureplan!
Hahahaha, eh, godmorgon. Jag sitter och funderar över vad jag ska hitta på idag... Jag ska i alla fall göra mig i ordning snart för jag har inga planer på att springa runt i nattlinne hela dagen. Vid 14.10 så kommer det en film vid namn Blue Streak på TV4 Film och jag tror att jag ska se den... Och jag kanske tittar på Grey's Anatomy när filmen är slut...
Jag målade i alla fall av Maggie Simpson igår och det tog ca 35 minuter eller nåt... Och jag hatar proportioner, hennes rosett blev värsta ful... Men jag ska nog måla av den andra bilden på henne idag, hihi. Jag ska i alla fall fylla i strecken idag, de är lite bleka... Och även om jag blev klar med bilden vid 0.30 inatt så la jag mig först vid halv två, hehe. Jag kollade nämligen på CSI och Spin City (och några minuter av How I Met Your Mother, Lily var grym i slutet <3).
Aja, nu ska jag fixa mig och sen ska jag äta frukost.


Laughing Baby

Jag älskar detta klippet! Jag har sett det hur många gånger som helst och det är lika kul och gulligt varje gång! Ethan är så himla söt och han ser så gosig ut, jag vill bara krama om honom. Jag har bara en sak att säga: Naaaaaaaaaaaaaw.


Funderar igen

Jag sitter och kollar på Crimianl Minds och jag tror att jag ska lägga mig när det är slut... Fast jag funderar på att rita av en bild innan... Fast det kan ju ta lite tid och klockan lär hinna bli ett innan jag kommer i säng i så fall och jag är trött redan nu... Men vi får väl se hur jag gör...
Jag kan ju i alla fall hämta boken som jag har ritat i tidigare och rita lite under nästa reklam (Y) Och jag vill rita av Maggie Simpson för jag har ju målat av alla andra i familjen Simpson redan. Jag ville egentligen rita av Maggie innan Marge men jag vet inte varför jag valde Marge istället. Jag har i alla fall hittat två söta bilder så jag ska i alla fall rita av minst en av dem, hihi.
Men aja, nu ska jag sluta skriva. Fast jag måste bara säga att jag köper bara gott plockgodis när jag köper plockgodis men ändå så ligger det alltid massa ogoda godisar i mina påsar! Det är inte snällt! Men aja, godnatt!

Nirvana

<3Oasis

<3


Scream

Jag har precis kollat på fyra avsnitt av säsong 6 av Grey's Anatomy och alltså det finns typ 150 avsnitt av serien och det bästa ögonblicket är helt klart i avsnitt fyra. För er som inte kollar på Grey's Anatomy så kan jag säga att Alex Karev alltid försöker vara tuff och låtsas som att han inte bryr sig om saker, och det är därför som hans reaktion i klippet här nedanför är så himla underbar! Alltså hans ansikte, jag kan inte sluta skratta åt honom, hahaha. 


I'm so happy!

MIN BOK HAR KOMMIT!
I'm so happy, happy, happy :D Harry Potter och De Vises Sten <3
Den har ett sånt där omslag som går att ta av och det är en "spricka" i det på bokpärmen, wääääh. Det känns som att det kommer gå sönder... Jag ska gå och hämta tejp och tejpa för säkerhetsskull, smart va? Och boken har ett sånt där bokmärkes-band i, jag älskar såna band för då slipper man dumma bokmärken som ramlar ut och liknade.
Boken är i alla fall fin, jag blir förälskad bara av att titta på den, och jag längtar tills jag ska läsa den.


Bonusmaterial

Nu har jag precis kollat på bonusmaterialet till Grey's Antomy, säsong 5, woho, det tog en timma... Outtakes/Bloopers är bäst, liksom Meredith brukar ju vara seriös och inte skratta så mycket, så det är kul att se när Ellen typ skrattar ihjäl sig åt något, haha.
Jag har massa bonusmaterial att kolla på från Heroes och jag tror att jag ska kolla på det nu, innan jag börjar titta på säsong 6 av Grey's Anatomy... Fast först ska jag gå ut och kolla brevlådan.

Och Sonic ligger uppe på soffan och det är så kul när han sträcker på sig och glider ner, hihi.

Dag 5 - Mina favoritfilmer

Detta är ett svårt ämne, det finns ju så mycket bra filmer! Men ja, det finns ju vissa filmer som jag kan se om och om igen utan att tröttna så jag kan väl räkna upp några av dem:
- Harry Potter
- Stolthet och Fördom (2005)
- Förnuft och Känsla (1995)
- Mean Girls
- Love Actually
- Wild Child
- Girls Just Want To Have Fun
- Chocolat
- A Cinderella Story
- She's The Man
- It's A Boy Girl Thing
- Mulan
- Day After Tomorrow
- World Trade Center
- 2012
- Titanic
- I Rymden Finns Inga Känslor
- Dirty Dancing
- Rain Man
- Mona Lisas Leende

Så där ja, det var några, massa tjejfilmer...


Funderar

Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på nu... Antingen kan jag börja läsa Kära Vänner eller så kan jag kolla på Grey's Anatomy... Jag vill verkligen se klart Grey's Anatomy och Lost men jag känner inte riktigt för att titta på TV just nu, det är så varmt liksom... Men ja, jag ska nog läsa och äta skorpor, hihi, och sen kan jag kolla på Grey's Anatomy om jag tröttnar på boken (Y)
Men jag undrar när min bok kommer... Den kan ju komma idag eller så kommer den senare i veckan, eller så har den redan kommit fast att vi måste hämta ut den på Ica... Och jag har för mig att min svarta cardigan har varit borta i evigheter och jag letade efter den förut och hittade den längst ner i tvättkorgen... Alltså om den har varit borta så länge som jag tror så måste den ha legat i botten jättelänge... Skumt i så fall, mamma borde ju ha tvättat den för längesen...
Aja, nu ska jag hämta skorpor (Y)


CHOKLAAAAD

Alltså jag förstår inte vad jag sysslar med när jag äter Marabou.. Jag lyckas typ alltid få choklad på ena armen... Nyss hade jag fått choklad på vänstra benet och lite på högra armen, weiiird. Och nu börjar jag få jätteont i magen och det börjar bli väldigt varmt, usch. Jessie don't feel so good.
Jag tittar i alla fall på The Middle just nu och snart börjar andra Criminal Minds avsnittet, woho. Och förra avsnittet slutade sorgligt :(
Nu upptäckte jag att jag hade choklad på vänstra armen också... Hmmmmm... 


Harry Potter och Dödsrelikerna del 1

Nu har jag precis kollat på Harry Potter och Dödsrelikerna del 1, wääääh :( Den var jättebra men slutet var sorgligt... Jag vill se del 2 nuuuu, jag kommer inte ens ihåg vad som händer i boken... När jag tänker på boken så kommer jag bara ihåg att de letar efter horrokruxerna och jag minns slutet... Det är allt, haha... Men det var ju evigheter sen jag läste böckerna så...
Jag vet inte vad jag ska hitta på nu... Det är två timmar kvar tills Criminal Minds börjar så jag ska nog spela något spel...


Nemi x2

Jag satt och läste Nemi på channels.msn.se/serier och jag gillade dem två här nedanför, hahaha.


Marge Simpson

Jag har precis målat av Marge Simpson och bilden blev väl sådär...
Hello beautiful, how's it going?

Alltså det är ju jättevarmt ute, 30 grader... Jag blir typ alltid chokad när jag kommer ut för liksom jag sitter inne och här är det svalt och då tänker jag mig att det är svalt ute också även om solen skiner och mina grannar springer omkring halvnakna. Det är i alla inte skönt att vara ute i jeans och t-shirt när det är lika varmt som nu...
Jag vet inte vad jag ska göra... Jag vill kolla på Harry Potter men ändå inte, jag vill hellre se den på kvällen men klockan 21.00 och 23.00 ska jag kolla på Criminal Minds så då går det inte... Och jag känner för att rita men ändå inte för alltså det är typ lättast att måla av Family Guy och Simpsons men det blir ju lite tråkigt efter ett tag... Och jag känner för att läsa Kära Vänner men ändå inte... Hmm, sicket problem jag har.
Och jag vet inte vad jag ska äta idag heller, jag tänkte ta pizza men den är inte särskilt god... Brödet smakar typ gummie eller nåt, hahaha. Det smakar inte gott i alla fall...
Aja, jag tror att jag ska rita och sen får vi väl se vad jag hittar på efter det.

Lite "söta" bilder på mig som jag tog förut.

Knappt Lovlig

Nu har jag precis läst ut Knappt Lovlig av Katarina von Bredow och den var bajsbra! Jag tyckte dock att det var för lite om Arild i slutet :C Och det känns som att många av Katarinas manliga roller börjar på A... Liksom i Knappt Lovlig har vi ju Arild och i Bara Inte Du så finns Adrian. Sen läste jag handlingen till några av hennes andra böcker och då nämndes Adam i Hur Kär Får Man bli? och Arvid i Som Jag Vill Vara, haha. (Men alltså vad är Arild för namn egentligen? Jag gillar det men det låter skumt, hihi.)
Nu har jag bara två biblioteksböcker kvar... Raderad av Nick Gifford och Kära Vänner av Charlotte Ekbom. Jag är inte sugen på att läsa Raderad, jag tänkte liksom läsa den innan Knappt Lovlig och jag läste en sida och sen gav jag upp och valde Knappt Lovlig istället, haha...
Aja, nu ska jag slänga sopor och kolla brevlådan!


Läser

Jag sitter och läser Knappt Lovlig i sängen och har suttit här i mer än en timme. Jag har kanske läst 100 sidor eller nåt... Jag är i alla fall på sida 170 av 230, oooh. Jag vill att boken ska slut men ändå inte... Jag tycker i alla fall om den även om vissa ord är skumma och jag tycker att vissa meningar är felformulerade... Och att vissa ord har fel form, hehehehe.
Jag blev i alla fall väldigt seg i ryggen av att sitta lutad sängkanten så jag ska ha min kudde bakom mig när jag börjar läsa igen...
Och när jag har läst ut boken så ska jag gå ut med soporna och kolla brevlådan, så det så!

Dag 4 - Snyggaste kändiskillen

Alltså jag vet verkligen inte vilken kändiskille som är den snyggaste... Och jag kommer typ bara att tänka på medelålders män som Johnny Depp, Robert Downey Jr och Tom Cruise... Weiiiird.
Men alltså det finns jättemånga kändisar som jag tycker är snygga, men alla har ju sina fulheter som gör att jag inte vill säga att de är snyggast... T.ex Shane West, han ser typ ond ut på bilder och det är bara läskigt...
Men jag har kommit på två killar som ser bra ut på typ alla bilder jag ser och det är Milo Ventimiglia och Jake Gyllenhaal... Milo är snyggast... Jag minns när det var så mycket prat kring Heroes och Milo för några år sedan och jag tyckte att Milo var jätteful, haha. Och jag tyckte att bilden på Robert Downey Jr var så charmig med hans leende och rynkorna runt ögonen så jag bjuder på både den och en bild på Milo, hihi.


Simpson

Godmorgon! Innan jag gick och la mig igår så målade jag av två bilder till, Bart och Homer Simpson, höhö. Jag tycker att Bart ser ut som en ödla eller nåt och jag gillade inte hans armar... Och hans ögonlock skulle vara lite snedare... Och hans läpp eller vad det är ska inte vara så lång... Men jag blev ganska nöjd med Homer i alla fall, fast hans huvud skulle varit lite mer bakåtlutat... Men aja, jag gillar bilden ändå.
Nu tänkte jag i alla fall gå och torka håret och sen ska jag äta frukost. 


RSS 2.0