Sommarjobb vecka 2 avklarad

Har redan sommarjobbat i två veckor, tiden går fort :O
Var ju ledig idag eftersom det är midsommarafton, så det var ju bara fyra arbetsdagar...
Har i alla fall varit en väldigt bra andra vecka, skiver lite mer specifikt om onsdag och torsdag här nedanför för jag har mest minnen från de dagarna :)

Onsdags: Dålig start på dagen. Skulle börja klockan 8.00 men vaknade 8.05, jeffla skit liksom :O Andra gången jag försovit mig under sommarjobbet, kommer gå och hänga mig om det händer en tredje gång nästa vecka.
Var på jobbet klockan 8.50, då satt de och åt frukost. Var så kul när jag kollade på ena pojken och han kollade tilllbaka och så skakade han på huvdet, som att han typ bara "du får inte vara sen", "du får inte vara här" eller "du får inte kolla på mig" med glimten i ögonen. Då nickade jag och så skakade han på huvudet igen, haha. Sen när jag kollade på honom några minuter senare så skakade han på huvduet igen

Eftersom att alla skulle vara lediga idag så hade vi även lite midsommar firande. Är en äng bredvid förskolan så alla gick ut och plockade blommar. Sen när vi skulle gå tillbaka in så stod ena flickan vid massa taggiga blommor som hon fick ont av eftersom hon inte hade några skor eller strumpor på sig, så hon bara "bär mig!" haha- Så ja, jag bar henne och hon var mycket lättare än jag hade förväntat mig, men hon är ju bara tre år gammal så :)

Sen var det även en flicka som skulle gunga med sin lilla syster, och så tog hon så hög fart så att lilla systern ramlade av :O Hon började gråta så jag tröstade henne. Hon sa att hon inte fick ont, så hon grät väl för att hon blev så himla rädd :/

På morgonen fick jag även håret fixat av en av flickorna, haha, bjuder på en bild längst ner ;)

Torsdags: Var sista dagen som två av pojkarna skulle vara på förskolan, nu har deras somamrlov börjat. Han pojken med glimten i ögat var en av dem, synd :/ 
Var så kul när jag kom dit på morgon för jag kan se in i rummet där barnen sitter och målar när jag skulle gå in, och då såg barnen mig så två av dem sprang iväg för att möta mig, haha (:
Pojken som sprang för att möta mig satt även i mitt knä sen när jag skulle hjälpa honom att göra en liten bok, gulligt :)
Sen satt han i mitt knä igen när vi var ute och målade vid två tiden. Och så ville han att jag skulle måla en brandbil till honom, blev ganska charmig, haha.
Och så gjorde vi pappersbåtar, tycker de blev jättesöta. Får ta kort på dem när jag kommer hem :D

Jag tvättade även av barnens hyllor, fick hjälp av tre av flickorna. Ena var väldigt irriterande, kanske skriver något om det i ett annat inlägg, detta blev ju så långt liksom, haha.Sommarjobb vecka 2

Idag börjar andra veckan på sommarjobbet. Jag är typ nervös, haha :S
Vet inte varför.... Liksom det är ju en sak att vara nervös första dagen eftersom man kanske inte vet vart man ska gå in och sånt, men jag har ju varit där en vecka så jag tycker inte att jag borde vara nervös.
Hoppas att denna veckan går lika fort som förra. Jobbar 7,5 timmar/dag vilket jag tycker känns länge, men det är inte särskilt länge i jämförelse med vissa andra arbetstider och jag brukade ju gå i skolan 7 timmar 2 dagar i veckan, och dem dagarna gick också rätt fort.

Men i och för sig så har man inte alltid särskilt mycket för sig om man är på en förskola, och det är ju antagligen mindre att göra om man arbetar med 4-6 åringar än om man jobbar med 1-4 åringar. De äldre barnen kan ju oftast klä på sig själva och de flesta använder inte blöjor.
Liksom de gånger jag inte har haft något särskilt att göra i skolan så har tiden ändå gått ganska fort för att jag har haft kul med min/mina kompis/kompisar, och på jobbet så har jag ju faktiskt en kompis på andra avdelningen så när barnen är ute så går tiden lite fortare om jag sitter och pratar med henne. Så det är ju rätt bra (:

Bilddagboken...

Har knappt varit inne på bilddagboken på senaste tiden. Var inne för ett litet tag sen för att se hur många bilder folk hade laddat upp och det var jutyp 1000, orkade inte kolla några av dem, haha. Gången innan så kollade jag bara på två personers bilder, jag är lite fail.

Blir ju bara mer och mer bilder ju längre jag väntar... Men bdb är så segt, orkar ju inte vara inne och kolla allas bilder, de flesta är inte särskilt intressanta och jag orkar inte alltid läsa bildtexten.

Tycker bättre om facebook (:

Sommarjobb

Sommarjobbet började i måndags.
Är på en förskola, barnen är mellan 4 och 6 år.
Redan jobbet tre dagar ju, tiden går fort och det gillar jag för tillfället :D
Ska ju jobba tre veckor, så nästan bara två veckor kvar.

Känns inte direkt som ett jobb, känns mer som på praktiken...
Det som är bra med att de är fyra år och äldre är att jag slipper byta blöja och de klarar av att klä på sig själva.
Men det jag saknar med 2-4 åringarna är att de var lite mer typ gosiga, ville sitta i ens knä och så. Och jag tyckte ju att det var rätt kul att hjälpa de att ta på sig, speciellt när de kom fram till mig och frågade om jag kunde hjälpa dem :)

Försov mig i tisdags, skulle börja 9.00 men vakna 9.45 :S

Tycker att gårdagen har varit bäst hittills.. Barnen ville ju gärna leka med mig och andra sommarjobbaren och vara med oss hela tiden, haha :)

Två roliga historier ;)

Bjuder på dessa två:

Det var tre killar som var ute i skogen och tältade. En morgon när de vaknade sa den ena killen:
- Jag drömde en så jädra go dröm i natt, jag drömde att en skit snygg brud runkade av mig helvilt.
- Konstigt, sa den andra killen, jag drömde exakt samma sak.
Då sa killen som hade legat i mitten:
- Det drömde inte jag, jag drömda att jag var ute och åkte vasaloppet!!

och

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."
"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.
Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...
"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

Dagens gåta :D

Det var en pappa och en son. Dem åkte bil och sen krascha dem, pappan dog direkt men pojken åkte direkt till sjukhuset för att akut opereras. Men precis innan kirurgen skulle börja operara pojken utbrister kirurgen : Det där är min son. Vem är kirurgen?

Your anus?

Ligger i sängen och lyssnar på McFly - Star Girl.
I andra versen sjunger han "When I fell in love with uranus" men det låter som "when I fell in love with your anus"! eller vad tycker ni? XD
Han sjunger det vid 1.02.Brorsans avslutning var rätt hemsk... haha. Tjejerna som sjöng tog inte i så det lät falskt och rektorn babblade såklart på som vanligt. Han bad oss att hålla tyst hela tiden, haha, som att det skulle hjälpa.
När det är så många människor som det var där så fattar man väl att det blir mycket småprat. Liksom rektorn babblade bara om ointressanta saker och man hörde knappt vad han sa för volymen på högtalarna var så låg...
Fikat var i alla fall bra ;)

Dags att sticka, jag hör brallorna spricka

Skidbrillor på, dags att sticka
Böjer mig fram, jag hör brallorna spricka!

Ska alldeles strax gå bort till lillebrorsans skola för det är hans avslutning ikväll...
Regnar inte för tillfället, får hoppas att det inte börjar igen heller.
Hoppas på att stå på ett bra ställe så jag kan få några bra kort på de "små pluttarna". Nästa år börjar de sjuan... och jag börjar andra året på gymnasiet. Tiden går sjukt fort...

Min avslutning är imorgon och börjar sommarjobba på måndag... Blir förhoppningsvis kul... Men jag hade hellre fått vara hemma en vecka innan jag började jobba, hehe :)Sommar och sol :D

Tjollahopp :D
Det är 20 plus grader på framsidan och antaglgien flera grader varmare på baksidan eftersom att solen är där.
Var ute och solade/läste i en timma förut vid tio. Har kollat på lite film just och hade tänkt gå ut och sätta mig och läsa ute på balkongen igen.
Jätteskönt med värmen, fast det blir lite för varmt att bara sitta ute i solen. Nästan så jag vill åka och bada, men det är nog rätt kallt i vattnet...

Går väl ut i solen nu då... kanske försöker rensa datorn sen när jag kommer in igen :O

Bara jag som tycker solen på denna bilden påminer om en apelsin?

RSS 2.0