Naglar

Målade om naglarna igår igen. Hade varit finare med någon ljus färg istället för svart...


Tittut

Sitter och funderar på att gå och äta frukost... Måste äta men finns typ aldrig något som jag vill ha...
Dricker juice just nu i alla fall, lite bättre än ingenting.
Klockan är redan tolv... Ska åka om 5 timmar och 30 minuter ungefär.
Ska försöka övertala mamma att åka med mig till Ica för jag orkar inte gå til Tempo...

Snart nyårsafton!

Alltså det känns som att min munblåsa blir större hela tiden... Jag vill ju att den ska försvinna, men nej, den blir större.... Den svider så himla mycket, blir deprimerad... Men ska sluta skriva deprimerade inlägg, vi ska ju vara lite positiva! Nyårsafton imorgon, ska till Alafors och umgås med några underbara människor, förstår om ni är avundsjuka för att ni inte får vara med ;)
Men nej, hoppas att alla får det kul imorgon :D

Dikt: De tre orden

Skrev en till dikt i natt, det blir som det blir när jag är trött...

De tre orden
Vad är kärlek?
Jag hör många säga "Jag älskar dig", men menar dem verkligen det?
De tre orden ska betyda så mycket men jag tycker alla använder dem hej vilt.
Den fina innebörden försvinner.
Bort i tomma intet.
Bort ifrån oss.


Sad face :(

Alltså jag hatar när de i Grey's Anatomy lyckas rädda någon från något men sedan dör den av någon annan sak, liksom det är så sorligt, sitter och gråter åt avsnitt 9, säsong 2 just nu. Liksom vissa patienter klarar typ allt, massa operationer och sånt, medan andra inte ens klarar av en operation. Fy va ledsen jag blev av att den ena personen dog, Grey's Anatomy vet verkligen hur den ska göra för att få mig att gråta, haha.

Bara för att jag är förälskad i George O'malley (a)


Mitt år i bilder - part 2

Fler bilder då :)


Mitt år i bilder

Tänkte testa att göra ett inlägg där jag visar lite av mitt år i bilder. Jag hade tänkt dela upp bilderna i de olika månaderna som de togs men dock så vet jag inte när vissa bilder är tagna eftersom att vissa bilder inte finns kvar i min gamla mobil och att jag har lagt in dem i min dator långt efter att de togs så istälelt lägger jag bara upp några bild i förhoppningsvis rätt ordning, ni kan ju gissa ungefär när bilderna är tagna också med tanke på ljuset, miljö och sånt, hihi.
Det blir så många bilder så jag delar upp dem i två inlägg =)


Mer störande

Jag verkligen avgudar min lillebror ibland, eller kanske inte.
Förutom det att han var så himla störande förut så drog han till pappa för en liten stund sen, liksom skönt att slippa honom tänkte jag. Men nu vände jag mig om och såg att han inte hade tagit bort sitt täcke och kudde från soffan. Liksom han glömmer nästan alltid bort det eller typ de gångerna han "veckla" ut soffan till en säng (det är en bäddsoffa) när det var skola så brukade han tänka att han skulle fixa det efter skolan. Liksom soffan är ganska irriterande när den är utdragen eftersom att den tar mycket plats, och jag ska ju inte behöva plocka efter min bror och bädda åt honom. Det är ju mitt rum så han får ju fixa innan han drar.
Fatta att jag blir irriterad. Och när han är hos mamma så säger han alltid att jag inte hjälper till här hemma, men jag gör faktiskt ganska mycket men han är ju inte här hela tiden så det ser ju inte han, och han får ju åtminstone ta bort efter sig själv, jag är inget hembiträde om det är det han tror.

Bjuder på en "vacker" bild på mig själv :)

Tjuvtittat

Alltså jag älskar tjuvtittat (och tjuvlyssnat) ibland, man måste ju bara älska vissa av bilderna!
Jag verkligen älskar den första bilden.


Störande

Alltså jag fattar verkligen inte varför min lillebror måste vara så jävla jobbig hela tiden. Först satt och han pillade på min arm och till en början så var det inte alls särskilt störande. Sedan gjorde han nåt som kändes som att han nöp mig och det gjorde ont så jag bad honom att sluta, men självklart fortsätter han. Sedan höll han på med massa andra jobbiga saker och jag sa väl till honom att sluta ca 100 gånger, men ni kan nog gissa er till att han fortsatte. Liksom jag fattar verkligen inte varför man inte slutar när någon säger till en? Han fortsätter väl för att han tycker det är kul när jag är sur så bästa metoden för att få honom att sluta är ju att ignorera honom, men det är inte alltid så lätt.
Fattar inte varför vissa personer ska vara så himla tröga och störiga...

Roliga bilder :D

Jag verkligen älskar när personer verkar ha för mycket fritid och klipper ihop bilder och sätter dit roliga texter :D
Gillar Fred, eller om det är George, på första bilden :D
Munblåsan :(

Asså jag verkligen hatar min munblåsa! Måste den verkligen göra så ont? :(


Dikt - För att du är du

Har tråkigt så jag sitter och försöker skriva dikter och känns som att det går kasst.
Denna skrev jag precis, haha...

För att du är du.

Ingen annan än du får mig att känna såhär.
Med dig känner jag mig säker.
Du finns alltid där när jag behöver dig.
Även när jag mår som sämst får du mig att må bra.
Alla borde få ha någon som dig i sitt liv.
Du är som en skyddsängel sänd från ovan.
Tack för att du är du.


Jävla tandläkare

Usch, har fått tandläkartid den 19 Januari klockan 14.15. Det stör mig att skolan börjar den 11:e och jag inte kunde få en tid innan det. Liksom jag hatar att missa lektioner, speciellt när det gäller tandläkarbesök. Måste åka från skolan med 13.25 bussen och då hinner jag vara med ca 30 minuter på sista lektionen, känns ju nödvändigt. Hade hellre åkt en halvtimma tidigare och skitit i den lektionen men om jag tar bussen en halvtimma tidigare så måste jag gå till centrum från mig medan om jag tar 13.25 så hoppar jag av vid centrum, sicket dilemma.
Hatar tandläkarna, Ann (min tandhygienist) kommer säkert säga att jag har massa hål eller nåt och så kommer jag få 3 nya tider den närmaste tiden, fy säger jag bara i så fall.

TV-serie boxar

Sitter och kollar TV-serie boxar på cdon (har blivit lite besatt av TV-serier boxar på senaste tiden...) och skrattar åt en sak.
De har alla fyra säsongerna av The OC och även en samlingsbox med alla fyra säsongerna. Säsongerna en och en kostar alla 199 kr, medan samlingsboxen kostar 999 kr. Liksom bra att samlingsboxen kostar 200 kr mer än vad de fyra säsongerna kostar om man köper de en och en, hahaha. Det är 60% rabatt på alla säsongerna just nu så de kostar egentligen 499 kr, och det är 16% rabatt på samlingsboxen så den kostade egentligen 1199 kr, så när alla kostar fullpris så tjänar man ungefär 800 kr på att köpa samlingsboxen, men nu när det är rabatt så tjänar man 200 på att köpa de var för sig, cdon är fail, haha.

Jag vill köpa fjärde säsongen av Grey's Anatomy och andra, tredje och fjärde av Lost. Ska nog göra det nästa gång vi handlar på cdon när jag har fått studiebidraget.


Inte så Scheissebillig

Har varit i Göteborg med mamma, Jocke, Hampe och Rasse idag. Jag köpte första säsongen av Bones (149 kr) och tredje säsongen av Grey's Anatomy (279 kr). Köpte även nya hörlurar eftersom att alla mina går sönder hela tiden, mamma betalade dem oc jag tror de kostade 80 kr...
Köpte det på Media Markt, och alltså Media Markt är ganska fail egentligen... På reklam säger de ju alltid att de är så "Scheissebillig" men iPhone skalen vi kollade på kostade över 200 kr och där mamma köpte våra skal häromdagen kostade de 99 kr, och de såg typ precis likadana ut. Liksom där mamma köpte dem köpte hon två för 198 kr medan på Media Markt hade man inte ens haft råd med ett skal om man bara hade haft 200 kr, mobbat :D


Nails - green and purple

Målade naglarna inatt innan jag gick och la mig, börjar verkligen undra om jag inte klarar av att bara ha en färg på alla tio fingrar, har ju nästan alltid två olika färger, haha.
Tycker det blev rätt snyggt i alla fall.


Tårar

Asså gud, mina munblåsor försöker få mig att avlida. Dem gör verkligen hur ont som helst ibland. Den längst upp är jobbigast, det känns inte som en vanlig blåsa, den är mer köttig och känns svullen, jag har kanske råkat bita på den.. Brukar bita i min läpp på just det stället så det skulle inte förvåna mig.

Sitter och kollar på andra säsongen av Grey's Anatomy, är inte helt säker på vilket avsnitt det är men jag tror att det är sjunde... Satt och stor grät åt sjätte avsnittet, det hade varit en tågolycka och två av patienterna satt ihop med ett järnrör, det var så sorgligt. Känns så störigt att gråta åt tv-serier och filmer, var länge sen jag kollade på Extreme Home Makeover, ska nog göra det på torsdag (hade gärna kollat imorgon men ska åka och handla med mamma och brorsorna), liksom det känns bättre att gråta åt det eftersom att är på riktigt. Saknar faktiskt att kolla på Ty och resten av gänget, de är så charmiga, fast Ty är rätt störig när han håller på hela tiden... Gillar den gången när han skrek i en megafon och någon av de som var med och jobbade putte ner honom i poolen, hahaha. Och jag gillar när Paul DiMeo är så känslig och gråter, det är så.... sött? hihi.


Seg

Har suttit och lagt patiens i en timma, har vunnit två gånger, grattis till mig! :D Haha.
Är väldigt seg i nacken just nu, skulle behöva en massage, får väl massera mig själv, haha...
Vill kolla på film, men kan inte bestämma mig för vilken jag ska se, sicket dilemma...

Dina ord i natten

Och när du ser på mig
Är det knappt jag minns ett enda öknamn dem kallade mig
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din

Scary

Haha, jag läste en sak om Jared Leto och 30 Seconds To Mars i Frida tidningen och precis efteråt så hörde jag att jag lyssnade på 30 Seconds To Mars just då, scary!
Har i alla fall läst ut Frida Sommarspecialen nu, äntligen. Sen i Juni eller nåt så lär jag väl ha läst ut Vinterspecialen ;)
Tror jag ska försöka rensa lite fler mail nu och sedan kanske jag ska kolla på film.


I'm going crazy

Asså gud jag flippar verkligen ut just nu!
Håller på att rensa mina mail och hotmail krånglar hela jävla tiden, ploppar upp en grej där det står något och så kan man välja typ "Continue" och "Stop script" så det tar ju typ femhundra år att flytta på mailen.
Fattar inte varför datorer ska krångla så himla mycket.
Ska lägga mig i sängen nu och läsa Frida tidningar, klarar verkligen inte av säriga datorer just nu.Smart or stupid?

Nu rev Yoshi ner hela Betty Boop postern, vafan är det för fel på den katten!?!?
Jag orkar fan inte med honom, han får inte vara i mitt rum på några dagar nu i alla fall. Liksom jättekul att han förstör mina saker. När han rev ner postern så rev han även ner sakerna som låg bredvid TV:n, jävligt tur för honom att han inte hade sönder min Spargris som stod precis framför TV:n, hade ju varit kul om en av julklapparna redan hade gått sönder liksom.

Börjar undra om han är väldigt smart eller bara jävligt korkad.

Särig katt!

Alltså jag får verkligen damp på Yoshi, den katten har verkligen problem.
Jag har ju fyra postrar i mitt rum som jag har suttit upp med häftstift och på två av postrarna har han dragit ut de två häftstiften som sitter längst ner. Och alldeles nyss försökte han dra ut ett femte häftstift. Och för bara någon minut sedan stod han och "pillade" på min Betty Boop poster som han redan har dragit ut båda häftstiften på, och sedan bet han på den och lyckades dra i den så att den lossade från häftstiftet längst upp på höger sida.
Han har även dragit loss tapet från väggen i hallen, jävla knass katt.


Nothing

Sitter här och gör ingenting skulle jag vilja påstå. Mår lite små kasst förtillfället, har ont i magen...
Vet inte vad jag ska hitta på, tror jag ska bädda sängen och läsa Frida tidningar, tycker verkligen det är dags att komma ikapp, känns liksom fail när man får ett nytt nummer och redan har 20 olästa tidningar, haha.
Kanske kollar på någon film sen. Har massa filmer på datorn som jag kan se, typ Sweeney Todd, 27 Dresses, The Godfather, The Snow Walker, Säg Att Du Älskar Mig och flera andra.

Leave me alone

Alltså jag får damp på mina munblåsor, dem gör verkligen jätteont. Det är nog första gången jag har två på samma gång. Munblåsorna brukar alltid hamna långt ner nära tandköttet, men den senaste sitter rätt långt upp, bara några millimeter från läppkanten.
Satt och läste lite om munblåsor och om jag har två så kallade afte blåsor, så verkade det som att man inte ens vet varför de uppkommer, skumt.
Hatar dem här blåsorna, ska nog lägga mig nu och hoppas på att dem inte gör lika ont imorgon.
Natti!

Dumma munsår

Det där andra "utslaget" i min mun verkar utvecklas till ett likadant munsår som det jag redan har. Läskigt.
Har aldrig varit med om att ett munsår tittar fram under dagen... Dem brukar alltid vara där när jag vaknar på morgonen. Båda gör i alla fall väldigt ont. Måste sluta tänka på dem för om jag tillfälligt glömmer av dem så kommer de inte göra ont.

Nu tänkte jag kolla på första avsnittet av Grey's Anatomy, säsong två.

Blåsor

Har en dum jävla munblåsa som gör ont, jag fattar verkligen inte varför blåsorna alltid hamnar på ungefär samma ställe. De hamnar typ alltid nära mitten på höger sida på underläppen, så himla störiga är dem....
Har även något annat typ sår precis ovanför som inte var där imorse... Vet inte vad det är... Den gör i alla fall inte ont men den är ändå störig eftersom att jag snuddar den hela tiden.

Tror jag ska fixa mat nu, klockan är ju nästan sju och jag har knappt ätit något på hela dagen.

The Duck Song

Hahaha, fy va kass egentligen men jag älskar den :D


Redigera länkfärgen?

Har precis redigerat bloggen lite. Har ändrat färgen på "Om" och "Jessika som är över och under min visnignsbild på höger sida. Även ändrat fräg på "Sök i bloggen" och "Senaste inläggen" m.m där under bilden. Ändrade även färgen på "Permalink xJessie Kommentarer () Trackbacks ()" som är under inläggen.
Vill även ändra färg på länkarna som man kan ha i inlägget, tycker inte att det är särskilt snyggt när länken är typ orange när resten av texten är lila, men hittar inte den delen där man ändrar det.
Någon som vet vart man ändrar det? :(

Turn It Up

Klockan är redan ett, kändes som den skulle vara tolv eller nåt, men jag gick ju upp vid elva och har duschat, ätit frukost, torkat håret och suttit vid datorn ett tag så då är det ju inte så konstigt om det har gått två timmar.
Känns inte som att det är måndag idag, känns mer som torsdag eller nåt. Och i lördags och igår så kändes det som att det var onsdag. Jag och lov alltså, vi passar inte så bra, eller jo, jag gillar lov men ändå inte, liksom soft att slippa skolarbeten, men veckodagarna blir helt säriga.
När det är skola så är det ju lätt att veta vilken dag eftersom att schemat ser ut på ett visst sätt och så, men på loven så ser nästan alla dagar likadana ut, i alla fall för mig. Och om de ser annorlunda ut så vet man ändå inte vilken dag det är eftersom att man kanske inte brukar göra de sakerna vid de tiderna.
Aja, ska sluta skriva massa konstiga inlägg nu och titta på Lost eller nåt.
(Love actually visas på ettan ikväll, jag kände på mig att den skulle visas någon gång under jul, haha.)

Turning up like you always do
Head to toe, covered in tattoos
Sooner or later, you're gonna come loose
What the fuck you gonna do?

iPhone skal

Mamma köpte varsitt iPhone skal till oss igår, ett rosa och ett rött och jag fick välja vilken jag ville ha (sålänge jag valde den röda som mamma sa ;) haha). Jag brukar älska rosa men dessa iPhone skalen var typ metallicfärgade så den rosa var inte så fin, den röda var mycket finare. Så jag valde den röda. Iphonen ser gosig ut nu :D Haha... fail ordval om jag får säga det själv.


Patiens

Sitter och lägger patiens på tangentbordet, går inte bra. Om man lägger samma patiens 100 gånger i rad så kanske man vinner en gång om man har tur. Om man har otur så kan man nog lägga som patiens 1000 gånger utan att vinna, haha.

Vet inte vad jag ska göra idag. Ska nog kolla på fjärde avsnittet av Lost, säsong ett, och kanske några avsnitt av andra säsongen av Grey's Anatomy. Ska försöka läsa några Frida tidningar, har ju typ 20 olästa just nu, lite väl många skulle jag vilja påstå :)

Inga grattis = självmord

Haha, älskar tjuvlyssnat.se :D

Friskis & Svettis, Jönköping
Två tjejer ∼18 går på löpband och pratar.


Tjej 1: Inatt drömde jag att jag fyllde 18, men inte en jävel skrev grattis till mig på Facebook så jag tog självmord.

Va?

Hahahaha :D

En man ~55 läser högt ur en tidning för sin fru ~50.

Mannen: Kvinnor använder 30 000 ord per dag medan män använder 15 000.
Kvinnan: Anledningen måste vara att vi kvinnor måste upprepa allting för män.
Mannen: Va?

Minuten

Tror jag ska kolla på Minuten på ettan klockan 20.00.
"Nervpirrande nöjesprogram för hela familjen. Tävlande från hela landet ger sig på utmaningar som sätter deras koordination, precision och inlärningsförmåga på hårda prov under en minut. Och för varje utmaning ökar svårighetsgraden. För de som klarar alla tävlingar väntar storvinsten på en kvarts miljon kronor."

Verkade rätt kul när jag såg reklamen för det igår :)

Dinner please?

Känner att jag är väldigt seg i nacken och ryggen, lite jobbigt att sitta som jag gör men finns ju inget annat sätt att sitta på...
Kollade på tredje Lost avsnittet för en stund sen och har spelet spel på king.com en stund, hoppas att det är mat snart för jag känner mig nästan lite yr av hunger...
Blir spagetti och köttfärssås, inte min favorit... Fast smakar ju hyfsat för det mesta...

Nu hörde jag mamma säga till Kjell att maten är klar, äntligen :D

Lost

Har precis kollat på de två första avsnitten av Lost, de var väldigt bra.
Lite störande att jag inte har kollat på Lost tidigare, liksom flera serier som visas på TV är antagligen jättebra men om man inte har sett de färsta avsnitten så vill man ju inte kolla på serien för man fattar ju inte vad det går ut på.
Tror jag ska kolla på tredje avsnittet nu, och kanske fjärde därefter, får se om jag orkar.
Är 25 avsnitt så jag får vara lite försiktig så att jag inte tittar på för många så att det inte finns några kvar sedan.
Bättre att kolla på Grey's Anatomy i så fall som jag ändå har alla säsongerna av =)


För kallt

Var ute och gick med Emma i en timma igår, det var 12 minus ute så det var rätt kallt.
Dock så var det 22 minus här vid klockan åtta, fast då låg jag ju och sov så det gjorde ju inte mig något ;)
I alla fall när jag kom in igår så var mina lår som stora isklumpar, haha. Och de var helt illröda, såg inte så bra ut. Hade bara jeans på mig, brukar alltid ha leggings elelr liknande under. Jeansen skavade så jag fick ta av dem och sitta och värma mig med en filt. Tog jättelång tid innan jag blev varm, fick upp värmen när jag tog på mig mina pyjamasbyxor, haha.
Hade i alla fall både mössa och vantar igår, brukar aldrig ha mössa men jag är glad att jag hade det igår, det var ju vamrt om öronen :D

Tycker det är dags för sommarvärme igen, så himla underbart att kunna gå runt ute i kortärmat och shorts, kjol eller liknande.
Detta ser väl mysigt ut?


Vad ska man göra?

Hum, vad ska man hitta på idag då?
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, kommer nog sitta mycket vid datorn och kanske kolla på film ikväll, kanske kollar på några avsnitt av Grey's Anatomy eller Lost. Trolltyg i Tomteskogen kommer ju sen på ettan klockan 12.10, vet inte om jag ska kolla på den, har ju den på datorn. Får helt enkelt se vad jag gör vid 12.10.

Känns lite störande att jag inte kan flytta runt på min laptop nu när jag har den andra skärmen till, liksom jag kan ju inte ens ta med datorn till soffan om jag ska kolla på TV i mitt rum. Men har ju skoldatorn så om jag vill kolla på TV så är det ju bara att använda den istället.

Är rätt så hungrig, åt bara ett ägg till frukost... Eller åt inte ens ett helt ägg, ägget var ju kallt så äggvitan smakade inte gott så jag åt bara gulan, haha...
Så borde duscha nu och sedan äta något mer.

Min kära laptop :D

Fick tillbaka min kära laptop igår, den är ju dock inte lagad, men det var ju bara skärmen som det var fel på så vi (eller Kjell) har kopplat ihop laptopen med en stationär datorskärm.
Det känns jättemobbat men jag har det hellre så och har mina saker än typ skaffar en ny dator och förlorar alla saker.
Hade viljat hugga av skärmen på laptopen och ställa tangentbordet framför den andra skärmen, men det går ju inte, istället får jag sitta lite mobbat när jag sitter vid datorn.
Känns som att jag har tre datorer nu, men det har jag ju inte, haha.


Julklappar :D

Känns som att det är dags att skriva ett inlägg om mina julklappar! :D
Fick alla fyra saker jag önskade mig, första säsongen av Lost, första och andra säsongen av Grey's Anatomy och Blondinbellas bok Egoboost.
Det andra jag fick från mamma var en klänning, målarböcker (haha),strumpor, presentkort till Lindex, schampo och cerat med apelsin och choklad doft/smak (wtf? XD). Från pappa fick jag 1000 kr och choklad (mohahaha), från farmor fick jag 250 kr, från mormor och morfar fick jag 100 kr och en pyjams.
Från Emelie fick jag en spargris fylld med godis som ni ser på bild två och tre, haha.
Av Sandrorna fick jag läppglans och skärp, hade på mig skärpet igår.
Och från Emma fick jag fotpeeling, nagellack och en hårrosett.

Väldigt nöjd med mina julklappar :DTop 10 Christmas Songs

Skapade precis en Top 10 Christmas Songs på Spotify, borde skapat den tidigare men idéen slog mig först imorse.
Klicka på bilden så kommer ni till länken så att ni kan lyssna på listan :)


Skumma killar

Jag fattar verkligen inte hur alla konstiga killar från typ Tunisien och Turkiet m.m hittar mig på facebook.
De av dem som skriver till mig skriver nästan alltid konstiga grejer, typ i natt fick jag ett PM från en okänd kille som ville att vi skulle bli vänner så då blev vi det. Därefter skrev han typ "u know ur sexy", "u love sex ?", "u like to see my sexy cock in cam now ?" och lite annat... Liksom vissa av de killarna från Tunisien m.m är ju trevliga, men flera av dem är störda... Jag undrar ju änna om de skriver så bara för att se vad jag ska svara och för att jag bor i ett annat land och chansen för att vi någonsin kommer träffas är väldigt liten.
Lite skumma är de i alla fall.


Julaftons kväll

Sitter och kollar på Mr Bean på femman med mamma och Hampus. Mamma typ skrattar ihjäl sig vid vissa scener även om hon antagligen har sett den flera gånger innan.
Kollade på Polarexpressen innan och den var väldigt mobbad, charmig men mobbad. Ganska löjligt när de gick uppe på tåget och när de körde på isen m.m, haha.

Har fått bra julklappar, alla fyra sakerna jag önskade mig, hihi.
Skriver ett inlägg om julklapparna imorgon för jag orkar inte just nu :)


God Jul :D

God Jul på er sötisar! :D
Eftersom att det är Julafton så lär jag inte skriva särskilt många inlägg, men kommer nog skriva minst ett i alla fall.

Hoppas alla får en bra Julafton, god jul!

Åt kattmat

HAHAHA, jag tror att jag just åt lite kattmat!
Jag hade något på fingret och tänkte att det var typ ost från pizzan eller nåt, även om det var krämigare... Så jag stoppade det i munnen och såg att jag hade kattmat på andra handen, och kände att det smakade som kattmaten brukar lukta, fy! xD


Whip My Hair

Första gången jag hör en låt så kan jag tycka att den är jätte dålig, sedan andra gången jag hör den så kan jag antingen fortfarande tycka att den är dålig, eller att den är jättebra.
När jag hörde denna första gången igår så tyckte jag att den var kass men andra gången tyckte jag den var bra, haha.

Willow Smith (dotter till Will Smith) är född år 2000 så hon är bara 10 år, men jag tycker att det låter som att hon är äldre, och ibland ser hon även äldre ut. Låt barnen vara barn istället, haha..


Ice cold

Jag är helt utmattad. Det tog på krafterna att smälla bubbelplast en längre stund och sedan byta lakan m.m i sängen.  Åt endast ett ägg till frukost så det kan vara därför mina krafter redan har tagit slut.
Ska äta lite godis och sedan värma en salami pizza om någon timma eller nåt.

Måste bara säga att jag brukar dricka väldigt långsamt, liksom t.ex om jag dricker Fanta så brukar det ta ganska lång tid innan jag har druckit upp allt, men Multivitamin jucien på bilden brukar jag dricka upp jättefort. Vet inte varför det är så... Kanske för att det inte är någon kolsyra. I alla fall så är det inte bra att dricka upp ett helt glas med iskall jucie på samma gång, för halsen blir jättekall! Haha.


Blue and Red

Målade om naglarna igår igen, "råkade" bita bort nagellacket på alla naglarna utom fyra...
Målade dem nästan precis likadant som förra gången, det är bara långfingret (eller fuck you-fingret som jag brukade kalla det när jag var liten) som har ändrat färg, så nu är varannat finger blått och varannant rött, kändes lite juligt.Missing: Fjärde Advent

Först kom mamma in i mitt rum och frågade om Sonic var här och sedan kom Hampe in och frågade också om Sonic var här, jag svarade nej båda gångerna, och efter att Hampe hade gått så gick jag ur rummet för att leta efter Sonic. Jag hittade honom på första stället jag kollade, under skohyllan igen, haha. Jag är bäst på att hitta katter ;)

Det detta inlägget egentligen skulle handla om är att jag glömde att skriva ett inlägg om att det var fjärde advent i söndags, missade ju även andra advent, lite mobbat...
Tänkte att ni ändå skulle få se min fina paint adventsljusstake med fyra ljus tända, dock var den bilden på min dator som Rasse hade sönder men jag tog tredje advent-bilden från bloggen och gjorde om den, smart va?One Day

Jag kan inte fatta att det är Julafton imorgon, liksom bara 12 timmar kvar egentligen. Det känns verkligen inte som att det är Julafton imorgon, det är helt sjukt ju.
När jag var mindre så var allt så himla spännande och även om det var en månad kvar så tänkte jag typ "Det är Julafton om en månad, jippie!!! :D" men nu går tankarna mer såhär "Är det Julafton imorgon, whaaaaaaaaaat?!?" liksom tiden bara flyger iväg...
När jag var liten så tyckte jag dagarna innan julafton gick segt, antagligen för att jag ville att det skulle gå fort, och nu vill jag inte att tiden ska gå så fort och då flyger dagarna iväg utan att jag gör något särskilt, dumt.

Ska i alla fall gå till pappa vid ett tiden ungefär, och sedan ska i alla fall jag, Joakim och Nicklas gå till mamma vid två. Antar att Hampe också är hos pappa på morgonen, men däremot så kommer Rasse nog bara vara hos mamma. Kommer kännas skumt att vara ute och gå på Julafton...

Måste fixa ordning i mitt rum, ser förjävligt ut nu igen, fattar verkligen inte hur jag lyckas stöka till rummet så himla mycket, borde inte vara så svårt att bara lägga tillbaka sakerna där jag tog dem...

Älskar när Musse säger "Hey Pluto!" :D

Bebis

Haha, jag råkade klämma Sonics tass i dörren :(
Ni skulle hört hans skrik, det var hemskt.
Stackars min lilla bebis. Han sprang iväg och försökte gömma sig, sedan nere i hallen så fick jag och Hampe fram honom från skohyllan, och då "tröstade" jag min lilla bebis. Sedan tog jag med honom till köket och då ställde han sig under bordet, sedan lockade Rasse fram honom och då tog jag upp honom igen och han la sig i mitt knä, mysigt :)Funny family

Åt på McDonalds med mamma, Hampus, Joakim och Rasmus förut. I början av bilresan kändes det som att alla vara irriterad, förutom Jocke kanske. Jag var i alla fall irriterad för att min dator är dyr att fixa, måste köpa en helt ny skärm, Rasses var billigare.. Han hade slagit sönder någon grej under tangenterna, smart unge va? I alla fall kanske de ska göra så att de fixar Rasses dator och sätter minnes grej saken från min dator i hans och så får jag den istället. Hoppas verkligen att mina grejer finns där då för om alla mina dokument försvinner så kommer jag hänga mig.

Mamma borde kolla hörseln, när vi gick in på McDonalds så sa jag "och så har de tvättat golven" och hon bara "vill du ha korv med bröd?" och sedan hörde hon fel några gånger till, men minns inte vad vi sa och vad hon tyckte det lät som. Hon hade i alla fall väldigt kul.
Sedan stoppade Hampe en pommes i mammas öra för jag sa till honom att göra det :D
Och sedan utanför McDonalds så kastade jag en snöboll på henne, mohahaha :D

Och sedan skrattade vi väldigt mycket när vi skulle in på Lidl för Rasse och innan vi gick ur bilen, jag bara "Är vi framme snaaaaaaaaaaaart?", haha, man hade behövt vara med för att förstå, för jag kommer inte ens ihåg varför det var roligt... Sedan skrattade Jocke när vi skulle åka därifrån för jag satt och skrek "var är mitt hål?!?" när jag inte hittade grejen man sätter bilbältet i. Och sedan satt jag och Hampe och stönade.... Hampe började och jag hängde bara på... Och sedan satt vi och visslade i typ 10 minuter eller nåt, höhö.

Bild från förra julen, från vänster: Rasmus, jag, Joakim och Hampus. Skillnad på färgvalet. 

Vampyr katt

Börjar undra om Yoshi är en vampyr, jag bar honom förut och då bet han mig i halsen, haha.
Fin bild va? Paint skillz liksom.


Delicious period

Hahaha, fin xD

Bubble Witch

Jag stör mig på Bubble Witch (även kallat Bubble Bitch) på King.com, det känns liksom som att det gäller att ha tur på det spelet, ibland går det jättedåligt och ibland rätt bra. Jag brkar vara väldigt bra på Mahjongg Fortuna och Mahjong Masqurade och på de spelen gäller det ju att vara snabb och på Fortuna så måste man ju även vara noggran och försöka undvika att trycka blanda när man egentligen kan.
På båda Mahjong spelen brukar jag hamna långt upp, men även om jag kommer trea av 203 på Fortuna så vinner jag bara runt 70 juveler, medan när jag kommer 755 av 4396 på Bubble Bitch så kan jag vinna 713 juveler, så då vill man ju hellre hamna på topplistan av Bubble Bitch än Mahjong.
Xbox

Kom på en till anledning till att störa mig på att vi bara har Hampes Xbox och Rasses PlayStation hos mamma. En av pappas jobbarkompisar tog med Hampes Xbox till sig en gång och gjorde nåt som jag inte minns namnet på... Men han gjorde så att det finns massa spel i Xboxen så man inte behöver någon cd, och av dem spelen som finns där i så spelar jag typ bara Driver 3, Disney's Extreme Skate Adventure, nåt Spiderman spel och The Urbz - Sims In The City. Brukade spela The Urbz på Jockes Game Cube också men det är faktiskt bättre på Xboxen för då behöver jag inte minneskortet och det finns svensk text, höhö.
I alla fall så är inte de fyra spelen särskilt kul... På Driver 3 så åker jag bara runt och skjuter lite folk, krockar och blir jagad av polisen och på Spiderman så hoppar jag bara runt och typ klättrar upp på Empire State Building och när jag är längst upp så hoppar jag ner på sidan där det finns gräs och räddar mig själv när jag är precis nere vid marken, kul va?
Nja, inte särskilt.

Av alla Hampes spel som han har köpt så spelar jag bara GTA San Andreas, och självklart har skitungen glömt det spelet hos pappa, liksom där gör det verkligen mycket nytta.
Det spelet är faktiskt ganska kul, i alla fall med alla konstiga fusk som vi brukar använda. Jag älskar att vara hur efterlyst som helst när jag flyger runt i ett stort plan, eller när man åker runt i en pansarvagn...

Men det verkar även som att Soul Calibur 2 finns inlagt, och det är ju kul :D När Rasse går ifrån Xboxen så ska jag kolla om jag hittar det, hihi.Hemmafru

Jag känner mig verkligen som en liten hemmafru ibland, dock så brukar man väl vara gift om man är hemmafru, men ändå, haha.
Liksom de gångerna jag är ifrån datorn när mamma inte är hemma så känns det som att jag nästan håller på med hushållssysslor, typ diskar, lagar mat, gör rent kattbaljan, går ut med sopor och plockar bort efter Rasmus eller ger honom sin tablett eller säger åt han att duscha eller sova.

Hampus var här en stund och kom till mig och påpekade att kattbaljan var äcklig och att det stod massa disk och skit i köket, liksom jag är här mer än honom så jag har nog redan märkt det men inte orkat bry mig om det ännu. Han tyckte även att kattmatskålarna var ofräscha så han ställde dem bland disken också. Liksom istället för att klaga på mig så kan han ju faktiskt diska själv, han fyller ju 14 i februari.
Liksom okej, Rasmus fyller 16 i januari så då tycker man väl att han också ska kunna diska och plocka undan efter sig, men han har ju både ADD och Autism så det finns ju en anledning till varför han är som han är och inte gör rent efter sig.

Känner för att gå och spela på Hampes Xbox, en av nackdelarna med mammas och pappas skillsmässa är att alla roliga Spelkonsoler är hemma hos pappa, och jag är ju inte hos pappa särskilt ofta. Liksom hos mamma har vi Hampes Xbox och Rasses PlayStation 2 (tror jag det är i alla fall...) medan hos pappa har dem Nickes Game Cube, Nintendo 64 och nåt mer, och Jockes Game Cube och Wii. Sen har vi även min Game Boy Color hos mamma och Game Boy's och DS m.m hos pappa.
Känner mig lite utstött i familjen när den enda konsolen jag har är en Game Boy med ett spel (Pokemon Blue<3). Nicke och Jocke har ju de roliga konsolerna och spelen :(


Nikita

Det var inte alls sista avsnittet av Nikita förra veckan, men det såg ut som att det var det eftersom att det inte fanns någon information om nästa avsnitt.
Nu blev jag glad :D
Verkar som det kommer nästa vecka också.
Älskar Nikita, en av mina nya favoritserier.
Mina andra favoritserier är Desperate Housewives och Grey's Anatomy, och både dem har säsongs-uppehåll så det var väldigt tur att Nikita fortfarande visas, känner mig som ett litet barn på julafton eller nåt just nu, haha.

Me like Shayne West :D


Önskelista

Två dagar kvar till Julafton och min fråga till er lyder:
Vad önskar ni er i julklapp?

Jag har bara önskat mig fyra saker fast det kändes som de var lite dyra, kostar ungefär 600 kr tillsammans...
Det jag har önskat mig är första säsongen av Lost, första och andra säsongen av Grey's Anatomy och boken Egoboost av Isabella Löwengrip (Blondinbella).
Har redan sett hela första säsgongen av Grey's Anatomy på datorn, men det var ju ingen text så jag vill se dem igen med svensk text, och jag är väldigt förtjust i serien så jag kan nog se avsnitten flera gånger, haha.


Två dagar kvar

Jag känner mig typ... lycklig just nu.
Jag vet inte varför, jag är bara på bra humör helt enkelt :D
Lyssnar på Miss Li - Ba ba ba, och när jag sjunger med i "ba ba ba" delen så blir jag alltid glad, haha.
Och så lyssnade jag på Britney Spears - Lucky innan, fast det hade jag glömt, så kanske därför jag kom att tänka på ordet lycklig nu.

När jag var inne i badrummet förut så fick jag för mig att det var lördag men det är det ju verkligen inte. Känns ju som det borde vara helg eftersom att det inte är någon skola, men det är ju lov och lov är förvirrande, och detta är ju bara första dagen på mitt jullov, haha.
Lär ju inte gå så bra för mig med att hålla koll på dagarna.
Bara två dagar kvar till Julafton, bara jag som inte alls tycker att det känns som jul?
Jag längtar till Tomtens Verkstad och Tjuren Ferdinand och allt annat som visas mellan tre och fyra på Julafton :D


Censurerad mun

Kollade på Mythbusters på Discovery Channel medan jag väntade på att Ung&Bortskämd ska börja på ettan. De skulle testa om man kunde klara av smärta längre om man fick svära än om, så de skulle doppa handen i iskallt vatten (tror jag det var i alla fall..) och försöka klara att ha handen där i i tre minuter, först körde de en omgång då de inte fick svära och sedan gjorde de omgången där de fick svära, och det klarade att ha i handen längre när de fick svära, haha.

Något som jag tycker är fail med amerikanska program är att de byter ut svordomar mot "beeeeeeeeep" och censurerar munnen, liksom okej att de inte vill ha med svordomar men jag fattar inte varför de censurerar munnen? XD Det känns lite mobbat.


Firework

Kollade precis på videon till Katy Perry's låt Firework. Tycker den var lite små fail men ändåbra. Låten är hur bra som helst i alla fall.
När det började komma fyrverkerier från Katy's bröst så kom jag att tänka på slutet av The Lonely Island feat Akon - I Just Had Sex videon, inte bra... haha.


I Just Had Sex

Kan helt klart säga att jag har fått denna låten på hjärnan, ganska irriterande för låten är ju fail :D
Tycker det är charmigt att den har haft mer än 7,5 miljoner visningar på 3 dagar, haha.


Final Ung&Bortskämd

Idag är det ju final av Ung & Bortskämd och det är bara Daniel, Karolina och Paulina kvar.
Vem vill ni ska vinna?

Jag tycker att det är fel personer som är kvar, tycker att Ellinor och Tim Joel och nån mer borde ha varit finalisterna. Kan inte bestämma mig för vem som borde vara den tredje... Men jag skulle nog säga Daniel, tycker att han har utvecklats ganska mycket nu och han är underhållande.
Eftersom att det bara är Daniel, Karolina och Paulina kvar så vill jag att Daniel ska vinna, fast jag är rätt säker på att han inte blir vinnaren...
Vill att klockan ska bli åtta så att jag kan få se finalen, men jag lär bara bli irriterad på programmet som vanligt, haha.
Jullov!

Alltså jag stör mig på busschaufförsbyten, oftast går det ju ganska fort men andra gånger så är dem verkligen hur sega som helst. T.ex idag så stod chaufförerna och pratade i ca 5 minuter, liksom jag hade ju inte driekt bråttom hem, men vissa i bussen skulle ju byta till en annan buss i centrum och bussarna går ungefär samtidigt och missar de den andra bussen så får de vänta i en timma, så det är ju bra om de försöker passa tiderna istället för att stå och prata. Glad att jag slipper byta buss i alla fall. Är ju inte riktigt meningen att de ska stå och babbla hur länge som helst.

Nu har jullovet börjat! För tillfället är jag ganska glad över det, men jag lär nog bli deppig snart, haha. Kan inte rå för att jag är lite fail.
Vi hade i alla fall en kul avslutning. Lärararna hade skrivit olika saker, t.ex första var "vem är glupskast?" och så hade de "nominerat" tre i klassen, och de hade tillräckligt många "kategorier" för att alla skulla vara nominerade någonstans, fast jag var nominerad i två saker, vem är snyggast och vem kan mest, haha. Verkade som att väldigt många hade röstat på mig på "vem kan mest" och man hade en liten tävling för att se vem som vann kategorin, och på vem kan mest så skulle vi rabbla upp så många träd som möjligt under en minut, fick lite hjärnsläpp men både jag och Sandra sa 9 st så vi fick slå tärning och den som fick högst summa vann, och Sandra den lilla turnissen vann.

Sen var det julföreställning (massa sånger) och alla var väldigt duktiga, tyckte bäst om Joakim, hans röst är nice, påminer lite om Elvis.

Några få timmar

Ska åka till skolan om en timma och blir det julavslutning. Så om några få timmar så har jag jullov!
Vill ha lov, samtidigt som jag inte vill det, fy va komplicerat det ska vara, haha.

Måste torka håret och äta något, är jättehungrig.
Skriver mer när jag kommer hem sen :)

Ung&Bortskämd -.-

Har precis kollat på Ung och Bortskämd och jag blir sjukt irriterad. Föräldrarna är ju hur kassa som helst.
Liksom nu åkte ju Tim Joel ut och det vara bara för att han var nervös på sitt föredrag och sa lite opassande ord, what. the. fuck? Förstår verkligen inte hur de resonerar. I flera veckor har Karolina och Paulina latat sig medan Tim Joel har varit jätteduktig och jobbat hela tiden. Det hela måste ju vara uppgjort, för annars förstår jag inte hur föräldrarna kan vara så korkade, det är ju pinsamt om de verkligen tänker så.
Paulina och Karolina borde ha åkt ut för länge sen, om jag hade fått bestämma så hade det varit Ellinor, Tim Joel och Daniel som hade varit kvar i finalen imorgon.

Eftersom att Tim Joel och Ellinor inte är kvar så hoppas jag att Daniel vinner, han har ju ändå gjort framsteg och idag frågade han Tim Joel om han kunde visa hur propp skåpet funkar och det är ju bra.
Blir inte förvånad om Paulina vinner hela skiten, hade känts så himla typiskt.

Tim Joel och Daniel.

Pan Pizza

Har precis ätit en pan pizza, den var inte särskilt god...
Liksom för typ något år sedan så älskade jag pan pizzor och åt det ganska ofta, men nu är jag inte särskilt förtjust i dem längre. Lite synd för de tar ju bara ca 3 minuter att värma dem och sen kan man gluffsa i sig dem.
För några år sedan älskade jag även nuddlar, men en längre tid så har jag tyckt att de smakar fail.. Och jag är inte särskilt förtjust i oboy längre, drack det hela tiden förut, brukade alltid dricka ett glas innan jag åkte till skolan. Har antagligen druckit och ätit för mycket oboy, pan pizzor och nuddlar... Synd...

Ska gå och göra mig ett glas oboy nu så får vi se vad jag tycker om det, var ganska länge sedan jag senast drack det.

Oboy'en ovanför texten ser nästan ut som ett ollon...

DoodleDump

Sitter och spelar DoodleDump i iPhonen, spelet är så himla töntigt men jag älskar det ändå.
Undrar vem som kom på att göra spelet... Liksom det är en bajskorv som åker på toapapper och inte får nudda något annat än pappret, ganska fail ju.

Rumpan som är med i denna videon finns inte mitt spel, mobbat! Men jag vill inte ha med den rumpan så det gör inget. Min high score är 59.30, vill ju få över 60 i alla fall...

Nymålade naglar

Har precis målat naglarna, som ni kanske redan har märkt så tycker jag inte att det är särskilt kul att bara ha en enda färg till alla tio naglar.

Jag tror att du är speciell
Jag satt vid tv'n för mig själv
När du tog över varje cell i mig
Dem gav efter en i sänder
Jag tror att du är onormal
Du kryper under mina skal
Du får vår sol att verka sval, när jag
känner efter hur det bränner


Flum bilder

Haha, jag satt och sjöng på Carolas låt "Tommy tycker om mig" och så sjung mamma med och sen sjöng hon "Det finns ingen annan som får mig sjunga lika falskt" istället för "Det finns ingen att som får mig känna likadant" haha :D

Rasse är fail för han ringer alltid på dörren istället för att låsa upp själv, liksom jag fiskar upp nycklarna ur fickan när jag är några meter ifrån dörren så att jag kan låsa upp på direkten när jag kommer till dörren, men han står hellre utanför och väntar i kylan, en del personer är skumma...

Tycker det är väldigt störande att jag använder Google Chrome på skoldatorn till alla sidor förutom till blogg.se, jag måste använda Internet Explorer. Liksom chrome låter mig inte göra en blankrad mellan styckerna, elakt...

Hade lite tråkigt igår kväll så jag tog lite flumiga bilder inne i badrummet... *weirdo*
Bjuder på några av dem :DSista skoldagen

Haha, satt och kliade mig under nästan med fingret, och då frågade mamma om jag lekte Hitler, haha :(
Och katten fes nyss så det stnker förjävligt, åååååh, jag spyr nästan, haha.

Var inte i skolan särskilt länge idag. Hade matte första lektionen, sen svenska, på typ en timma så målade jag bara ett får och ett lamm, eller ja, jag målade av min lärare också, tycker han blev väldigt fin.
Därefter skulle vi haft bild men istället var det "knark information" (låtar som att jag menar att dem berättade vilket knark som var bra och vart man kan hitta det... men det var inte det jag menade). När det var slut så var klockan ungefär 11.20 och jag och Emma slutade egentligen då eftersom att vi inte behövde gå på engelskan, men vi stannade kvar och åt och sedan bytte vi julklappar. Har inte öppnat de jag fick av Emma eller Emelie men jag fick ett skärp av ena Sandra och läppglans av andra Sandra.
Det var i alla fall väldigt kul att kolla på när de andra öppnade sina julklappar, hihi.
Avslutning imorgon, fy va tiden går fort.

Såhär ser det ut när jag har tråkigt: (Min lärare Daniel längst ner till vänster, fast ser ut som det står David)


God natt

Ska gå och lägga mig när som helst. Sista skoldagen imorgon och sen avslutningen på tisdag, yeeeey....
Om man lyssnar på John Cafferty's låt  Heart's On Fire i badrummet så kan man ha disco. Funkade även med Flipsyde - Trumpets. Lysröret blinkar i takt med musiken, det märkte jag för några minuter sedan.
Aja, ska lägga mig nu och sluta skriva massa konstigheter, natti.

Disco Stu!

Mormor

Har bara ätit godis idag, måste äta mat.
Jag hade förväntat mig att mamma skulle kommit hem vid det här laget och laga mat, men hon åkte till sjukhuset med mormor vid två och har alltså varit borta i fem timmar. Mormor har mått dåligt de senaste dagarna och varit inne på sjukhuset två gånger tidigare under den senaste veckan, eller om de är de två senaste veckorna. Vi vet inte varför hon mår dåligt men vi får ju hoppas att hon mår bättre snart.

Ska i alla fall gå och fixa makaroner nu, är rätt så hungrig.

Sjunga falskt

Jag typ älskar att sjunga med i låtar som jag gillar, och det låter nog förjävligt! Så jag är rätt glad att ingen hör när jag sjunger. De enda gångerna jag sjunger när någon är i närheten är nog när jag är med lillebrorsan, vet inte varför jag inte tycker att det är pinsamt att sjunga när han hör... Kanske har något att göra med att han alltid sjunger och håller på så det smittar av sig, och så är han nog den av mina bröder som jag har bäst kontakt med, och han är nog även den jag bråkar med mest, haha. Minns när vi var mindre och delade rum och alltid låg och pratade med varandra innan vi somnade. Mamma brukade alltid ropa till oss att hålla tyst och att vi skulle lägga oss och en gång svarade jag något i stil med "du är bara sur för att du inte har ett syskon som du kan dela allt med" HAHAHA, så jävla fail... 

Nu ska jag återgå till att sjunga falskt.
(Texterna nedanför har olika färger eftersom att det är olika låtar, smart va?)

Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight

Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten

Santa can you hear me?
I have been so good this year and all I want is one thing
Tell me my true love is near
He's all I want, just for me underneath my christmas tree
I'll be waiting here.
Santa thats my only wish this year

Now if she does it like this, will you do it like that?
Now if she touches like this, will you touch her right back?
Now if she moves like this, will you move her like that?
Come on, shake shake, shake shake, a-shake itSkumma killar

Jag känner mig typ populär bland utländska killar, typ turkar, som inte bor i Sverige.
Jag tackar ju ja till alla som lägger till mig på facebook och ibland är det ju utlänningar som lägger till mig och vissa av dem skriver massa konstiga saker till mig... En skrev till mig för några minuter sedan, men innan det har jag klarat mig från dem ett tag, någon kanske har skrivit men att jag har ignorerat den...

I alla fall så skrev den här killen först "hey sexy girl" och frågade vad jag gjorde, och sen skrev han att han kollade på mina bilder. Man bara okej... Kul för dig...  Sedan skrev han "I like you sexy girl, And maybe I love" och därefter skrev han "and I can sexx boomm :D" och "I can sex with you:P" efter att jag skrev what. Sen frågade han om jag ville det och jag svarade nej, han frågade varför inte och jag svarade "för jag känner inte dig" och då skrev han "when make sex another?" och "when at las sex whit another?" och då svarade jag att jag inte förstod vad han menade, och sen slutade han skriva, haha...
Men alltså jag fattar verkligen inte varför vissa av dem håller på så, liksom det är inte första gången han eller någon annan skriver något sånt, jag började nästan bli van ju, haha.
Men det är helt klart fail.

Ungefär såhär ser jag ut när alla skummisar skriver till mig:

Kallt!

Nu har jag på mig mina Adidas mjukisbyxor, tjocktröja, vantar, filt och mina isbjörnstofflor (haha), så nu får vi hålla tummarna för att det ska hjälpa mig att bli varm.
Förstår inte varför jag fryser så mycket, börjar undra om jag har feber eller nåt.
Hade kännts skönt att få sova lite, men jag vill inte sova nu.
Får se hur jag gör.


Fossingarna

Sitter och kollar på Ensam Hemma 3, den är faktiskt ganska charmig. Fast jag missade de första 30 minuterna... Men jag tror att jag kan gissa mig till ungefär vad som hände i början, har ju läst lite om handlingen. Pojken är hur söt som helst, haha.

Det är väldigt kallt måste jag säga. Mamma kom hem för en stund sen och hon skrattade för att jag hade vantar på mig. Hon sa att det inte var så kallt, men jag kanske tycker att det är det :O Fryser ofta om händerna, och ibland om fötterna. Virade in mig i min filt också, men det är fortfarande kallt om fossingarna, synd om dem.


Girl or boy?

Jag har tråkigt så gör den här listan, haha.

YOUR GIRL SIDE:

[ ] du använder läppstift
[/] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/kajal
[/] du bär färgen rosa
[ ] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[ ] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du har gått på dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca en timma att göra dig i ordning
[x] du har fler än 10 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[/] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du lekte med dockor som barn
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull

Total = 6,5

YOUR GUY SIDE:

[x] du älskar tröjor med luva
[ ] hundar är bättre än katter
[/] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, wii eller liknande spel
[x] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman
[ ] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ] du kollar på sport på TV
[x] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[/] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[ ] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[/] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

Total= 6,5

Lika mycket tjejpoäng som killpoäng, oooh.


Snöööö

Sitter och visslar på ena låten som är med i Disneys Robin Hood, haha.
Och Inne Till Varje Pris - The Clique är inte särskilt bra, och jag har bara sett en halvtimma. De populära tjejerna är inte ens särskilt söta, haha, liksom typ i Mean Girls så är de tre populära väldigt bitchiga men de ser ut som man tänker sig att de populära ska se ut, men i The Clique så ser de bara bitchiga och barsnliga ut, haha.
 
Snöar ute igen, jippie! Snön hade ju börjat smälta och frusit till is, och jag tycker bättre om snö än is. Fast tycker bättre om när det inte är snö eller is, eller regn, ska ju vara sommar och sol! Men även om jag inte är överförtjust i snö så är det ändå kul med snö på julafton, hade ju varit mobbat om det hade varit snö i flera veckor och så försvinner det precis innan jul.

Baby Mama och The Day After Tomorrow

vTror jag ska kolla på Inne Till Varje Pris - The Clique om några minuter, 12.20 på trean, haha. Den verkar lite fail men jag har ju ändå inget bättre för mig.
Sedan klockan 21.00 på trean så ska jag kolla på Baby Mama. Den verkade också lite fail men inte på samma sätt som The Clique.
The Day After Tomorrow kommer också klockan 21.00 fast på fyran, jag hade sett den om det inte hade varit för att jag ska se Baby Mama. Den är hur bra som helst, den och 2012 är nog några av världens bästa katastroffilmer, i alla fall av dem jag har sett. Titanic räknades också som katastroffilm och den är ju också hur bra som helst.

Om någon har svårt för att bestämma vad den ska kolla på ikväll så rekommenderar jag The Day After Tomorrow starkt! :D


Söndag morgon

Alltså jag kan typ inte äta mina pringles chips, så fort jag tar en tugga så smular det hur mycket som helst, och smulorna ramlar ner innaför linnet, mysigt va? Nej, inte särskilt.
Och katten stoppade ner tassen i burken förut som att han tänkte ta ett chips, haha.

Gick inte så bra med att gå upp 9.30 idag heller, liksom jag stängde av klockan när den ringde och så tänkte jag att jag inte skulle somna om men det gjorde jag ändå... I alla fall så vaknade jag 10.20 och det var ju bättre än 13.00.
Men liksom när jag vaknar så är jag väldigt trött och tänker att jag borde gå upp på direkten för att jag vet att jag kommer somna om, men bara för att jag är så trött så bestämmer jag mig för att ligga kvar och vila i några minuter, men då somnar jag om istället, not good.

Tror jag ska äta frukost nu och sedan diska all disk och kanske byta kattsand, kul... Eller kanske inte.

Time is runing out

Tror jag ska gå och lägga mig nu, klockan är ju redan lite över halv två.
Om jag känner mig själv rätt så kommer jag stänga av först om en halvtimma.
Liksom alltid när jag tänker att jag ska lägga mig så måste jag fixa lite grejer innan jag stänger av datorn eller kryper ner i sängen, och när jag väl är i sängen så har det gått 30-60 minuter, haha.
Ska i alla fall försöka undvika att vakna klockan ett imorgon igen, dagen har ju gått jättefort idag... Men jag har typ inte gjort något... Jag var inne i badrummet i ungefär en timma ca en timma efter att jag vaknade, därefter minns jag inte riktigt vad jag gjorde men jag satt väl bara och slappa framför datorn. Sedan lagade jag mat vid 17.30, satt massa vid datorn, och sen kollade jag på film och satt vid datorn från 19.30 tills ungefär nu.
Tycker inte om när tiden går för fort... Liksom bara en skoldag till plus avslutningen och sen är det jullov, och julafton på fredagen, fy vad tiden går fort.

The end

Det känns lite mobbat när man kollar på en film som man inte har sett innan och ungefär 10-20 minuter innan filmen är slut så kommer det en scen som man hajar till på, och bara "jag känner igen det här.." och så visar det sig att man åtminstone har sett slutet av filmen. Det hände mig precis nu när jag kollade på Reindeer Games. Liksom jag kände inte igen något från filmen förutom de sista minuterna, så jag har antagligen sett slutet innan någon gång när jag har tänkt kolla på TV och den filmen visades.
Och kollade ju på Elf igår (eller i förrgår blir det ju egentligen) och jag vet att jag har sett slutet på den också, men jag kommer inte ihåg att jag har sett det andra, så ja, antingen har jag sett filmen innan utan att komma ihåg den eller så har jag bara sett slutet.
Det är ganska så fail enligt mig i alla fall.
Grinchen

Två charmiga citat från Grinchen: 
We're gonna die! We're gonna die! I'm going to throw up, and then I'm gonna die!

Grinchen: Any Calls?
Telefonsvararen:You have no messages.
Grinchen: Odd. Better check the outgoing.
Telefonsvararen med Grinchens röst: If you utter so much as one syllable, I'LL HUNT YOU DOWN AND GUT YOU LIKE A FISH! If you'd like to fax me, press the star key.
Grinchen: Hmm. Hmm.


Grinchen - Julen är stulen

Grinchen har precis börjat, jippie!
Who folket eller vad de heter är så himla fula, haha, fast barnen är ju söta i alla fall :D
Jim Carrey är perfekt som Grinchen!


Hero of war

Rise Against - Hero Of War

He said, "Son,
Have you see the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you'll even get paid
I said, "That sounds pretty good."

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what the see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it’s a flag that I love
It’s the only flag I trust

He said, "Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?"


Turn the lights off

Vaknade klockan 13.00 idag, gick inte så bra med att gå upp hyfsat tidigt då alltså... Men jag gick ju och la mig klockan 4.15 så det var inte så konstigt om jag sov länge.
Jag vet att jag vaknade klockan 9.30 för att väckarklockan ringde, jag stängde av den och låg kvar i sängen och tänkte "om du inte går upp nu så kommer du somna om när som helst" och ja, jag somnade om och vaknade först tre timmar och 30 minuter senare, kul.

Oftast när jag har sovit till ett eller längre så blir min tidsppfattning fel, brukar alltid vara två timmar efter, liksom när klockan är fem så känns det som den är tre.
Men idag har det varit tvärtom. När klockan var tre så kändes det som att den var fem... Och nu är klockan snart fem men det känns som att den är tio om man kollar ut genom fönstret... Så att jag är lite före tiden istället för efter den idag har nog med ljuset att göra.

19.30 ikväll på trean så kommer Grinchen - julen är stulen, ska kolla på den för den är charmig, Taylor Momsen är ju så söt också. Sen 21.30 så börjar Deck The Halls på femman och efter den klockan 23.25 så visar de Reindeer Games, tror jag ska se båda dem men jag har inte bestämt mig ännu... Vill i alla fall se Reindeer Games.


Inte så trött

Först trodde jag att jag inte skulle orka vara vaken till Panic Room börja klockan 01.10 eller att jag inte skulle orka kolla klart filmen, men nu är klockan 03.35 och jag är inte särskilt trött... Men jag ska gå och lägga mig alldeles strax ändå eftersom att jag ändå vill gå upp hyfsat tidigt imorgon. Filmen var väldigt bra men jag ville inte att han ena snubben skulle åka fast, dum film... Haha, jag är nog dummare som inte vill att ena boven ska åka fast, men ni kanske hade tyckt detsamma om ni hade sett filmen.

Ska nog spela lite spel på king.com innan jag lägger mig, i'm such a geek.

Kristen Stewart och Jodie Foster på första bilden och Jared Leto och Forest Whitaker på andra. 

Sömntuta

Blev lite uttråkad förut så jag låg och tänkte och sedan typ somna jag i någon minut och då bestämde jag mig för att jag skulle sova lite och jag sov i 40 minuter. Sedan somnade jag om i typ 20 minuter eller nåt och nu har jag i alla fall varit vaken sen dess. Vill ju se Panic Room klockan 01.10 men är inte säker på att jag orkar vara vaken till dess eller kolla klart på den, den slutar liksom 03.25, tycker att dem som planerar vad som ska visas på TV är väldigt dumma, liksom varför lägger de den filmen på ungefär samma tid varje gång?!? Alla kan inte se den då ju...
2 timmar kvar tills den börjar och jag är redan trött, kommer ha somnat långt innan den börjar, haha.

Little bit in lalalala love with me

Minns när denna brukade visas ganskas ofta på ZTV och MTV, jag verkligen avskydde både låten och videon, mest videon. Men nu älskar jag låten fast jag är fortfarande inte särskilt förtjust i videon...
Ser ut som att Lykke Li och de andra har spasmer... (Älskar det ordet...)

I think I'm a little bit
Little bit
A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me


Massa filmer

Kändes som att det kommer flera bra filmer ikväll/inatt.
22.00 på ettan så visas Mickey Blue Eyes och på femman så visas Ransom.
19.00 på trean så är det Elf och 01.10 på fyran så kommer Panic Room.
Jag har redan sett de två först nämnda och jag tycker att Ransom är väldigt bra medan jag inte har några större minnen av Mickey Blue Eyes, men har för mig att den var rätt charmig. Tror inte att jag har sett Elf men är inte helt säker.
Panic Room har jag inte sett men jag har viljat se den en längre tid. Vet att den har visats på TV minst två gånger tidigare den senaste tiden men då kunde jag inte kolla eftersom att den gick så sent. Eftersom att jag är ledig imorgon och bara ska vara hemma så kan jag ju se den inatt, men det är rätt irriterande att den ska gå så sent... Kristen Stewart är med, hihi.

Ska försöka orka kolla på Panic Room i alla fall, men får se om jag orkar kolla på någon av de andra filmerna. Om någon annan än Will Ferrell hade haft huvudrollen i Elf så hade jag nog varit mer sugen på att se den, tycker att Will är lite fail...


You are with me, I am with you

I can give you
You can give me
Something, everything

You are with me
I am with you
Always, Join me in

Love and death
Love and death
Don’t you mess don’t you mess
With my heart

Love and death
Love and death
Don’t you mess don’t you mess
With my heart

With my heart..
With my heart..


Aaj :(

Hahahahaha :(
Jag höll på att dansa runt med katten i köket och så böjde jag mig ner för att släppa ner honom och när jag skulle ställa mig rakt igen så slog jag i huvudet i dörrkarmen! Det gjorde jätteont, och gör fortfarande ont, stackars lilla huvud, för stå ut med mycket.

Dumma dörrkarm.

(Fryser om händerna men hämtade vantar nyss för jag kan ju faktiskt ha vantar när jag sitter vid skoldatorn eftersom jag använder datormus istället för pekplatta, mohaha...)

Save me with your love tonight

I feel lost in myself, there's an alien in me
Who are you? Who am I? Blood is all I see
The words in the mirror are makin' me shiver

Save me with your love tonight
Come and bring me back to life

I lay down on the edge, feel my whole life on rewind
See your face in the crowd a million times
I'm drownin', I'm fallin', I hear myself callin'

Save me with your love tonight
Come and bring me back to life
Save me with your light tonight
You can make the darkness shine


The shadow of the day will embrace the world in grey

I close both locks below the window
I close both blinds and turn away
Sometimes solutions aren't so simple
Sometimes good bye's the only way

And the sun will set for you
The sun will set for you
And the shadow of the day
Will embrace the world in grey
And the sun will set for you


En vecka

Nu är det bara en vecka kvar till Julafton, det är typ... läskigt?
Tiden går så fort liksom, även om jag inte ens gör något....
Bara en skoldag kvar och sedan avslutning på tisdag, göttans :)

Hade provet i Förskola, Skola och Fritidshem förut och det kändes som att det gick rätt så bra, vet inte när vi får tillbaka proven, har ju ingen mer lektion med Susanne den här terminen så vi kanske får tillbaka de först när vårterminen börjar...

It's just the way it goes , we're the dreaming people
The way we put our hopes ,through the eye of an angel


Everytime I try to fly, I fall

Alltså ibland kan katterna se väldigt belåtna ut och ibland när jag går in i badrummet och Yoshi sitter i kattbaljan så kan han se rätt belåten ut och man bara "tycker du det är så skönt att få gjort dina behov?", medan Sonic ser mer ut att tänka "eeey, får man inte ens vara ifred i badrummet?!?" och ser lite obekväm och deppig ut, haha. Dem är lite mobbade.

Min buss går om en halvtimma så måste gå om ungefär en kvart... Har bara Matte och Förskola, Skola och Fritidshem idag, matten är typ hur irriterande som helst och FSF (fin förkortning) ska vi ha prov i, hade tänkt plugga nu på morgonen men det blev inte riktigt så... Aja, går nog bra ändå, får vi hoppas. Gött att sluta 12.10 istället för 15.30 i alla fall :D

Everytime I try to fly, I fall
Without my wing, I feel so small
I guess I need you, baby 
And everytime I see you in my dreams 
I see your face, it's haunting me 
I guess I need you, baby
 

Bäver grisen

Jag och Emma satt och läste fabler på svenska lektionen och efter att vi hade svarat på frågor till texterna så skulle vi måla en bild som passade till någon av texterna och fablerna handlade om vargar, hundar, rävar och får, och jag kan inte måla något av dem så jag satt och kladdade istället.
Jag skulle måla en bäver men det blev typ en bäver gris istället, tycker den blev väldigt söt, hahaha.


Sad face

Jag är typ ledsen för en sak som hände igår. Mamma hade haft julpynt stående ute i förrådet och så tog hon in det igår morse (tror jag...) och då hade vattnet i min "snökula" (eller vad det heter) frusit till is och glaset hade spruckit. Den var verkligen jättefin och jag köpte den själv för några år sedan på julmarknaden i Älvängen så det var väldigt synd att den gick sönder. I våra andra snökulor hade vattnet också frusit till is men dem hade inte gått sönder i alla fall, dem var gjorda i hård plast och plasten tål väl mer än glas.
Det värsta var nog att jag skar mig på den, det gjorde ont och blödde ganska mycket även om det bara var fyra små märken. Vi sparade snögubbarna som var i kulan och "foten" som kulan satt på, får se vad jag gör med dem.

Även min ängel som jag fick av mormor och morfar för ett tag sedan hade gått sönder... Hon hade tappat huvudet... Helt Huvudlösa Ängeln istället för Nästan Huvudlöse Nick ;)
Mamma kunde i alla fall limma fast hennes huvud så vi får hoppas att det stannar pkvar där, haha.


Jävla skit

Sitter på Naturkunskaps lektionen och vill att klockan ska bli 10.20 så att vi får sluta.
Får damp på Birgitta, så det är bra att det är sista NK lektionen för denna terminen.
Vill köra över Birgitta med en buss, hade väl varit bra?

Aj

Åh, jag är typ hur trött som helst. Gick hem till pappa förut för jag skulle hämta julklappsetiketter och julklappspapper, men jag tog även med mig massa kläder. Är ju inte hos pappa så ofta så känns ju onödigt att ha massa kläder där, och vissa av kläderna älskar jag så då kan de ju inte bara ligga där och skräpa. Lättare att ta med kläder till honom om jag skulle sova över eller nåt.
I alla fall så blev det två stora påsar fyllda med kläder, ett spel, julsakerna och lite till och det var jättejobbigt att gå och bära dem i ca 20 minuter, armarna är helt döda. De bara darrar hela tiden, haha.
Vill sova men ändå inte, hum.
Och bara så ni vet så är det förstör Jessikas dag-dagen idag, eller det verkar i alla fall som det! Haha.

Tack brorsan -.-

Jag är såååååååååhääääär förtjust i min lillebror just nu. Hans dator gick ju sönder för ett tag sedan så han och mamma brukar låna min skoldator om jag är hemma och min svarta när jag inte är hemma, och nu har jag Rasmus tappat den svarta i golvet så den inte går att använda. Jag verkligen hatar att sitta vid skoldatorn nu när jag har den svarta. Och nu är det ju bara några få dagar till lovet och jag vill gärna ha den svarta på lovet. Hoppas att det bara är skärmen som krånglar, blir förjävla arg om allt försvinner. Rasmus ska i alla fall inte få låna mina datorer igen och jag kommer fan strypa honom om allt försvinner.
Hade varit "bättre" om han hade haft sönder skoldatorn, liksom jag skulle klara mig utan den i några dagar.
Hoppas att det går fort att fixa den svarta annars blir jag deppigare än jag är redan...

Det såg nästan ut som på denna bilden:


Jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig

Spamma delar från olika Håkan Hellström låtar på Jessikas blogg-dagen? Hihi.

Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten

Så många broar jag bränt,
ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär
när jag går med dig

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..

Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig

Nån jävla dagdröm

Jag har ingen ålder
Jag har ingen ungdom
Jag har ingen ålder
Jag har ingen ungdom
Allt är bra
Men jag går ändå runt I nån jävla dagdröm o
Drömmer om båda dom

Springer på min första kärlek på väg ner för liden

Springer på min första kärlek på väg ner från liden
Jag säger e det du? känner knappt igen dig
Du e mindre nu än jag mindes dig

HAHAHA :D

HAHAHAHAHAHAHA, asså jag dör! Så vackert! Fattar inte hur folk kommer på allt.
Liksom Hermione med Rons ansikte, hahahaha, avlider.
Den får mig att tänka på bilden på Belle och Gaston från Skönheten och Odjuret...Du måste vara blind

Ja, jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu

Och du sa
du måste vara sjuk
sjuk sjuk sjuk
Du måste vara blind
blind blind blind
du måste vara blind
för du kan inte se
när löven faller ner
hur ful jag är
Onsdag

Sitter och lyssnar på Britney Spears och har just ätit "frukost". Skulle inte vilja påstå att det var frukost med tanke på att jag bara åt ett ägg, men ändå. Känner att jag inte är särskilt smart när jag bra äter ett ägg, blir ju inte mätt av det, hehe. Bara 4 skoldagar kvar med idag, 12 lektioner, soft.
Tror jag ska åka till skolan vid halv elva även om jag börjar först 12.40, jag är så snäll mot Emma förstår ni, haha.

Aja, får se vad jag ska hitta på nu då.

Desperate Housewives

Var säsongens sista Desperate Housewives avsnitt förut, det var väldigt sorligt i slutet men ändå pytte lite fint också, liksom när personerna "räddade" varandra och det, men det andra var för sorligt. Grät jättemycket, haha, tror aldrig jag har gråtit så mycket åt ett program eller en film innan, lite fail egentligen att sitta och stor gråta åt något som inte ens är baserat på en riktig händelse men det är bara sån jag är, haha. Men liksom i serier som man gillar och alltid kollar på så fastnar man ju för personerna och vill ju inte att det ska hända dem något, haha.
Vill se nästa säsong nu, vill ju se hur det gick för alla!


Peppermint Winter

Tycker det hade sett perfekt ut om Ida (idzoor) inte hade varit inloggad, hade ju blivit ett fint mönster, haha.
Man måste ju bara älska att jag har mig själv som kontakt, nödvändigt liksom.

Nu ska jag gå iväg från datorn en stund och göra ingenting, kul va? Alla vill väl leva ett liv som består av att inte göra någonting? Kan gå och mögla i ett hörn, tror att jag är bra på det, hihi.Vad kvinnor vill ha

Har precis kollat på filmen Vad kvinnor vill ha, den är så... mobbad. Fast jag gillar den ändå. Den har sin charm. Erin är nog min favorit karaktär i filmen, vet inte riktigt varför men hon är ju så deppig och så kommer Nick (Mel Gibson) och "räddar" henne, haha...
Mel är så... fail typ, haha, liksom vad är ens Mel för namn? Hum... Liksom Mel Gibson låter bra, men bara Mel låter fail...

Nu vill jag se 27 Dresses...


Living in a world without you

Ååååh, hatar när man verkligen måste gå på toa och så är någon inne i badrummet. Hos pappa finns det ju två badrum så oftast är ju det ena ledigt, men hos mamma finns det bara ett badrum och mamma är där inne nu och jag måste verkligen in där, precis nu!
Nej, klarar mig nog en stund, men jag har väldigt ont i magen igen. Fick ont i magen förut vid halv elva och värken försvann först vid halv tre, och nu är den tillbaka igen, jippie.
Känner mig verkligen positiv idag...
Verkar som det är sista avsnitten av Desperate Housewives och Nikita idag och imorgon, vill inte ha uppehåll! :(

Sämsta läraren

Alltså gud va jag ogillar min Naturkunskaps lärare Birgitta. Nästan så jag blir självmordsbenägen på hennes lektioner... Hon är helt efterbliven, ogillar typ allt med henne. Hon är sämst på att förklara, när Emma frågar henne något så börjar hon alltid babbla om annat. Hennes genomgångar är jättesega, hon skriver alltid jättemycket och sakerna hänger knappt ihop... Hon babblar om konstiga saker och så skäller hon alltid på vissa elever även om jag inte tycker att de har gjort något. Hon blev typ jättesur på Sandra förut och vad jag vet så ställde Sandra bara några frågor...
Och det blir inte bättre av att Birgitta påminner om en gris eller ett träsktroll, och klär sig.... speciellt. Börjar undra om hon är färgblind med tanke på att hon ibland har både röda och lila kläder på sig, blir inte så snyggt ihop..
Har bara en till lektion med henne denna terminen och två första veckan nästa termin, sen slipper jag henne nog för gott, woho!

Frida tidningar

Jag prenumerar ju på tidningen Frida och just nu har jag 18 olästa tidningar, och även en Okej och en Vecko Revyn. Jag brukade alltid läsa ut tidnignarna på direkten när jag fick dem men sen segade jag lite för att tidningarna inte skulle ta slut på direkten och sen glömde jag helt bort att läsa och då samlades dem på hög, hehe.
Måste verkligen läsa men jag är inte på humör....


ICA - Ulfs fjortisfylla

Hahaha, man måste ju bara älska ICA reklamerna av hela sitt hjärta!
Jerry: Fjortis!
Hahahaha<3


Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten

Haha, denna låten är så charmig, alltid gulligt att lyssna på låtar där det är barn som sjunger. Eller ja, nästan alltid.
Fast ibland så låter ungen som en kille som var kompis med mina småbröder och det stör mig, haha.Tomten jag vill ha en riktig jul
En sån som man har när man är liten

Ung & Bortskämd

Åååh, jag flippar snart ut på programmet Ung & Bortskämd.
Liksom jag har inte direkt några större problem med sjävla ungdomarna, tycker de har gått ganska bra för alla den här veckan.
Tycker dock inte att Paulina gör särskilt mycket... tycker inte att hon har gjort särskilt mycket alls i hela programmet... Sedan Karolina tycker jag inte heller gör så mycket men hon gör nog mer än Paulina i alla fall.
Daniel  kan ju vara rätt löjlig när han ska göra vissa uppgifter men jag tycker han gör mer än Paulina och Karolina. Och jag tycker att hans uppgifter i dagens avsnitt var svårare än Paulinas och Karolinas, så egentligen var det väl inte så konstigt att han gnällde mer än tjejerna.
Jag tycker att Tim-Joel och Ellinor var väldigt bra i avsnittet, och de hade ju också svårare uppgifter än Paulina och Karolina.

Det som stör mig i programmet är vissa av föräldrarna när de ska rösta ut en av ungarna. De tar ju världens sämsta beslut... Liksom jag tycker att Tim-Joel är jätteduktig medan papporna bara tycker att han klagar på de andra hela tiden. Och Paulinas pappa höll ju på att upprepa att Tim-Joel inte lät de fixa toaletten och att alla inte hade kunnat hjälpas åt samtidigt, men Tim-Joel lät ju dem hålla på ett tag och sedan fixade han den istället. Dock kunde han väl visat mer för de andra hur de ska göra, men i alla fall.

Tycker det var helt sjukt att Ellinor åkte ut. Liksom fattar inte varför de började prata om hennes och Jean-Pierres bråk, de bråken hade ju inget med dagens avsnitt att göra.
Tycker att det borde vara utomstånde som röstar ut ungdomarna. Papporna skyddar ju bara sina döttrar hela tiden även när dem gör fel.
Om jag hade fått bestämma så skulle Tim-Joel vinna, Ellinor komma två, Daniel trea, Karolina fyra och Paulina femma. Blir väldigt irriterad om Tim-Joel åker ut nästa vecka. Paulina borde åkt ut för länge sen!Lucia

Just det ja, det är ju Lucia idag, hade nästan glömt det även om det var Luciatåg i skolan imorse.
Säger ju att jag börjar bli lite senil.
I alla fall så hade jag världens bästa ståplats imorse, var en stolpe några få meter framför mig så jag såg inte personerna i mitten, haha. Men ja, man behöver ju inte kunna se personerna för att höra dem, men det är ju kul att kunna se vem det är som sjunger när det är solo.
Lät i alla fall bra när de sjöng, fast ibland lät det lite falskt... Fast jag ska inte klaga med tanke på hur det skulle låta om jag hade varit med. Jag sjöng faktiskt med i typ två sekunder, härmade hur någon lät, tycker att jag sjöng väldigt vackert, haha.

Hittade en fin Lucia bild på google. Är glad att jag inte är lucia, liksom kul att gå runt med brinnande ljus på huvudet, bara "oopsi, jag råkade tända eld på hela skolan!".
Christmas Tree

Jag har typ förälskat mig i Lady Gagas låt Christmas Tree (feat Space Cowboy), även fast den är rätt fail... Lite säregen skulle jag vilja påstå, precis som Gaga själv.Light me up put me on top, let's falalalalalalala
Light me up put me on top, let's falalalalalalala
The only place you wanna be is underneath my Christmas tree
The only place you wanna be is underneath my Christmas tree
Light me up put me on top, let's falalalalalalala
Light me up put me on top, let's falalalalalalala

Ho ho ho, under the mistletoe
Yes, everybody knows
We will take off our clothes
Yes, if you want us to we will
Pussel! :D

Sitter här och gör ingenting, kul? Nej, inte särskilt.
Väntar på att klockan ska bli åtta så att jag kan kolla på Ung och Bortskämd, och tror att jag ska se Pensionärsjävlar klockan tio. Såg lite av förra avsnittet och det var ju väldigt.. charmigt, haha.

Ska nog fortsätta spela White Jigsaw, gjorde ramen på 12x9 "leveln" förut och kan ju säga att jag hade lite problem med raden längst ner, den var inte snäll. Men lyckades ju lösa det till slut och då blev jag lite glader... Haha, gillar ordet "glader".


Bläääääääääää

Sitter i skolan och borde göra en uppgift i Projekt och Företagande men det skiter jag i för jag fattar inte hur man ska göra.
Spotify är dumt, bara krånglar och håller på när jag använder det i skolan, arsle.
Positivt inlägg.... Eller kanske inte :D

I am Legend

Har kollat på ungefär halva Love Actually, vet inte hur många gånger jag har sett den men väldigt många gånger i alla fall! Älskar den.
Men har pausat den nu eftersom att I am Legend precis har börjat på trean och jag ska ju se den, höhö.
Mums, Will Smith <3


Jullista

Har precis gjort min egna jullista på Spotify, älskar jullåtar :D
Klicka på bilden så kommer ni till länken så ni kan lyssna på listan.


Massa godis :D

Jag hittade precis massa godis i min väska, köpte det i fredags men jag hade glömt av att jag hade det, hahaha :D
Det var två påsar Haribo nappar och en Geisha choklad, mums mums.
Har även en fjärdel kvar av min Merci ask, en Sportlunch, chokladkalender, 2 rader Marabou Daim och en Daim tårta, haha, kan gå och bli jättefet nu.
Tror att jag ska göra chokladpudding också, haha.

Tredje Advent

Tredje advent idag då, hade helt glömt bort det, haha.
Börjar redan bli senil? Nej, inte direkt men ibland kan man ju undra.
Men jag missade faktiskt andra advent förra veckan, men vi kan säga att det är mammas fel. Jag är van vid att mamma och pappa alltid är hemma på advent men både förra helgen och förr förra så var mamma hos Kjell och jag var ensam så jag höll ju på med massa andra saker.

Nu har min "vackra" paint adventsstake fått tänt tre av sina ljus.

Barnslig

Skulle äta frukost för en stund sen och så bestämde jag mig för att äta Nesquik flingor och så såg jag att man fick med Svampbob dörrhängare och jag bara "jippie :D"  hahahaha. Inte ett dugg barnslig.... Men Svampbob är ju så himla söt.

Och jag stör mig på att vi inte har Nickelodeon hos mamma, fanns ju massa bra/charmiga/fail program där, som Svampbob, Jimmy Neutron, Ned's Declassified, Fairly Odd Parents, Winx Club, Rocko's Moderna Liv, Danne Fantom, iCarly, Rugrats, Unfaboulus, Zoey 101, Drake and Josh, All That, Avatar, Gingers Dagbok, Amanda Show, Tonårsrobot, Hey Arnold och Postis Per, hahahaha.
Programmen med riktiga människor var ju bäst, jag älskade Zoey 101, Unfaboulus, Drake and Josh, Ned's Declassified och All That (Sugar & Coffee, haha) men även Svampbob, Hey Arnold, Rugrats och Avatar var väldigt bra, även om de var tecknade. Och Doug var också bra, fast jag har inga minnen av honom från Nickelodeon, har däremot sett honom i Disneydags, haha.
Åh, kärlek till Nickelodeon :D


I'm no superman

Har precis skalat potatis och nu är jag helt seg i ryggen....
Våran potatisskalare har nästan gått sönder, egentligen ska man dra neråt när man skalar potatisen med den men det gick inte så jag fick dra uppåt, kändes jättemobbat, haha.

I Am Legend kommer 21.00 ikväll på trean, ska se den för den är så himla bra :D
Tur att den går på trean och inte fyran, hatar nyheterna mitt i filmen.

Har gått mer än en timma sedan jag sa att jag skulle äta frukost så jag ska nog försöka få i mig något nu...

If I could be your superman,
I’d fly you to the stars and back again.
Cos everytime you touched my hand,
You feel my powers running through your veins
But I can only write this song,
And tell you that I’m not that strong.
Cos I’m no superman, I hope you like me as I am.

Mr Big

Mr Big (Chris Noth) i Sex and the City ser helt galen ut... Tänkte bara säga det.Sex and the City

Sitter och kollar på Sex and the City filmen på fyran, eller ja, nu är det reklam och nyheterna börjar snart men ändå. Tycker att Chris Noth som spelar "Mr Big" ser rätt skum ut, har för mig att han såg bättre ut i filmen "The Perfect Man". Tror att jag tyckte att hans ögonbryn såg skumma ut, mitt minne är lite dåligt, haha.

Filmen har hittills varit rätt bra, får hoppas att den fortsätter att vara bra.

Nu ser man de där explosionerna i Stockholm på nyheterna, fy, läskigt.


Ale Lucia

Kom hem från Alafors för en liten stund sen. Jag, Emelie, Rasmus, Linnea och Sara var och kollade på Daisy och de andra i Ale Lucia när de sjöng och så fick man se vem som blev Lucia. Vi ville ju att Daisy skulle vinna men det var Ellenor som vann. Jag har ju gått på samma skola som Ellenor i ca 10 år så det var ju kul att det var någon man kände som vann.

Jag har i alla fall haft en trevlig... eftermiddag? Tänkte skriva kväll men känns inte riktigt som kväll eftersom klockan var halv tre när jag åkte och jag kom hem vid sju. Fick dock lite ont i fötterna av att stå och kolla på när de sjöng och Linnea och Sara valde inte den bästa vägen till marknaden. Hade ju mina stövlar med kilklack och de är ju lite jobbiga att gå i, haha. Daisy var i alla fall väldigt söt och duktig, hon log nästan hela tiden medan de andra bara stod där och såg döda ut, haha.

Vill typ lägga mig i sängen och vila men jag orkar inte, fail :D

I'm just a teenage dirtbag, baby

Alltså jag är så smart ibland, för ett tag sedan kom jag på ett sätt att få datorn att inte gå ner i skärmsläckar läget så att min MSN status inte skulle gå från Tillgänglig till Inte vid datorn, när jag sitter i närheten av datorn men inte använder den. Men ibland glömmer jag att ändra min status när jag går ifrån rummet men mina kompisar är så bra för de skriver inte till mig medan jag är borta, men bara minuter efter att jag kommit tillbaka så skriver någon. Det är som att de känner att jag inte är närvarande just då, haha.

Och jag är nog väldigt charmig när jag är ensam hemma, alldeles nyss så sjöng jag Hakuna Matata låten och dansade till den, och så typ skriker jag och sjunger massa konstiga saker som jag inte brukar göra om någon mer är hemma. Ibland gör jag det dock när Hampus är hemma men det är bara för att han alltid sjunger och håller på...
Är i alla fall glad att ingen ser mig när jag håller på sådär :D

Kattskit

Är helt utmattad efter att ha gjort rent katternas kattbalja. Vet inte hur länge jag höll på med den, minst en halvtimma i alla fall. Deras kattsand är fan sämst, den klumpar ihop allt i botten så det knappt går att lossa. Och när man väl får loss det så har det fastnat massa på spaden istället... Tog i alla fall evigheter att göra rent den, glad att det är över nu, haha.

Måste äta, jag är jättehungrig... Ska åka 14.27 så har ungefär en timma på mig att äta m.m, tiden går fort när man har roligt?

I'm gonna break your little heart

Det är så himla störande när man chattar med två personer samtidigt och så går båda två ifrån datorn nästan precis samtidigt, känns ju nästan som en konspiration, haha.

Borde äta frukost, har ju varit vaken i några timmar. Alltid bra med mat ju...
Ska åka och kolla på Lucia kröningen sen som börjar klockan fem, men vet inte om jag ska åka klockan 14.27 eller 15.27, vi får helt enkelt se hur det blir med det.

I'm gonna break your little heart
Watch you take the fall
Laughing all the way to the hospital
'Cause there's nothing surgery can do
When I break your little heart in two
I'm gonna break your little heart in two


Natti

Lysrörslampan i badrummet blinkar, det är väldigt irriterande...
Tänkte bara säga det innan jag gick och la mig.
Intresseklubben antecknar, right?

Bjuder på en "vacker" bild.

Idol finalen

Sitter och kollar på Idol finalen, måste vara något fel på mig. Brukar bara kolla på de första auditionerna och sedan tycker jag att det andra är tråkigt. Vet inte vem jag hejar på av Minnah och Jay. Har inte hört Jay men hörde Minnah förra veckan, tyckte inte att det var något speciellt med henne...
Tyckte Olle, Elin och Linda var rätt bra nu när man hörde dem i början...

Får se om jag orkar kolla på hela finalen eller om jag stänger av om en stund, haha.
(Man måste ju älska fyran, blir reklam innan programmet ens har börjat ordentligt.)Dålig mamma

Fy, blir så jävla irriterad på kvinnan i klippet, helt sjuk.
Blir värsta tårögd när man hör pojken gråta i duschen.
Ååååh, vill bara slå henne.Baby Hollywood is dead

Tar tillbaka det där med att min dag var räddad för att det fanns Cola i kylskåpet, den smakade inte gott...
Även fiskbullarna smakde lite skumt...

Filmen Air Force One kommer ikväll 22.00 på femman, tror jag ska kolla på den. Jag började klappa händerna när jag såg att Gary Oldman var med, borde inte klappa händerna åt personen som är bov i filmen, men han är ju en jättebra skådespelare, även om det verkar som att han ofta spelar bov.... Nu när han är 52 år så passar ju "Oldman" ganska bra som efternamn, hahaha, kul jag har....

Sitter och nynnar på Per Gessle - Här Kommer Alla Känslorna, störigt... :D

So don't go higher for desire, put it in your head
Baby Hollywood is dead, you can find it in yourself.


Skit dag

Jag öppnade kylskåpet och där stod en Cola och hela min dag var räddad, sedan såg jag massa snus och då var dagen förstörd igen... Haha, eller kanske inte!

Jag hade i alla fall ingen bra start på dagen, vaknade klockan 9.30 och första lektionen skulle börja 9.45, kändes ju inte så bra. Både Emma och mamma hade ringt till mig, även om mamma var i rummet bredvid... Mobilen hade dött under natten så de kunde ju inte nå mig.
När jag hade vaknat så sprang till duschen och var klar med allt lite innan tio, gick till busshållplatsen och bara några minuter innan bussen ska gå så upptäcker jag att jag glömde Emmas och Sandras presenter i mitt rum... Fick springa tillbaka och så skulle mamma köra mig men då fick hon inte starta bilen. Var något med kylarvätskan eller nåt. Sen körde hon mig i alla fall och så kom jag till skolan precis innan andra lektionen började. Kan säga att jag var väldigt irriterad vid tio.

Det som känns väldigt fail med att jag försov mig var att jag gick och la mig redan klockan tio igår kväll, hade ju varit en annan sak att försova mig om jag hade gått och lagt mig vid ett eller nåt.... Aja, missade bara matten och matten kan gå och ta sig i röven.... Hehe.

Inception

Tror jag att jag ska kolla på Inception, hade hellre sett en film som jag inte har sett innan men orkar inte kolla på nån av dem som jag inte har sett innan, men aja.
Inception var ju väldigt bra så jag har ju inget emot att kolla på den igen.
Hatar slutet :D

Joseph Gordon-Levitt är nog bäst i filmen, sitter och kollar bilder på honom på google just nu och han är väldigt lik Heath Ledger på vissa bilder :O På bilderna nedanför är Joseph värsta gullig och Leonardo är mums mums, hahaha.KATTastrof

Hahaha, soporna slänger sig själv nu för tiden :D


Vinter bilder

Tog några få bilder förut när jag åkte till Älvängen, älskar att fota solen :D


Morgon

Sitter och äter choklad och tycker synd om mig själv för att jag har ont i magen, haha.
Ledig idag, i alla fall något positivt. Och imorgon är det fredag och sedan helg, också positivt :D

Ska nog äta frukost om en stund och sedan tänkte jag åka in till Ica, vill inte egentligen men jag måste, haha.
Får se vad jag hittar på därefter.

Pervers katt + Grey's Anatomy

Har precis kollat på 7 av 9 Grey's Anatomy avsnitt från säsong 1, det blir ungefär fyra och en halv timma, no lifer eller nåt?
De två första avsnitten såg jag för ett tag sedan så nu har jag sett hela första säsongen, woho. Har "bara" säsong 2, 3, 4, 5 och 6 kvar då, haha. Säsong 7 ser jag via TV:n, börjar snart, verkar som det är sista avsnittet på ett tag.

Men de sju avsnitten var väldigt bra, är kär i Grey's Anatomy... Tycker dock att slutet hade kunnat vara bättre men när det är slutet för en säsong så slutar det ju alltid dumt för att man ska längta till nästa säsong, eller hur?

Tror att Yoshi juckar på Sonic igen.... tredje gången jag ser det, men han juckar väl på honom när vi inte ser också.... Pervers liten katt! Sonic bara ligger på golvet och tittar på mig som att han försöker säga "ta bort den perversa katten från min rygg, han kan ju inte styra sin snopp!" (och då syftar jag på att förra gången han juckade på Sonic så sa mamma att snoppen var på Sonics rygg, haha)

3 åring gråter över Justin Bieber

AJ! Katten körde in klorna i mina tår!
Dock så är det inte det mitt inlägg ska handla om, utan jag tänkte visa ett klipp som är jättegulligt!
I ett youtube klipp så gråter lilla 3 åriga Cody för att hon älskar Justin Bieber och det blev ju väldigt uppmärksammat, så Jimmy Kimmel bestämmde sig för att han skulle överraska lilla Cody.
Så himla kul, håller på att bryta ihop av skratt och blir till och med lite tårögd för att det är så sött.

Här kan ni se hela klippet när Cody gråter över Justin, man får se lite fler roliga saker, haha.


Hemma

Är redan hemma och klockan är bara ett! :D (Eller ja, den var det när jag tänkte publicera inlägget men nu är den redan halv två...)
Min lärare Susanne var sjuk så vi skulle bara göra klart våra böcker som vi håller på med och skriva två frågor, lätt som en plätt.
Imorgon är vi lediga, göttans. Det är nationella prov i Matte A för dem som fortfarande läser det, så alla förmiddagens lektioner är inställda, min klass skulle egentligen ha klassråd men vi behöver inte gå på det.

Tror jag ska kolla på film snart och äta godis, men funderar på att äta något annant innan, är väldigt hungrig...
Blir Grey's Anatomy och Nikita ikväll :D

Hollywood

Förälskade mig precis i denna låten, och lite smått i videon...
Tidigare har jag bara hört Michaels låt "Haven't met you yet" och den är ju sjukt bra, ska spana in hans andra låtar på spotify nu :D


Rå häst snopp?

Alltså det kan inte vara särskilt normalt att få ont i örat när man äter fläskfile?!?
Om det inte är normalt så är jag väl onormal, men det visste vi ju redan så det är ju ingen nyhet i så fall.

Idag var det andra gången som jag lagade fläskfile ensam, och jag tycker inte att mina blir lika bra som mammas, men jag vet inte om jag bara inbillar mig. Fläskfilen är äcklig när den är rå, värsta stora häst snoppen eller nåt.... hahahaha.

:(

Det finns ingen cola och ingen multivitamin jucie, världen går under! :(

Vill ha mumsig juice!

Mums mums

Sitter och funderar över om jag omedvetet försöker bli tjock...
Har ganska mycket godis och bakade nyss chokladbollar, mums mums :D

Personligen tycker jag inte att det är så jättekul att baka, men det beror väl lite på ens humör och situationen. Det brukar vara roligare att baka med någon än att baka ensam. Jag tycker det är rätt tråkigt att rulla "degen" till bollar när man gör chokladbollar, men chokladbollar är ju så himla gott så jag bakar ändå, haha. Älskar doften och smaken av chokladbollar, i alla fall av mina egna, mumsigt.Såhär vacker skulle jag varit om jag hade gått och blivit tjock... Haha.


Nostalgi: Digimon

Sitter och kollar introt till Digimon på youtube. Åh, vill se de gamla avsnitten, de var ju hur charmiga som helst.
jag var typ den enda i familjen som gillade Digimon, eller som vågade visa att jag gillade dem i alla fall, haha. Mina bröder ville inte gilla dem eftersom de tyckte att de var en mobbad kopia av Pokemon, haha.
Önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden och lägga mig i soffan och kolla på alla avsnitten!
Jag saknar även Digimon kexen, haha, de var ju jättegoda och man fick ju ett klistermärke :D

Jag skulle vilja ha filmer med avsnitten i julklapp, men hittar ingen sida där man kan beställa några :(

Går inte lägga in klippet här, så ni får länken!
http://www.youtube.com/watch?v=u_XeNFZ8dmQBildbeviset

Här har vi bildbeviset på att katterna badade igår, haha.


Kattbad!

Hahaha, katterna badade just!
Andra gången för Yoshi den här kvällen.
Jag trodde att katter skulle vara rädda för vatten, men mina katter hade inget emot det. Dock så var det ju inte så mycket vatten.

Bildbevis får nu imorgon någon gång, nu ska jag sova.

Nanny McPhee

Kollade på Nanny McPhee igår kväll med mamma och Hampe.
Åtminstone jag och mamma tyckte att den var jättebra, antar att Hampe också tyckte den var bra men jag är inte säker. Det är massa bra skådespelare och filmen var ju väldigt charmig. Tycker det är lite kul att minst fyra av skådespelarna är med i Love Actually, Emma Thompson som Karen, Colin Firth som Jamie, Thomas Sangster som Sam och Adam Godley spelar Sams rektor. (Jag älskar Love Actually, hur många bra skådespelare som helst!)

Men jag tycker Nanny McPhee är väldigt sevärd, det är en mysig och rolig film. Hade tänkt kolla på tvåan nu, Nanny McPhee and the Big Bang. Den kommer antagligen inte vara lika bra, men man kan ju hoppas.


Ensam

Äntligen ensam!
Mamma, Hampus och Rasmus har åkt till Kjell. Det är tomteparad idag eller nåt, i Brålanda. Deras tomteparad har slagit världsrekord och har varit med i Guiness rekordbok, nice! Hade varit kul att följa med och kolla, men jag orkar inte, har hellre lägenheten för mig själv liksom, haha. Kanske kan kolla nästa år istället.

Tänkte gå och duscha nu, känner mig lite ofräch, sedan ska jag försöka skriva klart min insändare i engelskan som ska in senast imorgon, och när jag är klar med den så ska jag nog kolla på en film och äta massa godis och bli fet som en gris!....

Lite bilder från tidigare år, lite kul när man söker på tomteparad på google för Brålanda kommer upp på direkten, Brålanda är ju ganska litet så det är ju kul att det finns något sådant stort hos dem :)Citat

Jocke tog upp mina polkagrisstänger när jag lyssnade på Amy Diamond - What's In It For Me och så sa han "Åh, till mig!" och precis därefter sjunger Amy "You can't have this candy", hahaha, kan ju säga att vi skrattade gott åt det :D
Best cry ever

Var bara tvungen att lägga ut denna på bloggen, tror inte att jag har gjort det tidigare (a)


Bestefar og jeg

Haha, älskar detta klippet, massa kärlek till Henrik Dorsin.
Man måste ju bara älska hans skratt vid 1:19.


Blääää

Haha, det ringde på dörren och så ropade mamma "Hampus, kan du släppa in Jocke??" och Hampe spelade väl poker på facebook och ropade "meh, Jessika??" och jag bara "JAG ÄR PÅ TOA!"
Jag hade i alla fall en bra anledning till att inte kunna öppna, haha.

Luktar typ jätteäckligt i köket, och nu har lukten kommit in i mitt rum, näsklämma tack?!?
Ska äta tacos snart, mums. Fast hoppas lukten har försvunnit innan dess.

Fick VG på engelska bok rapporten och så fick jag ju MVG på kommunikation berättelsen i ena Barn och Fritids ämnet. Och låg mellan VG och MVG i den kursen och i en av de andra BF kurserna, känner mig faktiskt väldigt stolt över mig själv :D

3 december

Ska alldeles strax gå till bussen för att åka till skolan. Första lektionen: Matte B, yeeey... Gillar inte min lärare... Känns som att jag stör mig på hälften av alla lärare på skolan, haha.

Åt pizza till frukost, mums. Eller nja, inte så jättemums... Den smakade lite skumt... Men aja.
Verkar som det blir Pytt i Panna till lunch i skolan, vill inte ha det....

Det är bögarnas fel

Har helt klart fått denna på hjärnan!


Felsms - En tralla

Läste just detta felsmset på felsms.com:

Till:
Läraren
Sms: Hej sexy. Lust att ta en tralla om 5 minter, är strax vid ditt jobb?
Svar: Javisst gärna, har inte du varit i skolan idag då?

Förklaring: Jag skulle skicka till min kille som var på sitt jobb eller sin prao plats men jag råkade skicka till min lärare och han ville visst ta en tralla och så blev det för min kille hade redan varit otrogen och jag ville hämnas på han :) Hehe

/Lina

Hahaha, liksom vafan? De fleta smsen på felsms.com har på senaste tiden kännts fejk så denna kan ju ha varit fejk också, men om den inte är det så är det ju fan något fel på båda läraren och eleven.

2 december

Sitter och äter en polkagrisstång och ska snart gå till bussen för att åka till skolan. Först har vi naturkunskap och sedan svenska, jippie.... Kan i alla fall glädja mig åt att jag inte har nån naturkunskap nästa termin och det verkar som att Birgitta kommer försvinna från skolan, woho! Hon var ju bara vikarie, vilket betyder att jag kommer få en ny mentor nästa termin... Min tredje medans ca halva klassen bara har haft en, haha.

Måste gå och torka håret nu och fixa väskan så att jag kan gå sen, men vill hellre lägga mig och sova igen!

Jacka

Beställde en ny jacka från Halens.se i förra veckan och den kom idag! :D
Den var en av rea varorna så den kostade 249 kr istället för 399.

Nu ska jag se Grey's Anatomy och sedan blir det Nikita :DNy tröja!

Var i Göteborg förut, köpte typ 3 julklappar och polkagrisstångar och en tröja till mig.
Är lite kär i tröjan, kostade 199 kr på Cubus :D

Bilderna är sämst men aja, ni ser ju ungefär hur den ser ut, fast den rosa färgen är finare på riktigt!

(Inte det snyggaste med de byxorna till men jag lär ju inte ha dem ihop, orkade ju inte byta byxor bara för att ta bilden)

RSS 2.0